SACCSIV – blog ortodox

VALENTIN STAN ataca si el ORTODOXIA: „intre a calatori spre moastele Sfintei Parascheva si a lua-o pe Route 66, aleg Route 66”

Posted in VALENTIN STAN by saccsiv on noiembrie 4, 2010

   Iata transcriptul unei parti a emisiunii “Conexiuni” (min. 33 – min. 44) realizata de Valentin Stan si difuzata in data de 22 oct .2010

http://inregistrari.antena3.ro/view-15_Oct-2010-Conexiuni_cu_Valentin_Stan-22.html

Valentin Stan: Dragii mei, va spuneam ca vreau sa avem o mica discutie pe conexiuni legate de relatia dintre dumneavoastra si Dumnezeu. Dupa cum vedeti se intampla lucruri, oamenii sunt obligati sa iasa in strada, disperarea ne invadeaza pe toti ca un tzunami fara respiro, si-n toata aceasta poveste romanii, altminteri evlaviosi nu-i asa, cu frica lui Dumnezeu, au gasit solutia…au gasit solutia. Hai s-o vedem!.. Moastele Sfintei Parascheva… pare a fi ultima chezasie pentru cei care au atatea rele de biruit, atatea sperante de adunat, si atata incredere in Dumnezeire.

Oameni, multi dintre ei necajiti, multi dintre ei cu rude suferinde, multi dintre ei cu putine resurse pentru a-si duce zilele si foarte multi dintre ei cu putina speranta, alta decat in harul Dumnezeirii acolo unde se aduna cu totii pentru a cere unui Sfant, sau unei Sfinte sa le aline durerile, sa le dea un sens vietii si mai ales, sa-i apere!

Culmea, sa-i apere de cine? De nenorocirile intreprinse, gandite, asezate in istorie tocmai de cei care ar trebui sa-i apere.

Daca ma uit la aceasta multime de oameni si la tot ce se intampla aici, si e vorba de credinta oamenilor iar acesti oameni sunt romani de-ai nostri, la faptul ca ei chiar sunt convinsi ca Dumnezeu ii poate ajuta dincolo de ce pot ei sa faca pentru a se ajuta ei insisi, daca ma uit la ei si fac conexiunele cuvenite ar trebui sa remarc, nu-i asa, ca sunt tzari in lume care par a afisa o credinta in Dumnezeu mult mai puternica decat ce vedeti aici, aparent, devreme ce scriu pe bancnotele lor, pe moneda lor nationala “In Dumnezeu noi credem”!

Hai sa vedem. Asta-i bancnota de 1 dolar iar pe ea scrie ‘’In God We Trust’’ – “credem in Dumnezeu”…!

In America n-o sa vedeti insa procesiuni, pelerinaje la moastele Sfintelor…, iar oamenii aia cred foarte puternic in Dumnezeu devreme ce au ajuns sa scrie pe bancnota treaba asta.

Numai ca ei, americanii, spre deosebire de noi au o filozofie extrem de interesanta; uite de pilda, desi nu este vorba de un american. Intr-o lucrare celebra in etica spune asa: “In acest sens etica este filozofie practica, ea nu reprezinta formarea vietii omului peste capul omului, ci mai degraba atragerea omului spre formarea libera a propriei vieti. Ea este stiinta sa despre bine si rau care il pune in egalitate cu Divinitatea! Valentin Stan:Pe om. Nu pentru ca n-ar avea credinta in Dumnezeu, ci pentru ca el stie ca Dumnezeu l-a dotat cu inteligenta si har ca sa-si construiasca singur viata! Si spune aici: “forta si competenta sa de a se insera in fenomenele din lume, participarea sa la producerea realitatii, ea este instruirea lui, (etica) pentru a-si realiza menirea in lume, cerinta de co-participare la demiurgic, la crearea lumii”,Valentin Stan: lume pe care a creat-o Dumnezeu, lume pe care o vede Dumnezeu, dar care trebuie asezata in logica umanitatii mele pentru ca eu insumi as putea fi creatia lui Dumnezeu gandita pentru a transforma lumea. Si spune mai departe: “etica este instruirea lui pentru a-si realiza menirea in lume, caci crearea in lume nu este completa cat timp omul nu-si indeplineste fata de ea obligatia sa de creator. El insa neglijeaza s-o faca, deoarece nu este pregatit, nu se afla la inaltimea umanitatii sale. Caci el trebuie mai intai sa-si indeplineasca obligatiile fata de sine insusi. Actiunea de creare care ii revine in lume este inclusa in autocrearea sa, in infaptuirea etosului sau”.

Reportaj video. Un intervievat: “Sa dam banii pentru armata, sa dam banii pentru ceilalti, m-am lasat mintit! Eu cel putin m-am lasat mintit, si oamenii astia au acceptat acest drog cu minciuna numai ca sa degiverseze, sa faca orice! Sunt de o naivitate mare, pentru ca mai devreme sau mai tarziu, cu mine sau fara mine, cu oricine, cu oricare lider din tara asta mai devreme sau mai tarziu o va fura, iar ceilalti din anumite confederatii care au facut presiuni sa nu se dea aceste stimulente pentru ca le-ar crea o problema, au facut o mare prostie!

Reporter: Care sunt aceste organizatii?

Intervievat: N-are importanta, se stiu ele si nu vreau s-o fac public. Au facut o mare prostie, pentru ca au facut-o impotriva oamenilor, si presedintii de confederatii care au facut lucrul asta si au pus mana pe telefon…

Valentin Stan: Exceptional! Fabulos, ce ati vazut acum a fost in direct, v-am spus exact acest lucru acum vreo 10 minute, ca este o mistificare, ca sindicalistii au stricat de fapt protestul!

Nu stim ce a facut, si nici nu stim daca ce a facut mai are vreo semnificatie acum. Eminescu v-a explicat: ne multumim cu putin, ca sa constatam dupa aia ca am fost pacaliti.

Americanii, evlaviosii lor nu fac asa, ei decid sa construiasca lumea. Intre procesiunea la moastele Sfintei Parascheva dragii mei, eu aleg, si intre aceasta procesiune si drumul pe Route 66 al Americii, stiti ce-i Route 66? O autostrada intre Chicago si Los Angeles care trece prin toate civilizatiile, religiile si culturile planetei. Pentru ca toate s-au adunat acolo la acest creuzet fabulos in care libertatea individuala construieste sub pavaza lui Dumnezeu tot ceea ce tine de demnitate, prosperitate si securitate individuala. Si de aia, intre a calatori spre moastele Sfintei Parascheva si a lua-o pe Route 66, in inima civilizatiei libertatii individuale la confluenta cu Divinitatea, aleg Route 66, si ca sa vedeti ca e o noima in toata povestea asta, hai s-o luam de la inceput cu Nat King Cole: “daca vrei sa mergi spre vest, ia-o pe highway, ia-o pe Route 66”.

Valentin Stan: Este un drum care a evaluat, care a transformat America, un drum care a asezat demnitatea pe fagasul ei firesc, un drum care si astazi e in inima celor care au descoperit, au reinventat, si au reasezat in timp si spatiu ideea respectului fata de sine.

Ca sa vedeti ca pelerinii libertatii exista peste tot, mai putin in Romania, am sa va dau ceea ce este intr-adevar extraordinar, mai ales pentru cei care au avut pe limba gustul acestui extraordinar filon de adevar, creatie, inteligenta si repet, libertate. Ascultati-i pe Rolling Stones!  (Imagini cu Rolling Stones cantand: “get your kicks on Route 66” / obtine-ti placerile pe Route 66) si decideti ce drum de pelerini vreti sa alegeti.

Tot ce vedeti aici (harta turistica Chicago, Route 66, California..etc) s-a lucrat asa, sub harul lui Dumnezeu dar prin munca lor (americanilor), libertatea lor si-au construit-o singuri, pentru ca asa a vrut Dumnezeu.

N-au ingenunchiat in fata nimanui, nu s-au tavalit pe jos si nu s-au multumit cu putin! Nu s-au lasat mintiti!

Si o sa va arat ceva ce inca, ma rog, pana acum nu s-a spus pe nici un post de televiziune din aceasta tara. Ca sa intelegeti exact unde suntem, pentru ca nu va arat aceste lucruri pentru a vedea unde sunt ei, ci unde suntem noi; sa va arat un slogan de campanie electorala in tara aia, este absolut incredibil! Este vorba de 1964 la candidatura lui Barry Goldwater, un conservator din Arizona, este incredibil, dati-mi 606 (video file) ca sa aflati care este prima libertate a celor care au inventat-o (video cu Goldwater in campanie, declarand): “Nu uitati niciodata, singura libertate pe care s-a fondat aceasta natiune a fost libertatea fata de Guvern!”

Valentin Stan: “Freedom from Government”…asta-i prima libertate pe care se intemeiaza o natiune libera, libertatea fata de Guvern! Stiati asta? Ca sunteti liberi fata de Boc, Basescu si toti cei care va mint, va intineaza, va calca in picioare? E simplu. Urmati Route 66, pe unde au apucat-o acele femei admirabile de la Ministerul Finantelor pana au aparut sindicalistii, care au fost mintiti, pacaliti, pusi la index, umiliti si umilinta lor s-a resfrant asupra tuturor celor care au avut  curajul si inima de femeie sa spuna guvernantilor ca e timpul sa mearga acasa, si ca drepturile nu pot fi incalcate la nesfarsit. 

   Comentariu saccsiv:

   Si a dat Stan exemplu taman bancnota de un dolar …

 

   Plina de simboluri masonice, despre care s-a tot scris si nu mai reiau aici.

   Si cica cheia succesului unei natiuni e Route 66 si nu pelerinajul la moastele Sfintei Parascheva.

   Route 66 duce atat spre calea 666 cat si spre iad, pe cand pelerinajul ortodox duce spre rai. Ghiveciul laudat de Stan indeparteaza pe om de Dumnezeul cel adevarat, aruncandu-l in bratele diavolului. Pelerinajul criticat de el, il apropie insa pe om de bunul Dumnezeu.

   Intr-adevar, sunt doua cai, diametral opuse si le-a dat bine ca exemple. El a ales-o insa pe cea gresita si o promoveaza.

   Iata deci inca un personaj profund anti ortodox la din ce in ce mai ratacita Antena 3:

VIDEO: ANTI CRESTINISM la Antena 3

FRICA DE DUMNEZEU. Scrisoare catre MIRCEA BADEA

Evreul VICTOR CIUTACU ataca si el ORTODOXIA …

31 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. saccsiv said, on noiembrie 4, 2010 at 7:21 pm

    Pentru o mai facila parcurgere a acestui blog, cititi va rog si “CUPRINS”:

    https://saccsiv.wordpress.com/about/

    Apreciază

    • filofteiabejan said, on noiembrie 4, 2010 at 8:06 pm

      @saccsiv,nu stiu cum sa-ti spun sau cat de important e pt tine dar datorita lui Valentin Stan am dat peste blogul tau.In urma cu cateva luni de zile,urmarind emisiunea Conexiuni m-a iritat tonul lui acid si anticrestin,nu mai stau sa dau acum exemple ele fiind nenumarate,se lua printre altele de relatia romanilor ortodocsi cu Dumnezeu elogiindu-l pe Obama si sectarismul american.Am vrut sa caut un articol in blogosfera ortodoxa sau nu neaparat,un articol sa-l demaste pe acest sinistru personaj.Si asa am dat de un comment de legat de el pe blogul tau legat de Anticrestinismul lui Mircea Badea.Dumnezeu sa te ajute in munca pe care o faci!

      Apreciază

  2. spellmacker said, on noiembrie 4, 2010 at 7:29 pm

    Bineinteles,este greu sa faci ceva destept.Si daca nu iti iese ceva inteligent poti foarte usor sa realizezi ceva prost.Acum e clar ca omul nostru face si un pic de manipulare ,un pic de reclama tebarei intunecate.Asta e..e democratie

    Apreciază

    • cristi marin said, on noiembrie 6, 2010 at 11:33 am

      asta e o hula , adusa sfintei Vineri (paraskevi=vineri in lb.graca), e ratacit rau saracul Valentin cred ca ar trebui sa ne rugam pentru el

      nici nu vreau sa ma gandesc la numarul celor ce sunt in gand cu el

      Apreciază

  3. ioana said, on noiembrie 4, 2010 at 7:42 pm

    Si prefera Stan, „taman” Route 66!
    Bine ca nu e (inca) 666 – o fi insemnand asta ca Dumnezeu ii mai da si lui o sansa, pentru rugaciunile Sintei Parascheva…

    Apreciază

  4. john said, on noiembrie 4, 2010 at 7:44 pm

    Pe dl. profesor Valentin Stan il cunosc. Un om inteligent, foarte bine pregatit, cu multa priza la studenti, cu simtul umorului. Multi dintre studenti erau „fan Stan”. Si atunci ca si acum era un puternic critic al guvernului si venea cu argumente solide, un mare admirator al SUA si presedintilor sai, un bun propovaduitor al discursului de politica externa americana si europeana (propovaduitor dar nu critic). Fascinatia pe care a exercitat-o asupra unor studenti nu a tinut prea mult dupa ce acestia au parasit facultatea si au inceput sa vada gauri in argumentele sale, altii au ramas pe acceasi linie.

    O schimbare vizibila, s-a produs dupa ce in 2000-2001a fost plecat cu o bursa Fullbright in SUA, cind s-a intors cu un discurs mai radical (pro-USA, pro-UE anti-guvern, etc). E probabil ca racolarea definitiva sa se fi facut acolo, sau poate cu putin inainte.

    Apreciază

    • filofteiabejan said, on noiembrie 4, 2010 at 7:58 pm

      Sigur a fost racolat dar cred ca mai devreme.Pe mine m-a intrigat multa vreme personajul si am facut niste sapaturi in ceeea ce priveste biografia lui.Si ceea ce ma mira este cum in timpul lui ceasca un simplu porfesor de istorie de liceu din Valcea a ajuns cercetator stiintific.Sunt informatii publice le poti gasi.Cred ca s-a cam aservit de atunci si iarasi mai cred ca-stie sa-si aleaga stapanii pe „sparnceana”.Si apoi pentru mine una omul e ANTIROMAN clar pai cum si-a permis sa faca studiul ala despre limba MOLDOVENEASCA?Da M-A INTRIGAT CA PRACTICA DEZINFORMAREA CU GRATIE spunand ba o informatie pertinenta ba o gogomanie anticrestineasca sau anitroamaneasca.Omul e de-a dreptul sinistru dupa apareprea mea.Domnezeu sa-l ierte pt ce face!Poate s-o opri sa ne mai dea o pauza

      Apreciază

      • john said, on noiembrie 4, 2010 at 8:47 pm

        Da, a ajuns cercetator stiintific la Institutul Partidului, ca apoi, imediat dupa 90 sa lucreze pentru scurt timp in Ministerul de Externe, de unde insa a plecat oarecum certat cu unii de p-acolo.
        Mie imi pare rau de el. Pacat de creierul lui pe care tot Dumnezeu i l-a dat, si pacat de educatia aia lui destul de solid facuta.

        De altfel observatia dvs. apropo de imbinarea unor informatii/comentarii pertinente si interesante cu fleacuri, sau informatii distorsionate este foarte adevarata si se aplica si altora, cum este Mircea Badea. Asta ii face periculosi.

        Apreciază

  5. Mihaela said, on noiembrie 4, 2010 at 7:44 pm

    dupa ce m-am lamurit cu Badea, Bendeac, Gadea, Ciutacu, acuma m-am lamurit si cu Stna. Toti de la antene sunt… tunati si adunati. Mai bine inchid televizorul.

