SACCSIV – blog ortodox

COMISIA TRILATERALA la Bucuresti – prima zi. Hal de articol in Romania Libera…

Posted in COMISIA TRILATERALA by saccsiv on octombrie 16, 2010

   Citez din articolul Oamenii cu greutate ai lumii, membri ai Comisiei Trilaterale, se întâlnesc la Bucureşti:

   Greii lumii sunt la Bucureşti. Aici, se întâlnesc membrii enigmaticei Comisii Trilaterale, creaţia celebrului miliardar american David Rockefeller. Organizatia este cea care decide soarta lumii. Iar România este, pentru prima oară în istoria sa, ţara în care influenta Comisie Trilaterala a ales să se reunească.
   Enigmatici şi discreţi, miliardari, preşedinţi de bănci, industriaşi de primă mână, înalţi demnitari, dar şi oameni influenţi din ONU, UE şi NATO fac din Bucureşti, pentru trei zile, centrul de putere absolută din Europa. Iar România are deja doi membri în misterioasa Comisie Trilaterală. Pe Mugur Isărescu, guvernatorul Băncii Naţionale, şi pe Mihai Tănăsescu, reprezentantul României la Fondul Monetar Internaţional.
   Dar ce este Comisia Trilaterală? Este vocea care de patru decenii, are ultimul cuvânt în tot ceea ce se întâmplă în lume, mai exact în trei zone importante – America, Europa şi Asia. Este creaţia lui David Rockefeller, miliardar american, şi care trasează din umbră traiectoria omenirii.
   Din controversat trilaterală, fac parte cei care cu adevărat hotărăsc soarta omenirii: Prinţul Charles al Marii Britanii, José Manuel Barroso – preşedintele Comisiei Europene, fostul preşedinte american Bill Clinton, dar şi Henry Kissinger, Tony Blair, Gerhard Schröder, iar organizarea întâlnirii de la Bucureşti atârnă greu pentru România. 
   Personaje-cheie decid la Bucureşti viitorul NATO, dezarmarea nucleară şi cum va arăta Uniunea Europeană în următoarele decenii. Iar România va juca un rol important în raportul NATO-Rusia, mai ales că au fost semnate primele acorduri între Bucureşti şi Moscova privind trecerea gazoductului Gazprom prin ţara noastră.

   Vizionati va rog si:

http://videonews.antena3.ro/action/viewvideo/60279/Miliardarii-din-Comisia-Trilaterala-se-atntaElnesc-la-BucureaaAzti/

   Iata si ce putem citi in articolul Membrii Comisiei Trilaterale au ajuns la Bucureşti:

   În această după-amiază au ajuns, în Capitala României, oameni cu greutate ai lumii, membrii europeni ai Comisiei Trilaterale, creată de miliardarul American David Rockefeller.

   Din acest grup fac parte atât politicieni, cât şi oameni de afaceri sau reprezentanţi ai mass-media, care vor dezbate şi vor căuta soluţii la problemele regionale. Membrii care întâlnesc la Bucureşti vor discuta despre viitorul NATO, despre vecinătatea României, despre Rusia, Marea Neagră şi guvernanţa global.

   Despre Comisia Trilaterală se spune că este, alături de Council of Foreign Relations şi Grupul Bilderberg, vocea care are ultimul cuvânt în lume. Printre membrii Comisiei Trilaterale se regăsesc Prinţul Charles al Marii Britanii, Jose Manuel Barroso, preşedintele Comisiei Europene, fostul preşedinte American Bill Clinton, Tony Blair, Gerhard Schroder, dar şi doi români: Mugur Isărescu, guvernatorul Băncii Naţionale, şi Mihai Tănăsescu, reprezentantul României la Fondul Monetar Internaţional.

   Astăzi, membrii Comisiei s-au întâlnit pentru a discuta la Banca Naţională a României, iar apoi au fost invitaţi la Palatul Cotroceni, la o cină festivă, oferită de preşedintele Traian Băsescu. Aceştia vor rămâne în România până duminică, aceasta fiind prima reuniune regională din istorie care se desfăşoară la Bucureşti.

   Citeşte luni un interviu acordat, în exclusivitate, pentru „Adevărul”, de Zbigniew Brzezinski, fost consilier pentru Securitate Naţională al preşedintelui american Jimmy Carter şi preşedinte al Comisiei Trilaterale, între 1973-1976.

   Fostul consilier pentru Securitatea Naţională al lui Jimmy Carter spune că „locul Rusiei este în Europa, dar nu ca putere dominantă”. Brzezinski mai vorbeşte pentru ziarul „Adevărul” despre provocările cărora trebuie să le facă faţă SUA, ridicarea Chinei ca mare putere, viitorul UE, rolul ţărilor Central-Europene şi relaţiile cu Rusia. În opinia sa, ţările nou-venite în UE pot juca un rol important în adâncirea integrării Uniunii, iar Rusia, un stat aflat într-o criză internă profundă, trebuie să renunţe la nostalgiile sale imperiale.

   Iata si un exemplu de articol natang din Romania Libera, Bucuria conspiraţioniştilor: Comisia Trilaterală, la Bucureşti:

   Membrii europeni ai Comisiei Trilaterale se întâlnesc la Bucureşti pentru prima oară, sub patronajul lui Mugur Isărescu, pentru a discuta despre vecinătatea României, despre Rusia, Marea Neagră şi… guvernanţa globală.

   Pentru cei care nu cred în coincidenţe şi văd în fiecare eveniment de pe mapamond dovada existenţei unei vaste conspiraţii mondiale între politicieni, oameni de afaceri şi mass-media, astăzi e Crăciunul! În această după-amiază sosesc la Bucureşti membrii europeni ai Comisiei Trilaterale, un grup de, ei bine, oameni politici, businessmeni şi reprezentanţi ai mass-media care vor dezbate şi vor căuta soluţii la problemele regionale.
   Despre Comisia Trilaterală se spune prin mediile conspiraţioniste că reprezintă, alături de Council of Foreign Relations şi Grupul Bilderberg, „guvernul mondial‘‘, „marea finanţă mondială‘‘ sau, cu alte cuvinte, alianţa deloc sfântă corporatisto-politico-financiară care vrea să strivească cetăţeanul obişnuit. Că vrea să exploateze lumea a treia, să domine politica şi economia şi alte scopuri neapărat malefice. Ceva-ceva este adevărat în toată povestea asta, şi anume faptul că iniţiativa formării Comisiei Trilaterale a fost luată de preşedintele Council of Foreign Relations, David Rockefeller, în timpul unei reuniuni a Grupului Bilderberg, în 1972. Un an mai târziu, Comisia s-a format cu asistenţa consistentă a lui Zbigniew Brzezinski, care a părăsit CFR pentru a organiza Comisia şi care după trei ani a devenit consilierul pentru Securitate Naţională al lui Jimmy Carter. 

   Forumul America-Europa-Asia

   În realitate, Comisia s-a născut în condiţiile în care Rockefeller a constatat că, în contextul războiului din Vietnam, Statele Unite au nevoie să împartă povara leadershipului mondial cu alte două centre de putere: Europa şi Asia. La vremea respectivă Europa însemna Europa de Vest, iar Asia însemna Japonia. De atunci însă, la ramura americană a Trialteralei s-au adăugat Canada şi Mexic, la ramura europeană, ţările din Europa de Est (România are doi membri printre cei 150, Mugur Isărescu şi Mihai Tănăsescu), iar la Asia s-au adăugat ţările ASEAN, Australia şi Noua Zeelandă, Taiwan, Hong Kong şi, de anul trecut, China şi India. Comisia lucrează în cicluri trienale, are o întâlnire anuală a celor trei componente (anul acesta a fost în mai la Dublin) şi o întâlnire anuală a fiecărei regiuni. Pentru prima oară în istorie reuniunea regională se desfăşoară la Bucureşti.
Cum cel mai sigur mod de a afla informaţii despre această „ocultă‘‘ este să-i întrebi pe organizatori, aceştia ne-au pus la dispoziţie prompt lista de participanţi şi programul dezbaterilor care vor avea loc la Radisson Blu (fost „Bucureşti”) şi la Banca Naţională.
   Programul include un discurs de bun venit al premierului Emil Boc şi o recepţie oferită în onoarea oaspeţilor de preşedintele Traian Băsescu. Şi ce oaspeţi! Se vor afla la Bucureşti, printre alţii, preşedintele Goldman Sachs (şi preşedinte al London School of Economics), Peter Sutherland, preşedintele JP Morgan Chase, Jacob Frenkel, vicepreşedintele CDU, Michael Fuchs, pre¬şedin¬tele Conferinţei de Securitate de la München, Wolfgang Ischinger, preşedintele Băncii Naţionale a Poloniei, Marek Belka, vicepreşedintele UBS, preşedintele British American Tobacco, vicepreşedintele Ducati Energia, ambasadori, foşti ambasadori, lideri politici şi reprezentanţi ai spaţiului academic din Europa, cu alte cuvinte, everybody who’s anybody în Europa se va afla în acest week-end la Bucureşti.

   Despre România, Rusia şi Marea Neagră

   Programul reuniunii include o dezbatere consistentă despre România şi vecinătatea ei prezidată de Mugur Isărescu şi la care vor lua parte, alături de ministrul de Externe, Teodor Baconschi, de Mihai Tănăsescu şi Teodor Meleşcanu, fostul comisar european Meglena Kuneva, Secretarul de stat adjunct pentru afaceri globale din Ministerul de externe ungar, Janos Hovari, şi Ministrul moldovean de Externe, Iurie Leancă. Sâmbătă, va avea loc o sesiune care va încerca să răspundă la întrebarea „încotro se îndreaptă Germania la 20 de ani de la reunificare”, iar după-amiază o alta, despre Europa şi crizele economice.
   Duminică, membrii comisiei vor face ce ştiu mai bine: îşi vor bate capul cu guvernanţa economică globală după ce vor asculta un mesaj din partea directorului FMI, Dominique Strauss-Kahn, iar mai târziu vor încerca să analizeze sinergiile Mării Negre şi rolurile pe care le joacă în regiune Statele Unite, Rusia şi Europa.
Una peste alta, o reuniune consistentă care asigură României o vizibilitate în rândurile elitei politico-economice care contează pe acest continent. Dar, desigur, vor exista conspiraţionişti care vor acuza Comisia că vrea să cumpere, iar pe Isărescu că vrea să vândă România Marii Finanţe Mondiale. Măcar de-ar face-o!

   Iniţiativa formării Comisiei Trilaterale a fost luată de preşedintele Council of Foreign Relations, David Rockefeller, în timpul unei reuniuni a Grupului Bilderberg în 1972.

   Comentariu saccsiv:

   Varful de imbecilitate ticalosita din articolul de mai sus este paragraful:

   Dar, desigur, vor exista conspiraţionişti care vor acuza Comisia că vrea să cumpere, iar pe Isărescu că vrea să vândă România Marii Finanţe Mondiale. Măcar de-ar face-o!

   Si aceasta deoarece Romania este deja vanduta si nu putem gasi nici macar un motiv sa ne bucuram …

   Cititi va rog si:

VIDEO (si transcriptul): Zbigniew Brzezinski despre COMISIA TRILATERALA si COUNCIL ON FOREIGN RELATIONS

Cum de mass-media numeste COMISIA TRLATERALA: GUVERNUL MONDIAL DIN UMBRA? Cam ce apare in presa referitor la intrunirea acesteia de la Bucuresti in perioada 15-17 octombrie

Lista membri COMISIA TRILATERALA

PARLAMENTUL si GUVERNUL Romaniei, marionete ale PAPUSARILOR planetari

Cum se leaga lucrurile: conditiile aderarii Romaniei la UE, refuzul guvernarii de a pregati un plan anti-criza, motivele reale ale acordului de imprumut cu FMI si iminentele masive miscari de strada

Articolul zilei (26.10.2009): Am fi putut hrăni toată Germania, dăm de mâncare la doar un sfert de Românie

Personalitati si organizatii: DAVID ROCKEFELLER

21 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. saccsiv said, on octombrie 16, 2010 at 8:10 pm

    Pentru o mai facila parcurgere a acestui blog, cititi va rog si “CUPRINS”:

    https://saccsiv.wordpress.com/about/

    Apreciază

    • IOAN said, on octombrie 16, 2010 at 9:05 pm

      SE SPUNE că COMISIA TRILATERALĂ ESTE ORGANIZAŢIA CARE ANALIZEAZĂ şi influenţează multe din PERCEPŢIILE ECONOMICE-FINANCIARE-POLITICE dar nu EA IA DECIZIILE IMPORTANTE ci BILDERBERG.

      Apreciază

  2. ionut ignat said, on octombrie 16, 2010 at 8:14 pm

    oare astia care compun comisia trilaterala nu sunt si masoni? masonii de rang inalt nu sunt si satanisti? corect era „satanistii cu greutate ai lumii, membrii ai comisiei trilatelar,e se intalnesc la bucuresti”.

    Apreciază

  3. Mos Ioan said, on octombrie 16, 2010 at 10:35 pm

    De câte ori voi auzi ca a murit un membru al Comisiei Trilaterale, voi bea sampanie.
    Când crapa câte un drac, te bucuri, nu-i asa?

    Apreciază

  4. italianul said, on octombrie 17, 2010 at 5:48 am

    am o nelamurire ! ei lucreaza sambata ???

    Apreciază

  5. RoHistory said, on octombrie 17, 2010 at 5:52 am

    Probabil si asta e tot o conspiratie:

    http://www.youtube.com/view_play_list?p=5A1A100733496BE9

    Trebuie sa constat cu mahnire ca presa din Romania este in opozitie fata de popor. 😦

    Apreciază

  6. fanu said, on octombrie 17, 2010 at 8:49 am

    asta or ascultat la întâlnire trilateralii lu peşte prăjit…

    Apreciază

  7. acadennis said, on octombrie 17, 2010 at 9:55 am

    I toata lumea cetatenii au facut iesirii in strada impotriva acestor intalniri ale lui bildemberg, oare vor face si romanii??? sau ai nostri sunt mai prietenosi cu ei???

    Apreciază

  8. razvanrc said, on octombrie 17, 2010 at 10:02 am

    Adevarul este ca ar fi fost bine sa fie macar vanduta, dar nenorocitii astia au dat-o pe gratis unor escroci. Poporul roman nu a avut parte de nimic bun de cand au revenit in tara asta democratia si libertatea. Ne bucuram pentru niste chestii de nimic cand in realitate nu avem libertate.

    Apreciază

  9. nicole said, on octombrie 17, 2010 at 12:06 pm

    Multi dintre psihologi -cei care se ocupa de suflet- si care au inlocuit azi duhovnicul sunt ei insisi necredinciosi, fara o baza religioasa,crestin -ortodoxa.Cred insa ca trebuie realizata o colaborare intre preot si psiholog si daca este cazul trimiterea la psihiatru.A lupta castele sociale intre ele pentru atragerea de „cumparatori ” ca in piata mi se pare o mare eroare.Nu cred ca e voia lui Dumnezeu..sincer..eu insami am indrumat oameni catre psiholog,(psihiatru in cazuri de exemplu ,de depresie severa) care la randul lor -aveau credinta in Dumnezeu si duhovnic.Va urez sanatate si sa nu lasati sufletul inapoia trupului in goana verbului a „acumula „!

    Apreciază

    • Ciprian said, on octombrie 18, 2010 at 11:10 am

      Frate am fost la psiholog, psihologul m-a trimis la psihiatru (nu mai puteam să dorm de vreo 40 de zile din motive de criză economică…). Între timp m-am spovedit (între psiholog și psihiatru) spovedanie după îndreptar la duhovnic (prima spovedanie din viața mea aș spune pentru că în celelalte anuale la care mai fusesem nu stiam și nu credeam ce mare Taină este și mergeam tot la alt preot din neștiință). De a doua zi mi-am regăsit pacea și liniștea, am început să particip regulat la slujbe și mulțumesc Lui Dumnezeu acum după aproape un an îmi dau seama că tot răul este spre un bine, că neștiute sunt căile Domnului și în toate este voia Lui. Să avem inimă bună și dreaptă credință!

      Apreciază

  10. kosk said, on octombrie 17, 2010 at 12:15 pm

    ar fi fost de efect ca PF Daniel sau macar un inalt ierarh, sa iasa cu o declaratie publica , cum ca deseurile astea toxice nu-s binevenite pe pamant ortodox si sa se care de aici urgent.
    binenteles cu alta formulare dar acelas mesaj.

    Apreciază

    • daniel said, on octombrie 18, 2010 at 10:13 am

      Pai P(ersoana) F(izica) Daniel tocmai a primit titlul de Doctor Honorus Causa (din cate stiu eu e un titlu masonic) cum crezi ca ar iesi el sa faca o declaratie impotriva fratilor lui?

      Daniel

      Apreciază

  11. Mihai said, on octombrie 17, 2010 at 12:57 pm

    nu a iesit nimeni cu declaratie impotriva cip-urilor, daramite acum

    Apreciază

  12. dante said, on octombrie 17, 2010 at 3:34 pm

    Mirarea mea e: cum de nu e invitat si PF Daniel …sau o fi.

    Apreciază

  13. Ortodox pe stil vechi said, on octombrie 17, 2010 at 4:00 pm

    http://toaca.md/?&page=news&row_id=139
    exemplu la Moldoveni care stiu sa se regrupeze de invazia egumenista si de potopul Biometricilor sa lasam deoparte mandria si sa ne smerim ajutand pe toti din jurul nostru sa fim si noi anti Egumenisti si contra Actelor biometrice sa ne rugam unul pentru celalalt pentru a milostivi si Dumnezeu mila sa asupra celor ce al cauta pre dansul.Dumnezeu vrea Dragostea noastra sufleteasca alaturi de nadejde ,credinta ,smerenie rabdare si statornicie. Sa cautam la faptele cele bune sa punem inceput bun si sa lasam pre Dumnezeu sa faca voia sa prin inimile noastre cum zice „inima infranta si Smerita Dumnezeu nu o va urgisi” .Sa avem pacea lui Hristos launtrica si sa ne iubim aproapele .

    Apreciază

  14. Ortodox pe stil vechi said, on octombrie 17, 2010 at 6:37 pm

    http://www.mdn.md/index.php?view=viewarticle&articleid=5102
    http://www.toaca.md/?&page=news&row_id=138
    ce frumos merg preoti in fata cu icoanele luminoase .

    Apreciază

  15. Pr.Gabriel said, on octombrie 17, 2010 at 7:48 pm

    Tocmai la psihiatru e problema. Combinarea consultului cu medicatie „psihedelica” il pozitioneaz ape acesta in rolul samanului perfect.
    Oare nu faceau asa brahmanii si samanii indieni?

    Fac. de „psihologie” au ajuns sa fie facultati de oculta moderna, cu baze puternic ancorate in hindusim.
    Biserica, dintotdeauna, a vazut in coriferii „stiintelor psihologice” tiparul omului indracit.
    Parintii psihanalizei moderne, Jung, Guenon, sunt exemplu tipic de pagani asiatici cu practici hinduse in domeniul ocultismului.
    Intri crestin in fac. si iesi ateu militant.
    La Bucuresti, de ex., am stat de vb cu o absolventa, prof. de specialitate sunt atei sadea si salbatici, militanti feroce ai ateismului.
    Ii multumesc Domnului ca am reusit sa fac o tanara sa nu mearga acolo.
    Nu lasati tinerii sa mearga la astfel de cursuri care ii specializeaza in ocultism de tip hindus.

    Stiati ca la testele de „psihologie” care se dau in scoli profesorilor li se pun intrebari indecente? Si ca un profesor de religie are cel mai mic punctaj la astfel de teste, fiind catalogat ca „persoana cu dispozitii de auto condamnare”?
    Oare cum asa?

    Apreciază

  16. […] COMISIA TRILATERALA la Bucuresti – prima zi. Hal de articol in Romania Libera… […]

    Apreciază

  17. […] COMISIA TRILATERALA la Bucuresti – prima zi. Hal de articol in Romania Libera… […]

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.