SACCSIV – blog ortodox

PETITIE ON LINE IMPOTRIVA VENIRII PAPEI IN ROMANIA

Posted in Papa Benedict al XVI-lea, Romania by saccsiv on februarie 2, 2011

Iata comentariul Pr Timotei postat la articolul IPOTEZA: IPS Bartolomeu Anania nu va fi inmormantat la Nicula, pentru a nu-i deveni mormantul loc de pelerinaj?:

SACCIV TE ROG PROMOVEAZA PETITIA ON LINE IMPOTRIVA VENIRII PAPEI IN ROMANIA

SEMNATURILE STRANSE VOR FI TRIMISE PATRIARHIEI, SFANTULUI SINOD SI STATULUI ROMANIEI!

http://www.petitieonline.ro/petitie/papa_nu_are_ce_cauta_in_romania_-p66477055.html

Cititi va rog si:

Necesitatea unui MITING IMPOTRIVA VIZITEI PAPEI. Trebuie de asemenea avute in vedere si alte actiuni

Fluturas impotriva vizitei papei

 

23 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. saccsiv said, on februarie 2, 2011 at 3:13 pm

    Pentru o mai facila parcurgere a acestui blog, cititi va rog si “CUPRINS”:

    https://saccsiv.wordpress.com/about/

    Apreciază

    • USA said, on februarie 2, 2011 at 10:19 pm

      Saccsiv, umila intrebare, nu vreau sa supar pe nimeni… oare daca au vazut ca acceptam ca ierarhii nostri sa se impartaseasca si sa liturghiseasca cu ereticii … nu e vizita papei o urmare logica?!
      Pe cand o scrisoare semnata de credinciosii ortodocsi impotriva ierarhilor care imput trupul de la cap?!!
      Iar daca nu se schimba nimic, de ce nu facem noi ceva?
      Totul pleaca de la lipsa noastra de credinta. Aceste abuzuri cu cartile de indentitate, cardul de sanatate si restul care vor urma nu ar fi fost posibil daca noi intr-adevar am fi fost tari in credinta noastra.
      Ai acest blog, deja esti formator de opinie – de ce nu initiezi o actiune in directia asta? Doar suntem atatia aici care ne-am unii in lupta pentru mentinerea curata a Dreptei Slaviri!

      Apreciază

  2. 21 said, on februarie 2, 2011 at 5:32 pm

    Semnat!

    Apreciază

  3. Un pacatos said, on februarie 2, 2011 at 5:56 pm

    ” Pentru ca barbatul este cap femeii, precum si HRISTOS ESTE CAP BISERICII, trupul Sau, al carui Mantuitor si este.” (Efeseni 5, 23).

    Apreciază

  4. GABRIEL said, on februarie 2, 2011 at 6:48 pm

    Doamne ajuta! Am decis sa va impartasesc experienta mea in legatura cu mult discutata problema a cipurilor. Eu v-am scris, daca va aduceti aminte, in septembrie 2010, parerea mea in comentariul numit:’al cui este chipul si inscrisul de pe noul ban?’, in care faceam observatia ca , nu putem plati electronic, prin intermediul cartii de identitate electronice, utilizate si ca mijloc de plata. de ce? pentru ca chipul si inscrisul de pe noul ban este al nostru, si nu al cezarului. Eu locuiesc in canada, ca rezident fara cetatenie canadiana. pentru a merge in vizita in 2008 in tara , am utilizat cartea de credit, pe care banca mi-a dat-o fara probleme. In toamna anului trecut, banca mi-a schimbat cartea de credit cu una noua, pentru ca cea veche expirase. Cu durere, am acceptat sa o folosesc, chiar daca avea cip. La primele tranzactiicu ea,operatorii de la casa m-au obligat sa o semnez pe verso, ca sa o autentific. In momentul cand am semnat-o am simtit ceva ca o raceala de gheata in inima. obiectul pe care l-am cumparat cand am semnat-o l-am pierdut imediat , la 2 saptamani.
    In ziua cand a venit parintele de aici ,la mine acasa, cu BOBOTEAZA-anul acesta- am facut o tranzactie cu cartea pe internet, in urma careia am pierdut o suma de bani ce mi-a fost sustrasa fara acordul meu din cont si am fost obligat sa anulez cartea, pentru a evita alte daune.
    Eu nu cred ca exagerez cand sustin ca exista o legatura evidenta intre venire parintelui cu Boboteaza si acea tranzactie care a dus la anularea si distrugerea cartii. Sotia chiar s-a mirat ca, de obicei sunt prudent,iar atunci nu mi-am luat masuri de siguranta fara a verifica cine e cu adevarat firma careia ii fac plata.
    Nu am facut nimic intentionat, toate s-au intamplat fara sa am o intentie de a pierde sau anula cardul, doar o mustrare de constiinta puternica. Va multumesc pentru atentia acordata!

    Apreciază

    • umilinta said, on februarie 2, 2011 at 6:59 pm

      Am cautat aceasta si nu o mai gaseam . Foarte bine ca ne-ai reamintit despre ” Arătaţi-mi un dinar. Al cui chip şi scriere are pe el? Iar ei au zis: Ale Cezarului.

      Şi El a zis către ei: Aşadar, daţi cele ce sunt ale Cezarului, Cezarului şi cele ce sunt ale lui Dumnezeu, lui Dumnezeu.”

      Apreciază

    • natalia said, on februarie 2, 2011 at 7:24 pm

      Te inteleg perfect si eu vroiam sa-mi fac un act cu cip si am fost atentionata intr-un mod oarecum asemanator…ieratati-ma dar nu vreau sa dau prea multe detalii.Oricum spre slava lui Dumnezeu nu am nici un act cu cip…sau cel putin asa stiu eu pe numele meu…sper si ma rog din inima pt toata lumea sa putem sa rezistam ispitei de a le lua si de a le folosi Mie una inca mi-a foarte greu sa-i conving pe apropiatii mei in primul rand pe cei din familie despre pericolul real al lor.Semne sunt, totul este sa fim in trezvie si sa le recunoastem chiar daca pare atat de straniu si de neacceptat totusi realitatea este ca aceste cipuri sunt cat se poate de rele sub orice forma ar veni chit ca sunt doar pe un simplu cand de credit care oricand poate fi anulat.Ele chiar daca nu sunt pecetea finala tot au o legatura cu vrajmasul facand parte dintr-un angrenaj.Gabriel acum este binecunoscut faptul ca se pot face tot felul de fraudari cu aceste carduri de aceea nu ma surprinde faptul ca ti-a fost acesta distrus si anulat.Iti multumim pt marturisirea facuta Dumnezeu sa te binecuvanteze pe tine si familia ta!

      Apreciază

  5. G-man said, on februarie 2, 2011 at 6:51 pm

    Doamne ajuta!

    Apreciază

  6. GABRIEL said, on februarie 2, 2011 at 7:42 pm

    Multumec, Natalia,daca vrei sa tinem legatura adresa mea de mail e BRANICIGABRIEL1977@YAHOO.COM

    Apreciază

  7. daniela said, on februarie 2, 2011 at 8:00 pm

    semnat!

    Apreciază

  8. CRESTINORTODOX said, on februarie 2, 2011 at 9:08 pm

    Am si semnato deja si cred ca multi ar trebui sa o faca daca nu au facuto pana acum.Spune nu Vizitei papei In Romania Ortodoxa

    Apreciază

  9. Aurora said, on februarie 2, 2011 at 11:48 pm

    Sa nu vina aici Mascariciul cu tichie !

    Apreciază

  10. gerik64 said, on februarie 3, 2011 at 7:33 am

    O ora pierzi s-a semnezi!Au un server puturos.Am viteza 3G abia mere.Ori isi baga dracu coada.De pe mobile merge mai greu dar reusesti daca ai rabdare.

    Apreciază

  11. dante said, on februarie 3, 2011 at 7:45 am

    Semnat, cu toata nadejdea.

    Apreciază

  12. a4m said, on februarie 3, 2011 at 8:51 am

    e gresit titlul petitiei… pentru ca noi defapt nu avem nimic impotriva sa vina papa in Romania, vrem doar sa nu slujeasca in Biserica Ortodoxa, ceea ce e altceva decat numele petitiei (”petitie impotriva venirii papei in Romania”). vizite ale papei au mai fost…si vor mai fi…

    Apreciază

  13. Fulger said, on februarie 3, 2011 at 10:24 am

    In sfarsit a aparut o petitie impotriva vizitei papei. Doamne Ajuta!

    Apreciază

  14. ana said, on februarie 3, 2011 at 2:14 pm

    Daca este adevarata aberaţia legata de binecuvantarea data de Papa tuturor mijloacelor de comunicare online, atunci sa faca bine sa socializeze cu noi pe acesta cale şi sa ne scuteasca de elucubraţiile publice de tipul celor rostite la slujba de inceput de an, cand a batut campii despre Abel si Cain si Romulus si Remus, bagaţi in aceiaşi oala.

    Apreciază

  15. MIhaela said, on februarie 3, 2011 at 5:21 pm

    Semnat!

    Apreciază

  16. vasilica said, on februarie 3, 2011 at 9:57 pm

    Semnat!

    Apreciază

  17. Danut said, on februarie 6, 2011 at 6:34 pm

    Nu vreau sa fiu rau dar va imbatati cu apa rece,asta e asa ca sa avem impresia ca facem ceva.Petitia aia e egala cu subzero barat taiat si impuscat si dizolvat.Ala tot o sa vina in tara,garantat 100%…defapt o sa vedem singurei.Mi`e a inceput sa imi fie scarba de petitii 99% din ele se pierd in vant.

    Apreciază

    • saccsiv said, on februarie 6, 2011 at 7:06 pm

      Danut

      Tu nu ai inteles ideea petitiei, a mitingului, a fluturasilor anti papa. El sigur ca va veni, dar trebuie sa se stie ca nu suntem de acord.

      Concomitent se vor propaga si motivele acestei actiuni anti papa: erezie, ecumenism, etc.

      Apreciază

  18. Catalin said, on aprilie 25, 2011 at 3:42 pm

    Semnat!
    Venirea papei in Romania va trage dupa ea si mai multe rele asupra ei

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.