SACCSIV – blog ortodox

CE-O FI CU acel mare magnat al titeiului – un mason de rang inalt din grupul Bilderberg, ce fiind bolnav in stadiu terminal, are remuscari si face dezvaluri?

Posted in Bilderberg, CHINA, MASONERIE, NOUA ORDINE MONDIALA by saccsiv on februarie 27, 2011

Iata un material ce circula intes pe internet:

Un mare magnat al titeiului – un mason de rang înalt din grupul Bilderberg este bolnav în stadiu terminal si se afla in SUA. El si-a deschis inima plina de remuşcări in fata pastorului Lindsay Williams săptămâna trecută. El i-a relatat pastorului unele dintre evenimentele care vor veni pentru noi toţi în anul următor, printre care si faptul ca înainte de preluarea lumii de catre Noua Ordine Mondiala, vom fi condusi de către China, rasa cu piele galbenă.
Dar, desigur, Adevaratii Stapanitori sunt Bancherii Illuminati, care vor rămâne în umbră pentru ca preluarea chineza sa apara in prim plan! Urmeaza un rezumat al celor spuse de el, care include, de asemenea, si alte dezvăluiri şi fapte date noua de către mass-media alternativa care nu este controlată de masoni.
1 – O lovitura asupra Iranului în termen de 2 ani şi [razboiul] care se va răspândi peste tot!
2 – Dolarul american va fi cu siguranta mort până în 2012 – valute vor fi lipsite de valoare deoarece EI vor introduce o noua Unica Moneda Globala. Lumea aşa cum o ştim acum va fi complet diferita în 2012. Complotul distrugerii valutelor este in curs asa ca retrageti-va banii din Banci si cheltuiti-i ACUM!
“Chinezii sunt cei puternici” – China este Noua Ordine Mondială.
Liderii impreuna cu America vor fi redusi la statutul de Lume a Treia! Timothy Geithner secretarul Trezoreriei Statelor Unite vorbeste fluent chineza! (KEVIN RUDD fostul prim-ministru al Australiei si actualmente ministru de externe vorbeste fluent mandarina-n.editor). În termen de cel mult doi ani nu vom mai recunoaşte America. Elitele au schimbat mult Cronologia ( orarul planului de atac-n.m.). După 2 ani vom fi atât de săraci, incat nu vom putea nici să ne mai răzvrătim!
3 – Aurul şi Argintul sunt singurele pe care te mai poti baza – conversia activelor şi a numerarului in aur- Urgent! Nu lânceziti pentru ca Illuminati au de gând sa prabuseasca în continuare bancile, foarte curând. Intrăm într-o depresie prin care vom deveni cu TOTII cu adevarat săraci în termen de doi ani de acum – atitudine de ţăran şi mod de viaţă ţărănesc .. Nu depindeti de Imobiliare, Active ( averi, mosteniri, investitii, etc.-n.m)!

4 – Petrolul brut va fi de $ 150 – $ 200 pe baril în următoarele câteva luni!
5 – Băncile orchestreaza Criza Ipotecilor Bancare, care va fi reglementata prin Actul care a fost validat de Congresul SUA cu doua saptamani in urma si care permite bancilor sa ia casele fara a avea Imputerniciri. Dacă aveţi o ipotecă, achitati-o ACUM sau vindeti-va casa pentru a vă putea permite să plătiti integral pentru o alta locuinţă – chiar dacă cu banii rezultati din vanzare o să cumparati doar o baracă. Asiguraţi-vă că locuinţa dumneavoastra umila este plătita – milioane de oameni isi vor pierde casele!
6 – Legea Sănătatii data de Obama este un instrument de control scris de către bănci şi pus în aplicare de către societăţile de asigurare! Preluarea controlului de catre Guvern asupra- armelor de foc, eutanasiei, etc.- este ascunsa în aceasta lege.
7 – Guvernul SUA a dat, cu mulţi ani în urmă, Canalul Panama Chinei – o strategie a Consiliului de Relaţii Externe (CFR) şi a Comisiei Trilaterale!
8 – China deţine toate porturile greceşti!
9 – China detine 90% din toate mineralele rare ale Pamantului – componente pentru tehnologii, arme, etc. China produce 80% din componentele armelor pentru armata SUA. SUA se afla la Mila Chinei!
10 – China este cel mai mare extractor de Resurse Minerale Naturale, la nivel mondial. Ea detine mai mult de jumătate din exploatarile miniere din Australia. China detine exploatari miniere în Africa, SUA, Orientul Mijlociu, Canada! China deţine un monopol de 90% asupra tuturor Mineralelor Rare ale Pământului!
11 – China face tranzactii în toate monedele, devenind bogata in numerar, astfel încât ea poate cumpara / vinde în orice monedă.
12 – Rusia este cel mai mare producator de petrol şi gaze. Trebuie sa pandim China şi Rusia. Americanii nu vor câştiga niciodata un război împotriva lor, deoarece SUA si-a mutat toata industria sa de producţie în China!
13 – Elitele, globalistii doresc o criza in Orientul Mijlociu în câteva luni. Goldman Sachs Bank, City Bank şi FMI sunt deja în Iran – au mers pe uşa din dos ca să spunem aşa, în scopul de a le paraliza financiar înainte ca EI sa atace. De asemenea, trebuie să fiti conştienţi de faptul că SUA / Europa au vândut computere cu viermi (virusi) Iranului – o lovitura deliberata. Deci, vedem cum Iranul este în curs de “aranjare” asa cum a fost si Irak ul- se fac pregătiri pentru un atac împotriva Iranului în câteva luni!
14 – Proiectul Devil’s Mesia ( Mesia Diavolului). Magnatul bolnav in stadiu terminal a spus:
“A trebuit sa ne descotorosim de Dumnezeu pentru a aduce Noua Ordine Mondială “. El a mai spus că Mesia Diavolului înseamnă perversiune totala, deoarece EI (Illuminati) nu-l pot aduce pe Mesia Diavolului la un Popor Drept (un popor cu frica lui Dumnezeu)! Deci, acum ştim de ce homosexualitatea, avortul, eutanasia, pornografia, rochiile desfrânate, vrăjitoria sunt impuse cu forţa asupra omenirii – pentru a pregăti venirea lui Antihrist!!!
15 – Illuminati fac presiuni pentru a institui “One World Religion” (O Religie Unica a Lumii).
Consiliul Naţional al Bisericilor (Consiliul Mondial al Bisericilor) este finanţat de aceste organizatii masonice – Fundatiile Rockefeller, Carnegie si Ford. Este interesant de observat că Comunităţile Religioase sunt un factor-cheie în ceea ce priveşte Falsul Ecumenism împins de aceste Consilii şi Fundaţii. Iniţiativele Bazate pe Cler au preluat majoritatea bisericilor din Statele Unite. Te doare mintea atunci când reflectezi asupra modului în care Iniţiativele religioase luate in numele Cuvântului Domnului au fost riguros deturnate în anumite părţi ale SUA, Irlanda şi în special în Arhiepiscopia Westminster! Astfel de iniţiative religioase conduc doar spre o Biserica ATOTCUPRINZATOARE! De-ajuns, oameni buni!
16 – Ordonanţe (hotărâri locale) au fost adoptate în unele districte ale SUA care il împuternicesc pe Seriful districtual să vină şi să puna lacătul pe o biserică chiar si în cazul în care se face o reclamaţie împotriva acestei biserici (pastor), pentru ca a vorbit împotriva homosexualităţii, a unei rochii desantate, etc ! Ei pot prin aceste ordonanţe să închidă biserici în afara oricărui proces legal – la fel ca si China!
17 – “Trebuie să avem propriile noastre [Mijloace] Media Nationale pentru a aduce Noua Ordine Mondială!” Pe care le au deja – cu o corporatie mass-media detinuta de o colectivitate masonica Civilizaţia este distrusa in mod premeditat. Elitele controleaza China şi Rusia, dar şi pe Preşedintele şi Congresul SUA. Congress are going to try and ram through the Cyber Security Act and the Carbon Tax Act. Congresul vrea să încerce şi sa bage pe gat Cyber Security Act şi CarbonTax Act. Contribuabilul american va fi rugat sa salveze tara din ghearele Crizei ipotecare, ceea ce va aduce pe tava în jur de 3 trilioane marilor bănci. Băncile mari distrug băncile mici care încearcă să salveze economiile noastre, dar Băieţii Mari, Illuminati evrei care sunt Mega Zarafii Globali nu PERMIT asa ceva. Numele jocului lor este CONTROL – al banilor, al casei si masinii tale – al intregii tale vieţi!
Comentariul meu: Chiar daca nu credem in aceasta asa-zisa marturisire cu limba de moarte, exista alte stiri, oficiale, care se pliaza exact pe unele dintre aceste informatii.

Comentariu saccsiv:

Sursa primara pare a fi:

http://allcreatorsgifts.blogspot.com/2011/02/high-ranking-bilderberg-mason-spills.html

Iar traducerea pare a fi facuta de sora de la blogul mucenicul. N-am studiat insa prea mult aceasta chestiune, deci s-ar putea sa gresesc.

Materialul imi aminteste de:

Interviul senatorului Iulian Urban cu un bancher reprezinta o manevra de tip ZEITGEIST …

Despre China ne mai povesteste si Leo Zagami, cica evadatul din masonerie:

VIDEO (si transcriptul): Adevarata fata a lui LEO ZAGAMI … Veti intelege de ce YOGA ESOTERIC il promoveaza pe acest asa zis EVADAT din MASONERIE. Veti intelege astfel mai bine articolul “Ultima revolutie: NOUA ORDINE MONDIALA reala impotriva falsei “Noi Ordini Mondiale””

Chiar, acest „un mare magnat al titeiului – un mason de rang înalt din grupul Bilderberg” n-o avea si el un nume, daca tot face pe pocaitul? Si nu stie el nimic despre actiunea cu cipurile? Sau inca nu s-a pocait destul?

Sau poate ca e un personaj fictiv, menit sa para real, pentru a credibiliza articolul primar?

Materialul e bunicel, dar lipsesc chestiuni esentiale. Totul se cam invarte strict in jurul banilor. Apare si un pic de antiecumenism de tip protestant … Nimic nici de semnul fiarei, nici de Parusie, ceea ce ma duce cu gandul mai degraba la fNOM:

Ultima revolutie: NOUA ORDINE MONDIALA reala impotriva falsei “Noi Ordini Mondiale”

Cica Aurul şi Argintul sunt singurele pe care te mai poti baza. Ce chestie. Eu credeam ca singura nadejde este in bunul Dumnezeu.

61 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

 1. saccsiv said, on februarie 27, 2011 at 9:15 pm

  Pentru o mai facila parcurgere a acestui blog, cititi va rog si “CUPRINS”:

  https://saccsiv.wordpress.com/about/

  Apreciază

 2. Oarecare said, on februarie 27, 2011 at 9:20 pm

  http://www.bloombiz.ro/finante/china-schimba-foaia-_1485998

  Intr-un fel lucrurile se leaga…

  Apreciază

 3. petre said, on februarie 27, 2011 at 9:27 pm

  cel putin 1-4 si inca vreo cateva puncte sunt informatii economice evidente ….
  punctu 8 e umflat

  sunt luate din ziar, cred ca avem de-a face cu un ziarist care vrea sa faca valuri – nu reiese ce scop are …. oricum nu e nimic nou ca pacatosi astia isi fac reclama

  Apreciază

 4. nea Anderthal said, on februarie 27, 2011 at 9:38 pm

  salut,
  L-am ascultat pe acest pastor inca de anul trecut.Se pare ca a nimerit cu unele „profetii’ dar nu e 100 %.Nu cred ca e asa cum spune el deoarece de mult ar fi fost lichidat sau compromis la maxim!Poate este un fel de „wiki-leaks” si stim bine ca PAPU$ARII comunica prin simboluri si de aceea inclin sa cred ca este un MESAJ ASCUNS in ceea ce spune el.Cei care stiu „parola” pot sti ce vrea de fapt sa spuna(avertizari,sau panica fara rost) si isi vor lua masuri suplimentare de protectie ptr. ce va veni.Cert este ca CEVA se coace sub ochii nostri

  Apreciază

 5. ana said, on februarie 27, 2011 at 10:04 pm

  „Dolarul american va fi cu siguranta mort până în 2012 – valute vor fi lipsite de valoare deoarece EI vor introduce o noua Unica Moneda Globala. Lumea aşa cum o ştim acum va fi complet diferita în 2012”
  Stiu ca inainte de Moneda unica globala vor introduce in America moneda numita „Amero”. Deocamdata inca mai este dolarul. Si nu este adevarat ca pana in 2015 vom avea noi romanii moneda Euro? Deci care este adevarul?

  Apreciază

 6. codin said, on februarie 27, 2011 at 10:17 pm

  Toata lumea are cate un plan. Dar si Dumnezeu are planul lui. Sa vedem ce aduce luna aprilie.

  Apreciază

 7. Ion de la Chiuiesti said, on februarie 27, 2011 at 10:24 pm

  Chiar nu este nimic nou in aceste asa-zise profetii. Ramane de vazut doar timpul cand se vor petrece toate acestea. Lumea oricum e diferita de la an la an, de-abia tinem pasul cu tehnologiile. Asistam la subordonarea tuturor tarilor care visau independenta, nealiniere, neameste in treburile interne etc. Mass-media si serviciile aservite muncesc fara pauza pentru manipularea, dezinformarea si prostirea opiniei publice mondiale. In cateva zile au demonizat 3-4 conducatori de state, au ridicat pretul petrolului desi lipsa petrolului libian a fost suplinita urgent de Arabia Saudita. Se pare ca si Assange este pe drumul pieirii, extradare in Suedia dupa care in SUA. Totul conform planurilor Ocultei.

  Apreciază

 8. WORLDLINES - June 28, 2009 said, on februarie 27, 2011 at 10:36 pm

  […] View full article on Saccsiv’s Weblog […]

  Apreciază

 9. florin said, on februarie 27, 2011 at 10:38 pm

  Ar fi bine sa nu le dam idei probabil ca citesc acest blog 🙂 , uitati-va la cartile acestea de joc care au aparut prin 1995 si prevedeau toate evenimentele importante din anii urmatori http://www.youtube.com/watch?v=ghpri-DlD6M

  Apreciază

 10. adrian said, on februarie 27, 2011 at 10:58 pm

  Eu cred ca toate revolutiile astea si zvonurile de razboaie si razmeritele le-a prezis Mantuitorul. Insa trebuie sa avem rabdare si asa ne vom mantui. Cum spunea P.S. Bartolomeu noi degeaba vorbim in continuu despre Apocalipsa ca nu avem cum sa o oprim dar noi trebuie sa ne punem nadejdea in Hristos si sa lucram ca atare dupa poruncile lui. Trebuie sa ne pregatim duhovniceste si sa curatim de patimi, sa ne spovedim si sa ne facem canonul. Trebuie sa incercam sa ne opunem pe cale legala tuturor legilor si masurilor anticrestine ce ni se baga pe gat. In tot acest timp putem sa ne intarim unii pe altii unindu-ne cum se uneau toti crestinii primelor secole in Biserica sau acolo unde se faceau toate cu binecuvantare. Binenteles in lacasurile unde se pune in valoare si se respecta traditia ortodoxa si se respinge ecumenismul si masoneria impreuna cu toate inselarile si ereziile respinse de Sfintii Parintii din toate timpurile. Doamne Ajuta!

  Apreciază

 11. silviu said, on februarie 27, 2011 at 11:19 pm

  deci poate voi sunteti de acord cu artilolul asta ,da eu cred ca e o mare minciuna si o sa argumentez de ce : toata lumea inclusiv de pe acest blog crede ca vine inflatia (mai mare de 10%) – eu unul nu is de acord cu teoria asta deoarece in momentul de fata numarul angajatilor platiti de stat pe intre mapamondul e la cel mai mic nivel fata de numarul angajatilor din domeniul privat de cand se fac astfel de statistici astfel numarul celor care vor beneficia de inflatia propriu zisa va fi extrem de redus rezultand urmatorul lucru:inflatia in salarii nu va putea fi sustinuta decat la salatiatii platiti de stat astfel se va crea urmatorul dezechilibru: cei mai multivor beneficia doar de cresterea preturilor nu si de cresterea salariilor lucru care va duce la restante tot mai mari la credite=companii in faliment=oameni ramasi fara serviciu= taxe mai putine la stat= pib tot mai mic cu reduceri de cheltuieli ale statelor=scade masa monetara====== in scurt timp DEFLATIE !!!
  Haide-ti sa analizam din alt punct: in fiecare zi ni se spune ce randament da aurul peste tot . Pana si taranii din piete au priceput ca e o investitie „buna”. Ce se intampla de fapt :::: marii jucatori isi lichideaza pozitiile pt a ramane cu CASH. Daca ar fi chiar o investie de viitor noi nu am mai sesiza-o pt ca nu si-ar dorii nimeni sa ne anunte pe noi ca sa facem vreo 2 chiri !!! CE SE INTAMPLA CU PRETUL AURULUI IN CRIZA : SCADE MAI MULT DECAT MEDIA CBO (a celor mai importante materii)
  Pe burse nivelul increderii e la cel mai ridicat nivel de multi ani , chiar mai ridicat ca nivelul din 2007( stiti ce se intampla cand nivelul increderii e foarte ridicat : SE SCHIMBA TRENDU’ !!!!!!!!! Daca se schimba trendu la bursa e exclus sa avem inflatie , pt ca inflatia prima data se manifesta prin cresterea pietei de actiuni ,cresterea aurului si devalorizare de moneda .
  Tot pe burse cine cunoaste analiza tehnica poate utiliza indicatorul pitchfork pe graficul dj pe toata perioada acestuia si poate vedea ca suntem la intoarcea unui trend super cicle , rezultand in intrarea scaderii pietei de actiuni pe o perioda foarte marede peste 10 ani cu siguranta=== deflatie
  Inflatia se poate realiza prin imprumuturi si acordare de facilitati pitelor financiare. DE CE NU SE MAI POATE REALIZA INCONTINUARE ???? R:pt ca nivelul datoriilor a ajuns la asa un nivel incat ea ar provoca cresteri la dobanda pt imprumuturi pe pietele financiare
  compensata cu o scadere de cheltuieli va duce in final la imposibilitatea de plati astfel de imprumuturi- reticenta creditorilor de a mai acorda imrumuturi deoarece ar creste riscul ca ei sa nu-si mai vada banii–––- DEFLATIE
  POATE GRESESC IN CEA CE SPUN , DAR EU CRED CA O PERIOADA DE DEFLATIE E CU MULT MAI DEVASTATOARE DECAT HIPERINFLATIE !!! PT CA ACEASTA COLABOREAZA CU NIVELUL DATORIILOR ===consider ca sanse de deflatie sunt iminente . Mai pot aduce argumente pt a-mi sustine punctul de vedere.
  Daca sunteti interesati va pot aduce dovezi cum ca puntele : 2 , 3 , 9 ,10 si mai ales 13 sunt niste mari pacaleli!!!!

  Apreciază

  • saccsiv said, on februarie 28, 2011 at 6:58 am

   silviu

   Ceea ce numim noi pe acest blog ELITE, stapanesc inca de la sfarsitul secolului 19 ceea ce in material ni se zice ca stapaneste actualmente China.

   Referitor la 13, nu esti de acord cu treaba cu virusii – Iran sau per ansamblu: ca doresc sa explodeze Orientul Mijlociu?

   Apreciază

 12. silviu said, on februarie 27, 2011 at 11:21 pm

  poate la unele puncte nu am fost prea expicit , deoarece eu am in cap o schema si poate am omis sa explic unele lucruri. scz pt greseli

  Apreciază

 13. dante said, on februarie 28, 2011 at 6:09 am

  Poate ca are dreptate in ceea ce spune acest magnat, dar pe de alta parte ma uimeste, cum a putut sa spuna asa ceva stiid faptul ca de la „ei” nu prea razbat prea multe informatii necenzurate, iar cele care razbat sint de fapt scenarii de-ale lor… dar, cine stie, caile Domnului sint intortocheate.
  Noi trebuie sa avem credinta in Dumnezeu si sa nu ne panicam, ca aceasta de la diavol vine, asa ca sa nu fim luati de valul lumesc al desartaciunilor si disperarilor.
  Doamne ajuta!!

  Apreciază

 14. paul bacosca said, on februarie 28, 2011 at 6:52 am

  Ramane totusi de vazut cat de veridica este informatia!!

  Apreciază

 15. abc said, on februarie 28, 2011 at 8:12 am

  Biserica din satul Petru Vodă jud Neamț a ars .
  http://www.evenimentul.ro/articol/a-ars-biserica-din-petru-voda.html

  Apreciază

  • saccsiv said, on februarie 28, 2011 at 9:46 am

   abc

   Nu-i de la manastire, e din sat, una veche de lemn in care se pare ca nu se mai slujea.

   Apreciază

 16. Luc101 said, on februarie 28, 2011 at 8:14 am

  Biserica nemţeană „Trei Ierarhi” din satul nemţean Petru Vodă – monument istoric – a fost mistuită de flăcări.

  http://www.tvr.ro/articol.php?id=98148&c=99

  Apreciază

 17. X-Iurie said, on februarie 28, 2011 at 8:34 am

  Caderea dolarului este invevitabila fiindca asta tot intra in planurile celor din umbra , america va fi data la o parte cind ea nu va mai trebui , voi ce asteptati ca acest domn din umbra sa va zica si de cipuri ca sa para mai credibil ??? eu cred ca s-a exprimat destul de clar , ca odata cu caderea dolarului vor cadea toate economiile , si asta nui o noutate ci mai degraba o realitate spre asta se merge , se stie ca toate economiile lumii sunt virusate de dolar , si aproape toate tarile rezervile valutei nationale o acopera cu dolar , iar valuta noua care va aparea nu va mai fi in numerar , ci va fi una electronica si e clar ca va fi un cip sau un tatuaj laser invisibil . Deci nu exista nici o valuta nationala care sa inlocuiasca la moment dolarul care la sigur fara nici un dubiu va fi nivelat la cota zero ca si euro de altfel , euro nu are asa acoperire ca dolarul de aia nu poate fi privit ca alternativa , atit fizic cit si nu va fi primit de alte state ca alternativa dolarului iar asta e cel mai important sa fie primit de toti dar asa cum nu toti iubesc europa este o utopie sa fie euro valuta globala , evident in format electonic euro ar putea avea o acoperire globala iar masina va tiparit va tipari suma necesara 😀 dava va fi nevoie , dar asta nu se preconizeaza , se preconizeaza aparitia unei noi modalitati de plata fara numerar care va fi acceptata de toti cum a fost acceptat cindva dolarul , pentru asta ei au nevoie de un haos global , de razboaie etc , sa ne aducem aminte cum a fost bagat dolarul pe git tuturor , dupa haos dupa al doilea razboi mondial dolarul a fost ca un garant al unei „economii sanatoase” si un sustinator in europa pentru toate economiile ruinate . Si sa nu uitam , ca sunt prorociri ale Sfintilor parinti care spun ca russia va fi atacata de china , si va fi cucerita pina la Ural . Puteti sa va uitat pe harta … si veti intelege cit e de serios , masonilor lea scapat multa informatie in ultima vreme , de aia ei inteleg ca nu mai au mult timp la dispozitie , ei se tem daca se mai retin le scapa planul diabolic de sub control . Iar noi nu trebuie sa ne spariem , stim ca toate astea au sa se intimple , mai devreme sau mai tirziu , ceia ce depinde de noi la momentul actual , asta e sa nu ne dam acordul pentru instalarea noi ordini mondiale , sa refuzam actele biometrice , platile electronice , etc . Doamne ajua !

  Apreciază

 18. kushter said, on februarie 28, 2011 at 3:54 pm

  Dumnezeu este iubire!

  Apreciază

 19. el said, on februarie 28, 2011 at 4:52 pm

  eu nu cred in veridicitatea 100% a info date de insul acesta( si nici in buna lui credinta);cred ca sunt ceva info corecte(cu scopul de a face sa treaca informatia ca oarecum credibila) amestecate cu minciuni si cu „scenarii”/planuri de cabinet din care unele NU se vor dovedi viabile.

  Apreciază

 20. N said, on februarie 28, 2011 at 4:58 pm

  multe lucruri din acest articol (si multe altele chiar foarte multe altele…) sunt semnalate cu mult timp inainte (interviul luat de White lui Rosenthal dezvaluie aspecte ce pareau o fictiune pt unii la acea vreme)

  da o cautare cu

  the hidden tyranni

  sau foloseste link-ul (sunt si altele)

  http://www.the7thfire.com/new_world_order/zionism/hidden_tyranny.htm

  Apreciază

 21. Fulger said, on februarie 28, 2011 at 5:39 pm

  Bine este ca munca noastra de a descoperi aceste planuri poate ne-a fost comfirmata. Am citit discutia dintre Saccsiv si Pr. Vasile si as dori sa il contrazic pe Pr. Vasile cu privinta la fNOM daca se poate:

  Pr. Vasile

  Acest concept de fNOM nu este aparut peste noapte , aceasta teorie este comfirmata inca din anul 1897 cand a iesit la iveala acea informatie si anume Protocoalele Inteleptilor Sionului. Sa recunoastem pe atuncia nici televizor nu exista , acele protocoale au fost o mina de aur pentru oameni acelor vremuri si nu degeaba s-a incercat oprirea raspandiri lor.

  Apreciază

 22. petre said, on februarie 28, 2011 at 8:20 pm

  Parerea mea este ca acest „mare magnat al titeiului” este un personaj inventat de serviciile secrete cu scopul de a sensibiliza populatia occidentala si nu numai, sa fie de partea Sua, in eventualitatea unui conflict cu China. Daca chinezii ar fi fost un popor agresiv s-ar fi auzit prin mass media de tot felul de incidente in care sa fie implicati. Sa recunoastem ca ei au cel mai mare numar de emigranti in lume, dar cu toti cauta sa nu produca incidente in tarile care ii gazduiesc.

  Apreciază

  • natalia said, on martie 1, 2011 at 10:02 am

   Chinezii la fel ca si yoghinii indieni si tibetani apartinand aceluiasi tip de spiritualitate au o alta strategie de cucerire a lumii…stiu sa disimuleze f bine se prefac a ne fii prieteni a fi oameni pasnici si de treba dar de fapt prea putini le pot disimula planurile.Ei incearca sa cucereasca lumea prin strategie bine pusa la punct si cu viclesug nu direct si in mod ofensiv cum au islamicii si occidentalii obiceiul.Sa nu crezi ca popoarele asiatice nu sunt capabile de acte de cruzime…Nu am nimic impotriva poprului chinez care probabil in masa lui e format din oameni onesti dar sunt din pacate o masa de manevra ce-i drept numeroasa controlata de varfurile lor si de elitele din umbra.

   Apreciază

   • Petre said, on martie 1, 2011 at 1:11 pm

    @natalia da-mi voie sa am indoieli cu privire la faptul ca un magnat care toata viata sa a slujit diavolului dintr-o data „el si-a deschis inima plina de remuşcări in fata pastorului”. Mi-e greu sa cred si faptul ca pastorul in timpul spovedaniei incepe sa noteze punct cu punct fiecare destainuire incredintata de mason, apoi face publica spovedania care ajunge pe net intr-o saptamana, desi nu are dreptul de a dezvalui nimic din cele spuse la spovedanie. Nu mai vorbesc ca mai avea putin si-i dezvaluia si numele spunand ca e vorba despre un mason de rang inalt care e bolnav in stadiul terminal 🙂 . Deci daca masonul ar fi chemat pastorul (ceea ce eu nu cred) sa se spovedeasca rezulta ca masonul nu a intentionat sa faca publice respectivele evenimente viitoare, ci ar fi vrut doar sa-si linisteasca constiinta stiind ca pastorul nu are dreptul sa le dezvaluie mai departe, iar daca fiind pe patul de moarte ar fi vrut sa faca publice aceste lucruri, (evident cuprins de remuscari), de ce nu a chemat un ziarist ? Concluzia este ca nu sta in picioare… pare mai degraba o incercare de manipulare. Probabil cineva are nevoie de un sentiment de antipatie impotriva chinezilor. Nu m-ar mira daca in china unele sit-uri ar promova fel de fel dezvaluiri impotriva europenilor. Adica ceea ce a incercat sa faca wikileaks

    Apreciază

 23. Roxie said, on februarie 28, 2011 at 8:45 pm

  Mie treaba asta cu NOM si fNOM mi se pare ca e ca aia cu magia alba care cica e benefica si magia neagra care e malefica – de fapt sunt amandoua malefice dar se face biFURCAtia asta ca sa-i ameteasca pe naivi … pe acelasi principiu fNOM da doar impresia ca lupta impotriva NOM, cand de fapt e aceeasi …

  Apreciază

  • saccsiv said, on februarie 28, 2011 at 9:38 pm

   Roxie

   Nu sunt sigur ca ai inteles.

   Apreciază

   • Roxie said, on martie 2, 2011 at 12:40 pm

    Ma refeream ca fNOM e aceeasi, adica la fel de rea pt. ca reala NOM o va folosi sa isi atinga scopurile: prin revolte doar se va putea pretexta ca trebuie NOM, poate n-am ales bine exemplul cu magia alba si neagra …

    Apreciază

 24. petre said, on februarie 28, 2011 at 8:52 pm

  Iata aici un articol interesant. http://mucenicul.wordpress.com/2009/11/04/cum-vede-china-guvernarea-noii-ordini-mondiale/

  Apreciază

 25. Fulger said, on martie 1, 2011 at 8:51 pm

  Exista posibilitatea sa fie o minciuna sau un plan de a induce in eroare:
  In primul rand masonul nu si-a spus gradul deoarece la astfel de informati numai adepti de la gradul 32 in sus au aces , iar daca este un mason cu grad mai mic n-ar cunoaste aceste lucruri.
  In al doilea rand masonul spune ca America este o tara la mila Chinei , care de fapt China este o tara foarte inapoiata, cu proaste conditi de trai si cu putine resurse de exploatat.America orict de slab populata ar fi tot ar avea un arsenal foarte puternic care ar face diferenta dintre cele 2 tari.Inca un detaliu cand am citit Profeti despre Antihrist de pe Apologeticum spunea ca dupa ce imperiul lui Antihrist se va imparti in trei parti atunci va fi atacat de care tarile din vest si anume au mai scris in paranteza ,, posibil tarile asiatice,, acest lucruri ar putea exclude spusele masonului.
  In al treilea rand nu m-as astepta ca un mason sa se pocaiasca in fata unui pastor protestant , masonul uraste crestinismul cel mai mult si a depus juramant impotriva lui.

  Sper ca sa inteles ca nu tot ce zboara se mananca. 🙂

  Apreciază

 26. Emanuel said, on martie 3, 2011 at 12:30 pm

  Salutare la toata lumea!
  Ccitind replicile dumneavoastra Parinte Vasile si cele ale lui Saccsiv, in ceea ce priveste NOM si Falsa-NOM, nu am putut sa ma abtin 😀 si remarc urmatoarele:
  1. Cred ca pererile personale care sunt diferite conteaza si sunt importante, intrucat vizavi de o problema anume iti poti forma o perspectiva cat mai obiectiva;
  2. Parinte Vasile! Spre exemplu unul din principalele motive pentru care-l urmaresc pe saccsiv este tocmai pentru faptul ca a sesizat aceasta conotatie, pe care el a denumit-o in premiera, cel putin pt mine, Falsa-Nom (si subliniez ca e unul dintre putinii din presa „independenta” si crestina – daca o pot numi asa, care a sesizat). Adica printre cei care se declara anti-sistem si anti-NOM (si aici lista poate fi lunga de la Assange, Alex Jones, zeitgeist si tot felu de denuntatori al caror marturii nu prea poti sa le confirmi sau sa le consideri obiective) pot fi si impostori. Cred in ideea asta ponind de la premisa ca atunci cand vrei sa distrugi o entitate, o asociatie de concepte, de oameni cualizati si nu ai arme, recurgi la distrugerea din ea insasi. In cazul de fata prin infiltrarea de personaje ce se declara „anti” NOM, sistemului in general, care prin asa zise dezvaluiri pe care le fac sa conduca lumea la concluzii pe care EI doresc sa ti le incouleze. Asa ca, in ziua de azi mi se pare extraordinar de greu, in a cerne informatia ca fiind veridica sau neveridica.
  Intradevar ca denumire suna ciudat fenomenul asta, dar cred ca saccsiv a recurs la denumirea asta pentru ca cei care il urmaresc sa aiba un reper pe scurt la ideea expusa mai sus. Desigur conceptul presupune o abordare mult extrapolata de ceea ce am scris.
  3. Insa sub anumite aspecte impartasesc si ideea sesizata de dumneavoastra Parinte, dupa parerea mea saccsiv in ceea ce scrie si in modalitatea de administrare a comentariilor, ar trebui sa adopte o atitudine mai deschisa in sensul ca in momentul cand apar si pareri contrare a ceea ce ne prezinta imi creaza impresia ca devine virulent si accepta mai greu ca unele persoane pot avea si alte convingeri despre subiectul in cauza. Sper sa nu-l fi suparat cu remarca asta pe saccsiv SI e posibil sa ma insel, dar asta e parerea mea si preferer sa spun ce cred, decat sa ma abtin sau mai grav, sa declar altceva decat ceea ce gandesc.
  Nu vreau sa ma transform in critic si nici in cunoscator, asa cum am scris si pe forumul deschis de saccsiv cu ceva timp in urma, ca articolele care trateaza teme legate de astia de cred ca conduc lumea ar trebui prezentate doar ca simpla informatie, iar cititorul crestin si roman sa faca singur analogia cu ceea ce incearca autorul sa-i arate. De altfel multe din articolele lui saccsiv sunt deja in foma de care vormbeam.

  Apreciază

 27. Radu said, on februarie 1, 2012 at 7:50 pm

  L-am urmarit pe Lindsey Williams, pastorul, de mai bine de 3 ani, timp in care a spus multe. Sunt extrem de mult persoane complet neinformate pe acest forum care isi dau cu parerea cam ce cred ei. Acest magnat i-a facut multe dezvaluiri acestui pastor pe parcursul a 30 ANI, iar articolul acesta se refera doar la dezvaluirile complete pe patul de moarte si nu face nici o referire la cele partiale pe parcursul a mai bine de 30 ANI. Acest pastor a scris nenumarate carti in toti acesti ani si a facut nenumarate previziuni care s-au adeverit in toti acesti ani! E treaba fiecaruia daca crede sau nu.

  Doamne ajuta.
  Radu.

  Apreciază

  • saccsiv said, on februarie 1, 2012 at 8:01 pm

   Radu

   Complet neinformate?

   Si ce anume a mai zis magnatul?

   Apreciază

 28. marian said, on februarie 1, 2012 at 11:23 pm

  Lindsey Williams apare adesea in interviurile lui Alex Jones. Protocoalele asa-zisilor intelepti ai sionului ne spun ca, ei, sistemul, au in mana ambele tabere ale luptei care se desfasoara chiar sub ochii nostri si ca nu exista vreun grup independent, scapat de sub control. Toti acesti actori au de interpretat un rol care sa convina in final scopului ocultei. Imi vine dureros de greu sa afirm ca si Alex Jones si David Icke, sunt cel mai probabil, agenti ai ocultei, oameni care nu isi mai apartin si care nu au altceva de facut decat sa isi urmeze calea, nespunand ca, nu aceea e adevarata lor cale, ci, ca e o poteca trasata de catre sefii lor, oculta… Observati cum amandoi spun cam acelasi lucru: adevarul e in insasi mintea-matricea individului, nerecunoscand vreunul suprematia Lui Dumnezeu si nici Jertfa Mantuitorului, ca dovada a dragostei Lui Dumnezeu pentru noi, oamenii.

  Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: