SACCSIV – blog ortodox

De ce evreul NIELS SCHNECKER spune ca revolutiile arabe sunt regizate de Al Qaeda?

Posted in al Qaeda, EVREI, LIBIA, NIELS SCHNECKER, razboi, REVOLTA, revolutie by saccsiv on martie 25, 2011

Citez din articolul Occidentul atras in capcana? Niels Schnecker: Revolutiile arabe sunt regizate de Al Qaeda:

Evenimentele din lumea araba, vazute prin lupa occidentala, stau sub semnul istoric al libertatii. Insa aceasta idee a eliberarii popoarelor arabe de sub dictaturile din zona este o plasa, afirma cu convingere Niels Schnecker, colonel in retragere al US Air Force, actualmente om de afaceri. Potrivit acestuia, momentul este unul regizat si executat „cu foarte multa exactitate de Al Qaeda”. Schnecker, care si-a incheiat cariera militara dupa zboruri pe celebrele F15, F16 si A10, considera ca rezultatul intregii operatiuni va fi intarirea fundamentalismului arab, acoperita initial de o administratie democratica.Cu ce alt moment din istorie putem compara ceea ce se intampla acum in lumea araba: Egipt, Libia?

N-am sa intru in cursa lui Putin si n-am sa spun cruciadele.

Nu cred ca se compara cu niciun moment din istorie.

Este un moment unic in istorie care a fost regizat si este executat cu foarte multa exactitate de Al Qaeda.

Dupa parerea mea, aceasta idee a eliberarii popoarelor arabe de sub unii dictatori este o plasa.

Al Qaeda este singura organizatie din lume care ar putea sa regizeze cu atata exactitate niste „revolutii” care sa aiba loc intr-o succesiune aproape perfecta: Tunisia, Egipt, Libia, Yemen, Bahrain.

Aceasta operatiune nu are nimic la baza decat intarirea fundamentalismului arab, sub masca unei eliberari de dictatura, care initial va fi acoperita de o administratie democratica, dar se va transforma foarte repede intr-un fundamentalism arab.

Pare un moment cu mai multa tensiune si incarcatura inclusiv decat momentul in care Estul Europei a scapat de comunism…

Nu as face aceasta comparatie pentru ca acolo vorbeam de schimbarea unui sistem.

A fost caderea Cortinei de Fier, a fost schimbarea socialismului ca forma politico-economica intr-un lant intreg de state.

Aici nu vorbim de acest lucru. Aici orchestrarea este mult mai fina.

Daca va uitati la ceea ce se intampla in Egipt, nu trebuie sa uitam ca unul din jucatorii importanti la masa discutiilor este fratia musulmana, care este sustinuta de Al Qaeda.

In Tunisia, unul din jucatorii principali este o organizatie sustinuta de Al Qaeda.

Aici vorbim de o orchestrare a unui inel arab in jurul Mediteranei care va crea o putere islamica.

Nu spun ca e ceva rau. Spun numai ca daca este un lucru facut dupa modelul si asemanarea organizatiei Al Qaeda, atunci avem o problema.

Ce anume credeti ca vor tarile care au initiat actiuni in Libia?

Dupa parerea mea este o plasa.

Interventia  a avut loc pe fondul unei dorinte mari a Frantei de a se afirma.

Suntem in plina campanie electorala.

Pe de alta parte, exista dorinta Italiei de a-si apara importurile de petrol si de gaze.

Conducta de gaze ajunge in Sicilia din Libia, sa nu uitam ca cele 1,2 miliarde de barili/zi pe care ii arunca Libia in piata de petrol europeana nu sunt atat de importanti.

Ei reprezinta 2% din totalul exporturilor de petrol, dar reprezinta foarte mult din punct de vedere al costurilor pentru ca, fiind un petrol dulce, foarte putin sulfurat este folosit in amestecul cu celelalte titeiuri pentru a putea sa scada preturile de rafinare si pentru a putea obtine produsele de combustibili ecologici pe care rafinariile trebuie sa ii produca in ziua de astazi.

Ca atare, Italia are un interes major.

Sigur ca la asta se adauga rezolutia ONU pentru protejarea populatiei libiene care era macelarita de propriul conducator.

Interesant este ca in ceea ce priveste SUA si Anglia apare dragul de a apara un popor atunci cand este vorba de o tara bogata in petrol si mai putin de o tara saraca cum ar fi Eritreea.

Nu le-am vazut ducandu-se  acolo sau facand foarte mult rezolutii cu privire la acea tara.

In orice razboi exista o cauzalitate economica.

Nu cred ca de data aceasta petrolul a fost prima grija pentru care a inceput acest conflict ci mai degraba a fost o combinatie intre necesitatea politica a lui Sarkozy de afirmare, rezolutia ONU si petrolul.

Ce schimbari in alte regiuni ale lumii poate genera ceea ce se intampla acum?

Discutam aici de o schimbare a hartii lumii in general.

Daca intr-adevar se creeaza natiuni unite prin marea putere islamica din Golful Persic si pana in nordul Africii, va trebui ca lumea sa aiba o cu totul alta viziune fata de aceasta zona.

Vom avea o cu totul alta paradigma cu privire la energie si fata de modul de interactionare intre popoare.

Sa nu uitam ca Germania in momentul de fata are o populatie musulmana destul de mare si in crestere, Franta de asemenea.

Care sunt urmatoarele tari care ar putea trece prin astfel de schimbari si in ce orizont de timp?

Vom vedea Yemenul si in mod cert Arabia Saudita.

Am vazut ca regele a dat un decret prin care a dat bani beduinilor pentru a-i potoli.

Parerea mea este ca tactica asta merge o data, de doua ori, dar nu o sa mearga foarte mult.

O sa vedem Siria intrata in acest tablou. De asemenea, „jocul” inceput acum un an si jumatate in Iran nu s-a terminat.

Sudanul este o tara cu foarte multe probleme, care cu siguranta va fi afectata de aceste schimbari si cred ca totul se va termina in Liban.

Libanul a fost prima intrare a fundamentalismului arab in tarile care nu erau afectate, prin castigul pe care l-a avut Hezbala in aceasta tara.

Vor cu adevarat schimbarea aceste popoare? Cat a contribuit criza economica la starea de acum?

Probabil ca a avut si criza economica ceva de-a face cu aceste lucruri, insa nu cred ca aceste popoare au suferit mai mult in aceasta criza economica.

Pe fondul crizei economice organizatia Al Qaeda a reusit sa se intareasca.

Statele care pana acum tineau Al Qaeda ocupata cu alte lucruri au fost nevoite sa se concentreze asupra crizei economice si mai putin sa isi petreaca timpul combatand expansiunea Al Qaeda.

Popoarele din aceste tari au adunat o nemultumire pentru ca, la fel ca si in tarile comuniste a existat o atmosfera dictatoriala.

Care este obiectivul pe termen scurt si mediu in aceste tari arabe care cunosc revolte populare?

Pe termen scurt obiectivulul lor va fi acela de alegeri „libere” pentru ca va fi de fapt doar o masca sub care va creste puterea fundamentalismului islamic.

Modelul pe care il vor urma initial va fi unul cvasi-vestic, numai ca modelele vestice si-au demonstrat impotenta in tari islamice.

Nu cred ca este modelul cel mai bun.

Tocmai faptul ca pe termen scurt se va incerca introducerea acestui sistem al democratiei vestice va intari si va da din nou apa la moara fundamentalismului islamic care va avea un spor mai mare.

Interviu de Oana Dumitroiu

Comentariu saccsiv:

Nu demult, ca raspuns la intrebarea unei realizatoare tv, cum ca FMI a ajuns sa ne conduca, Niels Schnecker declara: „Ce bine ar fi sa ne conduca, dar din pacate nu ne conduce” …

Ne amintim ca Gaddafi dadea si el vina la un moment dat pe Al Qaeda. Zice Niels:

Al Qaeda este singura organizatie din lume care ar putea sa regizeze cu atata exactitate niste „revolutii”

Teoretic, in aceasta privinta, Niels e posibil sa aiba, fara sa vrea, dreptate, in ideea ca bin Laden fiind un produs al ELITELOR, le executa ordinele. Organizatia sa a fost folosita cu maxim succes in actiunea:

11.09.2001 … SI LUMEA S-A SCHIMBAT sau de la ce ni se trage iminentul Big Brother

De asemenea si de fiecare data cand era necesar un bau bau care sa sperie masele si care astfel acceptau mai usor toate masurile „antiteroriste”, pe care de fapt SISTEMUL le lua pentru instaurarea Big Brother.

Desigur insa ca Niels nu este adeptul acestei „teorii a conspiratiei”, asa ca zicerea sa cum ca Al Qaeda este singurul regizor capabil de asa ceva este fundamental falsa. Realii papusari sunt de fapt aceiasi cu cei ce au pregatit toate revolutiile din istoria moderna a omenirii:

TULBURARILE SOCIALE sunt absolut necesare instaurarii realei NOI ORDINI MONDIALE. Si pentru a fi siguri de reusita, PAPUSARII le doresc cat mai SANGEROASE …

Cititi va rog si:

Evreul GEORGE SOROS, papusarul revolutiei din EGIPT?

REVOLTA prin SMS-uri in SIRIA. Majoritatea sunt trimise din … Israel

Asadar Niels nu face decat o diversiune …

Reclame

27 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

 1. saccsiv said, on martie 25, 2011 at 9:52 am

  Pentru o mai facila parcurgere a acestui blog, cititi va rog si “CUPRINS”:

  https://saccsiv.wordpress.com/about/

  Apreciază

 2. SorinC said, on martie 25, 2011 at 10:18 am

  Da, este o diversiune abila. Nu spune adevarul decat cu jumatati de masura. Bine…sa nu te astepti la cineva ca Niels sa spuna totul mura-n-gura din simplul motiv ca majoritatea sunt pro-globalizare si anti-crestini, anti-biserica, etc

  Apreciază

 3. Florin said, on martie 25, 2011 at 10:32 am

  Saccsiv Al Qaeda = CIA = MOSSAD , l`au atacat pe Gadaffi cu Al Qaeda si daca n`au reusit sa`l infranga , au zis ca omoara civilii … planul era sa intervina vestul cu „ajutoare umanitare”

  Apreciază

 4. infiniteladder said, on martie 25, 2011 at 10:49 am

  Este doar o diversiune abila, spune o minciuna cumulata cu mici adevaruri ca sa poata parea cat mai credibila. Bogan Chirieac a spus ceva interesant de retinut, a zis ca Al-Qaeda prezinta o organizare comparabila cu statele mari, astfel indirect a dat de inteles ca acele state sunt in spatele organizatiei. Fie ca l-a luat gura pe dinainte, fie ca a vrut sa transmita aceasta informatie e greu de zis.

  Apreciază

 5. Ioan C. said, on martie 25, 2011 at 11:27 am

  Un saudit, unu’ din Qatar, un iranian si un evreu stau la o cafea la New York.
  Zice sauditul:
  – Am ceva bani in plus si cred c-o sa cumpar Citibank.
  – Si eu am bani in plus, zice ala din Qatar. Vreau sa cumpar General Motors.
  – Eu ma gandesc serios la Microsoft, adauga si iranianul.

  Toti trei se uita la evreu. Asta mai trage o inghititura, nu-si ridica capul si mormaie hotarat: Nu va mai uitati la mine, ca nu vand nimic!
  ( sursa Hotnews)

  Apreciază

 6. Fulger said, on martie 25, 2011 at 12:08 pm

  Elitle sunt ca fratele mai mare care da vina pe fratele mai mic Al Qaeda.

  Apreciază

 7. comentator said, on martie 25, 2011 at 1:13 pm

  Momentan nu au motive plauzibile pentru o invazie terestra… dar le fabrica! vor intra in Libia pentru a-i ucide pe teroristi!

  Apreciază

 8. costel said, on martie 25, 2011 at 2:25 pm

  acest domn niels schnecker este cumva cel ce a fost angajat cu bani grei de guvernul nastase (printr-o firma de avocatura sud-africana) pentru desfiintarea navrom-ului? cum de a ajuns acest domn sa fie invitat in tot soiul de talk-show-uri pe la diverse posturi tv care mai de care mai „guralive” si mai fine in manipulare? aveati mare dreptate intr-un articol cand spuneati ca e foarte periculos cel ce imbraca un adevar cu 99 de minciuni…

  Apreciază

 9. Dan Tanasescu said, on martie 25, 2011 at 2:54 pm

  Al Qaeda este o agentură CIA. Şi domnul Niels Şmecker are dreptate. Se doreşte crearea unui mare pol islamic care va fi unul din principalii combatanţi în cel de-al treiela război mondial care este pus la cale.

  Apreciază

 10. Mos Ioan said, on martie 25, 2011 at 3:00 pm

  „Dl.”Niels si ai lui ne cred idioti???!!!

  Ma întreb: Oare ce femeie ar putea sa iubeasca un tip ca el, cu asa fatza criminala?

  Apreciază

  • nea Anderthal said, on martie 25, 2011 at 3:46 pm

   …poate-i „gheu” ca e la moda azi! Stii vorba:” daca doua persoane se iubesc sexu’ lor nu conteaza..”.Eu banuiesc ca e pe invers asa ca o femeie a scapat de aceasta obligatie!

   Apreciază

  • Weber Roland said, on septembrie 25, 2013 at 10:32 am

   Nu ne CREDE caci e LIBER CUGETATOR(ateu),nu CREDE,STIE!

   Apreciază

 11. Rusul said, on martie 25, 2011 at 3:20 pm

  un post de televiziune ataca manastirea Sf Antonie din Arizona

  Apreciază

 12. nea Anderthal said, on martie 25, 2011 at 3:34 pm

  ..are dreptate doar ca a uitat a spuna totul..

  Apreciază

 13. Adrian said, on martie 25, 2011 at 5:22 pm

  Daca sunteti sau nu de acord cu parerea e OK dar e aiurea sa discutam despre cine e sau cum arata Niels in chestia asta … Iar cit despre Al Quaeda creatia CIa e frumos dar doar un basm… Antisemitismul latent orbeste adesea deapta judecata … si va spune asta un om care respecta civilizatia araba fara sa fie orbit de patimi si care se teme de islamismul ingust fundamentalist mai mult decit de orice alta amenintare … Cu respect pentru opiniile tuturor

  Apreciază

 14. Dan Tanasescu said, on martie 25, 2011 at 5:55 pm

  @Adrian: Ce legătură este între Al Qaeda, CIA şi antisemitism, că eu nu îmi dau seama!? poţi să fii mai explicit?

  Apreciază

 15. […] la veselie, si cerul, si pamantul, si ingerii, si oamenii, toata faptura văzuta şi nevăzută. Binevesteşte, pământule, cântă ea, bucurie mare; lăudaţi, ceruri, slava lui Dumnezeu… s… [1]. In mijlocul unei asemenea bucurii atotcuprinzătoare, despre ce ar fi mai cuvenit să cugetăm […]

  Apreciază

 16. infiniteladder said, on martie 25, 2011 at 7:26 pm

  Candidatii le presedentia Americii trebuie sa faca bine cunoscuta vizita in Israel pentru a primi binecuvantare de la liderii sionisti http://rt.com/usa/news/israel-president-campaign-usa/ Ce bestii ordinare exista pe fata Pamanatului.

  Apreciază

 17. clement said, on martie 25, 2011 at 10:11 pm

  Tare imi este teama ca unul din scopurile manariilor armate din ţarile arabe este şi crearea unui stat palestinian in afara Israelului. Au neutralizat graniţele iudelor. Egiptul, Siria si Libanul nu il mai stanjenesc pe Nethanyahu.
  Povestea cu Tunisia a fost doar o mica imbranceala declanşatoare a marelui plan de spoliere internaţionala a zacamintelor naturale, de blocare a resurselor de apa şi cum ziceam, de „rezolvare” a problemei palestiniene.
  Cred ca doar data declanşarii operaţiunilor nu era fixata şi a fost determinata de dorinţa turcilor de ieşire de sub influienţa americanilor sionisti. Existand pericolul unei alianţe turco-iraniano-ruse, sprijinita si de unele ţari sud americane şi eventual, de China, au decis sa „o puna” primavara asta, ca sa mai acopere un Paşte creştin, cu sange!

  Apreciază

  • clement said, on martie 29, 2011 at 9:59 pm

   In sensul celor scrise mai sus cred ca se inscrie si legea votata astazi in Knesset, privind retragerea cetateniei israeliene celor ce nu manifesta o obedienta absoluta fata de statul Israel. Aceasta lege, fara echivalent international, vizeaza atat palestinienii, cat si pe toti opozantii politicii actuale impuse de guvernul Nathanyahu din tara sau diaspora.
   Pierderea cetateniei atrage dupa sine si pierderea drepturilor legale, cum sunt drepul la proprietate sau la pensie. Imi imaginez ca multi palestinieni se vor vedea obligati sa paraseasca teritoriul care este de drept, palestinian.

   Apreciază

 18. ionut said, on martie 26, 2011 at 8:45 am

  ….”Potrivit acestuia, momentul este unul regizat si executat “cu foarte multa exactitate de Al Qaeda”.., organizatie care este controlata si finantata cu miliarde de Elitele Sua ca sa le faca acestora jocurile, sa provoace dezbinare in tarile arabe, pt ca armata SUA sa intervina sub pretextul stabilizari pacii si ordinii, dar cu scopul de a detine controlul asupra petrolului si a altor resurse, asa cum se intampla in Irak , unde petrolul si alte resurse, in valoare de sute, poate chiar mii de miliarde $ au luat calea SUA.

  Apreciază

  • Weber Roland said, on septembrie 25, 2013 at 10:38 am

   Al Qaeda este o organizatie islamica extremista si terorista care vrea o lume islamizata.Urmareste-le actiunile,si ale lor si ale”fratilor musulmani”…e.t.c….!

   Apreciază

 19. kushter said, on martie 26, 2011 at 9:35 am

  Unul Dumnezeu știe…

  Apreciază

 20. itechnews said, on martie 26, 2011 at 10:00 pm

  Doneaza pentru Andy http://www.servicii-it.info/2011/03/doneaza-pentru-andy.html

  Apreciază

 21. yousef59 said, on martie 29, 2011 at 9:33 pm

  Incalcite mai sunt plasele bine tesute…

  Apreciază

 22. helsworth said, on martie 5, 2012 at 8:32 pm

  In momentul de fata interesele Americii, tipizate de oligarhia financiara si de complexul militar industrial, converg cu interesele Al Qaeda. Ce s-a intamplat in Libia, SUA si NATO au ucis un dictator secular si progresist pentru a instala un regim compus din fundamentalisti si extremisti. Ochii vestului si a presei corporatiste critica vehement Siria, insa inchid ochii complet vis-a-vis de represaliile brutale din Yemen si Bahrein. Ba mai mult presedintele/dictator din Yemen se trateaza in SUA. Pentru Vest conteaza doar culoarea geopolitica care trage in civili, nu civilii in sine. Cat despre Schnecker, din cate stiu omu’ e republican get beget, nu prea l-am auzit vorbind de relatiile internationale iar dac-o face pe blog, marturisesc ca nu il citesc.

  Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat asta: