SACCSIV – blog ortodox

MEGA CUTREMURE: Ce legatura este intre filmul „2012”, Baba Vanga, Niburu, Super Luna si ciudatele gropi uriase?

Posted in 2012, APOCALIPSA, cutremur, draci, GROPI, Luna, NIBURU, VANGA by saccsiv on martie 18, 2011

Citez din articolul Baba Vanga a anticipat catastrofa nucleară din Japonia:

Coincidenţă sau nu, Baba Vanga, recunoscută pentru predicţiile ei referitoare la istoria lumii, a anticipat catastrofa din Japonia. Mai exact, Vanga a spus că animalele şi plantele din Emisfera Nordică vor dispărea din cauza armelor chimice şi biologice.
În plus, prezicătoarea a indicat că un conflict armat de amploare mondială va începe la finalul anului 2010, începutul anului 2011, lucru confirmat de situaţia actuală din lumea arabă.
Japonia se apropie de un dezastru nuclear cu fiecare oră care trece. Ochii întregii lumi se îndreaptă îngroziţi spre cele 6 reactoare care cedează rând pe rând. Teroarea nucleară însă abia începe. După tsunami, cutremur şi zeci de replici, a venit şi ninsoarea. Japonia îngheaţă sub o zăpadă radioactivă. Între o replică seismică şi restul ameninţărilor, autorităţile numără.
Ultimul bilanţ oficial: peste 4300 de morţi şi mai mult de 9000 de dispăruţi. Neoficial însă ar fi murit 11.000 de suflete.
Ce a mai prezis Baba Vanga:
2011 – Animalele şi plantele din Emisfera Nordică vor dispărea din cauza armelor chimice şi biologice. Musulmanii vor ataca europenii rămaşi
2014 – Majoritatea oamenilor se vor îmbolnăvi de cancer
2016 – Europa va rămâne aproape nepopulată
2018 – China se va transforma în cea mai mare putere mondială
2023 – Orbita Pământului se va înclina
2033 – Calota polară se va topi
2043 – Musulmanii vor conduce Europa, iar economia va fi înfloritoare.
2066 – Americanii atacă Roma Islamică folosind arme meteorologice.
2076 – Va domni din nou comunismul pe Pământ.
Predicţiile Babei Vanga se întind până în anul 5079, când a prezis sfârşitul lumii.
În urmă cu doi ani, în luna mai a anului 2008, casa clarvăzătoarei Vanga din oraşul Petrich, Bulgaria, a fost transformată în muzeu.
Cine este Baba Vanga?
Clarvăzătoarea Vanga, pe numele ei adevărat Vangelia Pandeva Dimitrova, s-a născut în 1911 şi a decedat pe 11 august 1996. Ea a devenit cunoscută după ce mai mult de 80% dintre predicţiile ei s-au adeverit. Baba Vanga a aflat că poate vedea viitorul încă de pe când era copil şi a descoperit o oaie din turma tatălui care dispăruse.
La 12 ani, a rămas fără vedere în urma unui accident. A fost trantită într-un lan de grâu de o furtună puternică iar localnicii au găsit-o cu genele acoperite de nisip.
La maturitate, Vanga a prezis unele dintre cele mai importante momente din istoria umanităţii: cel de-Al Doilea Război Mondial, căderea comunismului şi moartea lui Stalin.

Iata si ce putem citi in articolul „În aprilie se va rupe pisica, acum e doar semnalul de alarmă”:

„Un ciorchine de planete, pe care apropierea Pământului de Lună, cu climax în 19 martie, le joacă ca pe bilele de biliard, se face vinovat de cutremurul din Japonia. Nu este însă primul, startul dezastrelor a fost dat de cel din Noua Zeelandă şi nu este nici ultimul din seria dezlănţuită sub înaltul patronaj al zodiei Peşti. Ce ar trebui cu adevărat să ne îngrijoreze se va petrece în jur de 9 aprilie”, susţine astrologul şi psihologul Mariana Cojocaru, citată de Realitatea.net.

Malefic pe malefic. Aşa sunt aranjate planetele în „stellium”, cum îi spun astrologii, pe numele lui în limba comună „ciorchine”. Apropierea Pământului la cea mai mică distanţă de Lună, aşa cum n-a mai fost de 22 de ani, şi care a predispus de fiecare dată la dezastre naturale, nu este decât tacul care loveşte ca la biliard plantele din „stellium”. Fără ea, nu ar fi avut cum să rezoneze, spune Mariana Cojocaru.

„Avem Soarele în peşti, Mercur în conjuncţie cu Luna Neagră, plus Uranus şi Marte, dar şi Chiron în Peşti. Chiron este lecţia de viaţă. Cutremurele acestea, din Japonia, care n-a fost primul determinat, ci şi cel din Noua Zeelandă, sunt un semnal de alarmă pentru toată omenirea. Trebuie să ne schimbăm ca mentalitate, sunt un avertisment de ordin spiritual, e o lecţie de viaţă la nivel de masă, care ne pregăteşte pentru schimbarea de conştiinţă. Punem la asta şi exploziile solare care potenţează tot ce se întâmplă acum”, prezice astrologul.

Planetele vor sta în „stellium” în Peşti, până pe 20-21 martie, când se vor muta în Berbec, ce are ca patron zeul războiului, şi abia atunci vor apărea adevăratele probleme. „În aprilie va fi maximumul, când vom avea o aliniere de planete ce va tranşa lucrurile, se va rupe pisica, e posibil să declanşeze un adevărat război”, crede Mariana Cojocaru, avându-l în minte pe cel de-al treilea mondial, de care se teme toată lumea.

„Chestia asta cu cutremurele, care s-au produs în zone unde există vulnerabilitate pentru asta, precum Noua Zeelandă sau Japonia, poate să prevestească ceva mult mai rău, dacă nu luăm măsuri şi nu ne aşezăm la masa tratativelor să rezolvăm problema. Catastrofele duc la distrugere şi pierdere de vieţi, dar gândiţi-vă câtă durere provoacă un război”, spune ea.

Iar cele mai mari şanse să-l declanşeze, adaugă ea, precizând că a spus-o de anul trecut când Coreile s-au aşezat pe picior de război, le are lumea arabă: „Cu Iranul începe povestea. Critice vor fi zilele de 9 aprilie, 10, 11 şi 12 care au alinieri de planete in Berbec”.

Comentariu saccsiv:

Sa ne mai amintim si ca la inceputul lui martie ni se spunea ca:

Cica O STEA PITICA ROSIE (ceva cu NIBURU), aflata intre Marte si Jupiter, va produce mega CUTREMURE fix pe 15 MARTIE 2011. Si cica Google ascunde existenta ei …

Si totusi:

A trecut si 15 martie … Iata ca piticania rosie NIBURU nu ne-a palit cu un cutremur

In articol se spune:

În plus, prezicătoarea a indicat că un conflict armat de amploare mondială va începe la finalul anului 2010, începutul anului 2011, lucru confirmat de situaţia actuală din lumea arabă.

Este inexact. „Profetia” promovata in mass-media anul trecut dadea o data fixa, care a trecut fara a se intampla nimic:
Suntem pe data de 11.11.2010 si razboiul prezis de BABA VANGA inca n-a inceput. Dar nu-i decat ora 14 in Romania, iar in SUA e de abia dimineata …

Tot de la inceputul lui martie incoace se vorbeste des de:

Cica dupa ce scapam de cutremurele declansate de pitica rosie Niburu (15 martie), pe 19 MARTIE ne va pali LUNA: MEGA CUTREMURE, ERUPTII VULCANICE

Dar probabil ca va trece si aceasta data de 19 martie si tot nimic nu se va intampla.

Si totusi, per ansamblu, in ultimii ani ceva tot se petrece:

Statisticile arata ca in ultimii ani S-A MARIT SPECTACULOS NUMARUL SEISMELOR pe intreg globul

VIDEO: GROPI URIASE aparute pe glob in urma activitatii SEISMICE din ultima vreme?

Scientists are sounding the alarm: the mysterious cracks appear across the planet

Adica s-au indesit mega cutremurele, apar gropi, se crapa pamantul. Doar ca nu se respecta „profetiile” cu data fixa. Deci ce sa fie oare? S-a umplut paharul maniei lui Dumnezeu? Sau o fi HAARP?

VIDEO: HAARP, arma meteorologica (si nu numai)? Detalii importante despre finantatori

Dar pana la urma, chiar de o fi HAARP, ei nimic nu pot face daca nu ingaduie bunul Dumnezeu.

Sa ne mai amintim si de:

VIDEO: 5 minute din MEGA PRODUCTIA “2012”. Oare de ce au creat acest film?

Ce observam? Sunt promovate intens in mass-media si filme tot soiul de „profetii” despre mega cutremure, apoi, chiar daca nu se respecta datele fixe, ele apar. Pe de alta parte, nu se promoveaza absolut deloc profetiile Sfintilor Parinti:

PROFETIA Sfantului LAVRENTIE DE CERNIGOV despre ANTIHRIST

Pomenirea Cuviosului NIL izvorâtorul de mir. Profetia sa despre ANTIHRIST

Pomenirea Sfantului Cuvios NIL ATHONITUL. Sa ne reamintim de extraordinarele sale PROFETII despre ANTIHRIST si MUNTELE ATHOS …

PROFETIA Sfantului ANATOLIE al OPTINEI despre vremea cand ERETICII VOR PUNE MANA PE BISERICA …

Profetia Sfantului CALINIC de la Cernica despre 1992, inceputul SFARSITULUI LUMII …

Sfantul EFREM SIRUL despre ANTIHRIST …

Parintele PAISIE AGHIORATUL despre 666, cartele electronice, buletine electronice

De ce nu se promoveaza aceste ultime profetii? In primul rand deoarece sunt ortodoxe. Apoi deoarece arata imaginea per ansamblu:

„Si de nu s-ar fi scurtat acele zile …”

Altfel spus, nu se promoveaza deoarece lumea nu trebuie sa-si puna nadejdea in bunul Dumnezeu si nu trebuie sa lege lucrurile intre ele. Li se spune in schimb de planete, de puterea care ar sta in omul care poate deveni zeu si alte sminteli new age. Si li se ofera de asemenea si „solutia”. In articolul din Cotidianul aflam ca:

Trebuie să ne schimbăm ca mentalitate, sunt un avertisment de ordin spiritual, e o lecţie de viaţă la nivel de masă, care ne pregăteşte pentru schimbarea de conştiinţă.

Adica, in rezumat, cam ce aflam din materiale de genul acesta:

Feriti-va de ratacirile new age. Iata un exemplu de mesaj ce circula pe net: „CE URMEAZA DUPA 2012?”

Iar in filmul „2012” ni se spune:

NO MATTER WHERE YOU LIVE

NO MATTER WHAT YOU BELIEVE

ONE DAY WILL UNIT US ALL

Deci per total, promovarea „profetiilor” pagane si dracesti are drept scop si promovarea solutiilor precise: renastere spirituala new age si GUVERNUL MONDIAL. Adica se merge dupa plan: instaurarea realei NOI ORDINI MONDIALE Sa ne amintim de exemplu ca in lucrarea sa “The Externalization of the Hierarchy”, Alice Bailey scria:

NOUA ORDINE MONDIALA va recunoaste ca productia lumii, resursele naturale ale planetei si bogatiile sale nu apartin nici unei natiuni, ci vor fi impartasite tuturor. Nu vor mai exista natiuni la categoria „a avea” iar altele la polul opus. Printr-un proces echitabil si corect se va organiza distributia graului, al petrolului si a mineralelor, in functie de nevoile fiecarei natiuni si popor.Toate acestea vor fi stabilite in raport cu intregul planetar.”

NOUA ORDINE MONDIALA se va baza pe recunoasterea faptului ca toti oamenii sunt egali la origine, doar ca se afla la diferite stadii ale dezvoltarii evolutive. Integritatea personala, inteligenta, viziunea si experienta, la care se va adauga si bunavointa, vor indica viitorii conducatori.”

NOUA ORDINE MONDIALA va fi fondata pe un sentiment de responsabilitate. Regula va fi „toti pentru unul si unul pentru toti

In perioada de pregatire a NOII ORDINI MONDIALE se va reglementa dezarmarea. Aceasta nu va fi optionala. Nici unei natiuni nu-i va fi permis sa produca echipamente in scopuri distructive sau sa violeze integritatea altei natiuni. „

NOUA ORDINE MONDIALA trebuie sa fie destinata pentru o lume care a trecut printr-o criza distrugatoare. NOUA ORDINE MONDIALA trebuie sa puna bazele pentru o viitoare lume, posibila doar dupa o perioada de timp de recuperare si reconstructie.”

Cititi va rog si:

Articolul zilei (27.05.2009) si completari utile despre NEW AGE si MASONERIE: „Obiectivul Patriarhului, acelasi cu al masoneriei: “Unitatea spirituala a lumii””

Intre 1919 si 1949, aceasta Alice Bailey a scris multe lucrari dictate de catre “maestri ai intelepciunii“, cica non oameni din zona Tibetului, dar de fapt draci. A considerat ca lucifer este un zeu al intelepciunii considerat pe nedrept de catre crestinism ca inger cazut:

Personalitati si organizatii : ALICE BAILEY si FOSTER BAILEY

Asadar, dracii i-au „invatat” pe stalpii new age, tot ei ii indruma pe stapanii masoneriei si tot ei le soptesc la ureche „profetii” vrajitorilor. Dar un lucru trebuie sa ne fie clar:

DIAVOLUL NU POATE PROFETI. Despre Prooroci si prooroci mincinosi. Despre baba Vanga si razboi …

Razboi si cutremure vor fi si dracii stiu foarte bine asta. Ba chiar pe unele se straduie slugoii lor ELITELE sa le si declanseze, caci viseaza ca dupa mega tulburare sa-si instaureze mult dorita lor NOUA ORDINE MONDIALA. De ce insa totusi dracii ii indeamna pe vrajitori sa vorbeasca si ei despre acest subiect? Tocmai pentru pregatirea venirii antihristului. Si aici trebuie subliniata diferenta fundamentala dintre PROFETII si falsele profetii legate de acest subiect. Caci cei indrumati de diavoli avertizeaza despre o iminenta etapa de mare tulburare, urmata de o pace pe pamant. Si atat. Oamenii lui Dumnezeu insa, vorbesc clar despre o tulburare, despre o falsa pace instaurata de antihrist si continua cu ceea ce este mai important: venirea Domnului nostru Iisus Hristos si toate cele ce mai sunt descrise in Apocalipsa.

Multi vor zice despre vrajitori: vezi, au zis de razboi si cutremur, deci si celelalte spuse de ei sunt reale. De aceea se vor si stradui dracii sa iasa la datele spuse de slugoii lor, ca sa fie efectul mai mare. Desigur, trebuie in primul rand sa fie de acord bunul Dumnezeu. Daca El va considera ca ispita e prea mare, va face de asa fel ca datele spuse de vrajitori sa fie false. De aceea pana acum datele fixe s-au dovedit minciuni.

Si acum sa vedem cum sta treaba cu dracii. Pot ei profeti sau nu? Lucifer a fost cel mai stralucit dintre heruvimi. Ceilalti au fost din alte cete inferioare (CETELE INGERESTI). Dupa ce au cazut din cinstea lor, n-au mai avut insusirile dintai. Adica cel mai mare dintre ei nu poate face ceea ce face cel mai mic dintre ingeri. Dar cel mai mare dintre ingeri, nu poate profeti.

A profetii nu inseamna a intra cu mintea sau altcumva in vreo mare lada cu evenimente viitoare si sa vezi acolo ce si cum se va intampla. A profeti inseamna ca ti se transmite un mesaj, pe care tu il spui mai departe. E valabil atat pentru oameni cat si pentru ingeri. Pentru ca sunt creaturi. Sunt creati. Iar Creatorul spune, daca vrea, cand vrea, ce vrea si cui vrea. Cele ce se vor petrece. Dar nu dracilor.

Asadar, nici o creatura nu are acces la, sa-i zicem, gandul bunului Dumnezeu. Nu e ca in filmele americane, cand un om intra in mintea altuia si ii citeste gandurile.

De fapt, daca tot am ajuns aici, trebuie sa stim ca dracului nu i se permite nici macar sa citeasca gandurile unui om:

Dracii nu pot citi gandurile oamenilor, dar le pot transmite “ganduri” …

Ce sa mai zicem de a i se permite sa aiba acces nelimitat la planurile bunului Dumnezeu …

Cum bine zicea parintele Arsenie Papacioc: „dracul e un tolerat”.

In concluzie: mare grija cu „profetiile” pagane si ale vrajitorilor. Ele doar seamana foarte putin cu profetiile Sfintilor Parinti. Evenimentele cumplite vor veni: cutremure, razboi, foamete, revolutie. Dar trebuie sa tinem cont ca sunt doua tabere: cea dracesca si cea crestina.

–          Prima (dracii, ELITELE, stalpii new age, vrajitorii, parapsihologii si astrologii) se straduie sa declanseze o parte din cumulul de crize, ca de exemplu criza, foametea, razboiul, revolutia si eventual chiar si dintre cutremure:

CINE A PROVOCAT CRIZA? CINE NE DĂ « SOLUŢIA »?

FOAMETEA – etapa esentiala pentru declansarea REVOLUTIEI. Jumatate din populatia lumii a intrat in criza alimentara

Al treilea razboi mondial

TULBURARILE SOCIALE sunt absolut necesare instaurarii realei NOI ORDINI MONDIALE. Si pentru a fi siguri de reusita, PAPUSARII le doresc cat mai SANGEROASE …

Si o fac pentru ca tot ei sa vina mai apoi cu „solutia” salvatoare: GUVERNUL MONDIAL al NOII ORDINI MONDIALE. Si mai si „profetesc”, dupa cum am aratat, pentru a pregati in fapt acceptarea de catre mase a antihristului.

– A doua tabara este cea real crestina, ce-si pune nadejdea in bunul Dumnezeu, ce nu se inregimenteaza NOM, ce rufuza ecumenismul, ce refuza sa se inchine antihristului, ce-i refuza semnul si ce asteapta Parusia.

25 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

 1. saccsiv said, on martie 18, 2011 at 4:22 am

  Pentru o mai facila parcurgere a acestui blog, cititi va rog si “CUPRINS”:

  https://saccsiv.wordpress.com/about/

  Apreciază

 2. Romeo2110 said, on martie 18, 2011 at 6:15 am

  Baba Vanga este sora babei Omida.

  Despre Minuni si false minuni a scris o carte remarbila Mihai Urzica.
  Despre Vise si vedenii, profetii false profetii au scris parintele Cleopa, par Mihail de la Antim, Danion Vasile, Sf Ignatie Brancianinov…

  Teologia dogmatica este cat se poate de explicita: doar Dumnezu cunoaste vioitorul; dintre fapturi doar acelora carora el hotaraste sa le descopere: profeti sau ingeri.

  Rodul falselor minuni: satanizarea prin pelerinaje la Fatima, Lourdes, Medjugorie.

  Profetiile Babei Vanga tin de ideologia new-age (la fel ca Nostradamus) si de manipulare. Oculta pregateste al 3 lea razb mondial, si acest tip de manipulari, crearea unei stari de asteptare va face ca mari mase de oameni sa-l accepte ca pe o fatalitate.

  Inainte de al 2 lea razb mondial, oculta si-a avut proprii astrologi in anturajul lui Hitler, care i-au „profetit” anumite victorii previzibile. In final i-au „profetit” si victoria rapida impotriva URSS; ce a iesit s-a vazut.

  PACEA LUMII SE VA LUA CAND VA INGADUI DUMNEZEU.
  DEPINDE SI DE NOI INTARZIEREA IN IMPLINIREA ACESTOR PROFETII ! NU SUNTEM CANTITATE NEINSEMNATA.

  Ce se intampla in Japonia este insa un avertisment grav venit de la Dumnezeu: NIMENI NU ESTE LA ADAPOST FARA AJUTORUL LUI DUMNEZEU. NICI CEI APARENT ATOTPUTERNICI AI LUMII DE AZI (ECONOMIC, POLITIC SAU MILITAR) !

  Apreciază

 3. Romeo2110 said, on martie 18, 2011 at 6:36 am

  Din cate am auzit, baba Vanga a murit in chinuri mari fiind bolnava de cancer. Puterile „paranormale” n-au ajutat-o.

  Chivuta Oana Zavoranu sustinea faptul ca, carcotasul accidentat grav in Austria la schi, ar fi patit-o datorita vrajilor pe care i le-ar fi facut. De aici si panica lui Pepe, care nu va reveni acasa „fara 8 preoti”. Asa o fi, dar Vanga nu putea mai mult decat vrajitoarea Vanesa promovate de Oana.

  Profetiile Vangei, cele cu anul 2012, horoscoape trebuie vazute ca o forma de manipulare (la standarte antihristice) la nivel mondial. Un razboi de anvegura se pregateste cu ani inainte: este prefatat si de crize economice, razboi informational, promisiuni mesianice …

  Crestinii trebuie sa aiba in vedere in primul rand semnele vremurilor.
  Sf Ioan Hozevitul a lasat o poezie in care scrie ca acolo unde a fost multa desfranare vor suiera gloantele. Unde a fost sodomie si gomorie…

  Informatii legate de 2012 au aparut si-n Rusia: dovada ca si acolo s-a inteles ca un conflict major nu poate fi evitat in cazul in care politicile globale generale nu se modifica.

  Exista o chivuta la emisiunea Acces direct (Antena1) unde apare din cand in cand o chivuta specialista in astrologie, care da predictii in conformitate cu astrele, ori de cate ori apare un scandal legat de viata mondena.

  Profetii la standarte Nostradamus ori Vanga reprezinta doar vectori propagandistici.

  In afara de Siria si Iran, toata lumea islamica este controlata politic autoritar de marionetele ocultei: chiar si moderatii „democrati” din Egipt, Tunisia Algeria au lasat locul altora, mai corecti politic.

  Apreciază

 4. venera said, on martie 18, 2011 at 6:49 am

  Apropo de titlu ! Nu este nicio legatura.Se forteaza lucrurile insi pe tipicul(tiparul) massmediei de pe peste tot dar aici este cea damboviteana! Asta este ….Si marmota invelea ciocolata.Mai bine sa ne rugam pentru poporul japonez ! Pentru noi toti!

  Apreciază

 5. MIhaela said, on martie 18, 2011 at 8:55 am

  De pe stiri „realitatea”:
  „Posibile raiduri aeriene în Libia, anunţă agenţia Ria Novosti. NATO ar putea interveni în spaţiul aerian din Libia în câteva ore.

  Apreciază

 6. evtodiev said, on martie 18, 2011 at 10:43 am

  În Sofia, a avut loc prezentarea cărții, „Peter Deunov şi Vanga – profeţi şi înaintemergători ai lui Antihrist” [În Sofia, a avut loc prezentarea cărții, ”Peter Deunov şi Vanga – profeţi şi înaintemergători ai lui Antihrist” care dovedește natura anti-creştină a fenomenului ”Vanga”] care dovedește natura anti-creştină a fenomenului „Vanga”
  În Sofia, a avut loc prezentarea cărții „Peter Deunov şi Vanga – profeţi şi înaintemergători ai lui Antihrist”, care dovedește caracterul anti-creştin a binecunoscutei „proorociţe” bulgare Vanga şi a învăţăturilor așa numitului ei „dascăl” Peter Deunov, informează pagina sedmitza.ru, făcând referire la pagina web a Patriarhiei Bulgare.
  Publicarea cărţii „Peter Deunov şi Vanga – profeţi şi înaintemergători ai lui Antihrist”, în care pentru prima dată se prezintă punctul de vedere ortodox asupra fenomenului „Vanga”, 100 de ani de la naşterea căreia a fost sărbătorită luna trecută, a provocat o dezbatere aprinsă în societatea bulgară.
  La prezentarea cărții, autorul a declarat că în urma studiului efectuat, sa convinsă că, un număr mare de comentarii a celor care au cunoscut-o pe Vanga, cât și în urma întâlnirilor şi a dialogului cu Vanga şi cu Deunov Peter, el a găsit o mulţime de dovezi că ambele persoane comunicau des cu forțele întunericului. Potrivit acestuia, Vanga experima periodic stari de tranșă foarte dureroase, iar în tratamentul persoanelor utiliza metode magice (de exemplu, pentru a vindeca unele boli a fost necesar să se sacrifice un cocoş negru inima căruia trebuia mâncată). Autorul consideră că aceste momente și metode de a vindeca nu sunt compatibile cu Tradiția Bisericii Ortodoxe. În plus, ambii vindecători nu se considerau slujitori ai Domnului. În pofida faptului că Vanga se numea fiică a Bisericii Ortodoxe, în biserica construită de ea există încălcări intenţionate și grave a unui număr mare de canoane bisericeşti (de exemplu, pictura imaginii ce o reprezintă pe proorociţă se află pe locul, unde în mod normal stă chipul Mântuitorului). În plus, Vanga recunoștea reîncarnarea sufletelor, şi alte idei anti-creștine.
  Motivul răspândirii popularității clarvăzătoarei Vanga, autorul o vede în apariția a tot mai multe îndemnuri nejustificate, chiar din partea unor preoți ortodocși de a o canoniza.
  În timpul discuţiilor aprinse, iscate în urma prezentării cărții, participanţii şi-a exprimat dorința de a da o evaluare ortodoxă vieţii şi învăţăturilor altor figuri oculte, care au apărut dea lungul istoriei. Administratorul Reședinței Bisericii Ortodoxe Ruse din Sofia, și parohul Bisericii „Sf. Nicolae”, Părintele Zotik (Gajewski) a propus traducerea cărții în limba rusă, luând în considerație că și în Rusia, până astăzi persistă un mare interes față de viaţa şi profeţiile lui Vanga.

  Apreciază

 7. quintus said, on martie 18, 2011 at 12:35 pm

  Saccsiv,uite unul mai tare ca Vanga.Si tare ma tem ca asta nu minte…
  http://www.infowars.com/ex-goldman-sachs-analyst-%E2%80%9Cmajor-war%E2%80%9D-coming-end-of-2012/

  Apreciază

  • infiniteladder said, on martie 18, 2011 at 5:10 pm

   Eu cred ca Alex Jones e unul dintre piesele de manevra ale francmasonilor ca si Julian Assange dar sunt toate sansele ca acele predictii sa fie destul de adevarate.

   Apreciază

 8. Aquarius said, on martie 18, 2011 at 1:25 pm

  Ceva se va intampla dar nu asa cum descriu astia. Interesant de observat la Michael Jackson intrucat afirma post-mortem in ,,This is it” ca ,,avem timp pana in 2012 sa schimbam” sau sa ne schimbam.

  Apreciază

 9. infiniteladder said, on martie 18, 2011 at 4:51 pm

  Sacciv foarte bun articolul, ai subliniat bine diferentele intre aceste preziceri care ne-au invadat in ultimele decenii si cele ale sfintilor parinti.

  Apreciază

 10. Qubit said, on martie 18, 2011 at 5:00 pm

  Toate aceste „termene”,cum ar fi pe data de…,dupa acea data,cand evident nu s-a intamplat nimic,urmeaza alte termene…,toate acestea au un singur scop: de a ne slabi vigilenta asupra prezentului,unde ei scot legi pe sest,cum ar fi „noul cod al muncii”,”buletinul cu cip”…etc.Practic constiinta noastra se muta pe axa timpului in viitor,asteptand „cu sufletul la gura” evenimente care evident ca nu vor avea loc.Deci asta e, ei ne-au intins plasa iar noi fraierii hop in ea!

  Apreciază

 11. infiniteladder said, on martie 18, 2011 at 5:01 pm

  Si inca ceva, sacciv tu ai observat legatura dintre prezicerile atat de mediatizate in ultimul timp ale mayasilor si inscriptiile din aceasta pictura in care fetita din plan secund tine acea tablita ? http://extraordinaryintelligence.com/files/2009/07/s_12203107351270265.jpg
  Parerea mea e ca acestea doua au fost sincronizate pentru a transmite un mesaj ascuns.

  Apreciază

 12. Fulger said, on martie 19, 2011 at 10:33 am

  ,,2014 – Majoritatea oamenilor se vor îmbolnăvi de cancer,,

  Poate avea legatura cu moartea celor care vor avea semnul fiarei ? ;toti cei care vor avea semnul fiarei, Dumnezeu isi va trimite mania asupra lor.

  Apreciază

 13. mucenicul said, on martie 19, 2011 at 11:38 am

  sa ne fereasca Bunul Dumnezeu de prezicerea Pustnicului Zosima pentru ca asa cum stau lucrurile la momentul actual ma tem ca 2011 va fi nefast pentru romani.

  Apreciază

 14. Gabriel said, on martie 20, 2011 at 11:57 am

  Poate a fost din grabă dar personal nu-mi place exprimarea citez din articol:
  „Neoficial însă ar fi murit 11.000 de suflete”, chiar dacă sufletele nu sunt de creștini…
  Îmi cer iertare probabil este o scăpare, nu vreau să judec, dar ar trebui modificată exprimarea aceasta din popor, care denaturează uneori conținutul unor texte.

  Doamne Ajută!

  Apreciază

  • saccsiv said, on martie 20, 2011 at 12:33 pm

   Gabriel

   Frate, tu observi pana unde este articolul preluat de la antena si unde incepe „comentariu saccsiv”?

   Apreciază

 15. un cetățean said, on martie 15, 2012 at 6:16 pm

  Mai multe detalii despre alte false profeții pot fi găsite aici: http://www.2012hoax.org

  Apreciază

 16. 301053 said, on ianuarie 5, 2013 at 4:11 pm

  bba Vanga a spus numai tampenii , nimic nu s-a realizat, documentati-va sa vedeti ca as este , un singur exemplu Romania va avea un concducator va ramane in istorie etc etc,

  Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: