SACCSIV – blog ortodox

VIDEO: SERBIA – Ciocniri violente intre politie si manifentantii anti gay

Posted in GAY, HOMOSEXUALITATE, SERBIA, SODOMIE by saccsiv on octombrie 11, 2010

   Citez din articolul 141 de persoane ranite, 207 arestate la protestele la marsul gay din Belgrad (Video):

   Aproape 6.000 de persoane care au participat la marsul gay din Belgrad, duminica, s-au ciocnit cu fortele de ordine. 141 de persoane au fost ranite si 207 luate la sectiile de politie pentru a fi chestionate, potrivit unei declaratii de luni a ministrului sarb de Interne.
   Aproape 1.000 de cetateni si oficiali locali si internationali au luat parte la parada Gay Pride de duminica, potrivit EMG.
   Declaratia mai arata si ca 124 de ofiteri de politie si 17 protestatari au suferi rani usoare sau severe in timpul manifestatiilor. Ministrul Sanatatii, Tomica Milosavljevic, a declarat ca trei persoane, doi civili si un politist, au fost spitalizate.
   Politia a retinut in total 207 persoane, dintre care 100 au fost arestate pentru comportament neadecvat si distrugere a proprietatii.
   Politistii au fost nevoiti sa foloseasca gazele lacrimogene impotriva menifestantilor, care au atacat fortele de ordine cu cocktailuri Molotov si pietre.
   Protestatarii, care nu au reusit sa strapunga cordonul format de politisti in jurul participantilor la marsul gay, au incendiat birourile Partidului Democrat.
   Aceasta este prima parada a homosexualilor in Serbia dupa ce un mars organizat in 2001 s-a soldat cu ciocniri violente provocate de extremistii de dreapta.

   Comentariu saccsiv:

   In toamna anului 2004, un imens scandal bulversa scena politica europeana. Rocco Buttiglione, candidatul nominalizat de presedintele Comisiei Europene, José Manuel Barroso, pentru portofoliul Justiţiei, Libertatii si Securitătii, era respins de una din comisiile Parlamentului European, pe motiv ca este mult prea conservator. In viziunea grupurilor euro-parlamentarilor socialisti si ecologisti, “vina” lui Buttiglione, un catolic practicant, a fost afirmatia facuta in cadrul audierilor cum că homosexualitatea este un pacat. Confruntat cu opozitia furibunda a majoritatii Parlamentului European, care a ameninţat cu un vot de blam la adresa intregii Comisii, Barroso a retras candidatura lui Buttiglione. In locul acestuia, Italia l-a nominalizat pe ministrul de externe Franco Frattini, si se parea că toate controversele vor fi date repede uitarii.

   Inainte insa de a pleca de la Bruxelles, Buttiglione a aruncat bomba, acuzandu-l pe inlocuitorul sau de apartenenta la o societate secreta. In momentul felicitarii pentru candidatura lui Frattini la postul de comisar european, politicanul crestin-democrat a afirmat:

   ” Sper ca audierile lui sa mearga bine si nimeni sa nu il întrebe daca este francmason. ”.

   Ulterior, in cadrul unei dezbateri desfaşurate la Milano, Buttiglione a spus despre principiul dupa care functioneaza institutiile europene

   “Uniunea Europeana se indreapta spre un totalitarism care doreste sa devina o religie de stat, o religie ateista, nihilista – o religie, care va deveni obligatorie pentru toti.„ 

   Cititi va rog si:

UNIUNEA EUROPEANA si BABILONUL CEL MARE , mama desfrânatelor şi a urâciunilor pământului

   Niste unii vor sa alature Serbia la marea hora a popoarelor „fericite” si demonocrate. Dar nu oricum, ci prin indeplinirea unor conditii, intre care si atingerea acelui nivel de deschidere, in care toti cetatenii ei sa se bucure si sa aplaude coloratele marsuri ale gaozarilor …

    Cititi va rog si:

Detalii despre greii ce sustin homosexualitatea

Un răspuns

Subscribe to comments with RSS.

  1. saccsiv said, on octombrie 11, 2010 at 9:43 am

    Pentru o mai facila parcurgere a acestui blog, cititi va rog si “CUPRINS”:

    https://saccsiv.wordpress.com/about/

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: