SACCSIV – blog ortodox

E real: APARATELE DE SCANARE CORPORALA COMPLETA din aeroporturi produc CANCER

Posted in SCANARE CORPORALA COMPLETA by saccsiv on octombrie 20, 2010

An airport staff member demonstrates a full body scan at Manchester Airport

   Citez din articolul It’s true: Airport body scanners could give you cancer:

   (NaturalNews) Noile scanere de securitate a intregului corp introduse pe aeroporturi prezinta un mare risc de cancer de piele fata de ceea ce au admis guvernele anterior, si sunt deosebit de periculoase pentru copii si femeile insarcinate, a descoperit un nou studiu.

   Dispozitivele, cunoscute oficial ca masini cu raze X ‘’backscatter’’ (se refera la o portiune din energia laserului care este dispersata inapoi in directia solicitantului  de catre un obscurant) au fost introduse dupa ce autorul atentatului cu bomba din ziua de Craciun 2009 a reusit sa treaca cu un dispozitiv explosiv prin scanarea conventionala a aeroportului.

   Ei folosesc pana la 8 secunde razele X pe intreg corpul pentru a crea o imagine tridimensionala a intregului corp si a orice altceva ce pasagerii ar putea transporta sub haine lor. Mai mult de o suta de scanere au fost déjà lansate in 32 de aeroporturi din SUA si sunt introduse si in alte tari.

   Administratia de Securitate a Transporturilor din SUA (TSA) planuieste lansarea a 450 de scanere pana la sfarsitul anului 2010.

   O noua analiza a dozei de radiatii emisa de masini, realizata de David Brenner si colegii sai de la Universitatea Columbia a constatat ca, din cauza energiei concentrata a razelor X pe pielea corpului, doza reala poate fi de 20 de ori mai mare decat se estima anterior.

   Deoarece pielea este una dintre cele mai sensibile parti a corpului la radiatii, scanerele maresc intr-un mod semnificativ riscul ca pasagerii sa dezvolte carcinom bazal celular, un tip de cancer de piele.

   Copiii si 5 la suta din pasagerii adulti cu anumite mutatii genetice relativ comune sunt expusi la un risc semnificativ mai mare datorita capacitatii lor reduse de a repara distrugerile AND-ului

   ‘’Daca sunt cresteri in cazurile de cancer ca urmare a iradierii copiilor, ele cel mai probabil vor aparea in cateva decenii in viitor’’, a declarat Brenner.

   ‘’Riscurile individuale asociate cu scanere ‘’backscatter’’ cu raze X sunt probabil extrem de mici’’, a spus el, ’dar daca toti cei 800 de milioane de oameni care folosesc aeroporturile in fiecare an au fost  scanati cu raze X atunci cel mai mic risc individual inmultit cu numarul mare de oameni scanati ar putea implica un potential risc pentru sanatatea publica si societate. Riscul populatiei are potentialul de a fi semnificativ’’.

   Brenner a fost membru al comisiei guvernamentale din SUA care initial a stabilit liniile directoare pentru dispozitivele de siguranta, si unul din membrii care au aprobat utilizarea acestora. Brenner spune acum ca niciodata nu ar fi aprobat scanerele daca ar fi stiut ca existau planuri sa se foloseasca pe toti pasagerii. 

   ‘’Chiar nu exista o alta tehnologie cu care sa scanam un numar atat de imens de persoane’’, a avertizat el. ‘’Este intra-adevar fara precedent in lumea radiatiilor’’

Autoritatea Aviatiei Civile din Marea Britanie si-a reiterat pozitia raspunzand studiului ca scanarile sunt sigure si nu reprezinta vreun pericol.

   ‘’Folosirea dizpozitivului in Marea Britanie a fost aprobata de Departamentul de Transport si a fost supus evaluarilor de risc de catre Agentia pentru Protectia Sanatatii’’, a spus CAA. ‘’Daca pui problema in perspectiva, radiatia primita de la procesul de scanare este echivalentul a doua minute de radiatii primite intr-un zbor Transatlantic. Conform reglementarilor actuale, pana la 5000 de scanari pot fi efectuate pe persoana pe an in conditii de siguranta.

   Noul studiu nu este primul care ridica ingrijorari asupra dispozitivului, cu toate acestea Comitetul InterAgentia privind siguranta radiatiilor a emis in Februarie un raport intern pentru grupuri, inclusiv pentru Comisia Europeana, Agentia Internationala a Energiei Atomice, Agentia pentru Energie Nucleara si Organizatia Mondiala a Sanatatii, avertizand ca femeile insarcinate si copiii nu ar trebui sa fie expusi la dispositive.

   Capacitatea dispozitivelor de a afisa imagini nud ale pasagerilor a ridicat deasemenea probleme de intimitate

   Sursele acestui articol includ: http://www.bloomberg.com/apps/news?… ; http://www.counterpunch.org/nader06… ; http://www.dailymail.co.uk/health/a….

   Cititi va rog si:

„Atacul terorist” din Detroit a mai rezolvat o problema: se vor instala SCANERE CORPORALE COMPLETE

SCANAREA TOTALA din aeroporturi sau cum SISTEMUL ofera spectacole SEXY si PEDOFILE ciumpalacilor in uniforme …

Aparatele de scanare corporala completa folosite asupra pasagerilor pot afecat ADN-ul uman

4 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

 1. saccsiv said, on octombrie 20, 2010 at 9:27 am

  Pentru o mai facila parcurgere a acestui blog, cititi va rog si “CUPRINS”:

  https://saccsiv.wordpress.com/about/

  Apreciază

 2. IOAN said, on octombrie 20, 2010 at 11:33 am

  ELITELE OFERĂ CANCER ÎN MOD DIRECT dar lumea nu vrea să ÎNŢELEAGĂ LUCRUL ACESTA. A devenit lumea aceasta aşa NAIVĂ ?

  Apreciază

 3. […] E real: APARATELE DE SCANARE CORPORALA COMPLETA din aeroporturi produc CANCER: […]

  Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat asta: