SACCSIV – blog ortodox

Exista ARMA ETNICA? O arma cu efect doar asupra unor rase. AFACERE EVREIASCA?

Posted in ARMA ETNICA, EVREI, ISRAEL by saccsiv on ianuarie 7, 2011

In articolul Israel’s Ethnic Weapon? din 1998, care citeaza un raport din Sunday Times Londra, se prezinta dovezi care atesta faptul ca Israelul are capacitatea de a dezvolta arme rasiale specifice. La acea vreme se cocheta cu ideea crearii unei arme biologice care sa afecteze doar arabii, nu si israelienii.

In 1999, in articolul New weapons of ethnic cleansing, se citeaza un raport al British Medical Association care a ajuns la concluzia ca o arma biologica specifica pentru anumite rase ar putea fi realizata in maxim 5 ani iar aceasta va permite guvernelor folosirea acesteia strict pentru a crea victime in randul populatiilor cu caracteristici genetice de un anumit tip.

Daca cele de mai sus pot parea ipoteze, sunt insa ELITE ce iau foarte in serios problema. In controversatul “September 2000 Rebuilding America’s Defenses report” al Project for the New American Century se subliniaza faptul ca arme specifice anumitor genotipuri sunt foarte folositoare din punct de vedere politic. Trebuie mentionat ca Project for the New American Century a fost fondat in 1997, iar membri sai marcanti sunt: Elliot Abrams, Dick Cheney, Richard Perle, Donald Rumsfeld, Robert Zoellick, Vin Weber, Paul Wolfowitz.

Cititi va rog si:

EUGENIE: instrumentul prin care ELITELE doresc diminuarea drastica a populatiei planetei si transformarea celor ramasi in sclavi

Experimente medicale macabre pe copii, femei, minoritati si detinuti (1845-2007) – TRADUCERE IN ROMANA

9 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. saccsiv said, on ianuarie 7, 2011 at 8:39 pm

    Pentru o mai facila parcurgere a acestui blog, cititi va rog si “CUPRINS”:

    https://saccsiv.wordpress.com/about/

    Apreciază

  2. vasile said, on ianuarie 7, 2011 at 10:25 pm

    Dupa Al Doilea Război Mondial Germani erau rai daca faceau segregare rasiale – si crime rasiale – lumea era scandalizata : ce rai au fost . Acum prin lipsa de reactie pare o stire banala.

    SIstemul a preluat de la „cei rai” metode chiar si oameni (criminali de razboi) pe care i-au folosit pt scopurile invingatorului care intotdeauna e prezentat ca cel bun .

    Invingatorii nicodata nu sunt criminali de razboi .desi e posibil cateodata sa fi omorat mai multi oameni decat cei rai

    E ceva sinistru si nu m-ar mira sa existe deja . Probabil ceva bazat pe ADN ul unor grupuri etnice . e un Nazism in forma avansata . Mengele pare nevinovat fata de metodele de ucidere prezente astazi . Parca este o intrecere ce sa ne otraveasca – sa ne omoare mai repede .

    O alta tehnologie sinistra :
    . O eventuala lovitura de stat omoara orice persoana cu ajutorul rachetelor ghidate dupa recunoastere faciala. Tehnic acest lucru este deja posibil. Deci cip-ul biometric poate servi si la terorism, ucideri si crima organizata.

    Daca stirea „WikiLeaks: SUA au cerut datele biometrice ale liderilor romani ” este adevarata e o dovada in plus a tipului de razboi informational care exista acum .

    E mai simplu sa cuceresti mintile populatiilor sa cauti puncte slae ale „cozilor de topor” ale fiecarei natiouni , profiluri psihologice . Gasesti punctele slabe si cuceresti . Nu mai trebuie neaparat razboi de cucerire teritoria cum se facea in trecut . Cu noile arme cu diverse gps-uri care cauta urme biometrice anihilezi curat pe cine te deranjeaza .

    Acum cinismul e invelit in Drepturile Omului , DIctatura , Democratie – dupa cum o cer prioritatile momentului .

    Apreciază

    • agerstress said, on ianuarie 8, 2011 at 8:48 pm

      Ai punctat o chestiune foarte importanta si in acelasi timp foarte grava: arme care sa aiba tinte biometrice. Poate fi facuta relativ usor o bomba cu sistem de detonare activat biometric (RFID) pentru a exploda in momentul in care persoana vizata se afla exact in zona maxima de impact, dar nu trebuie sa fie neaparat bomba ci orice fel de arma cu comanda electronica.

      @
      „Baietii cu ochi albastri” (stiu ca ne cititi… 🙂 ), ce parere aveti despre acest lucru? Mai vreti RFID??? Nici cu cardurile SMARTCARD nu sunteti la adapost. Se poate face o bomba identica cu un cititor de carduri care sa se si comporte ca un cititor de carduri pana in momentul in care este introdus cardul tinta si tinta va fi foarte probabil vreunul dintre voi sau dintre liderii vostri nu Ion ciobanul din capul satului. Faceti-va temele si mai bine v-ati opune acestui sistem biometric care creeaza mai multa vulnerabilitate decat siguranta.

      Apreciază

      • natalia said, on ianuarie 9, 2011 at 2:52 pm

        Bine zici dar nu stiu cati si cat or pricepe.Domnul sa ne ajute!

        Apreciază

  3. leo said, on ianuarie 8, 2011 at 7:41 am

    Am citit mai demult ceva despre asta.
    Arma a fost conceputa in Africa de Sud din motive lesne de inteles.
    Apoi a fost cumparata de Israel pentru a face ”curatenie” la ei. Dar nu a mers pentru ca palestinienii au genomul foarte apropiat de evrei cum este si normal.

    Apreciază

    • Veaceslav said, on ianuarie 8, 2011 at 11:49 am

      @leo,
      Citisem si eu undeva, ca prin anii 60 sau 80, nu-mi aduc aminte exact, Israel cuparase o astfel de arma de la Africa de Sud.

      Apreciază

  4. […] Saccsiv  Trimite editorial pe e-mail Comenteaza editorial  Printeaza […]

    Apreciază

  5. paul said, on ianuarie 8, 2011 at 7:30 pm

    Cad pasari moarte si in Romania
    http://www.realitatea.net/ploua-cu-pasari-moarte-si-in-romania_789573.html

    Apreciază

  6. Danut said, on ianuarie 9, 2011 at 9:49 am

    Nu se poate crea o arma care sa diferentieze rasele pt ca oamenii nu sunt diferiti din punct de vedere A.D.N

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.