SACCSIV – blog ortodox

APEL LA RUGACIUNE pentru IPS BARTOLOMEU ANANIA

Posted in IPS BARTOLOMEU ANANIA by saccsiv on ianuarie 24, 2011

Tinand cont de:

IPS Bartolomeu Anania NU POATE FI OPERAT, din cauza gravitatii cazului … El va fi adus intubat, luni seara, cu un avion sanitar. SA NE RUGAM PENTRU EL

Un frate mi-a trimis pe e-mail urmatorul mesaj:
Cineva are nevoie de ajutorul nostru, si nu oricine. Este vorba de IPS Bartolomeu Anania! Dupa cum stiti, in urma internarii sale la Viena, s-a ajuns la concluzia ca este intr-o stare prea grava pentru a se efectua o interventie chirurgicala, iar medicii clujeni au afirmat ca IPS se afla intr-o stare critica.
Asadar, sa pornim un program de rugaciune pentru IPS Bartolomeu, precum a fost cel pentru Parintele Justin. In urma rugaciunilor facute de Prea Sfanta Nascatoare de Dumnezeu catre Fiul Ei, Hristos Dumnezeu, starea de sanatate a Parintelui Justin s-a imbunatatit. Speram ca va fi la fel si cu IPS Bartolomeu! Ar fi de mare folos pentru Ortodoxia noastra!
Seara, in intervalul orar 9-12, sa faca fiecare Paraclisul sau Acoperamantul Maicii Domnului, inchinaciuni si metanii dupa putere, iar la final rugaciunea:
Doamne Iis­use Hris­toase, Fiul lui Dum­nezeu, Tu ai spus cu preacin­sti­tele Tale buze: Daca doi din­tre voi se vor invoi pe pamant in priv­inta unui lucru pe care il vor cere, se va da lor de catre Tatal Meu, Care este in ceruri. Ca unde sunt doi sau trei adunati in numele Meu, acolo sunt si Eu in mijlocul lor. Neschim­bate sunt cuvin­tele Tale, Doamne, fara de mar­gini esti in iubirea Ta fata de oameni, iar milostivirea Ta nu are sfarsit.

Pen­tru rugaci­u­nile Preacu­ratei Maicii Tale, ale Sfintilor Romani din inchisori si ale tuturor Sfin­tilor, Bunule, nu trece cu ved­erea rugaci­u­nile robilor Tai, pe care dupa porunca Ta le facem pen­tru IPS Bartolomeu, ci le plineste pe ele, daruindu-i sanatate, man­tuire si indelun­gare de zile.

De asemenea, fiecare sa il pomeneasca la Sf. Liturghie si la Sf. Maslu pe pomelnic, iar fratii care cunosc preoti, sa ii roage sa il pomeneasca la proscomidie.
Nadajduim la Preasfanta Nascatoare de Dumnezeu pentru insanatosirea IPS Batolomeu, spre intarirea Bisericii noastre Ortodoxe.
Doamne ajuta!

16 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

 1. saccsiv said, on ianuarie 24, 2011 at 6:05 pm

  Pentru o mai facila parcurgere a acestui blog, cititi va rog si “CUPRINS”:

  https://saccsiv.wordpress.com/about/

  Apreciază

 2. Un pacatos said, on ianuarie 24, 2011 at 6:05 pm

  Inca regret ca n-a ajuns el patriarh.
  Dumnezeu sa ii dea putere.

  Apreciază

 3. Anda said, on ianuarie 24, 2011 at 6:35 pm

  E singurul blog care a pus in prima pagina (de fapt de 2 ori!) aceasta stire. Asta spune mult! Pe altele e trecut la diverse, iar pe altele nu apare deloc.
  Sa ne rugam Maicii Domnului si Sf. Nectarie sa-l acopere si sa-l ajute in aceasta suferinta pe Inalt Preasfintia Sa Bartolomeu Anania! M-a intristat profund aceasta veste…dar nu mi-am pierdut inca nadejdea in dragostea lui Dumnezeu si ale Preacuratei Sale Maici fata de placutul Sau. Domnul sa-l binecuvanteze!

  Apreciază

 4. ady said, on ianuarie 24, 2011 at 7:43 pm

  frate saccsiv scuze daca gresesc, dar acest IPS nu este cel ecumenist, sau ii confund? Asta nu inseamna ca nu ma rog pt el ca doar e fratele nostru

  Doamne Miluieste-Ne pe toti

  Apreciază

 5. […] APEL LA RUGACIUNE pentru IPS BARTOLOMEU ANANIA […]

  Apreciază

 6. fanu said, on ianuarie 25, 2011 at 7:49 am

  Să ne rugăm fiecare, la Cluj, mai ales la Cluj se fac rugăciuni

  Apreciază

  • Anda said, on ianuarie 25, 2011 at 8:34 am

   Fanu,
   am asteptat din partea clujenilor un apel la rugaciune comuna inca din momentul in care s-a aflat de aceasta grava suferinta…si am primit doar stiri…
   Eu cred ca fiecare putem da mai mult decat atat.

   Apreciază

   • fanu said, on ianuarie 25, 2011 at 8:57 am

    Nu este vina mea.

    Eu studenţesc la Cluj şi merg la Catedrală să mă închin şi să particip la Slujbele ce se săvârşesc şi cel puţin la Catedrală se fac rugăciuni împreună ale ortodocşilor fiindcă restul nu au legătură cu IPS Bartolomeu.

    Mai mult nu am nici puterea şi nici autoritatea, dar după cum vedeţi azi Hristos este marginalizat pe unde ÎL prind astfel că nu mă miră inerţia faţă de această încercare prin care trece însăşi ortodoxia română… junilor şi junelor nu le prea pasă de ortodoxie şi cu atât mai mult de românism…

    Apreciază

   • Ion de la Chiuiesti said, on ianuarie 25, 2011 at 10:09 am

    Fii pe pace, clujenii se roaga de multa vreme pentru IPS Bartolomeu!

    Apreciază

 7. natalia said, on ianuarie 25, 2011 at 5:30 pm

  Dumnezeu sa-l ocroteasca

  Apreciază

 8. gerula said, on ianuarie 26, 2011 at 2:08 am

  aşa cum am bănuit in prima remarca despre LEU ,ceea ce a spus prof. Dr. Barsan şef clinică cardio , ca ducerea la Viena a P.S.mitropolit a înrăutăţit cu mult starea de sănătate , s-a adeverit ! Trebuie căutat cine a indus acea sta idee, deoarece cazul se aseamănă izbitor cu cel al P. F. Teoctist tot nonagenar ? !

  Apreciază

  • el said, on ianuarie 27, 2011 at 2:40 pm

   @gerula

   apostatii si ecumenistii cu ciobotea capetenia lor in frunte deja multumiti ca in ultima vreme IPS Bartolomeu din cauza bolii nu prea ii mai ”deranja” prin opozitia sa la balivernele dictate de pe varful dealului si abia asteapta sa moara, i-au si gasit inlocuitor ,si nu m-as mira sa aud ca IPS Iosif va fi acela.

   Apreciază

   • el said, on ianuarie 27, 2011 at 2:41 pm

    IPS Iosif al Europei de Vest !!!

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: