SACCSIV – blog ortodox

Video: A VENIT RANDUL VACILOR? Dupa pesti, pasari si crabi, 200 de animale descoperite moarte în SUA

Posted in ANIMALE, SUA by saccsiv on ianuarie 20, 2011

Citez din articolul După peşti, păsări şi crabi, a venit rândul vacilor. 200 de animale descoperite moarte în SUA – VIDEO:

200 de vaci moarte au fost găsite moarte la o fermă din Portage County, Wisconsin, informează Huffington Post.
Pentru îndepărtarea acestora a fost nevoie de camioane. Ferma nu a fost pusă în carantină, deoarece autorităţile spun că nu întâmplarea nu prezintă vreun pericol pentru oameni sau alte animale.

Veterinarul cu care lucra proprietarul vacilor a spus iniţial că există două tipuri de virus care ar fi putut cauza moartea animalelor. Ulterior, s-a vehiculat posibilitatea ca vacile să fi murit de pneumonie, deşi astfel de cazuri sunt rare. Urmează să se stabilească cauza morţii, după finalizarea unor noi teste.
Deşi probabil nu au legătură cu acest incident, au existat numeroase alte cazuri de animale moarte în ultima perioadă, atât în SUA, cât şi în restul lumii. Mii de păsări au căzut din cer în statul Arkansas, iar mii de peşti morţi au fost descoperiţi în aceeaşi perioadă în acelaşi stat. Au urmat alte cazuri de mii de păsări moarte în statele Louisiana, Kentucky, California şi Alabama.

În Europa, cazuri de păsări moarte au existat în Italia şi Suedia.

De asemenea, peşti morţi au mai fost descoperiţi în Brazilia şi Noua Zeelandă. În Anglia, 40.000 de crabi morţi au fost aduşi la mal de valuri.
Astfel de cazuri au fost raportate şi în România: aproximativ 30 de grauri au fost găsiţi morţi la Constanţa, iar acelaşi lucru s-a întâmplat şi al Roman, dar cu câteva sute de ciori. În cazul graurilor de la Constanţa, s-a aflat cauza morţii: păsările au făcut o intoxicaţie etilică după ce au mâncat borhot de struguri.
Au fost oferite multe explicaţii pentru moarte animalelor. Artificiile din perioada sărbătorilor de iarnă, excesul alimentar sau frigul sunt câteva dintre ele.

Cititi va rog si:

SEMN APOCALIPTIC? EFECTUL HAARP? EFECTUL CHEMTRAILS? Noutati despre pasarile si pestii descoperiti morti in intreaga lume …

Explicatiile NAUCE ale specialistilor cu privire la moartea ciudata a pasarilor, pestilor, crabilor

Actiunea PANICA – O ipoteza de luat in calcul, legata de moartea ciudata a pasarilor, pestilor, crabilor. Un posibil raspuns la intrebarea: DACA EI OMOARA VIETATILE, DE CE TOTUSI LE OMOARA?

12 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. saccsiv said, on ianuarie 20, 2011 at 11:56 am

    Pentru o mai facila parcurgere a acestui blog, cititi va rog si “CUPRINS”:

    https://saccsiv.wordpress.com/about/

    Apreciază

  2. Radu said, on ianuarie 20, 2011 at 12:50 pm

    Daca apar si alte evenimente pe acest palier de mamifere ar trebui sa ne facem griji mari.
    FOARTE MARI!

    Apreciază

    • intrus117 said, on ianuarie 20, 2011 at 4:56 pm

      ASTA E DE FAPT IDEEA, INFOMETAREA NOASTRA A CELOR MULTI .DEJA AU AANUNTAAT FOAMETE MARE IN 2011, PLANUL A INTRAT IN FUNCTIUNE

      Apreciază

  3. codin said, on ianuarie 20, 2011 at 12:54 pm

    Fosgen

    Apreciază

  4. Fulger said, on ianuarie 20, 2011 at 1:08 pm

    Ciudat cand am fost in vizita la Constanta am observat pe cer chemtrails, mai multe decat oriunde am vazut prin tara. Poate fi aceasta una din cauzele morti animalelor ?

    Apreciază

  5. ady said, on ianuarie 20, 2011 at 2:26 pm

    in mod cert poate fi o cauza

    Apreciază

  6. cristi marin said, on ianuarie 20, 2011 at 6:29 pm

    don’t worry just be Happy,
    parca nu trebuia sa ne incrijoreze cei care vor sa ne omoare, ci cei care vor se ne omoare sufletul
    oricum cam mulţi îngrijorati pt viata lor pe situl asta

    the only thing we can do is pray, and not doing what they want us to do

    Apreciază

    • el said, on ianuarie 21, 2011 at 12:22 pm

      @cristi marin

      Zice Sf Pavel ca trupul omului este templul Sfantului Duh si cine va strica acest trup (prin pacat si nu numai pactul sau din si impotriva propriului trup) STRCA-L-VA Dumnezeu pe el.
      Daca voi astia care popagandati aici fara discernamat dupa mintea voastra rugaciunea CONTINUA ati si practica-o cat de putin vorbele voastre ar avea puterea de a infuenta pe oameni , ; dar pentru ca nu raspanditi decat palavre pe care voi insiva NU le impliniti cuvintele voastre sunt DESARTE, NEPUTINCIOASE si pierdere de vreme.
      Lasa pe cei sfintiti sa invete despre sfintenie/rugaciune caci DOAR lor li se cuvine sa invete DREPT despre acestea ca fiind si implinitori si cunoscatori directi ;iar tu asculta-i si urmeaza-i cu smerenie si in tacere si DOAR asa vei avea folos;cine NU face asa INVARIABIL RATACESTE caci vorbeste dupa mintea sa intunecata.
      Dar astazi exista fenomenul TRUFAS lasat de farisei ca oameni intunecati de pacat si de nimic TIN DISCURSUL celor sfinti si dau lectii dr ”inalta duhovnicie”altora.

      Apreciază

  7. clement said, on ianuarie 20, 2011 at 11:15 pm

    @cristi marin
    Pai sufletul locuieste in desavarsierea acesta care este trupul omului. Fiinta biologica nu este un deseu, o forma grafica sau o abstractie nepalpabila. De fiinta cea materiala trebuie sa ne ingrijim cu respect, caci altfel alunecam in rataciri asemeni budistilor, in excese sau in murdarirea universului armonios care este corpul omenesc.
    In primul an in care am sudiat disectia, am avut sansa de a avea un profesor foarte credincios. Studentilor adesea speriati sau dezgustati le spunea:” Priviti acesta desavarsire care a functionat asemeni unui orologiu, care a ras, mangaiat mana unui copil, care a cantat sau a gandit o rugaciune. Pentru taina cu care a venit in Lume, a obosit imbatranind si vi se daruieste domiilor voastre, ii datorati respect”.
    Pana la urma, cu sufletul ne putem descurca mai usor, daca il inchinam intreaga viata, Mantuitorului. Grijile mari vin in avalansa din partea celor care vor sa schilodeasca corpul si la lucru se afla oameni cu carte multa pusa in slujba raului. Pesticidele, radiatiile de tot felul, vaccinurile, terapiile agresive, inducerea infertilitatii, clonarile, promovarea drogurilor, intruziunile genetice, vizeaza mutilarea fizica a omului iar ironia dubitativa din afirmatia pe care o faci ma indreptateste sa cred ca ai o problema cu asumarea propriei valori.

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.