SACCSIV – blog ortodox

RETETA IMBECILIZARII …

Posted in MANIPULARE by saccsiv on aprilie 1, 2011

Potrivit unui studiu, întrebaţi dacă au auzit de divorţul soţilor Columbeanu, 95% dintre repondenţi au răspuns afirmativ, procent identic şi la întrebarea dacă au auzit de divorţul dintre Pepe şi Oana Zăvoranu.

„Românii tind sã manifeste un interes mai accentuat pentru evenimente cu tentă mondenă decât pentru evenimente şi ştiri legate de politică. Singurul eveniment cunoscut în măsură mai mare decât subiectele mondene este cutremurul din Japonia, despre care au auzit 99% dintre repondenţii intervievaţi”.

La tv nu este loc pentru astfel de stiri:

VIDEO: 100 000 de greci cu preoti in frunte au manifestat IMPOTRIVA CARDULUI CETATEANULUI. Ati vazut ceva la tv? La noi stirile ii prezinta pe Oana si Pepe …

Cititi va rog si:

“Da-le voma”

Interesul acesta pentru nimic, nu este insa propriu doar romanilor:

VIDEO: IDIOTUL AMERICAN …

Cum s-a ajuns aici?

VIDEO: Reclamele la HULU sau ceva de genul “v-o spunem pe fata si va place, atat de tare v-am tampit”

VIDEO (si transcriptul): “How To Brainwash A Nation” (CUM SE SPALÃ CREIERUL UNEI NAŢIUNI), un excelent interviul luat de Edward Griffin lui Yuri Bezmenov

De ce nu vor majoritatea si altceva? De ce nu vor sa se trezeasca?

VIDEO: FABULA (pentru toti cei ce sunt impotriva celor ce vorbesc despre NOUA ORDINE MONDIALA)

VIDEO: Care este motivul pentru care majoritatea oamenilor nu se trezesc?

Iata un fragment dintr-o excelenta lucrare publicata in … 1905:

„- Cand totul va fi gata – mergeti inainte cu INDRAZNEALA. Trebuie sa actionam cat mai PERSEVERENT si mai in PRIPA, ca SA ABATEM definitiv gandul omenirii de la acele lacasuri ceresti si de la SPERANTA LOR IN NEMURIRE care-i cheama in imparatia din inaltul cerului.

Fiindca de dragul imparatiei Ceresti oamenii isi pazesc CURATIA SUFLETEASCA si-si sensibilizeaza SACAITORUL GLAS AL CONSTIINTEI care le reaminteste de DUMNEZEU si de sfintenia Sa, noi trebuie sa-i impiedicam sa nu aiunga sa vada CUM STRALUCESTE PURUREA LUMINA NEAPUSA A ADEVARULUI.

Insa acestui GLAS AL CONSTIINTEI, acestor PERSEVERENTE SI VESNICE PORNIRI ALE SUFLETULUI OMENESC ne va fi greu sa le venim de hac… Asa ca – iata cum vom proceda:

– Asculta, legiune a sarpelui negru si executa!

Cat mai multe IMPRESII oamenilor – din cele mai felurite, captivand atentia printr-o succesiune febrila, in fiecare minut, in fiecare secunda – la nesfarsit, fara preget: IMPRESII tot mai NOI si mai NOI, mai ATRAGATOARE, mai SURPRINZATOARE, fixand atentia.

Mai intai de toate – procedeele de transmisie a undelor, gandurilor, dorintelor, a intregii fiinte – sa audieze de la distanta, sa-si comunice gandurile la distanta – ceva nemaipomenit, gigantic, stupefiant…

SA-I APROPIEM pe oameni, SA-I ADUNAM la un loc – inlaturati IZOLAREA!

Spulberati INDIVIDUALITATEA, indepartatii de INTERIORITATEA LOR trezindu-le CURIOZITATEA fata de sclipitoarele inovatii si de cresterea fara precedent a inventivitatii intelectualeCaptati-le toata atentia!

Toata aceasta tehnica nebuna, ne va sluji noua… Dezvoltarea mijloacelor de transport cu ajutorul aburilor, cai ferate si vapoare, vuietul trenurilor, miscarea rapida, cu iuteala fulgerului, pana la zapacirea creierului – zgomot, zdranganeala, fluieraturi, gari uriase, cu galagia si larma lor neincetata, CALEIDOSCOPUL IMAGINILOR SI INTAMPLARILOR PERICULOASE, indraznete pana la insolenta, pana la ameteala, pana la avaria unor garnituri intregi de trenuri, cu tot cu incarcatura lor umana… Telegrafe, telefoane, lifturi, aeronave, fonografe si gramofoane… Motoare electrice, tramvaie electrice, lumina electrica… Toate aflandu-se in mainile omului, in posesia intelectului sau, a omului-imparat, stapanul naturii, pe care si-a supus-o…

NU MAI EXISTA ARTA INSPIRATA, aceasta se afla in stampe, fotografii, oleografii, in reproducerile mecanice, rapide a pozelor nenumarate… Masini de scris, masini de tiparit, masini de cusut, masini de semanat, de treierat, masini de macinat si de copt paine, masini de jocuri, masini de cantat si de vorbit, cinematografe…”

Cititi va rog si:

Text exceptional: MARSUL DISTRUGATORULUI

12 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

 1. saccsiv said, on aprilie 1, 2011 at 5:45 am

  Pentru o mai facila parcurgere a acestui blog, cititi va rog si “CUPRINS”:

  https://saccsiv.wordpress.com/about/

  Apreciază

 2. sol said, on aprilie 1, 2011 at 7:51 am

  Este un cliseu si acesta, cum ca romanii sunt interesati de vietile columbenilor si a altora ca ei…. daca au auzit de astfel de personaje este pentru ca stirile incep si se termina cu ele, nu pentru ca ar starni vreun interes major. tendinta de manipulare si de indepartare de Dumnezeu care se manifesta in media ( in primul rand) este un mecanism de feed-back…. cu cat pedala este apasata mai tare, cu atat provoaca o reactie inversa. de aceea romanul este scarbit de politica si toate cele….

  Apreciază

 3. venera said, on aprilie 1, 2011 at 7:56 am

  Hmm, sa credem si asa.Dar foarte multi oameni stiu dspre divorturile TV si tabloidizarea lor!Imi e teama ca vor sa ne distruga cu propriile noastre slabiciuni…Si da, de ce nu s-a pomenit nimic de manifestarea din Grecia referitor la cardul de sananatate ? Cah manipulare , cah-cah

  Apreciază

 4. daniel said, on aprilie 1, 2011 at 8:49 am

  Azi se implinesc 70 de ani de la masacrul de la Fantana Alba – Bucovina de Nord cand aproximativ 3000 de romanii au fost ucisi de sovietici in timp ce incercau sa treaca in Romania. 1 aprilie 1941. VESNICA POMENIRE tuturor celor ce au fost ucisi cu mitraliera, taiati cu sabia si ingropati, unii inca de vii; copii, femei, batrani, barbati maturi…!!!

  Apreciază

 5. acadennis said, on aprilie 1, 2011 at 9:52 am

  off topic

  Vatican „Porn” Collection to go Online

  Link:
  http://www.tk421.net/librarylink/cache/cache.php?storyid=2999&url=http://www.bbc.co.uk/news/world-europe-3263827

  Apreciază

 6. acadennis said, on aprilie 1, 2011 at 9:54 am

  off topic

  Highly Contagious AIDS-Like Disease Spreading in China

  Link:
  http://www.theepochtimes.com/n2/china/highly-contagious-aids-like-disease-spreading-in-china-53864.html

  Apreciază

 7. Fulger said, on aprilie 1, 2011 at 4:27 pm

  Acesta este unul din cele mai periculase lucruri , indobitocirea , din cauza lor oameni nu vor mai vedea care este Dumnezeu adevarat si care este diavolul cu chip ascuns , oameni vor incepea sa ne atace, ca de ce criticam noi acesti oameni nevinovati dar defapt acei oameni sunt mai rai decat draci fara coarne (protestanti cum le zicea Parintele Cleopa) .

  Apreciază

 8. clement said, on aprilie 1, 2011 at 10:03 pm

  Mostra de imbecilitete: Anunţ pe Rombel.
  Clubul Femina ro. al asociatiei Miorita din Anvers, invita amatorii la actiunea intitulata:”Sarbatorile de Pasti:intre traditii,obiceiuri si legenda.
  Postul in diverse culturi: semnificatie, avantaje, dezavantaje.
  Conform traditiei fiacare dintre noi aduce ceva de gustat, dulce sau sarat ca sa ne delectam cerul gurii… Miorita se ocupa de bauturici.”

  Apreciază

 9. despre 2012 said, on aprilie 5, 2011 at 1:45 am

  […] http://mightycaseybaseball.com/2011/02/27/2010-top-al-pitchers/ Legat de acest subiect vezi si: https://saccsiv.wordpress.com/2011/04/01/reteta-imbecilizarii/ Tags: Aaron Russo, Agenda Finala, Noua Ordine […]

  Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: