SACCSIV – blog ortodox

Ce i s-a intamplat unui cititor dupa ce a luat o carte de credit cu cip …

Posted in CIPURI by saccsiv on februarie 2, 2011

Iata comentariul cititorului GABRIEL postat la articolul PETITIE ON LINE IMPOTRIVA VENIRII PAPEI IN ROMANIA:

Doamne ajuta! Am decis sa va impartasesc experienta mea in legatura cu mult discutata problema a cipurilor. Eu v-am scris, daca va aduceti aminte, in septembrie 2010, parerea mea in comentariul numit:’al cui este chipul si inscrisul de pe noul ban?’, in care faceam observatia ca , nu putem plati electronic, prin intermediul cartii de identitate electronice, utilizate si ca mijloc de plata. de ce? pentru ca chipul si inscrisul de pe noul ban este al nostru, si nu al cezarului. Eu locuiesc in canada, ca rezident fara cetatenie canadiana. pentru a merge in vizita in 2008 in tara , am utilizat cartea de credit, pe care banca mi-a dat-o fara probleme. In toamna anului trecut, banca mi-a schimbat cartea de credit cu una noua, pentru ca cea veche expirase. Cu durere, am acceptat sa o folosesc, chiar daca avea cip. La primele tranzactiicu ea,operatorii de la casa m-au obligat sa o semnez pe verso, ca sa o autentific. In momentul cand am semnat-o am simtit ceva ca o raceala de gheata in inima. obiectul pe care l-am cumparat cand am semnat-o l-am pierdut imediat , la 2 saptamani.
In ziua cand a venit parintele de aici ,la mine acasa, cu BOBOTEAZA-anul acesta- am facut o tranzactie cu cartea pe internet, in urma careia am pierdut o suma de bani ce mi-a fost sustrasa fara acordul meu din cont si am fost obligat sa anulez cartea, pentru a evita alte daune.
Eu nu cred ca exagerez cand sustin ca exista o legatura evidenta intre venire parintelui cu Boboteaza si acea tranzactie care a dus la anularea si distrugerea cartii. Sotia chiar s-a mirat ca, de obicei sunt prudent,iar atunci nu mi-am luat masuri de siguranta fara a verifica cine e cu adevarat firma careia ii fac plata.
Nu am facut nimic intentionat, toate s-au intamplat fara sa am o intentie de a pierde sau anula cardul, doar o mustrare de constiinta puternica. Va multumesc pentru atentia acordata!

Comentariu saccsiv:

Fratele GABRIEL face referire la articolul:

Comentariul (11.09.2010): AL CUI CHIP VA FI PE BAN? Cand vom face plati cu cartea de identitate electronica …

Probabil ca unui necrestin sau unui crestin doar cu numele, nu i se petrec astfel de intamplari. Interesant ar fi de aflat insa daca si alti crestini pot povesti istorii similare.

Cititi va rog si:

O cititoare despre perioada de dupa ce a luat un CARD CU CIP: „a fost cel mai mare cosmar pe care l-am avut vreodata”

Reclame

50 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

 1. saccsiv said, on februarie 2, 2011 at 7:31 pm

  Pentru o mai facila parcurgere a acestui blog, cititi va rog si “CUPRINS”:

  https://saccsiv.wordpress.com/about/

  Apreciază

  • IOAN said, on februarie 2, 2011 at 10:07 pm

   DEŞI VORBIM de MULTĂ VREME despre CARDURILE CIP, TOTUŞI EXISTĂ O SLĂBICIUNE FATALĂ A MULTORA ATUNCI CÂND CHIAR SE AFLĂ ÎN STRÂMTORARE şi cu MARE UŞURINŢĂ primesc CIPURILE FIAREI 666. ÎN MARE ÎNŞELARE SUNT şi ACEIA care SPUN că CIPURILE NU SUNT PECETEA FINALĂ ci DOAR PREMERGĂTOARE. UNII ZIC, dacă CARDURILE CIP sunt PREMERGĂTOARE atunci daţi fuga la orice CIP, că de…după UNII ÎNCĂ NU ESTE LEPĂDARE DE CREDINŢĂ. CREŞTINILOR….SĂ FIE CLAR….NU LUAŢI CIPURILE pentru că ELE REPREZINTĂ SISTEMUL FIAREI 666 pus ÎN MIŞCARE la nivel GLOBAL. UNII aşteaptă PECETEA FINALĂ….MARE ÎNŞELARE….PECETEA FINALĂ ESTE PESTE TOT…EA SE ÎMPLEMENTEAZĂ PESTE TOT…TOATE CIPURILE REPREZINTĂ CHEIA de INTRARE ÎN SISTEMUL FIAREI MONDIALE 666….NU AŞTEPTAŢI SĂ VEDEŢI CÂND FIARA şi CIPURILE EI VĂ INTRĂ ÎN CORP…căci şi ATUNCI o să SPUNEŢI că NU ESTE SEMNUL FAREI 666.

   Apreciază

   • X-Iurie said, on februarie 3, 2011 at 6:14 am

    Deacord asa si este , foarte putini inteleg cit e de serioasa treaba si inselarea ! , dar cu mici precizari , daca dupa luarea cardului cu cip inca mai exista pocainta , dupa cipul integrat in piele nu mai este pocainta , inselarea e mare , ca multi nu vad pericol nici in carduri cu cip nici in pasapoarte biometrice , le iau cu duzina pe toate asteptind ultima pecete cei o inselare , acceptarea acestor carduri cu trei de 6 si cu iscalitura proprie pe ele deja este acceptarea sistemului fiarei , multi dintre noi noi poate nici nu vom apuca evenimentele finale , cine stie cine din noi va ramane dupa razboaie , si alte incercari daca vor da drumul la Haarp , intrebarea e unde ajungem daca murim cu asa carduri cu cipuri si biometrice ? , evident ca cei care stiu ca nui bine de luat cardul mai bine sa nul ia gindinduse ca cindva se va lepada , noi nu stim ce o sa fie miine !

    Apreciază

   • Micutu said, on februarie 3, 2011 at 2:11 pm

    Da’ bineinteles, mai agitatule, ca n-a venit inca lepadarea de credinta – aia finala si mondiala !
    E chiar dupa colt-si-arata capul hidos- dar mai va’ pana la vremea ceea !
    Mai intai vine razboiul mare distrugator(al treilea mondial), apoi marele bandit se va arata ca fals salvator si va propune sistemul lui inselator si pierzator de trup si suflet -chipurile o nemaivazuta si nemaiauzita solutie economica universala…
    Abia atunci va fi „…si-i sileste pe toti, tineri si batrani, bogati si saraci sa fie insemnati pe mana dreapta si pe frunte cu semnul Fiarei”.
    Pana atunci, vor sa ne obisnuiasca cu picatura chineyeasca >un cip pe C.I., altul pe permisul de conducere, altul pe card-ul bancar, altul pe cel de sanatate, altul pe pasaport…..
    DAR NU E INCA CEL DE PE MANA SI PE FRUNTE, CUM ZICE BIBLIA !
    Asa ca nu mai confunda marfa cu ambalajul, mai John !

    Apreciază

  • Nicu said, on februarie 3, 2011 at 9:24 am

   http://www.zeitgeistmovie.com/ se asteapta revolte in toata lumea,pentru ca nu o sa mai putem iesi din criza asta 🙂
   iar oameni vor cere o solutie, solutia ne este prezentata in film este PROJECT VENUS 😛 ,o societate stintifica condusa de computere

   Apreciază

 2. natalia said, on februarie 2, 2011 at 7:46 pm

  Asta pt cine nu e lamurit pe deplin cat de „bune” sunt cipurile.Apoi daca le refuzam sa nadajduim ca nu ne vom vom tavali in chinuri si daca o fi sa ajungem sa ni se intample asta sa ne gandim ca ni se datoareaza numai pacatelor noastre.Doamne ajuta!

  Apreciază

 3. Andrei said, on februarie 2, 2011 at 8:14 pm

  Statistic vorbind, câți cititori au avut experiențe teribile cu cipuri, și câți dintre ei au continuat să folosească acele carduri fără nici o problemă?

  V-aș sugera un sondaj ca să cercetăm cantitativ efectele cipurilor. Se poate?

  Apreciază

  • saccsiv said, on februarie 2, 2011 at 8:21 pm

   Andrei

   Consider ca intrebarea corecta nu este „cati cititori”, ci „cati crestini”. Dar poate gresesc. Poate si celorlalti li se intampla, doar ca ei nu fac nici o legatura …

   Apreciază

   • ana said, on februarie 2, 2011 at 9:13 pm

    Un crestin adevarat adevarat nu are card cu cip, nu?

    Apreciază

   • saccsiv said, on februarie 2, 2011 at 9:25 pm

    ana

    Iar daca totusi are, se straduie sa renunte la el.

    Apreciază

   • Andrei said, on februarie 2, 2011 at 9:47 pm

    Da, câți creștini. Consider că toți cei care citesc acest blog sunt creștini adevărați, așadar vă rog să publicați un sondaj de opinie prin care să demonstrăm nocivitatea acestor cipuri

    Apreciază

 4. valentin said, on februarie 2, 2011 at 8:21 pm

  va marturisesc si eu din experienta mea cu cardurile cu cip: cardul meu l-am pierdut intrun bancomat, cei de la banca m-au anuntat ca s-a folosit codul pin gresit de mai multe ori si au cerut confirmarea telefonic, eu le-am zis ca am cardul si cand ma uit dupa el ia-l de unde nu e. am fost la banca, si le-am zis ca nu doresc sa-mi fac un card nou si povestea s-a incheiat …pana cand, am pierdut si cardul nevesti-mi ,chiar la putin timp dupa al meu. conicidenta ? nu stiu.
  acum nevasta-mea si-a reinnoit cardul, desi i-am zis sa-si scoata salariul de la banca fara succes insa.

  Apreciază

 5. Ciprian said, on februarie 2, 2011 at 9:23 pm

  offtopic

  @saccsiv si preotii care sunt pe acest site. Am cumparat dintr-un pangar un calendar cu Parintele Arsenie Boca… Apare la lunile oct-dec mesajul: http://mihaelapalade.blogspot.com/2010/07/parintele-arsenie-boca.html sau http://www.jurnaluldevrancea.ro/special/4698-un_mesaj_de_la_parintele_arsenie_boca_si_prostii_roxanei_procopi.html (e acelasi)

  Intrebarea e: e autentic, e de bine, e canonic? Eu nu l-am regasit in nici una din cartile citite pana acum ale Parintelui Arsenie si am citit cateva… Ma lamureste cineva?

  Apreciază

  • Ciprian said, on februarie 2, 2011 at 9:29 pm

   Sorin spunea…

   Acest text nu are absolut nimic de a face cu parintele, ci este rodul imaginatiei. Acest text poarta amprenta unei „spiritualitati” straina de ortodoxie, ori se stie ca parintele Arsenie este unul dintre cei mai mari sfinti ORTODOCSI!!!
   Argumentare:
   1) Termenul de „spirit” este total nespecific ortodoxiei care vorbeste de „duh”. Parintele nu ar fi avut niciodata o asemenea „scapare”!
   2) Termenele: Crist launtric, Dumnezeu launtric, hrana numita Energie Cristica, contopiti-va cu Spiritul, energia lui este preamareata (?!?) si cu ea ne contopim toti, Energia Cristica sa va fie hrana zilnic […], sa iubiti tot ceea ce natura […] a creat, laudati aceasta creatie, ramaneti in puritatea adevarului vostru, intoarceti-va fata catre voi si multumiti-va zi de zi, etc. aduc mai degraba a spiritualitate orientala panteista decat a ortodoxie:
   – hrana spirituala la care ne indeamna Hristos este „painea care se pogoara din cer”, adica trupul Sau (Ioan:6), si cuvantul lui Dumnezeu (Luca:4,4). De vei cauta in toata Biblia nu vei gasi nici macar o singura data pomenit cuvantul „energie” – nici ca hrana, nici ca altceva!
   – Contopirea cu Spiritul apartine religiilor orientale, in crestinism omul vietuieste in comuniune cu Dumnezeu, nu se contopeste cu El, asa a fost inca de la facerea lumii, inainte de caderea in pacat.
   – in crestinism „creationismul” este un atribut exclusiv al divinitatii si nu al creatiei, deci natura nu creaza ci urmeaza legile creatiei randuite de Dumnezeu
   – „laudati aceasta creatie”?!… pai noi ne bucuram de creatie dar Il laudam pe Creator pt. ceea ce a creat, caci meritul este al Lui!
   – „puritatea adevarului vostru” nu exista, caci fiecare dintre noi avem propriul adevar, diferit de al celorlalti si nu pot exista mai multe adevaruri. Adevarul nu este relativ! Adevarul este unul singur, Cuvantul lui Dumnezeu intrupat (Ioan:14,6)
   – „intoarceti-va fata catre voi si multumiti-va zi de zi” este d.p.d.v. crestinesc egolatrie pura si este total opusa smereniei!
   3) Parintele, recunoscut ca fiind plin de smerenie, nu ar fi afirmat niciodata despre sine asa ceva: cu energiile mele va inalt in energia cristica, sunt in continuare aici si pretutindeni, acum ajutorul meu este mult mai maret, chemati-ma in casele voastre caci eu sunt pretutindeni:
   – a fi pretutindeni = a fi omniprezent, ori acesta este atributul exclusiv al lui Dumnezeu. In spiritualitatea panteista aceasta omniprezenta este posibila prin acea contopire cu spiritul universal, dar nu in crestinism!
   – fiind un exemplu de smerenie, niciodata parintele nu ar fi utilizat adjectivul „maret” ca sa-si exprime lucrarea sa duhovniceasca
   4) Revelatii personale putem avea si noi uneori, dar revelatii cuprinzand invataturi pt. intreaga omenire doar profetii si sfintii au primit. Imi pun deci firesc intrebarea: Cine este aceasta Mihaela care a publicat aceasta epistola si ce credibilitate are ea?

   !!! Toate aceste erori, in unele cazuri, dar in alte cazuri abateri grave de la dogma crestina nu pot fi puse in gura unui teolog crestin de calibrul parintelui Boca!!!

   Aceasta falsa epistola este inca un exemplu care dovedeste raspandirea vicleana a credintelor orientale dandu-li-se o infatisare crestina, punandu-se erezii in gura unor sfinti in care crestinii se incred total. Aici este vorba despre acei falsi profeti, lupi imbracati in piei de miel depre care ne-a avertizat Mantuitorul!!!
   Avem o singura sansa ca sa ne mantuim, iar aceasta sansa este in aceasta viata. Nu exista mai multe vieti, deci nu exista mai multe sanse! Deci, mare atentie la ce fel de spiritualitate plecam urechea! Spiritualitatea cu adevarat mantuitoare este cuvantul Domnului care se rosteste numai in Biserica zidita de El. Restul este ratacire!!!…
   26 noiembrie 2010, 13:23

   Apreciază

  • Ciprian said, on februarie 2, 2011 at 9:30 pm

   cum procedam cu un asemenea calendar, nu apare nici o binecuvantare pe el…?

   Apreciază

 6. Aurora said, on februarie 2, 2011 at 11:27 pm

  Referitor la cardurile cu cip, citind relatarile voastre, incep sa fac si eu legatura cu niste episoade foarte neplacute din viata mea, cauzate de altii. Este vorba de niste bani pe care o pesoana din Australia ii trimite periodic sora-sii din Romania spre a o ajuta in nevoile zilnice, dar si spre a face unele fapte de milostenie. Sora din Romania a facut multe donatii si milostenii din acesti bani, dar de cate ori s-a implicat in sustinerea parastaselor tatalui meu – am omis sa va spun ca cele doua surori imi sunt verisoare primare – eu nu am fost de acord pt. ca am simtit ca trebuie sa fac totul pe cheltuiala mea, nu cu sponsorizare din Australia sau de oriunde ar fi. Partea dureroasa este ca desi eu m-am opus din rasputeri acestei imixtiuni grosolane a rudelor mele, mama mea, o persoana foarte usor de manipulat, a acceptat ajutorul lor, ba chiar m-a dat la o parte, ca si cum parerea mea nu conteaza. Toate aceste lucruri m-au ranit ingrozitor si m-au indepartat de mama mea care prefera sa le faca pe plac nepoatelor si nu sa se consulte cu fiica ei intr-o problema atat de delicata, mai ales ca eu l-am iubit enorm pe tata si tot ce fac pt. sufletul lui fac din inima, nu pentru a primi vreo apreciere de undeva, spre deosebire de cele doua care fac totul spre a fi laudate si periate. Dar pentru ca aceste suparari legate de parastase dureaza de 2 ani, timp in care aceste doua verisoare-dictatoare n-au inteles ca e cazul sa se retraga si sa ne lase in pace pe mama si pe mine, eu inclin sa cred ca CEVA NU E IN REGULA CU PROVENIENTA ACESTOR BANI, care daca n-ar fi, n-ar mai fi nici discutii. Eu zic ca acesti bani sunt scosi de pe card care are cip si de aici tot dezechilibrul care se produce. Simt ca este o atractie demonica a mamei mele spre fondurile acestea blestemate care au adus atata cearta si reprosuri in familia noastra. Fac precizarea ca verisoara din Australia munceste din greu intr-un spital, dar daca tot salariul ei trece prin filtrul satanei – cipul, eu cred ca acesti bani nu aduc niciun folos, ci doar tulburare si incordare. Voi ce parere aveti ?

  Apreciază

  • X-Iurie said, on februarie 3, 2011 at 6:32 am

   Aurora , daca ti se ofera ajutor de undeva si ai nevoie de acest ajutor , nu cred ca trebuie de refuzat , ca asta deja e mindrie , nu trebuie sa te certi cu mama ta in privinta de unde provin acesti bani , altminteri ai amintit ca cineva acolo lucreaza din greu pentru ei , uite si eu cunosc lume care nau pasapoarte nici cod personal , da ei inca activeaza ofera niste servicii oamenilor care au aceste carduri , pasapoarte , etc , si presupun ca acei oameni care achita serviciile oferite de cei fara carduri si buletine , banuiesc ca tot de prin bancomate scot acesti bani si se achita , si de aia nu cred ca e cazul sa judecam pe cineva , fiindca noi inca facem parte din sistem cei fara carduri si cei cu carduri si depindem inca unii de altii , da unii s-au lepadat de acestea , altii inca nu , dar inca suntem in acelasi sistem , si nu e cazul sa aratam la paiul din ochiul altuia fara sa ne analizam birna din ochiul nostru . cu iertare si Doamne ajuta !

   Apreciază

  • IOAN said, on februarie 3, 2011 at 8:58 am

   CEI CARE FOLOSESC CIPURILE BANCARE NU LE SUNT PRIMITE NIMIC ÎNAINTEA LUI DUMNEZEU….pentru că MILOSTENIILE, PARASTASELE. etc….ca să FIE PRIMITE trebuie să FIE CURATE….

   Apreciază

   • X-Iurie said, on februarie 3, 2011 at 10:15 am

    Toti banii ies acum practic din bancomate , la ghiseu foarte putine lume isi ia salarul … , asa conditii a creat sistemul , putine firme mai activeaza cu cash ca sa dea salariu in cash , iar statul indeobshte chiar si in cele mai indeprate borti da salarul pe card … , trebuie sa depui o cerere daca vreai sa ti se dea banii in mina fara card , evident ca devii dintrodata cioara alba daca singur din toata firma iti iai banii cash , iar pentru asta ca daca incepi a pune conditii firmei sau unde lucrezi ca vreai sa primesti anume in cash mai poti fi dat si afara pentru in viziunea lor ‘stranietati’ , deci da sunt oameni care nau carduri si pasapoarte , sunt care au , banii oricum acum toti ies practic din bancomate , asta nu inseamna ca nu putem face milostenie cu ei daca iam muncit si cineva s-a achitat cu noi cu banii din bancomat !!! Da inca nu toti s-au trezit , noi insa nu avem dreptul sai facem pe cei cu carduri si pasapoarte ca sunt pierduti ca nu stim singuri daca vom rezista pina la urma , ca fara Dumnezeu nu avem nici o putere , daca suntem in nevoie si avem nevoie de ajutor nu trebuie sa ignoram daca vor sa ne ajute ca e mindrie refuzul unui ajutor cind avem nevoie de el … si trebuie sa acceptam daca vine cineva cu cash sau alt ajutor , evident daca nu avem pasaport si ni se conditioneaza uite vreau sati dau bani dar fati pasaport sau card , asa evident nui primit !!! , iar cu timpul poate si ceilanti se vor trezi daca vor vedea ca noi stam !

    Apreciază

 7. danutza said, on februarie 3, 2011 at 3:36 am

  daca tot discutam iar despre cipuri, ati facut ceva ca sa invatati pe ceilalti ca sunt daunatoare? ati mai raspandit fluturasii anticip despre care am vorbit anul trecut?
  ca toti eram f entuziasmati, dar nu stiu daca s-a mai continuat actiunea de raspandire a fluturasilor. caci, cum altfel sa convingem oamenii sa nu-si ia acte cu cip, daca nu ii informam despre cat este de nociv cipul?

  Apreciază

  • IOAN said, on februarie 3, 2011 at 9:08 am

   danutza
   DEJA SUNT în MARE PERICOL cei care ÎMPART FLUTURAŞI ANTISISTEM….UNII dintre ACEŞTIA sunt URMĂRIŢI şi AMENINŢAŢI cu ARESTAREA. CEI care o FAC TOTUŞI.. o FAC pe RISCUL LOR….CÂT MAI PUTEM să tragem ALARMA pe INTERNET…

   Apreciază

   • danutza said, on februarie 3, 2011 at 9:53 am

    hai, mai, ca nu m-a amenintat nimeni si raspandesc de 2 ani fluturasi anticip! sa nu fim paranoici. si apoi…. sa ne amintim de sfintii inchisorilor. unde ne e curajul si increderea in bunul Dumnezeu? daca noi, acum, ne temem sa marturisim, ce o sa fie cand va fi obligatoriu sa te inchini antihristului???

    Apreciază

  • IOAN said, on februarie 3, 2011 at 11:45 am

   danutza
   CEI CARE POT SĂ O FACĂ…PĂI SĂ O FACĂ…dar….O FAC PE RISCUL LOR…POSIBIL CA PE TINE SĂ NU TE FI AMENINŢAT ÎNCĂ NIMENI…dar nu UITA CĂ…ORICÂND POŢI FI ABORDATĂ şi URMĂRITĂ..deci…REPET încă ODATĂ…ŞTIU că SUNT PERSOANE care SUNT URMĂRITE şi AMENINŢATE….

   Apreciază

   • Ciprian said, on februarie 3, 2011 at 12:04 pm

    In ce oras?

    Apreciază

   • X-Iurie said, on februarie 3, 2011 at 12:08 pm

    Nu speria lumea , prigoana nu se va incepe pina nu vor distruge a treia parte din omerire doar atunci vor putea instala dictatura globala , pina atunci e fizic nu pot face asta , fiindca nu vor putea cinvinge 6 miliarde si ceva ca sal primeasca pe antihrist iar cind va ramane putina lume atunci mai usor vor putea sa ne prigoneasca , asta ca acum daca cineva mai noteaza ce fac Crestinii , nu e mare treaba , e doar niste colb de care nu trebuie sa ne temem , ei vor sa ne sperie noi nu trebuie sa renutam la raspindirea adevarului , fiindca noi suntem mai multi , tradatorii neamului si urmaritorii nostri sunt in minoritate si ei se tem de adevar de aia si incearca sa ne sparie , dar ei nu pot sa opreasca adevarul !

    Apreciază

 8. Un pacatos said, on februarie 3, 2011 at 7:56 am

  Cipul de identificare ( semnul Fiarei) va fi pus pe mana dreapta sau pe frunte, ca asa zice la Apocalipsa 13, 16: ” Si ea ii silesste pe toti, pe cei mici si pe cei mari, si pe cei bogati si pe cei saraci, si pe cei slobozi si pe cei robi, ca sa-si puna semn pe mana lor cea dreapta sau pe frunte”.
  Insa, guvernul nostru aservit doreste sa ne „obisnuiasca” cu semnul inca de pe acum.
  Sa ascultam, deci, cuvintele Apostolului Petru: ” Fiti treji, privegheati. Potrivnicul vostru, diavolul, umbla racnind ca un leu, cautand pe cine sa inghita,
  Caruia stati impotriva, tari in credinta, stiind ca aceleasi suferinte indura si fratii vostri in lume.” ( I Petru 5, 9).

  Apreciază

 9. gerik64 said, on februarie 3, 2011 at 8:25 am

  Am avut card cu banda magnetica.Am citit apocalipsa 13 de cind a aparut prima dataFantastic de repede au implementat aceste cipuri in societate exact cum ne avertiza cartea.Abia acu am aflat ca era scrisa de cakugari di munrele Athos.Card cu cip nu am.Lucrez in paza si la noi banii vin din mai multe parti asa ca ne platesc cash
  Dar 70% din cei ce muncesc sunt platiti cu card

  Apreciază

 10. gerik64 said, on februarie 3, 2011 at 10:42 am

  Cipurile astea sunt premergatoare celui care va fi pus in vremea antihrisrului.Fiecare sa-si intrebe constinta daca sa ia cipul sau nu.Si va avea raspunsul.

  Apreciază

 11. paul said, on februarie 3, 2011 at 11:05 am

  am avut si eu card cu cip de la BCR pentru studenti. cand am primit plicul, undeva pe o foaie din plic scria cifra 666. nu l-am folosit decat o singura data. ulterior, la cateva luni l-am scos din portofel. intre timp am fost plecat din tara cam o luna, si cand m-am intors acasa, l-am cautat peste tot, dar nu l-am mai gasit apoi am renuntat sa-l caut. sper sa nu-l mai gasesc niciodata.
  Doamne ajuta

  Apreciază

 12. r.d. said, on februarie 3, 2011 at 2:22 pm

  In timpul revoltei din Egipt, sistemul informatic a fost blocat, si implicit, accesul la bancomate. Asta se si doreste – oamenii sa devina dependenti de carduri, apoi, in timpul razboaielor sau revoltelor, sistemele informatice sa fie blocate, oamenii sa nu mai poata faca retrageri, asa cum s-a intamplat si acum, cand un corespondent din Egipt spunea ca la bancomate sunt cozi mari, iar fondurile sunt insuficiente, si astfel, se va ajunge la haos.

  Incercati sa ii convingeti pe cat mai multi din jurul vostru de pericolul pe care il prezinta dependenta de sistemul informatic, de bancomate, de tranzactiile online, care o data inghetate, nu ne mai ofera acces la proprii nostri bani. Sistemul a fost gandit astfel incat sa confere la inceput ideea de confort, de usurinta in a plati serviciile, de rapiditate si economisire a timpului, lumea l-a acceptat, iar apoi, cand va deveni indispensabil, vor taia accesul la net, bancomate, si implicit, la proprii nostri bani care stau in conturi, dar de care nu ne putem atinge. Asa a fost cazul pentru cateva zile in Egipt, cand accesul la internet, la bancomate, precum si comunicarea telefonica a devenit imposibila, deci vor fi asemenea situatii cand nu vom putea cumpara, retrage sau depune bani, deoarece internetul si lumea digitala va fi „temporary unavailable”.
  Incercati sa folositi cash si sa renuntati la carduri astfel incat bancile sa nu dispuna cand si cum doresc de banii vostri.

  Apreciază

 13. Un pacatos said, on februarie 3, 2011 at 3:06 pm

  Stimate Saccsiv, l-am intrebat pe un roman de vaza din SUA daca e adevarat ca au unii, pe acolo, cip in mana, sau in corp oricum. Dar mi-o zis dumnealui ca nici vorba de asa ceva. Deocamdata.
  Asta inseamna ca multe filme de pe youtube is legende. Sa fim cu bagare de seama.

  Apreciază

  • saccsiv said, on februarie 3, 2011 at 4:09 pm

   Un pacatos

   Ai coborat jenant de jos stacheta. Daca insisti iti dau destule titluri despre cipuri implantate. Si nu e vorba despre filmulete de pe youtube.

   Cu totul neinteresant acel roman de vaza din SUA …

   Apreciază

 14. Nea Viktor said, on februarie 3, 2011 at 4:41 pm

  Cu cip sau fara cip? Aceasta e intrebarea. Citeam intr-o carticica a unui mexican ca venirea antihristului va fi cea mai mare inselaciunea din istoria omenirii. Deci ar trebui sa fim atenti cand analizam toate semnele. Printre ele se afla si chestia asta cu cipul. Adica ni se pare ca ni se dau „teme” de gandire tocmai pentru a sesiza adevarata inselaciune. Ma intreb cati dintre cei care isi fac aici probleme in privinta cardului cu cip sau a cardului de identitate cu cip sau a cardului de sanatate cu cip, au acasa televiziune prin satelit. De ce? Pentru ca aparatul, „receiver-ul”, foloseste pentru a decripta semnalul un card cu cip; cip care, constructiv, se bazeaza pe aceeasi tehnica si tehnologie ca si cipul din buletin sau cardul de debit? Poate ar trebuie sa aruncam cu toti receiver-ele de satelit pe geam. Era sa uit: cu toti folosim telefoane mobile; cartela SIM are un cip incorporat. Ce credeti, ce parere aveti? Sa rupem cartelele din telefoane sau din stick-urile usb pt laptop? Ce sa facem? Mai sunt cipuri si in unele modele de cartele de acces, cartele de interfon de exemplu. Si mie mi se pare ciudat ca sunt obligat sa imi semnez cardul de debit. Cica e o masura de siguranta? Eu unul nu vad utilitatea. Si nici omul de la ghiseu nu cred ca stie motivul adevarat pentru care iti solicita sa semnezi cardul. O face pentru ca asa i s-a cerut si lui de catre seful lui si sefului lui de catre un sef mai mare si s.a.m.d. Si eu banuiesc un scop malefic in aceasta problema. Avem de ales totusi: legea prevede ca avem dreptul de a solicita angajatorului remunerarea in numerar sau „cash”. Putem renunta la mobile… Din experienta va spun ca veti descoperi o lume noua si linistita in momentul in care inchideti mobilul pentru o perioada lunga de timp. Deci, cu cip sau fara? Asta e problema sau e poate e intentionat mediatizata pentru a ne abate atentia de la altceva?

  Apreciază

 15. Set said, on februarie 3, 2011 at 4:51 pm

  Off TopiC.
  Un filmulet despre alimentatie:

  Apreciază

 16. Cipi-Cix said, on februarie 3, 2011 at 10:21 pm

  @Veaceslav – chestia aia este un basm de adormit copii, gen lady-gaga….gogoshi pt fraieri! Si crede-ma – sunt multi care le inght!
  Cum poti tu sa fii la 14 ani asa de dashtept? „Fourteen-year-old Derek Jacobs, an advanced computer user (poate in country-strike sau warcraft in win xp) and engineer”-deja inginer…la reinventat roata de la bicicleta!” Hai sa gandim un pic….este un articol creat la comanda, in care , tot poporul trebuie sa stie ca sunt ceva pionieri….intr`ale ciparii – site-ul asta este accesat de copii – copilul vede si apoi i se pare normal sa aiba „o bobitza de orez in el”.Si restul il cunoastem cu totii!!!
  Inca nu am ajuns la „sfarsit”…dar este aproape! Sa ne ajute BUNUL DUMNEZEU sa trecem peste!

  Apreciază

 17. Nea Viktor said, on februarie 3, 2011 at 11:07 pm

  Natalia. Sa ne abata atentia de la adevaratul plan al uraciunii. In momentul asta se lucreaza asupra mintii noastra. Suntem pregatiti psiholog pentru marea iluzie. Nu toti oamenii sunt la fel, simtim si gandim diferit, de aceea „mesajele” pe care le primim sunt diferite, pentru fiecare om in parte. Mesaje care au scopul ne a ne programa mentalul in a raspunde intr-un anumit fel atunci cand suntem supusi anumitor stimuli. Si se asteapta reactii diferite; totul face parte din planul uraciunii. Scrie in Apocalipsa ca pana si cei alesi vor fi inselati. Daca totul ar fi atat de simplu: lady gaga, buletinul cu cip, drepturi pentru homosexuali, FMI, etc, atunci ce usor va fi sa ne aparam de minciunile antihristului. Dar nu este asa, acestea sunt nimicuri, marea iluzie si marea amagire vor veni dupa toate astea. Parerea mea. 🙂

  Apreciază

  • saccsiv said, on februarie 3, 2011 at 11:14 pm

   Nea Viktor

   Arata unde exact scrie ca:

   pana si cei alesi vor fi inselati

   Cred ca bagi pilule de nani nani in comentarii.

   Apreciază

 18. Nea Viktor said, on februarie 4, 2011 at 5:45 am

  Matei 24/24. Asa am interpretat eu. Si nu inteleg de ce afirmi ca bag pilule. Nu am indemnat pe nimeni sa inchida ochii ci dimpotriva la o mai mare vigilenta.

  Apreciază

 19. mircea said, on februarie 4, 2011 at 9:17 am

  Nea Viktor,

  ” … ca să amăgească, de va fi cu putinţă, şi pe cei aleşi”.
  De va fi cu putinta

  Apreciază

 20. Nea Viktor said, on februarie 4, 2011 at 1:53 pm

  Ok. De va fi cu putinta… Si de aici nu se intelege ca „minciuna” va fi una atat de elaborata si convingatoare, incat si cei alesi vor fi vulnerabili? De asta spun ca evenimentele cu care ne confrutam acum sunt prea evidente, prea publice, prea cunoscute; am parerea ca toate astea pe care le analizam aici sunt doar praf in ochi, subiecte care sa ne tina creierul ocupat si in realitate planul e mult mai amplu, mai complicat si mai malefic decat banuim noi. E chiar imposibil ce zic eu? Atentie! Inteligenta „raului” e net superioara oricarei inteligente umane. Nu ne poate salva decat credinta si speranta in Bunul Dumnezeu.

  Apreciază

  • saccsiv said, on februarie 4, 2011 at 3:47 pm

   Nea Viktor

   Cu ultima fraza sunt total de acord.

   In rest, incearca sa vorbesti la 100 de oameni de pe strada despre acele „evidente” si apoi spune-ne cati dintre ei s-au uitat la tine ca la un nebun.

   Apreciază

   • natalia said, on februarie 4, 2011 at 8:06 pm

    Aici e problema deja cei mai multi te considera de pe alta planeta…pe bune.Pai am fost in august la un gratar cu niste prieteni apropiati crestini ravnitori,practicanti tin fiecare post se spovedesc,impartasesc merg duminica la Biserica…si totusi m-au privit nitel ciudat ba chiar mai si radeau de mine cum incercam sa le explic cu biometria si cu 666.Pai ea parea destul de receptiva chiar zicea ca se bucura ca are o casa la tara ca nu se stie insa el mi-a dat replica pai dupa zece ani cand iti expira buletinul biometric ce-o sa faci?te duci tu la tara sa lucrezi pamantul …da casa bunicilor nu e nici macar pe numele tau…faze de aste si zambea atotstiutor.Ba ii mai spunea sotiei cica in gluma ca el isi face de la anu buletin biometric…sper s-o fi zis doar in gluma.Nici macar parintii mei nu sunt complet treziti…oscileaza ei zic ca mai e mult si bine pana la implant ci nu prea le e clara faza cu 666…nu vor sa priceapa si basta.Dupa mine deocamdata cea mai importanta arma e rugaciunea pt neam…cu asta pot lucra.Uneori insa ma debusoleaza si ma intristeaza ingnoranta si chiar malitiozitetea celorlalti.Nu este de loc usor .Doamne ajuta!

    Apreciază

 21. awalterg said, on ianuarie 30, 2012 at 5:56 pm

  Multi ar tinde sa creada ca la mijloc este autosugestia.Citim atatea despre cipuri si in noi se formeaza o anumita frica.Insa nu scapam de tentatii si de ispita asa ca multi devin posesori ai asemenea card-uri in ciuda a toate avertizarile.Asa am patit si eu cand eram mai putin informat in privinta cipurilor fata de care aveam o oarecare retinere.In 2005 a trebuit sa deschid un cont bancar la o banca din Italia, pentru a putea cumpara o masina, uzata in valoare de 5000 euro care nu as fi reusit niciodata sa-i pun deoparte.Odata cu deschiderea contului am primit si un card fara cip doar cu banda electromagnetica.In 2007 am fost nevoit sa deschid un alt cont la o alta banca si aici am primit un card normal.Intre timp am urmarit Ingerul Digital 1 si 2 si in unul din aceste filme se spune cum se va face trecerea la cipul biometric prin inselare, lucru care mi-a atras atentia dar la-m lasat sa treaca.
  Ce mi s-a intamplat mie?
  Nu am folosit cardul de la a doua banca aproape niciodata, cel putin cu 5 luni inainte de intamplare nu l-am folosit.Intr-o seara pe la ora 23 primesc un mesaj pe telefon ca cineva a incercat sa foloseasca cardul meu in Franta, impreuna cu sfaturile necesare pt a bloca cardul cu banda electromagnetica fara cip.Am blocat imediat cardul, iar a doua zi la prima ora ma si suna directorul bancii pt a afla ce s-a intamplat si m-a invitat la sediul bancii.Asa am si facut.Dupa mai multe explicatii si dupa ce m-au asigurat ca nu au reusit sa extraga nimic asa zisii hoti imi arata noul card aparut atunci cu o frumusete de cip care nu stiu daca era biometric si de care ma asigura ca este foarte sigur si imposibil de clonat.Va spun ca as fi vrut sa le vorbesc despre tot ce stiam in legatura cu cipurile dar simteam o lupta cu mine insumi sau cu o forta ce o simteam in mine.Am preferat sa le spun ca nu mai vreau sa am nici un card fara sa intru in amanunte si l-am refuzat.Totul se asemana cu scenariul din Ingerul Digital.Au incercat sa-mi explice ca nu trebue sa-mi fie teama, dar nu l-am luat.Asta l-am refuzat dar cu un an inainte, prima banca unde aveam cont deschis mi-a trimis o scrisoare prin care m-a invitat la banca pt a schimba primul card care il aveam de la ei.Atunci nu eram atat de avizat dar o oarecare neliniste o simteam.Am primit acest card cu smart cip cum este cel de la cartela de telefon,iar pe card era trecut si numele meu.
  IN decembrie 2009 am avut binecuvantarea de a ajunge in Sf.Munte Athos impreuna cu 4 prieteni si am ajuns si la doi din parintii romani cunoscuti si cautati.Cu unul dintre acesti parinti foarte cunoscut am discutat si despre cipuri .Parintele ne-a vorbit putin si ne-a sfatuit sa nu le luam.Eu i-am istorisit povestea mea si i-am aratat acest card care il am si acum si care scade in 2014.Parintele care nu vreau sa-i dau numele tocmai pt ca este foarte cunoscut m-a asigurat ca acest card nu prezinta nici un pericol dar ne-a spus la toti 4 ca incepand de atunci sa nu mai primim nici un fel de act cu nici un fel de cip.Asta am si facut cand am fost chemat la banca pentru a primi noul card foarte protejat si sa ma ajute bunul Dumnezeu sa renunt la toate ori cat de greu va incepe sa fie.
  Anul asta imi scade buletinul in noiembrie in curand imi va scade si permisul cu pasaportul asa ca solutia retragerea la tara in Romania noastra draga si scumpa.

  Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat asta: