SACCSIV – blog ortodox

SEFUL INTERPOLULUI vrea CARDURI ELECTRONICE DE IDENTITATE la nivel mondial …

Posted in CIPURI by saccsiv on aprilie 9, 2011

Citez din articolul Interpol chief calls for global electronic identity card system:

Seful Interpolului a subliniat necesitatea unui sistem de carduri de identitate electronice verificabil la nivel mondial (e-ID) pentru muncitorii imigranti, la un forum international privind proiectele ID-ul cetateanului, e-pasapoarte, si gestionarea controlului la frontiera.

Vorbind la cel de-al patrulea sumit anual EMEA ID WORLD, Secretarul General al Interpolului, Ronald K. Noble a spus ca reglementarea nivelelor de imigrare si gestionarea frontierelor au prezentat provocari de securitate pentru tari si pentru lumea pentru care Interpol a fost ideal plasat sa ofere ajutor.

„In momentul de fata unde migratia la nivel global atinge un nivel record, este nevoie ca guvernele sa introduca la nivel national sisteme care sa permita ca identitatea imigrantilor si a documentelor lor sa fie verificate pe plan international prin INTERPOL’’, a declarat secretarul general, Noble.

„Marea majoritate a migrantilor sunt cetateni care respecta legea si care ar dori ca identitatea lor sa fie verificata in mai multe tari cu ajutorul aceluiasi document de identitate. Daca tarile ar elibera permise de munca si de sedere intr-un format e-ID care sa satisfaca standardele comune la nivel international, atunci atat lucratorii imigranti cat si tarile respective ar beneficia deoarece acest lucru ar imbunatati eficientele precum si securitatea la nivel national si mondial si, ar reduce coruptia.”

Forumul ID WORLD a inteles ca un astfel de card necesita dezvoltarea unui mecanism prin care caracteristicile biometrice de identitate a imigrantilor, cum ar fi amprentele digitale si ADN-ul, ar fi verificate in mod sistematic cu baza de date mondiala.

„INTERPOL  ajuta in prezent tarile membre sa verifice documentele de calatorie ale pasagerilor aerieni internationali de aproximativ jumatate de miliard de ori pe an. Ar fi o extensie naturala a acestui serviciu pentru a ajuta tarile membre sa stabileasca daca detinatorii unui card de identitate verificat la nivel global sunt in posesia unui document de identitate valabil sau daca sunt cautati pentru arest la nivel international prin Interpol  in momentul  in care aplica pentru  un permis de munca sau de sedere”, a adaugat seful Interpolului.

„Eliberarea cardurilor e-ID lucratorilor imigranti intr-un format verificabil la nivel global ar reduce de asemenea coruptia si ar permite detinatorilor de carduri sa fie eligibili pentru sisteme electronice, care va favoriza dezvoltarea economica si o mai mare prosperitate in tarile membre ale Interpolului”, a conchis secretarul general Noble.

Vorbitorii principali de la forumul ID WORLD au inclus Ministrul de Interne al Pakistanului, Rehman Malik, Vicepresedintele Bancii Mondiale pentru probleme de integritate, Leonard McCarthy, Seful Departamentului Relatii Internationale a Comisiei Europene, Directia Generala de Afaceri Interne, Luigi Soreca, seful Departamentului de identitate al Emiratelor Arabe Unite, Ali Al Khouri si Tarik Malik sef al bazei de date nationala & Autoritatea de Inregistrare al Pakistanului.

Cititi va rog si:

DOCUMENTUL TOTAL in RUSIA: Din 2012 CARD ELECTRONIC UNIVERSAL. Toate in unul: act de identitate, card bancar, cartela de autobuz, etc. …

14 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

 1. saccsiv said, on aprilie 9, 2011 at 5:05 pm

  Pentru o mai facila parcurgere a acestui blog, cititi va rog si “CUPRINS”:

  https://saccsiv.wordpress.com/about/

  Apreciază

 2. WORLDLINES - June 28, 2009 said, on aprilie 9, 2011 at 5:31 pm

  […] View full article on Saccsiv’s Weblog […]

  Apreciază

 3. AparamOrtodoxia said, on aprilie 9, 2011 at 6:07 pm

  Libertate cu mainile legate……..Da mi se pare de-a dreptul terifiant……….Inca o data eu ….incep sa strig Romania Trezeste-te……..Frate Saccsiv imi place ce-a ce faci nu multi au curajul de a marturisi adevarul adica pe Hristos…..Eu propun ca o idee ……nu spun ca e obligatoriu sa fi-e asa sa ne facem si noi o sa spun coalitie suna ca in politica cam ciudat o reunire a noastra a tutror Ortodocsilor din Romania iar sus sa fim cativa ca un comitet si sa luam decizi pentru frati nostri care nu au puterea de a marturisi……..Sa facem ceva cat mai este timp……De urmarit tot ne urmaresc .. in vizorul lor tot suntem asa ca mai bine iesim la rampa……..Ori tipam toti ori nici unul.

  Apreciază

 4. Ioan C. said, on aprilie 9, 2011 at 6:18 pm

  Frate Saccsiv, vezi daca poti face reclama la asta: http://theologhia.wordpress.com/2011/04/09/biblia-cu-ilustratii-versiunea-bartolomeu-anania-din-18-aprilie-impreuna-cu-ziarul-jurnalul-national/

  Haideti, fratilor, sa ne mobilizam!

  Apreciază

 5. stef said, on aprilie 9, 2011 at 8:11 pm

  Ce parere aveti de apelul lui Gerald Celente?
  http://www.abovetopsecret.com/forum/thread686685/pg1
  .youtube.com/watch?v=UqM7wq0W_kw
  In final face apel la populatie sa nu mai plateasca taxele si impozitele si sa boicoteze in acest fel agresiunea din Libia
  Ma gandeam si la „aligatorii” nostri de la putere si din structurile birocratice…..

  Apreciază

 6. Florentina said, on aprilie 9, 2011 at 8:35 pm

  OFF TOPIC. Sunt din orasul Targu-Neamt si acum (ora 23.41) am observat pe cer trei puncte luminoase, care nu par a fi stele, dar nici sateliti. Ciudat este faptul ca sunt aliniate simetric, iar lumina este intermitenta, asemanatoare luminii avioanelor, dar mai mari. Stie cineva despre ce poate fi vorba? Este un fenomen astronomic sau altceva? Oricum, voi urmari si in serile urmatoare si am rugat si pe altii sa o faca.

  Apreciază

  • ionut said, on aprilie 10, 2011 at 9:39 am

   Florentina
   o fi vorba de unul sau mai multe ozn-uri, fenomen astronomic nu prea cred, asa ca nu urmari si serile urmatoare ca nu vor mai aparea .:)

   Apreciază

   • saccsiv said, on aprilie 10, 2011 at 10:39 am

    ionut

    OZN-uri cu extraterestri de pe alte planete?

    Apreciază

  • stef said, on aprilie 10, 2011 at 10:36 am

   cauta pe net „triangular ufo” si ai sa vezi cam ce fel de vehicol este

   Apreciază

 7. Florentina said, on aprilie 10, 2011 at 1:24 pm

  Cu fenomenul OZN am fost tot timpul sceptica si cred ca face parte din „programul” de manipulare mondiala, asa ca… Dupa ce am analizat putin harta cerului, ma gandesc sa fi fost mult mai vizibile Sirius si Betelgeuse, asa cum se intampla cand este senin (http://www.astro-urseanu.ro/imagini/observa/harta/2011/pdf/2011-4.pdf). Problema este ca cele trei puncte erau destul de distantate si pe aceeasi linie, ceea ce nu se intampla cu stelele.
  Dupa cele citite despre proiectul Haarp, holograme, luminile care au aparut concomitent cutremurelor din Chile si Japonia, inclin sa cred ca ar putea fi satelitii care ar ajuta la punerea in aplicare a acestui plan… Sau au legatura cu intrarea Romaniei in razboiul din Libia sau sunt instrumente de control. In fine… Ipoteze sunt destule care sa justifice prezenta lor pe cerul nostru. Bineinteles, toate acestea valabile, daca si numai daca nu au fost pur si simplu astri…si noi sa fim singurii care sa ne fi inselat (pt. ca nu am fost numai eu)…

  Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: