SACCSIV – blog ortodox

Cica O STEA PITICA ROSIE (ceva cu NIBURU), aflata intre Marte si Jupiter, va produce mega CUTREMURE fix pe 15 MARTIE 2011. Si cica Google ascunde existenta ei …

Posted in NIBURU by saccsiv on martie 7, 2011

Citez din articolul Google ascunde date despre dezastrul din 15 martie 2011 si Nibiru:

O stea pitica rosie impreuna cu trei sateliti este localizata in planul orbitelor dintre Jupiter si Marte. Conform informatiilor astronomice, in 4 martie 2011, aceasta stea pitica va ajunge in planul solar eliptic, iar in 15 martie 2011 va avea loc o multi aliniere ce va produce, cel mai probabil efecte si pe Terra. Poate din cele mai dezastruoase tinand cont ca Google ascunde o zona din cer, exact cea in care se afla aceasta pitica rosie (foto drepata sus).

Cum ar fi trebuit sa arate cerul acoperit de Google in acea zona si cum se poate vedea pe harta cereasca a cometei Elenin, despre care se spune ca ar fi chiar Nibiru, sau Planeta X, sta marturie fotografia din dreapta, cea a lui Hercolubus (o alta denumire a lui Nibiru). NASA nu a confirmat ca aceasta cometa ar fi de fapt o planeta cu o orbita in jurul Soarelui (dar si a uni alte stele) si nici ca ar putea fi vorba despre o pitica rosie (o stea „moarta”). Pe unul dintre satelitii acestei planete Nibiru se spune ca ar exista o civilizatie mult mai avansata, ce a „zeilor” antici, ai anunnaki-lor, cei care ar fi facut civilizatia terestra. Nibiru trece prin apropierea Pamantului o data la 3600 de ani cand declanseaza adevarate dezastre.

Pamantul se va plasa, practic, in 15 martie exact la jumatatea distantei dintre Soare si respectiva pitica rosie, ceea ce, conform unor experti ar provoca o „explozie gravitationala” ce va conduce la cutremure in lant, la tsunami-uri, dar si la, se afirma, inversarea brusca a polilor terestri. Campul gravitatiobal va perturba campul magnetic al Pamantului, asa cum e perturbat cel solar care a dat aceasta serie uriasa de eruptii magneto-plasmatice, cum a fost si cea de acum o saptamana.

Coordonatele actuale ale stelei sunt 5h 53 min  23 sec – 6 10′ 58, in constelatia Leul. pe harta orbitala a NASA pentru cometa Elenin ne arata ca respectiva pitica rosie va trece la 35 de milioane de km de Terra pe 17 octombrie 2011. Cum se vede in imaginea de mai sus Google Sky a ascuns pozitionarea de la 5h 53 min  23 sec – 6 10′ 58, care ar corespunde zonei cometei Elenin, despre care se spune ca ar fi chiar planeta Nibiru, dupa cum comenteaza pentru Agentia.org colaboratorul nostru Cristian Negureanu, specialist in astfel de fenomene.

Mai multe amanunte despre acest fenomen pot fi accesate aici. Mai remarcam doar faptul ca in mod destul de bizar, ca o coincidenta greu de explicat si de lingvisti, cuvantul dezASTRU, contine inglobat in toate limbile cu radacina comuna latina, inclusiv anglo-saxona, termenul ASTRU, cu referire la un corp ceresc de dimensiuni mari, iar intrarea piticei rosii in planul Soarelui se va face pe 4 martie, data de trista amintire pentru romanii care au prin cutremurul puternic din 1977. Poate fi vorba despre o alarma falsa, cometariile insa va apartin.

Comentariu saccsiv:

Fotografiile le gasiti in articolul din care am preluat materialul.

Nu va ocupam timpul cu asa ceva, insa frati si surori au inceput sa comenteze „stirea” si chiar sa se agite.

Dupa cum bine stiti, eu sunt adeptul geocentrismului:

Sfinti Parinti despre GEOCENTRISM

VIDEO: GEOCENTRISM

Si de cand consider ca heliocentrismul este o mega minciuna, sunt mai linistit in legatura cu dezatrele cosmice si invaziile extraterestre:

– Pentru ca stiu ca pana ce bunul Dumnezeu nu va decide sa fie un pamant nou, nu se va petrece nici o mare catastrofa la nivel solar. Iar cand va decide aceasta, vremurile apocaliptice vor fi venit deja, asa ca iar n-ar avea rost sa ne agitam, caci preocuparile noastre vor fi atunci cu totul altele …

– Si pentru ca stiu ca extraterestrii sunt draci:

EXTRATERESTRII sunt DRACI. NEW AGE ii numeste SEFI SECRETI …

Dar chiar si adeptii heliocentrismului ar trebui sa constate ca treaba cu pitica rosie este o trasnaie:

Vorbind in limbajul lor, o astfel de stea, care sa mai aiba si sateliti, ar forma un sistem, care oricat de pitic ar fi, ar avea o masa enorma. Ei bine, o pitica din asta aparuta intre orbitele lui Marte si Jupiter, ar determina inca de la ivirea ei in zona, uriase perturbari in miscarea celor doua planete si nu numai. Adica miscarea lor in jurul soarelui ar deveni ciudata fata de cea de pana atunci.

Daca presupunem ca piticania era acolo inca demult, tot nu se leaga lucrurile, caci ar insemna ca Marte si Jupiter nu se rotesc in jurul Soarelui asa cum se presupune ca se rotesc, caci repet, masa aceea enorma le-ar atrage si le-ar obliga ori sa se ciocneasca, ori sa graviteze in jurul ei.

Iar daca acea pitica are o masa atat de mica, incat sa nu perturbe nici macar orbita micutului Marte, atunci nu e pitica rosie, deci nu e o stea, ci un soi de planeta si oricat s-ar alinia ea, nu se va petrece nimic.

74 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. saccsiv said, on martie 7, 2011 at 6:32 am

    Pentru o mai facila parcurgere a acestui blog, cititi va rog si “CUPRINS”:

    https://saccsiv.wordpress.com/about/

    Apreciază

  2. florentina said, on martie 7, 2011 at 6:34 am

    Marius, baiatul de 32 de ani, care nu a mers niciodata, nu vorbeste, nu isi poate folosi mainile, nu a fost nicioadata la scoala. Tasteaza cu nasul si acum a scos un volum de poezie crestina.

    http://stiri.botosani.ro/stire/27144/Minunile+de+langa+noi%3A+Marius+Girada%2C+baiatul+care+tasteaza+cu+nasul%2C+lanseaza+primul+volum+de+poezii%21+-+VIDEO+.html

    „De mic am vrut să fiu util. Îmi amintesc că atunci când mama alegea orez, eu încercam cu nasul să scot neghina. Apoi, când a apărut telefonia mobilă, am avut un telefon cu tastatura mai mare şi scriam sms-urile cu nasul. Când mi-am luat calculator, n-a mai fost decât un pas”, spune Marius.

    Este un exemplu tulburator pentru noi toti!

    Apreciază

  3. WORLDLINES - June 28, 2009 said, on martie 7, 2011 at 7:22 am

    […] View full article on Saccsiv’s Weblog […]

    Apreciază

  4. Cosmin said, on martie 7, 2011 at 7:39 am

    Acest tip de previziune, dupa parerea mea se incadreaza in categoria previziunilor de gen bullshit. Din aceeasi categorie de previziuni fac parte: 1. Previziunea societatilor de asigurare ca in toamnna lui 2010 va avea loc un cutremur devastator in Romania, da de da de romanii o sa dea buzna sa isi asigure casele; 2. Previziunea babaciunii Vanga(Dumnezeu sa o ierte) ca in 10-11 noiembrie 2010 va incepe al 3-lea razboi mondial; Previziunea serviciului meteo polonez cum ca vom avea cea mai grea iarna din ultima 1000 de ani, ca si cum polonezii ar fi ceva mari specialisti in meteorologie. Cu totii am fost martori la neindeplinirea acestor previziuni. In alta ordine de idei, exista Hubble trimis pe orbita inca de acum 20 de ani, cu ajutorul caruia se poate vedea pana in plaselele universului, asa ca niste imagini de aici de la o aruncatura de bat ar fi floare la ureche, dar ei dintr-o data acum le vad pe toate. Sa fim seriosi.

    Apreciază

  5. gerik64 said, on martie 7, 2011 at 7:49 am

    Eu cred ce spun sfititi parinti pamintul este centrul universului.Nibiru este o sperietoare sa ne distraga atentia de la post si rugaciune si cercerare interioara. Extraterestri si intraterestri care sunr prezentati ca alte civilizati din univers sunt Draci sadea.Daca se intimpla ceva rsu pe pamint va fi numai o coincidenta.Parerea mea.

    Apreciază

  6. nea Anderthal said, on martie 7, 2011 at 8:02 am

    …la TV Trinitas n-a aparut inca stirea?

    Apreciază

  7. Sită Deasă said, on martie 7, 2011 at 8:18 am

    Americanii folosesc mesaje pe frecventa „psi” ca sa scoata Lumea Araba in strada

    sursa: http://www.agentia.org/culise/americanii-folosesc-mesaje-pe-frecventa-psi-ca-sa-scoata-lumea-araba-in-strada-736.html

    Comentariu Facebook Ym Print email
    Americanii folosesc mesaje pe frecventa „psi” ca sa scoata Lumea Araba in strada

    Un expert in razboiul electronic si parapsihologic citat de Daily Mail a declarat ca americanii folosesc mesaje emise in frecventa „psi” de pe navele de razboi din Marea Mediterana si Canalul de Suez pentru a spori agitatia populara din Lumea Araba.

    Michael Forst Adams, autorul cartii „War of Mind”, un best-seller in 37 de state nord-americane, spune intr-un interviu ca mesajele subliminale sunt transmise la intervale de 24,87 secunde,care ar fi o frecventa la care creierul uman se supune si devine agresiv. Mesajele pot fi: „Revolta-te”, „Nu mai indura”, „Ataca”, „Iesi in strada”, „Aduna-ti prietenii”, „Mergi la revolutie”. „Acestea, daca sunt alternate si transmise cu aceasta regularitate pot face lumea sa se revolte impotriva regimurilor politice, mai ales pe fondul nemultumirilor populare deja existente.”, spune Adams.

    Intersant este ca acum se agita spiritele si-n Coreea de Nord si, ca o coincidenta, sunt cateva nave americane in zona, care participa, chipurile, la cateva exercitii militare alaturi de armata sud-coreeana. Regimul de la Phenian ameninta cu represalii, parand ca se pregateste o „noua Libia” in curand.

    Despre aceste femonene si despre acest tip de razboaie ale mintii a mentionat si expertul roman Emil Strainu, autorul a numeroase carti pe acesta tema. Inclusiv despre revolutia din decembrie 1989 din Romania se vorbeste ca a fost pusa la cale intr-un mod similar, impotriva lui Nicolae Ceausescu. Emil Strainu crede ca de aceea toate revolutiile din ultima vreme seamana intre ele, pentru ca se transmit acelasi tip de mesaje „psi”.

    comentariu: asta explica si https://saccsiv.wordpress.com/2011/02/09/video-calaret-apocaliptic-in-egipt-sau-reflexie/#comment-67738

    Apreciază

  8. Sită Deasă said, on martie 7, 2011 at 8:32 am

    Two Suns in Asia – Planet X, Nibru, The Destroyer, Nemesis or Tyche? NASA cover up?
    sursa: http://cristiannegureanu.blogspot.com/2011/03/two-suns-in-asia-planet-x-nibru.html

    comentariu: conform Sf. Scripturi, diavolul se poate transforma si in inger de lumina. multe din fenomenele prezentate ca si ozn-uri, planete noi descoperite, fenomene paranormale etc… nu sunt decat fenomene spirituale demonice sau proiectii realizate de oameni interesati pentru a creea isterie (manipulare) in randul maselor de oameni.

    Apreciază

  9. Fulger said, on martie 7, 2011 at 8:43 am

    Am citit mai demult despre zeii de pe Niburu intr-un articol si nu cred nimic. Toata acesta mascarada este explicata in documentarul acesta:
    http://www.depindedenoi.ro/multimedia/filme/imaginea-de-ansamblu-the-big-picture.html

    Apreciază

  10. anca said, on martie 7, 2011 at 9:01 am

    Va pierdeti vremea cu prostii. Asa cum bine a spus cineva anterior, cand mai avem timp sa ne mantuim daca stam sa citim/scriem toate elucubratiile astea? Credeti ca daca ar trebui sa stim cand si cum se va sfarsim Pamantul, Dumnezeu ar ingadui sa bajbaim in bezna? Oameni buni, mai selectati si voi articolele, si-asa e timpul scurt.
    Doamne ajuta!

    Apreciază

    • saccsiv said, on martie 7, 2011 at 9:24 am

      anca

      Poti oare pricepe ce am scris in articol, cum ca de aia l-am postat si comentat, caci stirea i-a tulburat pe multi?

      Adica l-am scris tocmai pentru ca incepatorii sa nu mai dea crezare materialelor new age.

      Apreciază

      • Sergiu said, on martie 7, 2011 at 9:12 pm

        Frate saccsiv, o soră de a mea a căzut deja în capcana asta new age. Totul i se trage de la nişte cărţi de genul „Reptilianul din mine”. În ele sunt prezentate nişte minciuni şi blasfemii greu de suportat la adresa Mântuitorului. Partea tristă e că mulţi le cred. Am observat că adepţii new age se cred superiori din pricina cunoştinţeor lor aşa zis profetice, mândria le taie orice şansă să deosebească adevărul de minciună. Din câte am observat, autorii acestor cărţi s-au folosit de profeţiile apocalipsei şi ale Sfinţilor Păriţi într-un mod foarte viclean în sensul că şi le-au atribuit dar fără a prezenta adevărul complet, ci l-a trunchiat folosindu-se de el ca paravan pentru restul minciunilor. De exemplu: spune că vor fi cutremure, calamităţi foamete , război, (ceea ce au spus şi Sfinţii Părinţi), DAR, că va venii un fel de mesia care e un extracterestru şi care va aduce pace pe pământul cel nou, iar oamenii vor trece la nu ştiu ce stadiu superior de dezvoltare spirituală şi materială. Negând Dumnezeirea lui Iisus Hristos, asemănându-l cu un fel de profet (asemenea musulmanilor), ei pregătesc terenul lui antihrist folosindu-de de înseşi profeţiile Apocalipsei prezentându-le parţial şi amestecate cu minciună şi alte interpretari voit greşite. Acest tip de rătăcire este ultimul grad de înşelare aruncat asupra omului modern. Voi face o scurtă descrierea a acestor grade: în primul grad, mintea omului este tinuta intr-o stare de indiferenta fata de Dumnezeu prin folosindu-se de metoda „entertainment” adică filmele, sportul, tv, muzica, scandaluri mondene, etc. Este cea mai folosită metodă, provine încă din antichitate (vezi arenele de gradiatori). Dacă cineva se trezeşte, şi dacă nu ştie prea multe de Dumnezeu cade în capcana „luptătorilor” anti NWO care defapt este gradul 2 de înşelare. În această capcană cad mai ales vesticii care cred că pot schimba ceva printr-o revoluţie. Asta se datorează modului lor materialist-raţionalist de a vedea lucrulile. Aşa cum ştim, dacă vestul e mintea, estul, adică noi, suntem inima. Noi, ortodocşii, vedem lucrurile mai uşor din punct de vede duhovnicesc, noi vedem Creaţia ca rezultat al dragostei lui Dumnezeu pe când vesticii văd creaţia în modul: E=m*c^2.
        Ca urmare, sistemul a inventat ceva şi pentru potenţiali mistici, acel ceva se numeşte new age, aceasta este gradul trei de înşelare pentru oamenii care trec de primele 2 grade şi caută o salvare la Dumnezeu. Dacă aţi observat, se aruncă tot felul de capcane asupra omului ca să nu ajungă la adevărata lui scăpare care este HRISTOS.

        Frate saccsiv, cred că ar trebuii să informăm oamenii mai bine despre acest pericol reprezentat de această rătăcire greu de văzut.

        Apreciază

      • saccsiv said, on martie 7, 2011 at 10:48 pm

        Sergiu

        https://saccsiv.wordpress.com/category/new-age/

        Apreciază

  11. daria said, on martie 7, 2011 at 9:35 am

    avem o grija! ca si criza care se termina joi pe la pranzisor….

    Apreciază

  12. Dan Tanasescu said, on martie 7, 2011 at 9:37 am

    Acest lucru este imposibil nu numai din punct de vedere al legilor fizicii şi al mecanicii cereşti, dar nici din punct de vedere logic, nu ar putea exista aşa ceva. În primul rând o stea este atât de mare încât nu ar încăpea în spaţiul dintre Marte şi Jupiter. Dacă prin absurd ar exista ceva acolo de dimensiunile unei stele, acest lucru ar perturba total mişcarea planetelor şi a Soarelui şi acest lucru nu ar putea fi ascuns de nimeni. Nu ar mai fi zi şi noapte, planetele ar fi pur şi simplu arse de această stea care s-ar afla în vecinătatea lor şi peste toate astea nu are cum să se apropie o stea de sistemul nostru solar, pentru că cea mai apropiată stea de noi, în afară de Soare se află la o distanţă uriaşă şi i-ar trebui miliarde de ani ca să ajungă până la noi. Deci este o aberaţie care nu poate convinge nici un copil de grădiniţă! :))

    Apreciază

  13. ionut said, on martie 7, 2011 at 10:01 am

    mda, este clar, tipic celor de la NASA, nu e prima data cand ei musamalizeaza si acopera informatii. De aici se vede clar ca acea ” stea” rosie, nu este creatia lui Dumnezeu, ci este ceva creat de dansii, un ozn gigantic, care are putere sa influenteze treburile de pe pamant. Am vazut un video cu un ozn gigant care sta pe suprafata soarelui si chiar intra in interiorul lui, si care are puterea de a modifica activitatea solara, ar putea fi vorba de acealsi ozn. Oricum un lucru e sigur, acolo unde e NASA e musamalizare si minciuna despre ceea ce se intampla de fapt.

    Apreciază

    • saccsiv said, on martie 7, 2011 at 11:22 am

      ionut

      Si OZN-ul al cui ar fi?

      Apreciază

      • ionut said, on martie 7, 2011 at 11:28 am

        @saccsiv
        oare al cui? al celor de la NASA, de fapt, toate-s ale lor, ozn-urile nu-s de domeniul SF-ului, sau de natura demonica, asaa cum multi se-nseala

        Apreciază

      • saccsiv said, on martie 7, 2011 at 11:54 am

        ionut

        OZN-uri precum cele descrise de tine sunt doar de natura demonica.

        Apreciază

      • ionut said, on martie 7, 2011 at 12:42 pm

        saccsiv
        Aparitia OZN-urilor foarte rar este de natura demonica, ma mir cum dupa atatea mii de casete video, si dupa sute de relatari ale celor care au fost rapiti de cei cu ozn-uri in care unii chiar au fost violati si agresati sexual, ba chiar este si o femeie care chiar a nascut dupa ce a fost rapita si violata de „extraterestrii”, care nu sunt altceva decat clone umane , modifficate genetic, cum spuneam, ma mir ca mai sunt oameni care zic ca extraterestrii si ozn sunt draci. Nahh, acu fiecare cu informatiile lui.

        Apreciază

      • Fulger said, on martie 7, 2011 at 5:43 pm

        Saccsiv frate ozn-urile sunt ale dracilor dar acum altcineva le conduce sufletul lor este acelasi dar specia este diferita daca ma intelegi.
        Exista cineva care dau slava cultului luciferic , de unde crezi ca au fost influentati iluminati ?

        Apreciază

      • Ionut Ojica said, on martie 16, 2011 at 8:52 pm

        Doamne ajuta!
        Parintele Serafim Rose explica de asemenea acest fenomen in cartea „ORTODOXIA SI RELIGIA VIITORULUI”: http://cuvseraphimrose.wordpress.com/category/ozn/ dar…
        „Scopul vietii crestine nu este de a răspunde corect la întrebarea: „Există sau nu extraterestri?”. Scopul vietii este mântuirea. Tocmai de aceea insistenta cu care anumiti crestini insistă să îi convingă pe cei care vin la biserică numai de sărbători că extraterestrii sunt diavoli nu este justificată.” (Extras din cartea: DESPRE REÎNCARNARE SI INVAZIA EXTRATERESTRA – de Danion Vasile)
        Doamne ajuta!

        Apreciază

    • Dan Tanasescu said, on martie 7, 2011 at 12:42 pm

      Pe suprafaţa soarelui nu poate exista nimic solid pentru că acolo temperatura ajunge la milioane de grade. Soarele este alcătuit doar din hidrogen şi heliu aflate în stare de plasmă (gaz incandescent), aşa că nu mai asculta poveşti din astea pnetru copii între 2 şi 4 ani! 😆

      Apreciază

  14. Danut said, on martie 7, 2011 at 10:37 am

    Nu este nicio bucata lipsa am cautat eu ,puteti sa cautati si voi dupa coordonate 5h 53m 23s 6° 10′ 58″ ,nu lipseste nimic de acolo,sau cel putin nu ca in poza aia unde arata o suprafata cu fatete regulate,care sa lipseasca.Este un spatiu intre astrii care oricare altul.NASA nu a confirmat ca aceasta cometa ar fi de fapt o planeta cu o orbita in jurul Soarelui (dar si a uni alte stele) si nici ca ar putea fi vorba despre o pitica rosie (o stea “moarta”). pe harta orbitala a NASA pentru cometa Elenin ne arata ca respectiva pitica rosie va trece la 35 de milioane de km de Terra pe 17 octombrie 2011. Poza aia cu bucata lipsa este facuta intentionat,iar articolul se contrazice singur,pt ca ba spune ca NASA nu a confirmat ca ar putea fi vorba de o pitica rosie,ba spune ca harta orbitala NASA pt.Elenin ne arata ca respectiva pitica rosie va trece la 35 de milioane de km de Terra.In concluzie un articol scris de dragul de a scrie.

    Apreciază

  15. gerik64 said, on martie 7, 2011 at 10:40 am

    In legatura cu undele psi si folosire lor in scopuri militare de atatare a populatiei si incitare la revolta cred ca au un simbure de adevar.Si armata rusa se lauda cu posibilitatea care o au de a transforma inamicul in zonbiie un general rus a spus asta.Rusi sunr cei mai avansati in domeniul armelor neletale biotronice.Agitatia cainilor si agresivitatea lor poate fi datorita acestor unde care sunt destinate noua dar sunt afectati si ei.Se da cu ele si i Romania.

    Apreciază

  16. catalin_b said, on martie 7, 2011 at 10:52 am

    În ceea ce privește steaua pitică roșie, cred că nici un fizician sau astronom de profesie nu ar fi putut da un comentariu mai pertinent decât cel făcut de Saccsiv. Aș mai evidenția mulțimea erorilor sintactice din comunicatul de presă, preluate ad literam de Saccsiv, care arată că ceva nu e în regulă cu acest comunicat, cel mai probabil este o fumigenă. Dacă e să se întâmple ceva pe 15 martie, mai bine să luăm aminte la activitatea HAARP decât să ne zgâim ochii pe cer.

    În privința, însă, a lipsei de evenimente cosmice până la cerul și pământul cel nou nu putem sta chiar atât de liniștiți. La Apocalipsă se arată că va fi o stea ce va cădea din cer pe pământ și va amărâ toate apele și mulți vor muri din cauza apelor amare. Însă chiar și dinspre aceasta putem sta fără de grijă dacă suntem pregătiți de întâlnirea cu Mirele Ceresc prin spovedanie, părăsirea păcatelor și lucrarea virtuților.

    Apreciază

    • saccsiv said, on martie 7, 2011 at 11:32 am

      catalin_b

      Intr-adevar

      „Şi a trâmbiţat al treilea înger, şi a căzut din cer o stea uriaşă, arzând ca o făclie, şi a căzut peste izvoarele apelor.
      Şi numele stelei se cheamă Absintos. Şi a treia parte din ape s-a făcut ca pelinul şi mulţi dintre oameni au murit din pricina apelor, pentru că se făcuseră amare.”

      Dar deja la acea vreme vor fi inceput vremurile apocaliptice …

      Apreciază

      • Doktoru said, on martie 7, 2011 at 12:47 pm

        Parintele Paisie a spus ca a fost deja semnul acesta si era Cernobilul si multi oameni au murit si Cernobil inseamna pelin in rusa .

        Apreciază

      • catalin_b said, on martie 8, 2011 at 2:57 pm

        Mai întâi să fac rugăciunea pe care am omis-o din neglijență și mândrie ca să ne ferească Dumnezeu de catastrofe naturale sau artificiale și în ziua de 15 martie și în toate zilele și să mă ierte Dumnezeu că nu m-am oprit la timp din mândrie și am scris cele necuvenite.

        Apoi, proorocirile sunt multe. Spre exemplu, Doktoru își amintește de proorocia Părintelui Paisie cum că Absintos ar fi fost Cernobâlul, ceea ce ar însemna că trăim deja vremurile Apocalipsei. De asemenea și eu îmi amintesc de o spusă atribuită Părintelui Ilarion Argatu cum că Cernobâlul ar fi reprezentat deschiderea celei de-a șaptea peceți, adică, iarăși, că am fi în plină Apocalipsă. Mai există proorocia mai sigură decât cele două amintite mai sus a Sfântului Ierarh Calinic de la Cernica cum că sfârșitul lumii a început la 1992. Oricum, chiar dacă Absintos nu s-ar fi arătat încă și n-ar fi început încă vremurile Apocalipsei așa cum sugerezi tu, Saccsiv, venirea stelei Absintos va fi înainte de cerul și pământul cele noi, care vor începe după a doua venire a Domnului nostru Iisus Hristos, dacă am înțeles eu bine proorocirile. Dacă greșesc, vă rog să mă corectați.

        Apreciază

      • saccsiv said, on martie 8, 2011 at 3:21 pm

        catalin_b

        Parusia e dupa Absintos si inaintea pamantului cel nou.

        Apreciază

  17. suveranul said, on martie 7, 2011 at 10:54 am

    ROMANIA este o corporatie, iar noi toti avem stocuri in aceasta corporatie.

    http://suveranitate.wordpress.com/

    Apreciază

  18. Dan Tanasescu said, on martie 7, 2011 at 11:12 am

    Offtopic: Cică Dumnezeu ar fi avut o soţie! http://www.realitatea.net/dumnezeu-ar-fi-avut-o-sotie-arata-un-studiu_811166.html

    @suveranul: Poate vrei să spui „acţiuni” la această corporaţie, nu „stocuri” (stock în engl.) 😆

    Apreciază

  19. Relu said, on martie 7, 2011 at 11:28 am

    Dacă e să se întîmple ceva pe 15 martie,ar putea fi o tulburare provocată de unguri în Ardeal,căci atunci este zi de sărbătoare pentru ei…

    Apreciază

  20. infiniteladder said, on martie 7, 2011 at 11:29 am

    Un articol mai vechi despre cine este in spatele Wikileaks: http://www.globalresearch.ca/index.php?context=va&aid=22389

    Apreciază

  21. infiniteladder said, on martie 7, 2011 at 11:33 am

    As vrea ca cei care nu au vazut pana acum filmul THX 1138 sa se uite la el. http://www.youtube.com/watch?v=zONGiyFDvg8&feature=related

    Apreciază

  22. Ioan C. said, on martie 7, 2011 at 12:18 pm

    ” Să nu slăbească inima voastră şi să nu vă temeţi de zvonul care se va auzi în ţară; căci anul acesta va veni un zvon, iar în anul următor altul ”
    ( Ieremia 51, 46).

    Apreciază

  23. Sita Deasa said, on martie 7, 2011 at 12:37 pm

    daca cei de la nasa si google vroiau sa ascunda piticania in mod intentionat
    nu acopereau ditamai zona din fotografia aceea cu un dreptunghi negru
    ci stergeau doar locul unde aparea planeta si cei 3 sateliti cu o nuanta de gri identica cu cel al spatiului ( o photoshop-au fara probleme ).

    vezi

    au lasat ditamai dreptunghiul ca sa creeze ideea de conspiratie si de mister.

    Apreciază

  24. Florin said, on martie 7, 2011 at 12:49 pm

    Salutare de 3 zile tot incerc sa descarc situl acesta cu HTTrack in caz ca o sa-l inchida astia si nu se mai termina de descarcat , nu aveti alta solutie?

    Apreciază

  25. Arcasul lui Stefan! said, on martie 7, 2011 at 12:58 pm

    Saccsiv doar o scurta precizare offtopic! recent pe mai multe site-uri de stiri din Romania exista anumite persoana care folosind pseudonimul tau folosesc un limbaj extrem de vulgar in sectiunea comentarii la articole, aduc injurii multor persoane de pe acest blog samd! Sincer eu unul nu inteleg logica unui astfel de gest dar sunt unele stiri in care discutiile nefiltrate deloc de ANtena 1 sau Realitatea au o vulgaritate iesita din comun!

    ex.
    http://www.antena3.ro/economic/banci/guvernatorul-bancii-angliei-riscam-declansarea-unei-noi-crize-financiare-120044.html

    Apreciază

      • Arcasul lui Stefan! said, on martie 7, 2011 at 2:33 pm

        Nu stiu sincer cine cu ce se ocupa! Dar indiferent daca ai o opinie modul de exprimare este incalificabil! Si ceea ce ma surprinde este – cateodata mai expun cate o parere din expertiza mea la anumite stiri, comentarii care nu apar sau sunt cenzurate, iar astfel de mesaje nu sunt cenzurate deloc! Aici nu se autosesizeaza nimeni! Este o rusine!

        Inca odata te felicit pentru munca si efortul tau in a intelege anumite aspecte ale vietii, existentei si societatii actuale! De multe ori ai dreptate! Si imi place pentru ca multe postari sunt si in interesul national!
        Legat de stirea de mai sus – poti sa faci o vizita la Observatorul Astronomic si sa arunci o privire prin telescop sa vezi daca e sau nu e vreo stea pitica rosie, asa pe Google se spun si se scriu multe!

        Si mi-ar face placere daca ai mai posta articole despre Smerenie sau citate/scrieri ale duhovnicilor nostri! Intotdeauna este o placere sa le citesc!

        Apreciază

    • Dan Tanasescu said, on martie 7, 2011 at 1:27 pm

      Am văzut şi eu comentarii de acest gen pe Antena 3 şi mi se pare ciudat, pentru că acolo pentru a posta comentarii trebuie să-ţi faci mai întâi un cont.

      Apreciază

  26. zquiksilver said, on martie 7, 2011 at 1:00 pm

    pote sa produca ei un cutremur si sa dea vina pe stea sar potrivi cu previziunea punicului care a zis ca in 2011 va fi mare varsare de sange

    Apreciază

  27. Sica said, on martie 7, 2011 at 1:42 pm

    Sacciv,
    am vazut ca ai acolo in dreapta o legatura spre un site numit Ortodoxia si scria acolo un articol induiosator despre o familie de oameni foarte saraci din Teleorman care traiesc intr o casa de lut.Am incercat sa las un mesaj acolo dar nu merge ca nu am cont.
    Fa-mi te rog o favoare si poate afli tu exact unde sunt acei oameni pt ca as dori mult sa merg pana acolo sa i ajut.Sau poate preiei si tu articolul pe blogul tau caci este mai popular.Daca afli ceva informatii trimite mi un mail sau posteaza direct pe site.

    Apreciază

  28. adriandirnescu said, on martie 7, 2011 at 2:18 pm

    legand niste informatii intre ele imi imaginez o ipoteza. Nu vreau sa fiu paranoic sau deplasat dar poate fi posibil si ceva de felul acesta: cei ce stiu sa manevreze tehnologia HAARP pot declansa o actiune (Doamne fereste) iar cei ce promoveaza ideile cu stele si planete ce „vin” sa strice randuiala pe Terra vor cadea in picioare ca ce mare dreptatea au ei. Asta e ideea. sa fie posibila o colaborare intre acestia ce au tehnologii secrete si cei ce se ocupa cu promovarea new age ?
    Fereste-ne Doamne de rele !

    Apreciază

    • Dan Tanasescu said, on martie 7, 2011 at 2:47 pm

      Nu pot să confirm tot ce spui tu, dar ştiu sigur că există o legătură între tehnologia HAARP şi aşa-zisa încălzire globală. La fel şi în cazul unor cutremure.

      Apreciază

  29. Fratele Ioan said, on martie 7, 2011 at 4:14 pm

    Cred ca tehnologia HAARP combinata Blue Beam, poate face ceva „DEOSEBIT” ceva ce noi nu am intalnit pana acum, care sa-i extazieze pe cei ce nu au cunostiite despre puterile acestor tehnologii.

    Apreciază

  30. danutza said, on martie 7, 2011 at 4:22 pm

    agentia .org e o sursa de citit cu rezerve, asa ca, dintre frati, cei care va incredeti in cele scrise acolo, fiti mai vigilenti, caci nici marele lor specialist cristi negureanu nu e altceva decat un ratacit, nici generalul streinu,c are bate campii cu succes la tv.
    cum sa crezi asa ceva, cand avem in Biblie descrierea exacta a evenimentelor care vor fi la sfarsitul veacurilor???
    sunt profetii care spun ca va fi un razboi nimicitor, apoi multi ani de pace ( nu mai stiu, parca 45),vor fi 11 imaparati si al 11lea va fi antihrist. si in vremea lui se vor petrece cataclismele descrise in apocalipsa, asa ca….

    Apreciază

    • saccsiv said, on martie 7, 2011 at 4:55 pm

      danutza

      Sora mea, aia cu multii ani de pace de dupa razboi las-o deoparte.

      Apreciază

  31. mircea said, on martie 7, 2011 at 5:19 pm

    Asa cum s-a aratat de la inceput si pina aici, „lucrarea” asta cu „pitica” face parte dintr-o categorie despre care Steinhardt spune:

    „Adeseori un anumit ton pedant insotit de cuvinte sforaitoare cu aspect stiintific impresioneaza, asa incat prostii gogonate, bazaconii se aleg cu adancul respect al tuturora. Ar fi de ajuns sa fie nitel scuturate pentru a se vedea cat pretuiesc. Exista prostii bine imbracate, asa cum exista dobitoci foarte dichisiti. ”

    „Al tuturora” e un pic cam exagerat, in cazul de fata:)).

    Apreciază

  32. Doina said, on martie 7, 2011 at 6:57 pm

    http://foaienationala.ro/predica-pr-mihaiandrei-aldea-la-duminica-izgonirii-lui-adam-din-rai-despre-sinceritate-credinta.html
    După cum spune parintele Aldea in predica de mai sus – toate informatiile asa spus stiintifice, cat ar fi ele de exacte, sunt mincinoase pentru ca nu-l cuprind pe Dumnezeu, nu-l cunosc pe Dumnezeu.

    Apreciază

  33. Aurora said, on martie 7, 2011 at 7:11 pm

    Fratilor, eu nu prea ma pricep la tehnologii savante, explicati-mi si mie, va rog cum functioneaza mesajul subliiminal transmis prin psi – adica cum iti ordona ei „revolta-te „, „ataca ” ? se transmit cuvintele clar sau sunt „mascate” de anumite sunete de tip bruiaj si tu le receptionezi ca pe un zgomot de fond fara sa-ti dai seama ce e”dedesubt” ? Este ceva asemanator cu aparatele de alungat cainii sau rozatoarele/insectele ? Ma gandesc ca poate fi un „‘tiuit” persistent dar foarte fin, cu care te obisnuiesti, dar la un moment dat te duci „teleghidat” in strada sa te „revolti” desi n-aveai nici cea mai mica intentie de a o face ? Scuzati-mi naivitatea abordarii si exprimarea puerila, dar chiar n-am citit nimic pe aceasta tema. Astept unele lamuriri de la voi, dar ma gandesc ca orice mesaj „la vedere” sau subliminal poate fi contracarat prin rugaciune intensa, rugaciunea inimii.

    Apreciază

    • Dan Tanasescu said, on martie 8, 2011 at 8:56 am

      Tehnologia folosită seamănă cu cea a transmisiunilor radio şi al comunicaţiilor cu telefoane mobile. Un semnal de radiofrecvenţă din domeniul microundelor este făcut să vibreze (este modulat) în ritmul mesajului vocal înregistrat şi emis către grupul ţintă, dar spre deosebire de comunicaţiile obişnuite, semnalul este recepţionat direct de creierul uman, care funcţionează pe bază de semnale electrice. Totodată ei au studiat activitatea electrică a creierului atunci când se produc diferite emoţii: teamă, furie, tristeţe, bucurie etc. Apoi au extras acest model, amprentă, specifică respectivelor emoţii şi au modulat de asemenea un semnal radio cu aceste modele. Astfel persoana vizată şi bombardată cu aceste unde va simţi automat emoţiile respective ca şi cum ar fi ale sale.

      Am văzut şi un film pe Youtube în care era prezentat un astfel de aparat, cu care un individ asculta muzică fără căşti, pe baza unor semnale radio emise direct în creierul său.

      Apreciază

    • Roxie said, on martie 8, 2011 at 1:30 pm

      Aurora, a fost mai demult un articol pe blogul lui saccsiv in care era vorba de o masinarie care ‘citea’ ganduri(din pacate nu l-am gasit acum). Pe scurt: s-au scanat creierele mai multor persoane in timp ce li s-au aratat diverse imagini sau au avut diversestari emotionale, apoi s-a facut un fel de harta cu zonele din creier care corespund la diverse obiecte/stari emotionale si apoi au procedat invers au stimulat acele zone din creier prin diverse unde electromagnertice (din cate stiu sunt sunete imperceptibile pt. urechea umana ) si li s-au indus oamenilor diverse stari sau li s-a evocat imaginea unor obiecte. acum vreo 5-6 ani am cumparat un numer din revista yoga magazin si aveau reclama la ceva aparat care cica te ‘relaxa’ adica era un fel de casca ce se punea pe cap si inducea creierului undele specifice starii de relaxare. Cam asa functioneaza. Si da, se pare ca respectivii doctori nu au reusit sa ‘citeasca’ gandurile unor calugari care se rugau. Deci in aceast sens singura solutie viabila ar fi rugaciunea.

      Apreciază

  34. kosk said, on martie 7, 2011 at 7:40 pm

    saccsiv, toata tarasenia cu „nibiru” a pornit de la un pseudo „astronom”. unul din parintii new-age. zecharia sitchin. cand ai timp, un articol separat despre individul asta cu origini in azerbaidjan (?) ar fi de folos, cred.

    Apreciază

  35. Fratele Ioan said, on martie 7, 2011 at 8:22 pm

    Deci, in seara aceasta sa aflat la stiri de la Antena 1, ca maneaua a devenit obiect de studiu la …..Conservator fratilor. .
    Proiectul a fost initiat de Florin Salam. Deci , maneaua a fost ridicata la acelasi nivel cu; doina , balada, compozitii muzicale de notorietate.

    Apreciază

  36. gerik64 said, on martie 8, 2011 at 2:34 am

    MarianExNorvegia
    Am citit si eu aiurelile alea cu anuaki si ce ai mai spus.Sunt foarte periculoase pentru cei ce cauta pe Hristos si diavolul ii deviaza spre astfel de lecturi.Mai este si unul Ioan Branc cu deviati cam de acelasi gen dar care zgandare si si patriotismul de popor geto-dac si cum ca am fii noi buricul pamantului. Si ala tot asa zice ca vorbeste cu entitati spirituale.Are priza la oameni intelectuali cu mare mandrie si la care a fi numai ortodox simplu pare prea vulgar si neinsemnat.Cred ca cei ce nu au o baza solida in cunoasterea. scrierilor curat ortodoxe ale sfintilor parinti cad victime acestor aberatii ca noua energie,a5a dimensiune saltul cuantic inuaki, reptilieni si alte timpenii.Eu pot oferi carti sanatoase sufletului la id M.Y. gerik64 si am un blog. http://gerik64.wordpress.com pentru cei ce cauta carti ortodoxe sau vrea sa ne cunoastem din Bucuresti.

    Apreciază

  37. mihneaancalion said, on martie 8, 2011 at 7:43 am

    Singura stea din sistemul nostru solar este….da exact, Soarele. Nu exista absolut nici o posibilitate ca o „pitica rosie” (?) sa fie intre Marte si Jupiter. Deci, articol porcarie. Next.

    Apreciază

  38. […] informaţii legate de posibile cutremure, tsunami şi alte catastrofe care are avea drept cauză planeta Nibiru, sau o stea pitică roşie, care s-ar afla acum între planetele Marte şi Jupiter. Acest corp ceresc ipotetic ar putea […]

    Apreciază

  39. veutzu said, on martie 8, 2011 at 2:24 pm

    Foarte buna demonstratia ta astronomica a aberatiei cu „steaua pitica”.
    Teoriile de genual alinierii planetelor fac ravagii printre persoanele ignorante, cu grave lacune in cultura. Si ma mir cum inca mai tzine prostia asta cu alinierea planetelor dupa zeci si zeci de ani de cand realitatea a dovedit ca nu se intampla absolut nimic ;)) Imi amintesc de zvonurile privind alinierea de la finele anilor ’80… Pe bune, nu s-au saturat de alinieri?…

    Apreciază

    • Roxie said, on martie 8, 2011 at 5:40 pm

      Mai sunt si oameni care cred in horoscop:) … Apoi daca omul este coroana creatiei cum se poate ca niste planete sa il conduca si sa-i ‘altereze’ liberul arbitru? Dar uite ca multi cred si bazaconia asta.

      Apreciază

  40. sol said, on martie 8, 2011 at 3:21 pm

    „Si de cand consider ca heliocentrismul este o mega minciuna, sunt mai linistit in legatura cu dezatrele cosmice si invaziile extraterestre” ai spus tu, saccsiv…
    esti sigur ca nu esti adeptul geocentrismului tocmai pentru ca ti se reduc astfel temerile in legatura cu pericolul din afara lui? nu e oare aceasta o teorie confortabila si linistitoare?

    Apreciază

    • Doktoru said, on martie 8, 2011 at 7:16 pm

      Prietene dispari in a V,VI sau aVII a dimensiune si mediteaza in continuare transcedental intr o spirala cu energie pozitiva nesfarsita ,integreazate in absolut si asteaptati fratii intergalactici sa te scape si sa ti ofere o viata mai buna iar in timp ce te budizezi si iei pe linia 2 un mesaj chanelling de la o faptura superioara care ti vrea”doar binele” incearca sa te ecologizezi si mai mult si sa salvezi pe Mother Earth cu speranta vie ca poate intr o viata viitoare iti vei drege mai bine karma …pana atunci sa va ia pe toti mama Gaia !!!

      Apreciază

  41. Fratele Ioan said, on martie 8, 2011 at 3:54 pm

    Dupa cate se stie, nici profetii din Biblie nu au datat vre-un cutremur, …..

    Apreciază

  42. saccsiv said, on martie 17, 2011 at 10:09 am

    Ionut Ojica

    A scris oare Parintele Serafim Rose asa ceva?

    Cum adica „insistenta cu care anumiti crestini insistă să îi convingă pe cei care vin la biserică numai de sărbători că extraterestrii sunt diavoli nu este justificată.”?

    Sa ne intelegem: extraterestrii sunt sau nu draci? Daca sunt, de ce sa nu spunem oricui? Si necrestinului si crestinului ce merge doar de sarbatori la biserica si celui ce merge foarte des? De ce sa nu spunem oricui nu stie?

    Sigur ca scopul vietii crestine nu este de a răspunde corect la întrebarea: “Există sau nu extraterestri?”. Dar asta nu inseamna a nu vorbi. Altfel ajungem sa spunem, in aceeasi logica, ca scopul nu e de a spune ca sodomia si avortul sunt pacate, ca scopul nu e sa aratam lucrarea masoneriei si new age, etc. Dar chiar parintele Serafim Rose a vorbit despre multe dintre acestea, aratand cat de nocive sunt si care este scopul raspandirii lor. Atunci se contrazice singur?

    Ciudat.

    Apreciază

    • ionut said, on martie 18, 2011 at 10:39 pm

      extraterestrii nu sunt diavoli sau draci, de fapt acele fiinte sunt numite gresit extraterestrii pt. ca ele sunt de pe pamant, sunt clone umane modificate genetic, care arata diferit de om. c-a fost aici un articol in care cineva spune ca extraterestrii sunt diavoli doar pt ca a vazut o lumina care-si schimba pozitia si dispare asta nu insemna ca toate imaginile cu onz-uri si lumini sunt de la diavoli; daca acel om ar fi fost rapit de un ozn si i-ar fi ramas urme pe corp , cu siguranta n-ar mai spune ca extraterestrii sunt draci.
      Dar, cum a-ti spus ,scopul vietii crestine este mantuirea si nu extraterestri si fleacuri, ce pacat ca eu nsunt departe de mantuire.

      Apreciază

  43. georgiana said, on martie 19, 2011 at 8:50 am

    ….nu esti departe, nu cred ca poti face rau unei persoane care te iubeste……oricat de ,,extraterestru” a fi….totusi ai suflet…ca nu esti ,,in rand” cu oamnii de zi cu zi este altceva…..stiu

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.