SACCSIV – blog ortodox

De ce fratii de la GARDUL DE FIER si-au inchis blogul?

Posted in GARDUL DE FIER, ORTODOXIE by saccsiv on aprilie 7, 2011

Dupa cum stiti, la adresa de pe blogul lor apare de la o vreme urmatorul mesaj:

garduldefier.wordpress.com is no longer available.

The authors have deleted this blog.

In preambul, iata un scurt dialog de la rubrica de comentarii a articolului Editorial MUGUR VASILIU (Revista AXA): „SCRISOARE CATRE CAPITAN”:

Ayan:

Ce e cu GarduldeFier ? Cum a disparut ???!!!!! Daca e asa , cam suspecta lipsa de solidaritate fata de ei ….

saccsiv:

Ayan

Lipsa de solidaritate? Intai sa stim ce s-a intamplat. In mod normal, daca nu ei l-au inchis, trebuiau sa scrie ceva aici sau la Apologeticum. Sau poate au scris ceva pe blogul camaradului lor Mihai Rapcea, unde nu m-am uitat.

Chiar daca ne-au atacat furibund (pe Apologeticum, pe Mugur Vasiliu si pe mine), eu sunt dispus sa iau atitudine impotriva celor ce i-au sabotat (repet, daca n-au fost ei).

Ei bine, iata mesajul ce l-am primit ieri de la administratorii blogului garduldefier:

De trei luni de zile blogul nostru incepuse sa fie f atent monitorizat…adica la sange…STS,Jandarmerie,Departamentul Informatic al Parlamentului,SRI…acum trei saptamani ne-a spus un prof din facultate ca au venit unii de la SRI,sa se intereseze de doi dintre noi…ce fel de oameni suntem,daca mergem la cursuri,daca avem pe cineva in spate…prof respectiv a venit la noi si ne-a spus…omul a fost de buna credinta…pe urma, printr-o anumita pers, am primit un mesaj:”Se vede ca sunteti niste tineri rasariti fata de altii care sunt de varsta voastra dar stati in banca voastra…ca ati agitat apele unde nu trebuie si cineva va luat la ochi…”noi am fost patru insi care ne-am ocupat de blog…cu o seara inainte sa inchidem blogul am stat pana la 8 dim sa ne gandim ce facem…ne-am pus urmatoarea problema:DACA CEDEAZA UNUL DINTRE NOI SI CEILALTI NU STIU?!?are un moment de nebunie, de teama poate, si cedeaza…ce ne facem?!am luat decizia ca sa inchidem blogul…sa-i facem sa-si muste mainile…n-am crezut ca se poate ajunge pana aici…ca si in facultate noi ne-am batut pt ideea aceasta…ne-au lasat in pace ca sa vada ce facem si cum evoluam…

Cand a fost scandalul cu Petru Voda, noi am dat f tare in Katz…ala ne luase la ochi inca de anul trecut…anul trecut ne-au amenintat ca ne fac plangeri penale…poate ai vazut ca postasem pe blog…am vb cu diferite persoane si ne-au spus si noua:”Sa va fereasca D-zeu sa iasa PSD-ul la putere…o sa fiti printre primii care vor fi maziliti…”

saccsiv ,nu conteaza daca ne-am certat…ne certam noi intre noi….dar nu vroiam sa ajungem sa fim cartite pt sistemul din Romania…incepeam sa ne banuim intre noi si atunci se ducea de rapa totul…ai vazut cum stau lucrurile si toata lumea este de acord ca ne indreptam inspre dictatura…noi am crezut ca este de gluma pana si-a aratat sistemul adevarata fata… acum doua sapatamani ne-am dat seama ca ce spui tu aici este cat se poate de real…ca asa este omul facut,pana nu loveste cu capul in prag nu se convinge de adevar…noi ne-am expus f mult si la nivel de strada…anul trecut am fost cu Vasiliu si Rapcea,si am protestat in fata ambasadei USA…lucrurile acestea nu se uita atat de usor….cineva i-a spus anul trecut lui Rapcea:”Vezi ca exista catuse si pt avocati…”

Nu este asa usor sa renunti la un blog…am pierdut zeci de nopti….am stat mii de ore la calc pt blogul ala…si pana la urma sa-l inchidem atat de aiurea…nu stiam in cine sa mai avem incredere…atunci cand ne-am luat de tine,Mihai Rapcea a fost primul care ne-a sunat si ne-a spus:”Daca loviti in saccsiv,Apologeticum sau Vasiliu,voi loviti in Miscare si in ortodoxie…saccsiv,poate este mai absurd in unele privinte dar alaturi de Apologeticum, sunt singurii care tin in viata Miscarea pe internet…” saccsiv, in anii astia de lupta care ii avem in spate am vazut multe lucruri…am vazut tradari cum nu ne inchipuiam sa existe…ne-au facut in asa hal incat sa nu mai stim in cine sa avem incredere…poate nici tie nu-ti spuneam toate aceste lucruri daca nu ne povestea Rapcea, despre tine…

Doamne ajuta!

Comentariu saccsiv:

Mihai Rapcea este plin de calitati dar are si cateva rataciri ce decurg firesc din practica yoga. I-am spus-o des si i-o voi mai spune:

Catre MIHAI RAPCEA: „Scuipa pe invatatura YOGA si vino la ORTODOXIE”

Deocamdata nu vrea:

https://saccsiv.wordpress.com/2010/12/29/catre-mihai-rapcea-%E2%80%9Escuipa-pe-invatatura-yoga-si-vino-la-ortodoxie%E2%80%9D/#comment-62274

Dar noi sa nu incetam sa ne rugam pentru el.

Revenind la fratii de la garduldefier, incep prin a spune ca i-am iertat. Sunt tineri si mai au multe de invatat. Sa ne rugam si pentru ei si sa ne rugam si unii pentru altii.

Plec de la premisa ca cele spuse de ei in comentariul de mai sus sunt reale.

Cu unele dintre materialele lor nu eram de acord, dar consider ca nu trebuiau sa-si inchida blogul. Chiar daca stabileau sa nu mai continue lucrul la el, puteau sa-l lase asa.

Acum ca l-au inchis, sa faca altul sau mai bine inca patru, fiecare cu al sau.

Comentariul lor e ca un strigat. Unul de frica. Dar e si ca un ecou. Un ecou al unui posibil razboi in zona Noii Drepte. Simt un soi de mancatorie pe acolo, dar nu dezvolt tema asta acum si poate niciodata.

Ne intereseaza insa frica, teama. SISTEMUL a facut bau. Si nu-i nimic de ras. Bau va face cu toti cei ce ne opunem. Daca tine, bine, daca nu, au alte metode cu mult mai dure si perverse. Oamenii SISTEMULUI nu au scrupule.

In general vorbind, consider ca cea mai mare frica nu este cea de puscarie sau de o cadere de la etaj, ci cea in care esti adus in situatia de a trada. Bineinteles, ma refer la cei ce au o farama de omenie in ei. Nu trebuie blamati nici cei ce se tem de a nu pati ceva, ideea e insa de a nu capitula si de a-ti pune nadejdea in bunul Dumnezeu, de a accepta pana la urma chiar si mucenicia.

Sunt insa si specimene subumane, cei fara o farama de omenie in ei, intrusii. Ei sunt racolati din randul luptatorilor de paie anti sistem. Ei sunt facuti din aluatul tradatorilor fara scrupule si la primul semn al meseriasilor SISTEMULUI se pun sub stindardul ELITELOR. Ei figureaza in tabara anti cip, anti avort, anti homosexualitate sau anti masonerie, dar lucreaza precum celulele canceroase din interior. Si se vand pe nimic pentru lucratura asta, caci o fac dintr-o draceasca placere.

Revenind la cazul lor particular, de vreo doua ori i-am criticat pe cei de la garduldefier, acum spun insa: trebuie ajutati. Au ajuns la o bifurcatie a drumului. E chiar un bun moment de a-i incuraja s-o ia in dreapta. In stanga o vor lua cei ce vor ajunge in iad …

Au multe de invatat. Sa-i invatam. Vor mai face greseli. Sa-i indrumam. Sa-i ferim de intrusi.

E greu pentru ei. Unii vor profita pentru a-i strivi, altii pentru a-i cumpara. Noi sa profitam pentru a-i determina sa-si reconsidere prioritatile. Sa puna pe locul unu invatatura si trairea ortodoxa si mai apoi eventual actiunile. Si nu invers ca pana acum. Si atunci nu le va mai fi atat de frica nici ceea ce le-ar putea face SISTEMUL si nici ca ar putea trada. Caci vor sti pe Cine au drept sprijin.

66 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. saccsiv said, on aprilie 7, 2011 at 10:55 am

    Pentru o mai facila parcurgere a acestui blog, cititi va rog si “CUPRINS”:

    https://saccsiv.wordpress.com/about/

    Apreciază

  2. Aquarius said, on aprilie 7, 2011 at 11:06 am

    ,,Tineri rasariti” sunt mai multi Saccsiv dar nu au curaj. Am o multime de cunoscuti care impartasesc Ortodoxia curata. Imi pare rau ca au inchis blogul. Si totusi nu-mi vine sa cred ca le-au zis-o pe fata. Mereu am crezut ca or sa fie niste situatii gen ilegalitatea de a posta articole jignitoare, propaganda malicioasa pentru stat, etc. In schimb, le-au zis-o pe aia buna ca sunt ,,rasariti”…deci asta inseamna ca e drumul cel bun, nu?

    Apreciază

  3. colaps said, on aprilie 7, 2011 at 11:09 am

    Parcă pe zi ce trece lupta e din ce în ce mai vădită, mai „pe faţă” dar în acelaşi timp mai vicleană.

    Acum regret că n-am făcut copie şi la blogul celor de la garduldefier.

    Apreciază

    • #Cosmin said, on aprilie 7, 2011 at 12:59 pm

      Ce a fost in capul lor? atata munca in zadar? Si-au facut un backup la BLOG? de ce nu l-a donat cuiva care avea tupeul sa-l tina in viata!

      Apreciază

      • colaps said, on aprilie 7, 2011 at 2:05 pm

        Fraţilor de la garduldefier, dacă aveţi o copie a blogului, daţi-ne-o nouă şi o ţinem noi online.
        Eu pot să ţin o copie pe serverul meu.

        Apreciază

    • danutza said, on aprilie 7, 2011 at 3:16 pm

      poti sa faci o copie si a bloguli meu, te rog? m-ar interesa sa am salvate articolele si nu stiu cum. multumesc!
      ecater11@gmail.com

      Apreciază

  4. clement said, on aprilie 7, 2011 at 11:52 am

    Cati sayanimi spune Jacob Cohen ca sunt in lume? 1,5 milioane!
    Nu va descurajati! Ei functioneaza dupa legea lor, dar Legea dupa care vor da socoteala este cea a Sfintei Treimi.
    Mai meditati un pic in Sfantul Post si aveti nadejde, caci Mantuitorul intareste inimile si constiintele curate.
    Doamne ajuta.

    Apreciază

  5. un Ionut said, on aprilie 7, 2011 at 12:09 pm

    @Gardul de fier
    Doamne ajuta!

    EU nu sunt in pozitia de a sfatui pe cineva, mai ales necerut. Totusi imi aduc aminte de sfaturi ce le-am primit si eu:
    Cu nadejde inainte ! Dumnezeu vede suferintele si gandurile noastre, dar si imprejurarile vietii. Asa cum spune un parinte: noi avem libertate, asa ca: noi suntem cu intentia si Dumnezeu sprijina.

    Din text inteleg cat e de neclara situatia unde intra mai multe persoane in joc. Totusi tinta fiecaruia este Una, trebuie sa fie Una, nadajduim sa fie Una.
    Iar gandul ingrijorator ca: daca unul va ceda, ar trebui sa fie respins din start. Ca langa Hristos au fost 12 apostoli si unul L-a tradat, iar unul s-a lepadat. Dar Hristos nu a renunţat. AŞA !

    Doamne ajuta!

    Apreciază

  6. Nicolae Calota said, on aprilie 7, 2011 at 12:31 pm

    Fratilor!
    Site-ul Garduldefier.ro nu s-a desfiintat, este bine-mersi. Acesta apartine baietilor din cuibul Gardul de Fier pe care eu ii cunosc personal si care nu au nici o legatura cu Catalin Danoiu, autorul blogului garduldefier.wordpress.com.
    Atentie cui plangeti de mila!
    Doamne Ajuta!

    Apreciază

  7. Fulger said, on aprilie 7, 2011 at 12:32 pm

    Poate ca voi va mai certati din diferite motive dar noi toti suntem legati , sufletul nostru este acelasi si avem un singur obiectiv , unul dintre frati nostri a fost doborat , au actionat draci din sistem, va fi o problema de timp pana vor actiona si asupra blogurilor mari ( Fratele Saccsiv , Frati de la Apologeticum ) ei reusesc sa darame blogurile tinere si slabe dar pe cele mari , sa spunem ca le mai trebuie timp dar ei usor vor manca temelia casei pana o vor scufunda iar atunci vom deveni frati in adevaratul sens al cuvantului , nu vom mai comenta ci atunci vom lupta sub un singur steag ,, cel al ORTODOXIEI ,,. Timpul se scurge , sa ne pocaim fratilor !

    Apreciază

  8. gerik64 said, on aprilie 7, 2011 at 12:33 pm

    Nu exista libertate in ziua de azi si nici nu a fost vreodata!Libertatea numai alaturi Iisus Hrristos avem.Asta ne va costa… intodeauna in fata Cezarului si sistemului stapanit de el.Blogurile ortodoxe si cele anti sistem sunt monitorizate la sange.Acum conteaza si traficul de pe un blog.Daca e mic nu-i deranjeaza, daca e mai mare incep atacuril.La mine cel putin 15 oameni monitorizeaza si noaptea iti scaneaza blogul am observat.La o deschidere de blog astia fac prima evaluare apoi te urmares ce debitezi si ce impact ai asupra blogosfereii.Mare marsavie fac serviciile astea pe care le platim sa ne apere si ei au cu totul alte ocupatii.Saccsv.te-ar fi desfintat demulti cred ca numai Dumnezeu te mai poate apara de astia .Nu au ce face acum ca esti foarte cunoscut si daca s-ar atinge de tine ar fii un atentat fatis la libertatea de exprimare.Sa te tina Dumnezeu tare sa rezisti la presiunile lor si in fata dusmaniilor inversunati ai Ortodoxiei.Doamne ajuta!

    Apreciază

  9. […] De ce fratii de la GARDUL DE FIER si-au inchis blogul?   […]

    Apreciază

  10. WORLDLINES - June 28, 2009 said, on aprilie 7, 2011 at 1:38 pm

    […] View full article on Saccsiv’s Weblog […]

    Apreciază

  11. IOAN said, on aprilie 7, 2011 at 1:39 pm

    …eu aștept oricând să vină PROCURATURA….
    …la ordinul unor paraziți ziși creștini*…am fost amenințat cu ARESTAREA…
    …uite….de unde nici nu te aștepți vine prigoana….bine băieți…eu vă aștept…

    Apreciază

  12. clement said, on aprilie 7, 2011 at 1:44 pm

    Aceste bloguri nu convin multora. Faceti si dumneavoastra o socoteala: masonii, sayanimii, securistii, sectantii, ecumenistii, sodomitii, funcţionarii bor cu perspective de confort-sporit, toata suflarea asta rau mirositoare, poate concepe sa-i fie pus in discutie proiectul de distrugere a Romaniei ortodoxe?
    Au fost create si multe bloguri inselatoare dar acestea au avut utilitatea lor. Oamenii de buna credinta au inteles cum functioneaza tehnica mesajelor contradictorii sub aceiasi semnatura, cum este cu falsii duhovnici internauţi, care este rolul mobilizarii rebelilor, al incitarii tematice, cata valoare are o „tribuna” cand tribunul este lup in blana de miel..
    Chomsky pentru incepatori si avansati.
    Sociologul chiar trebuie citit si ascultat (are zeci de conferinte pe you tube). Este pacat sa fie comentat „dupa ureche” si atitudinea sa este si un model de ne abdicare in fata presiunilor. Ultima conferinta s-a numit „Ratiune contra Putere” si se refera exact la subiectul asupra caruia facem vorbire.

    Apreciază

  13. DM said, on aprilie 7, 2011 at 1:59 pm

    Off topic: Stim de anul trecut ca nu mai putem culege ciuperci si fructe din padure … pt. ca sunt ale statului, dar pe viitor s-ar putea sa nu mai putem aduna nici vreascuri, in cazul in care ne vom refugia in munti. Daca aduni un vreasc, oricat de mic, vei fi pasibil cu inchisoarea. Latul se strange incet incet. Inca o „reforma” a unui ungur impotriva oamenilor ce nu vor accepta chip-ul, inca o scuza pentru a-i baga in puscarie.

    http://www.mediafax.ro/social/orice-furt-de-lemn-din-paduri-indiferent-de-cantitate-ar-putea-fi-pedepsit-cu-inchisoarea-8137456

    Doamne ajuta!

    Daniel

    Apreciază

  14. #Cosmin said, on aprilie 7, 2011 at 2:06 pm

    OFF TOPIC – http://www.tvr.ro/articol.php?id=100748

    Apreciază

  15. un_mare_pacatos said, on aprilie 7, 2011 at 2:10 pm

    Si in Grecia s-a intamplat un caz asemanator. Din cauza presiunii din partea serviicilor secrete , blogul grecesc http://1453-2009.pblogs.gr/ a fost inchis chiar de administrator. Acel blog era unul extraordinar si mii de cititori au fost extrem de dezamagiti de decizia luata.

    Apreciază

  16. Stefan said, on aprilie 7, 2011 at 2:16 pm

    A intrat nu in neant ci in memoria noastra acest site „Gardul de Fier” precum o geana de lumina si adevar,o baricada impotriva faradelegilor si impotriva mincinosilor care au infestat atmosfera cu balivernele debitate de toata mass media manipulata abil spre o singura cale….cea spre iad ! Ranjesc sardonic toti apostatii si aplecatorii in fata satanei dar in zadar….Gardul de fier va ramane in constiintele noastre drept ceea ce a fost si va ramane : O oaza de Ortodoxie a suferintei si istoriei nemachiata de „vopseaua” spurcaciunilor care ne pangaresc memoria Neamului Romanesc ! Religia,Sfanta Credinta de nezdruncinat a neamului va ramane una singura si va fi pentru totdeauna doar ORTODOXIE sau Moarte !

    Apreciază

  17. SorinC said, on aprilie 7, 2011 at 2:29 pm

    Cel mai bine era daca proprietarii blogului GarduldeFier il donau altcuiva. Inchiderea lui a fost cea mai neinspirata solutie.
    Intuiesc de ce au fost atatea presiuni de la „autoritati”… pentru ca si tonul era unul destul de vehement.

    Doamne ajuta!

    Apreciază

  18. GABRIEL din Canada said, on aprilie 7, 2011 at 2:39 pm

    mi-e teama ca si tu urmezi……am o intrebare:care e diferenta intre securitate si s.r.i.? aceleasi metode,pentru apararea elitelor. daca vei fi amenintat, anunta-ne !Sunt alaturi de tine.

    Apreciază

    • saccsiv said, on aprilie 7, 2011 at 2:50 pm

      GABRIEL din Canada

      Probabilitatea de a-l inchide este minima, caci nu vor un saccsiv care sa figureze in ochii cititorilor a fi martir.

      Ei vor o denigrare mizerabila a lui saccsiv si aici deja au inceput sa lucreze (a se vedea de exemplu articolele infecte ale lui CATALIN MARIN, nepot de securist, ce primeste indicatii de la „duhovnicul” sau, consilierul pe probleme economice al Patriarhiei)

      Apreciază

  19. AparamOrtodoxia said, on aprilie 7, 2011 at 3:03 pm

    Frate Saccsiv ,Frate Ioan,Frate Apologeticum si toti ceilalti e timpul sa tinem aproape unul de celalalt.Scopul lor este sa scoata cate unul pe rand din lupta …. ca sa nu se faca prea mare galagie de exemplu…Saccsiv daca se lu-a de tine prima data de exemplu era mai dificil pentru ei …..se panica lumea intelegi ……..asa incep acesti indivizi care si acum ne urmaresc de jos de jos pana ajung la cei de sus..Nu vor mult zgomot ca stiu ca deranjeaza.Acesti indivizi imbracati la costum si care vb frumos asteapta momentul nu sunt asa de prostii…………….De aceia rog pe cei care se pricep in caz de nu vor mai aparea blogurile noastre online sa le salveze din timp si sa duca lupta pentru AparareaOrtodoxiei mai departe.Ortodoxia nici portile iadului nu o va birui…….Eu zic ca e momentul sa ne trezim si sa fim mai implicati in societate…………..Ar trebuie cu toti sa iesim cu cate o cruce in mana cu cate o icoana si sa marturisim de vanat tot suntem vanati.

    Apreciază

  20. Gabriel said, on aprilie 7, 2011 at 3:05 pm

    Se întâmplă lucruri din ce în ce mai urâte!!!

    Doamne păzește-ne! Prigoana a început!

    Apreciază

  21. danutza said, on aprilie 7, 2011 at 3:37 pm

    fratilor, ce se intampla??? e o molima?
    http://uncrestinortodox2.wordpress.com/

    si acest blog a fost sters. de ce oare????

    Apreciază

  22. catalina sol said, on aprilie 7, 2011 at 3:56 pm

    dar totusi de ce Gardul de fier? suna asa… cam ca o parodie. Din pricina asta n-am avut macar odata curiozitatea sa-i citesc, sau poate de vina era ignoranta mea.
    As scrie mai multe despre metodele de constrangere care sunt atat de diabolice, ca unui om cinstit, nu i-ar trece vreodata prin cap asa ceva.
    Sa va fereasca Domnul pe toti cei cu bloguri

    Apreciază

  23. TheSpiritOfCaptain said, on aprilie 7, 2011 at 3:58 pm

    Eu nu mai inteleg nimic,ba e alba ba e neagra !

    PE mine m-au insultat intotdeauna gdf,pe blogul lor au postat o gramada de articole insultatoare la adresa mea,m-au facut nebun,fanatic religios,in toate felurile,si mai nou,ce s-au gandit,sa zica ca eu am clonat camasaverde,saccsiv si axa neamului….

    Asa cum am s-a intamplat si cu maia morgenstein care au transformat-o in eroina,si ea e evreica ce practica iudaismul,si cand am trimit clip cu ea si campania lui vainer,votati menorah si tora,multi a-ti sters postarea….. e o nebunie totala,mai ales acum in post…. Dracu isi baga coada rau de tot !
    Ori ortodoxie,ori moarte,nu exista cale de mijloc

    Apreciază

    • saccsiv said, on aprilie 7, 2011 at 4:08 pm

      TheSpiritOfCaptain

      eu n-am sters

      Apreciază

    • Gabriel said, on aprilie 8, 2011 at 6:22 am

      Este ea evreică oare? Dar ce evreică poate juca pe Maica Domnului cum a jucat-o ea? Probabil că în interiorul ei profund românesc se va naște ceva, așa cum în evreica cea mai curată, smerită și feciorelnică Dumnezeu s-a așezat prunc, poate și în sufletul ei se va naște Hristos și se va pocăi și convertii la credința cea adevărată, mama noastră ORTODOXIA!!!

      Doamne Ajută!!!
      Maica Domnului și Sfinții să o povățuiască pe calea dreptei mântuirii!!!

      Apreciază

      • clement said, on aprilie 8, 2011 at 7:53 pm

        Este, ca l-am cunoscut pe tatana-sau.

        Apreciază

    • român said, on aprilie 8, 2011 at 1:41 pm

      unde poate fi vazut clipul ?

      Apreciază

  24. TheSpiritOfCaptain said, on aprilie 7, 2011 at 4:02 pm

    e Foarte imoprtant,un episcod povestit de un fost comandant legionar, Grecu,care spunea despre Miti Stelescu,un student stralucitor,care era foarte inteligent,dar avea o patima : betia si curvitul !

    Fascina o lume intreaga,cu discursurile sale,ridica in picioare mii de oameni si-l aplaudau…dar seara emrgea al ebtii,la o conferinta a venit beat,cu ghizda desfacuta,si s-a facut de ras,pe tineri ii invata sa bea si sa petreaca…. apoi avand nevoie de bani pentru distractii,a fost cumaprat cu bani de catre politicienii corupti,si apoi a incercat sa-l asasineze pe Capitan…. Deci iata,unde e un element putred ce se intampla….

    Apreciază

  25. TheSpiritOfCaptain said, on aprilie 7, 2011 at 4:04 pm

    E o perioada grea,din Postul Mare,dificila,dar peste care trebuie sa trecem,poate Dumnezeu a vrut sa dea la o parte ce e moale,ce strica intregul,si dracul isi da arama pe fata !

    Apreciază

  26. gerik64 said, on aprilie 7, 2011 at 4:08 pm

    Cred ca s-au pus pe demolat blogurile.Faceti fratilor cit mai multe sa le dam de lucru.Se pare ca-i deranjam .Daca se da la blogul meu fac altele 40 hahaha !

    Apreciază

  27. TheSpiritOfCaptain said, on aprilie 7, 2011 at 4:19 pm

    Oricum,aveau de gand sa inchida blogul demult,ca ziceau ca daca nu priemsc sustinere sa faca PN il inchid,asa ca voiau demult sa isi inchida blogul,si nu cred o iota din chestia ca au fost maziliti,ei amenintau ca inchid blogul,ca l-au deschis deageaba,ca nu au sprijin sa faca partid … Ei in loc sa isi vada de ale lor,imi dedicau mie articole zilnic,unde am ironizau si ma faceau fanatic religios….. asa a fost si cazul George Roncea,si toti ziceau ca ce greu pt Victor,sa aiba un frate in masonerie si sa fie nevoit sa faca public…… vedeti cum multi sunteti inselati ?

    DOVEZI sunt ?

    Eu nu pot sa nu arat cu degetul cand unul calca stramb,si sa vad articole cu sfintii inchisorilor,poze cu ei in BG si articole gen ”sinucideti-va ” la adresa ungurilor,cand sinuciderea este cel mai grav pacat,sa nu doresti asta nimanui…. sau articole despre tantra,tactici sexuale si atitudine de aparator al ortodoxiei prin marsuri anty gay….. e bine sa spui lucrurilor pe nume,si daca sunt de buna credinta se indreapta,daca nu reactioneaza cu totii contrar !

    Apreciază

  28. TheSpiritOfCaptain said, on aprilie 7, 2011 at 4:23 pm

    @saccsiv

    stiu,cred ca ai fost singurul,tu si foaie nationala,carora le-am scris pe fb ,si au lasat comentariul cu link-ul !

    Apreciază

  29. dante said, on aprilie 7, 2011 at 4:27 pm

    Personal, mi-a parut rau de cearta dintre voi, cu toate ca erati pe aceleasi baricade, modul de traire era un pic diferit, dar nu cred ca erau diferente de netrecut. Si asa blogosfera ortodoxa este restrinsa, iar daca hienele ataca, rupind bucata cu bucata, atunci rezultatul e previzibil. Sustin si incurajez si eu munca celor de la garduldefier si ma rog pentru cei patru baieti, sa le dea Dumnezeu gindul cel bun.
    Fratilor, si apostolii au avut caderi, darmite noi ca oameni de rind…ideea este sa nu renuntam la lupta noastra si sa raminem uniti sub acelasi Hristos.
    Saccsiv, acesti baieti trebuie ajutati!
    Doamne ajuta!!

    Apreciază

  30. TheSpiritOfCaptain said, on aprilie 7, 2011 at 4:38 pm

    @dante

    si mie imi pare rau cand vad atata dezbinare,ca doresc sa fac ceva si nu pot !
    Nu m-am inscris in nici o organizatie desi multi imi spunea sa emrg in PP sau ND de exemplu,sa ma alatur luptei lor,dar vad doar dezbinare,si ca dracu isi baga coada peste tot,nu e liniste !
    Respect initiativa axa enamului,nu stiu mai nimic despre ei,am citit in scrisoarea catre Capitan ca se aduna pe Guttenbgerg,e foarte bine,acum e mai mutla nevoei de unitate,de calitate nu de cantitate,decat de partid !
    Sunt faorte nedumerit,incarcat de mutle pacate,sper ca intr-o buna zi,poate in vara asta sa ajung in sfarsit la PArintele Iustin sa vorbesc cu el,si cred ca si 2 vorbe sau un zambet imi vor umple inima de bucurie,de la el !
    M-am obisnuit cu munca,natura,merg la tara,scot arbusti,plantez,sap,culeg roadele naturii,incept sa fac rezerve de plante de ceai,sa pun si eu ce am nevoie pt ceai si legume,sa ma obisnuiesc cu viata asta,ca sa ma asigur pe viitor !
    Nu am un camarad macar langa mine,si asta e rau,ca nu gasesc ep unu sa impartaseasca ideile mele,pacat ! Incerc sa ma descurg singur,nu cred ca in orasul meu e vreunul care vrea o organizare aici sa faca,si nici nu prea am incredere in nimeni….
    Am reusit din baiat crescut la roas si lenes,sa inving firea si sa imi palca munca !

    Locul la tara e foarte ieftin,mai ales la mine,unde e aproape pustiu,nu prea mai sunt oameni,locuri de casa ieftine,si cand o sa fiu pe banii mei ,daca o sa fiu ,as vrea sa cumpar cat mai mult loc acolo,si daca imi scoate Dumnezeu in cale cativa camarazi,sa am ajute,sa puna osul,ar fi ideal,asa am da nastere unei comunitati crestine,ca multi ar dori asta,trebuie o initiativa,dar cand nu ai cu cine,e cam greu !
    Insa inceputul e importand,dorinta si atitudinea de a face ceva

    Apreciază

  31. TheSpiritOfCaptain said, on aprilie 7, 2011 at 4:41 pm

    Incerc sa am dezic de vechile anturaje,sa gasesc prieteni mai linistiti,fara patimi,sa incerc sa le deschid mintea…dar ce sa faci,e unul,baiat bun,ii dai sfaturi,il invat,si cand sa il chem la biserica,imi zice ca ii e frica,ca are sensatia ca se sparg geamruile cand intra inauntru,ca a ami fsot cand era mic si nu mai are curaj….. aici cred ca filmele de groaza sunt de vine…. e greu sa schimbam omul ,sa en schimbam intai pe noi cred,initiativa e foarte importanta !

    Apreciază

  32. studentperole said, on aprilie 7, 2011 at 10:33 pm

    Eu nu inteleg un lucru: care e diferenta (sau care a fost) dintre cele doua siteuri gardul de fier?

    uite ce zice Nicolae Calota (camasaverde) said, on aprilie 7, 2011 at 12:31 pm

    Site-ul Garduldefier.ro nu s-a desfiintat, este bine-mersi.
    Acesta apartine baietilor din cuibul Gardul de Fier pe care eu ii cunosc personal si care nu au nici o legatura cu Catalin Danoiu, autorul blogului garduldefier.wordpress.com.
    Atentie cui plangeti de mila!
    Doamne Ajuta!

    revin: Catalin Danoiu nu e in partidul Noua Dreapta? Nu e cel care a facut copie la blogul tau?

    Apreciază

    • saccsiv said, on aprilie 8, 2011 at 2:40 am

      studentperole

      Poate ca da, poate ca nu. Vom vedea. Am tot primit tot soiul de informatii de cand am postat articolul.

      Daca isi revin, de ce sa nu-i iert? Oricum, pentru atacurile de pe blogul lor, impotriva mea, i-am iertat. Pe de alta parte, poate nu el a facut acea copie.

      Un lucru e sigur, ei cu totii sunt din zona ND, dar acolo are loc un razboi actualmente.

      Apreciază

      • colaps said, on aprilie 8, 2011 at 8:09 am

        Să ne rugăm pentru ei ca în final să iasă biruitor doar Adevărul Ortodox, şi ca orice inovaţie sau otravă diavolească să piară.

        Apreciază

    • Andrei said, on iulie 19, 2011 at 2:58 pm

      Gardul de Fier reprezinta un cuib,un grup de „nesupusi” anumitor personaje „nationaliste”,iar camaradul C.Danoiu,este irelevant ca si activitate in sanul Gardului de Fier,actionand ca singur indiid,manat de propriile pareri si analize,astfel incat,nu avem,noi,cei din gard,nici o legatura cu blogul sau,punctele noastre de vedere fiind exprimate numai si numai pe garduldefier.ro!

      Apreciază

  33. ludo said, on aprilie 8, 2011 at 1:02 pm

    citesc sacciv si multe din site-uri colaboratoare.am incercat acu ceva timp sa intru pe salvatiromania si n-am reusit.am dat intimplator undeva peste salwatiromania si am distribuit un articol pe facebook-ul lui fie-mea,la citeva zile mi sa dus hardul si cel de la firma imi face pb.se blocheaza uneori si calcul e nou.ce doamne iarta-ma se intimpla?acu intr-o zi neavind ce face am intrat iar pe salwatiromania si mia dat ca site-ul e nefunctional.zi frate te-au inchis sau nu?si daca se intimpla spune-ne ,sa mai scoatem ce se mai poate.am incercat sa scot de pe net un filmulet legat de ind.crescatoare de pasari,l-a avut cindva si sacciv,si n-am putut-cica filmuletul a fost scos de politia yahoo pt.ca era pre dur cica….

    Apreciază

  34. Ayan said, on aprilie 8, 2011 at 5:48 pm

    Tot nu inteleg de ce nu zic ei ( cei de la GDF ) nimic. Sa apara personal si sa spuna
    „Uitati , am facut pojar …si suntem in carantina …” Nu stiu , ceva…

    Apreciază

  35. TheSpiritOfCaptain said, on aprilie 9, 2011 at 11:23 am

    @clement

    Asa pot spune si de Dan Puric,ca in spectacolele lui e un crestin profund,ca spune pe nume lucrurilor,valorilor nationale,martiraj…..dar va inselati,sunteti indusi in eroare,asa o sa va fascineze si Antihrist !

    clement,uite de ce nu sunt de acord cu Maia Morgenstein

    ea nu e crestina,e practicanta a religiei iudaice,asa cum un catolic sau sectar nu este ortodox,ea e mai rau,e practicanta de iudaist,diferente doctrinare de la cer la pamant !

    Dar alta era cauza,multi o considerau victima a evreilor ! Pai cum as fie victima a evreilor,daca ea e evreica si practicanta de iudaism ? nu are cum sa fie o victima,e una dintre ei ! Asta inseaman actorie,si antihrist incearca as jaoce cat mai bine rolul de mantuitor

    Apreciază

  36. Mario said, on aprilie 17, 2011 at 10:28 pm

    Am o rugaminte la voi, NU mai vorbiti in numele Gardului de Fier. Daca vreti sa vorbiti despre noi atunci luati legatura cu noi inainte-avem site-ul http://www.garduldefier.ro, iar varianta care a fost inchisa si anume cea de wordpress este a unui individ dat afara din Gardul de Fier si anume “Domnul” Catalin Danoiu(eliminat din ND pentru indisciplina) care vorbeste prostii in numele nostru, drept urmare ne bucuram ca i-a inchis blogul.(Il felicit pe cel ce a reusit sa i inchida blogul, ne-am chinuit si noi dar fara succes) Daca vreti sa ne contactati avem acolo e-mail, numere de telefon si NU va mai incredeti in tot ce vedeti pe internet. Noi nu suntem nationalisti de tastatura, noi suntem oameni de actiune. Da? Va rog frumos-putin respect.Va multumim pentru grija pe care ne-o purtati insa ar fi bine sa faceti diferenta intre noi si cei ce ne copiaza. Pentru Admin ai mailul meu daca vrei sa vorbim la telefon ti-l dau in privat-seful grupului. Multumesc Doamne ajuta!

    Apreciază

  37. Mario2 said, on aprilie 17, 2011 at 10:32 pm

    Am o rugaminte la voi, NU mai vorbiti in numele Gardului de Fier. Daca vreti sa vorbiti despre noi atunci luati legatura cu noi inainte-avem site-ul http://www.garduldefier.ro, iar varianta care a fost inchisa si anume cea de wordpress este a unui individ dat afara din Gardul de Fier si anume “Domnul” Catalin Danoiu(eliminat din ND pentru indisciplina) care vorbeste prostii in numele nostru, drept urmare ne bucuram ca i-a inchis blogul.(Il felicit pe cel ce a reusit sa i inchida blogul, ne-am chinuit si noi dar fara succes) Daca vreti sa ne contactati avem acolo e-mail, numere de telefon si NU va mai incredeti in tot ce vedeti pe internet. Noi nu suntem nationalisti de tastatura, noi suntem oameni de actiune. Da? Va rog frumos-putin respect.Va multumim pentru grija pe care ne-o purtati insa ar fi bine sa faceti diferenta intre noi si cei ce ne copiaza. Pentru Admin ai mailul meu daca vrei sa vorbim la telefon ti-l dau in privat-seful grupului. Multumesc Doamne ajuta!

    Apreciază

  38. Mario2 said, on aprilie 18, 2011 at 5:34 am

    Ori esti prost informat, ori esti diversionist. Ti-am trimis adresa site-ului nostru si se poate verifica ca suntem GDF, nu trebuie sa te iei de noi si sa vb asa. Dar stai linistit ca vom verifica cine esti tu daca esti nationalist de tastatura sau om serios. Ai grija ca daca dai datele noastre nu le faci cu acordul nostru? Intelegi, da? Transmite-i Domnului Danoiu ca vrem sa avem o discutie cu el in legatura cu circul asta pe care-l face pentru ca ne-a furat numele. Nu e frumos ce face. La urmatoru mesaj impotriva noastra va pica si voua blogu, nu este amenintare este avertizare. Hai salut!

    Apreciază

  39. Mario2 said, on aprilie 19, 2011 at 7:37 am

    Ne pare rau ca s-au produs neantelegeri, acuma observam ca esti cu intentii bune, vezi de asta nu prea stam noi pe net. Cu cine ne certam mai devreme? S-a facut o confuzie, stai linistit. Nu exista razboi intern in Gardul de Fier. Probabil cei eliminati din GDf fac tevatura pe tema asta pentru ca in loc sa aiba grija de viata lor ne fac noua probleme. Ideea e alta ca se poate verifica clar cine suntem noi pe site ul pe care l-am trimis mai sus sau pe care l-amla link. Cei eliminati din gardul de fier pana acum nu au tinut cont de doctrina, indiferent cat de inteligenti erau. Si netinand cont se produc anumite neantelegeri, de care noi am scapat, dar am luat o decizie de comun acord sa postam cat mai putin despre actiunile noastre pana la un anumit moment. Nu conteaza cat de bine se cunoaste doctrina, daca apar probleme in aplicarea ei e grav pentru ca in felul asta a „APARUT” SI Stelescu. Noi preferam sa vorbim fata in fata pentru ca asa dispare orice neantelegere. Ca sa eliminam orice confuzie, ei bine Gardul de Fier nu mai are legatura cu Noua Dreapta nici cu Pentru Patrie sau orice alta formatiune de genul. Este o organizatie independenta care sustine „cauza” primind la randul sau sustinere din partea celor ce au luptat pe front, NU pe facebook. GDF a sustinut alianta nationala si a militat pentru alianta dintre Pentru Patrie si Noua Dreapta. Daca in urma negocierilor dintre liderii formatiunilor nu s-a luminat nici un viitor comun-acest lucru nu tine de noi ci de discutiile pe care acestia le au avut la Sediul PP( de doua ori chiar). Multumim pentru sustinere Saccsiv, Doamne Ajuta!

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.