SACCSIV – blog ortodox

FOAMETEA – etapa esentiala pentru declansarea REVOLUTIEI. Jumatate din populatia lumii a intrat in criza alimentara

Posted in foamete by saccsiv on ianuarie 17, 2011

Citez din articolul Jumătate din populaţia lumii a intrat în criză alimentară.:

Preţul alimentelor a ajuns la niveluri istorice, din cauza unei penurii de alimente care ar putea duce la înfometarea a jumătate din populaţia lumii şi la revolte – mai ales în ţările arabe.

Revolta din Tunisia, motivată parţial de scumpirea alimentelor, ar putea deveni un precedent pentru alte ţări din lumea arabă sau chiar, pe termen mai lung, pentru ţări ca India sau China, unde peste 40% din populaţia lumii suferă din cauza scumpirii masive a alimentelor. Revolte violente au avut loc în Algeria, unde populaţia este înfuriată că laptele, zahărul şi făina s-au scumpit masiv în doar câteva zile. „Daţi-ne zahăr” este refrenul scandat de mulţimi în stradă, scrie Wall Street Journal. Revolte sporadice au mai avut loc în India şi Bangladesh, iar în China s-au înteţit încăierările din magazine.

În Iran, Egipt şi Siria – ţări care au condiţii politice, economice şi sociale similare cu ale Tunisiei – autorităţile se tem de un scenariu asemănător, iar regele Abdulah al II-lea al Iordaniei deja a ordonat ieftinirea alimentelor. Preţul alimentelor la nivel mondial a ajuns la cel mai ridicat nivel de după maximele din 2008, iar în foarte multe cazuri chiar peste. În urmă cu doi ani, scumpirile au dus la un val de protest de stradă, însă lucrurile s-au liniştit în momentul în care criza financiară a dus la prăbuşirea preţurilor. Însă de la jumătatea anului trecut, preţurile au început să crească din nou. Principalele motive sunt cererea în continuă creştere cuplată cu o scădere a producţiei, culturile de etanol şi biodiesel, care ocupă suprafeţe agricole din ce în ce mai mari, dar şi faptul că investitorii financiari se aşteaptă ca toate monedele să se deprecieze şi se îndreaptă către bunuri tangibile – minerale, petrol şi cereale.

Faţă de minimele din iunie, preţul grâului a crescut cu 80%, soia s-a scumpit cu 50%, iar preţul porumbului aproape s-a dublat. Vestea bună este că preţul orezului practic a stagnat în 2010, după ce fermierii au mărit excesiv suprafeţele plantate, în aşteptarea unei cereri masive. Lucrurile s-ar putea schimba şi în acest caz: fermierii americani au anunţat o reducere cu 30% a suprafeţelor cultivate cu orez, pe care le vor dedica bumbacului, o altă cultură al cărei preţ s-a dublat, sau soiei.

Influenţa dolarului

În China, preţul alimentelor a crescut cu 5%, alimentat, în principal, de deprecierea dolarului. Producătorii au cerut preţuri mai mari în dolari, în momentul în care au constatat că Rezerva Federală tipăreşte bani. Însă yuanul are un curs aproape fix faţă de dolar, ceea ce înseamnă că şocul s-a transmis integral consumatorilor chinezi. Cel mai mare şoc l-a produs scumpirea soiei, aliment de bază în dieta chineză şi care, în plus, influenţează preţul uleiului de gătit. Soia reprezintă principalul export american către China, de 9 miliarde de dolari anual. Preţul uleiului a crescut cu 23-27% în 2010, deşi guvernul impune restricţii la cumpărare pentru a împiedica populaţia „să facă stocuri”. De asemenea, producătorii încearcă să evite scumpirile de teama amenzilor guvernamentale, lucru care duce la penurie şi încăierări.

Noii mâncători de carne

În India, scumpirea medie a alimentelor a fost de 17-18% în luna ianuarie faţă de acum un an, iar preţul legumelor – în special al cepei, unul dintre principalele produse alimentare locale – a crescut cu 70%. În doar o săptămână, preţul legumelor a crescut cu 4%, evoluţie pentru care guvernul local a dat vina pe „speculatori” şi a anunţat măsuri de control al preţurilor. În realitate, creşterea preţurilor a fost generată de ploile în exces şi de cererea mai mare de alimente bogate în proteine – carne, ouă şi lapte a indienilor înstăriţi. Creşterea medie a preţurilor de consum este de doar 7-8% pe an, ceea ce înseamnă că jumătate din populaţie, care trăieşte sub limita sărăciei absolute – doi dolari pe zi -, a ajuns în pragul înfometării şi nu se poate aştepta la creşteri de venituri.

Şocul meteorologic

În Australia, mai multe săptămâni de inundaţii au devastat regiunea Queensland, principala zonă agricolă a ţării, ceea ce ar putea duce la scumpirea alimentelor cu 15%, potrivit JP Morgan. Australia este unul dintre cei mai mari exportatori mondiali de alimente. În America de Sud, vremea uscată provocată de uraganul La Nina a calamitat deja o parte din culturile argentiniene. Argentina este al doilea exportator mondial de porumb şi al treilea exportator de soia. În Brazilia şi Uruguay, autorităţile au decretat stare de urgenţă din aceleaşi motive. Din cauza recoltelor mici, guvernele ar putea limita exporturile, pentru a evita o criză alimentară internă.

Comentariu saccsiv:

1 Bangladesh

2 Moroc

3 Algeria

4 Nigeria

5 Liban

6 Egipt

7 Sri Lanka

8 Sudan

9 Hong Kong

10 Azerbaijan

11 Angola

12 Romania

13 Philippines

14 Kenya

15 Pakistan

16 Libia

17 Dominican Republic

18 Tunisia

19 Bulgaria

20 Ucraina

21 India

22 China

23 Letonia

24 Vietnam

25 Venezuela

Aceasta era lista principalelor state ce se presupunea ca vor fi lovite de preturile la alimente. Cititi va rog si:

COSMAR: Sunteti îngrijorati ca nu aveti destula mancare în frigider? Dar daca veti ajunge la limita supravietuirii? Cresterea alarmanta a preturilor la alimente va lovi 40% din populatia lumii …

Criza alimentara este un pas spre foamete:

2011: CRIZA CEREALELOR?

Food and Agriculture Organization: RELANSAREA ECONOMIEI poate declansa FOAMETEA IN 2011. Deja exista UN MILIARD DE MALNUTRITI …

Se merge de fapt dupa vechea schema. ELITELE pregatesc o criza (in cazul acesta alimentara), apoi avertizeaza, apoi striga: „daca nu adoptati solutia X va fi rau”, apoi o declanseaza, apoi lumea va accepta cu drag solutia X …

Directorul FMI, evreul Dominique Strauss-Kahn: “Situatia economiei mondiale este cumplita, exista riscul tulburarilor sociale si chiar al razboiului”

Astfel au procedat mereu de la crearea Federal Reserve si pana acum:

„The Money Masters” – un excelent documentar despre modul in care ROTHSCHILD si locotenentii lor stapanesc sistemul financiar-bancar  ondial

Foametea va fi parte componenta a unui cumul de crize inceput odata cu:

Criza financiara din SUA, etapa principala in edificarea NOII ORDINI MONDIALE

Si care va mai cuprinde si viitorul mare razboi:

Al treilea razboi mondial

Foametea este esentiala pentru revolutie:

Ultima revolutie: NOUA ORDINE MONDIALA reala impotriva falsei “Noi Ordini Mondiale”

Iar revolutia si razboiul sunt esentiale pentru acceptarea solutiei finale:

PROFETIA Sfantului LAVRENTIE DE CERNIGOV despre ANTIHRIST

Cititi va rog si:

FOAMETEA este la usa. Ce vom face?

18 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

 1. saccsiv said, on ianuarie 17, 2011 at 10:27 pm

  Pentru o mai facila parcurgere a acestui blog, cititi va rog si “CUPRINS”:

  https://saccsiv.wordpress.com/about/

  Apreciază

  • numaiortodoxia said, on ianuarie 18, 2011 at 11:18 am

   In cazul lipsei apei – pt a ameliora senzatia de sete ( puteti tine un obiect de argint ).

   Deasemenea am gasit foarte multe calitati : este antiseptic , este folosit de multe secole in tratarea a multor boli ( Ex : Preotul foloseste o lingurita de argint , Tacamurile de argint pe care le foloseau nobilii ii fereau de dizenterie ) .

   Mai multe detalii mai jos – daca nu va plictisesc :

   Stiati ca?

   – Organismul unui om cu masa de 70 kg contine aproximativ 0,07 mg de argint.
   – Cei care poarta bijuterii de argint sint mai calmi.
   – Argintul se foloseste si sub forma de aliaje cu alte metale, la confectionarea monedelor, la protezarea dintilor, la confectionarea bijuteriilor si tacimurilor.
   – Solutiile coloidale de argint se utilizeaza in medicina ca mijloace antiseptice, pentru tratarea bolnavilor de tuberculoza.
   – Pina la descoperirea penicilinei, argintul era extrem de valoros, fiindca era singurul dezinfectant cunoscut. Un kilogram de aur pretuia cit 7 kilograme de argint. Azi, cu un kilogram de aur, se pot cumpara 74 kilograme de argint.

   Sanatate pretioasa
   Leacuri de argint

   Apa pastrata in vase de argint are calitatile unui antibiotic natural extrem de eficient

   Inca din cele mai vechi timpuri, bogatii mincau cu tacimuri de argint.
   Preotii impart sfinta impartasanie cu lingurita de argint. Apa sfintita rezista timp indelungat daca e tinuta in recipiente de argint. Ce au in comun aceste practici? Argintul, un metal ale carui virtuti terapeutice au fost tinute in secret secole de-a rindul. Astazi, stiinta a facut mii de
   teste care au confirmat ca ionii de argint au efect bactericid. Distrug circa 650 virusi si germeni, constituind astfel un dezinfectant extrem de eficient. Dintre toate intrebuintarile curative ale argintului, cea mai cunoscuta este apa de argint, leac pe care-l cunosc si astazi oamenii de la sate. Si despre care se spune ca ajuta la mentinerea sanatatii si pastrarea
   longevitatii.

   Un medicament vechi de milenii
   Acum 4.000 de ani, medicii chinezi faceau acupunctura cu ace de argint.
   Fenicienii navigau luni intregi peste mari. Ei transportau apa, vinul si laptele in vase din argint, pentru a le pastra nealterate un timp indelungat. Vechii greci au observat ca in perioada razboaielor, aristocratii nu sufereau de dizenterie. Explicatia: foloseau tacimuri si
   vesela din argint care i-a protejat de multe epidemii si boli. Colonistii americani care strabateau Vestul puneau adesea un dolar de argint in lapte pentru a-i intirzia alterarea. La inceputul secolului, doctorii prescriau nitrat de argint pentru ulcerele de stomac si puneau citeva picaturi de solutie de argint in ochii nou nascutului pentru a distruge eventualele
   bacterii care ar fi putut provoca orbirea. Bijutierii care lucreaza cu argint sint renumiti pentru sanatatea lor. Statiile cosmice NASA si MIR folosesc argintul coloidal pentru transformarea apei reziduale in apa potabila. Practic, argintul este un dezinfectant universal, adevarat
   medicament, detronat insa de aparitia penicilinei si uitat pe nedrept.
   Antibioticele sintetice fac bine, dar au si o serie de efecte daunatoare, plus ca organismele patogene devin rezistente la acestea. N-ar fi mai bine sa incercam si argintul?

   Antibiotic si antioxidant
   Rolul argintului in organismul uman poate fi descris ca un „sistem imunitar secundar“. Din rezultatele obtinute de dr. Hery Margraff aflam ca argintul are capacitatea de a distruge in 6 minute peste 650 de categorii de microorganisme patogene, virusuri, bacterii, paraziti si fungi. Ca antibiotic natural, argintul lupta cu bacilulul dizenteriei, cu Salmonela, Escherichia coli, Streptococul pneumoniae, Streptococul mutans (cauzator principal al cariilor dentare) si alte microorganisme daunatoare. S-a mai constatat ca argintul este un puternic antioxidant natural, distrugind radicalii liberi (cauza a peste 60 de boli printre care cancerul si boala
   Alzheimer). S-a demonstrat ca argintul este si un imunomodulator, adica ajuta la cresterea imunoglobulinei din clasa A, M, G si a limfocitelor T. In domeniul chirurgiei, argintul e folosit la unirea vaselor cerebrale sau inchiderea defectelor de pe suprafata craniului (metoda Heingenheim). A fost folosit la filtrele mastilor celor care se ocupau cu dezinfectarea in timpul
   epidemiei de gripa aviara. Exista marturii si ale bolnavilor care s-au vindecat de cancer consumind apa de argint.

   De cit argint avem nevoie?

   Stramosii nostri primeau o oarecare doza de argint prin hrana. Tehnologiile moderne din agricultura au distrus 85% din rezervele de argint ale solului, astfel incit acest element nu mai exista in alimentele pe care le consumam.
   Conform unor studii americane, deficitul de argint duce la scaderea imunitatii si este unul dintre principalii factori de crestere a afectiunilor maligne din ultimele decenii. Cel mai eficace aport de argint se face sub forma lui coloidala (particule de 0,001 microni), astfel este total inofensiv pentru organismul uman, care il va elimina in 24 de ore.
   Argintul coloidal se absoarbe in singe foarte repede, inca din cavitatea bucala. Cercetatorii au stabilit ca 0,088 mg de argint reprezinta cantitatea medie zilnica necesara organismului uman. Organele noastre contin argint, cel mai mult fiind in tesutul creierului mare, in nucleul celulelor nervoase, glandele sistemului endocrin, partea exterioara a ochiului si in oase.

   Surse de argint
   Argintul coloidal nu interactioneaza cu alte medicamente si nu are efect toxic asupra organismului, nefiind un metal greu. Dat fiind faptul ca el este in forma coloidala, orice surplus se va elimina foarte usor din organism si nu se va acumula in tesuturi. Nu exista riscul de supradozaj, iar argintul in forma coloidala nu interactioneaza cu alte medicamente. Si Organizatia Mondiala a Sanatatii recomanda argintul coloidal ca fiind cel mai puternic dezinfectant folosit in cazul apei potabile. Apa se poate folosi in mod preventiv, pentru intarirea sistemului imunitar, sau ca un remediu valoros in terapia infectiilor si a bolilor. Se iau 4 lingurite pe zi de apa tratata cu argint coloidal, pe stomacul gol. Leacul este util si animalelor de companie. Aceasta apa este doar un adjuvant, nu exclude vizitele la doctor si urmarea tratamentului prescris. Cum putem obtine aceasta valoroasa apa? Pastrind apa potabila in vase de argint. Exista in comert si apa cu argint coloidal gata preparata. Metalul pretios pentru sanatate poate fi obtinut si din surse alimentare: organismele animale
   acvatice, oua, lapte de vaca si de capra.

   Atentie la doza!
   In terapia cu apa de argint trebuie sa tinem cont si de urmatorul aspect: pigmentarea pielii. Aceasta devine albastra, dar numai in cazul consumului exagerat de metal. Mai mult, excesul de argint in organism conduce la aparitia celulelor canceroase, la slabirea vazului si la dereglari psihice.
   Dar apa cu argint coloidal, obtinuta cu tehnologii de ultima ora, nu produce asemenea pericole, dimpotriva, este un bun remediu impotriva microbilor. OMS recomanda 0,05-0,1mg argint pe fiecare litru de apa potabila. Consumul de argint coloidal este sigur chiar si pentru femeile insarcinate si pentru cele care alapteaza, ajuta la dezvoltarea fetusului. Mai exista si persoane alergice la acest metal, carora nu le este indicat tratamentul cu argint.
   Devin nervoase, contacteaza gastrite, ulcer stomacal si intestinal, au insomnii si dureri de inima, le amortesc miinile. O particularitate a „oamenilor de argint“ este ca le plac dulciurile.

   Boli invinse de un metal
   In ce cazuri este indicata terapia cu apa de argint? Acnee, alergii, infectii ale vezicii urinare, otita, tulburari de digestie, infectii ale prostatei si caderea parului sint numai citeva dintre afectiunile care pot primi tratament cu apa cu argint coloidal. Este cel mai bun remediu
   complementar pentru afectiuni cronice ca hipertensiune arteriala, hepatita cronica, sinuzita, gastrita, ulcer, psoriazis, herpes. Cel mai simplu si eficient produs complementar impotriva gripei, inlcusiv a celei porcine, si a virozelor respiratorii. Se mai stie ca, acela care se spala pe fata cu apa de argint capata un ten frumos. Ranile spalate cu apa de argint se vindeca
   mai repede, nu se infecteaza si cicatricele ramase dupa vindecare sint mai putin vizibile.
   Si pentru pastrarea suprafetelor afectate de arsuri cit mai aseptice este folosita tot apa de argint. Si fiindca tot e alerta de gripa porcina pe mapamond, trebuie sa stim ca apa de argint este un excelent mijloc profilactic in timpul oricarei epidemii. Se recomanda cite doua lingurite pe zi de apa de argint.

   Rezultate in tratarea bolilor grave
   Deoarece in SIDA in stare activa, sistemul imunitar reprimat al corpului este expus atacului oricarui tip de boli, argintul coloidal este un medicament netoxic perfect pentru a fi folosit datorita efectului sau antibiotic pe scara larga.
   Un cercetator al Universitatii Brigham Young a trimis argintul coloidal la doua laboratoare diferite, printre care si centrul medical UCLA, care au raspuns: „Acesta a distrus nu numai virusul HIV, ci orice virus pe care a fost testat in laborator“.

   Apreciază

 2. oarecare said, on ianuarie 17, 2011 at 10:41 pm

  Nu vi se pare „socul meteorologic” mai mult decat o coincidenta?

  Apreciază

 3. Laurentiu said, on ianuarie 18, 2011 at 7:56 am

  Off-topic despre venirea Papei in Romania:

  Baconschi:Lucram la o vizita a Papei in tara.Trebuie sa-l invite Patriarhul
  http://stirileprotv.ro/stiri/social/baconschi-lucram-la-o-vizita-a-papei-in-tara-trebuie-sa-l-invite-patriarhul.html

  Apreciază

 4. Gheorghita said, on ianuarie 18, 2011 at 8:22 am

  Tot ceea ce trebuie facut se va face, raul se va face, dar si binele.
  Unii dintre noi care putem sa il imploram pe Dumnezeu pentru a modifica in bine aceasta stare cumplita la care vrajmasul doreste a ajunge,sa ingenuncheze si sa se roage. Aceasta forma simpla de a cere Tatalui cu siguranta va fi ascultata. Este suficienta panica si sugestie mentala negativa asupra oamenilor, de ce am mai da curs inca si inca prin neputintele noastre ? plangand si nefacand nimic? Nu este suficient doar sa aducem la cunostinta despre aceste negative ci este indatoritor de a ne strange cat mai multi in rugaciune! Chemati prin mesajele voastre la astfel de manifestari ! SA NE RUGAM NEINCETAT-asa as puncta zilnic pe acest blog.

  Cu vadit respect pentru munca domniilor voastre,
  Gheorghita pacatosul care va invita la rugaciune!

  Doamne miluieste pe poporul Tau si binecuvanteaza-ne pe toti !

  Apreciază

 5. Fratele Marius Ianuş said, on ianuarie 18, 2011 at 9:25 am

  Facturile cu numărul IAD… de la Orange…

  Doar eu primesc facturi cu numărul IAD… de la Orange? IAD… de la Orange 1 IAD… de la Orange 2 IAD… de la Orange 3……

  Apreciază

 6. Marcel said, on ianuarie 18, 2011 at 11:00 am

  Am gasit ceva interesant despre istoria francmasoneriei. Care e parerea voastra?
  http://mucenicul.wordpress.com/2011/01/16/istoria-manuscrisului-ebraic-despre-originile-francmasoneriei-i/

  Apreciază

 7. Laurentiu said, on ianuarie 18, 2011 at 11:16 am

  Off-topic :
  Jigniri la Globurile de Aur: John Travolta e un scientolog homosexual
  http://stirileprotv.ro/show-buzz/film-tv/cel-mai-acid-prezentator-al-globurilor-de-aur-vezi-pe-cine-a-jignit-video.html

  „Gripa porcina” ataca din nou :
  Tanara de 23 de ani din Ploiesti, diagnosticata cu AH1N1, a murit
  http://stirileprotv.ro/ah1n1-ro/ultimele-informatii/o-tanara-de-29-de-ani-cu-gripa-ah1n1-a-murit-la-iasi.html

  Apreciază

 8. umilinta said, on ianuarie 18, 2011 at 11:22 am

  Schimbarea la fata a Slatioarei : Vadim Tudor marele imparat http://pro-orthodoxie.blogspot.com/

  Apreciază

 9. Dan Tanasescu said, on ianuarie 18, 2011 at 1:47 pm

  Cum am mai spus, această criză alimentară este provocată artificial: pe de-o parte cu armele climaterice bazate pe radiaţii electromagnetice se produc inundaţii în unele zone şi secetă în altele, pentru a compromite culturile, iar prin inventarea unor epidemii sau intoxicaţii cu chimicale la animale se compromite producţia de carne şi produse animale. Pe de altă parte prin creşterea artificială a preţului benzinei se încearcă o creştere generală a preţurilor la alimente.

  Apreciază

 10. Dan Tanasescu said, on ianuarie 18, 2011 at 1:51 pm

  Şi încă ceva: nu vi se pare suspect că inundaţiile au loc în ţări şi zone care fac concurenţă SUA? De ex: Brazilia, India, Argentina sau China?

  Apreciază

 11. ana said, on ianuarie 18, 2011 at 2:16 pm

  Numai 4 tari din Europa vor fi lovite de criza alimentara?

  Apreciază

 12. Dan Tanasescu said, on ianuarie 18, 2011 at 2:33 pm

  @ana: Normal, cele mai sărace ţări şi care nu fac parte din „Club”.

  Apreciază

 13. bogdana said, on ianuarie 18, 2011 at 7:43 pm

  parintele Iustin: Grev­ele nu au nicio val­oare, ele fac parte din planul lor. Romanul de alt­fel e foarte puturos, s-a invatat cu comod­i­tatea si nu suporta sa munceasca ceva. Au gra­dini la tara cu pomi fruc­tiferi si nici ca se duc sa ingri­jeasca grad­ina sau sa adune prunele. Ei vor ceva con­fort­a­bil; de pilda aici la noi, in zona, abia gas­esti un insta­la­tor sa iti repare chi­u­veta sau pe cineva sa iti varuiasca sau sa iti ten­cuiasca in casa. Ne-am invatat boieri. Eu cred ca aceasta criza este si din icono­mia lui Dum­nezeu, pen­tru ca ne indeamna la o viata mai austera, la o seri­oz­i­tate in viata noas­tra crestina de zi cu zi, la lacrima si pocainta. Sa mul­tumim lui Dum­nezeu ca nu ne-a pedep­sit mai rau pen­tru cat am fi mer­i­tat. Poate ca va mai trezi pe unii criza asta. Prea multa necred­inta si prea multa faradelege este pe pamant. De aceea, daca vom avea con­sti­inta pacatose­niei noas­tre, ne vom asuma si criza in care traim. Mai bine sa ne rugam ca Sf. Siluan pen­tru intreaga omenire decat sa protes­tam. Pen­tru legea lui Dum­nezeu nu stim sa protes­tam, dar pen­tru marirea salari­ilor da. Cand marsalui­esc homo­sex­u­alii, cand ni se pun cipuri, cand ni se omoara copiii prin vac­cin­uri, nu protesteaza nimeni, sau foarte putini. Iata ca avem posi­bil­i­tatea sa revenim la asceza cres­tin­is­mu­lui de altadata.

  Pen­tru noi, cres­tinii, este o bine­facere aceasta sara­cie, pen­tru ca ne invata sa fim mai cu stapanire de sine, mai gri­julii si mai cu frica de Dum­nezeu. Nu vedeti ca popoarele mai eman­ci­pate, care au toate la inde­m­ana, nu mai cred in Dum­nezeu? Primul act pe care il fac, atunci cand se simt in bunastare, este sa uite de Dum­nezeu. Unde este o Franta, unde este o Spanie, o Italie de alta­data? Dar sa crezi ca un sis­tem politic sau eco­nomic te mai poate izbavi, este o mare inse­lare, pen­tru ca soci­etatea este alter­ata ca si con­d­u­ca­torii lumii pana in adan­curile fiin­tei lor. E o mare pierdere de timp. Nu mai avem alta solu­tie decat rugaciunea.

  Apreciază

 14. parereamea said, on ianuarie 19, 2011 at 11:40 am

  MICA MOBILIZARE :
  http://romaniaautentica.blogspot.com/p/mica-mobilizare.html

  Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: