SACCSIV – blog ortodox

Deja se vorbeste mult mai serios despre UFO (OZN). FBI a publicat 2000 de documente despre OZN-uri si fiintele descoperite la bordul farfuriilor zburatoare …

Posted in draci, EXTRATERESTRI by saccsiv on aprilie 11, 2011

Citez din articolul FBI a publicat mii de pagini despre OZN-uri şi extraterestrii descoperiţi la bordul farfuriilor zburatore (video):

FBI a publicat 2000 de documente despre OZN-uri si fiintele descoperite la bordul farfuriilor zburatore
Potrivit cotidianului britanic The Daily Mail, o notă secretă publicată de FBI vorbeşte despre aterizarea unor extratereştri în New Mexico, Statele Unite, înainte de anul 1950. Este vorba de trei „farfurii zburătoare” care ar fi avut la bord trei corpuri cu formă umană, care aveau mai puţin de un metru înălţime. Oraşul Roswell din New Mexico a devenit celebru în 1947 când armata americană a lansat un comunicat de presă prin care informa că a fost reperat un OZN. Anunţul a fost însă infirmat câteva ore mai târziu.
În martie 1950, un agent FBI dezvăluia că un anchetator al forţelor aeriene a declarat că a găsit în New Mexico trei farfurii zburătoare. Obiectele erau circulare şi cu un diametru de 15 metri. În fiecare OZN erau trei cadavre cu formă umană,care măsurau doar 90 de centimetri, scria agentul FBI. Cadavrele erau îmbrăcate în haine metalice cu o textură foarte fină, iar trupurile erau bandajate asemenea piloţilor de încercare.
Orăşelul Roswell a devenit celebru după ce au început să circule poveşti despre extratereştri găsiţi pe câmp, lângă o bază militară, în iulie 1947.
Extratereştrii chiar există. O dovedeşte o notă internă şi secretă, publicată de FBI pe internet. Daily Mail relatează că biletul conţine informaţii despre extratereştrii care au aterizat în New Mexico, Statele Unite, în iulie 1947. Dosarul, cunoscut sub numele de Roswell, după oraşul în care s-ar fi petrecut strania întâmplare, a fost ţinut strict secret până acum.
FBI-ul a publicat pe site-ul ,,The Vault” mii de documente despre OZN-uri şi creaturi din spaţiu. Printre acestea şi nota adresată directorului FBI de Guy Hottel, un agent special de la biroul din Washington.
Agentul FBI mai scria că OZN-urile au fost găsite în New Mexico pentru că în zonă exista un radar foarte puternic, care ar fi interferat cu sistemele de control ale farfuriilor zburătoare. Orăşelul Roswell a devenit celebru după ce au început să circule poveşti despre extratereştri găsiţi pe câmp, lângă o bază militară, în iulie 1947. Publicarea notei secrete a FBI va alimenta teoria conspiraţiei potrivit căreia guvernul american ar fi muşamalizat dosarul Roswell.

Vizionati va rog si:

http://videonews.antena3.ro/action/viewvideo/802915/Oficialii-FBI-confirma-aterizarea-unor-OZN-uri-in-SUA-si-existenta-extraterestrilor/

Cititi va rog si:

EXTRATERESTRII sunt DRACI. NEW AGE ii numeste SEFI SECRETI …

VIDEO: Deja se vorbeste mult mai serios despre UFO (OZN). 120 de fosti militari acuza guvernul SUA, afirmand ca rachetele nucleare au fost urmarite si compromise de EXTRATERESTRII. CUM INTERPRETAM?

IN ASTEPTAREA DRACILOR: ONU va desemna un responsabil pentru primirea EXTRATERESTRILOR

70 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. saccsiv said, on aprilie 11, 2011 at 10:16 am

    Pentru o mai facila parcurgere a acestui blog, cititi va rog si “CUPRINS”:

    https://saccsiv.wordpress.com/about/

    Apreciază

    • #Cosmin said, on aprilie 11, 2011 at 11:03 am

      Saccsiv, acest video cu autopsia extraterestrului este putin cam tras de par, evident.
      Voiam sa te intreb… daca te exprimi, extraterestrii sunt draci… ce vrei sa spui cu asta? Draci palpabili care si-au construit navete spatiale si pe care le piloteaza din ele??
      Detaliaza te rog acest subiect destul de controversat. Ce intelegi tu si restul prin acesta zicala: extraterestrii defapt sunt draci? Cand o farfurie zburatoare se prabuseste asta inseamna ca dracii au avut vreo eroare de pilotaj? Nu dealta dar 95% din asa zisele ozn-uri zarite de oameni sunt proiecte pamantene si restul poate farfuri zburatoare pilotate de extraterestrii (draci).
      Deci?

      Apreciază

      • #Cosmin said, on aprilie 11, 2011 at 11:04 am

        Dracii piloteaza farfuri zburatoare sau doar fac asa o magie a unei intalniri de gradul 3 intre oameni si ei, manipuland materia fizica?

        Apreciază

      • saccsiv said, on aprilie 11, 2011 at 11:57 am

        #Cosmin

        Citeste frate link-urile.

        Crezi in existenta extraterestrilor? Crezi ca Romania – Dacia e miezul civilizatiilor? Stii ca se leaga?

        Apreciază

      • #Cosmin said, on aprilie 11, 2011 at 1:41 pm

        Cum adica daca eu cred in extraterestrii cand tu spui ca ei exista si defapt sunt draci!
        Am citit link-urile
        Din moment ce spuneti ca extraterestrii sunt draci inseamna ca afirmati existenta lor in forma in care v-o subliniaza sistemul: adica vin cu navete spatiale (pilotate tot de ei) aterizeaza si comunica interuman cu pamantenii.
        Imi voi exprima nedumeririle vis a vis sub forma de intrebari:
        Acesti extraterestrii (dracii) PILOTEAZA farfuriile zburatoare? ei isi construiesc navele spatiale? Vin imbracati in costum fizic, palpabil de om? Pentru ca sunt mii de contacte cu acesti extraterestri (draci) …
        Dorinta mea este a stii cum intelegeti voi acest lucru! (eu NU incerc sa spun ca NU sunt draci sau ca sunt draci)

        Apreciază

      • saccsiv said, on aprilie 11, 2011 at 1:55 pm

        #Cosmin

        Ce nave, ce costume, ce piloti? Faci teste cu noi? Ti-a venit sa te sui pe deal? Daca ai citit acele link-uri, de ce mai pui aceste intrebari?

        Apreciază

      • Marturiseste said, on aprilie 11, 2011 at 1:54 pm

        @#Cosmin te pierzi prea mult in detalii si precum politica diavolului este sa te zapaceasca prin cat mai multe intrebari si diversitate fara margini, incat sa nu mai stii incotro s-apuci, asa vrei si tu sa afli ce este ortodoxia fara sa o traiesti. Asa ceva nu se poate.
        Citeste Sfintii Parinti , pune mana pe Sfanta Scriptura, si timpul pe care il ocupai, sau poate il mai ocupi cu studierea „extraterestrilor”, inlocuieste-l cu studiul teologic al ortodoxiei, si vei avea raspunsul.

        E greu de explicat, prin prisma firii noastre cazute, o traire care vine de undeva mai presus de firea noastra. „Cauta si vei afla” (Matei 7: 7)

        Apreciază

      • mihai said, on aprilie 12, 2011 at 11:28 am

        @ Cosmin

        Parintele Cleopa-Intalnire cu extraterestrii :

        Aparitiile, asa-zis extraterestre, indiferent care ar fi explicatie „farfuriilor” sunt aparitii dracesti. Caci ingerii cazuti au puteri mari si pot provoca tot felul de „fenomene paranormale”. Iar cazuistica rapirilor, analizata sistematic „asa zisele expermente stiintifice” traumatizante pt cei rapiti + tematica „extraterestra” axata pe „progres” si „evolutie” sunt suficiente pt a intelege cine sunt „extraterestrii”

        Apreciază

    • nea Anderthal said, on aprilie 11, 2011 at 1:12 pm

      SACCSIVE!
      De mult vroiam sa te intreb: de cind ai inceput acest blogg CITE AMENINTARI SERIOASE AI PRIMIT?Nu ma refer la brOnetu’ tupeist ala ci la „seci” sau la „aia din capu’ piramidei”.Banuiesc ca si Dan din Deal are rapoarte zilnice despre ce scrii tu pe blogg.

      Apreciază

      • saccsiv said, on aprilie 11, 2011 at 1:52 pm

        nea Anderthal

        Pai frate, nu se semneaza nimeni, deci nu stiu cate sunt serioase.

        Apreciază

    • #Cosmin said, on aprilie 11, 2011 at 2:56 pm

      Pun intrebari pentru ca NU pricep cum intelegeti voi fizica acestor extraterestrii.
      Am convenit cu toti ca sunt draci insa IN CE FORMA? Vorbiti ca vom primi „extraterestri” pe pamant, ca-i vom vedea cu totii asa cum uneori vedem pe cer sau cum sunt prin bazele militare „expusi”. OK am inteles ca asta ne da sistemul mura-n gura… insa VOi cum vedeti toata partea asta a scenariului fizic? Pentru ca nu este de ajuns o explicatie de genul: extraterestrii sunt draci si punct.
      De ce va faceti ca nu pricepeti ceea ce intreb? Spuneti naluciri dar se pare ca voi nu pricepeti definitia cuvantului nalucire. Ori dracii sub forma extraterestra sunt naluciri ori coboara cu naveta spatiala si aterizeaza pe pamant FIZIC.
      D’asta lumea nu ia in seama ceea ce spunem, pentru ca partea tehnica o lasati deoparte in explicatii.
      Daca a va cere parerea inseamna a ma urca pe deal.. ce sa mai zic?
      Astept raspuns…..

      Apreciază

      • Ayan said, on aprilie 11, 2011 at 4:12 pm

        Cosmin , nu esti singurul care gandeste asa . Nici eu nu pot sa-mi explic aparitia acestor „entitati” numite extraterestrii . Din cate stiu , demonii sau dracii sunt entitati malefice imateriale… ori extraterestrii astia sunt „foarte ” materiali , scuzati exprimarea fortata . Elemente benefice nu sunt dar nu-i putem include nici la categoria draci din moment ce sunt fiinte organice … Atunci ce sunt ? Hibrizi ? Specii noi create de lumea intunecatilor ? Poti sa stii ? Hristos a creat lumea paradisiaca . De ce n-ar incerca si Luciefer sa creeze ceva ….pe „gustul ” lui – extraterestrii astia ? Zic si eu …

        Apreciază

      • saccsiv said, on aprilie 11, 2011 at 4:53 pm

        Ayan

        lucifer nu poate crea.

        Tu esti sigur ca extraterestrii sunt materiali precum oamenii? Ca sunt „organici”?

        Apreciază

      • saccsiv said, on aprilie 11, 2011 at 5:24 pm

        Ayan

        Pe de alta parte, citeste te rog cu atentie si rabdare:

        https://saccsiv.wordpress.com/2010/05/08/sub-nici-o-forma-dracii-nu-vor-avea-parte-de-mantuire-o-intamplare-cu-sfantul-cuvios-antonie-cel-mare-despre-apocatastaza/

        si

        https://saccsiv.wordpress.com/2009/09/26/pomenirea-mutarii-la-domnul-a-sfantului-slavitului-apostol-si-evanghelist-ioan-teologul/

        In primul caz, mergand Zerefer la Antonie, s-a inchipuit ca om si a inceput a plange si a se tangui inaintea lui. Zefer era un drac.

        In al doilea caz, aflam de demoni care se faceau ca sunt oameni înviati din morti.

        In ambele cazuri, probabil ca nu erau „organici’, insa pareau extrem de reali acei draci.

        Ei bine, cam asa e si cu extraterestrii …

        Apreciază

      • Ayan said, on aprilie 11, 2011 at 5:24 pm

        Nu sunt sigura , pentru ca nu i-am intalnit ..si nici nu-mi doresc . Asa par in filmele alea , cand sunt disecati , materiali . O sa ma apuc sa citesc cartea Pr. Serafim Rose , am descarcat-o .

        Apreciază

      • Florin said, on aprilie 12, 2011 at 7:18 am

        Mie Cosmine intrebarile tale mi se par interesante. Dar raspunsurile sunt foarte greu de dat. Asa ca nu te supara ca nu primesti raspunsuri.

        Apreciază

      • el said, on aprilie 13, 2011 at 10:31 am

        @#Cosmin si Ayan

        da extraterestrii sunt draci iar „imaginea’ cum ca ar fi materiali,disecabili,au navete spatiale care PAR materiale sunt realmente NALUCIRI,inselari ale simturilor omului neaparat/neluminat de har ,mai ales ale simtului vazuli prin care si anticrist mult va insela pe cei nesimiti sau doar „cartezieni”.
        Vedeti in Viata Sfantului Ioan Evanghelistul modele de NALUCIRE provocate de vrajitor incat se parea ca au inviat si ies din mare puzderie de oameni si culmea….familiile lor ii recunosteau,ii strangeau in brate,etc.
        Nu subestimati ”puterile”dracesti ,ele DOAR la naluciri se pricep,este domeniul de excelenta al dracilor si nici nu considerati bigoti retrograzi pe cei care marturisesc ca si Paintii ca dracii nalucesc in toate felurile mintii si simturilor omului.Doar credeti ca „disectia” aia este mai „stiintifica”decat Sfintii Parinti care ne invata pe noi sa ne ferim de mestesugurile dracesti.

        Extraterestrii si toata „tehnologia” lor sunt DRACI si DOAR NALUCIRI ca ar fi materiali in sensul in care a lasat Dumnezeu materia.Punct.

        Apreciază

    • cosmin m said, on aprilie 11, 2011 at 5:00 pm

      A se citi Ortodoxia si religia viitorului- Serafim ROSE ed. Sophia. E lamuritoare. Ozn-fenomen religios-mitologic, extraterestrii-diavoli.

      Apreciază

  2. manix said, on aprilie 11, 2011 at 10:41 am

    Pe masura ce se apropie imparatia raului spun Sfintii Parinti oamenii vor intra din ce in ce mai mult in contact cu dracii ( extraterestrii ) si vor relationa cu ei chiar fata in fata. In timpul lui antihrist nu vor mai fii demoni in iad ci toti vor fii in oameni si pe pamant.Deci ei vor venii in infatisare omeneasca nu cu chipul lor real ca sa insele lumea.Extraterestrii sunt scunzi spun marionetele iar dracii sunt de asemenea scunzi la stat, cum invata Sfintii. Daca acum nu putem sa luptam cu ei cand sunt in duh dar cand se vor materializa ce vom face? Parerea mea este ca aceste cipuri RFID 666 chiar din acte pot face ca diavolii sa se materializeze. Oricum aceste unde radio 666 sunt o poarta a raului pe pamant. Calculatorul fiara este condus chiar de lucifer.

    Apreciază

    • A said, on aprilie 11, 2011 at 12:39 pm

      rad cu hohote de juma’ de ora si inca nu ma pot opri…. voi sunteti normali mai oameni buni? extraterestrii sunt draci….. ha ha ha…..

      Apreciază

      • nea Anderthal said, on aprilie 11, 2011 at 1:05 pm

        ..dar ce-s tataye? De ce nu vin intre noi? Le ieste frica? Unde stau:pe fata nevazuta a lunii?Ce alte prostii ti-au mai bagat in cap satanisto-sodomitii ?

        Apreciază

      • manix said, on aprilie 11, 2011 at 5:20 pm

        @A
        Pune mana pe carte si nu mai rade. Ori esti ateu ori nu intelegi.

        Apreciază

    • #Cosmin said, on aprilie 11, 2011 at 1:45 pm

      @A … decat sa razi ca un imbecil.. mai bine ai argumenta de ce NU sunt draci, cu ocazia asta n-am mai pierde timpul util sa-ti citim comentariile scrise in bataie de joc.

      Apreciază

  3. ionut ignat said, on aprilie 11, 2011 at 10:51 am

    scuzati acest comentariu in afara subiectului: sambata seara in cadrul emisiunii „odata in viata ” de pe tvr a fost invitat silviu prigoana (cu sotia). dupa cum probabil stiti este un show bazat in special pe folclor, muzica populara si mult circ. una din „probele” la care a fost supus prigoana era sa taie un tort inscriptionat cu „bugetul romaniei” (asa tin minte) si sa il portioneze cum crede de cuviinta pe ministere, in cazul in care ar fi prim ministru. dupa ce a taiat trei bucati mari aferente celor trei ministere: al culturii, al invatamantului si al sanatatii a mai ramas o bucatica mica, aproape cat un deget. la intrebarea moderatoarei „carui minister ii revine bucatica ?” el a raspuns „pentru toate celelalte, care cum apuca „, la care toata sala izbucneste in ras. moderatoarea revine si intreaba ” ce facem cu ministerul de interne, avem nevoie si de fonduri acolo, la aparare, justitie, etc” , iar el raspunde ” nu mai avem nevoie de aparare, doar suntem in nato, politie aproape ca nu mai e cazul deoarece s-a infiintat politia europei unite, o sa vedeti peste zece ani ce o sa fie: un imn comun, un crez comun, statul se va ocupa numai de problemele administrative din cultura, sanatate si invatamant”. revine moderatoarea cu un mare zambet pe buze „ca de obicei domnul prigoana, un vizionar…. bla bla”
    fratilor, masoneii astia se dau pe fata din ce in ce mai ostentativ! nu stiu cata lume a priceput de fapt ce a vrut sa zica prigoana. eu cu nevasta-mea am ramas cu gura cascata.

    Apreciază

    • nea Anderthal said, on aprilie 11, 2011 at 1:06 pm

      ..putina rabdare si VOM VEDEA(vorba orbului) e a vrut sa spuna Prigonitorul !

      Apreciază

    • Ayan said, on aprilie 11, 2011 at 4:01 pm

      Ce nume predestinat are : Prigoana ….! Adica : Sa vedeti prigoana peste vreo 10 ani …daca nu , mai devreme

      Apreciază

  4. fanu said, on aprilie 11, 2011 at 11:04 am

    http://www.curteaveche.ro/Un_pamant_nou_Trezirea_constiintei_umane_Editia_a_II_a-3-747

    uite ce carti se mai dau prin librarii, asta fiindca multa lume considera grele cartile bisericesti

    Apreciază

  5. Fulger said, on aprilie 11, 2011 at 11:08 am

    Draci chiar au reusit sa le intunece mintile oamenilor , aceste masinari sunt folosite acum de oameni , le vezi dar nu poti sa le crezi.
    http://unromaninromania.wordpress.com/terra-dincolo-de-ceea-ce-se-vede/un-ofiter-de-securitate-din-baza-dulce/

    Apreciază

    • #Cosmin said, on aprilie 11, 2011 at 11:29 am

      Interesant cum se spune in interviu ca energia folosita de extraterestrii este magnetismul. Extraterestri cica folosesc magnetismul pentru orice ba chiar bate apa-n piua cu magnetismul, lucru care-mi aduce aminte de asta…
      Eiphas Lévi (1810 – 1875), cel ce avea sa aiba un mare impact asupra Hermetic Order of the Golden Dawn, spunea: „Ce este mai absurd si mai lipsit de evlavie decat sa i se atribuie numele de lucifer diavolului. Intelectul lui lucifer este spiritul inteligentei si dragostei. Iar lucifer corporal este cel mai mare agent al magnetismului universal„

      Apreciază

      • manix said, on aprilie 11, 2011 at 12:31 pm

        #Cosmin
        Ce faci baiete faci apologia lui lucifer pe un site crestin? Ai rabdare ca in cativa ani o sa vina in trup ca rege al globului si ai timp berechet sa te inchini diavolului.

        Apreciază

      • #Cosmin said, on aprilie 11, 2011 at 1:50 pm

        @manix… imi imaginez ca ai inteles gresit, nu este nimic insa.. toata lumea greseste sau are dificultati in a intelege anumite lucruri, te rog insa dedica mai mult timp citirii comentariului meu poate-ti pica fisa.
        In ultima instanta daca nu ti se aprinde beculetul, te rog da-mi de veste… cu drag voi explica ceea ce am vrut sa spun.

        Apreciază

      • studentperole said, on aprilie 11, 2011 at 4:28 pm

        Interesant citatul! Stiam ca tehnologia extraterestra e baza mult pe magnetism si electromagnetism (vezi experimentul Philadephia, Proiectul Montauk). Daca e adevarat ce zice Eiphas Levi, atunci reprezinta puntea de legatura de care intreaba cititorii mai sus.

        Inca o „coincidenta”, daca ai citit despre rase de extraterestri, la categoria reptilieni, apar ca subrase Draconienii – inclusiv cei de la Roswell tot din Draconieni faceau parte.
        Uite ce descriere au: have a reputation of being cunning, highly intelligent, are very predatory warlike creatures. They have the ability to shape shift and mask as human. They seem to feed off human energy, off of our fear or other highly charged emotions. Several sources claim they are the original inhabitants of Earth and were driven from the planet by the visiting Adamic / Evadamic (humanoid species)

        mai multe detalii aici:
        http://www.maar.us/alien_species.html

        Apreciază

      • manix said, on aprilie 11, 2011 at 4:48 pm

        Da frate Cosmine am gresit, a fost un citat. Oricum ca sa intelegi care e treaba cu „extraterestrii” citeste Ortodoxia si religia viitorului de Sfantul Serafime Rose, o gasesti pe net.

        Apreciază

      • #Cosmin said, on aprilie 11, 2011 at 8:19 pm

        sar’na manix… asa o sa fac…

        Apreciază

  6. Ioan C. said, on aprilie 11, 2011 at 12:10 pm

    Despre diavolii ” extraterestri”: ” Căci se vor ridica hristoşi mincinoşi şi prooroci mincinoşi şi vor da semne mari şi chiar minuni, ca să amăgească, de va fi cu putinţă, şi pe cei aleşi.” ( Matei 24, 24).

    Apreciază

    • Ioan C. said, on aprilie 11, 2011 at 12:12 pm

      ” Şi face semne mari, încât şi foc face să se pogoare din cer, pe pământ, înaintea oamenilor” ( Apocalipsa 13, 13).

      Apreciază

  7. nea Anderthal said, on aprilie 11, 2011 at 1:08 pm

    ..o sa apara si omuletii verzi dar asta dupa ce SARBELE OROBROS VA FI DEZLEGAT ! Bine ar fi sa nu ne lasam dusi cu pluta in acele zile~

    Apreciază

  8. cristy said, on aprilie 11, 2011 at 1:17 pm

    Am si eu vreo 8 extrateresti in Bucatarie…………..Bazaconii nu exista asa ceva……Iar filmeaza astia prin nisip si spun ca au ajuns in spatiu….Eu spun ca trebuie sa ne preocupe mai mult viata noastra crestina si a celor din jur sa nu se lase pacaliti de bazaconi din acestea.

    Apreciază

  9. quintus said, on aprilie 11, 2011 at 1:54 pm

    Citesc si ma crucesc:Voi credeti ca dracii sunt fiinte materiale care locuiesc(presupun) sub pamant????Cu astfel de idei compromiteti toata lupta impotriva elitei diabolice a lumii.Rad in hohote adevaratii impielitati(desi ei nu au nimic in comun cu adevarul) de naivitatea voastra!

    Apreciază

    • fanu said, on aprilie 11, 2011 at 1:59 pm

      numa să nu te şi înfiori crucindu -te 🙂

      Apreciază

    • saccsiv said, on aprilie 11, 2011 at 2:37 pm

      quintus

      Tu ai scris nazbatii si la articolul despre iad. Tu nu pricepi dar dai lectii.

      https://saccsiv.wordpress.com/2011/04/03/iadul-se-afla-sub-pamant/

      De tine rad aceia prietene, caci ti-au zis: „uite OZN-ul si extraterestrii” si tu ai zis „asa e”.

      Apoi tot ei ti-au spus: „Dracii sunt total nemateriali si nu pot influenta materia. Sunt asa, un soi de duhuri in afara timpului.” Si tu ai zis „da, asa e”.

      Si odata adus in acest punct, nu mai poti pricepe ca UFO sunt naluciri dracesti …

      Apreciază

  10. Cosmin S. said, on aprilie 11, 2011 at 2:41 pm

    #Cosmin,
    Tu esti Cosmin cu „diez” la inceput, ca sa distinga colegii de forum.
    Sunt mai multi cosmini care posteaza aici.
    Eu sunt Cosmin cu initiala S. (Cosmin S.) si nu sunt acelasi cu ceilalti: cosmin, #Cosmin, etc…
    Naşpa situatie. E posibil sa se faca asocieri gresite.

    Iertare!

    Apreciază

  11. fanu said, on aprilie 11, 2011 at 3:42 pm

    saccsiv, mai trebuie să apară încă unu care să ne zică de fapt că Doamne, iartă mă şi Hristos este unul dintre ufoişti şi gata… deci să fim şi noi iluminaţi şi să credem în civilizaţiile superioare… nu i aşa, ce atâta post ce atâta Sfântă Biserică, ce atâta dreaptă credinţă, ce atâta sfinţi părinţi şi restul… trăiască civilizaţiile superioare care ne aduc fericire şi „succesuri”…

    Apreciază

    • #Cosmin said, on aprilie 12, 2011 at 10:01 am

      FANU, sunt multi… nu-mi vin in cap acum. Insa am uitat ce curenti il considera pe Iisus Hristos, nu stiu ce rasa de extraterestru venit de pe planeta x, galaxia y..
      Am luat contactul cu astfel de cazuri iar argumentatia este absolut senzational de sofisticata, de la nume de rasa pana la combinatii intre scrierile crestine si tot felul de chestii tehnologice.
      Cineva a stat sa prelucreze si sa puna cap la cap aceste date incat a iesit ceva cu adevarat convingator pentru un credincios de guma.

      Apreciază

  12. broflovsky said, on aprilie 11, 2011 at 4:04 pm

    Ceva destul de interesant:

    Apreciază

  13. MIhaela said, on aprilie 11, 2011 at 4:48 pm

    quintus,
    De ce iti vine sa razi?Tu cum vezi lucrurile?
    Cosmin cu diez,
    Tu nu razi ,dar nu intelegi. Tot rau este

    Apreciază

    • Ayan said, on aprilie 11, 2011 at 4:54 pm

      Nici eu nu inteleg , dar e interesanta postarea lui Studentperole …Am intrat pe link-ul postat de el .

      Apreciază

  14. NuConteazaNumeleMeuCiAdevarul said, on aprilie 11, 2011 at 7:42 pm

    Am cunoscut o doamna Gabi din Tulcea ce spunea ca vedea asemenea extraterestri. Erau mai mici la inaltime. Erau de culoare neagra. Nu faceau nimic decat stateau si priveau ce face ea. Si pe aceste vedenii se sprijineau actiunile sectei Biserica Secreta a lui Dogaru care asteapta ca Romania sa devina o tara sfanta si binecuvantata iar ei, membrii sai, sa devina apostoli. La sfatul acestor extraterestri membrii il asteapta pe noul Iisus sa vina.

    Acum va dati seama cine-i in spatele acestor manipulatori: cine il asteapta pe Mesia sa vina in lumea aceasta ca om, ca pacificator.

    Apreciază

  15. […] Saccsiv e din nou convins ca TOTI extratestrestrii sunt draci: https://saccsiv.wordpress.com/2011/04/11/deja-se-vorbeste-mult-mai-serios-despre-ufo-ozn-fbi-a-public… […]

    Apreciază

  16. gerik64 said, on aprilie 12, 2011 at 4:48 am

    Cita rabdare au avut acesti nenorociti care conduc lumea.Vorbesc de masoni de grad inalt Iluminati, cei ce se inchina marelui arhitect Lucifer…ei insisi numinduse arhitecti.Inca din ani 1944 tot au tesut povesti despre OZN si aparitii ciudate pe cer pe. pe care guvernele tarilor unde au aparut intodeauna se prefaceau ca le musamalizeaza.Se prefaceau ca ascund adevarul sa atite pe altii sa faca tot felul de teorii ale conspiratiei cu privire la existenta extraterestrilor.Asta se si dorea.Acum a venit timpul sa culeaga roadele pentru ca probabil foarte curind ne vor minti ca extraterestri sunt printre noi dar ei au ascuns asta pentru ca lumea nu era pregatita pentru asa veste tulburatoare.Daca existau alte fiinte inafara de cea ce stim adica oameni, ingeri si demoni Dumnezeu nu ne-ar fi ascuns.Dar diavoli vor sa-si faca intrarea pe pamint, si gaselnita pentru ca sa ne fraiereaca este asta :SURPRIZA…noi suntem de pe alte planete si am venit sa ne cunoastem si sa va „ajutam” ha ha ha este ca v-am umit!Asa ca fiecare sa judece caci daca se vor insela e vina lor ca nu cunosc viclenia diavoleasca.Acum nu stiu ce vor face ramine sa vedem in momentele acelea.Dar stim un lucru nu exista alte fprme de viata decit acestea de pe pamint.Iar cei ce se vor da drept extraterestri sunt draci vicleni.Vor face tot felul de minuni si naluciri mincinoase si multi le vor crede asa de bine vor fi trucate’Diavolul poate avea milioane de infatisari este expert in asta stim de la sfintii care sau luptat in pustie cu ei.Atentie mare si discernamint. Antihristul se va da drept Hristos si draci il vor sluji in opera de distrugere a omenirii

    Apreciază

  17. sol said, on aprilie 12, 2011 at 5:41 am

    realitatea e subiectiva, cunoscuta fiind doar prin perceptia simturilor.

    Apreciază

    • #Cosmin said, on aprilie 12, 2011 at 9:57 am

      Sol, acesta este unul din lucrurile pe care ar trebui sa-l luam in prioritar in considerare!

      Apreciază

  18. Memo said, on aprilie 12, 2011 at 9:46 am

    Acum un an sau doi cred, circula pe net o „scrisoare” care lasa de inteles ca ar fi fost scrisa de extraterestri pentru oameni. In ea se spunea ca extraterestrii de mult ne observa si ca acum isi dau seama ca suntem in pragul de a distruge planeta pe care locuim. De aceea, ei doresc sa ne ajute, sa apara pe Pamant, in forma fizica, numai ca au nevoie de acceptul constiintei si gandurilor noastre. In scrisoare se spunea ca ei pot sa ne citeasca gandurile si ca trebuie sa raspundem la o intrebare care era ceva de genul daca vrem ca extraterestrii sa-si faca aparitia in plan fizic pentru a salva Pamantul.
    Trebuia sa spunem DA sau NU, in gand bineinteles, pentru ca ei „citesc” gandurile si puteau vedea raspunsul, iar cand un anumit numar de constiinte vor dori aparitia lor, ei vor apare (se specifica acolo – aviz si celor atat de insetati dupa senzational si extraterestri). Pe atunci nu stiam de toate scrierile ortodoxe, si ce sunt extraterestrii de fapt, dar am avut mereu o senzatie de teama si respingere la adresa lor, instinctiv. De aceea am zis in gand „NU” :).
    In acele timpuri am citit si cartea „Annuaki. Reptilianul din mine.”, si David Icke…iar pe cand citeam o carte scrisa de acesta din urma, mi-am dat seama ca era anti-crestina, anti-ortodoxa, si daca as fi terminat citirea ei, si as fi crezut ce scrie acolo, as fi apostaziat. Dar probabil harul Domnului m-a salvat si am stiut ca cele scrise acolo nu sunt adevarate.
    Probabil ca materializarea diavolilor are legatura si cu puterea gandurilor noastre….de aceea au nevoie sa creeze o stare de neliniste, de asteptare si dorire a aparitiei unui salvator.
    Doamne-ajuta!

    Apreciază

  19. rafaela said, on aprilie 12, 2011 at 2:48 pm

    Mie, in ”paranoia” mea cea buna, mi-a atras atentia ca au 6 degete si sunt ”scurti la trup” exact ca dracii…

    Apreciază

    • el said, on aprilie 13, 2011 at 10:20 am

      @rafaela

      au 6 degete sau orice alu numar dar NU 5 caci cu 5 degete este facuta de Dumnezeu mana omului sa inchipuie in binecuvantarea preotului si episcopului___izvorate din binecuvantarea Preotului celui Mare Cel dupa randuiala lui Melchisedec=HRISTOS____ numele lui Iisus Hristos de care se tem dracii (inclusiv varianta lor „ameliorata”zisa extraterestrii).
      Daca ati observat si personajele din desenele animate create de sietem spre spalarea la creier a copiilor,au 3-4degete ;eu am observat asta cand eram mic si m-a interpelat dintotdeauna la varsta aceea de ce nu au personajele de desen animat 5 degete;cand am mai crescut am inteles .

      Apreciază

  20. claudiu said, on aprilie 13, 2011 at 1:33 am

    Am vazut intr-un interviu, ieri 12.04, pe b1, ca in urma autopsiei au descoperit ca acele corpuri erau goale, fara organe interne, de unde concluzia ca erau „roboti biologici”. Este prima data cand aud aceasta varianta care (fara explicatia de roboti) zic eu ca este un amanunt deloc de neglijat.

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.