SACCSIV – blog ortodox

Articolul zilei (12.12.2010): Un interviu cu răul personificat – Margaret Sanger

Posted in avort, Margaret Sanger by saccsiv on decembrie 12, 2010

Citez din articolul Un interviu cu răul personificat: Margaret Sanger:

În 21 septembrie 1957, Mike Wallace, cunoscut realizator la postul de televiziune CBS, a avut-o ca invitată pe Margaret Sanger, fondatoarea Planned Parenthood – un nume nefast, dar familiar celor implicaţi în lupta pentru viaţă. Sanger a fost şi rămâne cel mai important lider al mişcării pentru controlul populaţiei, în care azi sunt implicaţi fără ascunzişuri unii dintre cei mai bogaţi şi influenţi oameni ai planetei, de la George Soros la Warren Buffet şi Bill Gates, precum si mari organizatii internaţionale precum Fondul Naţiunilor Unite pentru Populaţie, UNICEF sau UNESCO.

Discuţia cu Margaret Sanger o puteţi urmări aici.

Unul din cele mai relevante momente ale interviului este cel în care Sanger este întrebată de moderator ce consideră că este păcatul. Răspunsul a fost, “Cred că cel mai mare păcat din lume este să aduci pe lume copii care au boli de la părinţii lor, care nu au practic şanse să fie fiinţe umane. Delicvenţi, puşcăriaşi, tot felul de lucruri, însemnaţi astfel de când s-au născut. Pentru mine, acesta este cel mai mare păcat pe care oamenii îl comit.

Comentariu saccsiv:

Margaret Higgins Sanger (1879 – 1966), evreica, importanta activista a avorturilor, eugenista, fondatoarea American Birth Control League, devenita mai tarziu Planned Parenthood. Amica cu Emma Goldman.

John Davison Rockefeller, Jr. a ajutat-o si finantat-o masiv pe Margaret Sanger (iubita lui HG Wells care nu s-a ocupat doar cu sf-uri ci a fost si un principal sustinator al eugeniei) cu a ei the American Birth Control League (unul din principalii factori ai promovarii uciderii de prunci nenascuti).

Cititi va rog si:

VIDEO (Trailer): „BOOD MONEY”, un documentar despre PLANNED PARENTHOOD, uzina de ucis prunci nenascuti

ANALIZA – Mesajul de pe GEORGIA GUIDESTONES (Pietrele Indrumatoare din Georgia): maxim de 500 milioane de locuitori pe planeta si doctrina NOII ORDINI MONDIALE

20 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. saccsiv said, on decembrie 12, 2010 at 2:36 pm

    Pentru o mai facila parcurgere a acestui blog, cititi va rog si “CUPRINS”:

    https://saccsiv.wordpress.com/about/

    Apreciază

  2. natalia said, on decembrie 12, 2010 at 4:57 pm

    Da,off topic uite imaginea „bisercii viitorului” http://www.usafa.af.mil/information/visitors/cadetchapel.asp
    Capela Academiei americane a aerului din Colorado Springs…e de remarcat arhitectura mie imi semana a piramida.

    Apreciază

  3. natalia said, on decembrie 12, 2010 at 4:59 pm

    Uite aici si o descriere a ce contine in interior…capele destinate diferitelor culte…http://en.wikipedia.org/wiki/United_States_Air_Force_Academy_Cadet_Chapel

    Apreciază

  4. […] more here: Articolul zilei (12.12.2010): Un interviu cu răul personificat – Margaret Sanger […]

    Apreciază

  5. anonim said, on decembrie 12, 2010 at 5:34 pm

    daca as vea vreo indoiala despre Bunul Dumnezeu faptul ca au existat si exista in continuarea asemenea indivizi m-ar face sa cred El nu exista intr-adevar sau ca nu este Bun.
    dar tocmai pentru ca cred in El din tot sufletul meu, cu siguranta lasa si asemenea indivizi pentru a ne incerca pe noi daca Il ascultam sau daca punem botul la tampeniile lor.de altfel e scris ca nestiute sunt caile Domnului…………. fie ca unora le convine si altora nu
    alta explicatie la umila mea minte pentru asemenea „erori cu fata umana” nu gasesc.

    Apreciază

  6. anonim said, on decembrie 12, 2010 at 5:45 pm

    si pentru toata lumea ar trebui sa se stie odata pentru totdeauna ca delincventa nu este o boala. este o alegere gresita pe care o fac unii oameni la un moment dat din diverse motive.
    si inainte de a condamna pe cineva sa ne gandim bine la ce a spus Dostoievski „toti suntem vinovati de toate” .
    stiu ca e mai usor sa judeci decat sa incerci sa-l intelegi -nu sa-l scuzi- si mai ales SA-L AJUTI dar asta nu schimba cu nimic situatia se pare ca de cele mai multe ori o agraveaza.
    blaga spunea ca singura evolutie prin care trece omul este cea de la stadiul individual la stadiul social adica de la eu la noi. se pare insa ca noi suntem mai preocupati de evolutia maimutelor decat de devenirea omului. a scris alexis carrel o carte minunata omul-fiinta necunoscuta merita citita.

    Apreciază

  7. natalia said, on decembrie 12, 2010 at 5:54 pm

    Totusi pun si eu o mica problema de dezbatere…pastila de a doua zi reprezinta si ea avort de fapt sau nu?Sunt preoti duhovnici care zic ca da…si eu cred asta.Dar daca totusi noi nu stim daca intr-adevar daca a fost sau nu un embrion format in urma acelui act…se afla abia dupa cateva saptamani daca e sau nu sarcina…deci nu stim daca a fost sau nu conceput un suflet …Dar avand in vedere ca ideea dupa care actioneaza aceasta pastila este de a bloca procesul de lipire a embrionului de uter si se blocheaza „hranirea” acestuia cred ca modul de actiune este criminal.Deci poate fi crima sau doar tentativa de omor?…este egala cu avortul clasic?…singura diferenta fiind ca este mai putin dureros decat cel chirurgical atat pt mama cat si pt copil.Zic asta ca multe fete nestuitoare indoctrinate de ideea planificarii vietii sexuale cred ca daca aleg pastila de a doua zi sau anticonceptionalele cred ca evita trauma avortului.Oare nu se insala amarnic?Fratilor voi ce parere aveti?

    Apreciază

    • saccsiv said, on decembrie 12, 2010 at 6:06 pm

      natalia

      E avortiva, chiar tu ai explicat. Cat e de dureros, nu stim, dar daca e mai putin dureros e in regula?

      E aproximativ diferenta dintre a omori un om inchizandu-l intr-o camera fara sa-i dai sa manance si a-l ucide smulgand parti de corp din el …

      Apreciază

      • ana said, on decembrie 12, 2010 at 7:50 pm

        ” multe fete nestuitoare indoctrinate de ideea planificarii vietii sexuale cred ca daca aleg pastila de a doua zi sau anticonceptionalele cred ca evita trauma avortului”

        pai chiar evita trauma avortului, daca am inteles bine intrebarea, dar asta nu inseamna ca nu este un pacat, folosirea oricarei metode de contraceptie.

        Apreciază

  8. Stefan said, on decembrie 12, 2010 at 6:15 pm

    sora Natalia ,fiind unul din cei care am gresit mult de tot in viata si inca mai gresesc,pot sa spun doar ca actul in sine este total gresit fara a fi legalizat prin cununie iar in ce priveste pastila pot spune doar ca de 2 milenii aproape,omenirea nu a cunoscut nici pastile si nici alte „manevre”diabolice de intrerupere a unei vieti si totusi a evoluat ca si multime ,e adevarat spre o involutie spirituala,iar aici exista spun eu o cutuma,ma exprim mai plastic,cand ti-a foame te hranesti si la fel cand ti-e sete,iar un act de dragoste nu se reduce la unul animalic si atunci nu trebuie sa ne „socotim”anumite zile ori sa impunem partenerelor pastile. In toate exista voia Lui Dumnezeu si uitati-va la toti taranii Romani dintotdeauna,ei au crescut copii indiferent cati au avut fara sa le fie teama ca nu au cu ce-i creste ptr. ca traiau cu frica de Dumnezeu si nu ca acum! Parerea mea este ca pastilele ori alte mijloace contraceptive sunt instrumente criminale impotriva vietii.Nimeni nu are dreptul primit de la Dumnezeu sa se interpuna in asemenea cazuri ! Exista o alta perioada din viata unui om mai frumoasa decat copilaria ? Cine suntem noi sa oprim existenta vietii ? Vine timpul Sfintele Colinde ,exista glasuri mai frumoase decat ale copiilor in cantare ?Dumnezeu sa binecuvanteze tot poporul sau !

    Apreciază

    • Mos Ioan said, on decembrie 13, 2010 at 4:12 pm

      @Stefan,

      Sunt de acord cu dta.
      Ce frumos spui: ” Vine timpul Sfintelor Colinde, exista glasuri mai frumoase decât ale copiilor în cântare?”

      Colinde, colinde,
      E vremea colindelor…..
      (Mihail Eminescu)

      Apreciază

  9. AR said, on decembrie 13, 2010 at 8:57 am

    Pastila de a doua zi provoaca avortul. La fel ca si pastilele care se pot lua pana in saptamana a 9-a de sarcina care provoaca si ele avortul medical. Doar pentru ca nu e un avort chirurgical nu inseamna ca nu e avort.
    Iar pastilele anticonceptionale provoaca avorturi timpuri de care nici macar nu se stie.

    Apreciază

  10. […] Articolul zilei (12.12.2010): Un interviu cu răul personificat – Margaret Sanger […]

    Apreciază

  11. […] Articolul zilei (12.12.2010): Un interviu cu răul personificat – Margaret Sanger […]

    Apreciază

  12. […] Articolul zilei (12.12.2010): Un interviu cu răul personificat – Margaret Sanger […]

    Apreciază

  13. […] Articolul zilei (12.12.2010): Un interviu cu răul personificat – Margaret Sanger […]

    Apreciază

  14. […] Articolul zilei (12.12.2010): Un interviu cu răul personificat – Margaret Sanger […]

    Apreciază

  15. […] Articolul zilei (12.12.2010): Un interviu cu răul personificat – Margaret Sanger […]

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.