SACCSIV – blog ortodox

A INCEPUT CERNEREA – aparatorii masoneriei, ai ecumenismului, a cipurilor si ai sionismului fac pe fata front comun impotriva IPS SERAFIM DE PIREU. Raspunsul Mitropolitului. DE CE MITROPOLITUL ARE DREPTATE, dar nu in intregime?

Posted in ECUMENISM, EVREI, MASONERIE, Mitropolitul Serafim de Pireu by saccsiv on decembrie 27, 2010

Citez din articolul Cazul mitropolitului Serafim de Pireu. Acuzele de anti-sionism nu sunt tot una cu acuzele de anti-semitism:

John Sanidopoulos – Mistagogy / 22 decembrie 2010:

Mitropolitul Serafim a fost autorul lansarii unor teorii ale conspiratiei si a unor temeri nefondate printre cetatenii greci. Numai anul acesta el a cerut guvernului grec sa  dizolve masoneria din Grecia pentru ca aceasta se închina Satanei, s-a opus Cardului Cetateanului, deoarece este un precursor al pecetii lui antihrist, şi a sprijinit pe episcopul Artemie din Serbia. Mai jos este ultima sa dezinformare, evident infuentat de discreditalele Protocoalele inteleptilor Sionului.

Mitropolitul Serafim al Pireului spune ca Hitler a fost doar un instrument sionist pentru a convinge pe evrei sa paraseasca Europa pentru Israel si “sa puna bazele noului Imperiu”

Ziarul Haaretz, Israel, 22 decembrie, 2010:

Un preot din conducere Bisericii din Grecia a declarat ca evreimea este vinovata pentru problemele financiare ale tarii

In timp ce a fost intervievat la o emisiune de dimineata la postul TV Mega din Grecia, mitropolitul Serafim de Pireu a spus ca sionismul international incearca sa distruga valorile familiei prin promovarea familiilor cu un singur parinte si casatoriile dintre persoane de acelasi sex, plusca exista o conspiratie sionista de subjugare a Greciei si a Ortodoxiei.

Mitropolitul a mai spus ca Hitler a fost doar un instrument folosit de catre sionisti in scopul de a asigura consolidarea statului Israel.

Cand realizatorul tv grec l-a intrebat: “De ce nu sunteti de acord cu politica lui Hitler? Dacă ei fac toate acestea, nu a fost el indreptatit pentru arderea lor?, “Mitropolitul a răspuns:” Adolf Hitler a fost un instrument al sionismului mondial si a fost finantat de renumita familie de masoni Rothschild cu unicul scop de a convinge pe evrei sa paraseasca taramul Europei si a merge in Israel pentru a stabili noul imperiu”.

El a continuat sa spuna ca evrei, cum ar fi “Rockefeller, Rotchschild, Soros controleaza sistemul bancar international care la randu-i controleaza globalizarea”.

Presedintele comunitatii evreiesti din Atena, Benjamin Albala, a spus ca: “Vizionarea emisiunii m-a dezgustat, mai ales ca mitropolitul de Pireu s-a exprimat impotriva sionismului mondial, si fara rusine a spus ca Hitler cu ajutorul bancherilor evrei a facut ceea ce a facut”.

Iata si ce aflam din articolul Ecumenistii apara interesele sionistilor. Arhiepis. ortodoxa greaca din America si patriarhia ecumenica condamna declaratiile mitropolitului Serafim de Pireu:

Arhiepiscopia Ortodoxa Greaca din America deplange retorica antisemita

Romfea.gr

NEW YORK – Ca raspuns la retorica recenta anti-semita, care a fost, din pacate, facuta in mod public de catre un ierarh al Bisericii din Grecia, sfanta Arhiepiscopie a Americii condamna orice astfel de limbaj, si isi exprima tristetea ca aceste cuvinte jignitoare au fost pronuntate. Arhiepiscopia Ortodoxa Greaca din America considera ca remarcile sunt grav ofensive si total inacceptabile.

Ca lider in dialogul interconfesional, Arhiepiscopia Ortodoxa Greaca isi afirma relatiile de lunga durata si pozitive cu Comunitatea Evreilor de aici si din strainatate, si se intristeaza impreuna cu ei de acest incident, care nu este expresiv cu sentimentele si atitudinea Bisericii Ortodoxe Grecesti din America si la nivel mondial, si natiunii grecesti. In aceasta perioada sfanta in care se sarbatoreste pacea si bunavointa intre toate popoarele, sa ne rugam ca, cu harul si ajutorul lui Dumnezeu, prin respect reciproc, intelegere si iubire se va trece peste acest eveniment.

Arhidioceza Patriarhiei Ecumenice din America condamna anti-semitismul, un mesaj de la comandamentul general

New York  24.12.2010

Ordinul Sfantului Andrei, apostolul intai chemat, arhidioceza Patriarhiei Ecumenice de la Constantinopol, condamna fara echivoc anti-semitismul, si in special condamna tirada extraordinara anti-semita a emisiunii in care a aparut Mitropolitul de Pireu saptamana trecuta. Ordinul isi exprima indignarea ca un cleric al Bisericii Ortodoxe Grecesti ar putea vorbi astfel de minciuni atroce si bizare indreptate catre un grup de fiinte umane. Intr-o declaratie de Comandor al Ordinului, Dr. Anthony Limberakis a spus:

“Este de neconceput ca un ierarh al Bisericii ar putea vorbi in acest fel, cu atat mai mult cu cat cred mai putin aceste lucruri. Ca functionari dedicati Bisericii care sustin si apara libertatea religioasa a Patriarhiei Ecumenice si libertatea religioasa pentru toti oamenii, nu putem tace in fata acestui atac respingator fata de surorile si fratii nostri evrei. Ca si crestini ortodocsi, si ca persoane ale traditiei elene, suntem ingroziti de comportamentul, atitudinea, discursul rauvoitor al Mitropolitului Serafim al Pireului. Noi spunem neconditionat ca el nu reprezinta in nici un fel nici crestinismul ortodox, nici idealurile grecesti. Comportamentul sau a adus jena si rusine asupra functiei sale ierarhice si speram ca el va retrage automat si va cere scuze pentru remarcile sale scandaloase. Si cum ne pregatim pentru sarbatoarea de Craciun, ne rugam pentru toti oamenii ca sa se imbratiseze reciproc cu respect si toleranta slavind pe Dumnezeu, cu pace pe pamant si bunatate intre femei si barbati. “

Iata si declaratiea de clarificare din partea Mitropolitului Serafim al Pireului:

Cu ocazia nedumeririlor exprimate de Congresul Evreiesc European cu privire la interviul meu de la postul de televiziune MEGA pe 20 decembrie, am sa spun următoarele:

1. Lucrurile pe care le-am spus în timpul aparitiei mele televizate la emisiunea “Society Hour Mega” sunt strict opiniile mele personale, pe care le-am exprimat in mod repetat verbal si in scris.

2. Eu respect si iubesc poporul evreu la fel ca orice alte popoare din lumea intreaga conform invataturilor Fiului lui Dumnezeu intrupat şi adevaratul Mesia, Domnul nostru Iisus Hristos, Mantuitorul, care a fost anuntat de către toti profetii si S-a intrupat in poporul evreu.

3.Opozitia mea publica, vehementa impotriva sionismului international se refera la institutia care este succesoarea “Sinedriului”, cel care a schimbat credinta Patriarhilor, a Proorocilor si a poporului evreu drepcredincios in satanism, prin Talmud, scrierile rabinilor si Cabala; sionismul întotdeauna se straduieste energic catre un imperiu economic instituit in intreaga lume, cu sediul in tara mare de dincolo de Atlantic pentru instaurarea unui guvern mondial si a religiei unice.

4. Eu consider ca regimul nazist, condus de dictatorul Adolf Hitler a fost unul criminal si oribil, impotriva umanitatii si iau atitudine cu toata cinstea fata de Holocaustul evreilor si  fata de orice genocid cu urmari grave, cum ar fi cel al  grecilor pontici si al poporului armean. In plus, natiunea greaca deplange mii de martiri din cauza atrocitatilor naziste.

+ Mitropolitul Serafim de Pireu

Comentariu saccsiv:

Sa ne amintim:

Articolul zilei (23.02.2009): MITROPOLITUL SERAFIM DE PIREU: “Ecumenistilor si tuturor ereticilor, ANATEMA!”

Mitropolitul Serafim de Pireu: “EVREII sunt de vina pentru situatia actuala din Grecia si din lume”

CONGRESUL EVREIESC EUROPEAN cere guvernului grec PEDEPSIREA iar Bisericii Ortodoxe a Greciei INDEPARTAREA IMEDIATA a Mitropolitului SERAFIM DE PIREU caci a vorbit despre GUVERNUL MONDIAL, luciferism, Rothschild, Rockefeller, Soros …

Intr-adevar, ELITELE evreiesti conduc sistemul financiar bancar. Pentru cine n-a priceput inca acest lucru, poate incepe studiul cu articolul:

„The Money Masters” – un excelent documentar despre modul in care ROTHSCHILD si locotenentii lor stapanesc sistemul financiar-bancar mondial

Consider ca cel putin toate materialele ce le voi indica in acest articol (inclusiv cuvintele hiperlink scrise ingrosat, cu albastru si subliniate) este bine sa le copiati, caci a pornit tavalugul si este foarte posibil ca viata acestui blog sa fie chiar mai scurta decat presupuneam. Subliniez, toate informatiile nu sunt bazate pe vechea lucrare PROTOCOALELE ÎNŢELEPŢILOR SIONULUI, nici pe teoria conspiratiei, ci pe date oficiale stranse cu rabdare in ani de zile si puse cap la cap.

Cei ce conduc bancile, au finantat nazismul:

NAZISMUL (partea 2): finantatorii si sustinatorii national-socialismului

Louis Thomas McFadden a platit cu viata pentru lupta sa impotriva FEDERAL RESERVE

Personalitati si organizatii: Un EVREU greu, rabinul STEPHEN SAMUEL WISE

Dar au finantat si bolsevismul:

Documentare celebre: „THE SOVIET STORY” (Povestea sovietelor), subtitrare in limba romana. O excelenta demonstratie a radacinii comune COMUNISM – NAZISM. Completari necesare

VIDEO: Agenti sovietici (EVREI) in Romania. Completari pentru a se intelege ca ticalosul COMUNISM n-a fost inventat de STALIN si nici n-a aparut in RUSIA … Ceea ce s-a petrecut a fost doar o repetitie a ceea ce se doreste sa fie …

Motivul pentru l-au finantat pe Hitler, n-a fost insa doar acela de a-i determina pe evrei sa plece in Israel:

PAPUSARII au creat crize si razboaie si au finantat mereu ambele tabere. Se spune ca illuminatii doreau trei razboaie mondiale pentru asezarea lucrurilor pe fagasul dorit de ei. Influentul mason Albert Pike a si confirmat-o.

Primul razboi a fost declansat pentru destramarea marilor imperii suspecte ca fiind neloiale noii forte, pentru capitalizarea PAPUSARILOR (imprumutand statele beligerante, dar tot ei controland si industria de razboi …), pentru pregatirea celui de al doilea razboi mondial si pentru primul pas spre GUVERNUL MONDIAL, anume Liga natiunilor (1919),

Al doilea razboi a pornit in jurul chestiunii evreiesti, ELITELE folosind, dupa terminarea lui, etnia precum un zid protector, un formidabil sistem datorita caruia nu poti zice ceva de ei caci se declanseaza automat reactii de combatere a “anti semitismului“. Apoi pentru formarea ONU (1945) si toate organismele (inclusiv financiare mondiale) din ce in ce mai centralizate: BANCA MONDIALA (1945), FMI (1944), Uniunea Europeana, COMISIA TRILATERALA, CONSILIUL MONDIAL AL BISERICILOR, etc.

Tot cu aceasta ocazie s-a impartit planeta, pentru un interval prestabilit de 50 de ani, in doua blocuri, singurele “alternative” oferite omenirii …

Al treilea va fi si cel mai cumplit, fiind legat si petrecandu-se simultan cu crizele: financiara, alimentara, marile miscari de strada. El va fi necesar pentru oferirea “solutiei“: GUVERN MONDIAL al NOII ORDINI MONDIALE de STANGA, pentru instaurarea noii lumi a iubirii si a pacii, a imperiului lui antihrist:

PROFETIA Sfantului LAVRENTIE DE CERNIGOV despre ANTIHRIST

Pomenirea Sfantului Cuvios NIL ATHONITUL. Sa ne reamintim de extraordinarele sale PROFETII despre ANTIHRIST si MUNTELE ATHOS …

Profetia Sfantului CALINIC de la Cernica despre 1992, inceputul SFARSITULUI LUMII …

Sfantul EFREM SIRUL despre ANTIHRIST …

Ca atare, tot ei au declansat si criza:

Criza financiara din SUA, etapa principala in edificarea NOII ORDINI MONDIALE

CINE A PROVOCAT CRIZA? CINE NE DĂ « SOLUŢIA »?

Avem si noi parinti ce vorbesc curajos, insa nu sunt ierarhi …

IOANICHIE BALAN: Comunismul si evreii, “TRAIM VREMURI APOCALIPTICE“ – video

VIDEO: Parintele Amfilohie despre masonerie si evrei

Intr-adevar, pe agenda de lucru a ELITELOR mai sunt trei chestiuni, strans legate intre ele: distrugerea familiei, promovarea homosexualitatii si a avorturilor.

Detalii despre greii ce sustin homosexualitatea

DOCUMENTARE CELEBRE: Interviul luat de Alex Jones lui Aaron Russo, subtitrare in limba romana si o analiza a sa

Aceasta deoarece distrugerea familiei e parte componenta a doctrinei illuminatilor, ordin creat tot de familia Rothschild:

ARTICOLUL ZILEI (15.12.2010): ORDINUL ILUMINAŢILOR – Problema evreiasca – parintele Victor Moise. COMPLETARI NECESARE

Detalii despre greii mentionati de Mitropolit gasiti la:

Personalitati si organizatii: evreul MAYER AMSCHEL ROTHSCHILD (SCUTUL ROSU), intemeietorul celei mai puternice familii din istoria moderna a omenirii si creatorul ordinului ILLUMINATII

Familia ROCKEFELLER, NOUA ORDINE MONDIALA si GUVERNUL MONDIAL (partea 1)

Familia ROCKEFELLER , NOUA ORDINE MONDIALA si GUVERNUL MONDIAL (partea 2)

GEORGE SOROS, GUVERNUL MONDIAL, NOUA ORDINE MONDIALA, lista lui Soros

Cei ce l-au atacat pe Mitropolit, au sarit in sus, cum de a indraznit sa spuna ca ELITELE doresc instaurarea unui GUVERN MONDIAL al NOII ORDINI MONDIALE… Si cand colo, chiar ELITELE o recunosc:

Henry Kissinger:

Obiectivul lui Obama este de a dezvolta o strategie completa pentru America in aceasta perioada, cand o noua ordine mondiala poate fi creata. Este o mare oportunitate

David Rockefeller:

Tot ce avem nevoie este o criza majora, iar natiunile vor accepta Noua Ordine Mondiala

George Soros, la Forumul Economic de la Davos, Elvetia, 27 Ian. 1995:

Lumea are nevoie de o noua ordine mondiala si va avertizez ca urmeaza o perioada de puternica dezordine în întreaga lume.“

James Paul Warburg, declaratie în fata Senatului SUA pe 7 Feb. 1950:

“Vom avea un Guvern Mondial, fie ca ne place, fie ca nu ne place. Singura întrebare este daca acest Guvern Mondial va fi adoptat prin cucerire sau prin accept“

Cei ce-l acuza pe Mitropolit, ar trebui sa-l acuze si pe Winston Churchill, ce declara in Illustrated Sunday Herald, 8 februarie 1920:

Din zilele lui Weishaupt , Karl Marx, Trotki, Bela Kuhn, Rosa Luxemburg si Ema Goldman, conspiratia acestei lumi a luat amploare. Aceasta conspiratie a jucat un rol recunoscut în Revolutia Franceza. A fost izvorul fiecarei miscari subversive în secolul 19. Si acum, în sfârsit, aceasta banda de personalitati extraordinare din lumea interlopa a marilor orase din Europa si America i-a tras de par pe rusi si au devenit conducatorii acelui enorm imperiu.“

E bine ca ce-i ce-l ataca, apara pe fata si masoneria, cum ca nu ar fi satanica. Si cand colo, chiar cei de grad mare din loje o recunosc:

Albert Pike (1809 – 1891), mason, gradul 33 ritul scotian (rit pe care de fapt el l-a transformat dintr-o societate minuscula, la influenta enorma pe care o stim astazi) a formulat dogma divinităţii lui lucifer în „Morals and Dogma„:

Lucifer, Zeul Luminii, lupta împotriva lui Adonai, Zeul Bibliei; da, Lucifer e Dumnezeu

Lucifer este purtătorul luminii. Nume straniu şi misterios al celui ce este Spiritul întunericului! Lucifer, fiul dimineţii! Este cel care aduce lumina şi în toată splendoarea sa intolerabilă orbeşte pe cei slabi sau sufletele egoiste.„

Despre francmasonerie Albert Pike sustinea in lucrarea sa „DOGMĂ ŞI RITUAL” ca: „Francmasoneria are două doctrine, dintre care una este ascunsă, cunoaşterea sa fiind rezervată doar Maeştrilor…, iar cealaltă este publică…”

Manly Palmer Hall (1901–1990), gradul 33, mason, ritul scotian. In 1934, Hall fondeaza Philosophical Research Society.

In cartea „The Lost Keys of Freemasonry „, pag. 48, a scris:

Masonul descopera ca energiile vazute ale lui lucifer sunt in mainile sale

Lucrarea “The Secret Teachings of All Ages: An Encyclopedic Outline of Masonic, Hermetic, Qabbalistic and Rosicrucian Symbolical Philosophy “a fost una din sursele de inspiratie pentru partea 1 a documentarului anticrestin Zeitgeist

Cititi va rog si:

Citate celebre ale unor masoni sau evrei sionisti faimosi

E bine si ca ecumenistii s-au dat pe fata si-l ataca si ei, caci ecumenismul este religia ce-i pregateste terenul antihristului:

Despre ECUMENISMUL TOTAL si ANTIHRIST

VIDEO – Dumitru Staniloae: „Ecumenismul este produsul masoneriei„, mari duhovnici romani despre ecumenism – video, analiza fenomenului

Consiliul National al Bisericilor lui Hristos din SUA finantat de … ROCKEFELLER

Episcopul Sloboziei şi Călărasilor VINCENTIU GRIFONI si Patriarhul BARTOLOMEU de Constantinopol in The Elijah Interfaith Institute (finantare ROCKEFELLER) …

Articolul zilei (27.05.2009) si completari utile despre NEW AGE si MASONERIE: „Obiectivul Patriarhului, acelasi cu al masoneriei: “Unitatea spirituala a lumii””

Si ELITELE asteapta un mesia … Acesta este insa antihristul:

VIDEO (si trascriptul): RABINI despre SFARSITUL VREMURILOR si … MESIA

Aceleasi ELITE finanteaza si mega actiune de cipuire:

BIG BROTHER, CIPURI, IMPLANTURI, 666, SEMNUL FIAREI: faza finala a experimentului inceput de colaborarea IBM-nazism, coordonarea masoneriei

VIDEO – Felix Koppelman, presedintele comunitatii evreiesti Oradea: IMPLANTUL CU CIP ESTE NECESAR

Extrem de important: nu toti rabinii sunt de acord cu agenda sionistilor.

SIONISMUL – propunere de dezbatere pornind de la filmul “Rabini contra sionism”

Mitropolitul nu are insa dreptate in intregime, caci la varful piramidei conlucreaza si neevrei, cu totii insa inchinandu-se lui lucifer. Cititi va rog si:

Ultima revolutie: NOUA ORDINE MONDIALA reala impotriva falsei “Noi Ordini Mondiale”

Inchei repetand ceea ce am spus de multe ori. Nu toti evreii lucreaza la intreaga aceasta actiune.

61 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. saccsiv said, on decembrie 27, 2010 at 3:08 pm

    Pentru o mai facila parcurgere a acestui blog, cititi va rog si “CUPRINS”:

    https://saccsiv.wordpress.com/about/

    Apreciază

    • andrei-d said, on iunie 7, 2015 at 1:33 am

      saccsiv,
      Spui „Mitropolitul nu are insa dreptate in intregime, caci la varful piramidei conlucreaza si neevrei, cu totii insa inchinandu-se lui lucifer.”
      Care-s acei neevrei de sus? Cum ai ajuns la concluzie? Oare nu sunt ei super „zeloti” si au scris in cartile lor Cabala/Talmud ca restul oamenilor sunt…animale pe langa ei? Cum dr ii accepta pe neevrei?
      Te rog sa-mi raspunzi pe scurt, sau da-mi indicii sa merg sa caut!

      Apreciază

      • saccsiv said, on iunie 7, 2015 at 2:26 am

        andrei-d

        Stalpii new age, de exemplu, care au vorbit si ei direct cu dracii.

        Apreciază

      • andrei-d said, on iunie 7, 2015 at 2:31 am

        Blavatski aia? Sau Crowley?

        Apreciază

  2. headhunterz said, on decembrie 27, 2010 at 3:10 pm

    da clar,pr serafim nu mai are scapare,s-au pus toti pe el,incredibil cum ii doare adevarul

    Apreciază

    • Ciprian said, on decembrie 27, 2010 at 4:29 pm

      Sa ne rugam pentru el, Dumnezeu e mare si mult milostiv.

      Apreciază

    • el said, on decembrie 27, 2010 at 6:24 pm

      @headhunters

      Hristos spune :”nici un fir de par de pe capul vostru nu va cadea fara stirea Tatalui” ,___nu pot anticristii sa faca DECAT ce le este permis de la Dumnezeu;si daca traieste si daca moare omul Lui Dumnezeu(Mitropilitul Serafim fiindca) daca este in ADEVAR INTARESTE Biserica.Stiu si dracii si apostatii si scrasnesc din dinti caci sunt PERDANTI desi par puternici,doar ametitii si inselatii mai cred in minciunile lor.

      Iar poporul zice in cazuri asemanatoare:”nu mor caii cand vor câinii”

      Apreciază

  3. Ciprian said, on decembrie 27, 2010 at 3:36 pm

    Pentru a captura cu usurinta link-uri multiple folositi Mozilla si add-on-ul ScrapBook, numai le selectati si se copiaza singure, fara a mai fi necesar sa le salvezi pe rand.

    Apreciază

  4. Graiul Ortodox said, on decembrie 27, 2010 at 5:01 pm

    15) -Justiţia este chemată să demonstreze „dacă într-adevăr colaborează sau nu cu centrelor internaţionale de promovare a Pan-religiei Satanismului”, a declarat

    Mitropolitul Pireului Serafim.

    – Se face dreptate strădaniei făcute de luptătorii credinţei: N. Psaroudakis, Părintele Haralambos Vasilopoulos, Părintele Marcu Manolis şi alţii, care s-au luptat şi au deconspirat Masoneria. – Să ia poziţie Ierarhia sau fiecare dintre membrii ei.

    http://graiulortodox.wordpress.com/2010/08/12/se-judeca-recursul-mitropolitului-de-pireu-din-17-mai-2011/

    Apreciază

  5. fanu said, on decembrie 27, 2010 at 5:31 pm

    în curând romanii vor fi acuzaţi total de crucificarea lui Hristos şi jidanii care sunt autorii morali şi de şantaj la adresa romanilor spre a săvârşi crucificarea vor ieşi basma curată din tot ce au săvârşit amu 2000 de ani, adică deicid IAR ticăloşia lor este fără margini, după ce au lăsat mucenici pe unde au apucat după Înălţarea Lui Hristos acum vor să li se uite şi eventual să li se şteargă sângele vărsat de mâna lor asasină din istorie

    Apreciază

  6. fanu said, on decembrie 27, 2010 at 7:04 pm

    Vasile eu nu m am vândut pe 30 de arginţi la cei cu şorţul albastru, este plin sinodul de cei care au sărit cu banu… Vasile, Vasile, nu vin degeaba în Iaşi, te iau şi pe tine şi pe anglicanu ăla de ţi fărţior de sectă mănăstireanu şi vă duc la Petru Vodă aşa să vadă şi Părintele Iustin Pârvu cine îi sunt aproapele…

    Apreciază

  7. fanu said, on decembrie 27, 2010 at 7:07 pm

    şi încă ceva nu am luat caşcavalu ca tine mă trădătorule de neam, ortodoxie şi ţară dacă ai început vertical văd că ai sfârşit la orizontală după ce te au bursit ăia cu şorţ albastru, mai bine ai tăcea şi nu te ai mai face de râs cu indentităţile tale internaute, mie mi ar fi ruşine mă să mai postez după ce am fost dovedit…

    Apreciază

  8. fanu said, on decembrie 27, 2010 at 7:17 pm

    fix când nu te aştepţi vin la tine şi atunci să văd aşa faţă către faţă dacă mai ai curajul să papagaliseşti; văd că pe net eşti tare n dinţi aş vrea să te văd dacă eşti la fel şi aşa ca între bărbaţi dacă mai ai abilităţi sau le ai pierdut la bursele pentru care ţi ai vândut conştiinţa de eu pentru 30 de arginţi

    Apreciază

  9. acelas said, on decembrie 27, 2010 at 7:18 pm

    „expertii” economici americani canta prohodul monedei europene; europenii se dau „iritati” de aceasta.. Va ajunge aceasta criza provocata sa duca euro in disolutie si coroborata si cu valoarea mai mica a dolarului, dar care se arata f generos fata de primul, ca ele sa fie comasate..?

    http://www.capital.ro/detalii-articole/stiri/razboiul-declaratiilor-privind-caderea-monedei-euro-135213.html

    ( dar si…

    http://www.evz.ro/detalii/stiri/desfiintarea-unor-orase-si-comune-analizata-deja-de-guvern-916494.html )

    Apreciază

  10. fanu said, on decembrie 27, 2010 at 7:20 pm

    mă tată eu am terminat filosofia ÎN ROMÂNIA la Cluj, UBB şi nu simt nici o problemă înaintea ta, cameleonule iar în străinătate nu merg fiindcă la Cluj este o şcoală infinit mai bună de filosofie decât în toată lumea

    Apreciază

  11. fanu said, on decembrie 27, 2010 at 7:22 pm

    Saccsiv, ăsta o reuşit să mă scoată din calmul meu sofianic exact de Sfântul Ştefan… îs curios dacă îşi îndeamnă enoriaşii să meargă la împărtăşanie cu anglicanii ‘, baptiştii, penticostalii, papistaşii …

    Apreciază

  12. Fulger said, on decembrie 27, 2010 at 7:30 pm

    Lucruri despre nazism si despre Hitler nu am intalnit in protocoalele inteleptilor sionului cand le-am citit. Mitropolitul nu mi sa parut atat de informat despre aceste secrete , ar fi trebuit sa aduca mai multe argumente ca sa convinga lumea din ziua de azi. E foarte greu sa convingi un om cand este indoctrinat prin diverse mijloace si deabea poti sa il trezesti din ,,somnul cel de moarte,,(credetima am incercat).

    Apreciază

    • saccsiv said, on decembrie 27, 2010 at 7:35 pm

      Fulger

      Ai ideea cate zile la rand ar trebui sa vorbeasca, doar tangential, despre toate chestiunile abordate pe acest blog, de exemplu?

      E datoria noastra sa dezvoltam spusele sale.

      Apreciază

  13. fanu said, on decembrie 27, 2010 at 7:42 pm

    vasile sau florescu sau cum te o mai fi chemând în identităţile tare internaute (modul în care apari aici prin fraudarea interdicţiilor de a posta comentarii mi se pare jenant şi aproape de un act terorist fiindcă doar teroriştii umblă cu subversiuni, eşti mai rău decât sectarii care ţi se bagă în casă cu forţa sau te trag de mână prin oraş) îţi mulţumesc că mi ai stricat seara de sărbătoare a numelui şi că ai reuşit să umbreşti Vecernia şi colindul din seara aceasta la care am fost… tu ai fost să slujeşti la enoriaşii tăi sau i ai trimis la sectari or papistaşi să le facă părtăşia ecumenistă?

    Apreciază

    • saccsiv said, on decembrie 27, 2010 at 7:49 pm

      Pentru cei ce inca nu-l cunosc, e bine de reamintit ce a mai postat acest iubitor de Vatican

      Comentatorul IOAN FLORIN FLORESCU = VASILE

      https://saccsiv.wordpress.com/2010/09/26/comentatorul-ioan-florin-florescu-vasile/

      Apreciază

    • saccsiv said, on decembrie 27, 2010 at 7:50 pm

      fanu

      La multi ani, fratele meu.

      Apreciază

      • fanu said, on decembrie 27, 2010 at 8:04 pm

        ms frate Saccsiv, Doamne, ajută!

        Cât despre restul, este doar tăcere şi amărăciune, o seară tristă după poate singura bucurie a privirii mele pe ziua de astăzi, Vecernia şi colindele cântate de un Părinte drag şi cor lângă un brad ornat cu beteală naţională în SFÂNTA BISERICĂ ORTODOXĂ ROMÂNĂ…

        Pentru mine anul acesta a fost unul foarte important, fiindcă după atâtea rătăciri sectare şi neconfesionale am revenit la ORTODOXIE şi mulţumesc Lui Dumnezeu că m a scos dintre anglicani, dintre penticostali şi baptişti DE ACEEA mă bucur atât de mult când mă aflu în SFÂNTA BISERICĂ ORTODOXĂ ROMÂNĂ şi nu aş vrea să mi văd nici credinţa ortodoxă dar nici neamul invadate de ecumenism dar nici de vremile jidănite…

        Noapte bună

        Apreciază

      • el said, on decembrie 27, 2010 at 8:56 pm

        @fanu

        lasa frate nu te supara pentru o iuda proasta(si vasile ca si iuda iscarioteanul din CONVINGERE tradeaza pe Hristos).
        La multi ani cu har si bucurie sfanta si din partea mea.

        @saccsiv

        frate gata da-i spam lui vasile ca ne-am scârbit destul de minciunile lui si se vede CLAR ca nu-i foloseste sa discute cu oameni normali;astia ca el sunt IRECUPERABILI reeducati de duhul urâciunii ca si stapanul lui din deal.
        Doamne ajuta.

        Apreciază

      • saccsiv said, on decembrie 27, 2010 at 9:08 pm

        Bine atunci. Revin la vechea politica de a-i sterge orice comentariu.

        Apreciază

  14. Ciprian said, on decembrie 27, 2010 at 7:59 pm

    Baieti, se poate va rog sa ramanem la nivelul ideilor fara sa atacam persoana, sa nu ii facem vrajmasului pe plac, mai ales ca in zilele astea pare mai acerb decat oricand (chestiuni personale…)

    Apreciază

  15. kosk said, on decembrie 27, 2010 at 8:43 pm

    dar oare Mitropolitul Serafim de Pireu e atins de „teoria conspiratiei”…sau se da pe iutub? dar Sinodul Greciei?.au oare si Muntele?..Vasile, parinte ,lasa ne asa cum suntem niste „conspirationisti” si te du pe bloguri gen cluju evanghelic, ca acolo te simti bine. noi te iubim asa cum esti ,dar scuteste’ne de prezenta.

    Apreciază

  16. Fulger said, on decembrie 27, 2010 at 9:23 pm

    Pentru niste oameni care nu au auzit deloc de masonerie , de iluminati si alte organizati ar zice ca aceste lucruri sunt un basm dar daca ar aduce cineva argumente ca de exemplu spusele elitelor despre noua ordine mondiala le-ar da de gandit. Lume trebuie convinsa ca exista o amenintare , mitropolitul a facut primul pas, a avertizat poporul cum a facut presedintele Kenedy, elitele nu o sa treaca cu vederea comportamentul lui si ma astept la ce e mai rau.Sa ne rugam pentru el sa il ocroteasca Dumnezeu.

    Apreciază

  17. mircea said, on decembrie 27, 2010 at 9:41 pm

    fanu,
    La multi ani!
    Uite, zici ca ti-a stricat Vasile seara, da’ lasa ca o reparam noi.
    Pai tu te pui la mintea lu’ Vasile?! 🙂

    Apreciază

  18. Aurora said, on decembrie 27, 2010 at 9:44 pm

    @Fanutule, La multi ani iti spun si eu cu oarecare intarziere ! Sa te ocroteasaca sfantul Stefan si sa-ti dea mereu putere sa-l marturisesti pe Hristos !

    Apreciază

  19. Aurora said, on decembrie 27, 2010 at 9:52 pm

    @Parinte Vasile,
    off topic am si eu o rugaminte. Daca se poate, sa-mi spuneti de ce se strica aghiasma ?
    I s-a intamplat de curand unei prietene de-a mea care a chemat preotul sa faca sfestanie si parintele a venit intai la mine, caci sunt mai in varsta (stam in apropiere) si apoi la ea.Aghiasma facuta la mine in casa este in perfecta stare, dar a prietenei s-a stricat in cateva zile. Care ar fi explicatia ?

    Apreciază

  20. […] See the original post here: A INCEPUT CERNEREA – aparatorii masoneriei, ai ecumenismului, a cipurilor si ai sionismului fac pe… […]

    Apreciază

  21. […] link: A INCEPUT CERNEREA – aparatorii masoneriei, ai ecumenismului, a cipurilor si ai sionismului fac pe… […]

    Apreciază

  22. mihaelaa said, on decembrie 28, 2010 at 7:13 am

    La multi ani, Fanu!
    Cu oarecare intarziere am citit comentariile, mi-a parut rau ca vasile ti-a stricat ziua.
    Cu atat mai grav ca esti preot ,vasile!
    Cuvantul unui preot ar trebui sa indrume, sa calauzeasca omul spre Adevar, nu spre confuzie.
    Ce sustii tu? Ca n-ar trebui sa credem in teoriile conspiratiei si ca se da o lupta surda pentru instituirea guvernului mondial?
    Dezinformezi si indemni la ignoranta.
    Oare ce le spui tu enoriasilor tai , cum le speli tu creierele?

    Apreciază

    • Cristina said, on decembrie 28, 2010 at 12:43 pm

      mihaelaa,

      E clar ca are un „duh”, si cu duhurile nu te pui… N-o sa reuseasca nimeni sa convinga duhurile care-l stapanesc ca ar fii bine pentru mantuire sa se lepede de invataturile straine de ortodoxie… nu cu argumente logice, in orice caz. Mai degraba ar trebui pus la rugaciune, nu admonestat, ca nimic nu cearta duhurile in afara de Duhul Sfant.

      Apreciază

      • Cristina said, on decembrie 28, 2010 at 12:44 pm

        scuze… ar FI bine…

        Apreciază

  23. Aurora said, on decembrie 28, 2010 at 2:41 pm

    @Parinte Vasile,
    Va multumesc pentru raspuns.

    Apreciază

  24. Tardea Raluca Diana said, on decembrie 28, 2010 at 2:59 pm

    Parinte Vasile,nu voi lua cardul de sanatate,dar,vedeti Dvs.,spuneti sa nu-mi pierd nadejdea,dar propria-mi mama imi spune ca sunt rea si ia apararea la prostituate.Ce rost are?Mai bine primesc cipul,ca tot in iad ma duc.Si inca ceva:bogatanii vor fi scutiti de card de sanatate,fiindca oricum platesc consultatiile.Oare Dumnezeu nu face cu mine o discriminare,fiindca sunt saraca,fara servici?Oare Dumnezeu nu tine mai mult la Placinta Andrei fiindca se poate duce oriunde,la orice biserica in tara sau strainatate,pt slujbe,avand bani?Cred ca Dumnezeu il iubeste pe Andrei,iar pe mine deloc.Sa nu va suparati,Parinte,asa gandesc si sunt sincera in cele ce spun.Nu sunt de acord cu ecumenismul,cu cipurile,cu ideile masonice,dar,vad ca Hristos are mai multa mila fata de desfranati,incestuosi,avortori etc. decat fata de mine!O simt!Atrag ura peste tot!Cum se explica aceasta?Desi ma port frumos si cu ticalosii,sunt respinsa.

    Apreciază

    • natalia said, on decembrie 28, 2010 at 8:19 pm

      Raluca Diana ,ispitele sunt peste tot si la tot pasul sincer nu esti singura in aceste greutati si Domnul este langa tine si te asculta daca si tu Il rogi.Orice frate crestin si orice crestin adevarat are ispite si greutati ,insulte si incercari care pot fi fara iesire…fiecare trebuie sa ne purtam crucea.Mereu vom intalni langa noi oameni care ne vor vorbi de rau ,contrazice jigni ,incerca sa ne deturneze de la calea noastra intru Hristos CHIAR SI DINTRE CEI MAI APROPIATI NOUA CUM AR FI FAMILIA SAU PRIETENII VECHI.De multe ori ispita care vine de la vrajmasi poate veni si prin intermediul celor dragi dar deznadejdea e un pacat si nu trebuie sa deznadajduim trebuie sa ne rugam constant sa nu cadem in acest pacat cumplit.Gandurile pe care le ai tu :”vad ca Hristos are mai multa mila fata de desfranati,incestuosi,avortori etc. decat fata de mine!O simt!Atrag ura peste” nu imi sunt straine daca ma intelegi si eu atunci cand imi e mai greu ma intreb de ce pacatosilor departati de Biserica le merge bine si eu am atatea probleme si greutati?De multe ori mi-am pus problema asta insa noi nu trebuie sa gandim asa,sa judecam astfel caci nu stim ce este cu adevarat in sufletul si in viata fiecaruia numai Domnul stie si nu uita caci El este intotdeauna drept fata de noi.Daca esti tare si nu cartesti in suferinta vei avea rasplata mai mare in Imparatia lui Dumnezeu la a doua Sa venire.Dupa cum spunea Domnul in evaghelia Sa despre bogatul ajuns in iad si saracul Lazar ,bogatul a primit cele bune in viata si a ajuns dupa moarte la munca iadului in schimb saracul le-a primit pe cele rele insa suferind cu rabdare fara sa carteasca impotriva soartei sau mai rau impotriva Domnului si-a gasit odihna in sanul lui Avram.Deci trebuie sa ne strduim sa suferim si rabdare toate incercarile vietii pentru ca Domnul ne va incununa pentru dreptatea si jertfa noastra daca vom fi gasiti demni de Imparatia Sa.Incearca sa te rogi si sa citesti mai mult din vietile sfintilor mai ales din vietile sfintilor din inchisorile comuniste ei fiind pilde de jertfa crestina si dreptar pt vremurile ce vor urma.Cauta sa vorbesti despre problemele tale de constiinta cu preotul tau duhovnic ,caci el se roaga impreuna cu tine ,nu esti singura nu uita asta fara duhovnic este foarte greu spunea cineva cred ca Maica Ecaterina ca fara duhovnic nu exista ortodoxie..fara spovedanie cainta adevarata si indrumare nu prea vad cum sa razbesti in noianul ispitelor si pacatelor.Dumnezeu sa te ocroteasca!

      Apreciază

  25. el said, on decembrie 28, 2010 at 4:55 pm

    @Tardea Raluca Diana

    nu este asa draga Diana, Dumnezeu TE IUBESTE MULT ,diavolul care este obraznic si bagaret face sa ti se para ca esti respinsa de Dumnezeu,iti da ganduri de razvratire si neincredere in ajutorul Lui Dumnezeu,ii mâna pe unii ca mama ta sa te acuze,pe altii sa te urasca sau sa te respinga sau sa te atraga la rele si iti prezinta realitatea ALTFEL decat este ea.
    Dar Dumnezeu ESTE CU TINE ,asa se intampla cu orice om care este incercat atunci in acele momente NU vede mila lui Dumnezeu inconjurandu-l din cauza durerii in care se lasa cufundat.
    Daca Dumnezeu nu ar fi cu tine NU ai intelege cele pe care le intelegi tu;El ti-a dat minte si intelepciune care multora care par buni si cu viata asezata ori fara lipsuri NU le este accesibila.Din cele ce postezi tu aici MARTURISESTI fara sa-ti dai seama ca Dumnezeu ESTE CU TINE.
    Nu te mai gandi la cele rele si urate pe care le-ai trait in viata ,spovedeste-te de ele si UITA-LE caci de acolo ia putere cel rau sa te zapaceasca si sa te faca nefericita.Pur si simplu REFUZA sa te gandesti la cele rele,la trecutul tau daca acesta te-a ranit si NU te mai ûrâ pe tine insati ci zi-ti ca daca esti inca vie este pentru ca Dumnezeu ESTE cu tine si TE IUBESTE ;te rog sa ma crezi ca-ti spun adevarul.
    Evita-i cat si cum poti pe cei ce te ranesc,sunt mânati de cel rau care vrea sa te piarda si prin ei dar NU va izbuti daca tu II IGNORI,spun Parintii Sfinti ca pe diavol trebuie sa-l tratezi cu dispret adica nebagandu-l in seama ,el este condamnat ,tu esti VIE deci te poti mântui altfel ai fi ajuns in iad de mult.Stiu ca este greu dar altfel nu se poate.
    Mergi la biserica cat de des te trage inima,chiar daca mai cazi in vreun pacat NU deznadajdui ci incepe sa pui inceput bun in fiecare zi chiar daca nu vei putea pentru moment.Nu te rusina de Hristos sa-i marturisesti pacatele tale ca doar aratandui-le iti va da iertarea si puterea sa te eliberezi de ele,ca la doctor du-te la spovedanie si nu te gandi la preot ci vorbeste cu Hristos Milostivul inaintea Caruia te afli.(aminteste-ti de calugarul care cazut in curvie in TOATE noptile iesea pe furis din manastire sa-si implineasca pofta si cand se intorcea cadea la icoana lui Hristos si se marturisea cu zdrobire de inima de pacatul si neputinta lui; atat de multe ori gresind ca a scandalizat pe toti fratii din manastire care l-au pârat staretului.Staretul om duhovnicesc l-a pandit iontr-o noapte sa vada ce face si minune, dupa ce s-a intors pacatosul de la curvia lui a cazut iniatea icoanei Stapanului Hristos si nu s-a ridicat pana nu a luat iertare;ba IERTAT fiind Hristos a primit cu bucurie sufletul lui facand descoperire staretului si intregii manastiri ca pacatosul S-A MANTIUT iar ei l-au judecat degeaba caci s-a aratat mai vrednic de Imparatia Cerurilor.De atunci staretul a marturisit in toata lumea si a ajuns pana la noi marturia lui despre BUNATATEA si nespusele judecati ale Lui Dumnezeu care IUBESTE sufletele omenesti.)

    Apreciază

  26. el said, on decembrie 28, 2010 at 5:02 pm

    @Tardea Raluca Diana

    si permite-mi sa indraznesc sa-ti dau un sfat practic: zi TOT timpul cand si cum poti rugaciunea : „Doamne Iisuse Hristose Fiul Lui Dumnezeu miluieste-ma pe mine pacatoasa” ; zi-o oricând chiar si cand fumezi sau faci pacate ,zi-o MEREU ; iti va da putere si te va ajuta sa iesi din deznadejde , te va invata tainic tot ce ai de facut.
    Curaj Dumnezeu este cu tine.
    Doamne ajuta.

    Apreciază

  27. el said, on decembrie 28, 2010 at 5:29 pm

    @Tardea Raluca Diana

    si cand te intuneca deznadejdea gandeste-te ca : „vamesii si desfrânatele au intrat in Imparatia Cerurilor” inaintea asa parutilor oameni „drepti” !

    Dumnezeu POATE sa te mantuiasca, nu-ti mai face tu planul cum, lasa asta in grija Lui caci este doar de „competenta” Lui ;tu cauta sa te feresti de rau cât poti si daca cazi inca sa NU deznadajduiesti ci sa o iei iar de la capat cerandu-I ajutorul fara rusine si fara incetare.

    Apreciază

  28. Tardea Raluca Diana said, on decembrie 28, 2010 at 6:59 pm

    el,sa-ti dea Domnul tot ce-ti doresti bun si lumina cereasca sa te calauzeasca toata viata!Sa stii ca la Biserica ma duc si am un duhovnic de nota zece,dar ma mai ispiteste necuratul si cu deznadejdea,mai ales cand sunt ranita si neinteleasa.
    La multi ani!

    Apreciază

  29. el said, on decembrie 28, 2010 at 7:19 pm

    @Tardea Raluca Diana

    si eu ma rog pentru tine draga Diana ,si daca eu un vierme rau si preamic tin la tine asa cum esti sa stii FARA indoiala ca Dumnezeu TE IUBESTE !

    Apreciază

    • el said, on decembrie 28, 2010 at 7:22 pm

      Multumesc de urari.
      La multi ani si multa bucurie sfânta sa reverse Domnul Hristos in inima ta totdeauna !
      Sarbatori Fericite si pline de har !

      Apreciază

  30. cristian said, on decembrie 29, 2010 at 5:47 pm

    apropo de semnatura electronica ,cei ce au functii in companile multinationale lucreaza intern cu semnatura electronica ,asa ca ei vor fi obisnuiti si li se va parea normal cele ce vor urma

    Apreciază

  31. Dumitru said, on decembrie 4, 2011 at 4:41 pm

    ADEVARUL ESTE LUMINA SI ESTE CE/L MAI PLACUT BUNULUI DUMNEZEU ,MINCIUNA SI ACOPERIREA EI ,ESTE LUCRAREA LUI SATANA /INTUNERICUL ESTE AL LUI !!! / . NU PUTEM TRAII IN MINCIUNA O VIATA INTREAGA S/AU CATE/VA GENERATII ? ,DAR INTOTDEA/UNA SANT OAMENI CARE NU LE PLACE ,CHIAR IN FAMILIA FIECARUIA DINTRE NOI ,DIN PACATE ? . OMUL TRAIND IN PACATE MULTE ,MICI MARI S/AU F. MARI ,ESTE DIRECT DE PARTEA LUI SATANA SI SE LIPESC DE EL LUCRARILE DIAVOLESTI PT. CA ,A INSAMANTAT IN EL RAUL PRIN ACELE PACATE CARE NU LE/A MARTURISIT DE FIECARE DATA CAND A GRESIT ,IN SPECIAL CU FAPTA ?. AICI ESTE TAINA DREPTEI CREDINTE ! .SI SCHIMBANDU/SE OMUL CU PACATE MULTE IN SUFLET ,NECURATINDU/SE ,SE SCHIMBA DIN CHIPUL LUI HRISTOS IN UNEALTA LUI SATANA .DIN PACATE ?.

    Apreciază

  32. […] A INCEPUT CERNEREA – aparatorii masoneriei, ai ecumenismului, a cipurilor si ai sionismului fac pe… […]

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.