SACCSIV – blog ortodox

A reinceput campania de promovare a vaccinului anti gripal. Sfat: NU VA VACCINATI

Posted in gripa sezoniera, vaccin, vaccinare, vaccinare in masa, VACCINARE OBLIGATORIE, Val Vilcu by saccsiv on octombrie 18, 2010

   Citez din articolul Ora de ştiri: Vaccinuri şi campanii de imunizare:

   Mai multe organizaţii medicale din Statele Unite susţin că toţi angajaţii din sănătate ar trebui vaccinaţi obligatoriu pentru a preveni riscul ca oamenii să ia virusul gripal chiar din spitale.

   Nu de aceeaşi părere este şi Centrului pentru Controlul Bolilor care nu-şi asumă sprijinirea unui asemenea demers, pe motiv că nu există nicio cercetare care să valideze cu rezultate concrete că vaccinarea lucrătorilor din sănătate va reduce numărul efectiv al cazurilor de gripă.

   Dacă peste ocean se pune problema utilităţii acestui vaccin, în România, Institutul Cantacuzino singurul din ţară care produce vaccinuri este aproape falimentar la capitolul producţie. Din cele 10-12 vaccinuri pentru care avea autorizaţie in mod obişnuit, se mai fabrică doar vaccinul pentru gripa sezoniera. În februarie anul acesta Agenţia Naţională a medicamentului a sancţionat institutul pentru că îi expirase standardul de bune practici de fabricaţie.

   Invitat la Ora de Ştiri: Val Vâlcu, jurnalist la ziarul Puterea.

   Comentariu saccsiv:

   La VIDEO il puteti vedea pe marele iubitor de vaccin, Val Vâlcu. Sa ne amintim ca la Realitatea, la inceputul lui ianuarie, acesta, impreuna cu Tudor Octavian, au ajuns la concluzia ca focarele de gripa porcina din Romania au aparut datorita maselor de credinciosi stansi la Sfintele Moaste dar si obiceiului de a saruta in general icoanele. Ca atare, au sfatuit autoritatile sa ia masuri in acest sens, iar Patriarhiei i-au cerut sa promoveze intens campania de vaccinare impotriva gripei porcine.

    Val Vilcu a mers insa mult mai departe si amintind de fostul imperiu Britanic ce-si vaccina obligatoriu soldatii, a considerat ca prea multa democratie strica si ca nu-i normal “sa ne rugam de lucratorii ministerelor sanatatii, apararii sau internelor sa se vaccineze” …

   Tot el s-a plans ca “grupuri religioase” folosesc internetul intr-o campanie anti vaccinare foarte eficienta si ca atare actiunea lor ar trebui sanctionata penal.

   De asemenea s-a dovedit a fi un promotor al oricarui tip de vaccinari si considera ca specialistii ce fac declaratii impotriva vaccinului “anti cancer col uterin” sunt niste nimeni si ca nu exista cazuri cu efecte adverse …

   Consider ca specialistii respectivi nu sunt niste neica nimeni si dintre multii pe care i-am citat in acest blog amintesc unii de la noi:

CURAJ – Prof. dr. PETRU CALISTRU (Institutul Victor Babes): „TOT SISTEMUL SANITAR MONDIAL ESTE PUS IN SLUJBA BIG PHARMA”

Articolul zilei (05.11.2009): Microbiologul roman VANIA ATUDOREI spune din interior adevarul despre MAFIA INDUSTRIEI FARMACEUTICE si despre MINCIUNA GRIPEI PORCINE

   Referitor la pedeapsa penala ce trebuie aplicata celor ce vorbesc despre efecte adverse, as dori sa le spuna chestia asta si celor ce au avut de suferit:

VIDEO: Marturii zguduitoare despre tinere ucise sau a caror sanatate a fost distrusa de catre vaccinul GARDASIL. RASPANDITI!

VIDEO: Gravele urmari ale vaccinarii in masa impotriva gripei porcine din … 1976

   Cititi va rog si:

DOCUMENTARE CELEBRE: „Mercury, Autism and the Global Vaccine Agenda” (Mercur, autism si agenda vaccinarii globale)

VITAMINA D va ajuta sa treceti cu bine peste orice fel de gripa, fara sa va vaccinati

6 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

 1. saccsiv said, on octombrie 18, 2010 at 11:39 am

  Pentru o mai facila parcurgere a acestui blog, cititi va rog si “CUPRINS”:

  https://saccsiv.wordpress.com/about/

  Apreciază

  • IOAN said, on octombrie 18, 2010 at 12:11 pm

   ELITELE nu se lasă…GĂSESC NOI ŞI NOI METODE pentru eliminarea oamenilor.

   Apreciază

 2. IOAN said, on octombrie 18, 2010 at 12:09 pm

  SACCSIV…VEZI că ai scris o EROARE aici ( iar Patriarhiei i-au cerut sa promoveze intens campania de vaccinare impotriva gripei porcine).

  Apreciază

  • saccsiv said, on octombrie 18, 2010 at 12:12 pm

   IOAN

   si unde e eroarea?

   Apreciază

   • IOAN said, on octombrie 18, 2010 at 12:59 pm

    EROARE ESTE aici (iar Patriarhiei i-au cerut sa promoveze intens campania de vaccinare ÎMPOTRIVA gripei porcine) când defapt au cerut intens ca Patriarhia să promoveze vaccinarea şi nu să fie ÎMPOTRIVA GRIPEI PORCINE.

    Apreciază

  • ana said, on octombrie 18, 2010 at 4:09 pm

   Pai a zis bine sacciv: sa promoveze campania de vaccinare importiva gripei porcine. Tot aia ai spus si tu.

   Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: