SACCSIV – blog ortodox

SUA au emis o ALERTA DE CALATORIE in Europa, deoarece AL QAIDA pregateste ATACURI TERORISTE elaborate chiar de OSAMA BIN LADEN. INTREBARE: Ce mai pune la cale SISTEMUL?

Posted in al Qaeda, OSAMA BIN LADEN, TERORISM by saccsiv on octombrie 3, 2010

   Citez din articolul Sub ameninţare teroristă. SUA au emis o alertă de călătorie în Europa:

   Departamentul de Stat al SUA a emis astăzi o alertă de călătorie pentru cetăţenii americani care intenţionează să călătorească în Europa. Motivul- ameninţarea teroristă ridicată, cu semnătura al-Qaida.

   „O serie de informaţii sugerează că Al-Qaida şi organizaţii afiliate acesteia continuă să plănuiască atentate teroriste”, se arată într-un comunicat al Departamentului de Stat. „Guvernele europene au luat măsuri de securitate împotriva atacurilor teroriste şi unele dintre ele au vorbit public despre ameninţări crescânde, avertizează oficialii de la Washington, care menţionează în mod deosebit „posibilitatea ca teroriştii să atace sistemele de transport în comun şi alte infrastructuri turistice”.

   Aceasta este prima reacţie oficială la informaţiile privind planurile al-Qaida de a trimite echipe de terorişti în aglomerări urbane, pentru a ucide civili occidentali, așa cum s-a întâmplat în atacurile din 2008 din Mumbai. Atunci, 163 de oameni au fost ucişi, după ce un comando de islamişti a atacat simultan mai multe hoteluri din capitala economică a Indiei.

   Potrivit unor surse din serviciile de securitate, printre ţintele grupării teroriste se numără oraşe din Marea Britanie, Franţa şi Germania. Chiar liderul al-Qaida, Osama bin Laden, s-ar fi implicat în elaborarea atacurilor.

   Atacuri teroriste dejucate

   După ce, săptămâna trecută, presa americană a publicat detalii privind un posibil atac terorist, oficialii au precizat că planurile al Qaida nu au fost dejucate, dar că ameninţarea nu este iminentă. Până în acest moment, nu au fost făcute arestări, însă mai mulţi suspecţi, printre care şi cetăţeni britanici de origine pakistaneză şi cetăţeni germani cu rădăcini afgane, sunt sub supraveghere.

   În urmă cu câteva zile, surse din serviciile americane de informaţii vorbeau despre atacuri dejucate, puse la cale în Pakistan, care vizau mai multe state europene şi SUA. În ultima lună, armata americană şi-a înmulţit atacurile cu drone în zonele tribale din Pakistan, în încercarea de a-i intimida pe militanţii care pregătesc comploturi teroriste.

   De asemenea, mai multe state europene, printre care Franţa şi statele nordice, s-au confruntat în ultima perioadă cu ameninţări cu bombe care au sporit îngrijorarea cetăţenilor şi a turiştilor.

   Iata si ce putem citi in articolul Al-Qaida şi-a ales ţintele în Europa:

   Statele Unite au emis aseară o alertă privind călătoriile americanilor în Europa, teritoriu unde s-ar putea produce oricând un atentat. Alerta a venit ca urmare a informaţiilor primite de la serviciile secrete, care se referă la un plan al Al-Qaida de a trimite comandouri înarmate în mai multe oraşe din Europa, pentru a ucide civili.

   În sistemul american, o „alertă” e mai puţin imperativă decât un „avertisment” privind călătoriile.

   Totuşi, ea ar putea avea consecinţe negative pentru turismul european. Un oficial american de rang înalt a afirmat că vor fi luate măsuri suplimentare de precauţie şi în ceea ce priveşte instalaţiile militare ale SUA, deoarece „situaţia este gravă”. Potrivit unor surse citate de BBC, oficiali americani susţin că planul teroriştilor nu a fost încă oprit, dar că nu se aşteaptă ca un atentat să aibă loc în scurt timp.

   E iminentă ameninţarea?

   Totuşi, potrivit altor surse, citate de postul american ABC News, oficialii serviciilor de spionaj au informaţii că echipele de terorişti şi-au selectat ţintele, au încheiat supravegherea lor şi sunt pregătiţi să lanseze în orice moment atacuri asupra unor aeroporturi, atracţii turistice sau hoteluri din Europa. Conform acestor surse, complotiştii au discutat cu organizaţia Al-Qaida din Pakistan şi au primit aprobarea de a lansa atacurile.

   Ţintele teroriştilor

   Printre obiectivele vizate se numără Turnul Londrei, Turnul Eiffel şi Catedrala Notre- Dame din Paris, Turnul TV din Alexanderplatz şi Hotelul Adlon de lângă Poarta Brandenburg din Berlin. La acestea se adaugă o gară importantă, neprecizată, din Londra, şi Gara Centrală din Berlin. Aceste informaţii au fost publicate de tabloidul britanic „News of the World”, care susţine că ele au fost furnizate serviciilor secrete americane de un terorist aflat în detenţie. E vorba de cetăţeanul german Ahmed Sidiqi (36 de ani), un fanatic antrenat de Al-Qaida, arestat la Kabul.

   Indivizi supravegheaţi

   Surse citate de presa americană spun că nicio arestare nu a fost făcută până acum, dar că mai mulţi indivizi se află sub supraveghere . Printre suspecţi se numără doi cetăţeni britanici de origine pakistaneză şi opt cetăţeni germani de origine afgană, aflaţi într-o zonă de la frontiera afgano-pakistaneză. Serviciile secrete britanice au interceptat comunicaţiile telefonice şi electronice ale acestora. Ei ar fi discutat cu persoane din Germania şi Marea Britanie despre modalitatea de a obţine arme şi materiale explozibile, precum şi despre locuri sigure pentru a se refugia înainte şi după un atentat. Unul dintre cei doi britanici, Abdul Jabbar, ar fi fost ucis luna trecută de o dronă americană, în Pakistan, însă nu se ştie dacă celălalt britanic, care era fratele său, a supravieţuit.

   Turnul Eiffel, închis de două ori în ultimele zile

   Turnul Eiffel din Paris a fost evacuat de două ori în ultimele săptămâni, în urma unor alarme false, pe 14, respectiv 28 septembrie. Ministrul de Interne, Brice Hortefeux, a spus atunci că ameninţarea teroristă e „reală”, iar directorul general al poliţiei, Frédéric Péchenard, a spus că a primit „informaţii fiabile despre riscul unui atentat important”.  

   Bin Laden, implicat direct

   Ofiţeri americani antiterorism au afirmat că au informaţii că lideri ai Al-Qaida, inclusiv Osama Bin Laden, sunt implicaţi direct. Planurile ar fi fost fost elaborate de numărul trei în ierarhia reţelei Al-Qaida, şeicul Yunis al-Mauretani, cu acordul şi sprijinul financiar al lui Osama bin Laden, afirmă săptămânalul german „Der Spiegel”, în ediţia electronică. Şeicul i-ar fi spus despre planurile sale de atentate, vizând mai ales Franţa şi Marea Britanie, islamistului Ahmed Sidiqi, de naţionalitate germană, dar de origine afgană, deţinut în prezent de forţele americane la închisoarea din Bagram (Afganistan). Detalii despre cum sunt conduse aceste planuri de liderii Al-Qaida nu sunt disponibile, transmite BBC. Se crede că Bin Laden şi alţi lideri ai Al-Qaida se ascund în Pakistan.

   Două gări din Marea Britanie – ţintă probabilă a teroriştilor

   Serviciile de securitate britanice au ridicat nivelul de alertă privind riscul de atac asupra familiei regale. Dispozitivul de securitate pentru prinţul Harry, al treilea în ordinea succesiunii la tron, a fost consolidat. Şase agenţi de securitate înarmaţi ai Serviciilor Aeriene Speciale (SAS) îl însoţesc pe prinţul Harry oriunde merge, relatează „News of the World”, deoarece el ar putea fi principala ţintă a valului de atentate teroriste ale islamiştilor.

   Sâmbătă, măsuri de securitate similare au fost implementate pentru prinţul Charles şi Camilla, care se află în India, la Jocurile Commonwealth. De asemenea, măsurile de securitate pentru Regina Elisabeta a II-a şi pentru prinţul William au fost întărite. Ameninţarea ce planează asupra prinţului Harry e considerată foarte ridicată din cauza stagiului petrecut în Afganistan şi a stilului său de viaţă axat pe distracţie. El este o ţintă importantă pentru extremiştii loiali lui Osama bin Laden încă de când a revenit din misiunea sa în Afganistan, în 2008, scrie presa din Regat.

   Nivel de securitate „sever”

   În mod normal, trei ofiţeri de protecţie ai Scotland Yard îl însoţesc atunci când merge la petreceri, dar, la sfârşitul săptămânii trecute, au fost şase agenţi înarmaţi. Prinţul, în vârstă de 26 de ani, a fost rugat să-şi reducă ieşirile în cluburi şi să evite activităţile şi localurile de noapte preferate, pentru a contracara teroriştii care i-ar putea cunoaşte obiceiurile. Nivelul alertei teroriste în Marea Britanie este în prezent „sever”, ceea ce înseamnă că un atac terorist e „foarte probabil”. Serviciile de securitate nu au planuri de a ridica acest nivel la „critic”, cea mai înaltă treaptă, care semnifică un atac „iminent”. Doi foşti comandanţi ai serviciilor de securitate, citaţi de cotidianul „The Daily Telegraph”, au avertizat că serviciile britanice de securitate nu vor fi în stare să facă faţă unui atac „de tip Mumbai” în centrul Londrei.

   Comentariu saccsiv:

   Asadar, la noua ani de la 11.09.2001, SISTEMUL pedaleaza inca pe bau-bau-ul al-Qaida. Ba mai mult, cica “chiar liderul al-Qaida, Osama bin Laden, s-ar fi implicat în elaborarea atacurilor”. Probabil ca pentru majoritatea populatiei e o schema ce inca functioneaza …

   Cititi va rog si:

11.09.2001 … SI LUMEA S-A SCHIMBAT sau de la ce ni se trage iminentul Big Brother

   Din acel moment, s-a declansat toata nebunia Big Brother, inclusiv o foarte importanta componenta a ei: actele biometrice.

   Ce urmaresc oare acum, cu alerta asta? Ce masuri pregatesc?  

Reclame

18 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

 1. saccsiv said, on octombrie 3, 2010 at 7:12 pm

  Pentru o mai facila parcurgere a acestui blog, cititi va rog si “CUPRINS”:

  https://saccsiv.wordpress.com/about/

  Apreciază

  • nea Anderthal said, on octombrie 4, 2010 at 10:09 pm

   ..salut,
   Asculta acest interviu cu atentie deoarce acest om(Celente) a prezis crashul din septembrie 2008!eu l-am ascultat si am spus la turma de aici cu luni inainte dar nimeni nu m-a luat in serios !

   Apreciază

 2. codin said, on octombrie 3, 2010 at 8:15 pm

  Evenimente multiple si contradictorii pentru a deruta si segmenta coeziunea sociala care incepe sa se infiripe ca raspuns la implementarea dictaturii mondiale.

  Apreciază

 3. ionut ignat said, on octombrie 3, 2010 at 8:41 pm

  cum, ce masuri pregatesc? masurile sunt pregatite demult. acum doar se gasesc pretextele pentru implementarea lor. ai vorbit chiar matale pe blog despre ele… exemplele sunt nenumarate: cipuirea populatiei la toate nivelurile, urmarirea conexiunilor online, scanarea corporala pe aeroporturi, camere video peste tot – big brother.. etc

  Apreciază

 4. IOAN said, on octombrie 3, 2010 at 8:48 pm

  DA…CE URMARESTE SISTEMUL ACUM ? IMPLEMENTAREA CAT MAI RAPIDA A INSTRUMENTELOR DE SECURITATE SI CONTROL DE TIP BAU-BAU LIBER TOTALITARĂ. DACĂ EŞTI CU SISTEMUL PARE CĂ EŞTI LIBER-cipuit, dacă nu eşti.. trebuie să fii urmărit special. Sistemul strigă bau-bau ca să creeze iar bau bau…asta se cheamă înlănţuirea evenimentelor şi este bine gândită de duhurile necurate care emit trăznăi de evenimente prin Sistem…că de..doar se ştie SCOPUL FINAL.

  Apreciază

 5. vercingetorix said, on octombrie 3, 2010 at 8:52 pm

  „Probabil ca pentru majoritatea populatiei e o schema ce inca functioneaza”…pai sint inca foarte multi romani care mai cred in „pericolul terorist”din ’89…se repeta acelasi scenariu doar ca la scara planetara

  Apreciază

 6. nea Anderthal said, on octombrie 4, 2010 at 3:58 am

  ..si totusi mai cunosc „$clavi fericiti” (intre diaporenii nostri de aici) care rid de tien cind le spui asa ceva!Oare ce sa fie in mintea lor?ps:si sunt unii cu „scoala”..etc

  Apreciază

 7. Mihai said, on octombrie 4, 2010 at 8:31 am

  Pai inca tine Saccsive!Faza cu 9.11.Si tine la scara larga…imi pare rau ca tre’ sa o spun, dar lumea nici nu vrea sa accepte, nu mai zic de deschis ochii. Am povestit la mai multi, cu argumente. Nici vorba…

  Apreciază

 8. Ortodox pe stil vechi said, on octombrie 4, 2010 at 9:45 am

  Practic deatunci a inceput botezul cardurilor cu si fara cip pentru a boteza toata Lumea e nevoie de alte scene teatrale cum era si in filmul 2012 cand toate tarile pe rand cadeau botezate de apa Microcipurilor era ceva totusi la sfarsit care nu s-au urcat in barcile lor dar care au rezistat Botezului .Acestia erau Cei din regiunile africane care nu au nici macar curent electric dar mai ales cititoare de card.Vedem cum un mare razboi se duce si pe plan national neincurajand micile ferme taranesti pentru a facilita Supermagazinelor care Au cititoare de card si care toata marfa sa e adusa din Export.Ramane sa avem Pacea launtrica si cu bucurie sa mergem pe aceste Drumuri anevoiase sa putem sa refuzam acets babilon inpus de carduri cu cip si de acest egumenism inselator.Dumnezeu sa ne lumineze inimile si mintile pentru a putea duce crucea pana la sfarsit amin.sa nu uitam totusi ca teatru incepe la noi de la anul nu o spun sa ne panicam ci doar sa ne intarim si sa unblam la pshihic pentru a gasi portitele bine placute de Dumnezeu un depozit mic de orez sau grau inpreuna cu miere de albine pentru vremurile ce vor veni.De la anul Izdraelul si sitemul acesta care ne sugruma sufleteste inplineste 66 de ani de la 1945 si au mai multe scene sa ne fure sufletul dar noi trebuie sa avem nadejdea Doar la Dumnezeu Intreit celei de o fiinta .

  Apreciază

  • Ilie din Urziceni said, on octombrie 4, 2010 at 10:15 am

   Stiu ca nu ma publicati dar macar faceti-l atent pe ortodoxul pe stil vechi ca Isdraelul (?) exista din 1948 si ca-i sugruma sufletul doar de 62 de ani si nu de 66 .

   Apreciază

 9. un fir de praf said, on octombrie 4, 2010 at 10:39 am

  MASONI frate ,ei fac ce vor in lume dar nu le iese planu pt ca este DUMNEZEU

  Apreciază

 10. seby said, on octombrie 4, 2010 at 10:42 am

  posibil niste atentate gen 9/11 si descoperirea brusca a unor ,,dovezi” cum ca teroristii ar fi finatati sau antrenati de catre IRAN …

  Apreciază

 11. seby said, on octombrie 4, 2010 at 10:47 am

  TREBUIE MOTIVE SOLIDE PT O INVAZIE A IRANULUI ..SI CUM EUROPENII NU PREA S-AU INGRAMADIT SA II SUSTINA PE AMERICANI ….. ASTA CU TEROSTII MERGE DIN PLIN ….. SE STIE CA DUPA ATENTATELE 9/11 IN AMERICA S-A DAT ACEA LEGE PRIN CARE A DISPARUT ORICE URMA DE VIATA PRIVATA .. MOTIVE SUNT DESTULE SI DUPA CUM SE MISCA TREBURILE VOR OBTINE CEEA CE DORESC ….DEOCAMDATA DOAR CREAREA DE PANICA

  Apreciază

 12. seby said, on octombrie 4, 2010 at 11:00 am

  stiu ca l-a un moment dat se mai puneau si filme pe aici .ar fi bun daca s-ar putea difuza enemy ofthe states( inamicul statului) a fost difuzat pe prima tv chiar sambata seara .

  Apreciază

 13. acadennis said, on octombrie 4, 2010 at 11:31 am

  Daca baga frica in populatie cu atacurile lor tereriste adio iesiri in strada ale populatiei.
  Si probabil fac asta ca sa mai traga de timp pana la urmatorul punct din agenda lor.
  Pt ei e ca si jocul de sah, cu o singura mutare culeg 2 sau 3 avantaje.

  Apreciază

 14. mirceapuscasu said, on octombrie 4, 2010 at 11:45 am

  Românii scoşi la vânzare. Introducerea abuzivă a actelor electronice
  În orice stat din lume – cu atât mai mult cu cât ne aflăm în plin război informaţional mondial – suma informaţiilor de orice gen a unui stat este considerat patrimoniu naţional al cărui înstrăinare este pedepsită prin lege, sub acuzaţia de înaltă trădare. Scopul legii este şi trebuie să rămână ocrotirea cetăţenilor unui stat şi nicidecum periclitarea sau violarea identităţii şi a informaţiei lor personale. Legiferarea unei trădări invalidează legea respectivă, cetăţenii având nu dreptul, ci obligaţia de a nu respecta o lege împotriva drepturilor omului şi împotriva conştiinţei naţionale şi individuale. Cetăţenii României nu sunt mărfuri de vânzare. În calitate de fiinţe vii şi raţionale refuzăm să ne numim pe noi înşine cifre.
  Acest act de înstrăinare (vindere) a României, prin patrimoniul ei de date referitoare la persoane, credinţă, cultură, pământ, avere, şi mai ales legea obligativităţii acestui tip de identitate a persoanelor ei, este din toate punctele de vedere un act de trădare naţională.
  Actele biometrice cu microcip ne afectează: suveranitatea statului (oferind informaţii secrete oricăror puteri străine şi contrare valorilor naţionale), libertatea (de orice fel, fiind permanent urmăriţi nu se ştie de cine şi în ce scop), demnitatea (prin identificarea pe bază de număr, ca pe marfă, iar nu de nume, ca pe fiinţă), siguranţa personală şi socială (informaţiile putând fi citite, modificate sau şterse de către oricine), sănătatea (conform cercetărilor medicale referitoare la folosirea de orice fel a microcipului, şi din practica milenară de malpraxis a informaţiilor biometrice), cultura (care, devenind o emanaţie a unor oameni ce nu se consideră oameni ci abstracţiuni exclusiv identificabile prin procesul strict de relaţionare cu sistemul virtual iar nu cu sistemul Real, aşadar nemaifiind zămislire a cosmologiei, devine teren de speculaţie aridă sau simplă stenografiere a vremelniciei şi a nonsensului), viaţa socială (care s-ar modifica negativ sub toate aspectele, fiind înlocuite relaţionările vii prin intermedieri computerizate care, anulând interacţiunea organică şi proferând-o pe cea a imaginaţiei virtuale, falsifică orice substanţă a interacţiunii), spiritualitatea (prin anularea tuturor valorilor absolute în care poporul român crede de milenii: [……]
  Un Ştefan cel Mare sau un Vodă Brâncoveanu n-ar fi primit vreodată acte cu vreun alt simbol afară de Sfânta Cruce, şi nici să fie numerotaţi ca pe vite, şi aceia în mod sigur au fost buni români, buni creştini (sfinţi) şi buni conducători iubitori de Dumnezeu, de neam şi de ţară, pururi scrişi în cerurile sfinte şi în inimile tuturor românilor. Cei ce cinstesc numele primit la Botez, a fi român, a fi liber, a fi înţelept, să folosească în continuare acte standard ca şi până acum, fără date biometrice şi fără microcip. Astfel se respectă atât libertatea celor ce nu vor aceste acte, cât şi cea a celor ce le vor, probabil din neînţelegere a pericolelor pe care acestea le comportă, cât şi, în sfârşit, a celor ce doresc să fie etichetaţi şi urmăriţi ca animalele, fiecare alegere liberă având consecinţele ei. […….]
  Articolul intreg la:
  http://bucovinaprofunda.wordpress.com/2010/10/04/romanii-scosi-la-vanzare-introducerea-abuziva-a-actelor-electronice/

  Apreciază

 15. acadennis said, on octombrie 4, 2010 at 11:54 am

  off topic

  Ati vazut asta:
  Secret society investigation revealed to European Parliament
  Link:
  http://rt.com/Top_News/2010-06-01/bilderberg-investigation-european-parliament.html

  Apreciază

 16. seby said, on octombrie 4, 2010 at 12:16 pm

  si mai este si cea cu scaderea numarului de turisti asta aducand pierderi economiilor importante in domeniul turismului …. de aici somaj ….. firme inchise … o criza econonica continua …….totul pana la disparitia banului …

  Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat asta: