SACCSIV – blog ortodox

1 MAI, ziua celebrarii Walpurgis, a infiintarii ordinului iluminatilor, a stangii si internationala a muncii

Posted in Illuminati (ILUMINATII), STANGA, Walpurgis Night, WALPURGISNACHT by saccsiv on aprilie 30, 2011

   WALPURGISNACHT (Walpurgis Night):

Noaptea vrajitoarelor este o sarbatoare satanica pagana celebrata preponderent in spatiul germanic in noaptea dintre 30 aprilie si 1 mai.

Foarte populara in cercurile oculte, a fost agreata inclusiv de catre conducatorii nazisti, intr-atat incat Adolf Hitler si Joseph Goebbels au ales special aceasta data pentru a se sinucide. Cititi va rog si articolul:

NAZISMUL (partea 1): religia nazismului, asemanari contemporane alarmante

Documentare celebre: „THE SOVIET STORY” (Povestea sovietelor), subtitrare in limba romana. O excelenta demonstratie a radacinii comune COMUNISM – NAZISM. Completari necesare

ZIUA INFIINTARII ORDINULUI ILUMINATILOR (1776):

ARTICOLUL ZILEI (15.12.2010): ORDINUL ILUMINAŢILOR – Problema evreiasca – parintele Victor Moise. COMPLETARI NECESARE

Doctrina lor este baza celei de STANGA:

1) Abolirea monarhiei si a oricarei puteri ordonate;

2) Abolirea proprietatii private;

3) Abolirea mostenitorilor;

4) Abolirea patriotismului;

5) Abolirea familiei (a casniciei si instruirea in comun a copiilor);

6) Abolirea tuturor religiilor.

Cititi va rog si articolul:

STANGA, NOUA ORDINE MONDIALA si ANTIHRISTUL

   ZIUA INTERNATIONALA A MUNCII:

Majoritatea considera ca la 1 mai se celebreaza aceasta zi, iar cei ce mai tin minte ce au invatat pe la scoala adauga explicatia simplista ca a fost aleasa deoarece in aceasta zi din 1886, la Chicago a avut loc o mare manifestatie muncitoreasca ce a fost sangeros reprimata. Merita insa sa detaliem un pic:

In octombrie 1884, in cadrul conventiei Federation of Organized Trades and Labor Unions s-a declarat in unanimitate ca ziua de 1 mai 1886 sa fie data incepand cu care ziua de lucru de 8 ore sa devina standard. Ca urmare s-a inceput pregatirea unei greve generale si organizarea unor uriase miscari de strada care sa aiba loc in acea zi. Se estimeaza ca per total s-a reusit punerea in miscare a unui numar impresionant de participanti, cuprinsi intre 300 000 si 500 000 si se parea ca totul se va termina cu bine. Insa au intrat in scena … anarhistii (evident de stanga). Multimea a fost atat de calma incat primarul Carter Harrison, Sr. a plecat acasa inainte de ora stabilita pentru incheierea mitingului. Samuel Fielden, ultimul vorbitor, si-a incheiat discursul la 10:30 si multimea a inceput sa se disperseze iar politia sa intre in noile dispozitive necesare pastrarii ordinii. In acel moment o bomba a explodat in mijlocul ultimilor, urmand 5 minute ce au schimbat lumea. Un politist a murit pe loc si mai multi colegi ai sai au fost de raniti in urma exploziei, insa sapte dintre ei au fost ucisi prin impuscare de catre personajele din randul muncitorimii ce venisera inarmati. Politia a deschis si ea focul rezultand patru decese din randul manifestantilor. Opt anarhisti au fost arestati (August Spies, Albert Parsons, Adolph Fischer, George Engel, Louis Lingg, Michael Schwab, Samuel Fielden si Oscar Neebe), dintre care cinci germani si unul de origine germana. Unii au considerat ca de fapt au fost evrei. Nu stim sigur, insa se stie ca in Germania miscarea anarhista si comunista era aproape in totalitate coordonata de catre personaje apartinand acestei minoritati:

VIDEO: Agenti sovietici (EVREI) in Romania. Completari pentru a se intelege ca ticalosul COMUNISM n-a fost inventat de STALIN si nici n-a aparut in RUSIA … Ceea ce s-a petrecut a fost doar o repetitie a ceea ce se doreste sa fie …

Unii au fost condamnati la moarte altii la inchisoare pe viata, unul la 15 ani. Cei spanzurati au cantat Marseillaise, vechiul imn al revolutionarilor francezi (revolutie pregatita de illuminati), inainte de executie. Insa cine exact a aruncat bomba nu se stie nici pana in ziua de azi.

Cei care au gandit aruncarea bombei au facut-o cu scop precis. Se preconizase ca mitingul era suficient pentru cerinta de baza: ziua de lucru de 8 ore si existau semnale clare ca acest lucru este acceptat de catre angajatori. Insa maleficilor conducatori ai stangii nu le era suficient acest lucru si prin urmare au considerat necesara o actiune dramatica, de natura sa radicalizeze si sa creeze doua tabere “dusmane de moarte”. Au avut nevoie de un eveniment sangeros pe care sa-l tot aminteasca la congresele si intalnirile stangii. Si au reusit … De atunci clasa muncitoare a fost manipulata constant si le-a devenit uriasa arma pe care au folosit-o in cel mai macabru mod posibil in timpul revolutiei bolsevice.

Este cumplit cum un grupuscul de ELITE practicante ale cultului inchinarii la lucifer au reusit sa manipuleze o planeta si sa indrepte omenirea pe drumul edificarii GUVERNULUI MONDIAL al NOII ORDINI MONDIALE de STANGA, in care toti sa fie egali iar ei sa fie stapanii. Familia Rothschild si prietenii lor camatari au finantat industria creand o masa uriasa muncitoreasca pe care mai apoi tot ei au manipulat-o prin miscarile de stanga. Totul pentru crearea unor monstrii precum URSS sau China, ca etape premergatoare societatii de maine.

Iar in ochii “stupid people”, cum ne zicea evreul Silviu Brucan, sa ni se prezinte grotecul teatru al luptei de clasa. Chiar si acum, majoritatea populatiei este pacalita de falsa divergenta politico-ideologica “dreapta”-stanga, neintelegandu-se ca ambele tabere au aceiasi stapani.

25 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. saccsiv said, on aprilie 30, 2011 at 6:40 pm

    Pentru o mai facila parcurgere a acestui blog, cititi va rog si “CUPRINS”:

    https://saccsiv.wordpress.com/about/

    Apreciază

  2. Marius said, on aprilie 30, 2011 at 7:04 pm

    Hitler s-a sinucis pe 30 aprilie, nu pe 1 mai. Goebbels intr-adevar s-a sinucis pe 1 mai, dar in ambele cazuri motivul a fost cu totul altul decat semnificatia zilei de 1 mai.

    Apreciază

    • saccsiv said, on aprilie 30, 2011 at 7:23 pm

      Marius

      Tu esti sigur ca ai inteles articolul?

      Apreciază

      • Marius said, on mai 1, 2011 at 7:55 am

        Eu consider ca l-am inteles, dar fraza despre cei doi mi s-a parut gresita. Scuze daca nu e asa si de fapt eu am informatii false, dar peste tot unde am citit data mortii lui Hitler este data ca 30 aprilie.

        Apreciază

      • saccsiv said, on mai 1, 2011 at 10:33 am

        Marius

        Noaptea Walpurgis este intre 30 aprilie si 1 mai. Era pagan si inchinator la vechile zeitati germane. Era intr-adevar edificator daca o facea exact pe 1 mai, insa nu putea spera ca nu dau sovieticii peste el pana atunci.

        De aceea consider ca s-a straduit sa se sinucida cat mai aproape de aceasta data. Altfel o putea face cu multe zile inainte, caci deznodamantul razboiului era evident.

        Apreciază

      • chisinauian said, on mai 1, 2011 at 2:03 pm

        exista ipoteza ca Hitler nu s-a sinucis

        Apreciază

    • nea Anderthal said, on mai 1, 2011 at 10:31 am

      ..esti sigur ca „adolph” s-a sinucis cu adevarat sau a murit in America de Sud sau la vreu kibutz?

      Apreciază

  3. STOP RFID 666 said, on aprilie 30, 2011 at 7:19 pm

    La 1 mai se mai aduna bezmeticii pe la vama veche de se imbata ca porcii. Rokerii sunt nelipsiti si ca sa arate cui se supun fac semnul celui rau cu doua degete.

    Apreciază

  4. STOP RFID 666 said, on aprilie 30, 2011 at 7:35 pm

    Frate saccsiv cred ca ar fi bine daca am vorbi si de tornadele din Statele Unite. Este si asta un semn ca Dumnezeu nu ne mai rabda.

    Apreciază

  5. […] vedere al Curtii in legatura cu Constitutia, si acum au o oportunitate…” « Sursa:Click 1 MAI, ziua celebrarii Walpurgis, a infiintarii ordinului iluminatilor, a stangii si internationala … […]

    Apreciază

  6. Mihai said, on mai 1, 2011 at 5:50 am

    IMI PLACE ARTICOLUL ! FELICITARI SACCSIV !

    Apreciază

  7. alex said, on mai 1, 2011 at 6:55 am

    Salutare,

    Am postat si eu un comentariu la articolul despre George Roncea si nu mi l-ai aprobat, am mai postat unul pe articolul despre Shimon Peres, defapt acolo doar un clip si la fel nu mi l-ai aprobat, de ce ? Nu am injurat pe nimeni si am scris la obiect…daca ai motive personale sa nu le aprobi te inteleg…

    In rest numai de bine, sanatate si spor la treaba, felicitari pentru articol !

    Apreciază

    • saccsiv said, on mai 1, 2011 at 10:20 am

      alex

      Iertare, nu trebuia sa fi la biserica la ora la care ai postat?

      In rest, poate a intrat la spam si dus a fost.

      Apreciază

      • alex said, on mai 1, 2011 at 4:53 pm

        Poftim ? La ce ora am postat ?….Nu nu trebuia sa fiu la biserica, ce insinuezi ? Ai raspuns cu o intrebare…oricum daca zici ca stii si ora la care am postat inseamna ca ai vazut si postarea deci…il am salvat…il mai postez odata ?

        Apreciază

      • saccsiv said, on mai 1, 2011 at 5:04 pm

        alex

        Prietene, postarea la care ti-am raspuns am vazut-o. La ora afisata adauga 3. De ce zici ca nu trebuia sa fi la biserica?

        In rest posteaza sa vedem despre ce e vorba.

        Apreciază

      • alex said, on mai 2, 2011 at 12:47 pm

        Am sa o repostez acolo, multumesc, daca ai vazut postarea de ce n-ai aprobat-o atunci si ce legatura are cu subiectul intrebarii mele, biserica si ora?Daca zici ca era ora 3 noaptea,ce sa caut la ora aia la biserica?si ce rost au discutiile astea?E optiunea ta ce aprobi si ce nu,la fel cum e si viata mea privata cu ce fac la ora 3 noaptea…Doamne…Cred ca cel mai intelept e sa stergi discutia asta inutila…

        Apreciază

  8. F.F. said, on mai 1, 2011 at 7:16 am

    Felicitari pentru articol. Cred ca ar trebui marsat pe ideea asta tot timpul anului, poate pricepem. Intr-un articol ati vorbit si de 8 martie, „sarbatoare” a feministelor. Ne cinstim parintii oricand si le putem arata aprecierea din jurul nostru in toata luna martie.. Hristos a inviat!

    Apreciază

  9. Fulger said, on mai 1, 2011 at 10:08 am

    Acesti oameni n-ar fi reusit sa conduca lumea fara ajutorul diavolului , toate acestea sunt prezise ,ei il vor pune pe antihrist la conducere , si in protocoalele francmasonilor spun ca dupa ce ei vor infiinta Noua Ordine Mondiala vor pune in frunte pe cineva ,,special,, care sa ii conduca.
    Ne asteptam la ce e mai rau , 90% din planurile lor s-au indeplinit noi poate vom prinde sfarsitul.

    Apreciază

  10. suveranul said, on mai 1, 2011 at 11:38 am

    Legat de explozie, acelasi scenariu s-a intamplat si la ultimul discurs al lui Ceausescu; unde agenturi straine(mossadul) au provocat explozii pentru a destabiliza ordinea. Clar aceeasi „mana neagra” ca si cea alui Gavrilo Princip(evreu), care a declansat Primul Razboi Mondial.

    Apreciază

  11. Romica said, on mai 1, 2011 at 3:42 pm

    1 Mai pentru majoritatea romanilor nu are decat o singura insemnatate : bere si gratare . Altceva nu prea ii intereseaza . Tragic . Intrebati oamenii simpli ( mai ales pe cei de la tara) despre Illuminati . Vor crede ca ai baut ceva si delirezi . Dar ia spuneti-le ca vine Crin Antonescu sau Ponta cu zahar si ulei sa le dea cadou populatiei . Se vor imbulzi cu totii . Din nou tragic . Asta e Romania .

    Apreciază

  12. alex said, on mai 1, 2011 at 4:58 pm

    @chisinauian, uite asta este clipul corect, cel pus de tine se blocheaza, pt ca userul este in permanenta cenzurat si sicanat de youtube, l-a postat din nou:

    Apreciază

  13. […] imbeciloide importate cu succes din capitalism fără a şti ce înseamnă (14 februarie, 8 martie, 1 mai, Halloween – o sărbătoare satanică), a personajelor de inspiraţie păgână (Moş […]

    Apreciază

  14. […] importate cu succes din capitalism fără a şti ce înseamnă (14 februarie, 8 martie, 1 mai, Halloween – o sărbătoare satanică), a personajelor de inspiraţie păgână (Moş […]

    Apreciază

  15. […] 1 MAI, ziua celebrarii Walpurgis, a infiintarii ordinului iluminatilor, a stangii si internationala … […]

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.