SACCSIV – blog ortodox

Video: GEORGE SOROS despre dolar, euro, petrol, China …

Posted in BRETTON WOODS, George Soros by saccsiv on aprilie 10, 2011

38 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

 1. saccsiv said, on aprilie 10, 2011 at 4:14 am

  Pentru o mai facila parcurgere a acestui blog, cititi va rog si “CUPRINS”:

  https://saccsiv.wordpress.com/about/

  Apreciază

 2. WORLDLINES - June 28, 2009 said, on aprilie 10, 2011 at 5:53 am

  […] View full article on Saccsiv’s Weblog […]

  Apreciază

 3. daria said, on aprilie 10, 2011 at 7:33 am

  De ce trebuie pus inainte numelui denominatia rasiala? Cui ii ajuta? Se citeste articolul mai cu spor ? Autorul devine mai interesant?E o tehnica de marketing publicistica? E noul trend oare? O sa ne punem inainte numelui etnia!? S-ar putea.Romanii sunt vizionari, uneori…

  Apreciază

  • Iones said, on aprilie 10, 2011 at 11:24 am

   Pentru ca lumea sa stie de cine trebuie sa se fereasca…
   Evreii sunt cei mai periculosi oameni, nu pentru faptul ca ar fi violenti si pentru faptul ca sunt vicleni si lucreaza miseleste in mod perfid, ascuns. Lucreaza sistematic la degradarea lumii la imbolnavirea ei, la satanizarea ei.

   Si va spun ca evreii pot fi mai periculos de o mie de ori chiar decat musulmanii.
   Pentru ca musulmanii pot faci din crestini mucenicii, daca crestinii sunt curajosi si-l marturisesc pe Hristos fara sa se lepede de El. Insa evreii pot sa te lucreze perfid, te duc acolo unde vor ei, zic ca tine si fac ca ei tocmai ca sa te prosteasca si la sfarsit strang menghina si iti poti pierde si credinta si mantuirea pentru ca ei au metode mult mai perverse de a lucra cu oamenii.

   Daca intreaga lumea ar si constienta de treaba asta si nu s-ar alia cu ei atunci iti spun sincer ca toate planurile le-ar fi date peste cap. Daca exista vine un patron care isi deschide un magazin magazin, un om care care este cat de cat inteligent se intereseaza mai intai sa vada de ce origine e patronul si daca nu e crestin, atunci data urmatoare nu mai cumpara de acolo.

   Daca se deschide un post de televiziune, la fel omul ar trebui sa se intereseze de ce origine e patronul real si daca este evreu atunci nu mai vizionez postul respectiv de televiziune, Daca apare un ziar sau o revista si lumea afla ca patronul este evreu atunci pe viitor cel mai bine ar fi sa nu mai citeasca acel ziar sau revista.

   Din pacate nimeni nu face asa. Evrei au stiut sa fie uniti si sa lucreze perfid in scopuri rele insa crestinii nu mai stiu sa fie uniti si sa coperez pentru un scop nobil, pentru ca sa se sprijine intre ei si sa se ajute.

   Si aici ma refer nu la toti evreii ci la evreii care snt dusmanii lui Hristos. Cu toate acestea un crestin trebuie sa fie precaut fata de orice evreu pana nu este sigur ca este intr-adevar crestin.
   Pe acesti evrei despre care eu vorbesc Hristos ia numit fiii diavolului.

   Un exemplu de unire in acest fel au fost legionarii. Consider ca greseala lor a fost si spectacolul care avea loc la intrunirile lor se facea prea mult fast si evreii i-au luat ca pe un pericol la adresa lor si au planificat sa termine cu ei. Ar fi fost mai bine daca s-ar fi limitat in educa tineretul sa se fereasca de evrei, de orice legatura cu ei sa fie uniti in toate activitatile sociale.

   Ia ganditi-va ce s-ar intampla daca incepand de azi sa zicem ca 60% din populatia Romaniei ar proceda asa, nu ar mai avea nici o legatura cu evreii, nici comerciala, nici contractuala, nici o asociere. Ce s-ar intampla. Oare nu s-ar alege prafu de afacerile lor in aceasta tara crestina?

   Caci spune Sf. Apostol Pavel: „Nu vă lăsaţi înşelaţi! Însoţirile rele strică obiceiurile bune!” (I Corinteni 15: 33)

   „Nu vă înjugaţi la jug străin cu cei necredincioşi, căci ce însoţire are dreptatea cu fărădelegea, sau ce împărtăşire are lumina cu întunericul şi ce învoire este între Hristos şi Veliar, sau ce parte are un credincios cu un necredincios?” (II Corinteni 6: 14,15). „Ei mărturisesc că-1 cunosc pe Dumnezeu, dar cu faptele lor Îl tăgăduiesc” (Tit 1: 16).

   Bineinteles ca oricine va incerca sa spuna ceva contra lor va si catalogat antisemit. Asta este o alta metoda de care se folosesc pentru a-si duce planurile si afacerile cat mai usor si mai fara impotrivire din partea celorlalti. Pozeaza in victime cand sunt acuzati tocmai pentru a prosti lumea dar pe de alta parte isi continua lucrarea lor vicleana de satanizarea a tot ceea ce e sanatos, crestin, moral, batjocorind si eliminand toate valorile unui popor toti eroii lui pe toti cei care au reusit sa faca lucruri marete pentru natiunea lor.

   Toti cei ce iau partea evreilor anti-Hristos laudandu-i sau ajutandu-i intr-un fel sau altul sa-si continue planurile lor murdare in aceasta lume aceia se fac vinovati inaintea lui Dumnezeu deoarce chiar daca nu-si dau seama ei pun umarul la satanizarea omenirii.

   Consider ca Miscarea Legionara ca si structura ar trebui regandita eminamente crestin daca vrem sa mai speram la rezultate bune in societatea romaneasca.

   Deci separarea de orice fel de contact cu evreimea ar fi cea mai buna solutie, iar nu crimele sau ceva in gen barbar. Trebuie sa invatam sa ne organizam cu intelepciune. Noi crestinii trebuie sa invatam sa se unim impotriva raului. Crestinii trebuie sa se sprijine unii pe altii pentru a realiza lucruri bune in societatea in care traiesc

   Apreciază

   • Iones said, on aprilie 10, 2011 at 11:35 am

    Imi cer scuze pentru greselile gramaticale, comentariul a fost scris in viteza.

    Apreciază

   • CYRUS THE ANTIVIRUS said, on aprilie 10, 2011 at 11:36 am

    „…Consider ca Miscarea Legionara ca si structura ar trebui regandita eminamente crestin daca vrem sa mai speram la rezultate bune in societatea romaneasca…”
    Dragă Ionas,
    Dacă s-ar fi trăit creştinismul în mod autentic şi la scară naţională, n-ar mai fi (fost) nevoie de o mişcare ce se revendică creştină, ca să revigoreze societatea, s-o însănătoşească.
    Vina a fost şi este colectivă, la fel şi pedeapsa din anii 1940 sau din cei de acum.
    Faptele de condamnat sunt (şi au fost) multe, dar se repetă cu o precizie demnă de o cauză mai bună.

    Apreciază

   • saccsiv said, on aprilie 10, 2011 at 11:48 am

    Iones

    Aplicand aceasta solutie, in aceasta forma, mare lucru nu se realizeaza. In primul rand nu toti evreii sunt la fel. Problema sunt ELITELE, iar pe ei nu-i gasesti peste tot, caci sunt putini, dar ii gasesti peste tot la varf, in domeniile care conteaza.

    De exemplu, e posibil sa gasesti cateva banci in Romania care sa nu aiba vreun evreu in conducere. Aplicand solutia ta, ele ar fi in regula. Dar la varf, sistemul financiar bancar este stapanit de ei, atunci ce sa facem? Sa renuntam total la acest sistem? Putem oare?

    Desigur, putem si nu doar ca putem, dar chiar trebuie. Si nu cautand banci „neevreiesti” rezolvam problema. Prin orice banca suntem inregimentati in sistemul ce ne va indruma cu pasi repezi spre semnul fiarei.

    Putem extinde discutia si in alte domenii, total diferite: industria muzicala, mass-media, masonerie-politica, masonerie-cultura, etc.

    Nu stiu daca ma fac inteles. A refuza comertul cu firmele ce au patroni evrei nu-i o solutie. ELITELE stapanesc intregul sistem: financiar, economic, politic, cultura, ziare, etc. Dar la baza acestui sistem este posibil sa nici nu gasim vreun evreu …

    Apreciază

   • Iones said, on aprilie 10, 2011 at 12:31 pm

    @CYRUS THE ANTIVIRUS
    Ma refeream ca ar fi bine daca ar renaste din nou Miscarea Legionara cu un numar la fel de mare de legionari iar pe langa educatia si formarea crestina sa fie pus accentul pe educarea si instruirea cetatenilor de a se feri de orice contact cu evreii anti Hristos. Desigur padure fara uscaturi nu exista nicaieri. Dar cine a citit stie ca Miscarea Legionara a fost lucrata din interior prin infiltrati.

    @Saccsiv
    Ai dreptate nu toti evreii sunt la fel, insa majoritatea (cea mai mare parte dintre ei) sunt anti-Hristos deci anti crestinism si anti crestini.
    Nu toti evreii depun aceleasi juraminte? Pana la urma care este treaba cu Talmudul?

    Deci sa excludem sistemul bancar
    In afara de asta chiar sa nu mai existe patroni nesubordonati sionistilor.

    Comunitatile puternice de crestini ar putea fi o solutie contra bancile de orice fel … tu ce crezi ?

    Esti de parere ca ar fi bine ca si crestinii sa se implice in politica sa aiba un partid al lor cu oameni de incredere care sa se bucure de o sustinere puternica din partea crestinilor pentru asta sa existe o buna organizare si sa gasim oamenii potriviti. Inaiinte de asta trebuie create comunitati puternce de crestini bine instruiti de oameni capabili cu autoritate duhovniceasca, aici e mai greu.

    Si odata ajunsi la conducerea tarii crestinii sa nu mai vrea sa coopereze cu ELiTELE. In cazul in care sunt atacati de sionisti, crestinii sa devina mucenici.
    Ar fi sau nu asta o solutie ?

    Deja e cam SF ceea ce am scris 🙂

    Apreciază

   • saccsiv said, on aprilie 10, 2011 at 4:48 pm

    Iones

    VIDEO – Interviu ca parintele IUSTIN PARVU (02.03.2011): CRESTINUL SI PARTIDELE POLITICE legal constituite

    https://saccsiv.wordpress.com/2011/03/02/video-%E2%80%93-interviu-ca-parintele-iustin-parvu-02-03-2011-crestinul-si-partidele-politice-legal-constituite/

    Apreciază

   • Mos Ioan said, on aprilie 10, 2011 at 4:46 pm

    @ Iones

    Spui : „Consider ca greseala lor ( a legionarilor ) a fost si spectacolul care avea loc la întrunirile lor se facea prea mult fast si evreii i-au luat ca pe un pericol la adresa lor si au planificat sa termine cu ei”
    Parerea mea este ca legionarii ar fi fost exterminati oricum………Sa nu uitam ca Miscarea Legionara a fost si va ramâne în spiritul nostru o MISCARE EMINAMENTE CRESTINA, iar Alianta Israelita Universala a dat Ordin regelui tradator Carol al II-lea si evreilor din jurul lui, sa îngroape, la propriu si la figurat, aceasta Mare Miscare Spirituala.
    Miscarea Legionara le statea ca un pai în ochi, tocmai pentru ca era o Miscare Crestina……..si iata cum persecutia crestinilor începuta cu 2000 de ani în urma a continuat cu asasinarea lui Corneliu Zelea Codreanu si a elitei românesti interbelice, si continua si astazi mai mult sau mai putin vizibil……….

    Duhul Capitanului si al celorlalti legionari vegheaza deasupra României Crestine, iar daca noi uitam sa ne rugam pentru ei, ei nu uita sa se roage pentru noi……….

    Traiasca Legiunea si Capitanul!
    Traiasca România Legionara!

    Apreciază

  • Cutra said, on aprilie 10, 2011 at 11:28 am

   Daria,
   Una-i naţia şi alta-i rasa….
   Dacă ar fi fost rasist articolul, poate că ar fi sunat cam aşa:*….semitul caucazian gheorghe părosu….*
   Faptul că i se aminteşte naţia nu este; în sine; nici pozitiv, nici negativ.Contextul poate fi manipulant sau inductiv concluziv, te las pe tine să cântăreşti cum e ….

   Apreciază

 4. Plotin said, on aprilie 10, 2011 at 7:58 am

  Dupa 20 de ani de „democratie” in Romania observam cum tara a devenit a 5 roata de la caruta nebuniei organizatiilor internationale. Inainte de „89 aveam o tara si un nume intre statele lumii civilizate , acum facem parte din lumea a 3- a alaturi de Zimbabwe, Congo, Camerun etc. Cum s-a ajuns aici? Ce interese sint pentru a distruge acest pamant datator si binefacator al primilor civilizatii omenesti? Ca sa nimicestii o natiune, mai intai ii distrugi filozofii sau pe cei care detin cunostintele despre cultura si istoria acelui neam. Sistematic dupa’ 89 am asisitat la minimalizarea acestor purtatori de cultura si istorie nationala, fiind datii la o parte , iar in locul lor s-au insinuat demitizatorii, care au parodiat personalitati uriase ale istoriei si culturii nationale. In emisiunile tv personje minore ataca pe:Mihai Viteazul, Stefan cel Mare si Eminescu.
  Daca ne-am reintoarce la vechile traditii romanesti , atunci, ne vom reincarca cu energii puternice , iar societatea corupta de azi, va disparea sub presiunea unei societati morale.

  Apreciază

  • stef said, on aprilie 10, 2011 at 8:28 am

   Haituirea si demoralizarea dascalilor in mod sistematic in ultimii15 ani, acivitatea debila a televiziunilor si importul necontrolat de voma pseudovalorilor occidentale au „faurit” o generatie tanara handicapata ,debilizata.fara perspectiva,fara apartenenta morala si spirituala…..

   Apreciază

   • Plotin said, on aprilie 10, 2011 at 10:08 am

    Daca am stii cine sintem noi, ca fiinte umane, cu esenta divina, ne-am lepada de acest jug al ignorantei si am fi liberi sa vedem lumina adevarta, si am evolua pe plan spiritual , iar atunci Pamantul va fi ca o casa luminoasa si primitoare pentru noi, care nu dorim sa stim cine sintem cu adevarat. Ne este teama sa ne intrebam sinele si vocea noastra interioara : cine sintem? Incotro ne indreptam? Care e rostul meu pe acest Pamant? Exista forte care au ascuns si ascund adevarul, inca de cand am facut primii pasi in copilarie si pana azi ? Iar acum cand sint matur si pot sa caut adevarul , ascultand vocea mea interioara pot, in sfarsit, sa gasesc calea primordiala si sa ma impac cu sinele meu.
    Oamenii puternici ai planetei sint puternici doar pentru ca noua ne este teama sa gasim calea catre Dumnezeu. Teama noastra hrana sint pentru ei, iar scopul nostru este sa gasim lumina divina de unde am plecat, inca de la inceputul inceputului timpului nostru, ca oameni fauritori de civilizatie. Romania ca tara are o misiune divina importanta. Cei nacuti pe acest teritoriu binecuvantat de Dumnezeu trebuie sa fie constienti de rolul lor. Primele civilizatii umane s-au nascut aici, si nu intamplator. Oamenii de stiinta romani nu vor sa accepte fapte evidente despre rolul acestui teritoriu primordial. Timp de 100 de ani Dacia preistorica a lui N. Densusianu a fost trecuta la index de catre Academie, ridiculizat si jignit de unii istorici,afirmand despre el, cum ca ar fi fost nebun atunci cand a elaborat monumentala sa opera; iata ca Densusianu a avut dreptate in priviinta poporului primordial si endemic, pelasgo-traco-dacii.

    Apreciază

  • cititor said, on aprilie 10, 2011 at 2:43 pm

   ” cine sintem? Incotro ne indreptam? Care e rostul meu pe acest Pamant? Exista forte care au ascuns si ascund adevarul, inca de cand am facut primii pasi in copilarie si pana azi ? Iar acum cand sint matur si pot sa caut adevarul , ascultand vocea mea interioara pot, in sfarsit, sa gasesc calea primordiala si sa ma impac cu sinele meu.”

   nu-i deloc asa, ce tot spuneti acolo ? STIM cine santem. si unde mergem. Vezi „Simbolul Credintei” – acolo e esenta. Detaliat, pe intelesul dvs, veti gasi raspunsurile in urmatoarea carte :
   Sf IGNATIE BRIANCIANINOV – „CUVANT despre Om”

   Pamantul asta nicidecum nu poate fi ocasa a bucuriei asa cum ziceti, caci e doar un loc de surghiun, o trecere, o vale a plangerii. Asa e de cand lumea, restul sunt utopii

   Apreciază

 5. stef said, on aprilie 10, 2011 at 8:04 am

  Fosila asta bolnava vrea numai banci si mecanisme de indatorare -asa i-si mentin puterea si asa pot jefui economiile statelor lumii- China le sta in gat pt ca statul controleaza cam tot ce misca- Spune ceva despre un sistem bancar „in umbra” necontrolat de guvernul chinez….

  Apreciază

 6. Cikitito said, on aprilie 10, 2011 at 8:22 am

  da nu moare odata moshu asta?! m am saturat de el

  Apreciază

  • cristian said, on aprilie 10, 2011 at 11:29 am

   nu dori moartea nimanui

   Apreciază

   • Mos Ioan said, on aprilie 10, 2011 at 4:54 pm

    @ cristian

    Dle.eu nu îi doresc moartea acestui bandit Soros, deoarece îti urmez sfatul :”nu dori moartea nimanui”, dar când voi afla ca a crapat acest asasin, îmi voi pune sampania la rece…..sper ca n-ai nimic împotriva…….

    Apreciază

 7. manix said, on aprilie 10, 2011 at 10:02 am

  Oare cat vor sa ne mai chinuie acesti bancheri si slugile lor? Se pare ca pana la sfarsit. Dar si noi vom rabda tot pana la sfarsit. Doamne ajuta.

  Apreciază

 8. infiniteladder said, on aprilie 10, 2011 at 11:22 am

  sacciv un exemplu de presa alternativa de la care poti prelua articole este Russia Today
  http://rt.com/usa/news/corporate-america-billions-usa-tax/

  Apreciază

 9. […] Semnalat de: Saccsiv […]

  Apreciază

 10. infiniteladder said, on aprilie 10, 2011 at 6:09 pm

  Sacciv tu nu prea sti istorie, uite ce zic baietii astia despre „saracuta” familie Rothschild.
  Anti-Defamation League http://www.adl.org/special_reports/control_of_fed/print.asp

  Apreciază

 11. MARESALUL said, on aprilie 10, 2011 at 7:35 pm

  @Infinit .Clar ca incearca sa faca pe ,,saracii,, si neputinciosii .Si reusesc caci multi sant naivi si cred ca lumea asta merge asa de la sine.Si cei mai mari si tari nu mai pot de bine altora.

  Apreciază

 12. Remus said, on aprilie 11, 2011 at 5:32 am

  Dar despre China de ce nu se scrie aici nimic pe blog? Nu am auzit niciodată vreo poziție a ortodocșilor legată de China, situația ei economică și strategiile ei de economie și politică.

  Apreciază

 13. Remus said, on aprilie 11, 2011 at 11:39 am

  Păi, dacă aveți niște linkuri mai reprezentative, chiar vă rog să le publicați pe undeva, dar oricum, despre China pomeniți destul de rar. Am să dau o căutare ca să văd ce găsesc. Sunt curios.

  Apreciază

  • Remus said, on aprilie 11, 2011 at 11:41 am

   Da, nu găsesc mai nimic nici pe căutare.

   Apreciază

   • saccsiv said, on aprilie 11, 2011 at 12:03 pm

    Remus

    Cuprins apoi ctrl F „China”

    Acum depinde si ce speri sa gasesti legat de China.

    Apreciază

 14. Remus said, on aprilie 11, 2011 at 12:16 pm

  Oricine este puternic, este puternic pentru ca să facă război cu cineva puternic, și oricine este slab, este slab pentru ca să se găsească un vinovat care să fie pedepsit prin război. Oare cine va lovi primul? Pentru că orice putere este o provocare la război. Orice slăbiciune este un pretext de a arunca o vină și a porni un război. Sau se va face că doi se vor bate și al treilea va câștiga, iar acela va fi China?

  Apreciază

 15. Remus said, on aprilie 11, 2011 at 1:06 pm

  Păi și eu sunt rasist cu țiganii, evreii și musulmanii, dar dacă sunt rasist nu înseamnă că am ură. Față de aceste nații eu manifest prudență și chiar frică, dar nu ură. Cât despre dictatură, nu știu ce să spun. România este o țară condamnată la dispariție de pe glob dacă mai continuă acest sistem. Păi ce înseamnă aia să ai dreptul să tipărești bani doar pentru că ai o armată mai puternică și apoi să împrumuți cu dobândă pe cei ceau o armată slabă și inexistentă, iar forța lor de muncă cea mai de elită să emigreze pentru a plăti datoriile acelei țări care trebuie să fie săracă pentru că e leneșă și este condusă de trădători? Asta este genocid! După părerea mea, sistemul propus de Saccsiv va rezolva toate problemele. Bravo Saccsiv!

  Apreciază

 16. Mircea Puşcaşu said, on aprilie 11, 2011 at 2:46 pm

  side-topic:

  Ce nu stiati despre Rotary, Lions, masonerie si eugenia prin vaccinare

  http://bucovinaprofunda.wordpress.com/2011/04/10/ce-nu-stiati-despre-rotary-club/

  Apreciază

 17. Nelu said, on aprilie 12, 2011 at 10:27 am

  Sunt de acord cu opinia d-lui Razvan Codrescu din “Povestea unei vorbe proaste. «Antisemitismul» din perspectiva dreptei creştine” din
  “Cartea îndreptărilor. O perspectivă creştină asupra politicului” (Ed. Christiana, Bucureşti, 2004) pe care o puteti citi aici:
  http://razvan-codrescu.blogspot.com/2010/02/povestea-unei-vorbe-proaste.html
  http://razvan-codrescu.blogspot.com/2010/01/george-voicu-si-obsesia-antisemita.html

  asa ca nu am nimic cu nimeni,daca este OM, daca este de buna credinta, este loc sub soare pentru toata creatia lui Dumnezeu. Am gasit o carte a carui cuprins m-a incitat dat fiind ca despre anumite perioade nu s-a invatat deloc la scoala. Daca mai intereseaza pe cineva se gaseste si pe net:
  http://www.cartidownload.ro/Diverse/423047/Dosare_Secrete_Privind_Razboiul_Nevazut_Al_Evreilor_Sionisti_Cu_Romanii
  Cuprins:
  1. De unde ne vin Evreii!?
  2. Războiul Alianţei Israeliţilor cu Românii (Împotriva României ca stat, „Antisemitismul” lui Eminescu);
  3. Răscoala ţăranilor
  4. Bancherii evrei împotriva României Mari
  5. Regele, amanta şi Legiunea Arhanghelului Mihail (Puterea monarhică pe mâna evreilor, Masoneria ca armă a Elenei Lupescu-Grünberg);
  6. B’NAI B’RITH (Fiii Legământului), lumea şi România (Iudeo-Masoneria);
  7. Băncile româneşti – ţinta israelită („Ţarul Moldovei”, un chiabur evreu, Afaceri şi cu domnia, şi cu masonii paşoptişti, Banca Naţională – ţinta predilectă, Banca Dacia Felix, cadou guvernamental prietenilor israelieni şi mafiei calabreze, Falimentul Bancorex, Banca Internaţională a Religiilor, falimentată prin F.N.I., BancPost, vândută si devalizată, Banca Română de Dezvoltare, în mâna evreilor, Lichidatorul de bănci: Ari Savel-Stănescu);
  8. România, ţinta sionistă (Masoneria, evreii si Lojele NATO, Reinstalarea B’nai B’rith în România, Românii- „cei mai mari asasini ai evreilor”, Sionismul oficial, Sionism românesc anti-evreiesc, Mossad-ul şi sionismul politico-economic);
  9. Personajele cheie ale afacerilor israeliene în România
  10. Gheşefturi evreieşti sau asimilare politico-economică! (Retrocedări evreieşti şi sprijin electoral);
  11. Evreii şi Petrolul Românesc în Mileniul Trei (David Rothschild şi preluarea petrolului românesc, Patriciu&Rothschild, cei mai vechi jucători, Petrom, Petromidia);
  12. Noul asalt asupra agriculturii (Cel mai mare domeniu funciar evreiesc, în România, Proiectul „Israel în România”, Privatizările agriculturii, Mosser răscoală ţăranii din Hunedoara, Sionistul Alfred Moses şi spolierea agriculturii româneşti, Statul român le garantează creditul);
  13. MOSSAD-ul şi tehnica militară Românească (Păcălirea serviciilor secrete româneşti).
  14. Privatizarea Hotelului Bucureşti. STUDIU DE CAZ

  O mai gasiti si aici:
  http://bisericasecreta.wordpress.com/2008/12/11/dosare-secrete-privind-razboiul-nevazut-al-evreilor-sionisti-cu-romanii/

  Sunt interesante si opiniile domnului Ion Coja:

  http://www.ioncoja.ro/2010/11/planul-ocuparii-romaniei-de-catre-evrei/comment-page-1/#comment-3226

  http://bisericasecreta.wordpress.com/2010/07/07/un-plan-ocult-de-stramutare-a-israelului-in-romania/
  dar si:
  http://www.badpolitics.ro/personalitati-publice-de-origine-evreiasca-lista/

  eiasca-lista/

  Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: