SACCSIV – blog ortodox

In IAURTURILE actuale se introduc bacterii din FLORA VAGINALA SI RECTALA?

Posted in IAURT by saccsiv on octombrie 9, 2010

   Citez din Iaurturile probiotice. Flora vaginala si rectala va saluta. Pofta buna:

   Putina lume stie ce mananca. Si mai putina lume citeste ambalajul la ce mananca. Iar si mai putine lume are notiuni de microbiologie.
   Iaurturile probiotice – inventia concernelor americane – spre exemplu, contin bacterii care nu au fost folosite inainte nicioodata in alimentatie. Una din acestee bacterii este specia „Bifidobacterium bifidum”
   Aceste bacterii se gasesc de fapt de obicei in flora vaginala, in rect, si in tractul uro-genital, in excremente de porci si alte animale. Aceste bacterii nu sunt prezente in mod normal niciodata in intestinele subtiri, in stomac sau in gura, in afara ca omul a facut contact direct cu cele de mai sus.
   Aceste bacterii bifide nu supravietuiesc de regula acidul din stomac atunci cand sunt ingurgitate pentru a nu perclita flora din intestine, in special din cel subtire.
   Concernele nu numai ca ni le-au introdus in iaurturi, insa mai le-au si modificat genetic ca sa supravietuisca acidul din stomac. De aici se vede si reavointa si perversitatea celor care le-au designed pentru consumul inconstient al umanitatii moderne.
   Prin intermediul iaurtului „probiotic” folosit ca un cal troian microbilogic aceste bacterii vaginale si fecale modificate genetic ajung in intestinul subtire al omului. Si acest lucru care duce automat la tot felul de probleme ulterioare caci prin ele se schimba automat flora naturala care este inlocuita cu o flora tipic vaginala. Danone & Co va creeaza deci un fel de flora vaginala in intestine, ceva contrar naturii umane si cu efecte nocive pt. sanatate.
   Cunoscutul specialsist in technica alimentara Udo Pollmer, care apare des la televiziunea germana ca specialist in domeniu pe teme de aleimentatie, a facut cunoscut acest fapt in una din cartile sale. Insa cui ii pasa, putini stiu inca.
   La televizor el insa nu poate vorbi de asa ceva si nici nu este intrebat. Nu.-i de mirare la cat se castiga cu reclama la iaurturile probiotice de catre posturile de televiziune. Cum sa-ti alungi clientii ?
   Citatul din carte cu privire la acest truc si dauna aduse de consumul de probiotice este aici in limba germana pt. cine stie:
http://www.wahrheitssuche.org/probiotische-bakterien.html
   „Bacteriile profane de iaurt insa nu au obiceriul sa se lipeasca de peretii intestinelor caci ele traiesc din lapte proaspat si nu din lucrurile digerate. Pe de alta parte bacterrile probiotice nu sunt in stare sa faca lapte gros caci aceasta sarcina o au bacteriile lactoacide. De aceea pertioasele bacteri (probiotice) se introduc amesteca pe alta cale, ulterior, in iaurtul deja fermentat.” (Udo Polmmer)
   „Bacterii din fecale, din secretii vaginale sau din bacterii care au fost izolate vreodata la pacienti, bacterii care dupa microbiologul alimentar Prof. Michael Teuber reprezinta noi specii. Bacterii la care lucreaza si tehnologii genetici, care provin din fecale de porc sau din intestine de sobolani. Bacterii a caror specie nici nu este definita clar si care au fost testate fara scrupule si la sugari. Aici trebuie specificat ca bacteriile bifide pot di si patogene, asa cum avertizeaza specialistul elvetian. Une bacterii bifide pot provoca carii si chiar meningita” (Udo Polmmer)
   Deci aceste bacterii nici macar nu pot produce iart din lapte ! Ele sunt amestecate in iaurt dupa ce acesta a fermantat.
   „Consumul produselor probiotice pot deci sa afecteze flora intestinala. Pentru microbiologi acest lucru nu este o surpriza.
   La urma urmei nici o bacterie nu are chef sa se lupte cu alti patogeni. Bacteriile se cearta mai degraba cu rudelele lor,c are au aceleasi preferinte alimentare la trocul cu mancare. Si intradevar, indicii despre efectul nociv al produselor probiotice nu lipsesc. In anul 2000 presa germana scria „iaurturile probiotice pot periclita viata.” Cauza acestor scandaluri era un congres medicinal in Birmingham unde imunologul vienez Dr. Wolfgang Graninger isi prezentase rezultatele cercetarilor. Conform acestora, iaurturile probiotice pot duce la persoanele cu sistemul imunitar slabit la boli periculaose ca meningita, penumonie sau septicemie. La acest congers a fost prezentat cazul unui diabetic mai in varsta care a primit de la consumul de probiotcie un abces la ficat si care a putut fi salvat doar prin operatue. Seful spitalului vienez, Dr. Elisabeth Pittermann a scos dupa aceasta intamplare iaurturile probiotice din menu-ul spitalului. Firma Scheitz din Andechs care produce iaurturi ecologice a eliminat bacteriile probiotice din lista de ingrediente. Cine vinde cu placere produse care contin bacterii, care atunci cand sunt gasite de specialistii in igiena reprezinta o dovada de contaminare fecala ?”(Udo Polmmer)
   Problema si mai mare este ca de la introducerea „proboticelor” concernele au convins, incetul cu incetul, ori prin persuativitatea tipic americana ori prin pretul mai ieftin al culturilor acestea, cam toti producatorii de iaurturi – indiferent ca este probitic sau nu – sa foloseasca tot aceste bacterii nocive la preparat iaurtul – asa ca este greu de gasit inca un iaurt natural facut cu bacterii traditionale. Bacteriile traditionale folosite la facut iaurtul proveneau inainte de la vitel sau vaca. Dupa Pollmer ele se numesc Streptococcus thermophilus si Lactobacillus bulgaricus.
   In Germania este acum foarte greu de gasit un iaurt care sa nu aiba culturi bifide.
Cu alte cuvine este greu de gasit un iaurt care nu este produs din bacterii vaginale si fecale.
   Mancam caca…fara sa stim, fiindca ii credem orbeste pe cei care fac reclama la TV.
   Asta e.
   In Google este intre timp extrem de greu de gasit un articol din care sa reiasa evident ceea ce acum cateva decenii era bine cunoscut despre aceste bacterii, insa daca cititi carti mai vechi sau cautati cu grija puteti vedea ca aceste bacterii nu au nimic de aface nici cu iartul, nici cu intestinele si ca fac cu adevarat parte din flora altor organe. Toate articolele moi despre aceaste bacterie mint cu nerusinare sau au preluat minciuna de la altii.
   De exemplu mai jos, o firma vinde un product cu aceleasi bacterii bifide pt. flora vaginala, idem cu cele care se gasesc si in iarurturile probiotice de la Danone & Co. In general se stie sau cel putin stia ca flora vaginala si cea din intestine este complet diametrala. Insa in ziua de azi cine mai gandeste ? Toata lumea crede. Cam orbeste.
Daca cineva acelasi bacterii pt. stomac si pt. vagin, ceva trebuie sa fie gresit, nu credeti ?
   Mai jos, alb pe negru.
http://www.iherb.com/renew-life-ultimate-flora-vaginal-support-30-capsules-ice/13115?at=0
   Ultimate Flora Vaginal Support Formula contains 50 Billion active probiotic organisms, which are natural residents of the healthy urogenital tract (vagina and urinary tract).
   Ultimate Flora Vaginal Support Formula contains 45 billion Lactobacilli and 5 billion Bifidobacteria. Lactobacilli are the most prevalent beneficial bacteria found in the urogenital tract, with lesser numbers of Bifidobacteria. Lactobacilli produce compounds and acids that help to fight the growth of harmful bacteria and yeast.*
The urogenital tract is second only to the colon in the number of bacterial residents, and many people experience yeast infections and urinary tract issues when the beneficial bacteria become unbalanced.*
   The high concentration of probiotics in Ultimate Flora Vaginal Support Formula is designed to help maintain a healthy balance of vaginal and urinary tract bacteria”

   Comentariu saccsiv:

   Nu ma pricep. In diverse forme, materialul de mai sus circula intens pe net, fiind preluat si de multe bloguri. Asa ca l-am postat si eu, in speranta cu cei mai priceputi vor comenta si poate ne vom dumiri.

31 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. saccsiv said, on octombrie 9, 2010 at 6:30 pm

    Pentru o mai facila parcurgere a acestui blog, cititi va rog si “CUPRINS”:

    https://saccsiv.wordpress.com/about/

    Apreciază

  2. ionut ignat said, on octombrie 9, 2010 at 7:16 pm

    taranii din piete au fost interzisi la a mai vinde lapte proaspat de vacuta, prin diferite legi locale sau nationale tocmai pentru a proteja corporatiile astea nenorocite-slugi ale lanturlor de supermaketuri. nenea saccsiv iti multumesc pentru acest articol si tocmai mi-am dat seama de un lucru simplu: ce bine ar fi daca am putea SA NU CUMPARAM NICUN PRODUS ALIMENTAR CARIUA I SE FACE RECLAMA IN MASS MEDIA! sunt metodele LOR de a ne mai infesta un pic organismul si asa bombardat zilnic cu mizerii. cum traiau strabunicii nosrti – alimentar vorbind – asa ar trebui sa facem si noi. dar pare cam greu…

    Apreciază

  3. Ciprian said, on octombrie 9, 2010 at 7:18 pm

    Dragii mei cu alte cuvinte facem sex oral și mâncăm căcat fără să știm… ne spurcă ăștia pe banii noștri… îmi vine în minte acum profeția lui Mitar Tarabic …

    Mai sunt trei cercuri vicioase:
    1. lipsa grăsimilor naturale din lapte duce la o proasta sintetizare a vitaminei D care se ocupă cu imunizarea deci mănânci lapte degresat/pasteurizat degeaba, nu are calități nutritive, se leagă oarecum cu epidemiile de gripă … a se vedea și profetia din Biblie unde mănânci de la 70 de bucătari dar nu te saturi… sugestiv nu e așa?!?
    2. perversinile sexuale printre care și sexul oral generează cancer (a se citi Familia Ortodoxa nr.8/2010)… aceleași bacterii din vagin le găsim în mâncare… să fie o coincidență?!?
    3. mâncarea deosebit de ieftină a marilor companii duce la falimentarea micilor producători oricât ar fredona ei că se preocupă de IMM-uri nu o fac, este un circ de unde și actuala criză

    Să ne reamintim că toate le tragem ca urmare a păcatelor noastre, vă rog citiți Despre necazurile oamenilor a Parintelui Arsenie Boca (6 broșurele mici) și vă chem să facem pocăință (taină Ortodoxă) prin spovedanie sinceră după îndreptar la duhovnic (dacă nu avem să ne găsim unul) și respectarea învățăturilor ortodoxe dacă mai vrem să vedem pace pe pământ și în sufletele noastre. Doamne Ajută-ne!

    Apreciază

  4. victor said, on octombrie 9, 2010 at 8:37 pm

    E vorba doar de iaurturile cu probiotice, biffidus si alte mizerii de genul. Produse in principal de Danone. Ce mai sigur e sa cumparati lapte de la tarani sau din surse sigure si sa va faceti iaurtul acasa. Sau daca nu aveti posibilitatea asta, cumparati macar de la firmele romanesti (de preferat sa evitati firmelel mari).

    Apreciază

  5. a4m said, on octombrie 9, 2010 at 9:41 pm

    am renuntat de mult sa cumpar lactate din magazine sau, mai nou, automate pt lapte…. de ce sa dau 1-2 lei pe un iaurt de 100gr de la danone, cand pot sa cumpar lapte gras, natural, de vaca, de la tarani, cu 2 lei/litru (in timp ce in magazine gaseti lapte artificial si superpasteurizat la pret dublu) ? beau lapte dulce (de la tarani) sau imi fac lapte batut si fac si economie si mananc sanatos… mi-am facut chiar si branza fina si cremoasa ce poate fi unsa pe paine in loc de almette sau alte asemenea otravuri…
    mai greu e cu mezelurile si carnea, caci nu ai cum sa cumperi carne adevarata daca nu stai la tara (sa ai vecini de unde sa cumperi carne, loc de taiat porc sau de crescut animale)

    Apreciază

  6. ingrid said, on octombrie 9, 2010 at 9:56 pm

    Multumesc de informatie. Nu sunt mare consumatoare de lactate, dar e bine de stiut.

    Apreciază

  7. dac12 said, on octombrie 10, 2010 at 5:46 am

    e de tinut minte. multumesc si cu ocazia asta va trec la blogroll daca nu e cu suparare.o duminica cum v-o doriti!

    Apreciază

  8. acadennis said, on octombrie 10, 2010 at 8:50 am

    mmda – informatia e autentica

    Lactobacillus acidophilus (meaning acid-loving milk-bacterium) is a species in the genus Lactobacillus. L. acidophilus is a homo-fermentative species, fermenting sugars into lactic acid, which grows readily at rather low pH values (below pH 5.0) and has an optimum growth temperature of 30 °C (86 °F)[citation needed]. L. acidophilus occurs naturally in the human and animal gastrointestinal tract, mouth, and vagina.[1]. Some strains of L. acidophilus may be considered to have probiotic characteristics [2]. These strains are commercially used in many dairy products, sometimes together with S. salivarius ssp. thermophilus and Lactobacillus delbrueckii ssp. bulgaricus in the production of acidophilus-type yogurt.

    Apreciază

  9. acadennis said, on octombrie 10, 2010 at 8:54 am

    Bifidobacterium is a genus of Gram-positive, non-motile, often branched anaerobic bacteria inhabiting the gastrointestinal tract and vagina[1][2]. Bifidobacteria are one of the major genera of bacteria that make up the gut flora, the bacteria that reside in the colon. Bifidobacteria aid in digestion, are associated with a lower incidence of allergies [3] and also prevent some forms of tumor growth [4]. Some bifidobacteria are used as probiotics.

    Apreciază

  10. razvanrc said, on octombrie 10, 2010 at 9:20 am

    Multumesc pentru articol dle Saccsiv. Oricum nu prea eram un fan al Danone si al iaurturilor lor, acum cu siguranta nu am sa mai pun gura pe asa ceva. In Carrefour sau Real sunt promotii peste promotii la Danone sau Activia. Oamenii habar nu au ce baga in ei.

    Apreciază

  11. eliza said, on octombrie 10, 2010 at 9:58 am

    Tot pe aceasta tema avemsi: Carmin – colorant produs din pulberea obţinută prin zdrobirea femelei unei insecte numite: coşenilă (coccus cacti) originară din Mexic sau din ouale (gogoşi de coşenilă) acesteia; a fost folosit de secole ca un colorant natural în ţesătorii; în prezent este folosit şi în alimentaţie, în industria cărnii, sau în patiserie. Este de un galben-portocaliu, în special rosu, mov sau roz. Se mai obţine şi din planta numită cârmâz (phytolacca decandra).
    carmin
    Problema este că unii oameni sunt extrem de alergici la acidul carminic pe care îl contine colorantul. Acest lucru a fost remarcat în 1998 în urma unor plângeri ale pasagerilor care consumau produse alimentare continând carmin, servite în timpul călătoriilor cu avionul.
    FDA a cerut rapoarte asupra acestui “colorant adăugat”, în urma plângerilor consumatorilor de produse care conţin carmin. FDA a încercat să interzică acest produs dar CSPIS a replicat că acest colorant este benefic pentru cei care sunt la o dietă ori pentru cei care au un regim de viaţă deosebit, cum ar fi: musulmanii, evreii sau vegetarienii.

    În prezent carminul este ascuns sub denumiri gen “culoare adăugată” sau “colorant artificial“. Prin lege, producătorii sunt nevoiţi să tipărească pe ambalaj dacă produsul conţine carmin de provenienţă naturală (din coşenilă) sau obţinut pe cale sintetică; din păcate mulţi producatori scriu doar: “conţine carmin” (la carne tocată, jeleuri, prăjituri ş.a.). Atât FDA cât şi CSPIS declară că nu vor elimina total folosirea carminului până nu se aduc dovezi clare că reacţiile alergice de care se plâng consumatorii sunt produse de acest colorant.
    Ideea e ca vor sa ne spurce si prin asta!

    Apreciază

    • Ciprian said, on octombrie 10, 2010 at 5:02 pm

      Mare spurcare… mă pun în pielea cuiva care vrea să fie lactovegetarian (e și o treaptă a postului nemâncarea de carne în zilele de dulce) și care mănâncă iaurt cu insecte… de fapt se spurcă…. chiar am luat capacul unui danone delicios (PE CARE NU EU ÎL CUMPĂR, DAR BUNICII ÎL CUMPĂRĂ NEPOȚILOR PENTRU CĂ BUNICII NU VOR SĂ PRICEAPĂ ȘI MĂ FAC PARANOIC) și ghiciți ce scrie….colorant natural: carmin (pe lângă multe altele). După cum am mai spus ne spurcă aștia pe banii noștri. Eu am senzația foarte amară, de când am început să pricep ce se petrece, că trăiesc ceea ce scrie la Biblie că mama va vine pe fiu, fratele pe soră etc în sensul că eu spun bunicilor să nu mai cumpere spurcăciuni dar mă trezesc asediat de cadouri pentru copii precum prodse disney, mingi cu hannah, cu cap de mort, cu omul paianjen, iaurturi spurcate care la insistențele micuților sau chiar fără ele le cumpără. Da, ne vând ai noștri băgând păcatul în propria casă… E crunt că nu vor să priceapă, de aceea va trimite Dumnezeu mânia sa pe Pământ să ne mai ferească de atâta spurcăciune…

      Apreciază

  12. Radu said, on octombrie 10, 2010 at 10:41 am

    Va pot spune sigur ca e vorba ce aceleasi bacterii. Adica cele din iaurt cu cele din tractul intestinal. Sigur 100%.
    Dar nu pot spune daca sunt colectate din tractul intestinal al omului sau al unor animale. Asta nu stiu. O sa intreb si va zic.

    Apreciază

  13. Radu said, on octombrie 10, 2010 at 10:52 am

    Tot la capitolul otraviri:
    http://bataiosu.wordpress.com/2010/10/09/opt-ani-de-cand-guvernele-incepand-cu-guvernul-nastase-ne-otravesc-cu-cianuri/
    Saccsiv, am facut schimb de linkuri intre voi la comentarii, caci amandoua articolele mi se par interesante.

    Apreciază

  14. adriana said, on octombrie 10, 2010 at 5:17 pm

    http://www.paginamedicala.ro/boli-afectiuni/Suprapopularea-bacteriana-intestinala_476/

    „La nastere nu sunt bacterii in tractul digestiv. In timpul nasterii bacteriile din colonul mamei si vagin sunt inghitite de nou-nascut, iar in citeva luni populeaza tractul digestiv al acestuia.
    Relatia dintre bacteriile intestinale normale si gazda lor umana este complexa. Este una de tip simbiotic, adica ambele parti beneficiaza una de pe urma celeilalte. Bacteriile beneficiaza de mediul cald, umed, intunecos si cu o abundenta de nutrienti. Omul are la rindul lui anumite beneficii. De exemplu bacteriile stimuleaza cresterea mucoasei intestinale si dezvoltarea sistemului imun digestiv. Ele previn colonizarea intestinului cu alte bacterii patogene. Produc vitamina K care este absorbita si folosita de gazda. Bacteriile sunt importante si pentru actiunea lor prokinetica asupra intestinului.
    Exista un echilibru delicat intre bacterii si gazda lor umana. Tractul gastrointestinal, in mod particular intestinul subtire contine un sistem imunitar bine dezvoltat. Acesta protejeaza de bolile determinate de bacterii, virusuri si paraziti. Sistemul imun nu ataca bacteriile normale ci doar pe cele care determina boli. Acesta a devenit tolerant fata de ele.
    Intestinul are alte metode pentru a se proteja de bacteriile normale si patogene. Activitatea musculara mentine numarul bacteriilor la un nivel redus. Mucusul secretat de mucoasa acopera mucoasa si previne distrugerea ei determinata de contactul cu bacteriile. Intestinul secreta Ac care pot bloca si ucide bacteriile si substantele care predispun la inmultirea acestora.
    Mucoasa intestinala produce receptori pentru substantele toxice produse de bacterii pentru a preveni instalarea efectului lor toxic.
    Acidul gastric reduce flora anaeroba a tractului intestinal superior.
    Flora intestinala normala este formata predominant din Lactobacillus, care protejeaza fata de suprapopularea cu alte bacterii printrun pH scazut.”

    Sper sa aveti rabdare sa cititi si restul…

    Problema mancatului de „caca si pipi” din diversele preparate lactate este falsa, deoarece asta facem in fiecare zi, inspirand si inghitind particule fine de praf, care contin, evident, si resturi de toate felurile. Inclusiv oua de paraziti. Nicio fiinta vie nu este „sterila” (adica fara microorganisme)… Poate aveti curiozitatea sa luati niste mostre de pe produsele preparate „taraneste”, dupa toate regulile traditiei… Deci nu aceasta este problema. Cat priveste carminul, este adevarat ca unii sunt alergici la compusii chimici din acest preparat, dupa cum altii se vindeca de boli groaznice cu preparate din insecte. Toti suntem alergici la ceva. Eu, de exemplu, sunt alergica la prostie… Nu si la a mea, evident…

    Apreciază

    • saccsiv said, on octombrie 10, 2010 at 5:48 pm

      Adriana

      Asadar, esti alergica la prostie, Dar nu la a ta, desigur. Ai terminat gretos, fata mea. De ce atata fudulie? Eu am propus spre dezbatere un material, iar tu ce faci?

      Ai scris mult, ca sa dovedesti ce anume? Caci la problema esentiala, n-ai raspuns. Prin urmare, de ce consideri tu ca se introduc voit acele bacterii? Cel care a scris materialul, poate bate campii, poate nu. A aratat insa motivul pentru care el considera ca sunt nocive. Poti punctual sa-l contrazici?

      „Argumentul” tau ca oricum in fiecare zi inghitim sau inhalam tot felul de chestii, este o prostie. Caci nu putem inghiti orice si in orice cantitati, deoarece ne putem imbolnavi.

      Apreciază

      • adriana said, on decembrie 23, 2010 at 11:45 am

        Era doar o gluma… Incercam sa spun ca imi recunosc prostia, dar ca nu am „darul” de a reactiona in mod alergic la ea… Nu stiu unde e fudulia… De scris, nu am scris eu, ci am citat dintr-un articol, al carui link este chiar la inceput.
        Probabil ca as face mai bine sa nu mai intru in „polemici” care nu duc la nimic. Eu sunt un om vesel, ma bucur de viata pe care am primit-o in dar si imi place sa cred ca tot ce mi se intampla are un scop.
        E prima data cand sunt taxata cu atata violenta si, intr-adevar, misoginism, cum spune „agerstress”, pentru incercarea de a lamuri o problema in mod echilibrat, nu in maniera OTV.
        In alta ordine de idei, ma bucur ca, in sfarsit, dupa insistente ce, probabil, au trecut neobservate (pentru ca veneau din partea unei femei? :)), a aparut pe acest blog si linkul catre „Holocaustul rosu” al d-lui Matrescu. La sugestiile acestea nu mi-ati raspuns deloc – probabil ca nu eram suficient de proasta…

        Apreciază

    • Ciprian said, on octombrie 11, 2010 at 3:36 am

      Nu consideri că una e să le iei de la propria mamă și alta e să le îngurgitezi de la tot felul de „mame” necunoscute de origine animală?!? Mă întreb oare de ce înainte de 89 puteai vizita orice fabrică să vezi procesul tehnologic iar acum… oha toate sunt atât de private că dacă nu ai o treabă bine definită nici nu poți trece dintr-o parte în alta nici măcar ca angajat…. am ajuns să ne temem și de propria umbră în propria companie, în propria țară… Aș începe să merg pe principiul unde nu cunosc producătorul și nu am vizitat locul să nu mănânc, prea ne luăm după reclame dar uite unde am ajuns… slabi, flămânzi și goi deși le avem pe toate, nimic nu mai are valoarea de altă dată, nimic nu mai ne satisface, s-a luat bucuria de la noi, bucuria de a fi liberi, de a te bucura pentru puțin și de a mulțumi Lui Dumnezeu pentru tot și toate. Doamne Ajută!

      Apreciază

    • agerstress said, on decembrie 19, 2010 at 8:44 pm

      „Eu, de exemplu, sunt alergica la prostie… Nu si la a mea, evident…”

      … de’aia nu doare ca daca ar durea… 😀 😀 😀
      Scuze, nu vreau sa fiu misogin dar trebuie sa recunosti aspectul comic al situatiei… Iar noi suntem romani si cand e vorba de simtul umorului ai nimerit poporul potrivit.

      Apreciază

  15. adriana said, on octombrie 10, 2010 at 5:20 pm

    scuze, am uitat sa adaug un mic amanunt – sunt biolog…

    Apreciază

    • acadennis said, on octombrie 10, 2010 at 6:25 pm

      Deci ai ai studiat sub educatia – UN – Lucis Trust – Alice Bailey ca-si noi toti – mai mult sau mai putin, doar ca tu inca nu ti-ai deschis ochii.
      Poate sustii ca si GM[(Genetically modified) food] este ok in termeni biologici:)

      Apreciază

    • Iustina said, on decembrie 19, 2010 at 2:25 pm

      Sa fiti sanatoasa si sa va faceti meseria!
      Spuneti ca pruncul ia bacteriile, in timpul nasterii de la mama. Dar cei care se nasc prin cezariana si nu mai trec prin vaginul mamei cum se imunizeaza? Teoria dumneavoastra e un pic suspecta si fara argumente forte. A fi biolog nu va gireaza in tot ce inseamna stiinta. Poate va place danone…Pofta buna!

      Apreciază

  16. Pr.Gabriel said, on octombrie 10, 2010 at 5:38 pm

    Asta e o batjocorire si o hula adusa persoanei umane, icoanei lui Dumnezeu.
    Parca e facuta „comandat”. Mancam ramasite animale, ne spalam trupurile cu sapunuri si creme colagenice extrase din „resturi de copii avortati sau placente”, bem apa infectata cu fluoruri, respiram aer contaminat cu oxizi de furnale, mancam mancarui pline de otravuri.
    Nici nu-i de mirare ca trupurile noastre miros urat, iar altele cand se dezgroapa la 7 ani, sunt conservate aproape „perfect”, incat nici nu mai stii daca a fost indracit sau „sfant”.
    Nici in mormant nu ne lasa linistiti corifeii lumii acesteia.
    Cu adevarat lucrare satanica.
    Toate aceste elemente combinate actioneaza direct asupra dispozitiilor noastre launtrice prin destabilizrea functiilor celulei nervoase.
    Ne mai intrebam de ce suntem furiosi la Sf.Slujbe, nu avem stare nici 3 min sa stam in genunchi, ni se imprastie mintea sau ne chinuie stomacul de dorinta de a-si lua o portie cu E-uri.
    Nu vedeti ca este o actiune satanica de dezradacinare a omului din Biserica?

    Apreciază

    • Ciprian said, on octombrie 10, 2010 at 6:40 pm

      Mda și pare că se intensifică după o agendă binestabilită…să conștinetizăm armele noastre de luptă: Numele Mântuitorului, Numele Maicii Domnului, Sfânta cruce, smerenia și spovedania după îndrumar cu căință (nu zic pocăință din motive de comfuzie cu sectarii) sinceră, din inimă. Să consumăm numai produse de la țărani. Să chemăm tot neamul la spovedanie în cadrul Ortodoxiei câți mai suntem și să renunțăm la păcat, poate se va îndura Bunul Dumnezeu de noi. Doamne Ajută!

      Apreciază

    • agerstress said, on decembrie 19, 2010 at 10:03 pm

      Nu ceea ce baga in gura il spurca pe om ci ceea ce scoate omul din gura. Daca mancam ceva necurat, cu voie sau fara voie; cu stiinta sau fara stiinta acestea vor ajunge in final la hazna in schimb exprimarea verbala a unor ganduri spurcate (ceea ce scoate omul pe gura) poate spurca sufletul acelui om.
      In lumea materiala nu exista ceva care sa poata spurca sfintenia sau icoanele (inclusiv cea vie facuta de Dumnezeu Insusi dupa chipul si asemanarea Sa – omul). Ceea ce consideram noi spurcat altor vietati le este hrana. Cu totul altceva este in cazul necuratiei din duh. Nici aceea nu poate spurca sfintenia ci doar va provoca lipsire de sfintenie pentru duhul / omul respectiv.
      O cu totul alta situatie este in cazul otravirii sau a intoxicarii pe cale alimentara (sau pe alte cai) sub diverse forme care are ca efect imbolnavirea, moartea sau afectarea puterii de discernamant (temporar sau permanent) a omului desi nici macar aceste otravuri nu au efect acolo unde este sfintenie si credinta, dar unde nu este atata cat ar trebui… De lucrurile care provoaca asa ceva trebuie sa ne ferim, fireste si e din ce in ce mai greu.

      Ca fapt divers: Daca ati baut vreodata (sau ati pus in mancare) apa de la robinet v-ati gandit cumva si la cel care-si are WC-ul (canalizarea) mai la deal pe sursa de apa? Dar la cei care deverseaza tot felul de substante?
      Mustele care se mai aseaza uneori pe alimente oricat de mult incercam sa le ferim nu s-au mai asezat si pe alte „materiale”? si ar fi nenumarate exemple de la viermii din visinele care ajung dulceata la sfaiogii din cereale care ajung faina sau la sobolanii care raman blocati prin instalatiile industriale de tocat carne si ajung mezeluri sau la bacteriile care se inmultesc in instalatiile de muls automat, s.a.m.d.
      Faina de oase folosita in industria zaharului pe care-l punem noi in alimente de post?…

      In legatura cu articolul,
      In general, atunci cand productia de alimente devine o afacere grija pentru calitate si igiena va fi rapid inlocuita de grija pentru profit si de aici urmatorul pas in nesimtirea capitalista: profit cu price pret indiferent ce se va intampla cu „beneficiarul” alimentelor produse. Asta e una dintre fetele malefice ale capitalismului (si nu numai…).

      Incercati pe cat posibil sa va feriti de alimente procesate industrial. Atunci cand strainii se ofera sa ne hraneasca, sa ne administreze apele si sa controleze si productia de alte bauturi, atunci cand strainii ne controleaza si industria farmaceutica sau treptat, treptat intreg sistemul medical… avem o vulnerabilitate strategica deosebit de garva la nivel de tara.

      Apreciază

  17. Mircea Puşcaşu said, on octombrie 11, 2010 at 3:48 am

    Va rog publicati, raspanditi ! E urgent, vaccinarea a inceput deja !

    http://bucovinaprofunda.wordpress.com/2010/10/11/atentie-la-vaccinul-ror/
    http://nuvaccinurilor.blogspot.com/2010/10/atentie-la-vaccinul-ror.html

    Atentie la vaccinul ROR !

    Zilele acestea, octombrie 2010, in România, se desfasoara o campanie de vaccinare in scoli la elevii de casa I si a II-a cu vaccin ROR, impotriva rujeolei, oreionului si rubeolei.
    Se fac presiuni prin DSP-uri asupra medicilor scolari, iar prin acestia asupra conducerilor scolare si asupra parintilor sa se vaccineze cat mai repede toti copiii, fara informarea corecta, fara explicatii, doar prin presiuni, manipulari si amenintari.
    Multi parinti au primit acasa o instiintare plina de minciuni si afirmatii abuzive menite sa le smulga o semnatura din care decurge acordul lor pentru vaccinarea copiilor cu ROR.
    Cea mai mare minciuna din aceasta instiintare este ca aceasta vaccinare ar fi obligatorie. Amintim ca niciun act medical nu poate fi obligatoriu si ca pentru orice interventie medicala (precum vaccinarea) necesita informarea corecta a pacientului si exprimarea acordului (sau dezacordului) acestuia sau a parintilor acestuia in cazul copiilor(minori) (conform art.13 din Legea 46/2003 privind drepturile pacientului).
    Alta minciuna scrisa este ca acest vaccin asigura imunitate definitiva. Dar conform prospectului (http://gsk.ca/english/docs-pdf/Priorix_PM_20081103_EN.pdf ) intre 2 si 4 % din cei vaccinati nu dezvolta deloc anticorpi, iar dupa un an intre 1 si 8% isi pierd imunitatea.
    Totusi complicatiile oreionului, spre exemplu, pot fi grave la adultul de gen masculin, ducand la infertilitate prin orheita urliana. Daca imunitatea dobandita prin vaccin se pierde treptat, aproximativ in 9 ani, dupa cum sustin unii autori (Mendelsohn, Ayoub, Null), atunci cel vaccinat poate face boala la varsta adulta, cand complicatiile pot fi grave, pe cand daca nu ar lua vaccinul si ar face boala in copilarie, ar dobandi imunitate definitiva, in mod natural.
    Vaccinarea cu ROR pretinde ca asigura imunitate fata de unele boli minore ale coplariei (rujeola, oreion, rubeola), dar expune nejustificat copilul vaccinat la riscul dezvoltarii unor afectiuni grave, unele cu leziuni ireversibile.
    Vaccinul ROR poate cauza :
    • autism ; (F. Edward Yazbak, MD -“Autism: Is there a vaccine connection?”- FAAP, 1999; Avinoam Shuper, MD – “Suspected measles-mumps-rubella vaccine-related encephalitis”- Scandinavian Journal of Infectious Diseases, 15 sept. 2010)
    • diabet (tip I), pancreatita ; (Harris Coulter, Ph.D.- “Childhood Vaccinations and Juvenile-Onset (Type-1) Diabetes” )
    • Sindromul Guillain-Barré; (Grose C, Spigland I.-“Guillain-Barré syndrome following administration of live measles vaccine”- American Journal of Medicine, 1976 Mar;60(3):441-3)
    • encefalita, limfadenopatie, convulsii febrile, reactii anafilactice, purpura trombocitopenica, sindrom Kawasaki, eritem multiform, artrite, meningita, nevrite periferice, mielite, bronsita, laringita, conjunctivite, otita, diaree, anorexie, febra, voma, insomnie (cf. prospectului vaccinuluiROR , varianta PRIORIX )

    Vaccinul este unul viu atenuat, ceea ce inseamna ca are in compozitia sa virusurile cauzatoare ale acestor 3 boli, in forma vie, atenuata.
    Dupa prospect, serul injectat copiilor contine:
    – tulpini virale de rubeola, rujeola si oreion, celule din embrion de gaina, celule umane diploide, proteine din ou, neomicina, lactoza, manitol, sorbitol, alanina, arginina, licina, histidina, isoleucina, leucina, lisina, metionina, fenilalanina, prolina, serina, treonina, triptofan, tirosina, valina, acid aspartic, cisteina, cistina, hidroxprolina.
    (cf. http://www.medicines.org.uk/emc/medicine/2054/SPC/Priorix)

    Pentru a refuza vaccinarea, parintii trebuie sa-si manifeste in scris dezacordul. Iata un posibil model de declaratie ce se adreseaza medicului scolar (de descarcat de AICI):

    DECLARAŢIE

    Subsemnaţii
    ………………………………………………………, născută la …………………, domiciliat în ……………………….., CNP: ……………………………………………. şi
    ………………………………………………………, născută la …………………, domiciliat în ……………………….., CNP: …………………………………………….

    în calitate de părinţi ai copilului ……………………………………………………….., elev la şcoala dumneavoastră,

    Suntem pe deplin informaţi asupra riscurilor administrării, cât şi neadministrării vaccinurilor asupra copilului nostru, motiv pentru care vă facem cunoscută decizia noastră fermă conform căreia NU SUNTEM DE ACORD cu administrarea asupra acestuia a vaccinului ROR şi a niciunui alt vaccin.

    Considerăm neglijabile riscurile la care se expune un copil nevaccinat (boli minore ale copilăriei), pe lângă riscurile la care se expune în urma vaccinărilor (boli deosebit de grave neurologice, imune şi autoimune, autism, ADHD, creşterea riscului diferitelor forme de cancer, intoxicaţii acute şi cronice cu metale grele)

    Refuzul nostru expres pe propria răspundere, astfel exprimat în scris, este un drept conferit în baza articolului 13 din Legea nr. 46 din 21 ianuarie 2003 privind drepturile pacientului.

    În spiritul respectării legislaţiei din domeniu, personalului medical îi este opozabilă îndeplinirea – în caz contrar cu riscul sancţiunilor – a prevederilor Legii nr. 649/20.11.2001 pentru aprobarea Ordonanţei de Guvern nr. 53/30.01.2000 (art.1 alin.1 privind obligaţia asigurării vaccinării corecte a copiilor), inclusiv cu informarea părinţilor asupra caracterului non-obligatoriu al acestor vaccinuri, conform Anexei aceluiaşi act normativ (privind schema de vaccinare recomandată pentru copii).

    DATA: SEMNĂTURI:

    Apreciază

  18. stas1973 said, on octombrie 11, 2010 at 11:11 pm

    …cred că rasa umană se află astăzi într-o ciudată stare de letargie.Nimeni nu mai este cu adevărat liber,în afară de aceia care sunt conştienţi că esenţa omului este spiritul lui,gândesc şi trăiesc ca atare.Ar trebui să ne trezim cât mai curând,altfel,atunci când ne va trezi altcineva,vom fi mult mai putini !

    Apreciază

  19. clau said, on august 2, 2011 at 3:00 am

    socant e putin spus!!!!! eu inteleg ca in capitalism Totul incepe si se termina cu bani, ca marile companii ar face orice pentru profit fara sa le pese de omul de rand dar sa e ajunga atat de rau incat sa puna si in bietele iaurturi bacterii din fecale e strigator la cer…e mai mult decat pot eu sa cred….e peste puterea mea de intelegere..nici nu mai am cuvinte; fiul meu de 4 ani e innebunit dupa iaurturi , decand am citit art am luat-o „razna” realizand ca eu il ajut sa se inbolnaveasca cumparandu-i aceste mizerii si nu spus ca dau si 3 dolari pe un kk de iaurt…organic cica ..probabil ca kk-ul utilizat in el e chiar organic:((((((((((((( mai aveti ceva nou referiror la aceasta treaba socanta….ca eu sunt socata de-a binelea……………traiesc in capitalismul asta „superbbbbb” si-l urasc din toata inima.

    Apreciază

  20. clau said, on august 2, 2011 at 3:03 am

    si inca ceva…eu nu am inteles ce rol au aceste bacterii nenorocite in iaurt?????????? de ce le utilizeaza? grabesc fermentarea lui sau ce dracu fac???????????? inteleg rolul chimicalelor in mancare..desi le urasc si pe ele dar bacterii de genul celor prezentate mai sus te fac sa nu mai vrei sa pui in gura nici o mancare

    Apreciază

  21. io said, on ianuarie 16, 2012 at 5:38 am

    SUA)-TURCIA- ROSIA MONTANA
    AVERTISMENT: ROSIA MONTANA!

    Va rog sa urmariti, cu mare atentie, pana la capat, filmul din link-ul de mai jos si veti vedea ce ne pregatesc acesti oameni fără nici-un Dumnezeu, criticati si de realizatorii acestui film documentar american despre ROSIA MONTANA

    Urmăriți filmul până la capăt – o să vă cruciți!
    Apoi, scrieti pe google, cu copy-paste : asuprirea romanilor si blestemul aurului . Dati click pe acest link si urmariti cu atentie pana la capat.

    Dupa aceea, cadeti putin pe ganduri si veti sti sigur ce aveti de facut anul acesta cu stampila.

    Simplul fapt ca vor fi schimbati tradatorii de neam si tara va avea, printre altele, si urmatoarele repercusiuni:
    nici cei ce vor pleca si nici cei care vor veni, din dorinta de a se afla la putere, NU SE VOR MAI ATINGE DE DREPTURILE DEJA CASTIGATE de catre populatie;
    administratia localitatilor, primari si consilieri, nu se vor lasa cumparati de companiile potente, gen Gold Corporation;
    in sfarsit, societatea civila, va lua at

    Apreciază

  22. […] In IAURTURILE actuale se introduc bacterii din FLORA VAGINALA SI RECTALA? […]

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.