SACCSIV – blog ortodox

„Specialist”: PEDOFILIA este o „ORIENTARE SEXUALA” …

Posted in Canada, pedofilie by saccsiv on martie 16, 2011

Citez din articolul Canada: pedofilia a fost recunoscută drept “orientare sexuală”:

Parlamentarii canadieni s-au lăsat convinşi de un grup de experţi în psihologie care insistă că pedofilia „reprezintă o orientare sexuală echivalentă homosexualismului sau heterosexualismului”.

În cadrul acestei sesiuni a fost dezbătut un proiect de lege care vizează crimele cu caracter sexual împotriva copiilor. Doar un singur deputat al legislativului canadian s-a pronunţat împotriva calificării pedofiliei drept „orientare sexuală”.

Proiectul de lege S-54, care a devenit subiectul dezbaterilor, presupune introducerea unor modificări în Codul Penal în ceea ce priveşte pedeapsa maximă pentru infracţiuni cu caracter sexual împotriva copiilor.

La şedinţa din 14 februarie, Parlamentul a discutat problema pedepsei minime şi despre reacţiile infractorilor la cursul de lecuire care însoţeşte pedeapsa.

„Când vorbim despre terapie sau despre procedurile terapeutice, avem senzaţia că toţi sunt mulţumiţi, dar în cele mai dese cazuri este doar o iluzie. Pedofilii nu sunt pur şi simplu oamenii care săvârşesc uneori mici infracţiuni, ci oameni care luptă pentru recunoaşterea orientării sale sexuale la egalitate cu homosexualismul şi heterosexualismul” , a spus Van Gijseghem, psihologul şi profesor aflat la pensie, care a fost invitat la şedinţa legislativului în calitate de expert.

„Adevăraţii pedofili preferă relaţii sexuale doar cu copiii, iar acest lucru reprezintă o orientare sexuală, care nu poate fi schimbată, a spus Van Gijseghem. Sursa: AntiMedia.info

Comentariu saccsiv:

Pare o traducere a primei parti din articolul http://www.catholicanada.com/catholic-witness/pro-life/1117-pedophilia-a-sexual-orientation-experts-tell-parliament.html:

N-am dedus insa de acolo ca in Canada pedofilia ar fi fost recunoscută drept “orientare sexuală”.

 

14 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

 1. saccsiv said, on martie 16, 2011 at 7:51 pm

  Pentru o mai facila parcurgere a acestui blog, cititi va rog si “CUPRINS”:

  https://saccsiv.wordpress.com/about/

  Apreciază

  • nea Anderthal said, on martie 16, 2011 at 9:08 pm

   ..saccsive!
   Am un material TARE in original pe tema asta de acolo pe care din pacate nu reusesc sa-l dau cui trebuie ca sa-l faca public!Ai cumva o casuta postala,etc,ceva sa-ti pot trimite originalul?
   ps:tu stii emai’ul meu asa ca imi poti raspunde in privat !

   Apreciază

 2. GABRIEL din Canada said, on martie 16, 2011 at 8:02 pm

  apai, uite cum e treaba: http://www.republiquedebananes.com/2011/03/02/canada-—-la-pedophilie- -une-orientation-sexuelle-comme-lheterosexualite-pour-des-experts/, adica guvernul de aici spune ca va promova egalitatea intre heterosexuali, homosexuali si pedofili, adica nu cumva sa sustii ca relatiile intre barbati sau barbati cu copii sunt rele, ci la fel de bune ca si relatia barbat-femeie.
  canada=sodoma si gomora

  Apreciază

 3. GABRIEL din Canada said, on martie 16, 2011 at 8:05 pm

  http://www2.parl.gc.ca/HousePublications/Publication.aspx?DocId=4959361&Mode=1&Parl=40&Ses=3&Language=F#Int-3742116
  trascriptia discursurilor din parlament

  Apreciază

 4. WORLDLINES - June 28, 2009 said, on martie 16, 2011 at 10:13 pm

  […] View full article on Saccsiv’s Weblog […]

  Apreciază

 5. Ovidiu said, on martie 16, 2011 at 11:40 pm

  Top 10 Tehnologii care ne vor schimba viata : http://www.servicii-it.info/2011/03/top-10-tehnologii-care-ne-vor-schimba.html

  Apreciază

 6. Marius said, on martie 16, 2011 at 11:46 pm

  Deci ei de fapt vor sa reduca pedepsele pentru pedofilie pe motiv ca ar fi o orientare sexuala si sa nu-i mai oblige sa faca terapie ca oricum nu se pot schimba.
  Daca insa chiar o sa faca pedofilia o orientare sexuala legitima, atunci foarte rapid o s-o elimine din codul penal, iar pedofilii nu vor mai putea fi pedepsiti legal, decat cel mult in cazurile violente, dar pentru viol, nu pedofilie.

  Apreciază

 7. clement said, on martie 16, 2011 at 11:52 pm

  Pedofilia este direct legata de homosexualitate. Ambele sunt perversiuni psihice deci, de natura patologica. Homosexualitatea este considerata o forma de narcisism, maladie ce exclude discernamantul moral, lipsa de empatie si poate conduce spre violenţe ce adesea degenereaza in agresiuni sexuale si chiar crime ( dr. Simone Korf-Sausse). Insasi Ana Freud , victima a unei forme de incest psihologic din partea tatalui sau, considera aceste „inclinatii” sexuale drept boli mintale.
  Foarte grava este agresarea societatii prin introducerea unor legislatii permisive fata de homosexuali.
  Psihanalista Elisabethe Roudinesco (fiica lui Alexandru Rudinescu, medic roman de origine evreiasca), este cea care a intervenit politic in 1997 pentru legitimarea legaturilor dintre homosexuali si acordarea dreptului de adoptie, in Franţa.
  E. R. este celebra in lumea psihanalizei si politicii pentru afirmatia:”Homofobia este o forma de antisemitism”(Francois Pommier, convorbiri cu E.R.).
  Legat de psihanaliza, psihologul Lacan spunea:” Psihanaliza s-a nascut din declinul familiei patriarhale, in occident”.

  Apreciază

 8. alina said, on martie 17, 2011 at 8:16 am

  Orientare sexuala pentru cine, pt copii ? Jigodiile trateaza copiii ca pe niste obiecte, ca pe o marfa oarecare.

  Apreciază

 9. Fulger said, on martie 17, 2011 at 1:08 pm

  Oameni bolnavi .

  Apreciază

 10. […] Citez din articolul Canada: pedofilia a fost recunoscută drept “orientare sexuală”: Parlamentarii canadieni s-au lăsat convinşi de un grup de experţi în psihologie care insistă că pedofilia „reprezintă o orientare sexuală echivalentă homosexualismului sau heterosexualismului”. În cadrul acestei sesiuni a fost dezbătut un proiect de lege care vizează crimele cu caracter sexual împotriva copiilor. Doar un singur deputat al legislativului canadian s … Read More […]

  Apreciază

 11. clement said, on martie 17, 2011 at 7:34 pm

  Pe conspipedia.fr veti gasi un dosar impresionant legat de pedofilia organizata, de ritualurile satanice in care sunt sacrificati copiii.
  Psihologul Pierre Antoine Cotnareanu vorbeste despre socul personal trait dupa consultarea unei femei din Canada, implicata in aceste practici.
  Ne putem imagina cata putere au cei ce impun legi prin care se urmareste pervertirea copiilor.
  Din fericire, organizaţii din ce in ce mai competente juridic si dotate”logistic”se opun prostituarii si sacrificarii copiilor.

  Apreciază

 12. […] „Specialist”: PEDOFILIA este o „ORIENTARE SEXUALA” … […]

  Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: