SACCSIV – blog ortodox

Cum de mass-media numeste COMISIA TRLATERALA: GUVERNUL MONDIAL DIN UMBRA? Cam ce apare in presa referitor la intrunirea acesteia de la Bucuresti in perioada 15-17 octombrie

   Citez din articolul Comisia Trilaterală se reuneşte la Bucureşti:

   Membrii europeni ai puternicei şi influentei Comisii Trilaterale se întâlnesc luna aceasta, între 15-17 octombrie, la Bucureşti. Organizaţia respectivă, înfiinţată în 1973 şi care îl are drept membru fondator şi preşedinte de onoare pe omul de afaceri David Rockefeller, şi-a fixat de la începutul său promovarea dialogului şi găsirea soluţiilor comune şi de viitor în ceea ce priveşte afacerile şi politica de anvergură între trei zone ale globului: America de Nord, Europa şi Japonia.

Comisia Trilaterală este văzută de către adepţii teoriei conspiraţiei ca fiind forul tutelar unde se hotărăsc toate lucrurile cu implicaţii planetare, iar globalizarea îi este atribuită ca fiindu-i proiectul principal. Aceasta în primul rând datorită membrilor organizaţiei: industriaşi de primă mână, miliardari, preşedinţi de bănci şi corporaţii, profesori universitari renumiţi, preşedinţi sau foşti preşedinţi de state, premieri, miniştri sau alţi înalţi demnitari din diferite ţări, dar şi reprezentanţi de primă mână ai organizaţiilor internaţionale, precum ONU, UE şi NATO. Ceea ce este de notat este faptul că a deveni membru al Comisiei Trilaterale nu implică doar dorinţa oricăruia dintre cei interesaţi, ci reprezintă o alegere făcută de către membrii existenţi deja. Adică devii membru doar dacă eşti chemat.

   Singurul reprezentant al României în Comisia Trilaterală este guvernatorul Băncii Naţionale, Mugur Isărescu, iar acest fapt ne dezvăluie cât de mult contează vocea sa în conexiunile ţării noastre cu lumea întreagă. În acelaşi timp, respectivul lucru este şi un îndemn ca discursurile sale chirurgicale referitoare la mersul economiei româneşti, văzute din prisma legăturilor internaţionale, să fie privite cu mai multă atenţie. Aşa cum mulţi dintre politicieni nu o fac. Dacă organizaţia şi-a fixat ca întâlnirea anuală pe care o desfăşoară partea sa europeană să se întâmple acum în România, arată că ţara noastră există în zona creuzetului ideilor şi deciziilor care influenţează viitorul omenirii. Şi de data aceasta, faptul că România a găzduit în ultimii ani întâlnirea ţărilor francofone şi un summit NATO nu mai par simple întâmplări.

   Ceea ce membrii europeni ai Comisiei vor dezbate la Bucureşti va porni de la concluziile întâlnirii anuale a tuturor membrilor, care a avut loc în mai, la Dublin. Atunci discuţiile au vizat cum va arăta în viitor Uniunea Europeană, care sunt implicaţiile crizei economice globale şi cum se va transforma NATO, prin creionarea noului său concept strategic. Totodată, s-a mai vizat şi dezarmarea nucleară, impactul administraţiei Obama în mediul intern şi dezvoltarea noilor puteri mondiale, China şi India. Numai simpla trecere în revistă a temelor de interes ale organizaţiei dă semnalul importanţei întâlnirii de la Bucureşti. Într-un asemenea context, unele mişcări de protest în stradă împotriva autorităţilor, care se doresc a îmbrăca forme violente ar decredibiliza România şi, implicit, ar destabiliza întâlnirea Comisiei Trilaterale. Poate unii chiar aceasta vor, iar cei mulţi, năpăstuiţi cu adevărat, sunt doar masa de manevră.

   Iata si ce putem citi in articolul Guvernul mondial din umbră se întruneşte la Bucureşti:

   Un eveniment cu adevărat remarcabil va avea loc, chiar sub nasul nostru, în următorul sfârşit de săptămână (15-17 octombrie). Pentru prima dată de la înfiinţare, în anul 1973, întâlnirea europeană anuală a Comisiei Trilaterale va avea loc la Bucureşti. Supranumită de mulţi analişti pe politică externă drept „guvernul mondial din umbră”, de alţi conspiraţionişti drept „sora mai mică a Clubului Bilderberg„, Comisia Trilaterală este o formaţiune cu trei poli, Europa, America de Nord şi Asia, care reuneşte cei mai influenţi politicieni, industriaşi, guvernatori de bănci centrale, profesori universitari, bancheri, reprezentaţi ai organismelor multinaţionale (ONU, Comisia Europeană etc.) şi patroni mass-media din cele trei regiuni dezvoltate ale lumii.

   Comisia Trilaterală a regiunii europene are un număr de 170 de membri, toţi aleşi pe sprânceană şi cu acces numai pe bază de invitaţie personală din partea şefilor organizaţiei. 25 de ţări europene sunt reprezentate în Trilaterală, majoritarea din UE. România are şi ea doi membri, din 2004, conform site-ului oficial al Trilateralei (link: http://www.trilateral.org/). Unul este, surpriză-surpriză!, domnul Mugur Isărescu, iar cel de-al doilea, domnul Mihai Tănăsescu, reprezentantul României la FMI. Interesant că ambii au o putere aproape discreţionară asupra finanţelor ţării, fiind orchestratorii împrumutului de 20 de milarde de euro de anul trecut şi susţinătorii unuia nou, în valoare similară. Într-adevăr, se pare că susţinerea unor guverne incompetente, dependente de împrumuturi externe, este cea mai bună strategie de afaceri a Fondului.

   N-am putea susţine că Trilaterala este o organizaţie secretă, de vreme ce ştim că există, iar membrii săi sunt printre cei mai proeminenţi oameni ai lumii. Însă ceea ce pun ei la cale, de câte ori se întâlnesc, nimeni nu ştie cu precizie. Cert este că această Comisie Trilaterală a fost înfiinţată cu fondurile atotputernicei familii Rockefeller, care şi-a propus să finanţeze o vastă alianţă între America de Nord, Europa de Vest şi Japonia prin care să protejeze marile afaceri multinaţionale de etern fluctuanta viaţă politică. Se spune că ei sunt cei care finanţează campaniile electorale ale politicienilor, astfel încât, atunci când ajung la putere, vor acţiona în favorea lor. Un fel de taxă de protecţie la nivel global. Pentru cei care cred că o astfel de ipoteză este de domeniul SF-ului, reamintesc că, în primele luni de la alegere, preşedintele Obama a numit nu mai puţin de 12 membri ai Comisiei Trilaterale în funcţii-cheie din administraţia americană, printre care şi ministrul de finanţe, Tim Geithner, ministrul de externe, Hillary Clinton, sau directorul Comitetului de Redresare Economică, Paul Volker.

   În Europa, Trilaterala are un preşedinte de onoare, în persoana lui Peter Sutherland, un irlandez care este sau a fost membru în atâtea comitete şi comisii încât poţi edita tomuri întregi numai cu funcţiile lui. Am să menţionez câteva dintre ele, pentru a ne face o idee asupra puterii de influenţă a acestui domn: preşedinte Goldman Sachs, preşedinte BP, procuror general al Irlandei, director Royal Bank of Scotland, director al Grupului Bilderberg, membru de onoare al Institutului de Afaceri Europene, ambasador şi reprezentant special ONU, preşedinte London School of Economics, consilier financiar la Vatican, comisar european pentru competiţie şi educaţie, director general GATT (anterior Organizaţiei Mondiale a Comerţului). Ca să enumerăm doar câteva!

   Acest domn, împreună cu restul celor 170, va fi pentru trei zile în Bucureşti. Evenimentul nu trebuie legat sub nici o formă de contextul politic actual al ţării; el a fost programat cu cel puţin un an în urmă. Şi oricum, situaţia României este o miză prea mică pentru o astfel de reuniune. Nu vom şti ce anume au discutat, pentru că niciodată nu au apărut stenograme în presă şi nici nu s-au făcut declaraţii. Putem doar să urmărim atitudinea viitoare a guvernatorului, care, de altfel, de mult tot bate şaua ca să priceapă iapa că ne mai trebuie un nou împrumut, şi să încercăm să desluşim ce ordine a primit de la mai-marii lui.

   Ceea ce este trist de constatat, pentru a câta oară, este faptul că astfel de organizaţii care concentrează o putere aproape infinită de a schimba destinele a miliarde de oameni se situează dincolo de mecanismele democratice de guvernare. Un om de valoarea lui Peter Sutherland, năucitor de influent, poate să fie mânat de cele mai onorabile intenţii, dar tot nu este mandatat printr-un vot popular, piatra de temelie e domocraţiei. El, la fel ca şi ceilalţi de teapa lui, este un exponent al plutocraţiei, puterea unor elite asupra maselor. Pun la bătaie ce vreţi voi că nu palpită nici o secundă pentru asistaţii social care îşi vând votul pe o găleată sau o pungă de făină, definiţia democraţiei autohtone. La urma urmei, lasă-i să-şi înveţe lecţia atitudinii lor descreierate, în cel mai crunt mod cu putinţă.

   Pentru noi, restul, care ne încăpăţânăm să sperăm într-o societate responsabilă, nu ne rămâne decât să alegem să fim la cheremul poftelor isterice ale maselor iresponsabile sau la mâna deciziilor unei elite corporatiste. Tristă viaţă ne aşteaptă!

   Comentariu saccsiv:

   Masonul Walther Rathenau (1867 – 1922) scria la 24 decembrie 1921 in Wiener Freie Presse:

   „Trei sute de oameni foarte apropiati intre ei ghideaza mereu destinele economice ale continentelor si tot ei decid cine le sunt succesorii

  Comisia Trilaterala a fost creata in 1973 la initiativa lui David Rockefeller. Alti membri fondatori au fost Alan Greenspan si Paul Volcker, ambii fosti capi ai Federal Reserve. De asemenea si Zbigniew Brzezinski, care a fost si director. Cititi va rog si:

Lista membri COMISIA TRILATERALA

   Detalii despre unele personaje si institutii amintite mai sus gasiti la:

Personalitati si organizatii: DAVID ROCKEFELLER

Personalitati si organizatii: ZBIGNIEW BRZEZINSKI

VIDEO (si transcriptul): Zbigniew Brzezinski despre COMISIA TRILATERALA si COUNCIL ON FOREIGN RELATIONS

Personalitati si organizatii: ALAN GREENSPAN

Paul Volcker: „economia globala s-ar putea deterioara chiar mai rapid decat in cazul Marii Depresiuni”

EVREII de la GOLDMAN SACHS spun ca fac LUCRAREA LUI DUMNEZEU. Care dumnezeu? Detalii importante despre gigantul bancar

   Sub impulsul lui David Rockefeller, Grupul Bilderberg se intruneste pentru prima data la Hotel de Bilderberg, de unde si denumirea, langa Arnhem, intre 29 si 31 mai 1954.

   Detalii despre aceasta foarte puternica familie gasiti la :

Familia ROCKEFELLER, NOUA ORDINE MONDIALA si GUVERNUL MONDIAL (partea 1)

Familia ROCKEFELLER, NOUA ORDINE MONDIALA si GUVERNUL MONDIAL (partea 2)

   Dar nu ei sunt varful piramidei. Au pe altii deasupra lor :

„The Money Masters” – un excelent documentar despre modul in care ROTHSCHILD si locotenentii lor stapanesc sistemul financiar-bancar mondial

   Emblematic pentru scopul si modalitatea de lucru a celor ce se aduna periodic la aceste intalniri este declaratia de la 5 iunie 1991, a fondatorului David Rockefeller (din partea Council on Foreign Relations – tot creatia lor), cu privire la prestatia presei fata de deciziile Bilderberg:

   „Suntem recunoscatori conducerilor publicatiilor The Washington Post, The New York Times, Time Magazine si altor mari publicatii ai caror directori au participat la intalnirile noastre si au respectat promisiunea lor de discretie pentru ultimii 40 de ani. Ar fi fost imposibil pentru noi sa dezvoltam planul nostru global daca am fi devenit subiecti ai luminilor presei in toti acesti ani, dar lumea este mult mai sofisticata si mai pregatita acum sa inainteze spre o guvernare globala …”

   Si iata ca, in ultimii ani, apar totusi in presa din ce in ce mai des referiri la Bilderberg. Si nu oricum, ci ample materiale … Si nu doar despre Bilderberg. De ce oare? E mass-media din Romania mai curajoasa? Nu, caci acelasi lucru se petrece si in vest. Le-a scapat presa din mana? Consider ca nu, ci mai degraba asa doresc ELITELE sa para. Caci pregatesc ceva. Ceva teribil …

   In primul articol, cel din Jurnalul, apare insa si urmatorul paragraf:  

   Dacă organizaţia şi-a fixat ca întâlnirea anuală pe care o desfăşoară partea sa europeană să se întâmple acum în România, arată că ţara noastră există în zona creuzetului ideilor şi deciziilor care influenţează viitorul omenirii. Şi de data aceasta, faptul că România a găzduit în ultimii ani întâlnirea ţărilor francofone şi un summit NATO nu mai par simple întâmplări.

   Romania nu este in zona nici unui creuzet, ci se adanceste in zona sclavilor, adica a celor ce sunt pusi la munca multa, batuti, supusi experimentelor si la tot ce mai inseamna robia. Prin urmare, asa cum stapanul se culca cu tanara sclava, dupa ce in prealabil a batut-o cu o sadica placere, tot asa si PAPUSARII au decis sa tina sedinta unde sa dea directive marionetelor de rang inalt, intr-o tara pe care tot ei au adus-o intr-o stare jalnica. Adica, dupa ce au saracit cumplit, tot romanii trebuie sa le plateasca intalnirea. Caci asa se procedeaza cu sclavii, ca sa nu uite cine le sunt stapanii.  

   Am spus marionete de rang inalt, caci asta sunt, atat Peter Sutherland, cat si Mugur Isarescu, cat si ceilalti. Niste executanti loiali.

   Primul articol se incheie cu:

   Într-un asemenea context, unele mişcări de protest în stradă împotriva autorităţilor, care se doresc a îmbrăca forme violente ar decredibiliza România şi, implicit, ar destabiliza întâlnirea Comisiei Trilaterale. Poate unii chiar aceasta vor, iar cei mulţi, năpăstuiţi cu adevărat, sunt doar masa de manevră.

   Asta e incadraila in categoria: hai sa batem campii.

   Al doilea articol e insa mai curajos. Reiau cateva pasaje:

   Într-adevăr, se pare că susţinerea unor guverne incompetente, dependente de împrumuturi externe, este cea mai bună strategie de afaceri a Fondului.

   Cert este că această Comisie Trilaterală a fost înfiinţată cu fondurile atotputernicei familii Rockefeller […] Se spune că ei sunt cei care finanţează campaniile electorale ale politicienilor, astfel încât, atunci când ajung la putere, vor acţiona în favorea lor. Un fel de taxă de protecţie la nivel global. Pentru cei care cred că o astfel de ipoteză este de domeniul SF-ului, reamintesc că, în primele luni de la alegere, preşedintele Obama a numit nu mai puţin de 12 membri ai Comisiei Trilaterale în funcţii-cheie din administraţia americană, printre care şi ministrul de finanţe, Tim Geithner, ministrul de externe, Hillary Clinton, sau directorul Comitetului de Redresare Economică, Paul Volker.

   Ceea ce este trist de constatat, pentru a câta oară, este faptul că astfel de organizaţii care concentrează o putere aproape infinită de a schimba destinele a miliarde de oameni se situează dincolo de mecanismele democratice de guvernare.

   Are dreptate, iar referitor la Obama, cititi va rog:

Detalii esentiale despre PAPUSARII si sforile prin care este manuit presedintele marioneta Barack Obama

   Nu-mi place insa cum se incheie articolul:

   Pentru noi, restul, care ne încăpăţânăm să sperăm într-o societate responsabilă, nu ne rămâne decât să alegem să fim la cheremul poftelor isterice ale maselor iresponsabile sau la mâna deciziilor unei elite corporatiste. Tristă viaţă ne aşteaptă!

   Despre guvernatorul bancii nationale, cititi va rog si:

 MUGUR ISARESCU, un greu in Romania, o marioneta de rang inalt a ELITELOR …

   Asadar, sa revenim la intrebarea de mai sus: cum de presa e atat de curajoasa? Sa ne amintim ca la fel de bataioasa a fost si in cazul Bilderberg. Iar motivul este acelasi in ambele cazuri. Pentru a intelege, cititi va rog cu atentie articolul:

Ce omite sa spuna cititorilor articolul din HOTNEWS despre BILDERBERG? De ce este prezentata o falsa definitie a NOII ORDINI MONDIALE?

   Pe scurt, Bilderberg, Trilaterala, Federal Reserve, o parte a sistemului financiar-bancar, gradele inferioare ale masoneriei, etc. se transforma rapid din unelte ale instaurarii GUVERNULUI MONDIAL al NOII ORDINI MONDIALE, in tinte pentru urmatoarea revolutie:

Ultima revolutie: NOUA ORDINE MONDIALA reala impotriva falsei “Noi Ordini Mondiale”

   Revolutie ce tot de oameni ai ELITELOR va fi coordonata. Se va repeta astfel la nivel planetar ceea ce s-a petrecut la nivel regional cu revolutiile bolsevica sau national-socialista. Si atunci s-a pregatit astfel terenul. Si atunci revolutionarii aveau exact aceleasi tinte. Dar ambele revolutii au fost finantate de … PAPUSARII:

Documentare celebre: „THE SOVIET STORY” (Povestea sovietelor), subtitrare in limba romana. O excelenta demonstratie a radacinii comune COMUNISM – NAZISM. Completari necesare

8 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. saccsiv said, on octombrie 8, 2010 at 4:54 pm

    Pentru o mai facila parcurgere a acestui blog, cititi va rog si “CUPRINS”:

    https://saccsiv.wordpress.com/about/

    Apreciază

  2. acadennis said, on octombrie 8, 2010 at 6:39 pm

    off topic
    Top US Senator Assassinated As Obama “Weather War” Plunges World Into Chaos
    http://www.eutimes.net/2010/08/top-us-senator-assassinated-as-obama-weather-war-plunges-world-into-chaos/

    Apreciază

  3. Iones said, on octombrie 8, 2010 at 11:07 pm

    Se pare ca in aceasta primavara „Consiliul Europei” va trebui să o decizie cu privire la extinderea Tratatului Schengen la România şi Bulgaria.

    Pentru ca Acordul Schengen sa fie extins si pentru Romania este necesară unanimitatea în Consiliul European. Sa speram ca nu va extins si pentru Romania…

    Ce bine ar fi daca Franta si Italia ar baga niste bete in roate Romaniei si Bulgariei in ceea ce priveste acest „Schengen”:

    Italia şi Franţa, îngrijorate de aderarea României la Schengen:
    http://www.romanialibera.ro/actualitate/europa/italia-si-franta-ingrijorate-de-aderarea-romaniei-la-schengen-201842.html

    Apreciază

  4. Karol said, on octombrie 9, 2010 at 1:00 pm

    Apreciază

  5. acelas said, on octombrie 9, 2010 at 6:27 pm

    poligonul de „incercari” China… ; pe unde s-a ajuns…

    http://www.jurnalul.ro/stire-externe/un-ozn-blocheaza-un-aeroport-din-china-556323.html

    .

    Apreciază

  6. Ciprian said, on octombrie 12, 2010 at 6:22 pm

    Am găsit informația în mai multe locuri cum că:
    „Astia si-au dat intalnire intotdeauna acolo unde urma sa fie jale sau s-o provoace !”

    Mă întreb dacă ei fac ceva ritualuri satanice de spurcare de după vizitele lor au urmat mari tulburări… ceva e putred aici… sunt și ei oameni, dacă am fi noi corecți Dumnezeu nu ar îngădui asta peste capul nostru… spovedanie, post, rugăciune

    Apreciază

  7. […] Cum de mass-media numeste COMISIA TRLATERALA: GUVERNUL MONDIAL DIN UMBRA? Cam ce apare in presa refe… […]

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.