SACCSIV – blog ortodox

TARA DE LA CAP SE SPURCA: Ministrul de externe german s-a „casatorit” cu partenerul sau

Posted in GERMANIA, HOMOSEXUALITATE by saccsiv on septembrie 21, 2010

inchide

   Citez din articolul Ministrul de externe german s-a „casatorit” cu partenerul sau:

   Ministrul de externe al Germaniei, Guido Westerwelle, care a anuntat in urma cu 6 ani ca este homosexual, a formalizat vineri seara relatia cu partenerul sau, potrivit ziarului Bild, citat de Deutsche Welle. Germania nu recunoaste casatoriile intre persoane de acelasi sex, insa cuplurile au posibilitatea sa isi „inregistreze” oficial relatia.
   Un purtator de cuvant al formatiunii conduse de Westerwelle aflata in coalitia de guvernare a Angelei Merkel a confirmat anuntul, dar nu a facut alte comentarii, spunand ca cei doi doresc „sa pastreze legatura privata”.
   Westerwelle, in varsta de 48 de ani, are o relatie cu organizatorul de evenimente sportive Michael Mronz, 43 de ani, din 2003.
   Ministrul si-a facut publica orientarea sexuala in 2004, in timpul unei cine date cu ocazia sarbatorii zilei de nastere a Angela Merkel. Atunci si-a prezentat Guido invitatilor partenerul de viata. Westerwelle este din 2009 ministru de externe in guvernul de coalitie condus de Angela Merkel. El indeplineste functia de vicecancelar si este sef al artidului liberalilor din Germania (FDP).
   Alte personalitati ale vietii politice din Germane care au anuntat public faptul ca sunt homosexuali sunt primarul Berlinului, Klaus Wowereit si fostul primar al Hamburgului, Ole von Beust.
   In Germania, casatoria intre homosexuali nu este recunoscut de stat, insa odata cu actul pentru parteneriat de viata – Life Partenership Act – adoptat in 2001, statul ofera „parteneriate inregistrate”, ceea ce le ofera o parte dintre drepturile unui mariaj.
   Nunta de „taina”
   Casatoria de vineri a fost oficiata de primarul general al Bonn-ului, Jürgen Nimptsch, la Oficiul Starii Civile din Poppelsdorfer Allee. Proaspata pereche a fost felicitata de cancelarul Angela Merkel, care le-a urat „noroc din inima si toate cele bune“, dupa cum a confirmat sambata purtatorul de cuvant al Guvernului, Steffen Seibert. Merkel n-a fost la casatoria civila, care s-a desfasurat intr-un cadru extrem de restrans: „doar 20 de rude si prieteni foarte apropiati“. Din informatiile aparute in presa, nuntasii ar fi petrecut apoi intr-un restaurant din Köln, oras unde locuieste Mronz. Vicecancelarul isi are propria locuinta, la Berlin.
   Guido Westerwelle (48 de ani) l-a cunoscut pe Michael Mronz (43 de ani) in 2003, la un turneu de calarie. Mronz este om de afaceri, fiind manager pe linie de relatii publice si organizari de evenimente sportive de mare anvergura. Legat de business-ul lui Mronz, la inceputul anului 2010 i s-a reprosat lui Westerwelle ca „amesteca profesionalul si politicul, cu privatul“. Ministrul de Externe german si-ar fi luat, in delegatia sa oficiala din Japonia si Brazilia, partenerul de viata si pe alti oameni de afaceri apropiati celui din urma, care ar fi profitat de pe urma acestei mijlociri de contacte la nivel inalt.
   Nu doar privat, ci si politic a fost consfintita anul acesta relatia celor doi. Mronz i-a parasit pe crestin-democrati, tracand la liberali. El si-a motivat traseismul politic spunand:„Dupa ce am auzit 120 de luari de cuvant ale sefului FDP (n.r. Westerwelle), am fost convins“.
   Cu Guido Westerwelle in frunte, liberalii au atins la alegerile parlamentare din toamna anului trecut cote nemaivazute in istoria partidului, de 14,6%. Astfel, ei au primit 93 din cele 622 de fotolii din Bundestag si au ajuns in coalitia de guvernamant, alaturi de Uniunea CDU/CSU. Inceputul acestui an arata insa ca, dupa remarcabilul rezultat al alegerilor din 2009, FDP incepe sa scada in popularitate, ajungand in prezent la sub 10%, dupa ultimele sondaje politice.
   In cadrul coalitiei galben-negre, ca si intre Angela Merkel si Guido Westerwelle au aparut frictiuni deja in februarie 2010, cand vicecancelarul a facut o afirmatie extrem de controversata pe baza deciziei Curtii constitutionale germane referitoare la ajutorul social. „Cine promite poporului bunastare fara munca, invita la decadenta romana tarzie“ a spus el. Atat opozitia, cat si voci din cadrul Uniunii de guvernamant ii reproseaza lui Westerwelle „raceala sociala si o politica clientelara“.

5 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. saccsiv said, on septembrie 21, 2010 at 1:10 pm

    Pentru o mai facila parcurgere a acestui blog, cititi va rog si “CUPRINS”:

    https://saccsiv.wordpress.com/about/

    Apreciază

  2. fanu said, on septembrie 21, 2010 at 6:29 pm

    cam aşa arată creştin democraţia ecumenică europeană…

    Apreciază

  3. […] SODOMA SI GOMORA FIRESTI ÎN UNIUNEA EUROPEANĂ şi în aşa zisa creştin democraţie germană […]

    Apreciază

  4. silvia said, on ianuarie 9, 2012 at 12:01 pm

    Oameni ce ar trebui compatimiti ! Ei se afiseaza…dar cine stie toate nelegiuirile

    Apreciază

  5. Nicolae said, on februarie 5, 2013 at 1:43 am

    Germani de dupã 1945, sunt toti holocau$tizati, degenerati, porci si trãdãtori ca acest Porc Pederast-Homosexual si ministru de externe ale Germaniei! Este o Mare Rusine pentru Germania judaizata!

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.