SACCSIV – blog ortodox

VIDEO: Se inmultesc aparitiile UFO (OZN). Iata ultima, la New York

Posted in EXTRATERESTRI, OZN, UFO by saccsiv on octombrie 14, 2010

11 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. saccsiv said, on octombrie 14, 2010 at 1:43 pm

    Pentru o mai facila parcurgere a acestui blog, cititi va rog si “CUPRINS”:

    https://saccsiv.wordpress.com/about/

    Apreciază

    • marcela said, on octombrie 15, 2010 at 7:26 am

      in filmultetul de mai jos un ozn zboara in jurul turnurilor gemene in 11 09 2001 si aproape loveste un elicopter… no coment
      http//:www.youtube.com/watch?v=gQoJ5Qbjx_4

      Apreciază

  2. Ciprian said, on octombrie 14, 2010 at 2:17 pm

    Fix așa ceva am văzut și eu la noi iar când mi-am făcut cruce a luat-o la sănătoasa (era doar unul)…

    Cum spunem la cât mai multă lume ce ne paște? Ne-ar crede?

    Apreciază

  3. putereortodoxa said, on octombrie 14, 2010 at 2:41 pm

    Eu cred ca poate fi vorba despre nişte teste. [?]

    Apreciază

  4. Doru said, on octombrie 14, 2010 at 4:24 pm

    Eu nu cred ca este vorba de nimic neregizat ci tine totul de a obisnui masele cu ideea de fiinte inteligente din afara spatiului terestru;
    Ei fac acum cateva aparitii „surpriza” pentru a soca si a surprinde oamenii care privesc;

    Cartile sunt facute dinainte, Saccsiv tocmai a semnalat aceste lucruri la:

    https://saccsiv.wordpress.com/2010/09/28/in-asteptarea-dracilor-onu-va-desemna-un-responsabil-pentru-primirea-extraterestrilor/

    Si acum urmeaza noi sa facem legatura cu ce se intampla in culisele UNOOSA (UN Office for Outer Space Affairs)

    Un alt articol postat de Saccsiv este acesta:

    https://saccsiv.wordpress.com/2010/09/28/video-deja-se-vorbeste-mult-mai-serios-despre-ufo-ozn-120-de-fosti-militari-acuza-guvernul-sua-afirmand-ca-rachetele-nucleare-au-fost-urmarite-si-compromise-de-extraterestrii-cum-interpretam/

    Se pare ca se incearca inocularea ideii (ce e drept foarte veche) conform careia aceste fiinte extraterestre INTELIGENTE ne doresc noua binele si vor sa ne impiedice de la dezastre gen arme nucleare, intr-un cuvant ” vor sa avem PACE”

    Cu totii stim ca traim vremuri dificile cu amenintari din toate partile (spirituale, materiale, sanatate, siguranta, etc) amenintari arhidiscutate pe blogul saccsiv si cred ca mesajul lor este acesta: ca cineva „INTELIGENT” sa ofere „PACE” pe toate aceste planuri, de aceea au si pregatit un film cu pregatirea mentalului maselor, SKYLINE:

    Mesajul e evident, „Don’t look up! / Nu privi in sus!”
    Care este mesajul rapirii acelor oameni, nu stiu, ramane de analizat!

    Apreciază

  5. razvanrc said, on octombrie 14, 2010 at 5:19 pm

    Cand eram elev de liceu am avut ocazia sa discut cu un preot mai tanar despre religie si el mi-a zis ca Dumnezeu si ingerii pot fi asimilati unei civilizatii extraterestre care, in vremuri imemoriale, a adus viata inteligenta pe Terra si ca in viitor, asa cum se spune si in Biblie, Iisus se va intoarce probabil tot cu o nava spatiala.
    De ce acele nave trebuie sa fie ale „dracilor” cand ar putea la fel de bine sa fie ale trimisilor lui Iisus?

    Apreciază

    • emilian said, on octombrie 14, 2010 at 6:05 pm

      nu ai precizat daca acel preot era crestin ortodox sau nu. citeste te rog noul tetament si filocalia si o sa-ti dai seama ca IIsus nu are nici o legatura cu asa zisii extraterestri.

      Apreciază

    • tataia said, on octombrie 14, 2010 at 6:21 pm

      Ingerii lui Dumnezeu, dupa cum si dracii, care tot ingeri ai lui Dumnezeu au fost initial sint fiinte spirituale, au doar un corp eteric spiritual, nu au un corp fizic tridimensional ca al nostru. De aceea ei nu au nevoie de tehnologie si nave pentru a se deplasa. Daca unui credincios i se va arata un inger de-al lui Dumnezeu acesta nu va avea nevoie sa mimeze faptul ca se deplaseaza cu o nava supertehnologizata deoarece credinciosul stie ca ingerii lui Dumnezeu nu se deplaseaza cu nava. Daca insa un drac i se va arata unui necredincios pentru acesta ar fi convenabil sa mimeze faptul ca se deplaseaza cu o nava super tehnologizata pentru a atrage admiratia paminteanului pentru „fiintele mai inteligente si mai evoluate ca noi venite din spatiu”. Iar necredinciosului pentru simplul motiv ca el nu crede in Dumnezeu si in cuvintul scris al Bibliei, ii este mult mai usor sa creada in civilizatii extraterestre evoluate si tehnologizate pentru ca tehnologia este idolul la care se inchina lumea in ziua de azi. Dar sa ne intelegem aparitiile OZN nu sint nimic altceva decit manifestari demonice iar navele cu care calatoresc „extraterestrii” nu sint decit iluzii induse pe cale hipnotica de catre demoni. Daca ni s-ar arata ingerii lui Dumnezeu acestia nu ne-ar minti ca ei calatoresc in OZN-uri si detin tehnologie pentru simplul motiv ca acest lucru nu este adevarat. Teoriile cum ca Dumnezeu si IIsus fac parte dintr-o civilizatie extraterestra si vor reveni cu nave spatiale de tip OZN sint niste cit se poate de mari erezii. Imi pare rau sa spun dar acel preot era eretic rau. Problema grava este insa ca elitele planetare se straduiesc de zor sa ne convinga tocmai de aceste teorii eretice!

      Apreciază

      • acadennis said, on octombrie 15, 2010 at 12:49 pm

        Grey alien (tip ET) au fost creati pe pamant in laboratoarele din buncarele subterane din US. Acestia sunt calatorii din OZN-uri si fac parte din marele joc pus la cale de adevaratii maestrii – ingerii cazuti, care dupa cum scriai mai sus este adevarat.

        Apreciază

  6. ionut ignat said, on octombrie 14, 2010 at 5:21 pm

    au promovat fenomenul ufo si prin falsele descoperiri arheologice ale unor basoreliefuri mayase, in care imparatul lor era reprezentat cu casti si microfon ca ale pilotilor de avioane, elicoptere, etc.. vzusem chestia asta acum.. nu stiu ani in urma pe discovery sau ceva…. la vremea respectiva credeam minciunile astea si chiar ziceam..” uite domnule, extraterestrii sunt in contact cu oamenii de mii de ani” oare cate milioane de nefericiti cred in astea cum faceam si eu? eu zic ca multi

    Apreciază

  7. Sita Deasa said, on octombrie 16, 2010 at 4:41 pm

    pseudo OZN-urile de pe cer pot fi „fenomene spirituale” adica draci care se manifesta ca „ingeri de lumina” sau proiectii holografice realizate cu ajutorul satelitilor spatiali.

    nu este nici o coincidenta: acest fenomen a fost profetzit de un oficial guvernamental.

    este stiut faptul ca „elitele” au acces la satan prin vrajitorie si executa ordinele acestuia (vezi istoria Sf. Ciprian )

    Doamne Iisuse Hristoase Fiul lui Dumnezeu miluieste-ne pe noi!

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.