SACCSIV – blog ortodox

BILL GATES finanteaza Biblionet (biblioteci publice) PENTRU ACCES USOR la eGuvernare …

Posted in Bill Gates, eRomania, internet by saccsiv on octombrie 29, 2010

   Citez din articolul MCSI: Acces mai usor la serviciile de e-Guvernare, prin bibliotecile publice:

   Ministrul Comunicatiilor si Societatii Informationale, domnul Valerian Vreme, a semnat un protocol de colaborare cu Fundatia IREX Romania (International Research & Exchanges Board) si cu Asociatia Nationala a Bibliotecarilor si Bibliotecilor Publice din Romania (ANBPR).

   Protocolul are scopul de a promova bibliotecile publice din cadrul programului Biblionet ca centre de resurse informationale si de acces la e-Guvernare.
   Programul Biblionet este finantat de fundatia „Bill si Melinda Gates”, avand o valoare totala de 26,9 milioane de dolari. A fost lansat in 2009 si se deruleaza pe o perioada de cinci ani prin fundatia IREX Romania.
   Pana in prezent, 795 de biblioteci publice au fost echipate cu 3.318 computere cu acces public la internet. In cadrul programului, s-a asigurat pana acum formarea a 905 bibliotecari in domeniul tehnologiei informatiei.
   Deoarece bibliotecile care fac parte din programul Biblionet sunt dotate cu calculatoare, imprimante, scannere, videoproiectoare si retele wi-fi, ele functioneaza deja ca hotspot-uri, fiind o completare a programului Ministerului Comunicatiilor si Societatii Informationale (MCSI) de instalare a hotspot-urilor in toate judetele tarii.
   Astfel, o mai mare parte a populatiei va avea acces la internet si la informatie. Un exemplu in acest sens il reprezinta judetul Neamt, unde, prin intermediul bibliotecilor din program, fermierii au putut completa formulare online pentru obtinerea de subventii.
   Prin acest protocol, MCSI va folosi o retea de acces la internet existenta deja, astfel incat nu va trebui sa investeasca suplimentar intr-o retea paralela. Totodata, avand in vedere ca bibliotecile sunt institutii publice care ofera servicii gratuite pentru comunitate, se va diminua decalajul digital dintre mediul urban si cel rural.
   „MCSI se va sincroniza cu IREX Romania si ANBPR pe palierul de informatizare a societatii prin desemnarea unei persoane care va mentine o legatura permanenta cu cele doua organizatii. De asemenea, vom identifica axe de finantare din fonduri europene pe care sa le derulam pentru bibliotecile nationale din Romania, precum si pentru ONG-urilor atasate”, a adaugat Ministrul Valerian Vreme.
   La semnarea protocolului au participat doamna Siri Oswald, Ofiter de program pentru departamentul Biblioteci Globale al fundatiei Bill&Melinda Gates, domnul Paul Baran, Director de program in cadrul IREX Romania si doamna Doina Popa, presedinte al ANBPR.
   Ministerul Comunicatiilor si Societatii Informationale (MCSI) este institutia care are rolul de a realiza politica Guvernului in sectoarele comunicatiilor electronice si audiovizuale, serviciilor postale, tehnologiei informatiei si in domeniul serviciilor societatii informationale si ale societatii bazate pe cunoastere din Romania. Pentru mai multe detalii despre activitatea MCSI vizitati http://www.mcsi.ro.
   Fondata in 1968, IREX este o organizatie internationala non-profit care promoveaza, la nivel global, programe in vederea imbunatatirii calitatii vietii.
   Asociatia Nationala a Bibliotecarilor si Bibliotecilor Publice din Romania (ANBPR) este cea mai reprezentativa organizatie profesionala a bibliotecarilor din bibliotecile publice. Ratiunea de a fi a acestei organizatii este aceea de a coagula, intr-o forma de asociere pe plan national, asteptarile, nevoile si interesele celor care, prin profesie, preocupari si atributii sustin profesia de bibliotecar, dezvoltarea biblioteconomiei si a stiintelor informarii si documentarii.

   Comentariu saccsiv:

   Asadar, finantare Bill Gates … Personajul finanteaza strict ceea ce este pe agenda de lucru a ELITELOR:

BILL GATES anunta la DAVOS ca doreste sa transforme acest deceniu intr-unul al VACCINURILOR si ca va dona 10 miliarde de dolari. Detalii despre relatia sa cu ELITELE

Intr-o formula prezentata de BILL GATES, CO2 se reduce … REDUCAND POPULATIA. Cum? O spune limpede cu gura lui: PRIN VACCINARE

VIDEO – Bill Gates: VACCINURILE si AVORTURILE vor diminua CRESTEREA DEMOGRAFICA …

BILL GATES finanţează VACCINURI bazate pe NANOTEHNOLOGIE

BILL GATES finanteaza actiunea de pulverizare in atmosfera a uriase cantitati de apa de mare pentru stoparea INCALZIRII GLOBALE …

Ce mai finanteaza BILL GATES: o tehnică ce i-ar face pe bărbaţi INFERTILI după o expunere la ULTRASUNETE 

   Iar eGuvernare, este pe agenda de lucru a ELITELOR:

Comentariul zilei (26.08.2010): Un COSMAR bate la usa. Se va declansa cand cetatenii vor avea noile acte cu cip iar eRomania va fi functional …

Comentariul zilei (25.08.2010): Imbulzeala de acum de la ghisee e gandita special pentru a imbratisa cu totii eRomania? Sa ne amintim ca este numit de autoritati un proiect care “NU VA PUTEA FI OPRIT DE NIMENI” si cu care “NIMENI NU-SI VA PERMITE SA SE JOACE” …

Comunicatiile anunta lansarea platformei pentru integrarea eGuvernare in Sistemul Electronic National

SISTEMUL A TURBAT si se grabeste: In prima etapa, deja companiile mari si mijlocii vor depune declaratiile fiscale numai electronic. In a doua etapa, nu vor scapa nici taranii … Care va fi ultima etapa?

Comentariul zilei (23.09.2010): legatura dintre WEB 3.0 si RFID

INTERNETUL OBIECTELOR – RFID: Rezolutia Parlamentului European din 15 iunie 2010. Sau cum ni se construieste o cusca invelita in staniol frumos colorat

Importanta NUMELUI si raul ce-l reprezinta alipirea numelor de cate un NUMAR UNIC al sistemului antihristic

5 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

 1. saccsiv said, on octombrie 29, 2010 at 5:31 pm

  Pentru o mai facila parcurgere a acestui blog, cititi va rog si “CUPRINS”:

  https://saccsiv.wordpress.com/about/

  Apreciază

 2. greta said, on octombrie 29, 2010 at 9:47 pm

  De cand cautam niste clarificari asa complete, chiar scrisesem cuiva pe tema aceasta, dar care nu a avut cum sa-mi raspunda. De vreo luna tot ma gandeam la lucrul acesta si l-am exprimat mai sus, dar nu ma asteptam sa vad un raspuns asa complet, multumesc muuult. (sunt genul de conversatii care mie imi plac muult, pentru ca pot invata din ele). Pe mine ma impresioneaza mult cand se infiripa comunicare/comuniunea intre crestinii ortodocsi, prin conversatii asa cum sunt acestea- consistente si constructive, adica dam ajutor unul altuia in lamurire. Multumesc inca o data, parinte ! Il mai citesc inca o data, eu citesc mai incet, sunt mai analitica.

  Apreciază

 3. radu said, on octombrie 31, 2010 at 7:26 pm

  Familia Gates este activa in Trilaterala, deci, generozitatea ei este de aceiasi natura cu cea a lui Soros. Figuratia facuta de Nicolas Cage, Theodor Bakonski, Asociatia Ovidiu Rom si Loredana in groteasca actiune hallowen are in spate oculte de tot tipul, toate satanice. Cage, de cofesiune catolic, are legaturi cu Bohemien Club prin unchiul sau, regizorul Copolla.
  Astia toti, pretextand generozitatea umanitara, sustin comunitati necrestine si se apropie nepermis de mult, de copii.

  Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: