SACCSIV – blog ortodox

Legat de documentarul „DEMASCAREA”: Ce legatura este intre FENOMENUL PITESTI si BABILONUL UE si … DEATH METAL? De ce acest sinistru ghiveci?

Posted in DEMASCAREA, rock, UE, UNIUNEA EUROPEANA by saccsiv on ianuarie 26, 2011

Comentatorul oarecare face cateva observatii importante legate de filmul documentar „Demascarea”.

Pe site-ul Fenomenul PITESTI la http://www.fenomenulpitesti.ro/despre-noi putem citi:

De asemenea, site-ul promovează filmul documentar Demascarea, în regia lui Nicolae Mărgineanu, realizat în 2010 cu sprijinul Konrad Adenauer Stiftung, Fundaţia Arsenie Boca şi IICCMER. Detalii despre film, echipa care l-a realizat, trailer-ul, dar şi filmări care se regăsesc exclusiv pe acest site, le găsiţi aici. Punctul de pornire al site-ul îl reprezintă volumul „Piteşti. Cronica unei sinucideri asistate”, semnat de Alin Mureşan.

Konrad aia sunt de fapt integratori in noua ordine:

http://www.kas.de/rumaenien/ro/news/

Cu toate spurcaciunile:

Van Rompuy încurajează Europa

Adicatelea pot lesne rataci. Intra cineva dupa Ortodoxie si jertfa si dau de UE ca urmare a „partenerilor”. Cred ca ar trebui sa se delimiteze cumva de parteneri. Macar sa ii ascunda undeva si fara link-uri spre site-urile lor ratacite…

Din pacate, pe site-ul Fenomenul PITESTI, in stanga la parteneri, gasim si:

http://www.rockliber.ro/

NU NE PUTEM FACE FRATE CU NECURATUL PANA TRECEM PUNTEA… VA ROG CU DURERE SA LUATI MACAR CUNOSTINTA CA CEI CARE DAU BANI LA UN MOMENT DAT S-AR PUTEA SA SI DICTEZE. IAR ACESTE JERTFE NU TREBUIE TERFELITE TOCMAI DE CEI CARE I-AU PRIGONIT PE CEI DIN FILM…

Comentariu saccsiv:

Cititi va rog si:

O critica adusa filmului “Portretul luptatorului la tinerete”

Despre Van Rompuy:

VIDEO: Presedintele UE, HERMAN VAN ROMPUY, este oficial marioneta grupului BILDERBERG si a declarat ca s-a mai facut un pas spre GUVERNUL MONDIAL. Daca nici acum nu va treziti, aproape ca VA MERITATI SOARTA

Preşedintele UE: A LUAT SFARSIT ERA STATELOR NATIUNI, iar ideea conform careia tarile pot rezista singure este „o iluzie” si „o minciuna”

VIDEO – NIGEL FARAGE: „Just who the hell do you people think you are?”. ELENA BASESCU: „Salut extinderea supravegherii economice” …

Despre UE:

UNIUNEA EUROPEANA si BABILONUL CEL MARE , mama desfrânatelor şi a urâciunilor pământului

Despre rock:

VIDEO: ROCK si CRESTINISM

Documentare celebre: „They Sold Their Souls for Rock and Roll” (partea 1) – SI-AU VANDUT SUFLETUL PENTRU ROCK

Asadar, sinistru ghiveci. N-am vizionat inca documentarul, insa nu-mi place deloc sprijinul Konrad Adenauer Stiftung si parteneriatul rock.

Cand s-a acceptat acest sprijin, nu s-a stiut care e agenda fundatiei si ca presedinte ii e Hans-Gert Poettering, fost presedinte al Parlamentului European?

Cei ce au facut documentarul, nu pricep ce-i cu Uniunea Europeana?

Grav daca nu pricep. Sau pricep si nu le pasa? Si mai grav atunci …

Reclame

20 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

 1. saccsiv said, on ianuarie 26, 2011 at 10:03 pm

  Pentru o mai facila parcurgere a acestui blog, cititi va rog si “CUPRINS”:

  https://saccsiv.wordpress.com/about/

  Apreciază

  • sinbad said, on ianuarie 27, 2011 at 10:46 am

   Buna ziua,

   Astazi am primit raspuns (aveti incluse si textul si raspunsul) in legatura cu proiectul privind cardurile cu cip pentru cei ce au asigurare medicala.
   Va fi o conferinta publica pe 31 ianuarie 2011, orele 11.00 la sediul Institutului Naţional de Sănătate Publică, sala Amfiteatru, str.dr. Leonte, nr.1-3, sector 5, Bucureşti. daca ati publica pe blog poate ca mai multi vor fi prezenti sa ia atitudine.
   Multumesc.
   Doamne ajuta.
   =====================================================

   În baza prevederilor Legii nr. 52/2003 privind transparenţa decizională în administraţia publică, Ministerul Sănătăţii organizează, luni, 31 ianuarie 2011, orele 11.00 la sediul Institutului Naţional de Sănătate Publică, sala Amfiteatru, str.dr. Leonte, nr.1-3, sector 5, Bucureşti, o dezbatere publică având ca temă proiectul de Hotărâre a Guvernului pentru aprobarea normelor metodologice de aplicarea prevederilor referitoare la cardul naţional de asigurări sociale de sănătate din titlul IX Cardul european şi cardul naţional de asigurări sociale de sănătate din Legea nr. 95/2006 privind reforma în domeniul sănătăţii, cu modificările şi completările ulterioare.

   Persoana de contact: dr. Mihaela Oancea – telefon: 021.3072.639.

   Menţionăm că proiectul de act normativ poate fi vizualizat la adresa de web: http://www.ms.ro, rubrica Legislaţie – Transparenţă decizională.
   –– Original Message ––
   From: anonymous
   To: propuneri@ms.ro
   Sent: Wednesday, January 19, 2011 1:27 PM
   Subject: Observatiile si propunerile privind proiectul de act normativ: Ordonanţă de Urgenţă a Guvernului pentru modificarea şi completarea Legii nr.95/2006 privind reforma în domeniul sănătăţii din 18 noiembrie 2010.

   Stimate Doamne si Domni,

   Referitor la: Hotararea de Guvern pentru aprobarea normelor metodologice de aplicarea prevederilor referitoare la cardul naţional de asigurări sociale de sănătate din titlul IX Cardul european şi cardul naţional de asigurări sociale de sănătate din Legea nr. 95/2006 privind reforma în domeniul sănătăţii, cu modificările şi completările ulterioare.

   Sursa anuntului: http://www.ms.ro/?pag=23&id=8678

   Va amintim promisiunea facuta de a oferi alternativa celor care nu doresc sa primeasca cardul de sanatate cu cip (in conformitate cu intrebarile si raspunsurile) consemnata in documentul intitulat „Minuta 18.11.2010_8678_6520.doc”, urmare a dezbaterii publice având ca temă proiectul de Ordonanţă de Urgenţă a Guvernului pentru modificarea şi completarea Legii nr.95/2006 privind reforma în domeniul sănătăţii din 18 noiembrie 2010.

   Adresa documentului: http://www.ms.ro/documente/Minuta%2018.11.2010_8678_6520.doc

   Citam din documentul mai sus amintit:

   “ Întrebare:

   – Cum se va respecta dreptul la alegere, respectiv dacă sunt persoane care din diverse motive, din convingeri religioase nu doresc cardul cu cip? Nu ne interesează detaliile tehnice ci doar ce alternativă ne veţi oferi?

   Cristian Anton Irimie:

   – Vom respecta dreptul la alegere al cetăţeanului şi vom căuta o formulă de înlocuire a cipului. […]

   Întrebare:

   – Ce variante avem dacă refuzăm cardul?

   Cristian Anton Irimie:

   – Vom oferi varianta dovedirii calităţii de asigurat şi făra acest card, vom găsi o cale de mijloc”

   In completarea argumentului referitor la convingeri religioase, pe considerentul respectarii dreptului la intimitatea vietii si confidentialitatea informatiilor cu caracter personal, solicitam introducerea unei altenative de document non-electronic.

   Apreciază

 2. Caarol Duhul Capitanului said, on ianuarie 26, 2011 at 10:30 pm

  Fundatia acea arsenie boca,daca nu ma insel promoveaza avorturile ! Mai fatis !
  Deci eram pe fb, si cand vad, urca un clip, despre ceausescu, unde condamna faptul ca interzicea avorturile,transformand intr-o mare mosntruozitate interzicerea avorturile, amrturii cu femei care avortau ep ascuns, adica ucideau, si le compatimeau,ca fiind vicitme,ca fiind ceva normal,si ca asta era o teroare ca interzicea avorturile ! Asta aratat tot documentarul ca totalitarismul e rau ca interzice avortul,si ca e bine sa avortezi,si chiar datea apa la moara femeile care avorteaza !
  Ba mai mult, jignea pe Nadia Comaneci si pe ceilalti sportivi romani,ca era nascuta la cerea partidului, ca a luat 10 pentru ca era din generatia aia nascut chipurile la cererea partidului,ca si cum nu ar fi oameni ,ci obiecte…..trist,foarte trist,acei oameni isi bat joc de memoria parintelui Arsenie Boca

  Apreciază

  • oarecare said, on ianuarie 27, 2011 at 6:25 am

   Nu cred ceea ce spui, te rog vino macar cu un link, din ce stiu Asociatia Arsenie Boca chiar face treaba buna, la ei pe site sunt chiar link-uri catre site-uri profamilie…

   Apreciază

  • dacia said, on ianuarie 27, 2011 at 4:56 pm

   Cel mai probabil e vorba de filmul „Decreteii” …

   Apreciază

 3. Micael Nicolas said, on ianuarie 26, 2011 at 11:47 pm

  http://rugainimii.wordpress.com/

  http://filocalia-audio.blogspot.com/

  Vă mulţumesc că îmi permiteţi să postez aceste două link-uri pe blogul d-voastră pentru trafic !

  Apreciază

 4. vantelegar said, on ianuarie 27, 2011 at 6:12 am

  konrad adenauer sa numit initiatorul uniunii europene .

  Apreciază

 5. cineva said, on ianuarie 27, 2011 at 6:33 am

  Un membru de baza al fundatiei, dan lucinescu, este un om extrem de dubios…Am participat la cateva „conferinte” acolo . dan lucinescu a tinut sa precizeze ca este vorba de o fundatie „crestina”,unde oamnenii trebuie sa gandeasca asa: putem intra sa ne rugam in ORICE biserica, inclusiv cea protestanta…. Bineinteles, au fost reactii impotriva, moment in care domnul „boier ” si-a schimbat si tonul , si privirea,a devenit de- dreptul fioros, si-a iesit din calm , sii a inceput sa tipe , sa gesticuuleze.
  Un al doilea aspect :s-a realizat tot acolo un film despre Maica Domnului.Ideea finala era ca „imaculata conceptie” este …. corecta…Si filmul circula…
  Eu am vazut acolo un ecumenism clar, mascat de actiuni umanitare(ajutoare,etc ).
  Din pacate , ei se folosesc de numele Parintelui Iustin Parvu, sustinand ca au „binecuvantarea ” parintelui.lucinescu a a facut si el niste ani de inchisoare,dar el este pentru mine un exemplu clar de ratacire.
  Bineinteles , nu m-am mai dus!
  Ceea ce postati acum imi confirma dubiile.

  Apreciază

  • oarecare said, on ianuarie 27, 2011 at 8:25 am

   Nu ii iau apararea d-lui Lucinescu dar are si dumnealui o varsta… desi parea destul de lucid la comferinta despre Parintele Arsenie Boca din Timisoara… e drept ca a fost plecat pe dincolo o perioada… sa ne rugam pentru dansul.

   Apreciază

 6. Fulger said, on ianuarie 27, 2011 at 8:30 am

  Saccsiv poate ei pricep cum este cu UE si au aceptat sa fie de partea lor.

  Apreciază

 7. bce said, on ianuarie 27, 2011 at 10:22 am

  Sacciv, ca-i suspect au ba ceva cu asociatia respectiva, mai mult sau mai putin conteaza, ceea ce conteaza este ca SI ASTAZI, memoria, faptele, invatatura, minunile savarsite de sfantul parinte Arsenie Boca ii deranjeaza enorm nu numai pe rataciti ci si pe oamenii sistemului.
  Eu zic ca un subicet pe aceasta tema ii bine venit.
  Intrebare – oare de ce oamenii sistemului sunt deranjati de un parinte ce nu mai exista de 20 de ani ?

  Apreciază

 8. dacia said, on ianuarie 27, 2011 at 12:27 pm

  Un nou Zeitgeist : http://www.youtube.com/watch?v=4Z9WVZddH9w&feature=player_embedded

  Apreciază

 9. MIhaela said, on ianuarie 27, 2011 at 12:40 pm

  Referitor la dezbaterile pe tema cardului de sanatate :s-a fixat iar o ora la care nu prea pot ajunge multi oameni;nu putem incerca sa mutam ora intalnirii ?
  Eu lucrez o zi dimineata, o zi dupa amiaza si nu am inlocuitor, deci as putea ajunge pe la ora 14,00.O solutie ar fi lungirea dezbaterilor pana la acea ora.
  Daca doriti, as putea timite un punct de vedere pe care sa-l citeasca cineva;

  Apreciază

  • saccsiv said, on ianuarie 27, 2011 at 1:01 pm

   MIhaela

   Mai degraba posteaza punctul de vedere pe blog si-l promovez apoi. Ca varianta cu schimbatul orei …

   Apreciază

 10. MIhaela said, on ianuarie 27, 2011 at 12:51 pm

  Revin: s-ar putea ca in sala sa fie prezenti si niste”medici atei ” ,care deja au intervenit defaimator la adresa profesorului Astarastoae, singurul care a avut o atitudine clara anti card.Deci, trebuie sa venim „inarmati ” cu argumente si contraargumente solide, ca sa nu fie doar o formalitate pentru ei, ca-s destul de „versati”.

  Apreciază

 11. MIhaela said, on ianuarie 27, 2011 at 1:42 pm

  Saccsiv,
  Multumesc! Ora la care as putea ajunge ar fi 14 ,pentru ziua de luni !

  Apreciază

 12. MIhaela said, on ianuarie 27, 2011 at 1:44 pm

  Saccsiv ,
  Voi posta zilele acestea punctul meu de vedere.

  Apreciază

 13. ? said, on ianuarie 27, 2011 at 6:43 pm

  eu le-am lasat un mesaj pe situl cu fenomenul pitesti…in mare am scris cam asa…

  „vad ca aveti la parteneri site-ul „rock liber”, care promoveaza paganismul si anti-crestinismul (de exemplu in interviul unui membru al unei formatii care se declara formatie de folk pagan /metal)…nu mai zic de fundatia konrad adenauer…

  prin asta ati devenit suspecti pentru unii 😉 se pare ca sunteti un fel de tismaneanu 2 😉 din fericire, mai sunt unii care nu pot fi pacaliti asa usor…” cam asa ceva le-am scris…

  daca ar primi mai multe din astea, poate si-ar pune unele intrebari…

  Doamne ajuta!

  Apreciază

 14. […] Un subiect din aceeasi categorie aici: https://saccsiv.wordpress.com/2011/01/26/legat-de-documentarul-%E2%80%9Edemascarea%E2%80%9D-ce-legatu… Tags: Aaron Russo, Agenda Finala, Noua Ordine […]

  Apreciază

 15. Ana said, on aprilie 27, 2011 at 3:52 pm

  Presa germana relateaza despre Fenomenul Pitesti

  http://www.welt.de/kultur/history/article13270355/Nur-wer-foltert-wird-ein-guter-neuer-Mensch.html

  Apreciază


Vă rog să comentați decent, în duhul Ortodoxiei! Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat asta: