SACCSIV – blog ortodox

REMEMBER: Consiliul Europei a calificat HULA IMPOTRIVA LUI DUMNEZEU ca un drept al libertatii individului …

Posted in antihrist, Consiliul Europei, HULA by saccsiv on decembrie 28, 2010

Circula pe internet o informatie, preluata azi si de fratele Apologeticum:

Consiliul Europei legalizeaza hula impotriva lui Dumnezeu

E insa vorba despre o ticalosie de anul trecut. Citez din articolul fratelui Laurentiu Dumitru Consiliul Europei legalizeaza hula impotriva lui Dumnezeu:

12-06-2009, Gardianul, Dumitru Manolache

Consiliul Europei a calificat hula împotriva lui Dumnezeu ca un drept al libertatii individului, ce nu poate fi calificat drept crima sau încalcare a legii, anunta agentia Interfax, citata de Pravoslavie si preluat de Lacasuri Ortodoxe. În Darea de seama publicata recent de catre Comisia Venetiana, care este organ consultativ al Consiliului Europei pentru legislatia constitutionala, aceasta face deosebire radicala între hula împotriva lui Dumnezeu si ofensarea sentimentelor religioase. Totodata, expertii au mentionat ca ura si învrajbirea religioasa, spre deosebire de hula, trebuie sa fie considerate drept încalcare a legislatiei, dupa cum se si confirma prin Legea celor 56 state membre a Consiliului Europei. În multe state europene, exista legi conform carora hula împotriva Duhului Sfânt se pedepseste, dar în practica acestea se aplica foarte rar. Totodata, în majoritatea statelor musulmane, hula este considerata drept încalcare grava, asa incat se pedepseste cu moartea.

Comentariu saccsiv:

In traducere, daca spui ca protestantii sunt eretici, incalci legea. Daca insa un habauc huleste impotriva lui Dumnezeu, e in regula …

Cei ce conduc Europa se inchina la lucifer:

UNIUNEA EUROPEANA si BABILONUL CEL MARE , mama desfrânatelor şi a urâciunilor pământului

E limpede care le e scopul cu acesta lege: se pregatesc pentru vremea antihristului, cand hula se va generaliza si va fi placuta in ochii multora.

Pe de alta parte, pe langa doctrina ecumenismului total, se pregateste si cadrul legislativ pentru a fi impus cu forta acest ghiveci ce promoveaza teoria multiplelor cai de a ajunge la acelasi Dumnezeu …

Sa ne reamintim ca antihristul (ce se va vrea inlocuitorul lui Iisus Hristos) va figura in prima sa parte ca solutia la cumulul de crize (economica, foamete, revolte, razboi) si ca aducator de iubire si pace pe pamant, seful suprem al tuturor religiilor:

PROFETIA Sfantului LAVRENTIE DE CERNIGOV despre ANTIHRIST


28 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. saccsiv said, on decembrie 28, 2010 at 5:29 pm

    Pentru o mai facila parcurgere a acestui blog, cititi va rog si “CUPRINS”:

    https://saccsiv.wordpress.com/about/

    Apreciază

    • intrus117 said, on decembrie 29, 2010 at 9:19 am

      Inseamna ca poti spune liber o parere argumentata sau nu, contra evreilor, deoarece cuvantul antisemit este nul prin dreptul de libertate al individului. Sau oare, se cred mai presus ca Dumnezeu?

      Apreciază

  2. admin said, on decembrie 28, 2010 at 6:16 pm

    @Cronos
    cate trinitati exista dupa tine, de cred toti, diferit, in Trinitate?

    Apreciază

  3. acelas said, on decembrie 28, 2010 at 6:41 pm

    cu ce se ocupa ministerul sanatatii, printre alte actiuni normale, ascunde intre acestea programe NATIONALE abominabile…

    http://www.gandul.info/magazin/ministerul-sanatatii-demareaza-programul-national-privind-fertilizarea-in-vitro-plus-farmaciile-nu-vor-mai-putea-fi-infiintate-in-gari-aerogari-si-centre-comerciale-7850966

    cine-i permite acestui ungur sa de-a seama de sanatatea unui intreg popor, din care se vede inca o data ca nu face parte.., fara ca macar cineva sa-l deranjeze cu o intrebare… La Cotroceni se aude?

