SACCSIV – blog ortodox

Deputatii europeni cer parlamentului lituanian sa respinga proiectul de lege care sanctioneaza ‘promovarea publica a relatiilor homosexuale’

Posted in HOMOSEXUALITATE, LITUANIA, UNIUNEA EUROPEANA by saccsiv on ianuarie 22, 2011

Citez din articolul Deputatii europeni cer parlamentului lituanian sa respinga proiectul de lege care sanctioneaza ‘promovarea publica a relatiilor homosexuale’:

Deputatii europeni fac apel la parlamentul lituanian pentru a respinge proiectul de lege care ar pedepsi „promovarea publica a relatiilor homosexuale”. In plus, minorii ar trebui sa poata accesa liber informatii despre homosexualitate, se mentioneaza in rezolutia adoptata, citata de serviciul de presa al Parlamentului European.
Aceasta rezolutie, propusa de grupurile politice S&D, ALDE, Grupul Verzilor/EFA si GUE/GNL, a fost declansata de „o serie de evenimente ingrijoratoare”, au declarat deputatii europeni, cum ar fi adoptarea in Lituania a legii privind protectia minorilor impotriva efectelor daunatoare ale informatiilor publice, incercarea autoritatilor locale de a interzice organizarea de marsuri ale homosexualilor si utilizarea de catre anumiti politicieni si parlamentari a unui limbaj amenintator sau care incita la ura.
Proiectul de lege pentru modificarea Codului infractiunilor administrative prevede sanctionarea „promovarii publice a relatiilor homosexuale” cu o amenda intre 580 si 2.900 de euro. Aceste modificari ar putea incrimina aproape orice mesaj, caracterizare sau informatie cu caracter public privind homosexualitatea, subliniaza un raport al Agentiei pentru Drepturi Fundamentale, prezentat membrilor Parlamentului European in  noiembrie 2010.
Parlamentul European considera ca propunerile de amendamente sunt contrare constitutiei lituaniene, o parere de asemenea exprimata de ministrul lituanian de justitie. Presedinta Dalia Grybauskaite (fost comisar UE) a denuntat si ea proiectele de lege homofobe ca fiind daunatoare pentru cetatenii lituanieni si imaginea tarii.
In iunie 2009, Parlamentul lituanian (Seimas) votase deja modificarea legii privind protectia minorilor impotriva efectelor daunatoare ale informatiilor publice, interzicand accesul minorilor la informatii despre homosexualitate.
„Nici o cercetare credibila nu indica faptul ca educarea copiilor si a tinerilor cu privire la sexualitate le poate afecta orientarea sexuala (…) Educatia despre diversitatea sexuala incurajeaza toleranta si acceptarea diferentelor”, sustin insa deputatii europeni.

Cititi va rog si:

UNIUNEA EUROPEANA si BABILONUL CEL MARE , mama desfrânatelor şi a urâciunilor pământului

Detalii despre greii ce sustin homosexualitatea

Clasamentul celor 50 cei mai influenti homosexuali si lesbiene

VIDEO: Cum se promoveaza homosexualitatea in scoli …

Articolul zilei (22.10.2010): Rusia, condamnata de CEDO pentru interzicerea paradelor Gay Pride

VIDEO: SERBIA – Ciocniri violente intre politie si manifentantii anti gay

VIDEO: Stop promovarii homosexualitatii …

Controlare prin SODOMIZARE si umilire sexuala

VIDEO: Parintele ARSENIE PAPACIOC, homosexualitatea si Patriarhul

15 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. saccsiv said, on ianuarie 22, 2011 at 2:51 pm

    Pentru o mai facila parcurgere a acestui blog, cititi va rog si “CUPRINS”:

    https://saccsiv.wordpress.com/about/

    Apreciază

  2. stef said, on ianuarie 22, 2011 at 3:39 pm

    O putoare insuportabila iese din parlalamentul ala european plin de curisti pedofilo -satanisti! Iar se scalambaie sa schimonoseasca fata pamantului ,sa imbolnaveasca generatia tanara. Cat de tulbura tre sa aiba mintea acesti scelerati sa sustina asa fervent un narav murdar,infect si josnic? Ce treaba au minorii cu „educatia despre curism” si la ce le trebuie asa ceva?

    Apreciază

  3. Iustina said, on ianuarie 22, 2011 at 7:15 pm

    Suntem sfasiati din toate partile , pentru ca planul lor este unul diabolic.

    Cititi si luati aminte sa nu mai faceti vaccinuri.

    http://piatza.net/vaccinuri-contaminate/

    Apreciază

  4. Vagabond said, on ianuarie 22, 2011 at 7:23 pm

    Nu-i mai suport pe europenii astia. Cea mai neagra zi, ziua cand am intrat in spurcaiunea numita UE.

    Apreciază

  5. fanu said, on ianuarie 22, 2011 at 9:51 pm

    CE TUPEU, oare ce se încearcă nu este tocmai ridicarea la rang de stăpânie a urâciunii, mai apoi venirea pe calea ecumenistă a salvatorului care, după ce vor duce smintiţii şi mişeii lumea în ispita de a îngenunchia şi a cere disperată un mântuitor în vitro oricare ar fi numai să trăiască la călduţ şi să scape de pustiire, cică are să aducă dez(d) – (reîn)robirea şi mulţi dar foarte mulţi îl vor crede şi i se vor închina pe criteriul care a funcţionat şi la asasinii lui Hristos de acum 2000 de ani, mă refer la jidani nu la romani cei care au fost autori materiali şi coparticipanţi la deicid, adică acela al aspectelor materiale cu care vor lega o piatră de gâtul lumii şi o vor înfunda într un întunerec şi mai mare decât cel de acum… să nu uităm că au o majoritate confortabilă pentru ce vor să aplice acum şi nu vorbesc doar de încipare ci mai ales de a L scoaste pe Hristos din mijlocul lumii aşa cum Hristos a rămas prin Apostoleasca şi Soborniceasca Biserică Drept Măritoare… DAR în caz că dintre oameni se vor ridica şi acei care le ar zice NU şi la o adică ar aduce cu ei cuvântul de trezire şi pentru cei care sunt încă spre Calea către Împărăţie au acel plan de ducere în pustiirea cea mai perfidă cea în care oricine poate să cadă fiind şi cea mai înşelătoare şi atunci vom avea parte de o cernere crudă şi dură… acum miroase a 666 dar în curând are să se ajungă la miasmă darn u oricum ci miasmă cu dulceţuri lucriferice tocmai fiindcă planul lor este abia la început şi încă au confort să îl aplice DAR vine vremea când acest confort le va fi stânjenit de cei care se ridică în şi pentru mărturisirea Lui Hristos Cel al Împărăţiei şi nu cel în vitro pe care îl pregătesc ei cu atâta migală iluminantă…

    Apreciază

  6. Fulger said, on ianuarie 23, 2011 at 9:49 am

    Astia au mai multa grija de tot felul de travestiti decat de oameni saraci din africa sau tigani.

    Apreciază

  7. ion adrian said, on ianuarie 24, 2011 at 9:57 am

    Intrebare:
    Asa cum sunt liberi sa fie credinciosi sau atei sunt oare oamenii liberi sa-si aleaga orientarea sexuala?
    Daca NU cum trebuie facut ca sa se aplice corect acest nu si daca DA aceiasi intrebare?
    Astept cu interes raspunsul vostru.

    Apreciază

  8. Provita Bucuresti said, on ianuarie 24, 2011 at 12:55 pm

    @ion adrian

    Raspunsul este da, fara indoiala ca omul „are dreptul” (din punct de vedere secular) sa-si aleaga orice orientare sexuala doreste si in general sa faca ce vrea.

    Ma bucur ca punand aceasta intrebare anulezi practic, cred ca fara voie, principalul argument al propagandei homosexuale care spune ca cei in cauza nu aleg un astfel de comportament, ci asa se nasc…

    Acum iti punem si noi o intrebare: sunt oamenii liberi sa-si apere copiii de contactul cu un comportament pe care il considera nociv?

    Apreciază

    • ion adrian said, on ianuarie 24, 2011 at 2:51 pm

      Categoric DA. Dar problema este: prin ce metode?

      Apreciază

      • ion adrian said, on ianuarie 24, 2011 at 3:00 pm

        PS. Sunt si inascuti si asta am constatat-o eu in mod direct, in scoala primara, in relatia de joaca cu niste baietei care aveau evident asemenea inclinatii. Caci ei erau, cred ca instinctiv, in perioada nasterii impulsului sexual, preocupati de spilhosenul meu in timp ce eu eram instinctiv foarte preocupat si chiar agresiv 🙂 , de cel al fetitelor care pe ei ii lasau rece.
        Nu stiu cum au evoluat in viitor.

        Apreciază

      • saccsiv said, on ianuarie 24, 2011 at 3:08 pm

        ion adrian

        Iar bagi strambe, cum ai facut-o in timpul campaniei anti vaccinare …

        Apreciază

  9. Tardea Raluca Diana said, on ianuarie 24, 2011 at 12:56 pm

    Sodomisti si desfranati=666

    Apreciază

  10. ion adrian said, on ianuarie 24, 2011 at 4:16 pm

    Saccsiv de ce spui asta? Nu crezi ca eu chiar spun ce stiu eu.
    Explica daca poti si esti capabil care este stramba bagata de mine.
    Cat despre campania aia la care te referi, repet ce am spus si atunci : gripa porcina este ingrozitor de letala dar este slab virulenta adica nu creaza epidemie de masa. De unde pana unde crezi tu ca detii adevarul. Asta nu este o mentalitate mai degraba luciferica decat crestina?
    De altfel tinand cont de aceasta concluzie personala nici eu nu m-am vaccinat. 🙂

    Apreciază

    • ion adrian said, on ianuarie 24, 2011 at 6:32 pm

      Saccsiv stiii ce-i nostim? un timp acum ctiva ani mi-am pierdut timpul pe blogul unei javre iudaizate sau poate chiar iudeu, numit Clej . Acolo am aflat de Savatie(imbecilul m-a trimis pe blogul lui Savatie sa vad, zicea el un taliban etc dupa ce-l pacalise sa scrie un articol la el ) Acolo ai avut si tu niste interventii care mi-au creat impresia ca esti un tip inteligent si am intrat la tine unde recunosc ca mi s-au deschis niste orizonturi informationale deosebite.
      Am combatut si pe la tine si in acord cu tine, pana ti-a picat pata pe mine cu chestia aia cu vaccinul, cand recunosc am inceput sa cred ca nu esti chiar atat de inteligent cat am crezut, asa ca am inceput sa te vad cu niste ochelari de cal pe care pana atunci nu-i observasem si dezamagit foarte, te-am si insultat, dar de fapt in replica la o cenzura pe care si atunci dar si azi o consider stupida. 🙂
      Revin la ce gasesc nostim, adica acolo m-am contra dur cu un gay, Constantinescu parca, un snob destul de inteligent, dar marginit si care vedea numai homofobie in jur , iar aici la tine nu mai sunt un homofob ca acolo ci risc sa fiu considerat un sustinator al gaylor . Pe mine asta ma fericeste caci cand esti respins de extremistii din toate partile inseamna ca te afli in CENTRU, adica in Ombilicul lumii cum spune un adevarat intelept si ma refer la Eco.
      Fara suparare, daca imi dai drumul cu acest mesaj foarte cinsit din partea mea e OK daca nu, e tot OK dar un altfel de OK pe care doar noi doi il vom sti.

      Apreciază

  11. ion adrian said, on ianuarie 27, 2011 at 10:50 am

    multumesc

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.