SACCSIV – blog ortodox

Inca un pas spre epoca FARA BANI LICHIZI: e-moneda

Posted in cash by saccsiv on decembrie 4, 2010

e-moneda, portmoneul digital al viitorului / Foto: tuvie.com

e-moneda, portmoneul digital al viitorului / Foto: tuvie.com

   Citez din articolul e-moneda, bănuţul digital al viitorului FOTO:

   V-aţi săturat de mărunţiş? Vreţi ca zornăitul monedelor din buzunare să dispară? Avem soluţia. Nu, nu este o ofertă de finanţare. Este… e-moneda.

// Politicianul Benjamin Disraeli, fost premier al Marii Britanii, spunea, odată: „Schimbarea e inevitabilă. Schimbarea este constantă”. Probabil că se plângea de zornăitul monedelor din buzunare. Nimic nu ne displace mai mult decât să ne încărcăm buzunarele cu zornăitorii bănuţi, foarte folositori, de altfel, în anumite situaţii.

Din această nevoie a apărut e-moneda. Gândiţi-vă la ea ca fiind un portmoneu digital, care stochează o reprezentare digitală, fireşte, a anumitor sume de bani. Cum funcţionează? Nimic mai simplu: când ai nevoie să cumperi ceva, selectezi preţul, apeşi butonul SEND şi banii sunt trimişi către unitatea corespondentă deţinută de comerciant.

Acest device este prevăzut cu un display LCD de dimensiuni reduse, câteva butoane şi un transceiver pe infraroşu. Întreaga „maşinărie” funcţionează graţie unei baterii pe bază de litiu, evident, de mărimea unei monede.

   Cititi va rog si:

SUEDIA, prima ţară FARA BANI LICHIZI? Ce bine le mai zicea parintele Paisie Aghioratul …

20 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. saccsiv said, on decembrie 4, 2010 at 1:32 pm

    Pentru o mai facila parcurgere a acestui blog, cititi va rog si “CUPRINS”:

    https://saccsiv.wordpress.com/about/

    Apreciază

  2. agerstress said, on decembrie 4, 2010 at 2:10 pm

    … si se foloseste de sistemul bancar cu comisioane si cu toate cele, cum altfel? Si guvernele au la dispozitie parghii de blocare si de obstructionare a oricarei tranzactii printr-un singur „click”… foarte convenabil dictaturilor. Noi romanii avem o vorba din popor (din cand in cand mai scot din „tolba” cate una 🙂 ): „ce-i in mana nu-i minciuna”.

    Apreciază

  3. steff said, on decembrie 4, 2010 at 2:41 pm

    reportaj cutremurator ce scoate sufletul din nesimtire ”Manastirea Banceni”

    http://dl.transfer.ro/Manastirea_Banceni-transfer_RO-04dec-8ac620.mkv

    Apreciază

  4. simona said, on decembrie 4, 2010 at 5:29 pm

    Am si eu o intrebare: care este totusi legatura dintre cipuri si 666. Cip au si sim-cardurile de mobil. Au si acestea 666? Poate cineva sa ma lumineze si pe mine, sau ai vreun articol in arhive unde este explicat si lucrul asta, saccsiv?
    Suntem un pic in urma aici, inca nu este clar care este legatura…

    Apreciază

    • natalia said, on decembrie 4, 2010 at 8:30 pm

      Nu stiu prea exact dar un cititor de pe acest blog a postat mai demult ceva cum ca cipul functioneaza cumva tot pe principiul codului de bara acela cu 666.Ca este vorba de sistemul de programare informatica hexa(sase) in ambele cazuri pentru ca datele de pa acest cip sa fie citite de computer sau de cititorul de card pos trebuie sa se logheze cu acest 666,care are rol de autentificare in retea si de decodare.Pe de alta parte sunt cercetatori care sustin ca pe cipurile actuale nu ar exista decat numai pe unele nr 666.Chiar in Grecia a fost facut un demers ca noile acte electronice sa nu contina 666…deci ei considera ca se pot face si acte cu cipuri fara acest numar.Parerea mea este si daca noile acte cu cip sau carduri de orice fel nu contin nr 666 nu trebuie sa ne culcam pe o ureche si sa le acceptam…ele constiuie dupa umila mea parere o incalcare a vietii private prin stocarea tuturor tranzactiilor si locatiilor in care mergi prin monitorizare si urmarire.Este asa zisa faza a „indosarierii ” despre care vorbea Parintele Paisie Aghioritul,faza premergatoare pecetluirii cu 666.Slugile antihristice prin aceste acte cu sau fara 666 ii vor avea la mana pe cei ce la detin stiind foarte multe despre ei silindu-i ulterior inspre pecetluirea finala…deci actele cu cip sunt oricum un inceput primejdios din care se poate iesi mai greu ulterior.De aceea stalpii ortodoxiei de la noi si din alte tari ne sfatuiesc sa nu le luam pentru ca ele reprezinta o lepadare…o pierdere a harului la fel cum ar fi pierderea protectiei ingerului pazitor daca te indepartezi de biserica.Acum pana cand nu este introdusa pecetea finala poate mai este o cale de intoarcere si a celor care au acceptat din nestiinta sau slabiciune aceste acte…cand se va pune pecetea insa nu stiu…va fi game over.Din ce am observat apar tot felul de inovatii de gen cip…mini carduri,banuti digitali,implanturi wireless…deci multe ipoteze. Sunt sau nu ele pecetea? nu stim…probabil ca nu inca… insa asta nu justifica sa le acceptam si mai mult sa le consideram ca indispensabile supravietuirii.Doamne ajuta!

      Apreciază

      • simona said, on decembrie 4, 2010 at 9:00 pm

        Am inteles, deci si asta merge tot pe sistem de bar code de unde nu are cum sa lipseasca cei trei de sase.. altfel ”fiara” sau unde se stocheaza datele atator persoane n-ar putea citi codul,..daca nu-si recunoaste pecetea. Offf, vedem pe orice produs si in alimentara cei trei de sase, aranjati ”frumos” printre bare, dar sa-l puna si pe oameni!!! cum vor distinge oare produsele de oameni? ma intreb ironic..
        Multumesc de raspuns Natalia, voi mai cauta online, poate gasesc mai multe informatii despre asta sa le pasez si amicilor. Inca nu putem crede ca traim NOI vremurile anticristului…trist, si-mi pare atat de rau…Dumnezeu sa ajute tuturor oamenilor!

        Apreciază

    • agerstress said, on decembrie 4, 2010 at 9:45 pm

      Au fost multe discutii pe acest blog si pe Apologeticum pe aceasta tema (Daca dai click pe titluri accesezi articolul si comentariile):
      https://saccsiv.wordpress.com/category/carti-de-identitate-cu-cip/
      https://saccsiv.wordpress.com/category/cipuri/
      https://saccsiv.wordpress.com/category/666/
      https://saccsiv.wordpress.com/category/carte-de-identitate/

      Mai multe gasesti in coloana din dreapta la „Categorii”

      Apreciază

      • simona said, on decembrie 5, 2010 at 3:04 pm

        @ agerstress
        Exact ce-mi trebuia. Aceste articole sunt foarte importante, cred ca ar trebui salvate de fiecare, eu cel putin asa fac, sa nu mai bajbai next time. Multumiri, sa traiesti.

        Apreciază

  5. Fulger said, on decembrie 4, 2010 at 8:00 pm

    Inca un pas spre tiranie.

    Apreciază

  6. paul said, on decembrie 4, 2010 at 8:30 pm

    http://video.google.com/videoplay?docid=-4477082254339304915#
    http://subtitrari.regielive.ro/memoria_del_saqueo-11574.html
    Renumitul film documentar Memoria del Saqueo – Un raport al jafului, cunoscut la noi sub titlul Colapsul Argentinei sub influenta FMI-ului si bancilor internationale, il aveti integral mai jos valabil pentru descarcare 5 zile..
    Caderea, saracirea (neplata pensilor salarilor etc.) la cote inimaginabile a Argentinei în cativa ani prin credite FMI, prin coruptia presedintilor si Parlamentului au dus la miscari de masa si la o prabusire a regimului.
    Austeritatea impusa de FMI în tarile vizate, chipurile pentru redresarea economica, precum si interventia in mersul economic al statelor creditate duc in final la falimentarea lor.
    Romania din pacate se afla in acelasi malaxor bancar international. Vom asista in curand la aceeasi prabusire? Tot mai mult se vorbeste ca anul ce vine va aduce o mare zguduire pentru Romania. Urmariti filmul, e cutremurator, si ganditi o strategie cat mai este timp.
    Click pe linkul de mai jos sau click dreapta + save as
    http://dl.transfer.ro/Memorias_del_Saqueo
    __Fernando_Solanas_20-transfer_RO-02dec-11dd4a.avi

    „Cea mai buna metoda de lupta cu vrajmasul este sa-l ignori”.

    Apreciază

  7. natalia said, on decembrie 4, 2010 at 8:31 pm

    Remarc pentagramele acelea de pe cadranul banutului…ce sa mai zic?

    Apreciază

  8. MARESALUL said, on decembrie 5, 2010 at 8:07 am

    Asta e adevaratul pas spre semnul fiarei.Banii virtuali.Atunci sistemul poate face ce vrea.
    Nu ai acest aparat nu poti platii nimic.,nici papica nici impoziitele.Nu o faci ramai fara papica,fara casa fara pamant.Solutia.Pustiul.Paduriile.

    Apreciază

  9. mircea said, on decembrie 5, 2010 at 6:21 pm

    Simona,
    Si cititul e important si gindirea noastra e importanta. E bine sa „te pui la punct” cum spunea parintele Arsenie Papacioc, ca sa poti discerne tu. Acum e chiar simplu. Trebuie sa observi fapte. Ce se vrea la final? Control total, si nu vei putea cumpara sau vinde fara a avea semnul Fiarei. Pe mina dreapta sau frunte. Si Fiara face in asa fel incat toti sa aiba acest semn. Si se mai spune ca cine are intelepciune sa scocoteasca acest nr. care e numar de om si e 666 (Apocalipsa). Deci el nu va fi la chiar la vedere si explicitat clar. Stim cu totii ca toate acestea se vor face cu ajutorul electronicii, calculatoarelor, cipurilor. Astea sint uneltele. E clar ca uneltele astea contin si 666 pe undeva. Dar nu e foarte necesar sa ne obosim sa demonstram ca acest nr este in toate aceste unelte ale Diavolului. Important e sa fim constienti ca orice asociere a fiintei noastre cu cipuri, numere, baze de date, nu duce la nimic bun. La fel, amprentele, irisul, ADN-ul sint ale mele bre, nu ale statului. Te si crucesti ce vor astia de la noi. Auzi, vor sa stie ADN ul de la fiecare om. Statul, care e ateu si materialist, sa faca el fiinte in laborator, plecind de la atomi (sintem generosi, ar trebui sa-si faca si atomii. Sau poate sa plece si de la maimutze) si cu fiintele astea create de ei sa faca ce vor ei, sa le amprenteze, scaneze, cipuiasca… Nu ne suparam, dar pe noi sa ne lase in pace. DIn pacate, nu ne lasa. Acte electronice, curind curind vor disparea si banii lichizi… Sa fim curajosi si cu credinta in Dumnezeu, ca nu ne lasa El.

    Apreciază

    • Un Crestin Ortodox said, on decembrie 5, 2010 at 8:08 pm

      @ mircea
      “SFÂNTA EVANGHELIE DUPĂ LUCA
      CAPITOLUL 12
      32. Nu te teme, turmă mică, pentru că Tatăl vostru a binevoit să vă dea vouă împărăţia.”

      Apreciază

  10. roman said, on februarie 1, 2011 at 11:30 am

    cum am mai comentat si la articolul cu topul 20 a celor mai bogati oameni. revin, adaug si subliniez, asa cum prezinta si articolul de fata, se fac pasi importanti in schimbarea politicilor monetare, se tinde spre o societate ca cea prezentata ca solutie in documentarul zeitgeist. Dealtfel daca urmariti in mom de fata exista foarte multe documentare si chiar reportaje la televiziunile controlate de cei care conduc cu adevarat, ce au ca tematica dezafectarea imaginii unor institutii financiare ca FED, BM, FMI etc. ceea ce pt mine e un semn de intrebare, concluzia nu poate fi decat una simpla: Daca momentan suntem sclavi pe bani in viitor vom fi sclavi pe gratis adica remuneratia unei prestatii (ca urmare a unui raport juridic de munca sau contraprestatia unui serviciu) va capata o forma doar virtuala. Atata timp cat principalele resurse sunt in mainile care trebuie, bani in conceptul actual contemporan numai conteaza pt ei. Schimbare ce poate veni intr-o perioada de timp prestabilita de durata acapararii tuturor resurselor. Dumneavoastra ce credeti, daca America inregistreaza o datorie ce atinge 14.000 de miliarde, mai poate fi platita vreodata (in vreun fel sau altul)? Aceasta datorie a fost intentionat ridicata la acest cunatum tocmai cu scopul de a pune in imposibilitatea de a o achita. Cel putin asta e parerea mea.

    Apreciază

  11. acelas said, on februarie 1, 2011 at 4:19 pm

    .. dar ce tip de „stele” are pe margine, ca „ornament”, aceasta moneda-minune… !

    Apreciază

  12. […] vor mai putea plati cash serviciile publice … – FOTO: Cum ti se pot fura banii de pe card – Inca un pas spre epoca FARA BANI LICHIZI: e-moneda – ANTI CASH: De la 1 ianuarie 2011 – POLITIA FISCALA va monitoriza şi controla persoanele […]

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.