SACCSIV – blog ortodox

„Vietile Sfintilor” dovedesc clar ca la Iasi n-a izvorat mir pentru DANION si nici pentru ca a vorbit el despre CALENDAR …

Citez din http://www.calendar-ortodox.ro/luna/februarie/februarie24.htm:

În luna febriarie, ziua a douăzeci şi patra, pomenirea aflării cinstitului cap al sfântului prooroc Înaintemergător şi Botezător Ioan.

Cinstitul cap şi de îngeri mult preţuit al Înaintemergătorului s-a aflat, întâia oară după bunăvoirea şi arătarea sfântului Ioan Înaintemergătorul, de doi monahi oarecare, în casa lui Irod, mergând aceştia la Ierusalim, spre a se închina la purtătorul de viaţă mormânt al Domnului şi Mântuitorului nostru Iisus Hristos. Iar de la aceşti monahi luându-l un oarecare olar, l-a dus în cetatea emesenilor şi cunoscând olarul cum că prin mijlocirea sfântului cap avea bună norocire, îl cinstea în chip de negrăit. Când a fost să moară, l-a lăsat surorii sale, zicându-i să nu-l mişte de la locul său, nici să-l descopere, ci numai să-l cinstească. Iar după moartea acelei femei, sfântul cap al Botezătorului a ajuns de la unii la alţii şi mai pe urmă a ajuns la un oarecare Eustaţiu monah şi preot, care era de aceeaşi credinţă cu eresul arienilor. Acesta fiind alungat de către dreptcredincioşii din peştera unde locuia, căci precupeţea tămăduirile care se făceau de sfântul cap şi le arăta ca făcute de eresul lui, din voia lui Dumnezeu cinstitul cap a rămas în peşteră şi a fost ascuns acolo, până în vremea lui Marcel care era arhimandrit pe vremea împărăţiei lui Valentin cel tânăr şi a lui Uraniu episcopul Emesiei. Atunci mulţi având descoperiri, cinstitul cap a fost găsit a doua oară, într-o oală de lut, care servea pentru apă şi a fost adus şi pus în biserică de episcopul Uraniu, făcând nenumărate tămăduiri şi minuni.

Cu ale Înaintemergătorului Tău rugăciuni, Hristoase Dumnezeul nostru, miluieşte-ne şi ne mântuieşte pe noi. Amin.

Comentariu saccsiv:

Multi stilisti ma intreaba ceva de genul:

„Daca Danion a gresit in campania sa de anul trecut, in legatura cu calendarul, atunci de ce din moastele Sfintilor Inchisorilor a izvorat mir la Iasi, la sfarsitul coferintei sale?”

Chiar Danion imi spunea la acea vreme ca a izvorat mir, caci el a glasuit cateva minute despre calendar …

Pana acum eu ii intrebam la randul meu cam asa: moastele Sfintilor din vechime pot fi facatoare de minuni daca acum se afla la pagani sau eretici?

Concret, daca de exemplu un ortodox se duce la moastele Sfantului Nicolae, evident fara a se ruga cu catolicii, oare ca s-ar putea intampla vreo minune? Sa se vindece sau ceva de genul?

Eu cred ca da. Dar nu se va petrece o minune pentru a valida “biserica” papistasa. Cam la fel e si cu Danion. Nu pentru el au izvorat mir si nici pentru discursul sau despre calendar.

Iata ca istoria pomenirii aflării cinstitului cap al sfântului prooroc Înaintemergător şi Botezător Ioan ne dovedeste o data in plus aceasta.

Pana acum, din cele trei chestiuni pe care le-am abordat acum cateva zile referitor la Danion, doua s-au adeverit:

1) A inceput sa iasa la rampa, in public, fara insa a se dezice tot in pulbic de raul ce l-a facut pana in prezent:

DANION VASILE a indemnat crestini sa plece din BOR. Ii cer sa arate public ca “argumentele” pe care le-a folosit sunt inselari

2) La lansarea cartii „Marturisitorii”, n-a amintit nimic despre Capitan:

Asadar, n-au vorbit despre CAPITAN la lansarea cartii “Marturisitorii” …

A mai ramas a treia chestiune, dar pentru care trebuie sa avem rabdare cel putin pana in aprilie, caci in martie se implineste un an de la minunea de anul trecut.

Urmare a articolului meu din 2010:

Chestiunea DANION VASILE. Noua sa actiune. Intrebari la care TREBUIE sa raspunda

M-a sunat cam la un sfert de ora dupa ce l-am postat, m-a certat cum de eu indraznesc sa-l iau la intrebari si mi-a spus o povestioara, cum ca Sfantul Vasile cel Mare a fost pe vremea sa abordat de un cizmar ce il intreba de una de alta despre credinta. Si Sfantul ii raspundea. Mai apoi nu i-a mai raspuns, ci i-a zis: „Cizmare, nu mai sus de cizme!”

Deci eu eram cizmarul iar el era pe deal. Si de la inaltimea aia mi-a repetat de cateva ori ca el e teolog iar eu nu stiu nimic. Dar sa raspunda public la intrebarile din acel articol, tot n-a vrut.

Tot in acea convorbire mi-a spus ca anul acesta vrea sa mai tina o conferinta si ca va mai fi o minune si ca va spune poporului motivul pentru care are loc de fapt acea minune. Ca a avut el o viziune …

Sa asteptam si sa vedem.

Unii imi reproseaza faptul ca trebuia intai sa-l las si sa observam ce va face in martie. Asa gandeam si eu, dar cand am aflat ca iese inca din luna asta in public, fara a se dezice de ratacirile lui de pana anul trecut, n-am mai rabdat. Poate am gresit ca strategie. Asta e. Oricum, repet, doua chestii din trei deja s-au adeverit. Mai departe sunt doua variante:

–          Ori a renuntat la actiunile sale de pana anul trecut, ceea ce ar fi bine, dar insuficient pana nu se dezice public. Trebuie inteles ca a nenorocit niste oameni, care au ajuns sa nu mai meaga la biserica sa nu se mai impartaseasca, sa nu se mai spovedeasca, dar cauta cai verzi pe pereti. Ba mai mult, toti plecatii striga ca apucatii ca in BOR nu mai e har.

–          Ori n-a renuntat si n-o sa rabde sa nu se foloseasca de moastele Sfintilor Inchisorilor pentru a mai determina pe unii din crestini sa iasa din BOR …

 

 

 

46 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

 1. saccsiv said, on februarie 24, 2011 at 10:44 am

  Pentru o mai facila parcurgere a acestui blog, cititi va rog si “CUPRINS”:

  https://saccsiv.wordpress.com/about/

  Apreciază

 2. Ion de la Chiuiesti said, on februarie 24, 2011 at 11:13 am

  prietene, din cate se vede pe afis, era vorba de marturisitorii din inchisorile comuniste dupa cum se intituleaza cartea. Capitanul nu avea nici o legatura cu inchisoarea comunista.

  Apreciază

  • nea Anderthal said, on februarie 24, 2011 at 5:11 pm

   ..da, dar cei care au umplut inchisorile comuniste care-i „miscari” apartioneau „Ioane”?I-am vazut ieri aici la noi in urbe (cu tatal lui T.Gheorghe) si au vorbit foarte frumos despre Capitan !

   Apreciază

   • Ion de la Chiuiesti said, on februarie 24, 2011 at 5:27 pm

    Vorbim strict de Capitan. De ce amestecam lucrurile? Daca se vrea evocarea Capitanului, de ce nu se face o conferinta cu subiectul asta?

    Apreciază

 3. Stefan said, on februarie 24, 2011 at 11:14 am

  Vor fi milioane de pygmalioni proveniti de la yoghini si alte secte ce nu vor avea nici o sansa in fata celor ce cunosc cat de putin despre ei,iar amagirea se va face cu buna stiinta spre a determina „alunecarea” Crestinilor spre ecumenism prin dualitate si apoi in apostazie prin alte inselaciuni ! De aceea este necesar nu sa facem grupuri separate de opinii ci doar sa fim uniti unii cu altii spre a lupta impotriva slugilor antihristice si pentru noua temnita mondiala care ni se pregateste in mod special Crestinilor Ortodocsi si prin inselatori si amagitori ! Dupa mintea mea slaba frate Saccsive,acolo unde il marturiseste pe Hristos un cizmar,acolo vine, si nu la unul plin de doctrine asimilate la greu dar nu spre folos haric,si nu spun acestea spre a osandi ci e doar o constatare ! Oricum eu spun sincer ,mai bine raman la stadiul de „cizmar” cu frica de Dumnezeu si nu ma ridic din colbul Neamului, decat printre varfurile „dealului” ! Eu sunt un nimeni in raport cu teologia studiata si aprofundata de domnul danion,dar acolo unde intervine trufia unor cunostinte,de acolo se termina Ortodoxia pentru ca de la mandrie a cazut lucifer ! Sa luam aminte !

  Apreciază

 4. Sită Deasă said, on februarie 24, 2011 at 11:18 am

  @SACCSIV

  ce a facut Danion si ce face acum, nu trebe sa ne mire. vorba aceea: orice pasare pe limba ei piere. poate are intentii bune, iar drumul la iad e pavat cu intentii bune.
  eu cred ca la el s’a intamplat ceea ce Sfintii Parinti zic despre caderea in sus.
  pocainta adevarata e greu de atins, si e mult de lucru la asta. oricum, nu e ca in yoga unde faci niste exercitii si asane si atingi starea de „iluminati”.

  la el mai este un lucru: din cauza copacilor nu vede padurea. i s’a pus pata pe calendar si bate campii cu asta si a luat’o prin balarii. habauceste.

  eu nu il cunosc, nu am vorbit cu el si nici nu l’am vazut vreodata. insa ma bazez pe ce a spus nasica mea despre el: nu am incredere in el, e ceva care nu prea miroase a bine. la fel a spus si despre dan puric cand a inceput sa lanseze prima carte si apoi l’a vazut pe un filmulet intr’o conferinta, si a avut dreptate, asa a fost.

  sunt de acord cu tine ca a sosit timpul cernerii… si trebuie sa fim atenti la noi. sa fim prezenti. uite, acum inteleg sensul raspunsului fratilor din Miscare cand raspund la strigare cu „PREZENT”.
  Parintele Arsenie Papacioc spune: „ca duhovnic, nu recomand actul de nevointa (nota mea: asta nu inseamna ca nu e buna daca este facuta sub ascultare), ci o stare de prezenta continua. Starea de nevointa nu este un scop, dar starea de prezenta da. Prezenta nu cere nimic si da totul. Eu propovaduiesc importanta trairii momentului. Sa traim fiecare clipa, ca si cum ar fi ultima.”

  la lucrul acesta trebuie sa lucram si noi… si in mod sigur trebuie sa lucreze si Danion.

  Sa ne rugam si sa fim prezenti prin rugaciune tot timpul.

  Doamne ajuta!

  Apreciază

 5. ioana said, on februarie 24, 2011 at 12:24 pm

  Si totusi, in ultimul timp Danion i-a dezamagit pe stilisti (am vazut pe unul din site-urile lor), iar pe blogul personal, a preluat invitatia catre pr. Nichita a pr. Mihai Valica de a se intoarce in Biserica Ortodoxa.

  Apreciază

 6. AparamOrtodoxia said, on februarie 24, 2011 at 12:50 pm

  Procuratura vrea sa descinda la Manastirea Petru Voda …..Facem zidul nemului Romanesc …Zidul lui Hristos sau stam la caldurica????? http://aparamortodoxia-aparamortodoxia.blogspot.com/2011/02/marius-ghilezan-procuratura-urmeaza-sa.html

  Apreciază

  • el said, on februarie 24, 2011 at 6:02 pm

   Sa-i fereasca Bunul Dumnezeu pe maici si pe Parintele Justin de vreun proces caci nu m-as mira sa fie „tratati” ca Parintele Daniel Corogeanu si maicile de acolo si de justitia lumeasca smintita si de unii reprezentanti „ilustri” ai Bisericii (poate asa va avea bietul IPS Teofan ocazia sa-si arate buna intentie si curajul care-i lipseste cu desavarsire) care stiu doar sa dea comunicate viclene si ambigue in limbajul de lemn invatat de pe vremea comunista ;poate asa se va vadi fara drept de rastalmacire masura fiecaruia.

   Apreciază

 7. dardala said, on februarie 24, 2011 at 1:08 pm

  Acelaşi lucru poate fi spus despre minunile care se întîmplă în bisericile ecumeniste.

  Apreciază

 8. #Cosmin said, on februarie 24, 2011 at 1:20 pm

  Am o intrebare: Mai exista cineva care sa confirme ca de undeva, de oriunde a izvorat MIR sau orice lucru de genul acesta… pe timpul discursului domnului Danion Vasile?

  Apreciază

  • saccsiv said, on februarie 24, 2011 at 2:00 pm

   #Cosmin

   Eu nu ma indoiesc ca a izvorat mir. Caci multi din cei prezenti au spus-o.

   Eu nu pedalez pe ipoteza unui fals.

   Apreciază

 9. mircea said, on februarie 24, 2011 at 1:44 pm

  Saccsiv,
  Ai facut bine ca ai scris. Poate chiar ai scris un pic cam tarziu.
  Ca sant unii de au terminat cu pacatele si vor rataciri inalte.
  Era o fata (doamna) care a dialogat cu tine mai mult la acel articol si care trecuse la stilistii astia. Venise ea cu o logica mare parca. Dar, cand i-ai zis ca ai fost si tu abordat, a cam fost mirata si cu o urma de regret in „glas” pt plecarea ei din BOR. Asa mi s-a parut.
  E bine sa stie lumea si cu cat mai repede cu atat mai bine.

  Apreciază

 10. studentperole said, on februarie 24, 2011 at 2:16 pm

  Parca una din esentele in Ortodoxie, era sa fim smeriti; smerenia.
  Cam mare distanta de la „cizmele de mai sus” pana la smerenie …
  Intr-adevar a sosit timpul cernerii.

  Apreciază

 11. DM said, on februarie 24, 2011 at 2:19 pm

  Off topic:

  http://www.evz.ro/detalii/stiri/chipurile-care-detecteaza-cancerul-intr-o-ora-922242.html

  Inca un lucru „pozitiv” relativ la cipuri.

  Doamne ajuta!

  Daniel

  Apreciază

 12. Fulger said, on februarie 24, 2011 at 2:56 pm

  Lady Gaga , ,,martira,, showbisnisului.
  http://vigilantcitizen.com/?p=6966

  Apreciază

 13. Ciprian said, on februarie 24, 2011 at 3:22 pm

  Out of topic!
  Cea mai frumoasa definitie a corectitudinii politice:
  Corectitudinea politica este o doctrina, cultivata de o minoritate deliranta, ilogica si lipsita de scrupule ce este promovata masiv in mass-media ce sustine afirmatia ca este intrutotul posibil sa apuci o bucata de kkt de partea curata!
  Sa ma iertati

  Apreciază

 14. GABRIEL din Canada said, on februarie 24, 2011 at 4:01 pm

  Eu, Gabriel Branici , din québec, canada, sunt alaturi de parintele Iustin, Gardul de fier si aparam ortodoxia au dreptate, trebuie plecat urgent la petru voda, pentru ca daca il iau pe parintele si pe maicute o sa fie prea tarziu.Acum trebuie sa aratam ca ne pasa.Nu putem asista la inchiderea parintelui si a maicutelor. sacciv, incepe mobilizarea!

  Apreciază

 15. Ioan C. said, on februarie 24, 2011 at 4:11 pm

  Frate Sacsiv, care moaste au izvorat mir? Vreau sa stiu si sa vad.
  Scandalul cu Danion nu ma intereseaza, nu calendarul ( masurarea timpului) mantuieste, ci dreapta-credinta in Domnul si Mântuitorul Iisus Hristos, Fiul lui Dumnezeu:
  ” Şi aceasta este viaţa veşnică: Să Te cunoască pe Tine, singurul Dumnezeu adevărat, şi pe Iisus Hristos pe Care L-ai trimis.”
  ( Ioan 1, 3).

  Apreciază

 16. paul bacosca said, on februarie 24, 2011 at 4:18 pm

  Pe Danion Vasile l-am ascultat (din intamplare, pentru ca am insotit-o pe sotia mea) acum doi ani la Piatra Neamt, intr-o conferinta unde erau si cativa preoti de la Petru Voda, apoi l-am mai vazut la televizor si in filmarea de pe youtube cu miracolul mirului.
  In principiu spune bine ceea ce zice si scrie, dar marele sau risc este exaltarea si lipsa smereniei. Aceasta senzatie a exaltarii am avut-o atunci cand venise la Piatra si am ramas, din acest punct de vedere, cu o impresie proasta.
  Un alt mare risc al sau este pierderea dimensiunii duhovnicesti, in sensul ca teologia sa risca sa devina doar stiinta. Dovada a celor spuse, este faptul ca gaseste cusururi si Bisericii Ortodoxe. Ce-si doreste la urma urmei, sa devina un Luter ortodox?
  Ca si crestin prefer exemplele parintilor care traiesc duhovniceste, decat al teologilor, cu exceptia celor care sunt si traitori duhovnicesti, cum a fost Staniloae.
  Dat fiind ca miracolul s-a intamplat in timpul unei conferinte de-ale sale, a fost o confirmare, pentru el, ca ceea ce spune si zice vine de la Dumnezeu si trebuie s-o tina tot asa! Sper totusi sa nu aud intr-o zi ca Danion face miracole!!

  Apreciază

 17. nea Anderthal said, on februarie 24, 2011 at 5:22 pm

  salut,
  La conferinta cu poetii din inchisorile comuniste unde a fost si Ilie Gheorghe s-a vorbit foarte frumos despre „ce vorbim si noi aici”.Citeva lucruri mi-au ramas in minte:
  1-Un domn Totoianu(daca retin corect) a spus ,printre altele, ca: problemele sociale ale neamului nostru(si nu numai) NU se rezolva prin „solutii materiale” ci doar prin INTOARCEREA LA HRISTOS !
  2-Tot acest domn a multumit lui Dumnezeu ptr. cei 14 ani de temninta grea in care l-a gasit cu adevarat pe Dumnezeu!NUMAI PRIN NECAZ SI SUFERINTA DEVII PUTERNIC(DACA ESTE PTR. ADEVAR=HRISTOS)
  3-Doar o minune(mai multe n-ar strica) si MILA LUI DUMNEZEU MAI POATE SALVA NEAMUL ROMANESC (si intreaga omenire) DE URGIA CE VINE !Tineretul de azi este sub orice critica,asa l-au adus CEI CE AU FACUT SI COMUNI$MUL SI F@$CI$MUL SI TOT CE-I RAU PE LUMEA ASTA..etc

  Apreciază

 18. GABRIEL din Canada said, on februarie 24, 2011 at 5:23 pm

  Parinte IUSTIN SI-A JERTFIT 16 ANI DIN VIATA PENTRU CREDINTA IN DUMNEZEU. acum parintele si maicutele sunt in pericol. Procuratura poate sa descinda in orice moment. sa jertfim si noi nu 16 ani, 16 ore din viata noastra mergand la Petru voda SA-L SUSTINEM PE PARINTELE.16 ore pentru 16 ani! Eu din canada nu pot ajunge in 16 ore, dar indiferent unde va aflati in tara nu dureaza mai mult de 16 ore sa ajungeti la petru-voda!Sa dam 16 ore pentru 16 ani!Asa sa ne ajute Dumnezeu!

  Apreciază

  • Iones said, on februarie 24, 2011 at 11:03 pm

   Frate in provincia Québec limba oficiala e franceza sau engleza ?

   Apreciază

 19. nea Anderthal said, on februarie 24, 2011 at 6:14 pm

  @Ion de la Chiuiesti
  Te inteleg „Ioane” dar daca s-ar intimpla asa ceva s-ar supara papu$arii si vom si atacati si de OZN’uri! Adevarul va invinge in final!Rabdareee..rabdareee..etc..

  Apreciază

 20. abc said, on februarie 24, 2011 at 6:56 pm

  Apreciază

 21. codrut said, on februarie 24, 2011 at 7:44 pm

  o intrebare in afara subiectului….Deoarece in Romania nu imi gasesc de lucru sunt tentat sa aplic ptr un job din Cipru, dar as dori sa stiu daca bancile din Cipru au toate carduri cu chip…exista vreuna unde sa pot deschide un cont si care sa aibe card fara chip?

  Apreciază

  • paul bacosca said, on februarie 24, 2011 at 8:24 pm

   Iti urez succes in cautarea jobului, dar cred ca e mult mai greu sa gasesti o banca cu carduri fara cip, decat gasirea unui loc de munca!

   Apreciază

 22. TheSpiritOfCaptain said, on februarie 24, 2011 at 8:44 pm

  Apreciază

 23. ana said, on februarie 25, 2011 at 2:08 am

  Lumea este obsedata de facebook.
  http://www.servicii-it.info/2011/02/lumea-este-obsedata-de-facebook.html

  Apreciază

 24. mircea said, on februarie 25, 2011 at 8:25 am

  USA,

  Tu crezi ca Parintii Arsenie Papacioc, Justin Parvu si atatia alti oameni ai lui Dumnezeu sant eretici, nebuni…? Crezi ca ei nu stiu ce si cum?
  De cand esti mic ai avut profesori care te-au invatat. Ai invatat chimie, matematica, fizica singur? De ce nu ii consideri pe cei pomeniti mai sus profesorii tai? Crezi ca stii tu mai bine decat acestia? Aoleu bre, daca te-ar auzi un Gheorghe Calciu si orice alt sfant din inchisorile comuniste, cred ca ti-ar trage si o „palma”.
  BOR e una. Dar eu consider ca cine e ecumenist, mason, zice sa mergem la amprentare… nu face parte din BOR. BOR sant acesti Parinti-profesori, crestinii care asculta de acesti Parinti-profesori si de sfintii inchisorilor. Adica sant cei care nu se abat de la dreapta credinta.
  Bre, altele sant problemele momentului. Mai practice si mult mai perverse decat ne inchipuim. Iti irosesti energia cu ce nu trebuie. Nu ai auzit ca Biserica se va numi la sfarsit acolo unde va fi adevarata credinta? Nu ai auzit ca la sfarsit in bisericile bogate si poleite cu aur vor sluji slugile antihristului? Mai bine il marturisesti pe Hristos cunoscutilor, prietenilor, le povestesti despre biometrie, cipuri, control… decat sa te pierzi in filosofii inalte. Deci, tu esti in BOR. Altii nu sant.

  In Apocalipsa Iisus zice „Iata, stau la usa si bat. De va auzi cineva glasul Meu si va deschide, voi intra si voi cina cu el si el cu Mine”. (aproximativ). In Evanghelii Iisus zice ca unde vor fi 2 sau 3 adunati in numele Lui, acolo va fi si El. Observa ca in zilele din urma „cercul” se restrange. Iisus stie ca va fi stramtoare, apostazie, si ca e greu sa se mai adune 2 sau 3 oameni in numele Lui. Biserica va fi unul. Biserica va fi fiecare credincios. Iisus ne da de inteles ca se schimba multe in vremurile din urma.
  Gandeste-te.

  Apreciază

 25. kushter said, on februarie 25, 2011 at 5:58 pm

  Cine e mai bun decât Dumnezeu?

  Apreciază

 26. Constiinta Cristica, Cristos și Krishna said, on februarie 27, 2011 at 7:36 am

  […] Mai mult poti vedea in acest post: https://saccsiv.wordpress.com/2011/02/24/%E2%80%9Evietile-sfintilor%E2%80%9D-dovedesc-clar-ca-la-iasi… In plus poti arunca o privire pe acest post: […]

  Apreciază

 27. un ortodox said, on septembrie 20, 2011 at 8:38 am

  fratilor nu minunea singulara ,fara dreapta credinta trebuie sa ne mire caci o sa ne miram si de minunile antihristului !! minunea poate sa o faca si dracul-intrebati ma pe mine cate minuni le am facut oamenilor impreuna cu dracul-venim noi din ateism dar sa ne trezim repede:nu minunile sant vesnice ci credinta dreapta !!!

  Apreciază

  • saccsiv said, on septembrie 20, 2011 at 3:45 pm

   un ortodox

   „intrebati ma pe mine cate minuni le am facut oamenilor impreuna cu dracul”

   Ce tot zici tu acolo?

   Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: