SACCSIV – blog ortodox

VIDEO: LADY GAGA – „JUDAS”. Cat va mai rabda bunul Dumnezeu?

Posted in Lady GaGa by saccsiv on mai 6, 2011

Cititi va rog si:

LADY GAGA – „JUDAS”. Marioneta joaca rolul Mariei Magdalena ce este indragostita de Iuda

O mizerie. Insa o mizerie care place tinerilor habauci:

Si nu-i vorba doar de ea. Blasfemia a ajuns la cote maxime in general in muzica, presa, carti. Lady Gaga ar fi doar un soi de extrema.

Ca in anul asta, n-am vazut atatea atacuri anti crestine de Sfintele Pasti. Evenimentul Zilei cica insira „Cine a mai inviat ca Iisus Hristos” …

Iar toate acestea subdobitocesc masele si pregatesc terenul …

Cat va mai rabda bunul Dumnezeu? Multi vorbesc de venirea antihristului facand referire aproape stricta doar la chestiunea cipului. Iar dintre ei zic destui ca pana la urma nu-i cipul semnul fiarei, asadar nici vremurile apocaliptice nu bat la usi …

Dar nu-i asa fratii mei. Chestiunea cipului nu-i decat o componenta a marelui intreg. Un gigantic angrenaj plin de uraciune si putrefactie a inceput sa-si puna in miscare toate rotile si rotitele. O turbare furibunda i-a cuprins de la o vreme pe toti lucratorii dracilor.

Trebuie sa vedem intregul in toata complexitatea sa si sa intelegem si sa ne pregatim, caci multa vreme nu mai este …

34 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. saccsiv said, on mai 6, 2011 at 12:04 pm

    Pentru o mai facila parcurgere a acestui blog, cititi va rog si “CUPRINS”:

    https://saccsiv.wordpress.com/about/

    Apreciază

  2. daniel said, on mai 6, 2011 at 12:13 pm

    Ca sa parafrazam un banc: „Cazul lor particular nu ne intereseaza”
    Noi suntem creatia Lui Dumnezeu!

    Apreciază

  3. daniel said, on mai 6, 2011 at 12:15 pm

    of topic, raspunsul de mai sus era legat de oamenii de stiinta si de ideile lor (chestia cu pestii)

    Daniel

    Apreciază

  4. STOP RFID 666 said, on mai 6, 2011 at 12:28 pm

    Astia o sa se duca in fundul iadului cu tot cu motociclete. Cipul e doar o componenta pentru a calibra sistemul. Din angrenajul infernului mai fac parte…. codexul alimentar atravirea aerului si a solului, marginalizarea prin diferite metode, ecumenismul, reinvierea comunismului, cresterea sinuciderilor 8 in fiecare zi, preoti cu slava desarta, arme inteligente de mare putere, atacarea tarilor ortodoxe, fuga dupa false minuni, fenomenul ozn, catastrofe naturale, criza alimentara prin cresterea preturilor etc.

    Apreciază

  5. BLOG CREȘTIN ORTODOX said, on mai 6, 2011 at 12:33 pm

    Priviți…cum l-au primit românii pe AMĂGITORUL și ÎNAINTEMERGĂTORUL ANTICRISTULUI în ROMANIA anului 1999…adică pe Papa Ioan Paul al 2-lea…
    Priviți cum a fost primit..comentat…și adorat…
    Priviți cum l-au primit FARISEII și SADUCHEII…politicienii și masonii…lumea amăgită…
    CÂTĂ ÎNȘELARE…
    CE VA FI OARE CÂND PE SCENA LUMII VA APARE chiar ANTICRISTUL…?

    Apreciază

  6. fanu said, on mai 6, 2011 at 12:57 pm

    păi cam asta i lumea lor majoritară care se vrea copleşitoare DAR treaba este că până la urmă o vor sfârşi prost, aşa că…

    Apreciază

  7. WORLDLINES - June 28, 2009 said, on mai 6, 2011 at 1:25 pm

    […] View full article on Saccsiv’s Weblog […]

    Apreciază

  8. Fulger said, on mai 6, 2011 at 1:45 pm

    Nu avem ce simboluri sa descoperim in acest videoclip , sunt date pe fata toate blasfemiile !

    Apreciază

  9. Fulger said, on mai 6, 2011 at 1:52 pm

    Saccsiv frate , protestantul asta te ataca rau de tot de fapt chiar face misto de tine , nu faci nimic ?

    A scris la inceputul videoclipului ,,Dedicatie pentru Saccsiv:,,
    Iar in descriptia videoclipului a scris ,,Va vine sa credeti ca Osama bin Landen este pictat pe peretii unei biserici ortodoxe?:)),,

    Apreciază

  10. AparamOrtodoxia said, on mai 6, 2011 at 1:59 pm

    Diferenta dintre Ortodoxia Romana si Ortodoxia Greaca Diferenta dintre Preoti Monahi Mireni etc dintre Romania si Grecia………Diferenta dintre Romania si Grecia este ca noua ne este frica sa marturisim adevarul si sa luptam pentru libertatea care Hristos ne-a dat-o fiecaruia dintre noi dreptul de a alege. Diferenta dintre Romani si Greci ca noua ne place sa dorimi ca curcile asteptand ca sa faca cineva ceva pentru noi …..Dumnezeu ne-a dat si ne-a dat libertatea acum este sansa noastra sa alegem ori HRISTOS ori Masinaria sistemului lui Antihrist………….Va dau prima varianta varianta Grecilor si putin a fratlor Romani de peste prut si al doilea video este cum raspundem noi Priviti: http://www.youtube.com/watch?v=TQJPMgnfWkw si acum varianta Romaneasca: http://www.youtube.com/watch?v=bGYpC2wpC64&feature=related…………………..Trageti voi concluzile Grecia inseamna Unitate ………Romania inseamna Dezbinare si fiecare pentru el.

    Apreciază

  11. AparamOrtodoxia said, on mai 6, 2011 at 2:09 pm

    Unde a fost televizat acest Protest chiar nu vreti sa deschideti ochii ca suntem vanati si terminati ce asteptam sa vina Unguri sau Rusii sa ne faca noua dreptate unde e Patriotismul fiecaruia cat de mic a r fi fost el …..Fratilor atata timp cat nu vom avea sus in fruntea noastra vreo 20 de Monahi ca Pr Amfilohie este greu dar avem unul ne mai trebuiesc mai avem unul ca Pr Iustin mai avem unul ca Pr Filotheu si asa se imputineaza lantul si sa fim noi acea diferenta de care este nevoie daca tot il marturisim pe Hristois si nu ne este frica de Moarte. Acum vedeti voi cum este Romanul cand trebuie pus pe treaba te intrebi cand a disparut de langa tine …..Suntem o Natie de Lasii ne este frica de puscari de moarte ca daca nu ne-ar fi frica am fi pe campul de lupta ca Greci…..Pana si Mantuitorul ne spune clar unde ve-ti fi adunati 2-3 in numele meu acolo voi fi si eu. Si cand este Mantuitorul langa noi ne este frica. http://www.youtube.com/watch?v=nxVrfhVktZQ http://www.youtube.com/watch?v=sY2g66JSlFA Nu decat indemn la Lupta si la Marturisire pentru Hristos.

    Apreciază

  12. acelas said, on mai 6, 2011 at 2:45 pm

    http://www.cotidianul.ro/144801-Socaciu-despre-dublarea-filmelor-Germania-Franta-si-Spania-fac-acest-lucru-de-ani-de-zile

    se tot incearca din rasputeri ca filmele (cine se mai uita la tv ?..) sa fie dublate, pt ca eventual si asa bruma de „invatatura” ce o mai fac tinerele generatii astazi , si alte aptitudini, sa dispara si ele, sau aventual sa vina mult mai tarziu …

    cica se incearca: „protejarea identitatii nationale” , cum? tocmai prin netritrarea filmelor in limba romana, ca sa duca spre analfabetism pe cei care oricum nu prea se „omoara” cu cartea … ( ce rost mai are sa sitesti in xziua de azi? e un proces complicat .., trebuie doar sa „vedem” forme, culori, sa mirosim, sa pipaim … )

    http://www.paginademedia.ro/2011/05/idee-de-deputat-vi-l-puteti-imagina-pe-gollum-in-limba-romana-victor-socaciu-vrea-dublaje-pentru-filmele-de-pe-tv/

    (mai jos la aceasta adresa un comentator afirma despre Socaciu ca ar fi mason. Nu stiu daca e, dar era bun prieten cu Victor Surdu, raposat de curand, care se spune ca ar fi fost … )

    http://www.cotidianul.ro/144807-Mircea-Diaconu-despre-proiectul-lui-Socaciu-privind-dublarea-filmelor-Este-exclus-sa-se-intample

    http://www.cotidianul.ro/144783-Rebengiuc-Proiectul-lui-Socaciu-privind-dublarea-filmelor–o-mare-prostie

    .

    Apreciază

  13. Dan Tanasescu said, on mai 6, 2011 at 3:18 pm

    Lady Gaga doar continuă ceea ce a început Madonna prin anii ’80. Adică batjocorirea simbolurilor creştine de o fostă catolică practicantă. Dar ea nu face decât să joace după un scenariu scris de alţii.

    Apreciază

  14. Dan Tanasescu said, on mai 6, 2011 at 3:20 pm

    O chestie interesantă. Deşi blasfemiază şi huleşte în cântecele sale, înainte de concerte se roagă la Dumnezeu să îi dea putere. Vedeţi clipul:

    http://dantanasescu.ro/2011/04/26/lady-gaga-e-distrusa-psihic.html

    Apreciază

  15. Costi said, on mai 6, 2011 at 3:35 pm

    Poate te-ai gandit ca dumnezeul ei nu este acelasi cu DUMNEZEUL tau??

    Apreciază

    • Dan Tanasescu said, on mai 6, 2011 at 7:49 pm

      Te-ai uitat la clip? Mie mi s-a părut o rugăciune creştinească. Nu cred că Lady Gaga asta ştie în ce e implicată, dar sunt sigur că cei care o manipulează din umbră sunt malefici.

      Apreciază

      • Costi said, on mai 6, 2011 at 9:22 pm

        Eu m-am referit la faptul ca „god” despre care vorbeste ea este de fapt necuratu’ si i se roaga lui sa-i dea putere. Insa se refera la el intr-un mod care nu da de banuit deoarece atunci cand spune „god” te gandesti automat la Dumnezeu. Cred ca stie ce face. In toate clipurile sale utilizeaza cu buna stiinta simboluri oculte.

        Apreciază

  16. Ioan C. said, on mai 6, 2011 at 4:58 pm

    Frati si surori in Iisus Hristos Domnul,

    Vreau sa va expun urmatoarea problema:
    Cum se poate ca o familie din Romania sa moara de foame astazi in Romania? http://www.realitatea.net/caz-incredibil-la-calarasi_832124.html
    Oare mai suntem noi, romanii, natiune crestina cand stam nepasatori la asa suferinte? Dar oare s-au terminat toate alimentele din magazine?
    Ce am putea face noi enoriasii, simplii mireni?
    Ca v-aduc aminte cuvintele Sfintelei Evanghelii, care spun:
    ” 41. Atunci va zice şi celor de-a stânga: Duceţi-vă de la Mine, blestemaţilor, în focul cel veşnic, care este gătit diavolului şi îngerilor lui.
    42. Căci flămând am fost şi nu Mi-aţi dat să mănânc; însetat am fost şi nu Mi-aţi dat să beau;
    43. Străin am fost şi nu M-aţi primit; gol, şi nu M-aţi îmbrăcat; bolnav şi în temniţă, şi nu M-aţi cercetat.
    44. Atunci vor răspunde şi ei, zicând: Doamne, când Te-am văzut flămând, sau însetat, sau străin, sau gol, sau bolnav, sau în temniţă şi nu Ţi-am slujit?
    45. El însă le va răspunde, zicând: Adevărat zic vouă: Întrucât nu aţi făcut unuia dintre aceşti prea mici, nici Mie nu Mi-aţi făcut.
    46. Şi vor merge aceştia la osândă veşnică, iar drepţii la viaţă veşnică.” ( Matei 25, 41- 46).

    Apreciază

  17. Cristina D. said, on mai 6, 2011 at 5:25 pm

    Lady Gaga este nimic pe langa filmul Paul http://www.imdb.com/title/tt1092026/ ; acesta nu este doar anticrestin si pro evolutionism, insa promoveaza drogurile, acoolul, tigarile, homosexualitatea si bineinteles extraterestii.
    Este ultima „capodopera” a celor ce promoveaza NOM; daca va uitati la comentariile celor ce l-au vizionat o sa vezi ca si-a atins scopul: http://www.cinemagia.ro/filme/paul-485168/ nici macar unul nu a gasit ceva in neregula.
    Eu as propune sa facem niste review-uri reale filmelor astora, eventual sa le posteze Saccsiv pe blog, poate se mai trezesc si altii.
    Mai jos este un scurt dialog, insa eu va recomand sa urmariti tot filmul:

    -Sunteti credinciosi?
    -Suntem savanti. Credem în ordinea biologica, în haosul fizic si chimic.
    -Lumea are 4000 de ani si nu poate fi decât rezultatul unui proiect inteligent.
    -Rahat!
    -Atunci explica-mi cum ceva atât de complex precum ochiul uman ia formã!
    -E rezultatul miliardelor de ani de combinatie a numeroase specii!
    -Despre ce vorbesti?
    -Despre evoluþie, iubito!
    -Blasfemie!
    -Blasfemie?!
    -Nimic din ce-mi spui nu-mi poate zdruncina credinta.
    -Dumnezeu a fãcut Cerul si Pãmântul si ne-a creat dupa asemanarea Sa!
    -Sã te întreb ceva, atunci. Cum îti explici persoana mea? Asta îti dã fiori.

    Apreciază

  18. sol said, on mai 6, 2011 at 5:38 pm

    am voie sa nu privesc clipuri cu persoana?
    ( raul se hraneste cu atentia acordata )
    caruselul timpului se invarte din ce in ce mai rapid, acceleratia e imprimata de angrenajul raului pe care oamenii il absorb in mecanismele interioare…

    Apreciază

  19. varza ”religioasa” said, on mai 6, 2011 at 8:24 pm

    cand christina aguilera nu a mai vrut sa continue proiectul, sistemul avea (ca de obicei) dublura pregatita. stefani joanne angelina germanotta a profitat din plin, neavand niciun fel de piedici ori retineri de ordin moral, etic, crestin. stia la ce se va inhama dar gloria si banii, la nici 22 de ani, cantaresc mult mai mult in balanta pentru o tanara saraca si talentata. isprava de mai sus trebuie sa ne bucure pe toti. e atat de neinspirata artistic incat deserviciul e perfect. mai greu, chiar dificil, foarte dificil, era daca se apropia de nivelul hit-urilor „bad romance” si „alejandro”, cele care au impus-o ca pop-icon.

    Apreciază

  20. mihaela said, on mai 7, 2011 at 6:29 am

    Odata inteles mecanismul clipurilor de acest gen, mi se par naive mai degraba decat fioroase. Nivelul de abordare al acestui clip este unul de copii mici, deloc subliminal, la fel si liniile melodice, care prind probabil la cei cu ochii si urechile destul de inchise. Nu merita timpul pierdut (din pctul meu de vedere) polemizand pe aceasta tema.
    Va doresc o zi minunata tuturor!

    Apreciază

  21. kushter said, on mai 7, 2011 at 11:08 am

    Este strigător la cer!

    Apreciază

  22. anonim said, on mai 7, 2011 at 12:18 pm

    Tanara fiind nu imi place muzica si in special videoclipurile gen lady gaga sau mai bine zis lady kk………nu toti tineri o asculta, nu ii bagati pe toti intr-o oala…..si faptul ca pictorul acelei biserici a hotarat sa picteze acea scena dramatica in Sfanta Biserica , va da socoteala cu siguranta. Cred k tot ce conteaza este sa se vorbeasca tare (sinodul bisericii sa isi spuna punctul de vedere, nu sa ne lase doar pe noi sa blogherim si sa comentam) sa auda toti….
    Doamne iarta-ne ca toti suntem pacatosi, si indreapta-ne Doamne precum poti.
    Doamne ajuta.

    Apreciază

  23. Viorel Grecu said, on mai 9, 2011 at 6:28 am

    o tampenie specifica americanilor !

    Apreciază

  24. ROmanul said, on februarie 20, 2012 at 8:18 pm

    „Lady Gaga: E o fantomă în casa mea

    Lady Gaga crede că diavolul o bântuie în timpul somnului şi a apelat la serviciile fostului medic şi guru spiritual al lui Michael Jackson, Deepak Chopra, cerându-i să o ajute să ţină la distanţă spiritele malefice din visele ei „înfricoşătoare”.

    Deepak Chopra este specialistul care l-a ajutat în trecut pe Michael Jackson să doarmă mai bine, învăţându-l un anumit „model” pe care trebuie să îl urmeze respiraţia sa, în cadrul unor sesiuni de terapie şi consiliere, relatează femalefirst.co.uk, potrivit Mediafax.ro.

    „Am un vis care se tot repetă. E o fantomă în casa mea şi ea mă duce într-o cameră în care apare o fată blondă, iar frânghiile legate de mânile şi picioarele ei încearcă să o dezmembreze. I-am spus lui Deepak că visul este atât de înfricoşător, încât cred că o forţă malefică încearcă cumva să pună stăpânire pe mine. El a râs şi mi-a spus că ar trebui să învăţ să îmi accept propria nebunie. I-am spus: «Diavolul încearcă să mă ia, Deepak. Eu sunt o fată bună!» El mi-a spus să nu îmi fac griji” , a declarat artista americană.”

    Sursa: http://www.realitatea.net/lady-gaga-e-o-fantoma-in-casa-mea_915495.html

    Aici mi s-a parut ca e cel mai potrivit acest articol.

    Apreciază

  25. […] „Gay din toate tarile, uniti-va!”. Un milion de participanti la Festivalul EuroPride … VIDEO: LADY GAGA – „JUDAS”. Cat va mai rabda bunul Dumnezeu? LADY GAGA – „JUDAS”. Marioneta joaca rolul Mariei Magdalena ce este indragostita de Iuda […]

    Apreciază

  26. Cruce Adrian said, on august 9, 2012 at 12:51 pm

    Partea amuzanta este ca ma uit la un clip pe care autorul il catalogheaza ca blasfemie dar il promoveaza mai departe si il da la toata lumea sa il vada.

    Apreciază

  27. […] VIDEO: LADY GAGA – „JUDAS”. Cat va mai rabda bunul Dumnezeu? […]

    Apreciază

  28. […] VIDEO: LADY GAGA – „JUDAS”. Cat va mai rabda bunul Dumnezeu? […]

    Apreciază

  29. […] VIDEO: LADY GAGA – „JUDAS”. Cat va mai rabda bunul Dumnezeu? […]

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.