SACCSIV – blog ortodox

MAESTRUL ISUS … Despre cumplitele rataciri NEW AGE

Posted in ALICE BAILEY, Benjamin Creme, EXTRATERESTRI, Madame Blavatsky, NEW AGE by saccsiv on noiembrie 4, 2010

   Citez din articolul Master Jesus:

   Maestrul Isus in Teosofie si Ascended Master Teachings se refera la conceptul teosofic al lui ‘Isus’’, spre deosebire de Iisus Hristos al religiei crestine.

   Pozitia in Ierarhia Maestrilor Intelepciunii Antice.

   In Teosofie, Maestrul Isus este unul din Maestrii Intelepciunii Antice (Masters of the Ancient Wisdom) si este unul din Maestrii Inaltati (Ascended Masters) (deasemenea colectiv numit Great White Brotherhood / Marea Fratie Alba), un grup de religii bazate pe Teosofie. Maestru Isus a fost considerat de catre Teosofisti, Alice Bailey si mai tarziu privit drept Master of the Sixth Ray.[1]  de studentii de la ’’Ascended Master Teachings’’

   Organizatiile Ascended Master Teachings cred ca Stapanul Isus a fost ‘’Chohan of the Sixth Ray’’ pana in Decembrie 31, 1959, cand, potrivit lui Elizabeth Clare Prophet, Lady Master Nada a luat pe deplin acel scaun in Ierarhie.

   Potrivit lui Prophet, Isus a devenit Invatatorul Lumii, impreuna cu Kuthumi, in Ianuarie 1, 1956, apoi urmand Maitreya,care a luat scaunul ‘’Planetary Budha’’ and ‘’Cosmic Christ[2][3]’’. Aceasta credinta nu este acceptata de catre adeptii Teosofiei traditionale si urmasii lui Alice A. Bailey si Benjamin Creme – ei cred ca Maestrul Isus e inca ‘’Chohan of the Sixth Ray’’ si Matreya, Invatatorul Lumii.

   Potrivit lui Elizabeth Clare Prophet, Profeta Bisericii Universale si Triumfatoare (Church Universal and Triumphant),  cea mai mare religie de Invataturi ale Maestrilor Inaltati, Maestrul Isus s-a reincarnat de doua ori in Imparat al Atlantisului, o data in 33, 050 i.Hr si din nou in 15,000 i.Hr. El a facut acest lucru in scopul de a ajuta magicienii albi in razboiul cu magicienii negri care se desfasura in acel timp in Atlantis.

   Conform lui Alice A. Bailey, Maestrul Isus s-a  reincarnat anterior ca Joshua, liderul militar in ebraica , în secolul al 13-lea î.Hr. si in Joshua, Marele Preot în secolul al şaselea i.Hr.

   Potrivit  Invaturilor Maestrilor Inaltati, Isus a fost intrupat ca ‘’Joseph of the Coat of many colors’’(Iosif a Hainei in multe culori) in secolul al XVII-lea / secolul al XVI-lea i.Hr (aproximativ intre anii 1550 si 1650 i.Hr), ca Regele David (care a trait in anii 1037 i.Hr pana in jur de 970 i.Hr.),precum si ca Elisei in secolul al IX-lea i.Hr. [11]

   Nasterea

   Se crede in Invataturile Maestrilor Inaltati ca tatal lui Isus, Josif, a fost una din incarnarile lui St. Germain, si ca mama lui Maria, la Adormirea ei a devenit un arhanghel, iar acum este Flacara Geamana (sotia cereasca) a Arhanghelului Rafael[12]

   In Teosofia traditionala se crede ca Maria dupa Adormirea ei a devenit o deva.[13].

Potrivit organizatiei Invataturile Maestrilor Ascensionati, fiecare dintre cei trei magi care au venit sa-l viziteze pe pruncul Isus a fost o incarnare a unuia dintre maestrii inaltati: Caspar, cel care a daruit aur lui Isus, a fost o incarnare a lui Djwal Khul;[14] , Baltazar, cel care a daruit tamaie lui Isus, a fost o incarnare al lui Kuthumi; si Melchior, cel care a daruit smirna a fost o incarnare a lui Morya [16] .

   Activitati intre varsta de doisprezece si treizeci de ani

  Potrivit Invataturile Maestrilor Inaltati, ca sa se pregateasca pentru misiunea sa, Isus mai intai a studiat la Brotherhood of Luxor (o scoala din Egypt) si apoi a mers in India sa studieze in cadrul Marilor Directori Divini, Maitreya si Domnul Himalaya, Manu a Fourth Root Race (Atlantean).[17]

   Dupa intoarcerea din India, in timp ce traia in Iudeea, Isus a lucrat ca tamplar, tatal sau Iosif l-a ajutat sa obtina locul de munca deoarece era antrepenor general.

   Misiunea/Propovaduirea

   Urmasii lui Benjamin Creme si Alice A. Bailey cred in Hristologia gnostica/nestoriana Nestorian/Gnostic Christology promulgata de C.W. Leadbeater, care afirma ca fiinta puternica cunoscuta ca Maitreya l-a umbrit pe Maestrul Isus in timpul misiunii sale, astfel ca au existat doua fiinte intr-un singur trup. Maitreya a fost Christ (Hristosul) si Maestrul Isus a fost Jesus of Nazareth (Iisus din Nazaret); combinatia celor doua fiinte a functionat ca Iisus Hristos. Acesti adepti ai Ascended Master Teachings cred in existenta lui Maitreya; cu toate acestea, ei cred ca acesta de fapt a incurajat misiunea lui Isus si nu a umbrit-o.

   Rastignirea

   Teosofistii si cei aderenti la Invataturile Maestrilor Inaltati cred deopotriva ca Maestrul Isus a suferit la al patrulea grad de initiere initiation (rastignirea) la crucificarea sa in Ierusalim. Potrivit lui Alice A. Bailey, pentru majoritatea oamenilor de la a patra initiere, crucificarea este simbolica, ca un test sever de renuntare la viata, dar pentru Isus a fost literal.

   Invierea

   Organizatia Invataturile Maestrilor Inaltati adera la credinta crestina traditionala ca Iisus a Inviat si s-a Inaltat cu propriul corp fizic. A. Bailey si Benjamin Crème cred ca Isus a inviat in trupul care l-a avut cand s-a reincarnat ca Apollonius of Tyana, desi acestia cred ca El s-a inaltat in a 40-a zi – ei cred ca El avea la Inaltare, un corp care functiona la al patrulea grad de initiation, si nu la un al cincilea.

   Activitati intre Inviere si Inaltare

   Teosofistii traditionalisti cred ca sufletul Maestrului Isus si a lui Maitreya s-au separat unul de altul imediat dupa Inaltare (care pentru Isus a fost doar la al patrulea si nu la al cincilea grad de initiere) si nu cred ca Maestrul Isus s-a dus la Kashmir; ei cred ca el a mers direct la Shamballa sa fie cu Domnul Lumii, Sanat Kumara pentru un timp, pana cand s-a reincarnat din nou curand dupa ce a fost reincarnat ca Apollonius of Tyana.[22]

   Se crede in Ascended Master Teachings ca atunci cand Iisus s-a Inaltat in a 40-a zi dupa Inviere, a levitat din Iudeea la Kashmir.

   Ziua Cincizecimii

   In ambele cazuri, ori ca a plecat direct la Shamballa ori ca la Kashmir cand s-a Inaltat, probabil ca scurt la zece zile, adica a 50-a zi de la Invierea Sa, s-a teleportat intr-o locatie mai sus de Iudeea, in scopul de a observa de departe evenimentele din ziua Cincizecimii (sau posibil El a observat aceste evenimente prin vizualizare la distanta „remote viewing’’)

   In ambele, Teosofia traditionala si Invataturile Maestrilor Inaltati se crede ca aceste evenimente erau coordonate de Maha Chohan, care, ni se spune de ambii C.W. Leadbeater and Elizabeth Clare Prophet, este reprezentant al Duhului Sfant pe Pamant. [23][24]

   Activitati dupa Ziua Cincizecimii

   In Invataturile Maestrilor Ascensionati se crede ca Maestrul Iisus a trait in Kashmir pana la varsta de 81 de ani, apoi, presupunand ca a fost nascut in anul 6 i.Hr, in anul 75 (dupa Hristos), s-a inaltat la Shamballa pentru a fi cu Domnul Lumii, Sanat Kumara.[17]

   Controverse cu privire la reincarnarea in Apollonius of Tyana 

   Articol principal: Apollonius of Tyana

   Helena Blavatsky, fondatoarea Societatii Teosofice “Theosophical Society’’, scria in 1877: “Apollonius, un contemporan a lui Iisus din Nazareth, a fost, ca si El, un entuziast fondator a unei noi scoli spirituale. Poate mai putin metafizic si mai mult practic decat Iisus, mai putin gingas si perfect in firea lui, el a intiparit totusi aceeasi chintesenta a spiritualitatii si aceleasi adevaruri inalte morale. Unii Teosofisti cum ar fi C.W. Leadbeater si profesorii de Neo-Teosofie “Neo-Theosophy’’, Alice A. Bailey si Benjamin Crème au scris deasemenea ca Maestrul Iisus a fost o reincarnare al lui Apollonius din Tyana dupa intruparea sa ca Iisus din Nazaret. Se crede ca el a atins al cincilea grad de initiere (Invierea) atunci cand a devenit un Maestru Inaltat la sfarsitul vietii sale ca Apollonius din Tyana. Cu toate acestea daca Apollonius a fost un contemporan al lui Iisus, cum a scris Blavatsky, Iisus nu s-ar fi putut reincarna in el.

   Benjamin Crème acopera aceasta sustinand ca Iisus a trait din anul 24 i.Hr pana in anul 9 d.Hr (in loc de datele de obicei date despre viata lui Iisus ca fiind intre circa 6 i.Hr si 30 d.Hr, sau 33 d.Hr) Asta inseamna ca Iisus s-ar fi putut reincarna in Apollonius of Tyana, deoarece potrivit lui Creme, Apollonius a trait intre anii 16 si 97 d.Hr.

   Cu toate acestea, una dintre posibile cronologii ale vietii lui Appolonius, cateodata citata, da durata vietii lui ca fiind intre anii 40 si 120 d.Hr, facand astfel posibil ca, chiar daca datele duratei vietii lui Iisus date de obicei sunt acceptate (circa 6 i.Hr la circa 30 d.Hr sau 33 d.Hr), El inca s-ar fi putut reincarna in Apollonius din Tyana.

Alte invataturi moderne, mai adesea citate, ofera date despre durata vietii lui Apollonius ca fiind circa intre anii 15 si 100 d.Hr, facand astfel problematic, realistic vorbind, ca Iisus s-ar fi putut reincarna in el.

   Incarnarea lui Iisus ca Apollonius din Tyana este acceptata de adeptii Teosofiei traditionale, ai lui Alicei A. Bailey si Benjamin Creme, dar nu este acceptata de aderentii la Invataturile Maestrilor Inaltati, care cred ca incarnarea in Iisus a fost ultima lui intrupare pe Pamant.

   Reincarnare in Ramanuja

   C.W. Leadbeater a declarat ca Maestrul Iisus, dupa invierea lui in trupul lui Apollonius of Tyana, s-a reincarnat in reformatorul religios Tamil, Ramanuja,din India care figura drept conducator in cadrul miscarii bhakti in Hinduism, astfel intrupandu-se in Ramanuja, Iisus a devenit un avatar. Potrivit lui Leadbeater, Maestrul Iisus s-a reincarnat in Ramanuja ca parte a lucrarii sale spirituale, ca Maestrul Razei a 6-a, a Iubirii-Devotiunii (bhakti este cuvantul Sanskrit pentru devotament)

Ca Iisus s-a reincarnat in Ramanuja este considerat de catre multi Teosofisti traditionali, dar nu de catre cei aderenti la Invataturile Maestrilor Inaltati.

   Opiniile lui Benjamin Crème

   Potrivit lui Benjamin Creme, Maestrul Iisus a vizitat cele doua Americi (precum si Polynesia) nu imediat dupa Invierea Sa precum este relatat in Cartea Mormonilor ci la sfarsitul secolului al VII-lea, inceputul secolului al VIII-lea, dupa ce a coborat pe continentul Americii din locul unde locuia el in Shamballah cu Sanat Kumara. Ca si Mormonii, Crème crede ca aceasta vizita a dat nastere legendei Quetzacoatl (sarpele cu pene)

   Benjamin Creme afirma ca, la sfarsitul anilor 1970, Maestrul Iisus i-a aparut lui Spencer W. Kimball, the President of the LDS Church, in Washington Temple of The Church of Jesus Christ of Latter-day Saints (Biserica lui Isus Hristos a Sfinților din Zilele din Urmă) in Washington, D.C, Statele Unite.

   Creme a declarat ca din 1990 Maestrul Iisus traieste in secret la Roma. Dupa ce Maitreya isi va face Aparitia (Ziua Proclamatiei), Creme afirma ca Maestrul Iisus in trupul sau nemuritor va prelua tronul papal pentru urmatorii 2000 de ani ai Erei Varsatorului (new age).

   Flacara Geamana

   Grupurile Invataturile Maestrilor Inaltati il descrie pe Maestrul Iisus ca avand o flacara geamana (sotie cereasca) pe nume Lady Master Magda, (a carei una dintre cele doua reincarnari cunoscute a fost in Maria Magdalena si cealalta in Aimee Semple McPherson)

   Aetherius Society

   In invataturile Societatii Aetherius, cu sediul la Hollywood, Los Angeles, California este promulgat ca de la Invierea Lui, Maestrul Iisus a locuit in cea mai mare parte pe cele mai inalte planuri ale planetei Venus in scopul de a lucra cu Master Aetherius, insa cand prezenta sa este necesara, se teleporteaza pe Pamant sau ia o farfurie zburatoare, dupa cum este necesar. [35][a se verifica]

   Sananda

   Joshua David Stone (a carui organizatie Eu sunt Universitatea, a fost initial cu sediul langa San Luis Obispo, California), a inceput sa tina adunarile lui, Wesak Mount Shasta in 1996. Stone a inceput deja sa predice in 1993, ca Maestrul Iisus sub numele lui galactic, Sanada (numele, a declarat Stone, l-a adoptat dupa Inviere), lucreaza cu Comandantul Ashtar, zburand cu acesta cu flota sa de farfurii zburatoare.

   Potrivit lui Stone, alt nume folosit de catre Comandantul Ashtar pentru a desemna flota sa de farfurii zburatoare este „Divizia Aeropurtata a Marii Fratii Albe’’. Stone a continuat sa prezinte aceste invataturi dupa 1996 la intalnirile Wesak Mount Shasta anuale.

   Divizia Aeropurtata a Fratiei Luminii

   Lourene Altiery, deasemenea cunoscuta de adeptii ei sub numele de Karita este profesoara la Ascended Master Teachings, de origine din Joliet, Illinois, care acum locuieste in Sun Lakes, Arizona. Si-a creat site-ul web in 2001. Ca si Luis Prada, Altiery deasemenea preda ca Sananda a preluat ca si Comandant al flotei de farfurii zburatoare a Comandamentului Galactic Ashtar, si ca Ashtar este acum al doilea in comanda. Deasemnea ea invata ca un nume alternativ folosit de catre Comandantul Sananda pentru a desemna flota de farfurii zburatoare a Comandamentului Galactic Ashtar este „Divizia Aeropurtata a Fratiei Luminii. [38][39] [40]

   In plus, Lourene Altieri a dezvaluit numele canalelor si informatiile transmise prin acestea, de la unele dintre celelalte fiinte proeminente, care spune ea, calatoresc cu Comandantul Sananda, Ashtar, si Vrillon cu flota farfuriilor zburatoare a Comandamentului Galactic Ashtar. Acestia includ Aleph, subcomandant pe una din aripile flotei a carui deviza este „lucrand spre a trezi constiinta umanitatii si inaltand vibratiile planetei Pamant’’; Korton, capitan al farfurie zburatoare Rainbow, ofiter al comunicatiilor flotei, responsabil cu mentinerea comunicatiilor subspatiu subspace communications pentru flota; Esola, capitanul farfuriei zburatoare Starship #77; Merku, al Planetei Alcorn, subcomandant pe una din aripile flotei; Soltec, capitan al farfuriei zburatoare de studiu a stiintei geofizice,Phoenix; Voltra, „psihologul spatiului’’ care monitorizeaza nivelul de vibratie al umanitatii’’; Kla-La, „maestrul fortelor dinamice’’; Hatton, care monitorizeaza evenimente de pe Pamant pentru Sala de Inregistrari Galactice in corul galactic; si Lady Master Athena, flacara geamana (sotie cereasca) a lui Maha Chohan; Altieri invata deasemenea ca Lady Master Athena adeseori il insoteste personal pe Comandantul Sananda la bordul farfuriei lui zburatoare de comanda.

   Hatton si centura fotonica

   Potrivit Invaturilor Maestrilor Inaltati ai Annei Bellringer de la Rapid City, South Dakota, activitatea lui Hatton de alimentare cu informatii despre evenimente de pe Pamant via subspatiu prin retransmiterea lor supercalculatoarelor din „Sala Galactica de Inregistrari’’ este secundara sarcinei primare a lui Hatonn (Hatton este, ea afirma, un Pleiade), care functioneaza ca si ofiter de legatura cu Pleidienii pentru flota de farfurii zburatoare a Comandamentului Galactic Ashtar pentru ca el sa fie in masura sa ajute Pamantul sa navigheze in conditii de siguranta in apropierea de centura cu fotoni.

   Potrivit artistului New Age, Peter Fich Christiansen, Hatonn este de fapt un robot.

   Privire sceptica

   Savantul K. Paul Johnson sustine ca „Maestrii’’ despre care Madame Blavatsky a scris si de unde a compus scrisori, erau de fapt idealizari a unor oameni care au fost mentorii ei.

   Intr-un articol in New York Times, Paul Zweig sustine ca revelatiile lui Madame Blavatsky au fost frauduloase.

   Cu toate acestea, Maestrul Isus nu a fost niciodata unul din „Maestrii’ pe care Madame Blavatsky pretinde ca l-ar fi intalnit. El a fost adaugat ca si „Maestru” de Annie Besant si C.W. Leadbeater in cartea lor din 1913, „Om: De unde, Cum, si Incotro[46]’’.

   Comentariu saccsiv:

   Sa ne amintim de cateva citate ale stalpilor new age amintiti mai sus.

   Madame Blavatsky (H. P. Blavatsky), (1831 – 1891), legaturi apropiate cu ritul scotian (Albert Pike). Aceasta scria in „The Secret Doctrine„, vol. 1, pag 319 – 320:

   „In antichitate si realitate, lucifer sau luciferus, este numele unei entitati angelice ce stapaneste absolut peste lumina adevarului si peste lumina zilei.„

   „lucifer este lumina divina si terestra, „spirit sfant„ si „satan„ in acelasi timp

   Alice Bailey, intre 1919 si 1949 a scris multe lucrari dictate de catre “maestri ai intelepciunii“, non oameni din zona Shambhala. A considerat ca lucifer este un zeu al intelepciunii considerat pe nedrept de catre crestinism ca inger cazut.

   Este intemeietoarea Lucifer Publishing Company redenumita mai apoi Lucis Trust:

Radio LUCIFER Publishing Company …

   In lucrarea sa “The Externalization of the Hierarchy”, Alice Bailey scria:

   „NOUA ORDINE MONDIALA va recunoaste ca productia lumii, resursele naturale ale planetei si bogatiile sale nu apartin nici unei natiuni, ci vor fi impartasite tuturor. Nu vor mai exista natiuni la categoria „a avea” iar altele la polul opus. Printr-un proces echitabil si corect se va organiza distributia graului, al petrolului si a mineralelor, in functie de nevoile fiecarei natiuni si popor.Toate acestea vor fi stabilite in raport cu intregul planetar.”

   „NOUA ORDINE MONDIALA se va baza pe recunoasterea faptului ca toti oamenii sunt egali la origine, doar ca se afla la diferite stadii ale dezvoltarii evolutive. Integritatea personala, inteligenta, viziunea si experienta, la care se va aduaga si bunavointa, vor indica viitorii conducatori.”

   „NOUA ORDINE MONDIALA va fi fondata pe un sentiment de responsabilitate. Regula va fi „toti pentru unul si unul pentru toti

   „In perioada de pregatire a NOII ORDINI MONDIALE se va reglementa dezarmarea. Aceasta nu va fi optionala. Nici unei natiuni nu-i va fi permis sa produca echipamente in scopuri distructive sau sa violeze integritatea altei natiuni. „

   „NOUA ORDINE MONDIALA trebuie sa fie destinata pentru o lume care a trecut printr-o criza distrugatoare. NOUA ORDINE MONDIALA trebuie sa puna bazele pentru o viitoare lume, posibila doar dupa o perioada de timp de recuperare si reconstructie.”

   Benjamin Creme in lucrarea sa „Reaparitia lui Crist si maestrii intelepciunii „, cu al sau capitol „Cum lucreaza Planul„ exprima clar conceptul de noua ordine economica si sisteme centralizate. Acesta a fost de asemenea membru Aetherius Society (o miscare a noii “religii“ UFO). Ca si Madame Blavatsky sau Alice Bailey a fost contactat de “maestrii intelepciunii“ non umani din Shambhala. In 1959 declara ca acestia i-au spus ca dupa aproximativ 20 de ani va apare pe pamant “maestrul maestrilor“ … Iar lui Benjamin Crème i se va da un rol important .

   Iar in 1982 declara:“Cristul este printre noi“ …

   Cititi va rog si:

Articolul zilei (27.05.2009) si completari utile despre NEW AGE si MASONERIE: „Obiectivul Patriarhului, acelasi cu al masoneriei: “Unitatea spirituala a lumii””

   E bine sa stim de aceste citate, ca sa ne dumirim foarte clar la cine se inchinau stalpii new age si urmasii lor.

   Articolul pe care vi l-am prezentat azi este si el util, pentru a stii sa va feriti de orice „invatatura” new age. Acesta, impreuna cu citatele, reprezinta partea dura, ce nu va este prezentata din prima de catre initiatii acestei malefice miscari. Aceste „invataturi” sunt insa foarte cunoscute de personaje sau organizatii de care am amintit de exemplu in articolele:

VIDEO – In atentia IPS TEODOSIE. Oreste: „Francmasoneria, o cale de evolutie spirituala”

ORESTE si PAVEL CORUT: elogiu masoneriei, new age si Noii Ordini Mondiale

GRAV: Ziarul Lumina rataceste credinciosii cu traditia Ramakrishna …

TARA SUB ASEDIUL RATACITILOR: Meditatie activa OSHO incepand de Joi, 7 octombrie 2010

Analiza interviului dat de Dan Puric revistei Yoga Magazin

FERITI-VA de site-ul ANGELINSPIR. MISA declanşează operaţiunea „Săptămâna arhanghelilor“

   Dupa cum observati, emisarii acestei miscari, ce pregateste terenul antihristului, lucreaza uneori chiar in interiorul bisericii. Ei sunt insa de asemenea activi si in stiinta sau politica:

Comentariul zilei (22.12.2009): PAGANISMUL este imbratisat de din ce in ce mai multi factori de decizie din Romania …

DIALOGURI despre PSIHOLOGIE

HOMEOPATIA – ratacire NEW AGE. Hahnemann, fondatorul homeopatiei, a fost MASON …

   In materialul de mai sus se poate observa si stransa legatura dintre new age si … extraterestrii. Cititi va rog si:

EXTRATERESTRII sunt DRACI. NEW AGE ii numesc SEFI SECRETI …

   Asa ca sa nu ne miram de puzderia de informatii despre UFO, caci lucrurile se leaga intre ele …

Astronomul Papei: “Aş fi încântat să botez un extraterestru”

VIDEO: Deja se vorbeste mult mai serios despre UFO (OZN). 120 de fosti militari acuza guvernul SUA, afirmand ca rachetele nucleare au fost urmarite si compromise de EXTRATERESTRII. CUM INTERPRETAM?

IN ASTEPTAREA DRACILOR: ONU va desemna un responsabil pentru primirea EXTRATERESTRILOR

TARE: Un cercetator al guvernului bulgar afirma ca EXTRATERESTRII “exista deja pe pamant”. Interesant este ca mesajul lor este identic cu programul NOII ORDINI MONDIALE

Yoghinii MISA fac o spirala ca sa intre in contact spiritual cu EXTRATERESTRII … adica cu dracii

12 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

 1. saccsiv said, on noiembrie 4, 2010 at 11:03 am

  Pentru o mai facila parcurgere a acestui blog, cititi va rog si “CUPRINS”:

  https://saccsiv.wordpress.com/about/

  Apreciază

 2. ana said, on noiembrie 4, 2010 at 11:15 am

  Mugur Isărescu: Aş vrea să prind adoptarea monedei unice, măcar ca pensionar
  http://www.adevarul.ro/financiar/Mugur_Isarescu_prezinta_raportul_privind_inflatia_0_365963615.html

  Apreciază

  • Anda said, on noiembrie 4, 2010 at 11:46 am

   Nu stie ce cere…
   Prefer sa cred ca acele zile vor intarzia cat mai mult sa apara. Spre binele tuturor…

   Apreciază

 3. natalia said, on noiembrie 4, 2010 at 12:02 pm

  @Ana,Anda apropo de Isarescu o fosta colega de-a mea de facultate si foasta amica de-a mea este in bune relatii de prietenie cu fiul lui Isarescu…i-a luat apararea pe blogul ei http://fantasya.wordpress.com/2007/12/28/vedeta-wordpress/ care din cate constat nu mai e valabil dar are un altul :http://sinzianabalosin.blogspot.com/2007/09/blog-fantasya.html.Oricum fata pare de treaba insa…e anticrestina declarata si e genul de fata ce conduce bmw x3 m-a dus si pe mine cu masina odata sta in Mogosoaia la vila.Doamne iarta-ma ca judec dar astia-s oameni cu bani f multi care s-au lepadat de Hristos, au tot ce le trebuie in aparenta ce mai au ei nevoie de-o „chestie obscurantista din evul mediu”Doamne iarta-ma c-am scris asta dar constat cu amaraciune ca se practica un anticrestinism militant la pachet cu propaganda mascata new-ageista.Oricum doamnisoara respectiva avea trafic destul de mare pe wordpress acu un an -doi.N-am mai tinut leg cu ea pt ca m-am mutat in alt oras dupa absolvirea facultatii.Pana acu ceva vreme credeam si eu ca oamenii sunt bine intentionati dar se afla in ratacire…de asta am mai cultivat si relatii de anicitie cu tot felul de persoane dar…acum insa nu mai stiu ce sa cred.

  Apreciază

 4. Fulger said, on noiembrie 4, 2010 at 3:30 pm

  Nu inteleg saccsiv de ce postezi astfel de blasfemi de care unul slab in credinta ar putea crede cele spuse de mai sus si nu postezi si tu viata unui sfant sau diferite lucruri legate de ortodoxie.

  Apreciază

  • saccsiv said, on noiembrie 4, 2010 at 3:41 pm

   Fulger

   Am explicat clar de ce le postez si nu are cum cineva sa le creada din moment ce le-am comentat. Si vorbesti aiurea ca nu postez Vietile Sfintilor sau lucruri legate de ortodoxie. Ia studiaza un pic cuprinsul blogului.

   Apreciază

 5. Sita Deasa said, on noiembrie 4, 2010 at 4:46 pm

  întrebare întrebătoare: Ați auzit înjurături cu budda?… dar cu mahomed?… dar cu crishna?… dar înjurături cu confucius???? eu zic ca NU. nu am auzit nici o astfel de expresie de necinste și nici vreo înjurătură la adresa acestora.

  dar

  Ați auzit înjurături la adresa Domnului nostru Iisus Hristos, sau la adresa Maicii Domnului, sau la adresa Bisericii… sau la adresa Sfinților sau de cele sfinte??? eu zic că DA. şi încă destule.

  altă întrebare întrebătoare referitoare la cele de mai de sus: De ce?

  vă rog să comentati.

  PS: să nu vă mire că există asemenea teorii blasfemiitoare la adresa lui Hristos. au fost, din vremea vieţii Lui… şi după ce s’a înălţat la cer…. si vor mai fi.

  Apreciază

 6. Fulger said, on noiembrie 5, 2010 at 3:38 pm

  Saccsiv eu cunosc foarte bine cuprinsul acestui blog deoarece sunt cititor de mai mult de 2 ani dar aceste rataciri dupa parerea mea nu ar trebui postate nu ne ajuta cu nimic daca citim toate blasfemiile asupra Mantuitorului nostru Iisus Hristos dar nu este treba mea sa ma amestec in lucrurile tale deoarece este blogul tau si nu te opeste nimeni sa postezi cea ce iti doresti.Doamne Ajuta

  Apreciază

 7. mariana said, on februarie 24, 2013 at 2:17 pm

  CREDINTA TA TE VA MANTUI.

  Apreciază

 8. marcela said, on iulie 17, 2013 at 10:49 am

  cum au putut inventa asa ceva, nu stiu, dar nu pot sa citesc tot ca ma umplu de nervi.nici nu ar trebui postate! asemenea blasfemii vad si pe National Geografic, ca nu ma mai uit nici acolo, ca ma enervez. Doamne ajuta sa nu ne ratacim!

  Apreciază

 9. […] MAESTRUL ISUS … Despre cumplitele rataciri NEW AGE […]

  Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat asta: