SACCSIV – blog ortodox

Radio LUCIFER Publishing Company …

Posted in ALICE BAILEY, LUCIFER, Lucis Trust, NEW AGE, NOUA ORDINE MONDIALA by saccsiv on octombrie 14, 2010

   Iata una din emisiuni:

   Alice Bailey este intemeietoarea Lucifer Publishing Company redenumita mai apoi Lucis Trust.

(Imagine preluata din articolul A New Age Simbol de pe site-ul oficial LUCIS TRUST)

   Lucis Trust este Non-Governmental Organization in cadrul Natiunilor Unite !!! La indicatia ei, in cladirea ONU se afla o camera de rugaciune cu insemnele acesteia, unde greii se aduna inaintea fiecarei sedinte generale:

   Cititi va rog de pe site-ul lor si:

The Esoteric Meaning of Lucifer

    Alte emisiuni gasiti la:

http://www.youtube.com/user/LucisTrust

   Despre radio, tot de pe site-ul lor:

http://www.lucistrust.org/en/productions/inner_sight

   Alice Bailey (1880–1949), initiatoarea amplei miscari new age, continuatoarea Theosophical Society ale carei baze au fost puse de catre Madame Blavatsky.  

   Sotul ei, Foster Bailey (1888 – 1977), a fost mason grad 32.

   Intre 1919 si 1949 a scris multe lucrari dictate de catre “maestri ai intelepciunii“, non oameni cica din zona Tibetului (de fapt draci). A considerat ca lucifer este un zeu al intelepciunii considerat pe nedrept de catre crestinism ca inger cazut.

   Un astfel de „sef secret „ non uman i-a dat in 1937 lui Bailey “Marea invocatie “. Aceasta a fost folosita inclusiv dupa evenimentele din 11.09.2001 de catre Findhorn Foundation (pe care o invoca de la infiintare ei). Este o invocatie folosita si de miscarea new age UFO.

   Findhorn Foundation a fost fondata in 1972. In 1997 devine membru Conference of Non-Governmental Organizations in Consultative Relationship with the United Nations (CONGO) si membru fondator al mai multor grupuri active in UN Headquarters, intre care amintim The Spiritual Caucus in al carei site oficial gasiti fotografia United Nations Meditation Room, camera de rugaciune de care aminteam mai sus si careia ii face propaganda.

   Cuvinte de lauda adresate camerei, precum unui templu, i-a adus si misticul Dag Hammarskjöld (1905–1961), al doilea Secretar General al Natiunilor Unite. Individul avea planuri marete cu ONU dar a murit intr-un accident neelucidat nici pana in zilele noastre.

   Alt greu al Natiunilor Unite, mare iubitor de draci este Robert Muller (1923-). Asistent al  Secretarului General de peste 40 de ani. Poreclit “filosoful“ UN pentru liniile directoare pe care le traseaza. E plin de idei despre guvernarea mondiala . Recunoaste ca este influentat de Alice Bailey pe care o admira caci a fost contactata de “maestri ai intelepciunii“ …

   Analistii fenomenului sunt de acord ca lucrarile lui Bailey, Rudolf Steiner (Thule Society din Germania, alta “fiica“ a Theosophical Society, care a fost piatra de temelie a Nationalsozialistische Arbeiterpartei a lui Hitler …) si ale Theosophy-ei in general au influentat crearea “ religiilor “ UFO, inclusiv Order of the Solar Temple.

   In lucrarea sa “The Externalization of the Hierarchy”, Alice Bailey scria:

   „NOUA ORDINE MONDIALA va recunoaste ca productia lumii, resursele naturale ale planetei si bogatiile sale nu apartin nici unei natiuni, ci vor fi impartasite tuturor. Nu vor mai exista natiuni la categoria „a avea” iar altele la polul opus. Printr-un proces echitabil si corect se va organiza distributia graului, al petrolului si a mineralelor, in functie de nevoile fiecarei natiuni si popor.Toate acestea vor fi stabilite in raport cu intregul planetar.”

   „NOUA ORDINE MONDIALA se va baza pe recunoasterea faptului ca toti oamenii sunt egali la origine, doar ca se afla la diferite stadii ale dezvoltarii evolutive. Integritatea personala, inteligenta, viziunea si experienta, la care se va aduaga si bunavointa, vor indica viitorii conducatori.”

   „NOUA ORDINE MONDIALA va fi fondata pe un sentiment de responsabilitate. Regula va fi „toti pentru unul si unul pentru toti

   „In perioada de pregatire a NOII ORDINI MONDIALE se va reglementa dezarmarea. Aceasta nu va fi optionala. Nici unei natiuni nu-i va fi permis sa produca echipamente in scopuri distructive sau sa violeze integritatea altei natiuni. „

   „NOUA ORDINE MONDIALA trebuie sa fie destinata pentru o lume care a trecut printr-o criza distrugatoare. NOUA ORDINE MONDIALA trebuie sa puna bazele pentru o viitoare lume, posibila doar dupa o perioada de timp de recuperare si reconstructie.”

   Cititi va rog si articolele:

IN ASTEPTAREA DRACILOR: ONU va desemna un responsabil pentru primirea EXTRATERESTRILOR

EXTRATERESTRII sunt DRACI. NEW AGE ii numeste SEFI SECRETI …

NAZISMUL (partea 1): religia nazismului, asemanari contemporane alarmante

Articolul zilei (27.05.2009) si completari utile despre NEW AGE si MASONERIE: „Obiectivul Patriarhului, acelasi cu al masoneriei: “Unitatea spirituala a lumii””

29 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. acadennis said, on octombrie 14, 2010 at 1:18 pm

    OFF TOPIC

    Separe ca in ultimul timp fenomenul OZN-urilor a luat amploare, stim deasemenea ca UN a si numit un ambasador, semn care arata ca suntem in ultima faza a proiectului Raza Albastra(Blue Beam).
    In urma cu cateva ore in Manhattan – New York OZN-urile difilau pe cer dand multimii un mare spectacol dar fara a fi detectate de autoritati.

    Video: Manhattan UFO baffles New York authorities
    Link:
    http://www.belfasttelegraph.co.uk/news/world-news/video-manhattan-ufo-baffles-new-york-authorities-14976771.html

    Apreciază

    • Ciprian said, on octombrie 14, 2010 at 1:25 pm

      Fix așa ceva am văzut și eu la noi iar când mi-am făcut cruce a luat-o la sănătoasa (era doar unul)…

      Cum spunem la cât mai multă lume ce ne paște? Ne-ar crede?

      Apreciază

    • saccsiv said, on octombrie 14, 2010 at 1:26 pm

      acadennis

      Nu e chiar off topic.

      Apreciază

      • IOAN said, on octombrie 14, 2010 at 1:36 pm

        SACCSIV….AI VĂZUT DIVERSIUNEA FĂCUTĂ de ELITELE M. PRIVIND SISTEMUL FISCAL. TOCMAI SA COMUNICAT FAPTUL CĂ SE VA INTRODUCE NOUA TEHNOLOGIE…adică SEMNĂTURA ELECTRONICĂ. TOATĂ INFRASTRUCTURA FISCALĂ VA TRECE LA SISTEMUL eROMANIA PE BAZA SEMNĂTURII ELECTRONICE.

        Apreciază

  2. altcineva said, on octombrie 14, 2010 at 6:50 pm

    “Domul Galilean este un centru în care creştinii în general, studenţii teologi şi preoţii în mod special, vor putea fi în legătură cu datina lui Israel. În felul acesta vor păşii pe urmele Sf.-lui Iustinianus, Orignas, precum şi a mai multor părinţi intemeietori ai bisericii creştine, ce s-au întors la rădăcinile Iudaice în scopul de a înţelege semnificaţia rugăciunii, a sărbătorilor şi a Liturgiei Iudaice” Această clădire ieşită din comun prin exteriorul şi măreţia ei (cam 1.200 m^2, construită în trei platforme pe creastea povârnişului de sud a muntelui (Har-Haoşher) “Muntele Fericirii”, având privind în jos, o privelişte spre Marea Galileei (Kineret), spre acea zonă în care cu vreo 2000 de ani în urmă, a activat IIsus, făcând principalele şi marile sale miracole.

    http://www.nicepps.ro/prezentare-powerpoint-domul-galilean-345.html

    Poate ca seamana intrucatva.

    Apreciază

  3. […] Radio LUCIFER Publishing Company … […]

    Apreciază

  4. […] Radio LUCIFER Publishing Company … […]

    Apreciază

  5. […] De la terenul pe care sta cladirea, ce a fost donat de familia Rockefeller si pana la influenta Lucifer Trust, tot ce e legat de Natiunile Unite emana vointa […]

    Apreciază

  6. […] stalpul new age Alice Bailey […]

    Apreciază

  7. […] Radio LUCIFER Publishing Company … […]

    Apreciază

  8. […] Radio LUCIFER Publishing Company … […]

    Apreciază

  9. […] Radio LUCIFER Publishing Company … […]

    Apreciază

  10. […] Radio LUCIFER Publishing Company… […]

    Apreciază

  11. […] Radio LUCIFER Publishing Company… […]

    Apreciază

  12. […] Radio LUCIFER Publishing Company… […]

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.