SACCSIV – blog ortodox

Ce s-a ales in doua minute de fudulia omului modern? Ce se alege dupa un cutremur de „mareata” sa civilizatie? Se va cai oare omul? Se va intoarce oare la bunul Dumnezeu?

Posted in APOCALIPSA, cutremur, Japonia, stiinta by saccsiv on martie 14, 2011

Priviti, un exemplu, din Japonia:



Citez din Text exceptional: MARSUL DISTRUGATORULUI:

„- Cand totul va fi gata – mergeti inainte cu INDRAZNEALA. Trebuie sa actionam cat mai PERSEVERENT si mai in PRIPA, ca SA ABATEM definitiv gandul omenirii de la acele lacasuri ceresti si de la SPERANTA LOR IN NEMURIRE care-i cheama in imparatia din inaltul cerului.

Fiindca de dragul imparatiei Ceresti oamenii isi pazesc CURATIA SUFLETEASCA si-si sensibilizeaza SACAITORUL GLAS AL CONSTIINTEI care le reaminteste de DUMNEZEU si de sfintenia Sa, noi trebuie sa-i impiedicam sa nu aiunga sa vada CUM STRALUCESTE PURUREA LUMINA NEAPUSA A ADEVARULUI.

Insa acestui GLAS AL CONSTIINTEI, acestor PERSEVERENTE SI VESNICE PORNIRI ALE SUFLETULUI OMENESC ne va fi greu sa le venim de hac… Asa ca – iata cum vom proceda:

– Asculta, legiune a sarpelui negru si executa!

Cat mai multe IMPRESII oamenilor – din cele mai felurite, captivand atentia printr-o succesiune febrila, in fiecare minut, in fiecare secunda – la nesfarsit, fara preget: IMPRESII tot mai NOI si mai NOI, mai ATRAGATOARE, mai SURPRINZATOARE, fixand atentia.

Mai intai de toate – procedeele de transmisie a undelor, gandurilor, dorintelor, a intregii fiinte – sa audieze de la distanta, sa-si comunice gandurile la distanta – ceva nemaipomenit, gigantic, stupefiant…

SA-I APROPIEM pe oameni, SA-I ADUNAM la un loc – inlaturati IZOLAREA!

Spulberati INDIVIDUALITATEA, indepartatii de INTERIORITATEA LOR trezindu-le CURIOZITATEA fata de sclipitoarele inovatii si de cresterea fara precedent a inventivitatii intelectualeCaptati-le toata atentia!

Toata aceasta tehnica nebuna, ne va sluji noua… Dezvoltarea mijloacelor de transport cu ajutorul aburilor, cai ferate si vapoare, vuietul trenurilor, miscarea rapida, cu iuteala fulgerului, pana la zapacirea creierului – zgomot, zdranganeala, fluieraturi, gari uriase, cu galagia si larma lor neincetata, CALEIDOSCOPUL IMAGINILOR SI INTAMPLARILOR PERICULOASE, indraznete pana la insolenta, pana la ameteala, pana la avaria unor garnituri intregi de trenuri, cu tot cu incarcatura lor umana… Telegrafe, telefoane, lifturi, aeronave, fonografe si gramofoane… Motoare electrice, tramvaie electrice, lumina electrica… Toate aflandu-se in mainile omului, in posesia intelectului sau, a omului-imparat, stapanul naturii, pe care si-a supus-o…

NU MAI EXISTA ARTA INSPIRATA, aceasta se afla in stampe, fotografii, oleografii, in reproducerile mecanice, rapide a pozelor nenumarate… Masini de scris, masini de tiparit, masini de cusut, masini de semanat, de treierat, masini de macinat si de copt paine, masini de jocuri, masini de cantat si de vorbit, cinematografe…”

Comentariu saccsiv:

Este un pasaj dintr-o vedenie publicata in Rusia in … 1905. Este una din directivele date de lucifer catre dracii din subordinea sa.

Dar dracii au avut la randul lor slugi umane, cei cu banii, cei ce au finantat la greu si au asigurat succesul revolutiei industriale, prima si esentiala etapa pentru punerea in practica a planului luciferic aratat mai sus:

„The Money Masters” – un excelent documentar despre modul in care ROTHSCHILD si locotenentii lor stapanesc sistemul financiar-bancar mondial

Si ajunsese Japonia un soi de culme a civilizatiei fudulului om ce intoarce spatele Creatorului sau. Dar in doua minute s-a ales praful si pulberea. Si asta este inca nimic, fata de ceea ce va fi …

VIDEO: Tsunami Japonia – TERIFIANT si totusi insignifiant fata de ce va fi …

Se va cai oare omul? Se va intoarce oare la bunul Dumnezeu?

 

21 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. saccsiv said, on martie 14, 2011 at 4:50 pm

    Pentru o mai facila parcurgere a acestui blog, cititi va rog si “CUPRINS”:

    https://saccsiv.wordpress.com/about/

    Apreciază

    • nea Anderthal said, on martie 14, 2011 at 8:31 pm

      salut,
      Ce zici de asta Saccsive?


      Uita-te pe la 3:15 cind cei de la CSI vorbesc de „boAmbe care produc tsunami” !
      ps:am deformat intentionat cuvantul ca sa treca prin filtrele bubuylilor ..

      Apreciază

  2. fanu said, on martie 14, 2011 at 4:56 pm

    acum se caută mai mult explicaţii ştiinţifice decât atitudini de înduhovnicire

    Apreciază

  3. WORLDLINES - June 28, 2009 said, on martie 14, 2011 at 5:12 pm

    […] View full article on Saccsiv’s Weblog […]

    Apreciază

  4. Marius said, on martie 14, 2011 at 5:23 pm

    Orthodox Church of Japan
    http://www.orthodoxjapan.jp/

    Uitati fratilor ca exista Biserica Ortodoxa Japoneza. Ma bucur sa vad asta!

    Apreciază

  5. dante said, on martie 14, 2011 at 5:23 pm

    Asa e ma Vasile, a costruit case , drumuri, spitale…civilizatie cum spui tu plin de mindrie, dar de toate se toate se alege praful, ca omul vrea sa se puna mai presus de Dumnezeu.
    Mai pune si tu mina pe o carte si mai CITESTE si nu mai sta cocotat pe gardul civilizatiei, ca asa au patit si cei din timpul lui Noe, pe care-l credeau nebun.
    Citeste „Sarmanul Dionis”de Eminescu, poate e mai pe intelesul tau si cred ca putin post si rugaciune nu ti-ar strica deloc, poate atunci o sa vezi toate aceste „realizari”ale omului mai rezervat.
    Doamne ajuta!!

    Apreciază

  6. Tardea Raluca Diana said, on martie 14, 2011 at 5:36 pm

    Fuduli,fuduli japonezii astia,pacatosi pana la ceruri.Europenii au luat toate perversiunile de la ei(sunt idolatri).Noi daca nu ne indreptam si invitam idioti tip Lady Gaga,putem pati ca ei.De aceea mai injur persoanele sataniste care spurca pamantul romanesc.Daca nu vreti sa patim ca japonezii,fac un apel la crestiinii cu domiciliul in Bucuresti sa blocheze accesul in vama la aeroport cand va veni regina Babilonului spurcat,Gaga.Asa am eu o presimtire:vom primi pedepse grozave daca primim astfel de caricaturi humanoide!Am rude si prieteni in Bucuresti si nu doresc sa-i pierd intr-un seism pt. Lady Gaga(gasca intelepta).Nu este drept.

    Apreciază

    • saccsiv said, on martie 14, 2011 at 5:40 pm

      Apreciază

    • fanu said, on martie 14, 2011 at 5:43 pm

      las că dacă vine gaga stă popa vasile alias florescu îmbrăcat în tăietor de lemne în primele râduri cu iecumeniştii lui cu tot şi aşa sunt sigur că Dumnezeu nu se mânie pe noi…

      Apreciază

  7. Marius said, on martie 14, 2011 at 5:46 pm

    Orthodoxy is the Only True Faith! Jesus Christ has a Single Church! American documentary part 1 of 3

    http://www.orthodoxphotos.com/history.shtml

    Apreciază

  8. acelas said, on martie 14, 2011 at 6:41 pm

    din acest punct de vedere, e laudabila acea postare a parintelui Mihail..

    http://blog.patermihail.ro/arhive/1533

    .

    Apreciază

  9. Anda said, on martie 14, 2011 at 7:00 pm

    „La a patra trambita apocaliptica este descrisa micsorarea luminii soarelui, a lunii si a stelelor cu o treime. In ajunul acestui fenomen ne aflam noi astazi. Chiar daca se va provoca partial…dar eclipsa aceasta a soarelui si a lunii nu putem ca s-o prognozam. Un neobisnuit incendiu, un vulcan, o expolzie nucleara, timpul va decide. La sfarsitul celei de-a patra trambite avem trei valuri de atentionare care prevestesc mari dezastre.” (Apoc.8 12-13)
    (Skartsiuni Dimitriu, „Profetii desre antihrist”)

    Apreciază

  10. Anda said, on martie 14, 2011 at 7:09 pm

    ” La a cincea trambita apocaliptica ne este descrisa incordarea suferintei si suferinta unui infricosat razboi (sigur cel de-al 3-lea razboi mondial), cand oamenii vor chema moartea. O insuportabila tristete si pornire catre sinucidere a ateilor care au crezut in predica prefacut pacificatoare a inainte mergatorilor lui antihrist. Duhul nimicirii ( al pustiirii) va stapani 5 luni pe pamant.”( Apoc 9, 1-12). (S. Dimitriu, „Profetii despre antihrist”)

    Apreciază

  11. clement said, on martie 14, 2011 at 9:44 pm

    In Japonia traiesc peste un milion si jumatate de crestini, iar restul sunt shintoisti si budisti. O mare parte a populatiei se declara crestina dar isi respecta si credinta in spiritualitatea a tot ce este creat de Dumnezeu ( probabil balenele sunt exceptate).
    Problema japonezilor a inceput in momentul in care Oppenheimer, „parintele”bombei atomice, a consimtit ca Tara Soarelui Rasare sa fie prima beneficiara a geniului sau.
    Dupa Hiroshima, japonezii au facut tot ce li s-a impus de catre americani si in acest „tot ” a intrat si construirea celor 50 de reactoare nucleare. Solutiile lor alternative, printre care si cele ce ar fi decurs din colaborarea cu rusii, nu s-au mai pus in discutie.
    Alianta cu nemtii, presupusul lor antisemitism le-a semnat sentinta definitiva. Cum sunt si foarte interesant situati geografic, nu le-a mai ramas decat sa se concentreze asupra roboticii, artei florale si desvarsirii culinare numite, sushi.
    Cu totul speciala gasesc ca a fost aplecarea lui Oppenheimer pentru studiul sanscritei pe care o vorbea curent, ca si Tesla, de altfel. Parintele bombei a pus in aplicare Proiectul Manhattan si a propus construirea unui laborator secret la Los Alamos (in apropierea renchului sau). Proiectul s-a concretizat la indemnul lui Albert Enstein si Leo Szilard (fizician evreu ungur, celebru pentru „premonitiile” sale!!).
    Comunist frenetic, savantul cu preocupari aproape oculte, a putut sa se bucure de averea uriasa a tatalui sau, importator de textile, de origine iudeo-poloneza, mare colectionar de arta.
    Poate ca este mai potrivit sa ne gandim cu compasiune la acest popor trecut prin experiente greu de imaginat, decat sa le reprosam, aiurea-n tramvai, trufia.
    Nefireasca imi pare tacerea Imparatului.

    Apreciază

    • saccsiv said, on martie 15, 2011 at 1:38 am

      clement

      BOMBA ATOMICA, o afacere a elitei EVREIESTI?

      https://saccsiv.wordpress.com/2009/07/07/bomba-atomica-o-afacere-a-elitei-evreiesti/

      Pe de alta parte, nu e deloc aiurea in tramvai. Japonezii nu s-au suit in trenul „civilizatiei” dupa cel de-al doilea razboi mondial, ci cu mare hei rup inca din secolul 19.

      Deci fiecare e cu partea sa de vina, atat ELITELE, dar si popoarele. Cam la fel e si in Romania cu avorturile.

      Cam la fel e si cu dracul cand ispiteste. Pana nu se invoieste omul, tot degeaba. Intelegi?

      Apreciază

  12. itechnews said, on martie 15, 2011 at 2:07 pm

    Locuitorii din Japonia au aflat de cutremur cu 30 de secunde inainte:http://www.servicii-it.info/2011/03/locuitorii-din-japonia-au-aflat-de.html

    Apreciază

  13. itechnews said, on martie 15, 2011 at 2:20 pm

    Ai rude sau cunostinte in Japonia? Cauta-i online aici http://www.servicii-it.info/2011/03/google-ajuta-eforturile-din-japonia.html

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.