    Apreciază

  6. filofteiabejan said, on noiembrie 4, 2010 at 7:49 pm

    @saccsiv! Nici nu stii de cate luni de zile astept sa faca cineva un comentariu la adresa acestui personaj care isi da mari aere acedemice de profesor de istorie.Anticrestinismul lui e galopant ca sa spun asa,am icnercat sa-i urmaresc emisiunile lui la recomnadarea mamei mele dar de la prima emisiune mi s-a intors stomacul pe dos.Chiar vroiam sa-ti scriu un mai sa-i urmaresti emisiune Conexiuni.Omul cica se adreseaza intelectualilor,da dar prin calitatea informatiilor oferite si tonul prin care ni se adreseaza ne crede nici mai mult nici mai putin decat niste semidocti prosti care iau de buna orice ni se spune catre acest slugoi penibil.Are un ton critic ,acid la adresa noastra a romanilor ca sa ne trezim cica adica sa mergem sa ne batem in strada sa dam jos guvernul la fluierul lui de arbitru (ca le ridica in slavi pe femeile de la finante) revolta pe baricade.Omul este nu numai anticrestin dar poate mai grav-pt cei care il urmaresc e ANTIROMAN pai vine el si ne RECOMANDA noua tinerilor sa emigram in vest pt un blid de linte ca doar acolo vom gasi respectul care ni se cuvine si prin diaspora mai putem pastra bunul simt al romanului(Fereasca Dumnezeu ce poate spune).O alta bomba ar fi cum a singurul moment in care Roamania a dat dovada de bun simt si decenta de tip „ieuropeana” a fost 1849 momentul orchestrat de masonerie.O alta perla ar fi ,zice domnul prof de istorie noi nu am fi respectat chipurile prevederile tratatului de la Triaono,ca ungurii au demnitate ca s-au opus ca si cehii comunismului….nimic despre adevarul legat de miscarea legionara…pss asta nu place elitelor.Ba am mai aflat ca „distinsul savant” a facut parte dintr-un grup finanta de G.D.S. impreuna cu unu Andreescu si Renate Weber(europarlamentar PNL),grup ce se ocupa cu studiul sau legitimare a LIMBII MOLDOVENESTI???/ nu mai stiu exact cum ii zicea dar o sa caut .Sa nu mai vb de cat de mult il ridica in slavi pe Obama de mise face rau cand imi aduc aminte.Omul face parte din tot felul de institutii nu mai stau sa le insir una dintre ele legata si de integrarea euro antlantica.Deci cred ca si el are niste stapani umpic mai inalti decat mogulul media Dan Voiculescu.Propanganda apropape stravezie frizeaza penibilul.Oricum ma bucur de post.O sa-l printez si o sa-l dau spre citire catorva fani ai acestei persoNULITATI.Poate s-or trezi. Afost absolut penibil cu route 66 locul unde se intalnesc toate religiile -porpanganda ecumenista mascata-asezonata cu Roliing Stones si Chris de Burgh ,CLAWNII MUZICALI AI ELITELOR.De fapt cred ca se referea la ROUTE 666.
    Dumnezeu sa ne lumineze ca iluminatii sunt altii

    Apreciază

  7. singur said, on noiembrie 4, 2010 at 7:50 pm

    DAR OMUL FIIND IN CINSTE NU A PRICEPUT CI SA ALATURAT DOBITOACELOR CELOR FARA DE MINTE SI S A ASEMANAT LOR PSALMII LUI DAVID

    Apreciază

  8. ana said, on noiembrie 4, 2010 at 8:10 pm

    Am incercat sa urmaresc odata emisiunea lui, nu am putut, mi se pare ca abereaza foarte mult, uneori chiar e incoerent in vorbire, un limbaj de lemn, plus ideile gresite pe care le transmite.

    Apreciază

  9. Mos Ioan said, on noiembrie 4, 2010 at 9:35 pm

    Stan delireaza…….devenind periculos.
    Mai „profesore” pune mâna pe sapa, ai nevoie de ceva munca fizica, ca sa ti se limpezeasca judecata…….
    Te-ai ticalosit ca si stapânii carora le executi ordinele…..
    Pasol na turbincu, ciorti!

    Apreciază

  10. Mihai said, on noiembrie 4, 2010 at 9:50 pm

    Ati vazut ce cravata are? Tabla de sah…simbol masonic.

    Apreciază

  11. SorinC said, on noiembrie 4, 2010 at 10:07 pm

    „””””Da, a ajuns cercetator stiintific la Institutul Partidului, ca apoi, imediat dupa 90 sa lucreze pentru scurt timp in Ministerul de Externe, de unde insa a plecat oarecum certat cu unii de p-acolo””””

    Referitor la comentariul de mai sus… Pot sa confirm ca 80% (fara exagerare) din cei care lucreaza in Min. de Externe sunt ofiteri acoperiti SIE. Acum nu stiu daca dl „laptop” face parte din aceasta categorie dar inclin sa cred ca DA.
    Ca o paranteza cei ce lucreaza in informatii si contrainformatii (ca si structura de gandire si principii) nu au nici un Dumnezeu…calca si pe cadavre sa-si atinga scopul.

    Probabil a esuat in postura de „analist” iesind la pensie din primul job

    Apreciază

  12. costel said, on noiembrie 5, 2010 at 6:08 am

    STAN=SATAN??? Sigur, gresesc, e doar unul dintre cei care-l preamaresc…

    Apreciază

  13. georgel said, on noiembrie 5, 2010 at 6:30 am

    Moare de ciuda diavolul cand vede atata lume adunata in jurul Sfintelor Moaste. La fel si ai sai dragi acoluti. Stim insa ca credinta lucreaza cu putere atunci cand este prigonita. Si la ce sa te astepti in aceste timpuri cand materialismul ne-a cuprins pe toti? Totodata se vede si caracterul adevarat al bufonilor de la tv. Fac si ei saracii jocul liderului lor susamintit, fara sa fie constienti ca stau impotriva istoriei si a Adevarului, care este Hristos Domnul.

    Apreciază

  14. italianul said, on noiembrie 5, 2010 at 6:39 am

    individul asta are o mare instabilitate psihica,daca urmarest io disertatie a insului te lamuresti.doar un repaus de cateva luni in spitalul de nebuni il poate vindeca.nu trebuie sa ne mire comportamentul noilor grneratii cu asda profesori
    Doamne apara si pazeste

    Apreciază

  15. Daniel said, on noiembrie 5, 2010 at 7:16 am

    Ce nu intelege mister stan este ca daca te duci sa te rogi la Dumnezeu, ortodox fiind, nu e comparabil cu babilonul de care pomeneste. Ce nu spune mister stan (ii scriu numele cu litere mici pentru ca altfel i-as arata respect, lucru pe care nu-l merita) este ca acest babilon este construit cu pumnul in gura. Ce nu spune mister stan este ca nu mai avem solutii lumesti si ca Dumnezeu este singurul care ne mai poate ajuta, si in acelasi timp f multi dintre cei care se duc sa se roage la sfintele moaste nu se duc sa se roage la ceea ce se gandeste acest individ ci se duc sa se roage pentru sufletul lor si al celor din jurul lor.

    Daniel
    Dumnezeu sa ne aibe in paza si sa ne ierte pentru toate greselile noastre!

    Apreciază

    • filofteiabejan said, on noiembrie 5, 2010 at 9:25 am

      @Daniel.ai perfecta dreptate insa marea majoritate a crestinilor care merg la pelerinaje la Sf.moaste nu prea il urmaresc pe V.Stan.El are alt public tinta adica crestinii intelectuali „CALDICEI” SPRE „RECI ” si bineinteles cei cu convingeri ateiste.Cei din aceste categorii ori sunt rataciti crezand ca orice ‘telectuali ce se respecta ca toate religiile sunt bune si ortodocsi practicanti sunt habotnici,bigoti,obscurantisti ramasi cu mentalitati de Ev mediu, care cad facil in plasa intinsa de acest individ.Oricum Doamne iarta-ma ca judec dar pacatul astfel devine si mai mare si se vede ca nu-i in regula cu el dupa modul in care vorbeste cu un ton aproape isteric si dispretuitor la adresa celor care in lipsa de ceva mai bun de facut isi pierd timpul uitandu-se la el.Si eu sunt convinsa ca V.S.are niscaiva probleme psihice ca sa zic asa.Toti astia Badea,Ciutacu,Stan etc. isi inchipuie ca oamenii se roaga pt avantaje materiale,reusita pe lumea asta…dar nu inteleg saracii trairea orotdoxieiIar faza aia cu etica care o citeza el merita o mai atenta analiza cand zice ceva de genul ca pamantul il transform cu mainile mele dupa cum vreau su astfel fac un act al creatiei mie imi seamana a „do what thy wilt”(fa ceea ce vrei tu-Crowley) ceeea ce e grav.Omul nu e lasat de Dumnezeu sa faca ce i se nazare lui prin cap.Oricum nu ma prea pricep dar mie una asa imi suna ceea ce a zis el si indemnul spre route 66 nu e astfel decat cel spre pierderea sufletului,se pare ca el a ales dar mai rau ca in caderea lui mai trage si pe altii.
      Doamne ajuta!

      Apreciază

      • Daniel said, on noiembrie 5, 2010 at 6:16 pm

        Tocmai de aia nici nu l-am categorisit cumva ci am punctat unele aspecte pe care le omite (intentionat sau nu chiar nu are importanta). Am vrut doar sa scriu si eu cate ceva legat de subiect in ideea ca cine care accidental (sau nu) citeste blogul sa vada ca nu tot ce spun acesti „intelectuali” care se irijeaza in „intelepti” merita sa fie luat in seama. Ca sa nu mai aduce in discuti citatul din nimeni altii decat „pietrele rostogolitoare” care subliniaza ce ziceai tu mai sus referitor la „fa ceea ce vrei tu”.
        Doamne ajuta!

        Apreciază

  16. florian said, on noiembrie 5, 2010 at 7:49 pm

    Dumnezeu in America este doar pe bani nu si in inimile oamenilor
    Dumnezeul americanilor este materie, materie, materie…

    Din America vin aproape toate relele, homosexuali, secte, anticrestini, patimi, pornografie, desfranare etc

    il intreb pe d-nul Stan cum sta cu cele 10 porunci, apoi sa vorbeasca de Dumnezeu!

    PS
    credeti ca tari majoritar protestante precum norvegia, olanda, danemarca, suedia, germania etc o duc bine si au nivel de trai ridicat din cauza faptului ca Dumnezeu ai iubeste? (cu asta se lauda protestantii)
    uitati-va in ce chinuri a murit Hristos, Apostolii, osteneala Sfintii Parinti, necazul tarilor ortodoxe prigonite prin cotropitori si comunisti, crestinismul este Jertfa si Suferinta si daca vrem mantuirea, sa ne obisnuim cu astea nu cu mc-donalds,tembeliziune,internet bancking…

    il intreb pe d-nul Stan cum sta cu cele 10 porunci, apoi sa vorbeasca de Dumnezeu!

    Apreciază

  17. mircea said, on noiembrie 5, 2010 at 11:40 pm

    Individul asta vrea sa para mult mai „interesant” decit l-a lasat Dumnezeu sa fie.
    E subtire rau. Vrea sa para si spiritual… Jale mare. Eu nici nu suport sa-l aud. Pt mine e falsitatea intrukipata. Acum e si greu, ca de vreo 2 ani, cu tv-ul mai deloc. A fost o skimbare mare de tot la un moment dat in stilul lui, dar, degeaba. E precum cocota batrina care incearca sa mai atraga atentia asupra ei si nu isi da seama cit de penibila e.

    Apreciază

  18. helsworth said, on noiembrie 6, 2010 at 11:44 am

    E prea mult sa fie acuzat Stan drept antiortodox, spre exemplu’ in vest cand se face misto de religie si implicit de asa zisii credinciosi, se generalizeaza si nu se refera strict la protestanti, reformati, catolici, baptisti etc.

    Apreciază

  19. fanu said, on noiembrie 7, 2010 at 9:13 pm

    am vazut emisiunea partial insa cand a inceput sa isterizeze Stan cu route 66 am dat pe sport…

    Apreciază

  20. mihail said, on noiembrie 12, 2010 at 8:42 pm

    Domnule Stan,V-am apreciat mult inteligenta si faptul ca sunteti bine informat in toate .Dar,ca si Presedintele Basescu ,sunteti un contestatar a tuturor si a toate.Pacat.Cel ce crede despre el ca este cel mai si mai,degeaba este inteligent.Sa ma explic.Ungurii pot invata istoria in limba nationala comparandune cu America, dar cate state compun SUA.Finlanda ,in cate regiuni este impartita?Sunteti un formator de opinii,de ce duceti in eruoare asculcatorii.Va platesc mult ungurii? Cu Paunescu ce aveti? Imi pare rau sa va spun dar nu ve-ti ajunge la nivelul lui niciodata.Va sfatuiesc sa va faceti un proces de constiinta.Sunt un om de rand fara pretentii intelectuale.Cu respect, Mihail

    Apreciază

  21. mihail said, on noiembrie 12, 2010 at 9:03 pm

    Imi pare rau dar trebuie sa revin.Inainte de a scrie cele de mai sus{in interventia anterioara} ar fi trebuit sa citesc cele ce scriu si gandesc cei care au intervenit in naintea mea.Nu as mai fi intervenit eu.Cand mai multi oameni iti spun ca esti beat,dute si te culca.Poate va intelege si d-l” istoric” Stan.Ar fi bine sa citeasca despre atrocitatile ungurilor in Ardeal in timpul celui de-al doilea razboi mondial si cu evreii si cu romanii.

    Apreciază

  22. […] VALENTIN STAN ataca si el ORTODOXIA: „intre a calatori spre moastele Sfintei Parascheva si a lua-o… […]

    Apreciază

  23. Carstea said, on octombrie 15, 2015 at 8:51 pm

    Comentam, decent, in duhul Ortodoxiei: Ii uram domnului Valentin Stan sa apuce cat mai bine pe drumul 66, care se leaga la fix de ruta foarte larga 666. Cum se spune pe romaneste: sa se duca la….Paradis?!

    Apreciază

  24. ion hodor said, on decembrie 19, 2015 at 3:05 pm

    E plina Tara de ejectii,si paraziti,unul e acest Stan,…..si Bran!

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.