SACCSIV – blog ortodox

Exista o legatura intre VACCINURI si SINDROMUL DOWN?

Posted in SINDROMUL DOWN, vaccinuri by saccsiv on aprilie 19, 2011

Iata comentariul cititorului Cosmin S. postat la articolul CREDINTA? IN CE? Femeia care a avortat: “Mi-am trimis copilul în Rai, nu l-am lăsat în iadul de aici”. Cica a avut binecuvantarea duhovnicului …

Poporul nostru este virusat, cum zice si Virgiliu Gheorghe intr-una din conferinte.
Am fost reeducati si reeducarea continua.

Mai intai ni l-au scos pe Dumnezeu, iar apoi ne-au umplut mintea cu toate prostiile.

De exemplu, in manualul de biologie de clasa a VIII-a, avem notiuni generale despre evolutionism, dovezi ale evolutiei vietuitoarelor, originea si evolutia omului..etc. Iar aspectele acestea se trateaza in manuale de zeci de ani. Copiii invata cum omul a evoluat din maimuta, se dau si imagini, ilustratii, etc.

Dupa ce invata lucrurile acestea la biologie, mai da omul o tura pe discovery si national geografic si afla ca unele animale isi abandoaneaza puii mai slabi, pentru a-i salva pe cei mai sanatosi si mai puternici, ca unele fiare salbatice isi omoara puii mai slabi, ca supravietuiesc doar cei puternici, selectie naturala…etc.

Si imediat in mintea omului se face o asociere: “bai, stai ca si eu sunt animal (evoluat??!!) doar zice la “carte” ca ma trag din maimutoi, deci sunt animal”.
Ei, si in felul acesta omul vede Biblia si Biserica, ca pe niste lucruri din alta era, le vede ca pe ceva metaforic. Crediteaza mai mult “stiinta” care ne-a indoctrinat zeci de ani la rand.


Iar acum vine lovitura de gratie, dupa lungul timp de reeducare, eugenia in forme moderne, care dupa cate vedem este usor acceptata de majoritatea oamenilor.
Iata asocierile: [manualul de biologie]-[OMUL-animal-evoluat]-[Biblia-„o metafora”]-[selectia naturala-triplu-test-amniocenteza-RH-etc.-avort eugenic- si toata pleiada de nebunii (planificare familiala, contraceptive, avort, triplu-teste, super teste, eutanasie, etc)]

Dar noi vorbim de eugenie ca si concept, caci in realitate, de cele mai multe ori, se omoara copii cu o sanatate superba.
De ce? Pentru ca diavolul este cel mai mare diversionist. Si a inventat niste teste ca un fel de ruleta ruseasca. Si dupa ce a reeducat oamenii, ii pune sa se omoare intre ei.

Acum sa vedem ce este si sindromul acesta down. Circula ceva pe ‘net, dar nu am gasit inca sursa, iata:
“In 1866 un doctor englez a descoperit o boala ciudata. Copilul afectat avea trasaturi mongoloide. Pentru ca doctorul se numea Down si boala se numeste Sindromul Down. Se banuieste ca sindromul ar fi aparut ca urmare a unei (primei) campanii de vaccinare din Anglia si din lume de fapt la 1796. Sindromul Down este considerat ca fiind prima afectiune congenitala cauzata de vaccin. In Germania primul caz a aparut in 1922 iar azi un copil din 700 se naste cu acest sindrom.”

Iar pe site-ul: http://www.parinti.com/CeestesindromulDown-articol-85.html
iata ce se raspunde:
“..28.05.07: Lucion
Avind doi copii mici dintre care unul urmeaza sa fie vaccinat prima data la 2 luni mie nu-mi vine deloc sa rid.Revenind la Sindromul Down, mea culpa daca-am gresit cu 2 ani…ironia ta nu-si are rostul.Unii medici sustin ca vaccinurile cauzeaza schimbari genetice ba mai mult aceste schimbari devin transmisibile. Pare logic daca realizam ca majoritatea vaccinurilor sint facute cu tesuturi de la diferite animale (embrioni de gaina, rinichi de maimuta verde etc) sau ca au in compozitie diferite otravuri (aluminiu, mercur, formaldehide etc). Organismul nostru (in special ficatul) face cu greu fata unui transfer de singe/proteine (de la om si aceasi grupa sanguina) daramite unor proteine de origine animala introduse direct in singe.

