SACCSIV – blog ortodox

Danutza ne cere ajutorul pentru nepotelul ei

Posted in milostenie, ORTODOXIE, umanitare by saccsiv on ianuarie 13, 2011

Citez din articolul VA ROG, AJUTATI-L SI RUGATI-VA PENTRU NEPOTELUL MEU DE 11 ANI, MARIUS!!! de pe blogul ei:

 

Din pacate, revin cu date noi despre boala ingrozitoare de care sufera nepotelul meu. Nu ma prea pricep la medicina, dar am vazut in scrisoarea medicala urmatoarele diagnostice:
– leucemie acuta limfoblastica, risc crescut
-insuficienta renala acuta
-hiperuricemie
-edem pulmonar acut
-liza tumorala
Va rog, macar cu o rugaciune pentru sanatatea lui sa il ajutam . Parintii sunt disperati pentru ca este singurul lor copil. Daca puteti apela la persoane care l-ar putea ajuta si financiar, aveti la dispozitie urmatorul cont:

Nr cont :RO63BUCU1001030355012RON

BANCA ALPHA BANK CONSTANTA

TITULAR CONT : CRACIUN LIVIOARA

Dumnezeu sa va rasplateasca insutit si pe el sa il vindece!

Doamne-ajuta si multumesc mult!

Danutza

Comentariu saccsiv:

Danutza este comentatoarea pe care multi dintre noi o indragesc, cea cu ideea actiunii anti reclama Red Bull sau care s-a straduit cu fluturasii:

O prima victorie: CNA A INTERZIS RECLAMA RED BULL …

32 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. saccsiv said, on ianuarie 13, 2011 at 5:40 pm

    Pentru o mai facila parcurgere a acestui blog, cititi va rog si “CUPRINS”:

    https://saccsiv.wordpress.com/about/

    Apreciază

  2. natalia said, on ianuarie 13, 2011 at 6:33 pm

    Personal nu cunosc persoane cu bani dispuse sa ajute financiar sau in vreun fel dar as putea contribui cu o suma dupa posibilitatile mele.Marius are nevoie de medicamente,alimentatie si mai ales de dragoste si de ajutorul Domnului.Ma voi ruga pentru santatea lui si il voi trece in pomelnic la Sfanta Liturghie.Doamne ajuta!

    Apreciază

  3. dante said, on ianuarie 13, 2011 at 7:02 pm

    Draga Danuta
    Ce pot sa zic, doar ca ma mihnesc enorm cind aud de astfel de cazuri, eu, la rindu-mi in anul 1992 am fost suspectat de o asemenea boala trimes de la Slatina la Fundeni pentru investigatii. Dumnezeu a vrut ca eu sa nu am asa ceva, dar totusi o boala cronica si cauzatoare de moarte tot mi s-a gasit. Am tinut tratamentul prescris de cei de la Fundeni cam un an si jumatate dupa care l-am intrerupt ( gindul bun de la Dumnezeu) si am trait 18 ani fara ca eu sa imi mai amintesc de acest cosmar. Acum un an se pare ca boala a recidivat si impins sa ajung din nou la Bucuresti am aflat ca sint un om norocos ( Dumnezeu), ca nu am murit pina acum. Intrebat de tratament, medicul a ridicat din umeri poiliticos si mi-a spus sec, ca nu am rezolvare medicala.
    Asa ca am ajuns la un om care mi-a dat un tratament naturist bazat 100% pe plante si intimplarea ( Dumnezeu) face ca respectivul sa fie din acelasi oras cu mine, motiv pentru care ne intilnim destul de des si discutam.
    Acuma, de ce am povestit toata aceasta treaba! Din discutiile mele cu el, ultima fiind chiar de anul nou, respectivul mi-a zis printre altele ca tratamentul pe care eu il iau, este bun si pentru Leucemie Limfoblastica si chiar mi-a dat exemplu cazul tot al unui baietel, diagnosticat tot cu asa ceva, care a ajuns pina la urma sa i se extirpeze splina, care cica ar fi mincat globulele rosii. Dar degeaba, lucrurile au degenerat si a ajuns aproape in ultima instanta la acest om. Dupa spusele lui, acel baietel este acuma ditamai omul, bine mersi.
    Daca esti receptiva la asa ceva, te pot pune in legatura cu respectiva persoana si eventual va intilniti si stati de vorba.
    Eu nu pot decit sa-i doresc baietelului multa sanatate si sa nu piarda credinta in Domnul.
    Doamne ajuta!!

    Apreciază

    • danutza said, on ianuarie 13, 2011 at 8:12 pm

      da, multumesc, te rog, cere adresa mea de la saccsiv si trimite-mi datele domnului respectiv. nu e homeopat, nu? imi pare rau pt problema ta de sanatate. sper ca si tie, si lui marius si tuturor sa ne daruaisca bunul Dumnezeu sanatate si pace in inima, sa fim impacati cu noi insine. Doamne-ajuta!

      Apreciază

  4. valentin said, on ianuarie 13, 2011 at 7:36 pm

    draga Danuta, am citit de curand o carte „Marturisitorii. Minuni. Marturii. Repere” ai fi uimita cate minuni fac Sfintii Marturisitori de la Aiud in ziua de azi.
    Incearca sa faci rost de mir din candela Maicii Domnului de la Aiud.

    Doamne ajuta!

    Apreciază

    • danutza said, on ianuarie 13, 2011 at 8:14 pm

      stiu ca sfintii inchisorilor fac minuni. am luat si eu mir din candela acum 2 ani, dar , din pacate nu mai am. nu stiu cand vom ajunge acolo. eu i-am sfatuit pe parinti sa se roage la Maica Sfanta si la sfinti caci Dumnezeu asculta rugamintile lor. va rog sa va rugati si pt el ca si pt altii aflati in suferinta si boli. multumesc mult!

      Apreciază

  5. parereamea said, on ianuarie 13, 2011 at 8:14 pm

    La o manastire de maici de la marginea orasului Falticeni, judetul Suceava (nu stiu exact cum se cheama manastirea dar e singura, cred) se afla maica Veronica care face tratamente naturiste extraordinare. Se pot afla mai multe relatii de la manastirea Sf. Ioan cel Nou din Suceava cu care maica tine legatura strans. E vestita in zona, o vreme a stat in Vrancea. Stiu ca impune un regim alimentar foarte strict pe care daca nu il respecti nu iti garanteaza nimic (fara zahar, sare, carne, alcool, alimente conservate de orice fel, hrana sa fie cat mai naturala, fara alimente cumparate din magazin). Iti da niste ceaiuri preparate de ea foarte concentrate. Stiu despre persoane care s-au tratat de boli terminale, dar personal nu am ajuns la ea, desi mi-am propus demult.

    Apreciază

    • danutza said, on ianuarie 13, 2011 at 8:16 pm

      orice sugestie e buna. daca mi-ai putea da numele manastirii ar fi tare bine. sau, daca esti prin zona, vreun telefon de la una din manastiri. multumesc !

      Apreciază

    • parereamea said, on ianuarie 13, 2011 at 8:19 pm

      Nu trebuie sa mearga bolnavul la ea, e suficient sa-i duca cineva diagnosticul. Pe baza lui ea iti da ceaiuri care nu costa nimic, doar daca binevoieste cineva sa-i dea ceva e bine primit, caci tot ce primeste maica daruieste mai departe.

      Apreciază

  6. Set said, on ianuarie 13, 2011 at 8:42 pm

    Danutza draga, multa, multa santate pentru nepotelul tau.
    O sa incerc sa trimit si eu ceva bani.
    Stiu ca nu crezi in homeopatie dar cunosc un medic foarte bun in acest domeniu, cu mine, cu ajutorul lui Dumnezeu a facut minuni.
    Daca crezi ca te ajuta site-ul lui este: http://www.drjurj.ro/.
    Oricum, indiferent ce tratament va alege, ii doresc din tot sufletul inca odata multa santate!
    Doamne ajuta!

    Apreciază

    • danutza said, on ianuarie 13, 2011 at 10:10 pm

      multumesc mult tuturor care incearca sa-l ajute pe marius, mai ales cu o rugaciune. eu personal consider homeopatia o ratacire, dar medicina pe baza de plante o accept. eu as merge doar pe calea lui Dumnezeu ( rugaciuni, maslu si ce ne-a lasat Dumnezeu ca leac).
      pentru bani, nu pot decat sa spun ca bunul Dumnezeu sa ti-i intoarca insutit!

      Apreciază

  7. Aurora said, on ianuarie 13, 2011 at 10:27 pm

    Danuta, Poate ar fi bine sa va rugati cu totii si la Sfantul Nectarie si sa luati ulei sfintit de la candela lui. Multi s-au vindecat de cancere si de alte boli incurabile la racla sfantului. Ma voi ruga si eu pentru Marius. Il cheama si Vasile ? Atunci o sa aiba ajutor si de la Sfantul Vasile cel Mare care a avut multa mila pentru cei bolnavi si le-a construit primele spitale. Doamne ajuta !

    Apreciază

  8. dante said, on ianuarie 14, 2011 at 4:48 am

    Danutza

    Nu, nu e homeopat,aceeasi problema mi-o pusesem si eu, fiind la un pas sa intrerup tratamentul. Este din Piatra Olt, dar lucreaza in Slatina, culmea, la o policlinica. Eu o sa-l sun azi si o sa-i zic de cazul tau, mai departe…Doamne ajuta!
    Personal, costul trtatamentului pe un a fost in jur de 300 Ron

    @Saccsiv
    Te rog da-mi adresa de mail a doamnei Danutza, ca sa pot sa-i dau un nr. te telefon.

    P.S. Azi o sa fiu plecat din localitate toata ziua, asa ca diseara cind ma voi intoarce o sa-ti dau acel nr. de telefon.
    Doamne ajuta!!

    Apreciază

  9. G-man said, on ianuarie 14, 2011 at 7:41 am

    Sa-l ajute Dumnezeu pe micutul Marius !
    Sa le trimita Domnul intarire Duhul lui cel Sfant sa reziste si sa afle alinare si vindecare.
    Faca-se voia TA Doamne, cu acest copilas.

    Apreciază

  10. mihai-cristian said, on ianuarie 14, 2011 at 7:42 am

    Danutza,
    am acasa putin ulei de la candela de la Sfintii Marturisitori din Aiud.Nu e mult dar ti-l dau cu draga inima.Spune cum sa procedez cu adresa si il pun in colet foarte repede.Doamne ajuta!

    Apreciază

  11. gabi said, on ianuarie 14, 2011 at 8:17 am

    Danutza, stiu un caz de cancer in faza foarte avansata care s-a vindecat cu radacina de macca. Produsul se cheama Minunea naturii si se vinde undeva in Buzau. Gasesti toate informatiile pe net. Merita incercat.
    Ma vio ruga pentru el si parintii lui.
    Doamne ajuta!

    Apreciază

  12. SorinC said, on ianuarie 14, 2011 at 8:45 am

    Danutza,
    Si eu mai am putin ulei de la candela Maicii Domnului din Aiud. Cu toata dragostea si nadejdea ca il va ajuta pe cel mic, ti-l donez.
    Numai sa stiu cum pot sa ti-l trimit.
    @Sacssiv, daca Danutza agreaza te rog sa ne pui in legatura sa-i dam uleiul.
    Doamne ajuta!

    Apreciază

    • danutza said, on ianuarie 14, 2011 at 2:36 pm

      da, sigur ca as vrea. va rog, luati de la saccsiv adresa mea de email.va multumesc mult pt sugestii.

      Apreciază

      • parereamea said, on ianuarie 14, 2011 at 3:02 pm

        Nu poti sa ne dai aici o adresa de email?

        Apreciază

    • CRACIUN DUMITRU said, on ianuarie 20, 2011 at 7:54 pm

      Multumesc tuturor celor care sunt alaturi de noi si care se roaga pentru copilul nostru. As fi bucuros sa intru in posesia uleiului de la candela Maicii Domnului din Aiud. Il puteti trimite pe adresa: mun. Constanta, str. Mircea cel Batran nr. 108.

      Apreciază

  13. Doc. said, on ianuarie 14, 2011 at 9:35 am

    Prima solutie e rugaciunea.

    A doua ar fi tratamentele naturale : http://hotfile.com/dl/96673827/3b3a456/INcurabil__curabil_din_INterior.rar.html

    Apreciază

  14. Mos Ioan said, on ianuarie 14, 2011 at 5:54 pm

    @ Danutza

    Dumnezeu si Maica Sfânta sa-l ocroteasca pe Marius!

    Da-mi te rog e-mailul tau!

    Iata e-mailul meu: salcieplangatoare@gmail.com

    Apreciază

  15. dante said, on ianuarie 14, 2011 at 6:55 pm

    Danutza intra pe acest site si ia legatura cu acest om. Eu am vorbit azi cu el si mi-a zis sa-l suni si sa stati de vorba despre starea baiatului.
    Eventual ii zici lui nenea din Piatra Olt, sa te puna in legatura si cu baiatul care a avut acelasi diagnostic si caruia, din prostie, medicii i-au extirpat splina. Poate asa vezi si cam cum sta treaba cu nepotelul tau
    http://www.lupushelp.ro/contact.htm
    Doamne ajuta!!

    Apreciază

  16. Set said, on ianuarie 14, 2011 at 7:41 pm

    @saccsiv Ai putea te rog sa imi dai adresa de e-mail a Danutei? Daca e si ea de acord bineinteles.
    Vreau sa-i trimit ceva bani pentru nepotel dar as vrea cu MoneyGram, la banca ajung mult mai greu si vreau sa ma inteleg cu ea cum sa facem.
    Multumesc mult,

    Apreciază

  17. monica said, on ianuarie 14, 2011 at 9:39 pm

    Dumnezeu si Maica Domnului sa-l ajute pe Marius, iar parintilor putere sa treaca cu bine peste aceasta grea incercare

    Apreciază

  18. danutza said, on ianuarie 14, 2011 at 11:04 pm

    va multumesc mult la toti. eu am sa dau adresa de mail ( a celor care au solicitat-o pe mea ) a tatalui copilului , caci este bine cu el sa discutati. de asemenea, banii v-as ruga sa ii trimiteti prin banca. deocamdata strang bani pt tratament, copilul fiind in continuare internat, dar,daca va fi nevoie de translant, atunci am sa incerc sa strang cat mai mult se poate. eu va multumesc pt ca stiu cat de greu este si cat de greu o duc majoritatea dintre noi. cel mai mult stiu ca il vor ajuta rugaciunile voastre, alaturi de cele ale parintilor ( oameni f credinciosi, ca si copilul) si ale tuturor celor care se roaga pt el. starea e f grava, s-a mai complicat ieri, dar sper ca Dumnezeu va face si in cazul lui o minune. Dumnezeu sa va binecuvinteze!

    Apreciază

    • mihai-cristian said, on ianuarie 15, 2011 at 9:31 am

      danutza,
      adresa mea este cristiradu_74@yahoo.com.Te rog scrie o adresa de livrare pentru ca sa-ti pot trimite uleiul de candela .Numai luni mai am la dispozitie pentru ca plec de acasa pt o saptamana…Doamne ajuta!!

      Apreciază

  19. SorinC said, on ianuarie 17, 2011 at 8:58 am

    Danutza,

    adresa mea de mail este sorincristea2003 at yahoo punct com

    Da-mi pe mail ceva detalii, vreau sa-ti trimit uleiul de la candela Maicii Domnului din Aiud.

    Apreciază

  20. Set said, on ianuarie 17, 2011 at 3:01 pm

    Danutza, e-mailul meu este adrianmhl@yahoo.com, daca poti sa-l dai tatalui copilului ar fi minunat, vreau sa il ajut, nu pot mult, dar cat de cat, mi-ar face mare placere.
    Multumesc din suflet,

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.