SACCSIV – blog ortodox

VIDEO: Despre BOHEMIAN GROVE intr-o emisiune de stiri din … 1981

Posted in BOHEMIAN GROVE, STIRI by saccsiv on aprilie 1, 2011

14 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. saccsiv said, on aprilie 1, 2011 at 4:14 pm

    Pentru o mai facila parcurgere a acestui blog, cititi va rog si “CUPRINS”:

    https://saccsiv.wordpress.com/about/

    Apreciază

  2. Costi said, on aprilie 1, 2011 at 6:08 pm

    Vezi ca Google face reclama pe blog la „Clarvazatoarea Sunita…

    Apreciază

  3. nea Anderthal said, on aprilie 1, 2011 at 7:22 pm

    off topic
    Uite si o veste buna…deocamdata!

    http://savatie.wordpress.com/2011/03/31/moldova-normalitatea-a-invins-homosexualii-capituleaza/

    ps:poate ca-i mai bine ca Basarabia sa ramana asa cum este: o zona tampon intre Est si Vest!Asa au fost Tarile Romane(Modova + Valahia) in Evu’ Mediu si asa am fost ferite de patrunderea marilor erezii apusene.Uite ce au facut apusenii in Ardeal

    Apreciază

  4. stef said, on aprilie 1, 2011 at 8:48 pm

    Kissinger , Brezinski, Nixon , doi directori CIA ,banditi ,sionisti,etc… Jurnalistul Alex Jones are ceva materiale filmate prin 2000 si se vede clar ce se intampla in fata unui altar-bufnita – adorarea satanei, urlete sinistre, mesaj clar de supunere si obedienta fata de duhurile necurate si un aspect important e ritualul „CREMATE CARE”- ceva pentru „linistirea constiintei” a celor care au facut pact cu satana – unii mai raman constienti de soarta pe care o vor avea in intunericul cel mai din afara- cancerul satanist va zdrobi cat de repede si ultimile libertati constitutionale ale americanilor.
    Exista ceva documentare cu marturii de spre sacrificii umane precticate de membri cia ,programe experimentale de control psihologic, experimente ale terorii in care se inregistrau undele cerebrale ale copiilor torturati si dupa ceva prelucrari erau emise ca semnale in eter pentru inducerea acelorasi stari in diferite comunitati de oameni !Foarte multi copii dispar fara urma in toata lumea si in SUA -numarul acestora a crescut dramatic pana la cateva sute de mii in ultimii ani – multi dintre acestia sfrasesc sacrificati stanei

    Apreciază

  5. clement said, on aprilie 1, 2011 at 9:26 pm

    Orice om cat de cat normal se intreaba, de ce este nevoie sa existe atatea organizatii oculte care se incaleca unele peste altele.
    Pare aberant, lipsit de sens ca Swartznegger sa faca parte din Bohemien Group si sa participe ieri la Balul lui Gorbaciov, care este unul din laureatii premiilor Clubului de la Budapesta, care Club este un apendice al Clubului de la Roma si tot asa… Este de presupus ca exista Cluburi oculte si in Asia, Oceania, America Centrala, de Sud si unde nici cu gandul nu gandim.
    Chiar trebuie sa cititi Proiectul ” Stare de Urgenta Mondiala” elaborat de Ervin Laszlo( fondator al Clubului de la Roma si al Clubului de la Budapesta) si David Woolfson pentru a intelege originea delirului globalizarii cu care suntem inoxicati clipa de clipa. Posedatii au decis ca, din motive apocaliptice mayase, trebuie sa se creeze un” Consortiu de anverguara globala” care sa impuna un nou sistem de gandire globala, o securitate globala, o gandire demografica globala, o alimentatie globala, un sistem energetic global si, natural, o ecologie globala!
    Puteti crede ca este vorba despre maculatura unor grafopati in delir. Posibil, dar sunt foarte activi. Zilele trecute au mai pus Lumea la cale impreuna cu ELA (european liedership academy) in chestiunea globalizarii.
    Acesti beznicofagi isi fac mendrele pe banii tuturor, aservindu-si guverne, trusturi de presa si incearca sa se debaraseze de cei care au curajul sa arate lumii adevaratele lor intentii. Un astfel de personaj este Fritz Springmeier.

    Apreciază

  6. Iustin said, on aprilie 2, 2011 at 12:04 am

    Alarma! 18 cutremure in Balcani in 3 zile. Iar specialistii spun ca micile cutremure il anunta pe cel mare.
    http://www.click.ro/actualitate/din_tara/alarma-cutremure-balcani-trei-zile_0_1148285308.html

    Apreciază

  7. Ion de la Chiuiesti said, on aprilie 2, 2011 at 6:04 am

    Paza de frontiera a SUA primeste ordin sa nu mai aresteze oameni.

    http://www.foxnews.com/us/2011/04/01/exclusive-federal-agents-told-reduce-border-arrests-arizona-sheriff-says/

    Apreciază

    • stef said, on aprilie 2, 2011 at 4:33 pm

      Da , cam straniu…. Sionistii din administratia obama i-si bat joc de idiotii de americani – Cauta info despre „Michael Chertoff Ashkenazi Jew head of Homeland Security ” si e clar…

      Apreciază

  8. Mihai P said, on aprilie 2, 2011 at 8:05 am

    Apropo de Buddha Maitreya, antichristul, la adresa de mai jos sunt fotografii cu cei din Bohemian Grove inchinandu-se la Buddha
    http://illuminatimatrix.wordpress.com/43-the-grand-canal-dammed-to-hellth-care-reform/

    Apreciază

  9. Fulger said, on aprilie 2, 2011 at 8:14 am

    Ei in videoclip ascund ce este mai important , spun ca elitele se strang in acel loc sa participe la tot felul de jocuri nevinovate , dar stim ca nu este asa.

    Apreciază

  10. quintus said, on aprilie 2, 2011 at 9:05 am

    off topic
    Nu cred ca este crima mai mare decat ceea ce se intampla azi cu spitalele din tara asta.Ar trebui ca toata blogosfera sa protesteze!

    Apreciază

    • stef said, on aprilie 2, 2011 at 4:37 pm

      E razbunarea pdl-ilor impreuna cu attila bozgoru’ pe tot poporul – o sa vedeti ce urmeaza- banditii urineaza peste bolnavi .copii si batrani

      Apreciază

  11. […] VIDEO: Despre BOHEMIAN GROVE intr-o emisiune de stiri din … 1981 […]

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.