    Apreciază

  4. Tardea Raluca Diana said, on decembrie 28, 2010 at 6:50 pm

    Indivizii cu par de caine pe fata si’n urechi din Consiliul Europei sunt cei mai mari imbecili de pe planeta!Daca hula este un drept,mie de ce mi se fura alegerea de a fi cu adevarat crestin-ortodoxa!De ce persecuta ortodoxia?!V-o spun tot eu,fiindca in loc de scoarta cerebrala au tarate sau Limax limax!

    Apreciază

  5. grey said, on decembrie 28, 2010 at 8:26 pm

    in multe state europene, exista legi conform carora hula împotriva Duhului Sfânt se pedepseste, dar în practica acestea se aplica foarte rar

    cateva exeple ?

    Apreciază

  6. Laurentiu said, on decembrie 28, 2010 at 8:46 pm

    Off:
    Se intoarce gripa porcina? : http://www.ziare.com/stiri/gripa-porcina/se-intoarce-gripa-porcina-1064932

    Apreciază

  7. florinmarin said, on decembrie 28, 2010 at 9:56 pm

    As dori sa stau de vorba cu autorul/ autorii acestui blog, pentru un demers publicistic. Florin Marin

    Apreciază

  8. un alex said, on decembrie 28, 2010 at 10:54 pm

    Dupa intrarea in U.E. din presa am aflat niste informatii pentru care nu bag mana in foc, cum ar fi de exemplu ca o persoana particulara care detine o afacere nu are dreptul (sau nu va avea dreptul) de a afisa simboluri religioase in spatiul destinat clientilor (posibil si in spatiul angajatilor?) pentru a nu leza in vreun fel integritatea religioasa a vreunui potential client. Iertare pentru ca nu sunt la zi cu cunoasterea legilor, dar daca am inteles eu bine, cele mai importante simboluri ale credintei ortodoxe, in Tara Noastra, suntem nevoiti (sau vom fi nevoiti) sa le ascundem pentru a nu deranja cumva minoritarii. Dar minoritarii pot sa faca ce vor ei, pentru ca ori ce pozitie este adoptata pentru apararea traditilor va fi spintecata cu cuvinte taioase: xenofobie, antisemitism, homofobie, zelotism, etc.

    Din partea mea, doresc tuturor clementa din partea Domnului, dar in tara in care m-am nascut doresc sa fie respectata si credinta ortodoxa si sa nu fie tratat ca un potential criminal orice roman care-si respecta Neamul, credinta si traditia.

    Un simbol deranjant pentru unii ar fi icoana ortodoxa, dar crestinul ortodox nu este indemnat sa faca un caz penal din faptul ca altii se inchina la diversi idoli. Ratacitii sa venereze diferite animale daca vor (numai sa nu le iubeasca fizic) si consider ca ar fi penibil sa pretindem acuzarea cuiva care-si amenajaza spatiul dupa norme feng shui
    sau pentru ca detine vreo statuieta a vreunei maimute cu curu rosu pentru ca o considera aducatoare de noroc.

    Apreciază

  9. LILI said, on decembrie 29, 2010 at 4:50 am

    Consiliul Europei se ocupa si sprijina fortele oculte ale omeniri care incet dar sigur distrug credinta oamenilor si aduc lumea la distrugere .Acum ficare are dreptul sa spuna si sa sustina parerile personale despre DUMNEZEU si nu este pedepsit daca huleste su batjocoreste .DUMNEZEU nu va mai suporta aceste nebunii si se va razbuna pe toti anticristi care incalca legile laate de el .

    Apreciază

  10. Rummenigge said, on decembrie 29, 2010 at 10:03 am

    Uniunea Europeana , nu are nici un fel de autoritate asupra statelor membre. S-a cladit pe un ideal ce parea perfect. Azi, important e sa realizam incotro ne indreptam? Spre o Uniune Federala , asta insemnand si o Constitutie, sau spre o asa- zisa unitate, alcatuita de statele membre, in care rolul constitutiilor nationale sa primeze?
    La Bruxelles se decide ceva, la Bucuresti altceva, ce fel de Uniune este aceasta? Europa nu a fost niciodata unita sub un singur steag, iar determinismul natiunilor a ajuns la adevarata ei inflorire dupa incheierea Primului Razboi Mondial. Daca dorim o Europa unita, atunci , trebuie sa respectam statul national , cultural si traditiile tuturor statelor europene.
    Azi, cand pericoloul Rusiei a trecut, rolul acestor organisme internationale , trebuia sa fie unul diminuat. Desi, azi, cu toti facem parte dintr-un sistem global din punct de vedere informatic si cultural, si de consum, parca tot mai mult tanjim dupa vechile valori ale natiunii din care facem parte. Nu globalismul e o solutie la problemele noastre , ci traditiile stramosilor nostri, care au pastrat pentru noi, acea bogatie culturala de care sa fim mandri, sa fim, in sfarsit, ceea ce suntem:romani.

    Apreciază

  11. Antip Maria said, on decembrie 29, 2010 at 7:37 pm

    sunt TAMPITI daca sunstin ca hula impotriva lui Dumnezeu este un drept al libertatii individului . Pana si filosofii atei din trecut stiau ca LIBERTATEA „MEA
    ” nu trebuie sa presupana ingradirea LIBERTATII „TALE „. In cazul asta STIG SI EU IN GURA MARE ” HUA GAYLORRRRRRRRRRR , YOGINILOR SI RESTUL RATACITILOR ” .
    Dar bineinteles ca or sa-mi zica ca ….”e libertatea lor sexuala sau religioasa ” (probabil ma vor baga si la racoare ), ei bine…. SI LIBERTATEA MEA RELIGIOASA UNDE E ?

    Apreciază

  12. agerstress said, on decembrie 29, 2010 at 10:23 pm

    I se da prea mare importanta acestui C.E.
    E ca si cum i-ai cere lui Pilat sa judece pacatele. N-are absolut nici o competenta in acest sens. Faptul ca „se baga in seama” calificand sau dezcalificand cate ceva nu face altceva decat sa-i arate adevarata fata dar nimic mai mult.

    Apreciază

  13. […] REMEMBER: Consiliul Europei a calificat HULA IMPOTRIVA LUI DUMNEZEU ca un drept al libertatii indivi… […]

    Apreciază

  14. […] REMEMBER: Consiliul Europei a calificat HULA IMPOTRIVA LUI DUMNEZEU ca un drept al libertatii indivi… […]

    Apreciază

  15. […] REMEMBER: Consiliul Europei a calificat HULA IMPOTRIVA LUI DUMNEZEU ca un drept al libertatii indivi… […]

    Apreciază

  16. […] REMEMBER: Consiliul Europei a calificat HULA IMPOTRIVA LUI DUMNEZEU ca un drept al libertatii indivi… […]

    Apreciază

  17. […] REMEMBER: Consiliul Europei a calificat HULA IMPOTRIVA LUI DUMNEZEU ca un drept al libertatii indivi… […]

    Apreciază

  18. […] sanatatii sufletesti si trupesti a populatiei. Din contra, traim intr-o societate ce legalizeaza hula impotriva lui Dumnezeu, homosexualitatea, nebunia celui de al treilea gen, cea mai oribila crima – avortul pana la […]

    Apreciază

  19. […] REMEMBER: Consiliul Europei a calificat HULA IMPOTRIVA LUI DUMNEZEU ca un drept al libertatii indivi… […]

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.