Re: Vaccinul?
..28.05.07: Cora
te rog sa-mi dai si mie un link la sursele care sustin ca o boala genetica cum este acest sindrom a fost cauzata de vaccinare… pina nu citesc, nu cred… iar eu am cautat acum citeva zile sa gasesc o legatura intre ceea ce spui tu si nu am reusit… poate mi-a scapat si de asta cer o sursa, dar serioasa, nu ce spune un ametit pe vreun site personal.

Re: Vaccinul?
..01.03.08: annya
Doamna Cora as vrea sa va povestesc ceva si dupa asta va veti gandi de doua ori inainte sa radeti.Vecina mea are un baietel cu sindromul Down cel mai ciudat e ca mai are 2 copii perfect sanatosi.primul copil la facut la 17 ani pe al doilea la 19 si pe cel mic care sufera de aceasta boala gentetica, la 21 de ani(deci varsta nu a fost un factor care putea afecta sanatatea copilului).Cu 2 saptamani inainte sa ramana insarcinata a 3-a oara a avut nevoie de fisa cu vaccinurile(dadea examenul de bacalaureat) pe care, s-a constatat k ii lipsea vaccinul antirujeolic.Atunci medicul i-a administrat acest vaccin.Cred cu tarie si la ora actuala ca acel vaccin a fost cauza ce a determinat boala celui mic”

Si aici ceva mai oficial:
Vaccinarea, contaminarea genetica si oncogeneza la om
http://quibono.wordpress.com/2010/04/10/vaccinarea-contaminarea-genetica-si-oncogeneza-la-om/
http://nuvaccinurilor.blogspot.com/2010/04/vaccinarea-contaminarea-genetica-si.html

Vaccinarea si mutatiile genetice : mobilitatea materialului genetic intre formele de viata
http://nostrabrucanus.wordpress.com/2008/10/24/vaccinarea-si-mutatiile-genetice-mobilitatea-materialului/

Foarte plauzibila teoria de mai sus, luand in considerare ca femeilor insarcinate li se prescriu vaccinuri, unul chiar obligatoriu “in Romania”.

Apoi testul RH, alta bâiguiala cu aliura stiintifica. Daca se descopera la mamica rh-negativ, iar fatul se presupune ca are rh pozitiv sau invers, mamica va fi vaccinata cu un coteil de substante menite chipurile sa rezolve “problema”. Cititi si va smintiti.

Apoi ne mai miram cum de se nasc copii cu sindrom down si alte anomalii si apoi dam dreptate diavolului si sistemului medical condus tot de el. Ca uite domle, vezi?, a avut dreptate medicul, rh-ul nu era bun, deci vaccinul……
Ce sa mai povestim…
Stiu femei care au avortat dupa amniocenteza datorita procedurii si care in continuare fac amniocenteza si zic ca e ff buna si o recomanda si altor femei….
A inebunit lupul frate…Daca nu aruncam televizoarele pe geam…ne fac astia KO…
Doamne ai mila de noi!

   Cititi va rog si:

In Romania copii au fost voit infectati cu SIDA in timpul campaniilor de vaccinari impotriva hepatitei B …

24 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. saccsiv said, on aprilie 19, 2011 at 1:18 pm

    Pentru o mai facila parcurgere a acestui blog, cititi va rog si “CUPRINS”:

    https://saccsiv.wordpress.com/about/

    Apreciază

  2. […] Sursa: Saccsiv’s Weblog […]

    Apreciază

  3. tdr said, on aprilie 19, 2011 at 2:38 pm

    am gasit acest articol la putin timp dupa ce am citit paragraful cu doamna aceea cu 3 copii dintre care unul sufera de acest sindrom motivul fiind acel vaccin antirujeolic.

    http://www.realitatea.net/romania-sub-amenintarea-unei-epidemii-de-rujeola_826673.html

    Apreciază

  4. GABRIEL din Canada said, on aprilie 19, 2011 at 3:41 pm

    http://www.mediafax.ro/externe/germania-noua-constitutie-a-ungariei-este-incompatibila-cu-valorile-ue-8172093/
    ne dau ceata ungurii, se aude in Romania???

    Apreciază

    • Marius said, on aprilie 19, 2011 at 4:29 pm

      E o constitutie menita sa permanentizeze partidul Fidesz la putere si aproape sa blocheze procesul democratic in Ungaria. In plus mai e si revizionista, pentru ca face referiri repetate la ungurii din afara granitelor si la datoria Ungariei de a-i proteja pe acestia.

      Apreciază

  5. nea Anderthal said, on aprilie 19, 2011 at 4:19 pm

    ATENTIE!

    http://www.capital.ro/detalii-articole/stiri/grecia-vecina-cu-falimentul-146350.html

    PS:dupa ce cititi acest articol la ce va ganditi prima data? Eu m-am gandit ca grecii vor fi fortati sa renunte la status-qvo’ul m’telui Athos ! Deci odata implinit acest fapt PORATRITA VA LUMINA CA SOARELE SI VA DISPAREA SI O DATA CU EA SI RUGACIUNEA CONTINUA PTR. LUME ! DUPA ASTA, „FIUL MINCIUNII” VA APARE IN LUME…etc..

    Apreciază

  6. laur said, on aprilie 19, 2011 at 6:04 pm

    http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=nXfA3Ge39BI . Ce parere aveti de donald trump?

    Apreciază

  7. mihai4 said, on aprilie 19, 2011 at 9:11 pm

    Apreciază

  8. mihai4 said, on aprilie 19, 2011 at 9:12 pm

    Apreciază

    • #Cosmin said, on aprilie 20, 2011 at 9:06 am

      Ce tampenie sfruntata…
      Sunt satul peste cap de mintea bolnava a unora care chiar regizeaza lucrurile astea…

      Apreciază

  9. mihai4 said, on aprilie 19, 2011 at 9:14 pm

    ”ne-au dat” tema : http://www.libertatea.ro/detalii/articol/irkutsk-rusia-extraterestru-331575.html a se colera si cu ce a dat publicitati in urma cu o saptamana,doua,fbi-ul

    Apreciază

  10. Aetos33 said, on aprilie 19, 2011 at 9:26 pm

    http://www.trilulilu.ro/Orthodox/44e35aa9400136 PREDICĂ LA SFÂNTA ŞI MAREA MIERCURI – „DOAMNE, FEMEIA CEEA CE CĂZUSE ÎN PĂCATE MULTE…” (DENIA DE MARŢI SEARA)

    Apreciază

  11. infiniteladder said, on aprilie 19, 2011 at 9:45 pm

    Niste informatii mai putin cunoscute: World Federalist Movement a fost si este o „miscare a cetatenilor la nivel mondial” cu sediul la New York (cuibul bancherilor evrei, multe organizatii aparute ca dupa ploaia dupa al doilea razboi mondial isi au originea aici) si are prim scop crearea unui Guvern Mondial.

    http://www.wfm-igp.org/site/
    http://en.wikipedia.org/wiki/World_Federalist_Movement

    Dă clic pentru a accesa cwg.pdf

    Dă clic pentru a accesa 461.pdf

    Ca prin intamplare campania pentru un Guvern Mondial a fost infiintata de evreica pacifista si feminista Rosika Schwimmer pornind de la pamfletul scris de ea si evreieca si care se numea Chaos, War or a New World Order?.

    http://en.wikipedia.org/wiki/Rosika_Schwimmer

    Apreciază

  12. infiniteladder said, on aprilie 19, 2011 at 9:47 pm

    * la pamfletul scris de ea si Lola Maverick Lloyd.

    Apreciază

  13. danutza said, on aprilie 19, 2011 at 11:11 pm

    http://www.unica.ro/detalii-articole/articole/mituri-paste-stiinta-biblie-10851.html#commentAddLink

    o mare mizerie! unica recidiveaza! revista satanista!!!!

    Apreciază

  14. Ortodox said, on aprilie 20, 2011 at 8:08 am

    Un defect al femeii : http://www.youtube.com/watch?v=KmeeCU_3Ze8

    Apreciază

  15. Memo said, on aprilie 20, 2011 at 12:05 pm

    Offtopic
    Mi-e groaza de felul in care gandesc multi oameni din Romania, in ziua de azi. Ori e teribilism, ori e boala psihica. Am ajuns satanizati cu totii. Maine cainii, poimaine urmeaza oamenii…
    Mai ales ca la nivel psihologic nu este nici o diferenta intre luarea vietii unui caine si a unui om.
    Uitati exemplu de comentariu al unui roman din zilele noastre…:

    ” Solutia pentru a scapa de caini: câinii comunitari ar trebui strânsi si dusi într-un adapost unde sa fie hraniti si îngrijiti. Apoi zilnic aproximativ 100 de câini sa fie eliberati pe un teren de câteva hectare pentru a fi împuscati în scop de agrement. Sunt destui ca mine care doresc violenta si în realitate nu doar la televizor. Pentru fiecare câine împuscat vânatorul ar trebui sa plateasca 30 de euro. Astfel s-ar obtine bani pentru îngrijirea celorlalti câini ramasi în adapost care ar trebui sa fie vioi si sanatosi pentru a face vânatoarea mai captivanta. Carnea câinilor ucisi ar putea fi donata sau vânduta restaurantelor chinezesti dupa un control sanitar-veterinar iar din pielea acestora s-ar putea face diferite articole de marochinarie. Deamenea pentru cei mai sadici s-ar putea organiza sedinta de tortura ca in filmul Hostel, daca l-ati vazut cumva, unde pentru o suma de bani esti lasat singur intr-o camera cu un caine si il poti tortura si ucide dupa cum vrea muschiul tau. Sunt o gramada de turisti straini care ar veni la noi in tara numai pentru asa ceva. Ganditi-va cati bani s-ar strange la buget!”

    Ma intreb ce va fi cand in cazul vreunei revolte, oameni de genul celui de mai sus vor ajunge pe strazi si isi vor satisface setea de violenta pe tot ce misca? Doamne feri.

    Comentariul a fost postat la articolul http://www.evz.ro/detalii/stiri/politia-deva-ancheteaza-impuscarea-maidanezilor-927422/pagina-comentarii/1.html#comentarii

    Apreciază

  16. Alexandru said, on aprilie 20, 2011 at 2:25 pm

    Am primit pe mail un rezumat al unui articol apărut în Spania, despre veritabila revoluție din Islanda. La știri bineințeles că nu a ”transpirat” nimic, căci nu se dorește ca modelul islandez să se propage. În Islanda, tara in care guvernul a fost demis in totalitate, marile bănci au fost naţionalizate, s-a decis să nu se plătească datoria creata în Marea Britanie şi Olanda, din cauza politicii lor financiare rău intentionate şi s-a creat un grup popular pentru a rescrie constituţia. Şi toate acestea paşnic!

    O revoluţie împotriva puterii care ne-a adus la criza actuală. De ce aceste fapte nu au devenit cunoscute de doi ani? Ce se întâmplă dacă alţi cetăţeni UE vor lua exemplul lor? Iata pe scurt istoria evenimentelor:

    – 2008. Se nationalizeaza cea mai mare banca din tara. Se prăbuşeşte moneda, bursa isi suspenda activitatea. Ţara este în stare de faliment.

    – 2009. Protestele populare din fata parlamentului fac sa fie convocate alegeri anticipate si provoaca demisia primului-ministru şi a membrilor guvernului in bloc.

    – Continuă situaţia economica nefavorabila. Printr-o lege se propune rambursarea datoriei catre GB şi Olanda avand de plată suma de 3.500 de milioane de euro, o sumă pe care toate familiile islandeze ar fi urmar sa o plateasca lunar, pentru următorii 15 ani la, 5,5% interese.

    – 2010. Oamenii ajung să iasa în stradă şi cer ca aceasta lege sa fie supusa referendumului. În ianuarie 2010, preşedintele refuză să o ratifice şi anunţa că se va consulta poporul. La referendumul organizat în luna martie 93% din voturi au fost impotriva acestei legi.

    – Pentru toate acestea, guvernul incepe o anchetă pentru a rezolva responsabilităţile legale ale crizei. Începe arestarea mai multor bancheri seniori şi directori. Interpolul emite un ordin şi toti bancherii implicati pleaca din ţară.

    – În acest context de criză, se alege o adunare pentru a elabora o nouă constituţie care să includă lecţiile învăţate în urma crizei şi pentru a o înlocui pe cea curenta, o copie a constituţiei daneze.

    – Pentru a face acest lucru, se merge direct la poporul suveran. Se aleg 25 cetăţeni fără afiliere politică, din 522 care si-au depus candidaturile, care era necesar sa fie majori şi sa aiba sprijinul a 30 de persoane. Adunarea constituţională isi începe activitatea în februarie 2011 si prezinta un proiect de constituţie bazată pe recomandările poporului facute in urma a numeroase reuniuni din întreaga ţară.

    Noua constitutie trebuie să fie aprobata de către actualul Parlament şi de cel care se va forma după alegerile legislative.

    Aceasta este o scurtă istorie a Revoluţiei Islanda:

    – demisia guvernului în bloc;

    – naţionalizarea băncilor;

    – un referendum pentru a permite oamenilor să decidă cu privire la deciziile economice;

    – închisoare pentru cei responsabili pentru criza şi rescrierea constituţiei de către cetăţeni.

    S-a menţionat acest lucru în mass-media europeană? S-a comentat cu privire la acest lucru in talksourile politice? S-au văzut imaginile de la evenimente la televizor? Bineînţeles că nu… Islandezii au fost în măsură să dea o lecţie intregii Europe, să se impotriveasca intregului sistem şi sa ofere o lecţie de democraţie intregii lumi.

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.