SACCSIV – blog ortodox

PAPUSARII revolutiei romane din 1989 …

Posted in CEAUSESCU, revolutia romana din 1989, Romania by saccsiv on decembrie 19, 2010

Consider ca oricine are posibilitatea de a ajunge in unul din orasele din tara unde s-au inregistrat morti in decembrie 1989, este bine ca cel putin o data in viata sa treaca pe la cimitirele unde sunt inmormantati acestia …

Iar toti bogatanii si casta politcienilor ce se tot rotesc de 20 de ani la guvernare ar trebui obligati sa o faca …

E bine sa treceti prin dreptul fiecarei cruci si sa priviti chipurile celor din vechile fotografii: maturi, tineri si foarte tineri.

Uitati-va apoi in jur si priviti cu atentie. Deschideti revistele cu VIP-uri. Reamintiti-va de privatizarile strategice, de distrugerea agriculturii, de defrisarile masive:

PARLAMENTUL si GUVERNUL Romaniei, marionete ale PAPUSARILOR planetari

Articolul zilei (26.10.2009): Am fi putut hrăni toată Germania, dăm de mâncare la doar un sfert de Românie

Si intrebati-va: de ce au iesit aceia in strada? De ce au fost omorati?

Silviu Brucan (evreu, nascut Saul Bruckner, 1916 – 2006, papusarel local dar cu relatii in lumea GREILOR) spunea in 1990:

Am stiut cand vine trenul, am stat pe peron si l-am luat

Saul Bruckner in septembrie 1944 este numit secretar general la “Scanteia“ declansand cu timpul o acerba campanie pentru incarcerarea politicienilor Iuliu Maniu, Gheorghe I. Brătianu si Corneliu Coposu. De asemenea a cerut pedeapsa cu moartea a anti comunistilor Radu Gyr si Pamfil Şeicaru.

Sotia sa, stalinista Alexandra Sidorovici a devenit procuroare la Tribunalul Poporului, calitate in care a cerut multe condamnari la moarte.

Brucan a mai fost si profesor de jurnalism la Universitatea din Bucuresti. De asemenea ambasador in SUA in 1955 si la Natiunile Unite, intre 1959 – 1962. In martie 1989 a scris “scrisoarea celor sase“ semnata mai apoi de Gheorghe Apostol, Alexandru Bârlădeanu, Grigore Răceanu, Corneliu Mănescu si Constantin Pîrvulescu, citita la Radio Europa Libera si Vocea Americii .

A insistat ca sotii Ceausescu sa fie omorati in zi Sfanta de Craciun. Spre sfarsitul anilor 1990 avea emisiunea Profeţii despre trecut la ProTV (patroni familia Lauder). De asemenea mai avea o rubrica la Ziarul Financiar.

Cu alte cuvinte, a fost element central atunci cand ELITELE au considerat ca trebuie bolsevizata Romania si a mai aparut pe scena cand a trebuit “democratizata”, dar nu oricum, ci prin sange …

Mihail Gorbaciov a inteles, pe la inceputul anului 1987, ca nu va putea aplica programul de perestroika si glasnosti cu vechiul aparat de partid. Practic, el a dublat institutii ale aparatului de partid si de stat cu institute de analiza moderne, conduse de reformisti.

Partidele conducatoare intarzie in mod cronic si negativ in reactia necesara la cursul evenimentelor socio-politice. Nici unul dintre ele nu s-a dovedit pana acum capabil sa preia initiativa ” (Memorandum Bogomolov Commission, “Changes in Eastern Europe and their Impact on the USSR”, 01.02. 1989, Cold War International History Project, Wilson Center, SUA, p. 3.)

La 1 februarie 1989, Departamentul International al CC al PCUS (DICCPCUS) inainta un memorandum lui Alexandr Iakovlev, care ne dezvaluie astazi alte proiectii timpurii ale scenariului de liberalizare a sistemului comunist european. Este un document transmis conducerii superioare, pana la Gorbaciov, pe linie de partid:
Memorandumul arata ca partidele comuniste infiintate de URSS pe model stalinist in statele ,eliberate” de Moscova sau cu participarea ei si-au epuizat rolul si ca „In Romania persista atmosfera opresiva a cultului personalitatii al regimului autoritar al lui Ceausescu. Cautand sa izoleze tara de influenta noastra, el incearca acum sa se imbrace in hainele “luptatorului pentru puritatea socialismului ” si indirect pune inainte argumente impotriva noastra. Sunt posibile unele eruptii de nemultumire in tara, dar este improbabil ca ele sa se raspandeasca in prezent. Situatia se va schimba, cel mai probabil, numai odata cu plecarea lui Ceausescu, care poate fi acompaniata de evenimente chiar dureroase

Subliniez :

institute de analiza moderne

cursul evenimentelor socio-politice

partidele comuniste infiintate de URSS si-au epuizat rolul

plecarea lui Ceausescu, care poate fi acompaniata de evenimente chiar dureroase

Acest „partidele comuniste infiintate de URSS si-au epuizat rolul„ confirma spusele masonului Dan Amedeo Lazarescu: „Cine nu stie ca in perioada celui de al doilea razboi mondial s-a stabilit instaurarea comunismului in Europa de Est pentru o perioada de 50 de ani, inseamna ca nu stie istorie „. Si intelegem astfel mai bine ce au vrut sa spuna prin „cursul evenimentelor socio-politice„. Si ne amintim de marturiile celebrului fost dizident sovietic, Vladimir Bukovsky, care a avut acces la arhivele Partidului Comunist al URSS. Intr-o alocutiune rostita la Bruxelles, Bukovsky a dezvaluit ca, in ianuarie 1989, o delegatie a Comisiei Trilaterale, formata din ex-premierul japonez Yasuhiro Nakasone, ex-presedintele francez Valéry Giscard d’Estaing, bancherul american David Rockefeller si fostul secretar de stal al SUA, Henry Kissinger, s-a intalnit cu Mihail Gorbaciov  pentru a-l convinge ca URSS trebuie sa se integreze în marile institutii financiare ale lumii, GATT, FMI şi BANCA MONDIALA. Potrivit lui Bukovsky, la un moment dat Giscard d’Estaing a luat cuvantul si i-a spus lui Gorbaciov: “Domnule presedinte, nu pot sa va spun exact cand se va întampla – probabil intr-un interval de 15 ani – dar Europa va fi un stat federal si trebuie sa va pregatiti pentru aceasta.” Bukovsky nu si-a putut retine uimirea fata de capacitatile profetice ale lui d’Estaing:”Asta se intampla in ianuarie 1989, intr-o vreme in care tratatul de la Mastricht din 1992 nici macar nu fusese schitat.

Mihail Gorbaciov 1988:

De acum încolo, progresul global este posibil numai prin consens universal în stabilirea unei noi ordini mondiale.“

Sa ne amintim astfel si de apropierea lui George Soros de Mihail Gorbaciov precum si de interesul acestuia fata de spatiul est european:

George Soros, evreu, pe numele real György Schwartz (1930 -), nascut in Ungaria, speculator, investitor, activist politic, chairman al Soros Fund Management si Open Society Institute, membru Board of Directors Council on Foreign Relations. Participant intruniri Bilderberg Group. Sprijinitor al Solidaritatii din Polonia, al Cartei 77 in Cehoslovacia, finantator al revolutiilor portocalii.

Sprijina liberalizarea drogurilor si sinuciderea prin asistenta medicala.

I-a creat o fundatie lui Gorbaciov, cu sediul in SUA. Ca si lui Dalai Lama, la Presidio (California).

Are stranse legaturi cu Rockefeller si este bine cunoscut pentru Black Wednesday, 1992, cand a castiagt 1,1 miliarde de dolari pe spinarea Bank Of England, de asemenea pentru fosta criza economica pe care a generat-o in Asia de sud – est.

La inceputul anilor ’80, George Soros a inceput sa finanteze gruparile de rezistenta, precum si persoanele aflate in dizgratia regimurilor comuniste din Europa de Est, prin „Open Society” („Societatea Deschisa”) sustinuta financiar de „Soros Fund Management

In URSS, l-a cunoscut si a devenit mentorul lui Mihail Gorbaciov. Numerosi tineri sovietici au luat calea burselor lui Soros, si au ajuns in Occident.

Dupa ce a cheltuit 250 de milioane de dolari pentru „transformarea educatiei si economiei ruse”, a mai investit 100 de milioane de dolari pentru a crea in Rusia „International Science Foundation”.

In 1992, a fondat – la Budapesta – „Central European University”, care formeaza cadre selectionate din intreaga Europa de Est si fosta URSS. Inclusiv din Romania.

In China, adeptii sai au fondat „Fund for the Reform and Opening China”, au fost organizatorii mitingului-maraton din Piata Tien-An Men .

Oficial, Soros a infiintat la Bucuresti, in 1990, fundatia care ii purta numele: „Fundatia Soros”. Ulterior, numele a fost schimbat: „Fundatia pentru o Societate Deschisa” (FSD). A fost printre primele ONG-uri infiintate in Romania.

In realitate, era vorba de o adevarata retea: „Soros Open Network Romania” (Reteau Deschisa Soros din Romania). In cadrul acestei retele functioneaza o mare varietate de organizatii, asociatii, institutii, cluburi etc.

La Forumul Economic de la Davos, Elvetia, 27 Ian. 1995, spunea:

Lumea are nevoie de o noua ordine mondiala si va avertizez ca urmeaza o perioada de puternica dezordine în întreaga lume. “

Cititi va rog si:

GEORGE SOROS, GUVERNUL MONDIAL, NOUA ORDINE MONDIALA, lista lui Soros

Impartirea bipolara a lumii de dupa cel de al doilea razboi mondial era necesara pentru a se castiga timp pentru pregatirea ultimei etape in instaurarea GUVERNULUI MONDIAL al NOII ORDINI MONDIALE. Cele doua „alternative„ au tinut populatia planetei ocupata cu razboiul rece, cu mirajul estului pentru vestici pana in anii 60 iar mai apoi invers, iar 40 – 50 de ani este perioada optima pentru a se schimba o generatie, caci cea anterioara isi mai punea oarece intrebari despre ce se petrece pe planeta asta. Comunismul de acel tip nu reprezenta intocmai „valorile„ STANGII primare:

Internationalismul si anti patriotismul

Distrugerea conceptului de familie

„Libertate sexuala „, pro homosexualitate, pro avort

Anti crestinismul nu neaparat ateu, caci in fapt majoritatea teoreticienilor vechi ai STANGII agreau conceptele rasaritene de influenta indo-tibetana sau direct stanismul:

Documentare celebre: “BLESTEMUL SATANIC AL COMUNISMULUI” si completari necesare

In aceste conditii, politica nationalista, anti sodomista si anti avort a lui Ceausescu a deranjat enorm. Sa ne amintim ca Iliescu spunea ca Ceausescu a intinat valorile socialismului … In plus, datul sau cu tifla CAMATARIEI planetare (ce a condus si finantat STANGA) i-a semnat sentinta: uciderea de Craciun. Ca simbol.

FARA SCAPARE? La sfârşitul anilor ’80, conturile în valută ale Romaniei fuseseră blocate. S-a rezolvat printr-un … imprumut la FMI. Acum, datoria externă a României este de trei ori mai mare decat acum trei ani …

Sigur ca oamenii au iesit in strada si ca au fost jertfe, dar fara contributia ELITELOR, eventual se intampla precum in Valea Jiului (1977) sau Brasov (1987): revolte mai mult sau mai putin spontane, fara schimbari majore. ELITELE aveau insa de peste 200 de ani experienta pregatirii, declansarii si (daca era cazul) finantarii revolutiilor. Necazul cel mare si cel mai mare numar de morti s-a petrecut insa odata cu “aparitia teroristilor“. Si intrebarea care se pune este: de ce au avut nevoie de aceasta poveste ce a declansat o baie de sange? De ce Brucan ne spunea ca acestia apar din canele si trag din orice pozitie? Si apoi explica ca de aceea era necesara omorarea Ceausestilor, caci astfel teroristii renuntau la lupta … Sa ne amintim si de spusele lui Gelu Voican Voiculescu ce si el insista sa fie ucisi deoarece “intr-o revolutie vechii conducatori trebuie sa moara”.

Intr-un interviu dat de fostul ofiter SIE Stelian Octavian Andronic lui Ion Cristoiu, aflam ca in 1972 ofiterul nu stia nimic despre Bilderberg Group. Apoi a aflat ca acesta doreste crearea unui guvern mondial, a unei armate mondiale si a unei religii mondiale, new age. A trimis nota in Romania si raspunsul venit de la “centrala“ a fost ca nu prezinta interes. Lucru ce l-a suparat si ca urmare i-a pregatit lui Ceausescu o nota pe doua pagini pe care i-a inmanat-o aghiotantului acestuia la sosirea in Olanda, cu ocazia vizitei oficiale de atunci.

A doua zi i s-a dat nota inapoi cu specificatia ca “tovarasul a ordonat sa fie distrusa, impreuna cu toate materialele referitoare la acest subiect “.  Nu-si explica motivul dar precizeaza ca ulterior s-a intalnit cu acel aghiotant ce i-a reamintit sa taca …

INTREBARI :

Cine conducea in mod real “centrala“?

De ce lasau impresia ca nu-i intereseaza subiectul? Ca imbecili nu erau sa nu inteleaga importanta sa.

Cat de informat era Ceausescu despre chestiunile importante?

Prin extensie, cat de informat era despre ce se intampla in mod real la Timisoara?

De ce au fost ucisi sau au disparut cei ce urmareau activitatea “disidentilor“ importanti ce aveau relatii cu sovieticii sau occidentalii?

Inchei spunand ca odata cu evenimentele de la 11.09.2001, cu criza declasata voit (CINE A PROVOCAT CRIZA? CINE NE DĂ « SOLUŢIA »?) s-a declansat ireversibil drumul spre instaurarea NOII ORDINI MONDIALE, visata inclusiv de cei ce au pus umarul la destramarea celor doua blocuri:

Cu ocazia celebrarii caderii zidului Berlinului (9 noiembrie), MIHAIL GORBACIOV ne aminteste ca impreuna cu PAPA IOAN PAUL II a lucrat pentru edificarea NOII ORDINI MONDIALE

Adica a unei noi forme a STANGII:

Documentare celebre: „Vladimir Bukovsky: Uniunea Europeana , Noua Uniune Sovietica”, subtitrare in limba romana si o analiza a sa

Ultima revolutie: NOUA ORDINE MONDIALA reala impotriva falsei “Noi Ordini Mondiale”

Terenul pentru antihrist …

20 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

 1. saccsiv said, on decembrie 19, 2010 at 8:43 pm

  Pentru o mai facila parcurgere a acestui blog, cititi va rog si “CUPRINS”:

  https://saccsiv.wordpress.com/about/

  Apreciază

  • saccsiv said, on decembrie 19, 2010 at 8:54 pm

   mariusmioc

   Ba Brucan a venit cu gaselnita si a insistat pe ea. Restul au repetat-o.

   Apreciază

   • mariusmioc said, on decembrie 19, 2010 at 10:35 pm

    Ai şi nişte dovezi?
    Eu cînd am spus de Ion Iliescu am prezentat şi dovada.
    Observ o tendinţă de a se arunca vina pentru unele fapte din 1989 pe oameni morţi, ca să fie spălat Iliescu.

    Apreciază

   • saccsiv said, on decembrie 20, 2010 at 12:43 pm

    mariusmioc

    Tu esti tanar sau ce faceai pe vremea aia? Eu am trait pe atunci si tin minte foarte bine ce si cum.

    Nu stiu unde observi „o tendinţă de a se arunca vina pentru unele fapte din 1989 pe oameni morţi, ca să fie spălat Iliescu.” Sub nici o forma pe acest blog. Iliescu a fost indubitabil un ticalos. In acest articol insa scot in evidenta anumite chestiuni rar sau spre deloc spuse. Dar care trebuie spuse. A-l considera pe Iliescu singurul si marele papusar, este o greseala fundamentala. Aceasta teorie este extrem de folositoare insa tocmai celor despre care am vorbit in articol.

    Apreciază

 2. Caarol Duhul Capitanului said, on decembrie 19, 2010 at 11:21 pm

  Oricum revolutia trebuia sa vina,trebuia sa scapam odata de Ceausesti, e pacat ca puterea nu a fost preluata de romani .
  Un manic care, cum zicea si fiica-sa , credea ca poate sa conduca singur o tara ca Romania dupa ideile lui… el voia sa stapaneasca , Romania sa fie o putere,doar a donat bani si la Athos, dar pentru a se extinde, sa consolideze chiliile, schiturile romanesti sa reziste, ca Romania sa fie vestita peste tot, iar in tara darama biserici,pe Calciu Dumitreasa il numea dusmanu lui personal, si l-a tirmis in psucarie alaturi de 2 condamnati la moarte….
  Acum da-le incolo de elite, spunea la OTV si preotul Nicolae, parca, care combatea masoneria, ei masonii isi atribuiesc meritele de la revolutie, parca nu Dumnezeu a zis gata, stop ajunge cu nedreptatea !
  E trist ca nu au platit toti, trebuia sa fie un proces cu toti comunistii, asa au murit doar astia 2 si atat, trebuiau judecati, si sa cada toti,sa dezvaluie, sa spuna tot si sa plateasca cu totii pentru marsaviile facute de ei !
  Nationalistii astia de tip ceauescu, tip materialist, mason, tipic masonic, ei masonii sunt vazuti ca nationalisti, Mazzini care scria versuri anti crestine era vazut ca patriot in Italia,ca si ceausescu, si Hitler omora pe poponari si nu era de acord cu pedofilia !
  Si eu sunt frustrat de ce se intampla in ziua de astazi si unde am ajuns, in ce hal ne-au adus elitele,dar e si vina noastra, problema e in noi, problema e numia in noi, noi putem birui demonii care doresc sa ne rapuna !
  Eu sunt contra tiraniei, a dictaturii ,dar si a democratiei si a liberalismului,eu sunt pro monarhie !
  Nu e bine ca atribuiti unii merite lui Ceausescu si faceti greseala sa confundati patriotismul cu comunismul, sunt diferente mari !

  Spunea parintele iustin, si Vadim e nationalist, si altii,dar a-ti vazut voi nationalism crestin la vreunu ?
  Atatea organizatii neonaziste,fasciste, si in Italia, incep sa vorbeasca de spiritualitate, ca sa facem o noua spiritualitate contra NWO, anti gay, nationalisti, cu tablou lu Moussolini la cap,care era si el ateu, nationalist,si ateu…..
  Deci va rog, sa nu va bateti joc de cuvantul nationalism,care este sacru,e o binefacere crestina cum spunea parintele Staniloaie, comunistii nu pot fi nationalisti prin esenta lor,chiar daca doctrina lor pare a fi natioanlista, si au inceput sa zica ca aparau valorile familei crestine….deci pana aici s-a ajuns cu blasfemia… comunismul e o noua religie, noi apostoli,vor sa ia locul lui Dumnezeu, sa para ca un nou crestinism, ca si guvernul mondial, iar toti ii vor santifica,adula pe acesti apostoli ai fiarei, si vor imbratisa repede pe antihrist datorita caderii in erezie !
  Sa nu cadeti in erezie !

  Apreciază

 3. fanu said, on decembrie 20, 2010 at 7:40 am

  cine dă vina numa pe iliescu pentru asasinatul din 89 greşeşte, uneltele asasinatului au fost multe atunci

  http://fanu.wordpress.com/2009/12/22/anul-89/

  Apreciază

 4. Fulger said, on decembrie 20, 2010 at 8:39 am

  Iliescu a fost cel care nu la lasat pe regele Mihai sa vina in tara dupa revolutie ca sa vina el la putere cu jigodile lui.

  Apreciază

  • Adrian.I said, on decembrie 20, 2010 at 2:38 pm

   @Fulger.
   Iar gloantele cand veneau
   Pe Ion il ocoleau

   Apreciază

  • Paul said, on decembrie 21, 2013 at 11:36 pm

   Domnule Fulger,Iliescu a dat ordin,dar unealta care a executat ordinul,a fost Petre Roman,alias Neulender.,cel care declara ca la Sediul PNTCD se imprimau dolari falsi.Mare pezevenghi acest Petrica !

   Apreciază

 5. Rares said, on decembrie 20, 2010 at 9:22 am

  Comunismul a fost un experiment masonic. Ceausescu a fost omorat pentru ca a incercat sa se elibereze de bolsevici. In momentul respectiv, KGB-ul a lansat marea mascarada pe care au numit-o „revolutie”.

  Apreciază

 6. Rares said, on decembrie 20, 2010 at 9:23 am

  Inca un amanunt pe care nu la-m precizat: Stalin a fost evreu, deci bolsevicii au conduceri evreiesti.

  Apreciază

 7. Rares said, on decembrie 20, 2010 at 9:24 am

  l-am*

  Apreciază

 8. RoHistory said, on decembrie 20, 2010 at 6:11 pm

  Un film care comfirma multe din cele spuse de Saccsiv. Dupa parerea mea este un film esential.

  @Fulger
  Ceva esential despre Regele Mihai:
  DOCUMENT 1989: Declaratia de la Budapesta – Autonomie pentru TRANSILVANIA
  http://civicmedia.ro/acm/index.php?option=com_content&task=view&id=766&Itemid=1

  Despre comunism:
  Wikipedia:
  La origine, Liga Comuniştilor, fondată la Londra în 1836 sub numele de Liga Celor Drepţi, a fost o organizaţie comunist-creştină.
  Karl Marx, membru al acestei organizaţii, a apostaziat de la caracterul creştin al organizaţiei, transformând-o prin Manifestul comunist într-o organizaţie cu ideologie materialist-atee.

  Ca sistem social, comunismul este un tip de societate egalitaristă în care nu există proprietate privată şi nici clase sociale.
  În comunism toate bunurile aparţin societăţii ca întreg, şi toţi membrii acesteia se bucură de acelaşi statut social şi economic. Probabil cel mai cunoscut principiu al unei societaţi comuniste este: „De la fiecare după posibilităţi, fiecăruia după necesităţi”.[1] Sintagma a fost preluată (aproape literal) din Noul Testament din Biblie.[2]

  Apreciază

 9. acadennis said, on decembrie 20, 2010 at 6:24 pm

  Dar cred trebuie invatat din aceasta istorie a revolutiei ca in viitor sa nu moara oamenii nevinovati ci trebuie lasati doar ei sa moara – acei care au interesele de a provoca asemenea miscari …

  Apreciază

 10. Danielo said, on ianuarie 24, 2012 at 8:42 am

  Titlul este „Papusarii revolutiei romane”, dar… surpriza neplacuta: vorbesti de un singur „roman”: notoriul Silviu Brucan. Ar fi bune detalii (macar pe scurt, stiu ca munca de documentare ia timp enorm) despre alte personaje: Ion Iliescu, Petre Roman, Teodor Brates, Paul Soloc, si altii din TV, Nicolae Miliatru, Mihai Chitac, gen Milea, gen Silviu Stanculescu… Plus, iarasi, un articol, eventual preluat din alta parte, despre asasinatele celor care stiau prea multe despre lovitura de stat neo-bolsevica… Iti doresc sanatate si o sa ma rog, din cand in cand, ca Dumnezeu sa-ti dea sanatate si putere de munca!!!

  Apreciază

  • saccsiv said, on ianuarie 24, 2012 at 2:08 pm

   Danielo

   Multumesc, frate. Si pe tine sa te ajute bunul Dumnezeu!

   In articol n-am scris doar de Silviu Brucan.

   Cei insirati de tine sunt marionete.

   Apreciază

 11. […] PAPUSARII revolutiei romane din 1989 … […]

  Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: