SACCSIV – blog ortodox

NASA, 15 NOIEMBRIE, ora 19:30 – Conferinta extaordinara despre un „OBIECT EXCEPTIONAL IN VECINATATEA NOASTRA COSMICA”

Posted in NASA by saccsiv on noiembrie 15, 2010

   Citez din articolul NASA a găsit un „obiect excepţional în vecinătatea noastră cosmică”. Conferinţă extaordinară diseară, la orele 19.30 – Gândul transmite LIVE:

   NASA a anunţat că a descoperit un „obiect excepţional în vecinătatea noastră cosmică” şi va spune întregii lumi despre ce anume este vorba astăzi la orele 12.30 (19.30 ora României), într-o conferinţă de presă. Obiectul a fost descoperit de către Observatorul Chandra, considerat unul dintre cele mai bune din lume. Conferinţa de presă va fi difuzată în direct pe siteul NASA.

   Conferinţa de presă susţinută de NASA va fi transmisă de gandul. Info

   Iata si articolul de pe site-ul NASA:

MEDIA ADVISORY : M10-157

NASA Announces Televised Chandra News Conference

WASHINGTON – NASA will hold a news conference at 12:30 p.m. EST on Monday, Nov. 15, to discuss the Chandra X-ray Observatory’s discovery of an exceptional object in our cosmic neighborhood.
The news conference will originate from NASA Headquarters’ television studio, 300 E St. SW in Washington and carried live on NASA TV.
Media representatives may attend the conference, join by phone or ask questions from participating NASA locations. To RSVP or obtain dial-in information, journalists must send their name, affiliation and telephone number to Trent Perrotto at: trent.j.perrotto@nasa.gov by 10 a.m. EST on Nov. 15. Reporters wishing to attend the conference in-person must have a valid press credential for access. Non-U.S. media also must bring passports.
Scientists involved in the research will be available to answer questions. Panelists providing analysis of the research include:
– Jon Morse, director, Astrophysics Division, NASA Headquarters in Washington
– Kimberly Weaver, astrophysicist, NASA’s Goddard Space Flight Center, Greenbelt, Md.
– Alex Filippenko, astrophysicist, University of California, Berkeley
For NASA TV streaming video, downlink and further information, visit:

http://www.nasa.gov/ntv

For more information about NASA’s Chandra X-ray Observatory, visit:

http://www.nasa.gov/chandra

http://chandra.harvard.edu  

NASA press releases and other information are available automatically by sending a blank e-mail message to hqnews-subscribe@mediaservices.nasa.gov. To unsubscribe from this mailing list, send a blank e-mail message to hqnews-unsubscribe@mediaservices.nasa.gov.

   Iata si ce putem citi in articolul NASA va anunta luni ca exista un misterios corp ceresc langa Pamant:

   NASA va tine luni, 15 noiembrie 2010 o conferinta de presa televizata in care va anunta omenirea despre existenta unui misterios corp ceresc in imediata vecinatate a Pamantului, dupa cum se anunta pe siteul oficial, dar si pe alte portaluri online. 

   Stirea ne-a fost semnalata de colaboratorul nostru Cristian Negureanu, specialist in misterele lumii actulale si care inclina sa creada ca este vorba despre vestita, dar si misterioasa planeta Nibiru, sau Planeta Zeilor (X, Nemesis, Xena etc., cum a fost ea numita in folclorul atator popoare), a carei existenta si intrare in Sistemul Solar nu mai poate fi tinuta sub tacere, mai ales ca influenta ei deja schimba clima, produce cutremure sau eruptii vulcanice. Nibiru ar trebui sa treaca pe langa Pamant in 21 decembrie 2012, data prevazuta in Calendarul Maya, ar urma sa schimbe polii Pamantului, sa ii opreasca pentru trei zile miscarea de rotatie, fapt care s-a mai petrecut in istoria Terrei, Nibiru formandu-se dupa un impact cu o alta planeta, in urma coliziunii formandu-se centura de asteroizi. Pe aceasta Planeta a Zeilor si-ar avea sediul temutii anunaki, care au influentat atat de mult trecutul omenirii. Oare va anunta NASA luni despre existenta si problemele pe care le face Nibiru?

   Pe de alta parte, cei de la National Geographic cred ca in fine se va da un raspuns celor semnalate de reporterii trustului inca de acum doi ani. Atunci, ei primisera informatia ca un misterios obiect bombardeaza Pamantul invecinatatea Antarticii, mai rau, ca in urma acestor radiatii o mare parte din calota de gheata ar risca sa se topeasca. Articolul cu pricina a starnit numeroase reactii. La vreme aceea se presupunea ca este vorba despre materia intunecata (dark mater), invizibila, dar care s-a dovedit ca ocupa un spatiu vast in univers, facand galaxiile sa-si continue miscarea, iar cosmosul sa expansioneze. NASA nu a dat atunci nicio informatie. Acum, cei de la National Geographic revin si spun ca ar putea sa fie vorba despre un asteroid, cel la care a facut referire si Agentia noastra in urma cu cateva zile, sau chiar ca ar puta fi adevarata „povestea cu Nibiru – Planet X”.

   Alti jurnalisti, mai putin specialisti in spatiul cosmic au speculat ca ar putea fi vorba despre o veste noua in ceea ce priveste asteroidul Apophis, despre care se presupune ca ar putea lovi Terra in 2036. Cand se va reintoarce pe orbita. Dar daca el ar puta lovi Pamantul acum, de la prima trecere?, se intreaba cei de la Daily Mail.

   In fine, s-ar putea referi la o alta stire care a fost pe agentii in saptamana ce a trecut si pe seama careia s-au facut tot soiul de speculatii. Anume ca la Large Hardon Collider, cel mai mare accelerator de particule din lume s-a facut un experiment in urma caruia s-a creat un mini big-bang, ceea ce, la randul lui ar putea da nastere unei „gauri negre pe invers”, un soi de „gaura de vierme”, ceea ce ar fi facut ca in vecinatatea Terrei sa apara o masa de energie neidentificata, aflata la polul opus. Oricare va fi teroria, vom afla raspunsul luni, in conferinta de presa televizata a NASA. (R.T.)

   Comentariu saccsiv:

   Pe masura ce mai aflu cate ceva, voi pune cate un UP DATE.

   Asadar, probabil conferinta va putea fi urmarita si la:

http://www.nasa.gov/ntv

   Despre Large Hardon Collider cititi va rog si:

Cercetatorii de la CERN (ce au creat si World Wide Web) vor sa produca la LHC un mini BIG BANG

   E firesc ca cei de la http://www.agentia.org/ pedaleaza intens pe ipotezele new age – extraterestrii:

MAESTRUL ISUS … Despre cumplitele rataciri NEW AGE

   Iata si articolul lor de azi:

Au aparut dovezi care atesta existenta extraterestrilor

   Desigur, ei n-au nici o treaba cu invatatura ortodoxa ce ne invata foarte clar ca:

EXTRATERESTRII sunt DRACI. NEW AGE ii numeste SEFI SECRETI …

   Vom vedea ce ne anunta NASA. Posibil sa ne fie prezentata si o treaba legata de UFO, caci deja subiectul este abordat la modul foarte serios:

IN ASTEPTAREA DRACILOR: ONU va desemna un responsabil pentru primirea EXTRATERESTRILOR

VIDEO: Deja se vorbeste mult mai serios despre UFO (OZN). 120 de fosti militari acuza guvernul SUA, afirmand ca rachetele nucleare au fost urmarite si compromise de EXTRATERESTRII. CUM INTERPRETAM?

Astronomul Papei: “Aş fi încântat să botez un extraterestru

   Deci nu m-ar mira prea tare, caci treaba e strans legata de vremurile apocaliptice ce bat la usi, iar pentru mase, dracii trebuie prezentati a fi extraterestrii.

   Totusi, e la fel de probabil ca la conferinta de presa sa nu aflam cine stie ce chestie extraordinara …

34 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. saccsiv said, on noiembrie 15, 2010 at 12:41 pm

    Pentru o mai facila parcurgere a acestui blog, cititi va rog si “CUPRINS”:

    https://saccsiv.wordpress.com/about/

    Apreciază

  2. andrei said, on noiembrie 15, 2010 at 1:17 pm

    Saccsiv,te-am mai intrebat si nu ai raspuns,te mai intreb o data…ce parere ai despre ce zice mosulica de la minutul 3:17 ?

    Apreciază

    • Marturiseste said, on noiembrie 15, 2010 at 2:26 pm

      @andrei

      In primul rand ia si te uita la persoana care sustine lucrurile astea si ce religie este (baptist=sectar)
      In al doilea rand invatatura pe care o spune el este prezenta si in Cartea lui Enoh, carte despre care am intrebat mai multi preoti si inclusiv parerea Parintelui Justin. Cartea aceasta nu este o carte canonica, care poate usor sa sminteasca multi oameni care nu sunt un pic mai tari in credinta.
      Ce a sustinut el la inceput ca fii lui Dumnezeu sunt cei ce se trag din samanta lui Set, iar fii oamenilor sunt cei ce se trag din samanta lui Cain, este explicata cea mai buna si este suficient pentru noi ca sa stim asta atata timp cat Cain a fost primul nascut si primul ucigas, care nici nu s-a cait si a si deznadajduit crezand ca Dumnezeu nu-i poate ierta fapta. Samanta lui era samanta rea si razvratita din aceasta cauza, pentru caprecum a fost Cain asa au fost si fii lui mai departe, fiindca la toate rautatile lor, Cain le era radacina si asa au crescut si ramurile din el.

      La Judecata nu vom fi intrebati de ce nu am stiut lucrurile astea. Noi vom fi judecati dupa Sfanta Evanghelie.

      Batranul din interviul postat de tine sustine un paradox la un moment dat cand da explicatia: „…fii lui Dumnezeu erau fiinte demonice sau ingeri cazuti, care au coborat pe pamant, au ravnit la fiicele oamenilor…

      La Luca 10:18 scrie asa: „Si le-a zis: Am văzut pe satana ca un fulger căzând din cer„, iar in cartea Apocalipsei la 12:9 scrie asa: „Si a fost aruncat balaurul cel mare, sarpele de demult, care se cheamă diavol si satana, cel ce inseala pe toata lumea, aruncat a fost pe pamant si ingerii lui au fost aruncati cu el„.

      Daca diavolii erau aruncati pe pamant, si noi stim ca iadul e in adancul pamantului, cum puteau ei sa coboare de undeva, cand ei erau in pamant si sub pamant?
      Oare de la subsol poti sa cobori la parter? sau trebuie sa urci?

      Prin jocuri de cuvinte se sminteste usor omul, pentru ca noi ne concentram la idee, dar detaliile le ignoram de cele mai multe ori.

      Iertati-ma.

      Apreciază

      • filofteiabejan said, on noiembrie 15, 2010 at 7:48 pm

        Parintele Arsenie Boca vorbea si el in „Cararea Imparatiei” despre :“…fii lui Dumnezeu… care au coborat pe pamant, au ravnit la fiicele oamenilor…”.Si amintea despre faptul ca din acea „impreunare”s-au nascut un fel de uriasi.Nu am citit intreg capitolul unde spunea despre asta.Eu nu am citit toata cartea,inca n-am ajuns la capitolul respectiv dar am rasfoit-o.O sa mai uit dupa pasajul acela nu-l gasesc momentan.Dar nu mai retin interpretarea pe care a dat-o ParinteleDoamne ajuta!

        Apreciază

      • mihai-cristian said, on noiembrie 16, 2010 at 8:45 am

        „Fii lui Dumnezeu care au ravnit la fiicele oamenilor” erau muritorii care se inchinau Domnului ,cei care cunosteau si slaveau pe Unul Dumnezeu,iar cand se zice ca „au ravnit la fiicele oamenilor” inseamna ca au ravnit la cele lumesti la desertaciunile celor care nu-L urmau pe Dumnezeu.Doamne ajuta!!

        Apreciază

    • Beli said, on noiembrie 16, 2010 at 12:30 pm

      In Biblia noastra nu scrie „Cand stelele diminetii cantau cu bucurie, si toti fiii lui Dumnezeu strigau cu bucurie?” ci „Atunci când stelele dimineţii cântau laolaltă şi toţi îngerii lui Dumnezeu Mă sărbătoreau?” deci toata argumentarea lui cade. Sunt doar aberatii sectare…

      Apreciază

  3. john said, on noiembrie 15, 2010 at 1:33 pm

    O, NUU, NUU!
    mascaricii ocultisti zisi oameni de stiinta au ajuns sa faca oficiala minciunile SF de toata jena. iar calendarul satanist MAya, iar elucubratiile new agisto-oculto-sataniste despre Nibiru.??!!!! Ba de acum o sa le avem servite si pe post de fapt real!!! Cine stie poate o sa se invete la scoala cursul de „astrologie si morfismele extraterestrilor”. Mi-e sila!
    Si pe de-asupra se mai intimpla si in prima zi din postul Craciunului!

    Apreciază

  4. un_mare_pacatos said, on noiembrie 15, 2010 at 1:37 pm

    Cel mai probabil e vorba despre o supernova din alta galaxie. Pe noi nu trebuie sa ne intereseze deloc ce a descoperit si ce face Nasa.

    Apreciază

  5. john said, on noiembrie 15, 2010 at 1:51 pm

    daca ar fi o supernova in apropierea pamintului, pamintul n-ar mai exista. iar o supernova e o chestie atit de mare si atit de puternica (de citeva milioane de ori mai stralucitoare ca soarelenostru) ca toata lumea ar simiti si cea mai mica „apropiere”

    Apreciază

  6. fanu said, on noiembrie 15, 2010 at 2:04 pm

    ce a fi vom vedea până una alta eu merg la vecernie la ora 18 care se încheie la ora 19 sau 20 şi ajung în camera mea de cămin abia la ora 21 aşa că Doamne, ajută!

    Apreciază

  7. vasilica said, on noiembrie 15, 2010 at 2:34 pm

    Astia de la NASA sunt stintificii aia care nu fac nici cate-o ceapa degerata.Spun numai minciuni si numai aberati.Cat despre extraterestrii am vazut si eu unu pe la {otv} la Barbu spunea numai prostii ca sa sminteasca lumea.

    Apreciază

  8. SIMON said, on noiembrie 15, 2010 at 3:52 pm

    filmul este foarte interesant de sus-adevarat exista aceste dovezi palpabile atat in biblie cat si in alte carti vechi-de asemenea mai gasim dovezi zrobitoare in cartea lui enoh-cartea lui enoh se tot spune ca nu e canonica,dar cartea lui baruh? caci si in cartea lui baruh se vorbeste despre aceste lucruri:coabitarea dintre ingeri si oameni. desigur dumnezeu nu a acceptat aceasta coabitare monstruoasa si i-a distrus pe uriasi-dovezile sunt mai mult decat sugestive-doamne ajuta!

    Apreciază

  9. vio said, on noiembrie 15, 2010 at 5:40 pm

    E ora 19:40 dar nu se vede nimic pe site-ul nasa. E doar la mine sau e general?

    Apreciază

    • Marcel said, on noiembrie 15, 2010 at 5:46 pm

      si la mine este 19,45 si nici urma de conferinta

      Apreciază

      • Ioan Pelasgul said, on noiembrie 15, 2010 at 6:16 pm

        Eu am vazut pe realitatea pe la si :33 parca Oricum neinteresant!

        Apreciază

  10. Marcel said, on noiembrie 15, 2010 at 5:53 pm

    se pare ca linkul nu e bun deoarece de curand au anuntat la Realitatea TV ca obiectul ar fi o gaura neagra mai mare decat soarele. Deci conferinta a fost sau este.

    Apreciază

  11. adrian said, on noiembrie 15, 2010 at 5:54 pm

    A fost dar pe alt canal, nu au spus nimic interesant pana acum, vb de o gaura neagra.

    Apreciază

  12. cosmin said, on noiembrie 15, 2010 at 6:18 pm

    Misteriosul obiect e o gaura neagra tanara. Wow!!! Ce interesant. Tot stau si ma gandesc, si reafirm, cu riscul de a ma repeta: ADICA DE 20 DE ANI DE CAND E HUBBLE TRIMIS SA VADA PANA IN PLASELELE UNIVERSULUI, EI TOT DESCOPERA TOT FELUL DE CHESTI INTERESANTE, IN VECINATATEA NOASTRA COSMICA, DE MULTE ORI NU STIU NICI EI BINE CE VAD: PLANETA X, GAURI NEGRE, PLANETE ASEMANATOARE CU PAMANTUL, ASTEROIZI CARE VOR LOVI PAMANTUL IN 2036, DAR TOTUSI UN LUCRU E SIGUR CA AU REUSIT SA VADA PANA LA MARGINEA UNIVERSULUI… HMMM E CA SI CUM AS ZICE CA VAD DE AICI DIN ROMANIA CE SCRIE PE POSETA UNEI DOAMNE AFLATA LA ULTIMUL ETAJ DIN TURNUL EFEL, DAR NU VAD PREA BINE CE SCRIE PE PACHETUL DE TIGARI DE LA PICIOARELE MELE. SINCER M-AM CAM SATURAT SI NU MAI POT SA INGHIT, SI NU IMI VINE SA CRED SI REFUZ SA CRED CA POPORUL ALA AMERICAN E CHIAR ATAT DE RETARD SA PUNA BOTUL LA TOATE TAMPENIILE ASTEA. DOAMNE AJUTA SI FERESTE!

    Apreciază

  13. Arcasul lui Stefan! said, on noiembrie 15, 2010 at 6:29 pm

    Am urmarit comunicatul de presa, linkul a fost bun doar ca a fost difuzat pe canalul Media nu pe Mainstream unde se transmitea o misiune spatiala in desfasurare.

    Nimic spectaculos asta legat de balariile ce se tot publica pe blogosfera cu Nibiru, Asteroizi care vor lovi Pamantul , energie neagra si alte minuni nascocite de cei care nu prea stiu cu cum stau lucrurile!

    Pe partea stiintifica este spectaculos pentru ca din datele preliminare adunate de 30 de ani oamenii de stiinta au identificat POSIBIL o gaura neagra in stagiul incipient. Si daca se va confirma ca este o gaura neagra semnatura luminoasa a acesteai care este detectata de anumite observatoare speciale va fi folosita ca etalon in descoperirea altor gauri negre. In plus in urmatori ani, zeci de ani se va urmari evolutia acestei gauri negre!
    Altfel poate fi vorba despre un vant de plasma emis de un pulsar, ceea ce este iarasi frecvet ca fenomen in spatiul cosmic.
    Este tanara pentru ca a fost descoperita recent! dar ea e veche de 50 milioane de ani!
    Etalonul de 30 de ani vine de la data descoperirii ei!

    In plus Supernova respectiva a fost urmarita de astrologii chinezi inca din 1100.

    cam atat, restu mai cititi din presa!!!

    In concluzie este o munca titanica de observare si interpretare a unui anumit tip de fenomen specific spatiului cosmic!

    Apreciază

  14. Pr.Gabriel said, on noiembrie 15, 2010 at 6:53 pm

    In primul rand, doresc sa intervin, este o greseala de intelegere.
    Naturile ingerilor si ale oamenilor sunt total diferite.
    „Modelarea” din tarana pamantului si suflarea de viata data de Dumnezeu omului, sunt elemente distincte numai fapturii omenesti, nicidecum ingerilor.
    Stim ca „la inceput a facut Dumnezeu cerul si pamantul”, iar Sf.Ioan Gura de Aur, in omiliile sale, spune clar ca prin „Cer” se refera si la ingeri.
    Noi stim, din talcuirile ortodoxe, ca psalmul 103,5 „Cel ce faci pe ingerii Tai DUHURI, si pe slugile Tale PARA DE FOC” se refera la crearea ingerilor. Acestia au fost creati doar „gandind” despre ei, de Dumnezeu.
    Lucrarile sunt total diferite.La fel si naturile si esenta lor este diferita.
    DUHUL nu are consistenta materiala palpabila, chiar daca tine, intr-un anumit fel, de lumea aceasta creata. DUH, cu adevarat, este numai Dumnezeu, care transcede creatia. Duhuri sunt si ingerii, dar ei sunt parte componenta a orizontului creatiei.

    Noi stim din comentariile ortodoxe ca procreerea vine doar ca o „paranteza” la mantuirea omului, in asteptarea lui Mesia.

    Ca poate fi vorba de posesii demonice, asta este cu totul altceva. Apoi, trupul, ca materie grosiera, nesimtitoare, il face pe om oarecum „protejat” de vederea duhurilor care se gasesc in vazduh.Cu siguranta trupul aduce o limitare, asa cum vedea si Sf.Ap.Pavel, insa aici, in trupul nostru, ne e dat sa ne mantuim.Ba mai mult, prin „luarea de trupuri”, ingerii se pozitioneaza in starea lui Adam, cel cazut, ceea ce face duhurile necurate sa beneficieze de indulgenta divina..Ceea ce este o greseala imensa..
    Ce rost mai avea atunci intruparea si jertfa pe Cruce?
    Niciuna..deoarece caderea ingerilor fusese in lumea nevazuta, eventuala „ridicare” nu ar fi avut nici un rost in lumea „omeneasca”.

    Se vede clar in ce fel interpreteaza „astia” Scripturile..si cine le insufla asta..!

    Apreciază

  15. kosk said, on noiembrie 15, 2010 at 6:55 pm

    ….veche de 50 milioane ani? 🙂 de ce nu de 5 mlrd? iara ne jucam cu milioanele si miliardele de ani vechime…
    Gaurile negre is mituri „stiintifice” ptr ca daca prin absurd ar exista, nu pot fi observate prin telescoape.
    Sint inventia pur teoretica a necajitului aluia de stephen hawking. SF

    Apreciază

  16. filofteiabejan said, on noiembrie 15, 2010 at 8:05 pm

    Vasile ti-a scapat faza cu cardu’ de sanatate…”profetia” aia e foarte posibil sa se indeplineasca la timp…deci stai domol si nu mai ataca

    Apreciază

  17. vasilica said, on noiembrie 15, 2010 at 8:34 pm

    Eu nu cred nimic din ce spun STINTIFICII astia.Asa au spus si cu explozia solara,ca va mai aparea 2 sori,ca un meteorit va lovi nu stiu ce planeta.etc.toate numai aberatii.

    Apreciază

  18. acadennis said, on noiembrie 15, 2010 at 8:50 pm

    Sa fie legat de ceva tip codificat afirmatia de pe:

    http://www.gandul.info/news/nasa-a-gasit-un-obiect-exceptional-in-vecinatatea-noastra-cosmica-cea-mai-tanara-gaura-neagra-cum-s-a-nascut-si-la-ce-distanta-se-afla-de-pamant-7715667

    – stea din galaxia M100, numita 1979 C

    >> anticristul se spune ca s-a nascut prin 1979 (in 2012 va avea 33 de ani, cat avea Iisus Hristos cand a inceput lucrarea Lui Dumnezeu ), iar „C” vine de la Christ – 1979 C

    ???

    Apreciază

    • un_mare_pacatos said, on noiembrie 15, 2010 at 9:28 pm

      Acadennis nu te mai lua dupa asa zise numere secrete ce deslusesc anumite „mistere” !

      1979 reprezinta anul descoperirii fostei supernove. Iar litera C de la sfarsitul numarului arata tipul de supernova,fie ca este cu heliu,fara heliu sau e cu silicon ionizat. In cazul nostru supernova este fara heliu dar asta nu are nicio importanta pentru ca stiinta astronomiei este complet inutila. Ultima fraza o spune unu care era pasionat de astronomie.

      Apreciază

  19. mircea said, on noiembrie 15, 2010 at 11:21 pm

    un_mare_pacatos,

    apropo ca ne jucam cu milioanele, miliardele de ani si distante asemanatoare in ani lumina si cu alte lucruri care mintea noastra nu le poate cuprinde. Eu cred ca toate astea intra in categoria „lasate de Dumnezeu” sa-si oboseasca „inteleptii” mintea in ele, si fara sa se ajunga undeva. Noi nu prea stim exact cu sistemul nostru solar, dar vorbim de roiuri de galaxii aflate la distante de nici nu le poti scrie. Da’ daca toate astea sint o „Fata Morgana” oferita de Dumnezeu inteleptilor? Cred ca zice Doamne-Doamne, mai baieti ati trimis voi Hubble in spatiu sa vedeti mai departe, hai ma ca va dau Eu sa vedeti… Mai departe puteti, mai departe va dau si tot nu se termina.
    O pr care mi-a trecut prin cap in ultima vreme. Oare miscarile planetelor, satelitilor, stelelor sint guvernate doar de legea atractiei a lui Newton? Miscarea pe o orbita descrie o relatie de echilibru. Nu ar trebui ca orice meteorit care loveste sa zicem Luna, sa o scoata de pe orbita, iar luna sa-si gaseasca o alta orbita, sau nu. Apare un impuls suplimentar care e echilibrat de cine? Si pe luna sint tone de cratere…La naveta spatiala o simpla aprindere necontrolata de rachetuta de pozitionare si o da cu rotile in sus, de se invirte la infinit dc nu se intervine. Asta e problema, cum se „echilibreaza” sistemul in care apare un impuls suplimentar din afara lui?
    Scuze, poate sint intrebari naive, dar nu sint din breasla astronomilor.

    Apreciază

  20. daniel said, on noiembrie 16, 2010 at 4:26 am

    @ pr. Gabriel,

    Imi exprim umila mea parere si afirm ca Dumnezeu a aratat celui Rau indulgenta Sa in cazul lui Iov si atunci cand a trimis legiunea rea in turma de porci: a rezultat o si mai mare mandrie si nesupunere, ceea ce contravine cu Iubirea lui Dumnezeu.
    Pentru a corespunde cu Iubirea lui Dumnezeu, trebuie sa ramanem pe Cruce, sa umblam mereu rastigniti, stari pe care cel Rau doar le imita neputand sa le indeplineasca.
    Nu sunt de acord cu ce explica mosul sectar.

    Daniel

    Apreciază

  21. cristian said, on noiembrie 16, 2010 at 5:52 pm

    Doamne ajuta.Nu sunt un comentator fidel ,ci doar un cititor fidel.Stiu ca sunt multe persoane aici ce au cunostinte din cele mai vaste.Ce urmeaza nu are legatura cu subiectul.Am nevoie de un sfat.Incerc sa fiu cit mai pe scurt.Acum 4 ani am luat si eu un credit de nevoi personale la BCR.Lantul s-a mai strins de cind cu asa zisa criza,si de citeva luni nu pot sa mai acopar cheltuielile cu rata.Astazi m-au sunat de la o firma de recuperari care imi spune ca trebuie sa achit suma creditului in 48 ore sau sa vin eu cu o propunere,solutie,altfel se va ajunge la executare silita.Mentionez ca sunt casatorit,locuiesc cu chirie.Imi puteti da mai multe informatii cu privire la ce as putea face sau cum se procedeaza in astfel de situatii?Doamne ajuta

    Apreciază

  22. mircea said, on noiembrie 16, 2010 at 6:53 pm

    cristian,
    nu sint jurist, economist… deci ia ce spun ca o simpla parere. Si e usor sa vorbesti din afara problemei.
    Ai spus „credit de nevoi personale”, si deoarece stai cu chirie banuiesc ca nu e credit pt o casa. Asta simplifica mult. Daca e credit pt aragaz, frigider, tv…(ai inteles), cea mai mare usurare pt inima ta, cred ca ar fi sa le zici ceva de genul, domnilor veniti de executati frigiderul. Dar nu trageti prea mult gloante. La chestiuni legate de refinantari si alte inginerii financiare nu ma pricep. Dar oricum, sfatul Parintilor este: cit mai putine legaturi cu sistemul bancar.
    Mai mult nu ma pricep, si scuze daca te-am suparat cu ceva.

    Apreciază

  23. cristian said, on noiembrie 16, 2010 at 8:15 pm

    mircea,
    multumesc pentru incurajari.
    Doamne ajuta!

    Apreciază

  24. Fulger said, on noiembrie 16, 2010 at 8:28 pm

    Nasa este doar un panou de publicitate care ascunde controlul populatiei in masa prin ajutorul tehnologiei a telecomunicatilor sa altor dracisme care o sa ne inrobeasca.

    Apreciază

  25. Mircea Puşcaşu said, on noiembrie 17, 2010 at 2:09 am

    ATENŢIE, ÎNCEPE VACCINAREA ANTIPOLIO !
    http://bucovinaprofunda.wordpress.com/2010/11/17/928/

    Apreciază

  26. alfredos said, on decembrie 6, 2010 at 12:06 am

    daca avem credinta in Dumnezeu,in Domnul Isus Hristos si Duhul Sfant nu trebuie sa ne temem de nimic si de nimeni…….dar totusi ceva nu e ok cu descoperirea asta de la N.A.S.A. …….n.a.s.a.=institutie satanica…gaura neagra,tanara de aprox.30 de ani=materie neagra,satanica…….sa fie in legatura cu nasterea aproximativa tot acum de 30 de ani a antihristului,dupa anumite profetii a unor calugari si oameni sfinti si sa fi aparut pt.protectia antihristului si a urmaririi indeaproape a desfasurarii planului diabolic si probabil,acest 2012 atat de mediatizat sa fie aparitia falsului mesia(antihristul)??…….si si varsta va coincide cu varsta Domnului Isus pe care-l incearca sa il imite si el,adica 33 de ani…….poate gresesc,dar ceva este…….Doamne Isus Hristos,fiul lui Dumnezeu,te rog frumos milueste-ne pe noi pacatosii.multumim frumos.amin

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.