SACCSIV – blog ortodox

CE SE INTAMPLA? In intreaga lume, tot mai multe cazuri de pasari si pesti morti in mod inexplicabil …

Posted in animatie, BRAZILIA, Noua Zeelanda, pasari, PESTI, SUA by saccsiv on ianuarie 6, 2011

Iata ca ciudateniile de care am amintit in articolul CE SE INTAMPLA IN AMERICA? Dupa ce in Arkansas 3000 de mierle au cazut din cer si 100 000 de pesti dintr-o singura specie au fost gasiti morti, ciudateniile se repeta si in Louisiana … n-au loc doar in SUA …

Citez din articolul Tot mai multe cazuri de pasari si pesti morti in mod inexplicabil:

Nu numai in Statele Unite ale Americii au avut loc cazuri subite de moarte a animalelor, ci si in Brazilia, Suedia sau Noua Zeelanda s-au inregistrat astfel de cazuri, in care pasari sau pesti au murit intr-un mod inexplicabil.

Misterul se adinceste in jurul mortii subite a sute sau mii de animale salbatice in SUA. La trei zile dupa ce peste 5000 de mierle cadeau moarte sau aproape moarte in jurul oraselului Beebe din statul american Arkansas, mai bine de 500 de pasari au cazut ca secerate pe o sosea din statul vecin Louisiana, scrie Realitatea.net.
Fenomenul are inca o cauza incerta. Autopsiile au dezvaluit ca pasarile au murit din cauza unor leziuni interne, insa nu se stie deocamdata cu precizie ce anume le-a provocat. [[VIDEO] Ploaie cu pasari moarte intr-un oras din SUA]
Aproape in acelasi timp cu pasarile din SUA, au aparut cel putin trei noi cazuri de pesti morti din cauze ramase necunoscute, in Brazilia si in Noua Zeelanda, in timp ce Suedia s-a confruntat cu o „ploaie” de pasari moarte – circa 100 de stancute – la inceputul acestei saptamani.

23 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. saccsiv said, on ianuarie 6, 2011 at 12:12 pm

    Pentru o mai facila parcurgere a acestui blog, cititi va rog si “CUPRINS”:

    https://saccsiv.wordpress.com/about/

    Apreciază

  2. studentperole said, on ianuarie 6, 2011 at 1:29 pm

    Nu doar in SUA, deoarece si alte tari se pregatesc de razboi, isi testeaza noile arme, tehnologii etc. Gloantele si tancurile si arme de moda veche. Armele viitorului imbina tehnologia cu psihicul uman; haarp, arme meteorologice etc.

    Apreciază

  3. acadennis said, on ianuarie 6, 2011 at 3:35 pm

    Migratory birds rely on the body’s „biological compass” to determine the direction is „open secret”, but it is not clear how the perception of the magnetic field of birds.

    There may be and the polarity of the magnetic field changes related to conversion, according to Indian newspaper reports, Hyderabad (Hyderabad), a company in 2012, researchers predicted that the Earth and the Sun’s magnetic poles will reverse. Earth’s magnetic reversal Earth’s magnetic field is the occurrence of the Arctic and Antarctic swap, in the course of the earth will experience at some point in time there is no magnetic field in the state.

    Apreciază

    • stef said, on ianuarie 6, 2011 at 7:17 pm

      Nu cred ca este vorba de schimbarea parametrilor campului magnetic – nu au cum sa se prabuseasca in halul asta asa dintr-o data- cel putin ar sta pe loc din cauza dezorientarii.
      Cred ca s-a folosit o arma cu fascicul electromagnetic modulat in amplitudine,frecventa,intensitate,etc si focalizat pe stoluri aflate in zbor.Treaba asta se poate face de oriunde inclusiv din satelitii militari sau cu emitatorul ionosferic HAARP. Anul asta va fi vanzoleala mare- vor crea o stare de nesiguranta si sa zicem „un haos controlat”. Sa nu uitam si de CHEMTRAILS- toata pulverizarea care s-a facut in ultimii 10 ani in toata lumea….

      Apreciază

  4. intrus117 said, on ianuarie 6, 2011 at 4:11 pm

    Heee, trambita rasuna, dar cine asculta oare? He hee, sa traiasca ”razvratiti ” in afara sistemului ?
    Cu ce? Au ei modalitati de a distruge fauna si flora ca sa nu poti supravietui liber, ca stramosii nostri.Nu nu… CIPUL tatae, vrei de-ale gurii, primeste cipul si inchina-te Satanei.

    Nimeni nu-si imagineaza ororile prigoanei si cat de crunta va fi.De asta Dumnezeu scurteaza zilele ,pentru ca noi pacatosii sa putem rabda ceva mai mult.Stiti ca TIMPUL de azi masurat e de doar 16 ore in acest interval de 24 fata de o 24 de ore asa cum era acum 25 de ani?
    Stiti ca nici un om de pe Pamant nu va rezista prigoanei daca Dumnezeu nu ar interveni asa cum ne-a lasat scris?

    He hee, pai tot sunt cutremure zilnica tata….sute pe planeta zilnic….tambita sunaaa dar cine o aude?

    Pai se vorbea ca pamantul se va despica si va inghiti pe oameni si casele lor…si ati vazut asta…dar cine asculta trambita?

    Da` pai avem potop zilnic pe pamant, puhoaiele inghit case si oameni…trambisa suna ,dar cine o asculta?

    Da`pai mancarea e otravita si nu mai are satz ………..trambita suna dar cine asculta?

    Da` pai apele sunt otravite, si scumpe la vedere vor fi cele bune de baut..

    Dar razboi mare va fi anul asta, pentru ca tempul sa fie gata, o mare isi va umfla apele, si va uda cu apa sarata iarba din departarile tarmului .

    Mare foamete se va anunta in lume , la inceputul lui 2011 cu revolte si nemultumiri.

    Criza economica nu a fost , deabia acum va aparea criza criselor care le va cuprinde pe toate : boli, epidemii, foamete, dezastre si galceava mare in lume…
    Toate acestea pentru suferinta omului si invaluirea lui in disperare…diperare lumeasca din cauza careaia va pieri, pentru ca va pierde increderea in Dumnezeu…

    Apoi va aparea” Salvatorul”, in fata caruia cei pierduti se vor inchina cersind si cu mare nadejde sa-i scoata din suferinta.

    Prigoana va continua si mai tare, pentru cei martiri care nu au cedat…putere le va da, CEI DOI, care au coborat din cer pentru a fi ucisi si huliti …apoi vor invia , iar invierea lor la hrani si intari sufletele celor care se opun lui Anticrist iar credinta in Dumnezeu va fi de neclintit .

    Apreciază

  5. oarecare said, on ianuarie 6, 2011 at 5:51 pm

    Am mai spus-o.
    Sunt semne mai presus de fire de la Dumnezeu, vedeti cele Sapte Surle – Cararea Imparatiei a Parintelui Arsenie Boca.

    Apreciază

  6. mircea said, on ianuarie 6, 2011 at 6:46 pm

    2 mil pesti morti

    http://edition.cnn.com/2011/US/01/06/maryland.fish.kill/index.html?hpt=P1

    Apreciază

  7. Anda said, on ianuarie 6, 2011 at 7:42 pm

    Foarte interesante raspunsuri la aceste intrebari si nu numai, cu abordare din perspectiva ortodoxa, in aceasta emisiune radio a lui Claudiu Raducu.:
    http://www.ortodoxmedia.com/inregistrare/722/claudiu_raducu_postmodernism

    Apreciază

  8. ines said, on ianuarie 6, 2011 at 10:26 pm

    Consumul de aripioare de pui – periculos

    Nu mancati aripi de pui prea frecvent – in special femeile; poveste adevarata….!

    O doamna a avut recent o tumora la nivelul ovarului si s-a dus la operatie pentru extirpare.

    Chistul indepartat era plin cu sange de culoare neagra. A crezut ca a scapat de problema dupa operatie dar se insela amarnic.

    A avut o recidiva cateva luni mai tarziu. Speriata, a alergat la ginecolog pentru o consultatie.

    In timpul consultatiei doctorul i-a pus o intrebare care a uimit-o:

    A intrebat-o daca este o consumatoare de aripi de pui. Ea a raspuns ca da mirandu-se ca medicul ii stie obiceiurile alimentare. Adevarul este ca in aceasta lume moderna, puii sunt injectati cu hormoni steroizi care le accelereaza cresterea astfel incat nevoile societatii sa fie indeplinite. Aceste nevoi nu sunt altceva decat nevoile de hrana.

    Puii injectati cu steroizi sunt sunt injectati in regiunea gatului sau a aripilor. Astfel ca in aceste locuri se afla cea mai mare concentratie de steroizi (care oricum se va absorbi si in restul organismului – n.t.). Acesti steroizi au efecte ingrozitoare asupra organismului uman deoarece acelereaza cresterea (inclusiv cresterea tumorilor). Ei sunt mult mai periculosi in prezenta hormonilor feminini deoarece duc la formarea de tumori chistice ovariene sau fibroame uterine…si nu numai. Prin urmare sfatuiesc populatia sa-si reduca drastic consumul de aripi de pui din comert (dar si de pui din comert in general).

    (Din cate stiu eu acelasi lucru se intampla cu carnea de vaca din comert si cu pestele Pangasius. In plus puii si vita sunt pline si de antibiotice care duc la oboseala cronica si la scaderea sistemului imunitar- n.t.).

    Apreciază

    • ana said, on ianuarie 7, 2011 at 12:30 am

      Foarte interesant, stiam ca pasarilor si animalelor din ferme le este stimulata creterea cu hormoni, mereu m-am intrebat ce efecte are acest lucru asupra noastra, ma gandeam ca de aceea fetele se dezvolta fizic atat de repede, din cauza hormonilor in plus, dar nu m-am gandit si la eventuale boli.

      Apreciază

  9. crip 71 said, on ianuarie 7, 2011 at 1:06 pm

    domnul Claudiu Raducu nu e ortodox curat . Este ecumenist ca si cea mai mare parte dintre preotii si ierarhii banateni . Pe langa asta , dupa ce s-a intors de la Yoga la Hristos , a preluat foarte multe dintre ideile pagane si le-a amestecat cu crestismul , dand nastere unui gnosticism asemeni preotului monah Ghelasie Gheorghe de la manastirea Frasinei . Chiar viziunile dumnealui cu care se tot lauda sunt dubioase . Dumnezeu sa-l lumineze .

    Apreciază

    • Ciprian said, on ianuarie 8, 2011 at 8:27 am

      tu vorbesti de „ierarhii banateni” din uzite sau pe constatate? ca pe constatate doar cei „de la centrala” ar putea fi desi nu am o certitudine… este o mare greseala sa generalizam, cunosc vreo 5 ierarhi banateni si ei stiu foarte clar ca nu vor ecumenism deci 5 din 5 nici unul nu-i ecumenist. GENERALISMELE DAUNEAZA GRAV SANATATII…

      Apreciază

  10. Fulger said, on ianuarie 7, 2011 at 3:29 pm

    Ii omoara de la distanta , HAARP poate fi implicat , posibil cu ultrasunete . Incearca sa distruga lantul trofic , fiecare animal are un rol de pamant.

    Apreciază

  11. Fulger said, on ianuarie 7, 2011 at 3:30 pm

    Scuzati-ma vrut sa spun ,,pe pamant,,.

    Apreciază

  12. Taclit Maria said, on ianuarie 8, 2011 at 9:26 am

    Da,timpul e foarte putin.Treziti-va si priviti ,tot ce a Creiat Dumnezeu prin iubire nemarginita. Avenit timul a Unui Sfirsit si a Unui nou Inceput. Depinde de toate Sufletele de pamant,ce cale vor sa mearga. De noi depinde totul. Dumnezeu ne asteapta sa ne reintoarcem la Domnul,s-au de noi depinde ce cale lom. Pregatiti-va Sufletele.in iubire desavirsita,catre tot ce a Creiat Dumnezeu. Vedeti cu ochii miniti. Lasati egoul din voi. In fata Domnului,nu exista mai bogat material si cel sarac. Cel sarac,poate sa fie cel bogat. Bogatia noastra,trebuie sa fie faptele noastre,Credinta noastra in Cuvintul Domnului. Simtel pe Domnul in Sufletul tau si atunci,nu te vei rataci. sa ne ajute Dumnezeu, sa nu ne ratacim. Vedeti iubirea Domnului ,in tot si toate. Dar nu cu ochii minti ,ci cu ai Sufletului. Mai aveti un pic de timp sa va schimbati.FACASE VOIA TA DOAMNE.

    Apreciază

  13. crip 71 said, on ianuarie 9, 2011 at 11:36 am

    or fi multi anti-ecumenisti in alte regiuni , insa aici in Banat , cu asa ierarhi , ecumenistii se inmultesc pe zi ce trece , vorba aia ” pestele de la cap se strica ” .
    Boala cand este la inceput nu deranjeaza prea tare , insa daca omul nu o baga in seama ca sa o trateze si va zice : trebuie sa vad numai binele din viata mea , sunt sanatos , ea se va dezvolta tot mai mult pana cand va distruge tot trupul .
    De orice boala sufleteasca ar suferi un ierarh , preot sau simplu credincios trebuie sa fim ingaduitori intr-o oarecare masura , insa cand este vorba de erezie trebuie sa luam atitudine , iar daca nu putem face prea mult , macar sa o dam pe fata ( erezia ) .

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.