SACCSIV – blog ortodox

„Cartea neagră a Revoluţiei franceze”. 1789 – INCEPUTUL COMUNISMULUI

Posted in COMUNISM, REVOLUTIA FRANCEZA by saccsiv on octombrie 27, 2010

   Citez din articolul 1789 – preludiul comunismului:

   Crime odioase pătează blazonul Revoluţiei franceze, care a început sub sloganul „Liberté, Égalité, Fraternité”.
   O carte curajoasă, apărută la Cluj în limba română, dezvăluie faţa hidoasă a Revoluţiei franceze. Cartea este scrisă chiar de istorici francezi, care doresc să meargă mai departe de miturile din manuale, de focurile de artificii şi de parada de 14 iulie, ziua când francezii aniversează căderea Bastiliei şi a absolutismului monarhic. Această carte arată că pe 14 iulie francezii ar trebui mai degrabă să comemoreze victimele „paleocomunismului” care a apărut ca urmare a Revoluţiei de la 1789 şi care seamănă atât de mult cu evenimentele petrecute în România după 1948.
   Cartea neagră a Revoluţiei
   Din iniţiativa prof. Alexandra Medrea şi Ioan L. Danciu a apărut la Cluj, la editura Grinta, în limba română, un volum-şoc: „Cartea neagră a Revoluţiei franceze”. O carte editată iniţial în Franţa, cu sprijinul Ministerului Culturii şi al Consiliului Naţional al Cărţii, apărută sub conducerea unei somităţi: pr. benedictin Renard Escande. În România, apariţia cărţii a fost posibilă graţie unui grup de traducători coordonaţi de prof. Liliana Şomfelean. Volumul are aproape 900 de pagini şi cuprinde 45 de texte semnate de tot atâţia universitari, istorici, filosofi, scriitori, preoţi – care şi‑au propus, pe baza documentelor din epoca respectivă şi a scrisorilor sau memoriilor, să demitizeze Revoluţia franceză de la 1789. Fresca recompusă a acestei revoluţii seamănă izbitor cu faţa comunismului la români, iar Revoluţia franceză din 1789 este rădăcina revoluţiei comuniste din secolul XX. Sau, cum zice Cristian Bădiliţă: „Iată că istorici francezi îndrăznesc să facă pasul ultim, decisiv, în demascarea cancerului european bisecular, prin publicarea „Cărţii negre a Revoluţiei franceze”.  Cele 45 de texte sunt, prin conţinutul lor, comentarii zdrobitoare ale crimelor şi acţiunilor distructive pe care plebea, înfometată, aţâţată de fanaticii iacobini în frunte cu Robespierre, Marat, Sain Just şi alţii, le-a comis între 1789 şi 1794. Iacobinii au căzut, apoi, ei înşişi victime ale ghilotinei. Revoluţia a transmis lumii mesajul „Libertate, egalitate, fraternitate”, care, în realitate, nu s-a înfăptuit niciodată, dar a rămas în istorie prin faptele de neiertat.
   Represiunea din Vandeea
   Unul dintre texte, de exemplu, se referă la represiunea ordonată în ţinutul Vandeea, monarhist şi catolic. Acolo, trupele iacobine au trecut prin foc şi sabie întreaga provincie cu sute de mii de locuitori. Iacobinii au incendiat satele, oraşele, fermele şi au trecut prin tăişul sabiei bătrâni şi femei, fără milă, iar ca să economisească gloanţele,au săpat bazine unde înecau copiii. Mila unor militari era aspru pedepsită, de regulă cu moartea.

   Tragedia Regelui-copil
   O altă tragedie este cea a familiei regale. Au fost decapitaţi prin ghilotinare Regele Ludovic al XVI-lea, apoi Regina, abia ieşită din adolescenţă, iar Regele-copil, Ludovic al XVII-lea, de numai 8 ani (paznicii primiseră ordinul să nu-l ucidă, dar să scape de el), era ţinut ud zile întregi. Paznicii îl înfometau cumplit, după care îl îmbătau cu vin, pe care îl obligau să-l bea în loc de apă. Apoi, „Căderea Bastiliei” a fost, de fapt, un bluf, deoarece mica gardă s-a predat, iar în bastion n-au fost găsiţi decât cinci oameni, doi falsificatori de bani şi doi nebuni, plus un conte deţinut politic. În schimb, despre ea s-a fabulat şi s-a minţit în zeci de povestiri şi volume, rodul unei imaginaţii halucinante a autorilor.  Ar mai fi şi textul lui Curtoix, care face analogia dintre Revoluţia franceză şi Revoluţia bolşevică a lui Lenin, din noiembrie 1917… Sunt trecute în revistă şi cele două centenare ale Revoluţiei, dar şi sumbra perspectivă ca tricentenarul să nu mai poată fi sărbătorit. Şi asta pentru că migraţia masivă de musulmani şi naşterile puţine în familiile franceze pot să schimbe, din 2030, raportul etniilor în populaţia Franţei, iar emigranţii să devină majoritari.  
   Inima Regelui

   În legătură cu Regele-copil sunt şi pagini extrem de luminoase, în sensul că medicul care l-a autopsiat i-a scos inima şi a conservat-o, apoi aceasta a fost transmisă din  generaţie în generaţie şi a ajuns în final în Casa Bourbon. Şi, iată, în anul 2004, s-a ţinut în amintirea Regelui o liturghie în Saint-Denis, la care au luat parte mii de francezi, care au îngenunchiat şi s-au rugat pentru el. Acesta, după ce, cu o seară înainte, inima Regelui a fost expusă şi în biserica din Saint Germaine, unde, de asemenea, mii de parizieni i-au adus omagiul lor, în genunchi. Iar înmormântarea, alături de părinţii săi, a avut loc în sunetele orgii ce cânta „Fanfara regală” de Pergalose.  Ar mai fi, desigur, de amintit şi prefaţa prof. Ioan L. Danciu la ediţia în limba română, care afirmă, pe bună dreptate, că „Libertatea fără Dumnezeu nu este decât anticamera disperării, a sălbăticiei şi urii”.

   Comentariu saccsiv:

   Alt slogan celebru al revolutionarilor francezi era „Vom spanzura ultimul rege cu matele ultimului preot”.

   De peste 200 de ani omenirea traieste o continua revolutie, punctata din cand in cand de revolutii mai “mici”, etape ale unui sinistru plan. Si de fiecare data, pentru o astfel de etapa, se pregatea terenul prin indicarea unor vinovati, dupa care se prezenta “solutia altenativa” care se punea rapid in practica dupa o baie de sange. Si de fiecare data acea solutie nu era cea crestina … Astfel omenirea a fost zguduita de revolutiile franceza, bolsevica, bavareza, spaniola sau nazista, fiecare din ele figurand a fi “marea rezolvare” si de fiecare data noua era se dovedea a fi mai rea decat precedenta. 

   Alice Bailey:

   „NOUA ORDINE MONDIALA trebuie sa fie destinata pentru o lume care a trecut printr-o criza distrugatoare. NOUA ORDINE MONDIALA trebuie sa puna bazele pentru o viitoare lume, posibila doar dupa o perioada de timp de recuperare si reconstructie.”

   Alice Bailey (1880–1949), este initiatoarea amplei miscari new age, continuatoarea Theosophical Society ale carei baze au fost puse de catre Madame Blavatsky.  

   Sotul ei, Foster Bailey (1888 – 1977), a fost mason grad 32.

   Intre 1919 si 1949 a scris multe lucrari dictate de catre “maestri ai intelepciunii“, non oameni cica din zona Tibetului, dar de fapt draci. A promovat ideea ca lucifer este un zeu al intelepciunii considerat pe nedrept de catre crestinism ca inger cazut.

   De la cea franceza incoace, umanitatea a avut parte de cateva mari revolutii, toate anti crestine, necesare pentru fiecare etapa a edificarii GUVERNULUI MONDIAL al NOII ORDINI MONDIALE:

   FRANCEZA:

   La 1 mai 1776, sub conducerea lui Mayer Amschel Rothschild (in traducere SCUTUL ROSU – inainte chemandu-l Mayer Amschel Bauer, dar si-a schimbat numele in mod special pentru ce avea in plan sa faca), cu sprijinul altor familii de evrei germani bogati – Wessely, Moses, Mendelsson – si a unor bancheri (Itzig, Friedlander) -, Weishaupt fondeaza in secret societatea „Vechii cautatori de lumina din Bavaria”, care va deveni mai cunoscuta sub denumirea „Ordinul Iluminatilor”. Weishaupt a sustinut ca numele provenea din vechi scrieri si insemna „cei care detin lumina”. 

   Primul profet al „Ordinului”, cel care intocmise o doctrina de la care mai tarziu s-au inspirat alte societati secrete influente – „Carbonarii” lui Giuseppe Mazzini, „Liga Dreptilor” lui Karl Marx  sau „Decembristii” lui Cernisevski – a fost Adam Weishaupt, din acest punct de vedere poate cel mai influent om al secolului XIX. Doctrina lui, Novus Ordo Seclorum, a supravietuit veacului si a schimbat lumea in secolul XX.

   1) Abolirea monarhiei si a oricarei puteri ordonate;

    2) Abolirea proprietatii private;

   3) Abolirea mostenitorilor;

   4) Abolirea patriotismului;

   5) Abolirea familiei (a casniciei si instruirea in comun a copiilor);

   6) Abolirea crestinismului.

   Intre 16 iulie si 29 august 1782, la Wilhelmsbaden a avut loc al doilea Congres Masonic, sub presedintia baronului de Braunswick. Congresul de la Wilhelmsbaden a incercat sa faca o conciliere intre diverse secte francmasonice: rosicrucieni, necromanti, cabalisti si umanitaristi. La Congres a fost prezent si Adam Weishaupt, care a reusit sa fuzioneze Ordinul Iluminatilor cu masonii din lojile engleze si franceze. Congresul mai este important si pentru ca a coincis cu emanciparea evreilor din Imperiul Habsburgic. Totodata, a fost pus la punct in mare secret planul Revolutiei franceze care se va declansa sapte ani mai tarziu . Contele de Virieu, un mason care a participat la congresul secret de la Wilhelmsbaden , i-a dezvaluit ulterior unui prieten:Nu pot sa-ti spun ce s-a hotarat acolo. Pot doar sa-ti spun ca este mult mai grav decat iti inchipui tu. Conspiratia care s-a pus in miscare la Wilhelmsbaden este atat de perfect organizata, incat nu au scapare nici monarhia, nici biserica„.

   Mayer Amschel Rothschild:

   Dati-mi controlul banilor unei natiuni si nu-mi mai pasa cine ii face legile

   Mayer Amschel Rothschild (1744 – 1812), este fondatorul imperiului bancar Rothschild, cea mai de succes familie din istorie. Acesta si mai apoi fii sai au creat acest imperiu cu intindere europeana determinand explozia revolutiei industriale pe continent, au influentat dezvoltarea economica a sa pe directia deja cunoscuta a folosirii combustibililor fosili, inclusiv dezvoltarea transporturilor, au modernizat si stapanit sistemul bursier, bancar, financiar, au influentat direct politicul, au finantat mereu ambele tabere ale unui razboi, au pus la punct un sistem continental de informatii rapide, etc. La sfarsitul secolului 19 controlau peste jumatate din intreaga bogatie a planetei. Desigur, ei au fost varful unui ice-berg, partea vizibila a unui sistem piramidal in care au fost ajutati de prieteni mai putin vizibili opiniei publice. In SUA i-au finantat pe colosii Rockefeller (petrol), Andrew Carnegie (otel), Harriman (cai ferate), J. P. Morgan si pe bancherii ce au pus bazele Federal Reserve.

   Cititi va rog si:

„The Money Masters” – un excelent documentar despre modul in care ROTHSCHILD si locotenentii lor stapanesc sistemul financiar-bancar mondial

   REVOLUTIA BOLSEVICA

   Bancherii de pe Wall Street au subventionat revolutia bolsevica prin intermediul Federal Reserve Board. Principalul personaj desemnat pentru aceasta misiune a fost

   Jacob Henry Schiff (1847–1920), evreu, nascut in Germania, bancher american. Deosebit de influent la vremea lui, acesta a finantat Japonia in eforturile ei militare din timpul razboiului ruso-japonez. Dar ce este mai grav, a finantat Revolutia Rusa din 1917.

   In 1905 a fost medaliat de japonezi cu Order of the Sacred Treasure iar in 1907 cu Order of the Rising Sun. A fost primul strain onorat de Emperor Meiji in palatul imperial .

   In 1906, cand s-a format American Jewish Committee, a fost unul din primii lideri .

   In 1907 Jacob Schiff declara intr-un discurs la New York ca fara o banca centrala care sa aiba un control adecvat , tara va aluneca inspre cele mai severe crize din istorie . A devenit si capul Kuhn, Loeb & Co. Iar numele acestei banci este strans legat de Felix Warburg si Paul Warburg cel ce impreuna cu J.P. Morgan si John D. Rockefeller, Jr. au pus bazele Federal Reserve . De asemenea a fost director la New York City National BankEquitable Life Assurance Society si Union Pacific Railroad.

   Banii au ajuns in Rusia in principal prin:

   Lev Davidovich Bronstein (1879 – 1940), evreu, revolutionar rus, teoretician marxist, lider al revolutiei din octombrie, al doilea dupa Lenin. Dupa o vizita in SUA se intoarce cu sume enorme de bani pentru finantarea bolsevismului. Comisar al poporului la politica externa, membru biroul comitetului central al partidului comunist al uniunii sovietice.

   Vladimir Lenin, in culmea gloriei sale fiind, spunea:

   “Statul nu functioneaza asa cum ne-am dorit. Masinaria nu se supune. Se vede un om la volan si pare ca o conduce, dar masina nu merge in directia voita de el. Se misca insa dupa dorinta altor forte.”

   Jewish Chronicle, Londra, 4 aprilie 1919:

   „Conceptiile bolsevice sunt in majoritatea punctelor in armonie cu ideea de iudaism

   La acea data 477 din ceie 545 de oficialitati bolsevice erau evrei …

   Cateva detalii despre „tatal” comunismului:

   Karl Heinrich Marx (1818 – 1883), evreu, Germania, celebrul filosof, sociolog, teoretician politic, revolutionar, idol al comunismului. S-a casatorit cu o ruda a lui Nathan Mayer ( 1777 – 1836 ) – fondatorul Rothschild banking family of England.

   Karl Marx a fost mason, s-a tras dintr-o familie de rabini, dar nici el si nici Engels n-au inventat de fapt comunismul. Ei au fost influentati direct de evreul Moses (Moshe) Hess (1812 – 1875) care a fost si unul din fondatorii socialismului. Este unul din creatorii anti-semitismului de tip modern, cititi va rog lucrarea sa On the Jewish Question.
   Citat Karl Marx:

   „Aburi infernali se ridica si umplu creierul,
  Pana cand innebunesc si inima mi se schimba cu desavarsire.
Vezi aceasta sabie?
Printul intunericului mi-a vandut-o.
Pentru mine el este cel care masoara timpul si da semnalul,
Cu tot mai multa indrazneala interpretez dansul mortii„

   Tot el mai scria ca instrumentele de tortura sunt bune deoarece asigura locuri de munca, atat fierarilor cat si calailor …

   Teza genocidului „necesar” intr-o revolutie menita sa innoiasca societatea n-a fost inventia lui Marx. A mai fost aplicata si in timpul revolutiei franceze. Si nici ideea eliminarii prin infometare nu-i descoperita de Stalin. In Franta a fost aplicata multor crestini ce erau imbarcati pe corabii si tinuti acolo pana mureau de foame. Sunt foarte multe similitudini intre revolutia bolsevica si cea franceza, pe care le regasim si la cea national-socialista … 

   REVOLUTIA NATIONAL-SOCIALISTA

   Cititi va rog:

NAZISMUL (partea 1): religia nazismului, asemanari contemporane alarmante

NAZISMUL (partea 2): finantatorii si sustinatorii national-socialismului

   Iata asadar ca toate mega revolutiile au fost finantate de catre aceleasi familii de ELITE …

   Cititi va rog si:

Documentare celebre: „THE SOVIET STORY” (Povestea sovietelor), subtitrare in limba romana. O excelenta demonstratie a radacinii comune COMUNISM – NAZISM. Completari necesare

VIDEO: Agenti sovietici (EVREI) in Romania. Completari pentru a se intelege ca ticalosul COMUNISM n-a fost inventat de STALIN si nici n-a aparut in RUSIA …  Ceea ce s-a petrecut a fost doar o repetitie a ceea ce se doreste sa fie …

   Iar aceste ELITE urasc cu toata fiinta lor crestinismul … Cititi va rog si:

Citate celebre ale unor masoni sau evrei sionisti faimosi

   Acum suntem in pragul ultimei, dar si a celei mai mari revolutii. Iata ce putem citi in articolul „Criza locurilor de munca va provoca tulburari sociale”:

   Somajul nu va reusi sa ajunga la nivelul de dinaintea crizei financiare globale decat in 2015, iar asta doar daca guvernele vor continua cu masurile de austeritate, provocand insa tensiuni sociale importante, avertizeaza Organizatia Internationala a Muncii (ILO), afiliata ONU.
   Agentia tocmai a amanat cu inca doi ani, pentru 2015, data prognozata pentru atingerea unui nivel al somajului similar cu cel dinaintea izbucnirii crizei, cand vor fi recuperate cele 22 de milioane de locuri de munca ce lipsesc in clipa de fata, scrie The Telegraph.
   „In ciuda unor progrese semnificative… au aparut nori negri pe cerul pietei muncii, iar perspectivele s-au inrautatit in multe tari”, se arata in declaratia ILO.
   Oficialii ONU sustin ca 30-35 de milioane de oameni si-au pierdut locurile de munca, de la inceputul crizei, iar numarul total al somerilor de pe planeta a ajuns anul acesta la 213 milioane de oameni, reprezentand o rata a somajului de 6,5%.
   In acesta conditii, in care majoritatea somerilor nu mai au de munca, in medie, de un an de zile, iar guvernele sunt obligate sa aplice masuri de austeritate, ONU se teme ca tensiunile sociale ar putea degenera in revolte si lupte de strada, asa cum s-a intamplat recent in Spania, Belgia, Italia si Grecia, dar si in Franta si Romania.

   Cine intelege ca sistemul financiar bancar este stapanit de ELITE, intelege ca nici o criza majora nu se poate declansa decat daca cei ce stapanesc sistemul o doresc. Si din cand in cand ei o doresc … Deoarece doar astfel masele si statele accepta „solutiile” pregatite din timp tot de catre ELITE. La fel si in cazul marilor razboaie moderne.

   David Rockefeller:

   „Tot ce avem nevoie este o criza majora, iar natiunile vor accepta Noua Ordine Mondiala

   Henry Kissinger, la conferinta Bilderberg Group din Evian, Franta, 1991:

   “Azi, America ar fi scandalizata daca trupele ONU ar intra în Los Angeles pentru a restabili ordinea. Mâine – ea ne va multumi! Asta este cu atât mai evident daca li s-ar spune ca exista o amenintare externa, fie ea reala sau doar declarata, care ar ameninta existenta Americii. În acest fel toate popoarele lumii ne vor ruga sa îi scapam de aceasta nenorocire. Toate lumea se teme de necunoscut. Când le vom pune pe tapet acest scenariu, drepturile omului vor fi cedate de bunavoie în favoarea garantarii bunastarii si a sigurantei de catre Guvernul Mondial.“ 

   George Soros, la Forumul Economic de la Davos, Elvetia, 27 Ian. 1995:

   “Lumea are nevoie de o noua ordine mondiala si va avertizez ca urmeaza o perioada de puternica dezordine în întreaga lume.“

   George Soros, despre actuala criza:

   „Aş putea declara în mod oficial că aceasta este o criză care se diferenţiază în mod categoric de celelalte, este cea mai mare criză cu care ne-am confruntat până acum şi cu siguranţă va avea repercusiuni de lungă durată. Este finalul unei ere şi se vor întâmpla multe transformări. Cei care se aşteaptă să îşi reia afacerile ca până acum este clar că nu înţeleg ce se întâmplă„.

   In aceasta faza finala au nevoie de un cumul de crize: miscari de strada, foamete, razboi. Asadar, ceea ce vedem la grevele si manifestatiile actuale, e nimic. E un soi de incalzire. Va fi cumplit. Si dupa acest mare tambalau, vor veni cu solutia: reala NOUA ORDINE MONDIALA. In fapt, terenul pregatit pentru antihrist, cel ce va reprezenta pentru mase solutia solutiilor. Rezolvitorul, cel ce va garanta pacea, iubirea si o viata minunata pe acest pamant. Din toate punctele de vedere, inclusiv religios. Dar va fi vai si amar dupa aceea …

   Cititi va rog si:

Ultima revolutie: NOUA ORDINE MONDIALA reala impotriva falsei “Noi Ordini Mondiale”

40 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. saccsiv said, on octombrie 27, 2010 at 3:01 pm

    Pentru o mai facila parcurgere a acestui blog, cititi va rog si “CUPRINS”:

    https://saccsiv.wordpress.com/about/

    Apreciază

    • andrei-d said, on noiembrie 17, 2015 at 12:24 pm

      Saccsiv,
      ai timp sa-mi faci te rog o mica lista de carti cu privire la perioada revolutiilor americana si franceza, si chiar despre revolutii? Multumesc.

      Apreciază

      • saccsiv said, on noiembrie 17, 2015 at 12:45 pm

        andrei-d

        Nu promit caci chiar nu am timp.

        Apreciază

      • andrei-d said, on noiembrie 17, 2015 at 12:50 pm

        No problem, o sa incerc sa spicuiesc de pe site. Cartea lui Paulescu a fost foarte buna, dar din pacate prea prea mica… daca mai stii din ce-ti amintesti ceva de genu ar fi super. O zi buna!

        Apreciază

  2. Ciprian said, on octombrie 27, 2010 at 4:15 pm

    Corecteaza te rog,la punctul 6, „crestinismului” nu „cretinismului”

    Apreciază

  3. IOAN said, on octombrie 27, 2010 at 5:42 pm

    ESTE CLAR că LUMEA SE ÎNDREAPTĂ SPRE MAREA DEZORIENTARE IMPUSĂ ŞI ORGANIZATĂ DE ELITELE FRANMASONERIEI-SIONISTO-MONDIALE. VA TREBUI SĂ CUNOAŞTEM FOARTE BINE LUCRĂRILE FRANMASONERIEI-SIONISTO MONDIALE pentru a ÎNŢELEGE DETERMINĂRILE, SCOPURILE ŞI ILUZIILE CREATE ÎN MOD DIABOLIC DE ÎNSUŞI LUCIFER STĂPÂNUL IADULUI. VREMURILE CARE VIN VOR FI din ce în ce mai GRELE….

    Apreciază

  4. Ruben said, on octombrie 27, 2010 at 5:51 pm

    Lev Davidovich Bronstein = Leon Trotsky

    Apreciază

  5. Aurora said, on octombrie 27, 2010 at 9:41 pm

    Revolutia franceza este o pata rusinoasa pe obrazul Frantei, iar ziua de 14 iulie este Ziua Crimei.

    Apreciază

  6. […] „Cartea neagră a Revoluţiei franceze”. 1789 – INCEPUTUL COMUNISMULUI […]

    Apreciază

  7. […] „Cartea neagră a Revoluţiei franceze”. 1789 – INCEPUTUL COMUNISMULUI […]

    Apreciază

  8. […] „Cartea neagră a Revoluţiei franceze”. 1789 – INCEPUTUL COMUNISMULUI […]

    Apreciază

  9. […] „Cartea neagră a Revoluţiei franceze”. 1789 – INCEPUTUL COMUNISMULUI […]

    Apreciază

  10. Saccsiv's Weblog said, on decembrie 24, 2013 at 1:12 am

    […] „Cartea neagră a Revoluţiei franceze”. 1789 – INCEPUTUL COMUNISMULUI […]

    Apreciază

  11. […] „Cartea neagră a Revoluţiei franceze”. 1789 – INCEPUTUL COMUNISMULUI […]

    Apreciază

  12. […] „Cartea neagră a Revoluţiei franceze”. 1789 – INCEPUTUL COMUNISMULUI […]

    Apreciază

  13. […] „Cartea neagră a Revoluţiei franceze”. 1789 – INCEPUTUL COMUNISMULUI […]

    Apreciază

  14. […] „Cartea neagră a Revoluţiei franceze”. 1789 – INCEPUTUL COMUNISMULUI […]

    Apreciază

  15. […] „Cartea neagră a Revoluţiei franceze”. 1789 – INCEPUTUL COMUNISMULUI […]

    Apreciază

  16. […] „Cartea neagră a Revoluţiei franceze”. 1789 – INCEPUTUL COMUNISMULUI […]

    Apreciază

  17. Irina said, on decembrie 23, 2015 at 7:06 pm

    Evreii ce de-a lungul istoriei au luptat impotriva lui Hristos au mesterit aceste planuri. Asta reiesi din dorinta lor de a stapani lumea si din proasya intelegere a profetiilor despre Mesia, vazandu-l inca de pe atunci doar ca pe un conducator lumesc si nu dumnezeiec asa cumeste logic si firesc.

    Apreciază

  18. […] „Cartea neagră a Revoluţiei franceze”. 1789 – INCEPUTUL COMUNISMULUI […]

    Apreciază

  19. […] „Cartea neagră a Revoluţiei franceze”. 1789 – INCEPUTUL COMUNISMULUI […]

    Apreciază

  20. FRANTA SATANICA | Saccsiv - Weblog said, on decembrie 15, 2016 at 3:16 pm

    […] „Cartea neagră a Revoluţiei franceze”. 1789 – INCEPUTUL COMUNISMULUI […]

    Apreciază

  21. […] deloc clar ce reprezinta de fapt doctrina stangii, de la infiintarea ordinului illuminati si revolutia franceza si pana la iminenta NOUA ORDINE MONDIALA. Ii rog sa inceapa un studiu […]

    Apreciază

  22. […] deloc clar ce reprezinta de fapt doctrina stangii, de la infiintarea ordinului illuminati si revolutia franceza si pana la iminenta NOUA ORDINE MONDIALA. Ii rog sa inceapa un studiu […]

    Apreciază

  23. […] „Cartea neagră a Revoluţiei franceze”. 1789 – INCEPUTUL COMUNISMULUI […]

    Apreciază

  24. […] la Revolutia Franceza incoace, se tot instaureaza bolsevismul pe Pamant si pentru ca nu toata lumea este de acord, bolsevicii au identificat dusmanii si le-au dat […]

    Apreciază

  25. 14 iulie, zi neagră - Ion Coja said, on iulie 20, 2021 at 5:56 pm

    […] Care este neaagră rău: cf. https://anonimus.ro/2014/11/cartea-neagra-a-revolutiei-francez/; https://saccsiv.wordpress.com/2010/10/27/%E2%80%9Ecartea-neagra-a-revolutiei-franceze-1789-%E2%80%93…! Citind-o, veți vedea că îndemnul de încheiere al replicantului cu „Sfîntă să fie memoria […]

    Apreciază

  26. […] „Cartea neagră a Revoluţiei franceze”. 1789 – INCEPUTUL COMUNISMULUI […]

    Apreciază

  27. […] „Cartea neagră a Revoluţiei franceze”. 1789 – INCEPUTUL COMUNISMULUI […]

    Apreciază

  28. […] In vechime nu le platea nimeni, dar ordinea lucrurilor era de asa natura incat isi puteau permite. In epoca moderna, femeia “eliberata” a devenit sclava SISTEMULUI, iar atat ea cat si barbatul ei sunt atat de prost platiti incat a devenit un mare lux ca sotia sa fie macar si pentru o perioada casnica. Iar lucrurile au degenerat intr-un asemenea hal incat e nevoie ca neamul romanesc sa se implice pentru repararea dezastrului. De aceea zic ca pentru o perioada femeia casnica trebuie platita, pana s-ar reaseza lucrurile pe vechiul fagas de dinainte de satanista revolutie franceza. […]

    Apreciază

  29. […] „Cartea neagră a Revoluţiei franceze”. 1789 – INCEPUTUL COMUNISMULUI […]

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.