SACCSIV – blog ortodox

Asistam la o actiune a PAPUSARILOR? Dupa ce ieri l-au injurat, Basescu renunta la serviciile politiei si jandarmeriei … In ritmul asta, in mai putin de un an, Romania se va zgudui din temelii

Posted in Traian Basescu by saccsiv on septembrie 25, 2010

   Citez din articolul Traian Basescu renunta la escorta politiei, dupa marsul ilegal de vineri din fata Palatului Cotroceni:

   Presedintele Traian Basescu a dat dispozitie, inca de vineri, ora 17.00, ca efectivele Ministerului Administratiei si Internelor sa nu mai participe la asigurarea protectiei sale. Decizia a fost luata in contextul participarii unor angajati ai ministerului la marsul ilegal de protest din fata Palatului Cotroceni. Informatia a fost confirmata pentru HotNews.ro de purtatorul de cuvant al sefului statului, Valeriu Turcan.
   Politia Romana a fost informata de Ministerul Administratiei si Internelor ca structurile politiei nationale nu vor mai face parte din dispozitivul de protectie al presedintiei, a declarat, la Realitatea TV, Raluca Saucan, purtator de cuvant al IGPR.
   Ea a precizat ca Politia Romana avea atributii in insotirea coloanelor oficiale, fara a face comentarii suplimentare.
   Peste 8.000 de protestatari, majoritatea politisti, au mers vineri in fata Palatului Cotroceni, unde si-au scos sepcile din cap si le-au aruncat in curtea Palatului. Protestarii au aruncat si cu sticle de plastic si lumanari in poarta Palatului Cotroceni. Unii dintre protestari au purtat catuse la maini in semn de protest. Politistii au scandat „Du-te Basescu, dupa Ceausescu!”.
   Ajunsi langa intrarea oficiala a Palatului Cotroceni, catre platoul unde sefului statului i se da onorul in cadrul festivitatilor oficiale, manifestantii au aruncat cu sticle, cu caschete si lumanari si au inceput sa strige „iesi afara javra ordinara”.
   Politistii au folosit intreg arsenalul de scandari injurioase la adresa presedintelui, ministrului Blaga si a premierului. Politistii au cerut de la tribuna decenta si respect, dar in acelasi timp scandau: „M… Blaga / La puscarie cu Blaga! / Un pitic si un chior ne-au lasat in curu gol”.
   Au fluturat sute de pancarte cu mesaje licentioase si l-au desenat pe premierul Emil Boc cu un penis in loc de nas.
   Cititi va rog si:

VIDEO – Politistii catre Basescu: “IESI AFARA, JAVRA ORDINARA”. Blaga: „Organizatorii marşului vor fi traşi la răspundere”

   Mai trebuie adaugat ca pe 7 octombrie s-a mai anuntat un miting …

   Deja multora le este clar ca Basescu este omul licuriciului si indeplineste intocmai ordinele ELITELOR pentru distrugerea acestei tari. Asadar, posibil ca miscarea asta impotriva politistilor si jandarmilor sa se inscrie in stradania SISTEMULUI de a pune paie pe foc, in speranta declasarii unor proteste violente.

   In ceea ce ii priveste pe politisti, nu stiu daca a fost ideea lor cu acele scandari sau a unor infiltrati.

   Oricum, in ritmul asta, cu o guvernare ce nu stie ce sa mai faca pentru ca populatiei sa-i fie din ce in ce mai greu, pe de o parte, iar pe de alta parte, cu reactii de genul celei de acum a presedintelui, probabil ca se va ajunge in maxim un an la multa tulburare in aceasta tara.

   Cititi va rog si:

Pustnicul Zosima: „O să fie MARE MACEL IN ORASE. O să fie mai rău decăt ti-a spus părintele Pustnic N.” Completare la articolul „PROFETIE: „MARE VARSARE DE SANGE” in 2011 in Romania?”

29 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

 1. saccsiv said, on septembrie 25, 2010 at 5:43 pm

  Pentru o mai facila parcurgere a acestui blog, cititi va rog si “CUPRINS”:

  https://saccsiv.wordpress.com/about/

  Apreciază

 2. agerstress said, on septembrie 25, 2010 at 6:17 pm

  Cine isi pune toata nadejdea in Dumnezeu nu se teme de uneltirile „licuricilor” si ale „elitelor”. Strigatul de disperare al acestui popor a ajuns negresit pana la Dumnezeu iar faptele tradatorilor si ale iudelor vanzatoare de neam si tata au fost „numarat, numarat, numarat…” Iudele si-au luat „argintii”, acum urmeaza socul trezirii.

  Apreciază

  • agerstress said, on septembrie 27, 2010 at 10:29 am

   Erata la primul comentariu:
   „vanzatoare de neam si tara” in loc de „vanzatoare de neam si tata” (se-ntalegea cu totul altceva… si era doar eroare de dactilografie) 🙂

   Apreciază

 3. danielterpea said, on septembrie 25, 2010 at 6:24 pm

  Prea Fericite, credeţi că papismul aparţine Bisericii divizate, aşa cum spune Mitropolitul Messiniei, sau că este erezie?

  http://graiulortodox.wordpress.com/2010/09/25/prea-fericite-credeti-ca-papismul-apartine-bisericii-divizate-asa-cum-spune-mitropolitul-messiniei-sau-ca-este-erezie/

  Apreciază

 4. Vulturul Legionar said, on septembrie 25, 2010 at 6:34 pm

  Basescu un cosmar? Fals, el reprezinta pedeapsa pe care o meritam ca ne-am indepartat de Dumnezeu si am ales compromisul.
  Asta e Basescu!

  Apreciază

  • agerstress said, on septembrie 25, 2010 at 7:12 pm

   Cei care conduc Romania astazi sunt in realitate niste impostori sustinuti (votati) de o minoritate electorala si cand spun minoritate electorala ma refer fara njci o ambiguitate la numarul de sustinatori in raport cu TOTALITATEA CETATENILOR ROMANI CU DREPT DE VOT ci nu in raport cu nunarul participantilor la votare. Legitimitatea acestor indivizi care s-au cocotat pe fruntea tarii este discutabila daca facem abstractie de „legile” masluite cu ajutorul carora si-au asigurat inscaunarea iar scaunele acestea scartaie si se clatina rau ca se sprijina doar pe minciuna si inselare.
   Cu adevarat, au obtinut chiar si acele putine voturi prin inselarea unor intregi categorii sociale. Va amintiti bine: „sa traiti bine!”: „salariile profesorilor…”; „pensiile…”
   La toate astea se adauga tradarea intereselor Romaniei, tradarea propriului popor…

   Daca exista in Romania vreo alternativa la toti acestia numai Dumnezeu stie…

   Dar ai spus bine, are si acest popor pacatele lui si nu sunt nici mici, nici putine…

   Apreciază

 5. acadennis said, on septembrie 25, 2010 at 6:45 pm

  Izolarea politiei nu este numai in romania ci si in alte tari.
  Probabil se urmareste ca poporul sa se manifesteze si asta probabil in timp ce al treilea razboi se va declansa.
  Ati auzit probabil cu cateva zile in urma afirmatiile liderului Iranului la UN in New York despre atentatul 9/11.

  Apreciază

  • mihail said, on septembrie 27, 2010 at 12:32 am

   deacord,nu este intimplator .instigatorii de prtutindeni nu dorm.

   Apreciază

 6. ioana said, on septembrie 25, 2010 at 7:03 pm

  mind control using biometric waves

  Apreciază

 7. un fir de praf said, on septembrie 25, 2010 at 7:26 pm

  precum profeteste acel pr de la Rarau ca va fi vai de cei ce stau in orase

  Apreciază

 8. Fanu said, on septembrie 25, 2010 at 8:26 pm

  se pare că încet dar sigur măsurile sunt către a provoca naţiunea română la revoltă iar prin aceasta la haos; BISERICA se manifestă azi prin duhovnicii neamului românesc ortodox precum Părintele Iustin Pârvu şi alţi Părinţi care au semnalat faptul că autorităţile vor să impună biometricele cu orice preţ şi care nu mi amintesc să fi îndemnat neamul românesc creştin ortodox spre ecumenism ŞI CARE AU FĂCUT PUŞCĂRIE în perioada counistă fiindcă nu le a fost acceptat statutul de drept credincioşi ex. Părintele Arsenie bOCA A FOST URMĂRIT ŞI ŞICANAT DE SECURITATE…

  naţiunea română este mai întărâtată decât oricând iar cu deciziile care se iau şi se vor mai lua probabil că sub imperiul intimidării, al birului al robiei al persiflării ortodoxiei neamului românesc prin ecumenism, al exilului se urmăreşte ca naţiunea să ajungă la capătul răbdării şi fie să reacţioneze violent astfel să se lase cu vărsare de sânge fie să accepte absolut orice aşa în regim pavlovian

  Apreciază

 9. acadennis said, on septembrie 25, 2010 at 9:02 pm

  Sacciv

  Incredibil dar adevarat.

  Queralt Developing Behavior-Monitoring
  RFID Software

  The development effort builds on the Wallingford, Conn., company’s existing RFID technology, as well as an integrated behavioral learning engine that enables the system to, in effect, learn an individual’s or asset’s habits over time. The DHS grant was awarded based on the system’s ability to track and monitor individuals and assets for security purposes.
  The core of Queralt’s system is the behavioral engine that includes a database, a rules engine and various algorithms. Information acquired by reading a tag on an asset or an individual, as well as those of other objects or individuals with which that asset or person may come into contact, and information from sensors (such as temperature) situated in the area being monitored, are fed into the engine. The engine then logs and processes the data to create baselines, or behavioral patterns. As baselines are
  created, rules can be programmed into the engine; if a tag read or sensor metric comes in that contradicts the baseline and/or rules, an alert can be issued.

  Link:

  Dă clic pentru a accesa rfidjournal-security%20convergence.PDF

  Apreciază

 10. acadennis said, on septembrie 25, 2010 at 9:07 pm

  Am uitat sa spun ca articolul anterior este off topic

  Referitor la acel articol:

  Queralt LLC: Queralt LLC Receives SBIR Phase II Grant from US Department of Homeland Security

  Queralt, LLC., a leading developer of value-based RFID technology applications announced that it had received SBIR phase II grant from the US Department of Homeland Security (DHS) for the development of a location-based service that uses RFID, GPS and sensor data to provide geospatial coordinates as an attribute of policy decision requests for access control of logical systems.

  Link:
  http://www.mynewsdesk.com/us/view/pressrelease/queralt-llc-queralt-llc-receives-sbir-phase-ii-grant-from-us-department-of-homeland-security-429011

  Apreciază

 11. acadennis said, on septembrie 25, 2010 at 9:12 pm

  Off topic -Sacciv iti pot traduce articolul

  Queralt receives Homeland Security grant

  The application, which incorporates technologies including GPS as well as RFID, is a closed loop system, creating a sensor network which surrounds a given area and tracks specific assets within that area. The behavioral learning element of the system, which makes it stand out in the field, enables the system to learn how a particular asset or person typically behaves within the confines of the network. Accumulated data of this type can be applied to improve efficiency and other business procedures. Queralt says the element of knowing if something is changing with an asset makes the system’s data valuable; this is apparently the element which also attracted the attention of the DHS.
  Link:
  http://www.rfidnews.org/2009/04/17/queralt-receives-homeland-security-grant?tag=Human_ID

  Apreciază

 12. Petru said, on septembrie 26, 2010 at 8:40 am

  daca basescu se debaraseaza de politisti, politia ar trebui sa’l aresteze… Dar repede!

  Apreciază

 13. […] Asistam la o actiune a PAPUSARILOR? Dupa ce ieri l-au injurat, Basescu renunta la serviciile politie… […]

  Apreciază

 14. paul said, on septembrie 26, 2010 at 1:31 pm

  Multa lume spune ca e cam ciudat in legatura cu protestul violent al politistilor”Iesi afara, javra ordinara!”, mai eles ca ei au salarii( si venituri) destul de mari in comparatii cu restul bugetarilor.N-au strigat amaratii de profesori asa si bietii pensionari, si striga ei?
  Trebuie sa precizam ca Basesecu la inceput a vrut sa taie tuturor categoriiilor de bugetari din salariu 25%, in afara de politisti. Atunci oamenii s-au scandalizat,ce, politistii, nu sunt si ei bugetari? Apoi,le-au taiat si lor.

  Apreciază

 15. Cosmin said, on septembrie 27, 2010 at 8:31 am

  Din umilul meu bagaj informational, intuiiesc urmatorul lucru:

  Se urmareste destabilizarea tarii, pentru ca doar in aceste conditii Ardealul poate fii rupt de Romania. In paralel, guvernul de la Budapesta demareaza demersurile in vederea obtinerii celei de a doua cetatenii si anume cea maghiara, pentru minoritarii de etnie maghiara din Ardeal (guvernul slovac, a intuit si a avertizat cetatenii slovaci de etnie maghiara de pe teritoriul Slovaciei, ca obtinand cetatenie maghiara o vor pierde pe cea slovaca, tocmai pentru a putea prevenii smecheria guvernului de la Budapesta). Odata obtinuta, proprietarii de terenuri de etnie maghiara, din zonele compacte ca etnie, isi vor unifica terenurile si isi vor declara independenta fata de Romania (aviz formarea statului Israel), acesta fiind un pas intermediar spre alipirea Ardealului, Ungariei. Vreau sa reamintesc celor ce citesc aceste randuri, ca sangele ce va curge, nu va fi al elitelor, ci a celor multi si sarmani, indiferent de etnie. Ceausescu ne-a avertizat asupra acestui lucru in ultimele lui zile, in Decembrie `89, iar de atunci unii pe care ii consideram si acum nebuni (evident sub influenta massmediei satanizate), ne-au avertizat constant asupra acestui pericol. Urmariti de la minutul 04.17 urmatorul filmulet postat pe youtube: http://www.youtube.com/watch?v=x8U-Uo2LxD0&feature=related

  Ironia sortii consta in faptul ca aceste lucruri nu ar fi posibile fara ajutorul cozilor de topor si a catelusilor acestora, pentru care ne inghesuim odata la 4-5 ani sa le cedam puterea prin vot, traind cu impresia ca schimbam ceva. Votand, nu facem decat sa alegem ustensilele prin care vom fi torturati.

  Totusi Dumnezeu nu doarme, si le-as amintii pe acesta cale unora, ca suntem de mai bine de 6000 de ani aici, si in ciuda incercarilor repetate de a ne distruge si faramita din ultimii 2000 de ani, totusi inca suntem aici, cu toate ca am fost putini numerosi, slab inarmati, si delasatori.

  Parerea mea e, ca ar trebuii sa ne punem nadejdea in bunul Dumnezeu si in mantuitorul nostru Iisus Hristos, caci tot ce se intampla, indiferent ce se intampla, se intampla cu acceptul si voia lui Dumnezeu. A reactiona altfel decat ne indeamna Mantuitorul, insemna lipsa de credinta.

  Dumnezeu sa ne aiva in paza sa.

  Apreciază

 16. […] Asistam la o actiune a PAPUSARILOR? Dupa ce ieri l-au injurat, Basescu renunta la serviciile politie… […]

  Apreciază

 17. […] despre păpuşari şi slugi […]

  Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: