SACCSIV – blog ortodox

HIMERELE: hibrizii om – animal … DE CE?

Posted in experimente medicale, HIBRID, HIMERA by saccsiv on ianuarie 27, 2011

Oamenii-animal au fost deja creati in laboratoare

Citez din articolul Animal-Human Hybrids Spark Controversy:

Oamenii de stiina au inceput sa induca in ceata linia dintre animale si oameni prin producerea himerelor – o creatura hibrida care este partial om, partial animal.

Oamenii de stiinta chinezi de la Universitatea Medicala din Shanghai au fuzionat cu succes celule umane cu ovare de iepure. Embrionii au fost, dupa cum s-a relatat, primele himere om-animal create cu succes. Ei au fost lasati sa se dezvolte pentru mai multe zile intr-un vas de laborator, inainte ca oamenii de stiinta sa distruga embrionii pentru a recolta celulele stem.

Anul trecut in Minnesota cercetatorii de la Clinica Mayo au creat porci cu sange uman curgand prin organismul lor.

Si la Universitatea Stanford din California este posibil ca un experiment sa fie facut in cursul acestui an pentru a crea soareci cu creier uman.

Oamenii de stiinta sunt de parere ca, cu cat arata animalul mai uman cu atat mai bun model va fi pentru testarea medicamentelor sau posibil pentru cresterea „pieselor de schimb’’, precum ficatul, pentru a fi transplantate oamenilor.

Urmarind modul in care celulele umane se maturizeaza si interactioneaza intr-o creatura vie ar putea duce de asemenea la descoperiri de noi tratemente medicale.

Dar crearea de himere om-animal – numite dupa un monstru in mitologia greaca care a avut cap de leu, trup de capra, si coada de sarpe – a ridicat intrebari ingrijoratoare: ce combinatie noua subumana ar trebui creata si in ce scop? In ce conditii va fi considerat umana? Si ce drepturi (daca va fi vreunul), ar trebui sa aiba?

In prezent nu exista legi federale in USA care sa abordeze aceste probleme.

Orientari etice

Academia Nationala de Stiinte, care sfatuie guvernul american, a studiat aceasta problema. In luna martie academia intentioneaza sa prezinte orientari voluntare etice pentru cercetatori.

O himera este o combinatie din doua sau mai multe specii intr-un singur trup. Totusi nu toate sunt considereate ingrijoratoare.

De exemplu, valve cardiace umane defecte sunt de obicei inlocuite cu cele prelevate de la vaci si porci. Chirurgia – care face primitorul o himera om-animal este larg acceptata. Si de ani de zile oamenii de stiinta au adaugat gene umane la bacterii si animalelor de ferma.

Ce a provocat scandalul este amestecul de celule stem umane cu celule embrionare animale pentru a crea noi specii.

Activistul in biotehnologie Jeremy Rifkin se opune trecerii limitei dintre speciil deoarece el considera ca animalele au dreptul de a exista fara a fi falsificate sau incrucisate cu alte specii.

El recunoaste ca aceste studii ar putea duce la unele descoperiri medicale, totusi ele nu ar trebui facute.

„Exista si alte modalitati pentru a avansa medicina si sanatatea umana fara a intra in ciudatenii, lume noua indrazneata de animale himerice’’, a spus Rifkin, adaugand ca modele sofisticate de calculator se pot substitui pentru experimentarea pe animale vii.

„Cineva nu trebuie sa fie religios sau in drepturile animalelor pentru a gandi ca asa ceva nu are sens’’ a continuat el. „Oamenii de stiinta sunt cei ce vor sa faca aceste experimente. Au intrecut masura in domeniul patologic.’’

David Magnus, director al Centrului Stanford pentru etica biomedicala la Universitatea Stanford, crede ca adevarata ingrijorare este daca himerele vor fi puse sau nu in utilizari problematice, riscante sau periculoase.

Oameni nascuti din parinti soareci

De exemplu, un experiment care ar provoca ingrijorari, a spus el, este ingineria genetica a soarecilor sa produca sperma umana si ovare, apoi facerea fertilizarii in vitro pentru a produce un copil a carui parinti sunt o pereche de soareci.

„Majoritatea oamenilor ar gasi acest lucru problematic’’, a spus Magnus, „dar aceste utilizari sunt bizare si nu, din cele mai bune cunostinte ale mele, ceva ce oricine contempleaza de la distanta. Cele mai multe utilizari ale himerelor sunt mult mai relevante pentru ingrijorarile de ordin practic.

Anul trecut Canada a aprobat actul Reproducerii Umane Asistata, care interzice himere. Concret, acesta interzice transferarea unei celule neumane intr-un embrion uman si punerea celulelor umane intr-un embrion neuman.

Cynthia Cohen este membra a Comitetului de Supraveghere pentru Celule Stem din Canada, care supervizeaza protocoalele de cercetare pentru a se asigura ca acestea sunt in conformitate cu noile orientari.

Ea considera ca o interdictie ar trebui sa fie pusa de asemenea si in USA.

Crearea de himere, a spus ea, prin amestecarea gametilor  umani si animali (sperma si ovare) sau transferarea celulelor reproductive, diminueaza demnitatea umana.

„Aceasta ar nega ca exista ceva distinctiv si valors despre fiintele umane care ar trebui sa fie onorate si respectate’’, a spus Cohen, care este de asemenea cercetator principal la Institutul de Etica Kennedy al Universitatii Georgetown din Washington, D.C.

Dar, a mentionat ea, modul de redactare a unei astfel de interdictii trebuie sa fie manifestat cu mare atentie. Aceasta nu ar trebui sa scoata in afara legii experimente etice si legitime – cum ar fi transferul unui numar limitat de celule stem adulte umane in embioni de animale, in scopul de a afla modul in care acestea prolifereaza si cresc in perioada prenatala.

Irv Weissman, director la Institutul de Cancer al Universitatii Stanford / Biologia Celulelor Stem si Medicina din California, este impotriva unei interdictii in Statele Unite.

„Oricine isi pune propriile orientari morale in calea acestei stiinte biomedicale, in cazul in care isi  doresc sa-si impuna dorintele – nu doar a fi o parte a unui argument – daca asta duce la o interdictie sau moratoriu…ei opresc cercetari ce ar putea salva vieti umane’’ a spus el.

Soareci cu creier uman

Weissman a creat deja soareci cu creieri care sunt 1% umani. In cursul acestui an el ar putea efectua un alt experiment in care soarecii vor avea creieri 100% umani. Acest lucru s-ar face, a spus el, prin injectarea de neuroni umani in creierii embrionului de soarece.

Inainte de a se naste soarecii vor fi ucisi si disecati pentru a se vedea daca arhitectura unui creier uman s-a format. In cazul in care acesta s-a format, el se va uita dupa urme de comportament cognitiv uman.

Weissman a spus ca nu este un om de stiinta nebun care incearca sa creeze un om in trup de animal. El spera ca experimentul va conduce la o mai buna intelegere a modului in care creierul functioneaza, si care ar fi util in tratarea unor boli precum Alzheimer sau boala Parkinson.

Testul inca nu a fost inceput. Weissan asteapta sa citeasca raportul Academiei Nationale, care va fi publicat in Martie.

William Cheshire, profesor asociat de neurologie la Clinica Mayo in Jacksonville, Florida, considera ca, combinarea neuronilor umani cu cei animali este problematica.

„Acesta este un teritoriu biologic neexplorat,’’ a spus el. „Oricare ar fi pragul de moralitate a dezvoltarii neurale umane pe care l-am alege pentru a seta ca limita pentru un astfel de experiment, exista un risc considerabil de depasire a acelei limite inainte de a putea fi recunoscut”.

Cheshire sprijina cercetarea care combina celule umane si animale pentru a studia functia celulara. Ca student el a participat la cercetari in cadrul careia s-au fuzionat celule umane cu cele de soarece.

Dar unde ar trage el linia etica este pe cercetarea care ar distruge un embrion uman pentru a obtine celule, sau cercetarea care ar crea un organism care este partial om, partial animal.

„Trebuie sa fim atenti sa nu incalcam integritatea umanitatii sau a vietii animale peste care avem o responsabilitate de administrare”, a spus Cheshire, membru al Asociatilor Crestin Medicale si Dentare. „Proiecte de cercetare care creaza himere om-animal risca sa perturbe ecosistemele fragile, pun in pericol sanatatea, si insulta integritatea speciilor.’’

Comentariu saccsiv:

Sinistru … Cica:

transferul unui numar limitat de celule stem adulte umane in embioni de animale, in scopul de a afla modul in care acestea prolifereaza si cresc in perioada prenatala.”

Sau:

Inainte de a se naste soarecii vor fi ucisi si disecati pentru a se vedea daca arhitectura unui creier uman s-a format. In cazul in care acesta s-a format, el se va uita dupa urme de comportament cognitiv uman.”

Experimenteaza si apoi ucid. Apoi mai descopera cate ceva si vor „progresa” si vor face alte experimente si iar vor ucide. Si tot asa. O ticalosie. Si pana la urma unde se vor opri?

Dar se vor opri? Pana la urma, legal sau nu, niste unii tot vor crea niste monstrii pe care ii vor lasa sa ajunga la maturitate. Ajunsi acolo, li se vor deschide noi orizonturi de experimente …

Habaucii acestia cumpliti n-au nici o treaba cu ideea de Creator si creatii. Ce-i tot indeamna dracii sa scormoneasca?

Isi bat joc efectiv de OM. Asta fac. Cica in numele mai binelui. Nu le trece prin capatanile alea de razvratiti ca solutia la toate problemele este bunul Dumnezeu. Dar oare chiar vor mai binele?

Mai degraba sunt varful icebergului, partea vazuta a unor experimente ajunse mult mai departe. Niste pioni manevrati de sahisti teribili. Dar ce vor oare acesti sahisti? Ce vor sa creeze? Sclavul perfect?

EUGENIE: instrumentul prin care ELITELE doresc diminuarea drastica a populatiei planetei si transformarea celor ramasi in sclavi

Cititi va rog si:

Experimente medicale macabre pe copii, femei, minoritati si detinuti (1845-2007) – TRADUCERE IN ROMANA

Reclame

45 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

 1. saccsiv said, on ianuarie 27, 2011 at 9:01 pm

  Pentru o mai facila parcurgere a acestui blog, cititi va rog si “CUPRINS”:

  https://saccsiv.wordpress.com/about/

  Apreciază

 2. acadennis said, on ianuarie 27, 2011 at 9:07 pm

  Si oamenii de afaceri sunt interesati sa investeasca in technologia extraterestrilor.

  World business leaders told flying saucers are real & extraterrestrials exist

  At five thousand dollars a ticket, some business leaders got more than they bargained for when they attended the first day of the Global Competitiveness Forum (GCF) being held in Riyadh, Saudi Arabia. They were told flying saucers are real, and they had better start thinking about the business implications of extraterrestrial life and technologies.
  Link:
  http://news.exopoliticsinstitute.org/index.php/archives/890

  World business leaders to discuss UFOs & extraterrestrial life
  Link:
  http://news.exopoliticsinstitute.org/index.php/archives/850

  Apreciază

 3. Alina said, on ianuarie 27, 2011 at 9:11 pm

  Scarbosenie absoluta! Daca astia au creier de soarece, de ce sa nu existe si soareci cu creier uman?

  Apreciază

 4. ana said, on ianuarie 27, 2011 at 9:44 pm

  Oare cat mai poate si Dumnezeu sa mai rabde? De ce oare lasa El sa se intample acestea? O persoana mai in varsta ma intreba pe mine, oare de ce il lasa Dumnezeu pe diavol sa isi faca de cap?

  Apreciază

  • saccsiv said, on ianuarie 27, 2011 at 9:54 pm

   ana

   Ca sa se umple cupa … Mult timp n-o sa-si mai faca nelegiutii de cap. Dar pana la final va fi din ce in ce mai rau.

   Apreciază

 5. USA said, on ianuarie 27, 2011 at 10:14 pm

  Adevarul ramane in veci valabil:

  „Şi omul, în cinste fiind, n-a priceput; alăturatu-s-a dobitoacelor celor fără de minte şi s-a asemănat lor.
  Această cale le este sminteală lor şi celor ce vor găsi de bune spusele lor.
  Ca nişte oi în iad sunt puşi, moartea îi va paşte pe ei.
  Şi-i vor stăpâni pe ei cei drepţi şi ajutorul ce-l nădăjduiau din slava lor, se va învechi în iad.”

  Nu ma surprinde…nu stiu vreun om de stiinta care sa fi reusit sa defineasca „VIATA”.

  Oricum…nici noi nu suntem mai cu mot. Ne tremura pantalonii de frica ca n-o sa ne mai putem duce la „doctor” fara card de sanatate.

  Apreciază

 6. AR said, on ianuarie 27, 2011 at 10:31 pm

  E sfarsitul, e clar!

  Apreciază

 7. Aurora said, on ianuarie 27, 2011 at 11:06 pm

  Monstruozitati inimaginabile! Am izbucnit in plans cand am vazut asa o grozavie ! Pur si simplu au intrecut orice limita. Se cred dumnezei. De aceea Domnul Dumnezeu nu-i va mai rabda mult. Ati vazut ce expresie trista au bietele creaturi ? Ele unde se incadreaza ? La om sau la animal ? Vai, noua, ca traim asemenea vremuri ! Oare unde ne vom ascunde ? Unde vom mai gasi un loc curat, nemurdarit de mana criminala a „cercetatorilor” ?

  Apreciază

  • saccsiv said, on ianuarie 28, 2011 at 12:07 am

   Aurora

   Foto nu e din articolul tradus. Am postat-o insa ca pe un soi de avertisment …

   Apreciază

  • VAYA said, on octombrie 1, 2011 at 4:34 am

   AI MARE DREPTATE AURORA

   Apreciază

  • Ana said, on octombrie 15, 2011 at 2:58 pm

   sunt de acord total cu tine ……
   sa fii VIU nu inseamna numai sa traiesti ,sa te dezvolti,etc…. inseamna sa ai sentimente.
   pe cand sarmanele creaturi au sentimente,oamnenii care le-au creat nu au !

   Apreciază

  • Melania Romana said, on iulie 15, 2012 at 9:49 pm

   SCELERATII ASTIA GRABESC SFIRSITUL NOSTRU , N-O SA NE MAI SUPORTE DUMNEZEU ABSOLUT DELOC

   Apreciază

 8. Ciprian said, on ianuarie 28, 2011 at 12:22 am

  Saccsiv, poza e reala sau e Photoshop-ata?

  Apreciază

  • paul said, on ianuarie 28, 2011 at 6:19 am

   poza este reala, doar ca acea reprezentare ESTE O SCULPTURA a artistei Patricia Piccinini. nu exista un caz documentat care sa prezinte faptul ca acea creatura a existat.

   Apreciază

 9. MIhaela said, on ianuarie 28, 2011 at 6:07 am

  Sfinxul egiptean, cu cap de om ,este tot un simbol al unei tehnologii genetice avansate, care a apus.Clonarea umana ,amestecarea speciilor,ingineria genetica , organismele modifivcate genetic sunt „izvoare nesfarsite ” atrocitati, experimente diabolice.
  Daca mintea ii duce pe aceste personaje sa faca asa ceva, desigur ei sunt in stare si de alte mizerii.
  Niciodata „omul de stiinta ” nu va fi preocupat de etica actiunii sale , ci este „devorat ” de orgoliul descoperililor pe care le face, si gaseste argumente pentru orice atrocitate : asa au aparut „mame” ca printesa Lia , sau madame Iliescu, care , toata viata nu s-au gandit sa faca copii, iar , la batranete i-au „conceput ” prin eprubete si cu tot soiul de fertilizari nefiresti.
  Cat despre hrana noastra ,prin recurgerea la alimente modificate genetic, chiar nu mai stim ce mancam :fragmente de ADN,care secreta insecticidul necesar rezistentei plantei, dar pe care-l ingeram si noi,gene animale injectate in genomul plantei…cu efecte incontrolabile…Ex: Bacillus thuringenis poseda o gena capabila sa produca o substanta toxica pentru insecte; gena acestui bacil este introdusa in planta;DAR: ea actioneaza si asupra ecosistemului (gargarite ,fluturi) distrugandu-l;in al doilea rand ,acel daunator, asupra caruia s-a dorit sa se actioneze ,devine rezistent…
  „Armele secrete ale acestui nou mileniu risca sa fie alimentele si virusii modificati genetic „-Max Filterman.
  Iar efectele , incontrolabile , nu -i intereseza pe mai mari!

  Apreciază

  • el said, on ianuarie 28, 2011 at 11:37 am

   @MIhaela

   Sfinxul egiptean ,sirenele ,si alte creaturi fantastice existenet in mitologia multor popoare pagane provin NU din vreo tehnologie avansata acumpierduta/uitata ci din CONCEPTE COSMOGONICE deformate.Dintotdeauna omul (dupa pierderea legaturii sale cu Dumnezeu Creatorul) a incercat sa ”propuna”teorii despre crearea lumii=cosmogonie dupa mintea lui intunecata de pacta si ”inspirata” de duhurile dracesti de sub cer carora se si inchina considerandu-i zei.
   Exita asadar in filosofia Greciei antice o concetie cosmogonica preluata de la vechile popoare sumero-babiloniene (de la are au ”mostenit” si horoscopul pe care ulterior l-au adaptat la mitologia lor) care afirma ca la inceput(un fel de geneza minicinoasa)toate creaturile provin din amestecuri de membre/organe care ar fi fost initial create si depozitate intr-o lume subterana si care prin asamblare au dat creaturile existente(prototipurile lor initiale care ulterior s-au inmultit prin legatura fireasca a impreunarii trupesti a fiecarei specii) ca omul,dar si alte ”creaturi” cand membrele de la specii diferite s-au asamblat in mod disarmonios si au dat HIMERE ca femeie cu coada de pste(sirenele) si alte creaturi aberante de care abunda vechile mitologii pagane.
   Este vorba aici deci DOAR de o conceptie filosofica=cosmogonia despre aparitia/crearea creaturilor vazute.

   Cat despre posibilitatea ”crearii” artificiale de catre om a unor asemenea hibrizi monstruosi HIMERE intre om-animal ,fiti fara grija ,NU EXISTA aceasta posibilitate practic.
   Omul este creat de Dumnezeu ”dupa CHIPUL Sau” si acest chip(prototipul fiind Hristos)fiind dupa model dumnezeiesc NU POATE fi MODIFICAT de nimeni ,este ontologic IMPOSIBIL sa-l batjocoresti pe Dumnezeu stalcindu-i propriul chip care este omul.
   Dracii care-i mana,inspira pe asa zisii ”oameni de stiinta” STIU ca sunt NEPUTINCIOSI in acest sens dar insasi ideea si lucrarea aceasta sunt de estavilit la ei caci sunt pornite ca INJURII,OFENSE neputincioase aruncate de creatura cazuta(dracii si oamenii) impotriva lui Dumnezeu(cum injura si ”balacaresc” si insii maniosi si abjecti din ura si invidie pe oamenii care le sunt superiori sau pe sfinti).

   Asadar fiti linistita in acest sens NU VOR IZUTI NIMIC !!!

   Din punct de vedere genetic ovocitul uman este dotat cu mecanisme de autoprotesctie si autoconservare (receptori foarte SPECIFICI la suprafata sa care NU permit ”cuplarea” sa cu alta celula straina decat cu spermatozoidul PROPRIEI specii(unman).Au fost facute de ft multa vreme experimente de ”conturnare” a acestei bariere biologice a firii(randuita NU degeaba de Dumnezeu Creatorul) si incercari de fecundare/icrucisare a ovocitului uman cu celule gerninale de la alte specii si NU AU REUSIT astefel de experimente.
   Daca se inlatura artificial (prin ”jupuire” microscopica a membranei,este posiibil)aceasta bariere situata pe membrana ovocitului si se pune in contact materialul genetic(cromozomii) ovocitului uman cu cromozomii celulei germinale ale altei specii(animal) EXISTA ALTA BARIERA de data aceasta la nivel de material genetic ; cromozomii insisi din setul unam NU POT sa se asocieze cu cei ai animalului chiar daca sunt pusi unii langa altii.Au ”conturnat” si acesasta bariera si AU OBTINUT amestecuri de material genetic de la specia umana si animal DAR NEVIABILE ;produsl de ”conceptie” a inecaput dezoltarea pana la un punct si apoi s-a OPRIT si a MURIT.
   De ce credeti ca zic MINCINOSII ca au oprit ei dezvoltarea embrionului hibrid?NU EI au oprit-o NATURA INSASI (biologia speciei) a INTERZIS asemenea HIMERE si l-a ”avortat”.
   Asadar Dumnezeu si-a luat masuri impotriva edrivelor omului;Atostiinta dumnezeiasca NU permita omului trufas care se crede ca si dracul ”creator”sa depaseasca anumite limite ; ceea ce nu-i impiedica pe aniticristii ”stintifici”sa continue cu tenacitate ”opera” de ”jefuire”a creatiei Lui Dumnezeu;insa in sensul acesta NU vor ajunge departe caci ONTOLOGIC nu sunt permise de Dumnezeu Creatorul alte ”specii” decat cele create de El (UNICUL CREATOR) ;omul poate doar sa le schimonoseasca dar DOAR in limitele speciei si in nici un caz NU va putea ”crea” ceva in cadrul chipul Lui Dumnezeu care este dat omului.

   Lasati-ii pe anticristi sa viseze,sa se incapataneze sa-si consume energiile distrugatoare cum vor si cum ii imping dracii caci NU VOR REUSI sa obtina hibrizi viabili de om pentru ca NU sunt creatori.

   Iar desenul acela de la inceputul acestui articol respingator odios opera draceasca al ”artistului” NU VA FI POSIBIL in realitate NICIODATA.

   Doame ajuta.

   Apreciază

 10. MIhaela said, on ianuarie 28, 2011 at 7:28 am

  Chiar daca imaginea postata este doar „artistica „, asemenea atrocitati se produc deja in lanorator;s-a pornit de la oaia Dolly, s-au clonat apoi pisici, soareci, vitei..etc;lozinca este :”pentru binele umanitatii”; numai ca ei folosesc aceste descoperiri in scopul propriei puteri.

  Apreciază

  • el said, on ianuarie 28, 2011 at 12:00 pm

   @MIhaele

   clonarea se petrece ca manipulare IN CADRUL aceleeasi specii !!! deci este ”admisa”/posibila biologic desi NU da viabilitate echivalenta produsului de conceptie;acesta are acelasi material genetic(informatie)lasat lui de Dumnezeu prin Creatie;omul face doar diverse asocieri/pernutari in cadrul LIMITELOR lasate speciei respective.

   Hribrizii sunt diferiti caci presupun transgresarea limitelor speciei(taxonului) si daca admitand ca vor reusi ceva ,se va obtine vreun hibrid animal-animal ;obtinerea hibridului om -animal este INTERZISA ONTOLOGIC de prezenta CHIPULUI LUI DUMNEZEU din om,omul NEFIIND DOAR un animal ci avand ONTOLOGIC structura PROPRIE SI UNICA :
   trup-suflet !!!

   Nu va panicati degeaba,sunt doar eseuri NEPUTINCIOASE si dracul stie asta dar fiind intunecat de ura NU se poate impiedica sa viseze in modABSURD ca ar reusi asa cum isi imagineaza ABSURD si ca este dumnezeu.

   Apreciază

 11. Fulger said, on ianuarie 28, 2011 at 7:59 am

  Mi-a venit mancarea inapoi cand am vazut imaginea , cred ca in curand astfel de experimente se vor face si pe oameni sau se fac.

  Apreciază

 12. Iustina said, on ianuarie 28, 2011 at 9:29 am

  Doamne, apara-ne si pazeste-ne!

  Prea Sfanta Nascatoare de Dumnezeu, miluieste-ne pe noi pacatosii!

  Cand uitam de Dumnezeu devenim o specie aroganta, decazuta. Tot acest demers: manipulare genetica sau inginerie genetica este ca un bumerang. Geneticienii care lucreaza la astfel de „descoperiri exceptionale” isi bat joc de pamanteni: animale si oameni. Toate fiintele au rostul lor. Nu poti sa te joci cu ereditatea, facand experimente pe oameni si animale dupa bunul plac. Este o curiozitate si o actiune morbida. La ce foloseste?

  Intr-o zi se va intoarce impotriva omului, deoare exista riscul abordarii unei stiinte lipsite de etica si Har Divin.

  Apreciază

 13. stef said, on ianuarie 28, 2011 at 10:39 am

  La baza militara Dulce – New Mexico- SUA se fac tot felul de cross-bending-uri de astea si tot ce poate fi mai sinistru.Multe surse si dovezi merg pe ideea ca acolo se fac corpuri biologice pentru „entitati extradimensionale” – pe care noi ii stim ca demoni si duhuri spurcate- sunt chiar acele corpuri de „GREY” de care au nevoie demonii pentru a interactoina fizic cu spatiul nostru si pentru a rapi si teroriza oameni….

  Apreciază

  • el said, on ianuarie 28, 2011 at 11:46 am

   @stef

   ideea le vine de la Kaballa draceasca evreiasca care si ea invata ”crearea” ”din nimic” de care rabinii ”initiati” de Golem ,un fel de creatura monstru locuit de diavol.
   De mult ii invata dracii la rele dar pana acum TE ASIGUR ,NU AU REUSIT NIMIC !
   Nu va mai panicati degeaba,aceasta osteneala a lor este DESARTA si IMOPSIBILA caci este INTERZISA de Dumnezeu Creatorul caruia nu-i pot ”fura”ei dreptul si puterea de a ”crea” ceva nou.
   Tot ce pot sa faca anticristii sunt simple manipulari genetice in cadrul speciilor.

   Apreciază

  • saccsiv said, on ianuarie 28, 2011 at 12:20 pm

   Dianora Ioana

   Poti face si un comentariu la ultimul film? Ca sa intelegem ce vrei sa dovedesti.

   Apreciază

  • stef said, on ianuarie 28, 2011 at 12:57 pm

   Ce e cu facatura asta?! E un trucaj de jegos – s-au bagat pe sub masa si au scos numai capul afara .

   Apreciază

  • tataia said, on ianuarie 28, 2011 at 7:20 pm

   Dacă mă mai uit la asemenea clipuri cred că visez urît la noapte. Este ceva absolut grotesc, dar evident doar o făcătură de doi bani clipul acesta. Cum am mai comentat pe acest blog nu cred în aceste „progrese” ale ştiinţei. Sînt de acord cu cititorii care au afirmat că un hibrid între om şi animal este ceva absolut imposibil de realizat. Tema hibridului între om şi animal apare şi în filmul „Splice”.

   Apreciază

 14. stef said, on ianuarie 28, 2011 at 10:52 am

  In curand nu se va mai putea plati cu cash! In California deja se urmareste aplicarea unei masuri prin care serviciile publice sa fie platite doar prin contul bancar sau card –
  http://www.abovetopsecret.com/forum/thread656172/pg1

  Apreciază

 15. Dianora Ioana said, on ianuarie 28, 2011 at 2:55 pm

  Orice „sf” se bazeaza pe o idee nu tocmai noua si nu chiar straina de niste incercari anterioare (mai mult sau mai putin reusite) de punere in practica a ideilor „revolutionare” pe care le promoveaza. Daca acestea sunt cu adevarat sau nu rezultatele unor experimente de inginerie genetica, eu nu pot sti cu certitudine. Cert este faptul ca ingineria genetica produce monstri si monstruozitati. De asemenea, evident mi se pare faptul ca se incearca sa fim familiarizati cu tot soiul de ciudatenii, ca sa ma exprim eufemistic. M-am intrebat adeseori daca aparitiile „extraterestrilor” sunt trucaje sau sunt, de fapt, fapturi create in laborator? Numai Dumnezeu stie ce se petrece cu adevarat. Nu am vrut sa demonstrez ceva anume, am vrut doar sa spun atat: sa nu ne miram de nimic; ne putem astepta la orice: unde nu-i Dumnezeu, diavolul e el insusi depasit si uimit de inventivitatea umana. Noi sa ne tinem de „Doamne, Iisuse…” si El ne va scoate la limanul dorit. Iertati-ma, daca v-am suparat. Doamne ajuta si – mantuire!

  Apreciază

  • el said, on ianuarie 28, 2011 at 5:30 pm

   @Dianora Ioana

   ”M-am intrebat adeseori daca aparitiile “extraterestrilor” sunt trucaje sau sunt, de fapt, fapturi create in laborator?”_______la intrebarea acesata itiraspunde Parintele Serafim Rose in cartea ”Ortodoxia si religia viitorului”,ti-o recomand calduros te va lamuri si cu altele.
   Raspunsul este :NU sun nici trucaje ,nici fapturi create in laborator ci ARATARI DRACESTI directe.Citeste cartea te rog.
   In rest nu e bine sa ne incredem prea mult in judecata proaprie si sfintii parinti ne-au invatat cum ca la sfarsitul veacurilor MINCIUNA FALSUL si INSELAREA inclusiv a propriilor simturi(mai ales simtul VAZULUI prin care vor intra in inimile oamenilor ”minunile”false si grotesti ale lui anticrist) vor fi foarte mari incat se vor insela de va fi cu putinta si dintre cei alesi.Nu-ti mai pierde vremea cu filme si trucaje ieftine + explicatii la acestea caci aici este expert dracul sa-ti sugereze ”idei”;aceasta este in trend-ul New Age(prezentarea de falsuri si insleari +explicatii care ratacesc mintea de la adevar).Extraterestii si alte gogorite bune de zapacit omul contemporan cazut , intunecat cu totul de pacat si iubitor de PSEUDO-explicatii stiintifice(inclusiv aceea a posibilitatii creearii de fapturi fantastice gen frankenstein ori recentii hibrizi?HIMERE om-animal) fac parte din acelasi plan de inselare globala a carui finalitate va fi inchinarea la anticrist.

   Apreciază

 16. Mecla said, on ianuarie 28, 2011 at 6:19 pm

  De ce tulburaţi inutil apele ? Omul are 46 de cromozomi în ADN, iar TOATE celelalte animale au 48, ceeace împiedică orice combinaţie genetică între specia umană şi celelalte animale.
  Când ne-a creeat, a ştiut el Domnul de ce a făcut aşa.

  Apreciază

  • saccsiv said, on ianuarie 28, 2011 at 6:36 pm

   Mecla

   Inutil? Mai citeste articolul o data si neaparat si comentariile cititorului „el”. Apoi mai discutam despre utilitate.

   Apreciază

   • Mecla said, on ianuarie 29, 2011 at 2:35 pm

    Păi da, inutil,Saccsiv ! ! !
    Pentru că publicând NECENZURAT Răul, nu faci decât să-i înmulţeşti influenţa….
    Dacă tu, de bună credinţă, te apuci să publici toate scârboşeniile lumii ăsteia, nu faci decât să dai apă la moară celor care le produc !
    Chiar dacă tu vrei să avertizezi pe alţii să se ferească de rătaciri….
    Să ştii că asta nu înseamnă băgarea capului în nisip, ci o minimă protecţie a celor mai puţin tari în ale lumii ăsteia…
    Cred şi susţin că dacă intenţiile tale sunt în direcţia Adevărului, ar trebui să alegi cu mai multă grijă ceea ce publici, limbajul în care comentezi şi concluziile pe care le tragi, pentru ca munca ta, presupusă în slujba zidirii aproapelui–aşa cum spune rugăciunea şi recomandările Părinţilor Bisericii despre cum , cât şi ce să vorbim -să aibă rodul dorit şi nu unul contrar.
    Uneori, se poate asemnăna ca şi cum ai vorbi în detaliu unei audienţe la scoala generală despre industria pornografică
    A scârbi aproapele de viaţă e tot atât de grav ca şi a-i ucide sufletul.
    Ce-ţi sugerez-dacă-mi permiţi un mic sfat- e să fii mai selectiv către cele bune publicate pe site-ul ăsta-bine cotat ca audienţă.
    Îţi doresc înţelepciune !

    Apreciază

   • saccsiv said, on ianuarie 29, 2011 at 3:34 pm

    Mecla

    Gresesti fundamental. Trezirea se face dand cu apa rece pe ochi, nu cantand cantece de leagan la ureche.

    Se pare ca tocmai tu nu ai inteles „recomandările Părinţilor Bisericii despre cum , cât şi ce să vorbim -să aibă rodul dorit şi nu unul contrar.”

    Citeste-le si citeste si cu mare luare aminte Sfanta Scriptura si Vietile Sfintilor. Vei constata cum Sfintii (pe care trebuie sa ii avem si ca model de marturisire) aratau (fara menajamente caldicele) uraciunile din societatea in care traiau.

    Discursul tau este similar celor ce le sunt nesuferite avertizarile si dezvaluirile parintilor Paisie Aghioritul, Iustin Parvu sau Mitropolitului Serafim de Pireu.

    L-am mai intalnit deseori la „crestini cumsecade”: ca de ce pun filmari cu avort cand vorbesc despre avort … Sau ca de ce dau atatea detalii despre greii ce coordoneaza toate actiunile anti crestine si de edificare a NOM. Ca cica duc lumea in deznadejde … Sau ca de ce analizez productiile muzicale sau filmele ce smintesc grav tineretul. Etc.

    Iar referitor la spusa ta:

    Uneori, se poate asemnăna ca şi cum ai vorbi în detaliu unei audienţe la scoala generală despre industria pornografică

    Sa stii ca bine ar fi le vorbesti pubertosilor si adolescentilor despre industria pornografică. Sa inteleaga cine e in spatele ei si ce se urmareste de fapt. Prin extensie, ar fi bine sa li se vorbeasca si de ce nu e bine sa incepi viata sexuala inainte de casatorie si motivul pentru care perversiunile sunt pacate.

    Dar cei ca tine „invata” sa nu li se vorbeasca. Lasa ca le zice SISTEMUL de bine despre sodomie si lesbianism, de normalitatea felatiei si cunilingusului, de necesitatea avortului, a anti conceptionalelor si a prezervativului …

    Apreciază

 17. gerik64 said, on ianuarie 28, 2011 at 7:40 pm

  Dezaxatii astia nu pot crea nimic dar pot modifica genetic cum au facut demult cu plantele.In laboratoarele lor secrete cloneaza oameni in scopuri militare sau pentru ai folosi ca sclavi perfecti. Tehnologie au de la demoni care se dau extrateresti si multe alte blestematii tot prin colaborare strinsa cu ei.Pai daca tot iadul e pe pamint acum la ce sa ne asteptam?Ne sufla draci in ceafa nu simtiti?

  Apreciază

 18. mircea said, on ianuarie 28, 2011 at 8:08 pm

  Nu numai om cu alta specie nu functioneaza ci si oricare 2 specii diferite.
  Exceptie, cal-magar >> catar. Dar catar nu se poate reproduce ca sant sterili.
  „el” zice bine. Vrajeala si abureala.
  Dolly, au reusit. Da’ uite ca clonare umana nu. Era un italian parca acum citiva ani, care zicea ca va reusi, facea conferinte de presa cu evolutia fatului… si la un moment dat nimic. Si nimic va ramane.

  Apreciază

 19. Roxie said, on ianuarie 28, 2011 at 9:23 pm

  Bolnava ‘artista’ aia care a conceput asa o imagine. La inceput crezand ca imaginea aia e reala mi-a venit sa plang … mi-era mila de bietele creatauri – e o usurare totusi canu sunt reale. pe de alta parte imi amintesc ca imi zicea mama mea ca atunci cand era ea mica a trecut un circ cu un om jumate om/jumate animal …probabil ca sunt un fel de boli care se manifesta si prin deformari fizice asemanatoare trasaturilor animale ex: elefantismul, buza de iepure etc.

  Pe de alta parte individa care se ocupa cu asa ceva este intr-o zona de nisa, in cultura pop in schimb se promoveaza la greu si demult ideea de ‘world of freaks’ adica o lume a ciudatilor si a anormalilor.Ex: clipul pt „Pink” de la „Aerosmith”, „Black or white” de la Michael Jackson, Britney Spears „Circus”, Panic! at the disco „I write sins not tragedies” (astia dupa tot circul mai promoveaza si deziluzia), Christina Aguillera clipurile cu lumea nocturna din cabarete etc. deja sunt exasperanti cu arta grotescului care deja devine deja de masa/mainstream.

  Apreciază

  • Roxie said, on ianuarie 29, 2011 at 12:42 pm

   * scuze vroiam sa spun „freak show” in loc de ‘world of freaks’

   Apreciază

 20. Maria said, on ianuarie 29, 2011 at 8:22 am

  Iar in Romania cainii stapanesc orasele si manaca oameni

  http://muscatdecaini.wordpress.com/2011/01/28/cainii-stapanesc-orasele-romaniei-si-mananca-oameni/

  Apreciază

 21. infiniteladder said, on ianuarie 29, 2011 at 12:32 pm

  In legatura cu parintele Serafim Rose si cartea sa ”Ortodoxia si religia viitorului”, aici el ne descrie infiltrarea cultelor orientale spre Vest, a meditatiei transcendentale si multe altele. Acel yoghin indian Maharishi Mahesh Yogi care a adus meditatie transcendentala pe culmile gloriei in America, era unul dintre acele marionete utilizate de spionii KGB-ului pentru a intoxica mintile a milioane de tineri americani. Aceasta informatie interesanta o puteti citi in cartea lui Yuri Bezmenov Black is Beautiful, Communism is Not. O carte la fel de buna este Love Letter to America in care descrie etapele procesului de destabilizare a unei natiuni. Sacciv s-ar putea sa te intereseze.

  Apreciază

 22. […] Pentru a afla mai multe vezi si: https://saccsiv.wordpress.com/2011/01/27/himerele-hibrizii-om-%E2%80%93-animal-de-ce/ Tags: alimente nocive, uleiuri hidrogenate, zaharul […]

  Apreciază

 23. george said, on martie 25, 2014 at 10:41 am

  Nu stiu cat deadevarat este dar cred ca imaginile cu hibrizii pot fi facute pe calculator.O specie poate sa se combine cu omul numai daca acea specie are numarul de cromozomi egal sau apropiat cu cel al omului,astfel celula umana sa recunoasca pe cea animala si nu cred ca este vreun animal cu acasta proprietate a ADN-ului.

  Apreciat de 1 persoană

 24. […] HIMERELE: hibrizii om – animal … DE CE? […]

  Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat asta: