SACCSIV – blog ortodox

VIDEO: Bacteria Flagellum, microorganismul ce demonstreaza IMBECILITATEA TEORIEI EVOLUTIEI. De ce credeti ca ELITELE au promovat DARWINISMUL?

Posted in Bacteria Flagellum, Charles Darwin, evolutionismul by saccsiv on septembrie 17, 2010

   Vizionati va rog:  

   Daca n-ati prins inca ideea, vizionati va rog si:

   Cititi va rog si:

Documentare celebre: „INCREDIBILE CREATURI CE SFIDEAZA EVOLUTIA” (subtitrare in limba romana) 

   De ce credeti ca ELITELE au promovat darwinismul? In primul rand deoarece, pentru a-si putea construi NOUA ORDINE MONDIALA, era necesar ca oamenii sa se indeparteze de Dumnezeu. Si atunci au promovat tot soiul de teorii. Un alt motiv pentru care au promovat evolutionismul este acela ca masele trebuie sa creada ca si ceea ce se petrece in jurul lor este un proces firesc, evolutiv. Economia, politicul, sistemul bancar, politica corecta despre homosexualitate, instaurarea GUVERNULUI MONDIAL, etc., ar fi prin urmare un proces evolutiv al umanitatii si nu o facatura a ELITELOR … Simplu.

   Poate ar trebui sa dezvolt tema aceasta intr-un articol separat. Pana atunci, cititi va rog si:

EUGENIE: instrumentul prin care ELITELE doresc diminuarea drastica a populatiei planetei si transformarea celor ramasi in sclavi

17 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. saccsiv said, on septembrie 17, 2010 at 3:13 pm

    Pentru o mai facila parcurgere a acestui blog, cititi va rog si “CUPRINS”:

    https://saccsiv.wordpress.com/about/

    Apreciază

  2. Ruben said, on septembrie 17, 2010 at 4:00 pm

    Un motor organic ( incredibil ) care are stator , rotor , rulmenti , baterie interna ( extrem de avansat tehnologic ) parti de echilibrare si de transfer , bobine . Fata motoarele si alternatoarele din ziua de azi care au o vechime de peste o suta de ani este extrem de avansat si performant . Acum vine intrebarea cine putea sa proiecteze asa motor si mai ales la asa scara de marime . Evolutionismul ? ma indoiesc deoareceeste asa de complicat iar niste permutari simple niciodata nu pot aduce la o asa complexitate . Cum ai spune ca 1+2 -> etc la cicluri de miliarde de ani = inginerie . Sau cum ai spune ca dintr-un spectru de frecvente aleatori s-ar putea produce o partitura muzicala . Frecventele s-ar repeta la infinit intr-o ordine haotica neputanduse sincroniza intr-o regula simpla daramite intr-o regula complexa .

    P.S. Si daca evolutionismul acesta este asa de inginer si asa de creator ca cica a creat lumea , de ce nu si-a creat o modalitate de a comunica cu noi ? poate o fi asa de timid sau nu se pricepe la limbaje . Pana una alta vedem ca doar Dumnezeu ne vorbeste indirect prin vocea profetilor vechiului testament si direct prin Iisus el insusi Dumnezeu .

    Apreciază

  3. Marturiseste said, on septembrie 17, 2010 at 4:03 pm

    Iata aici 16 extrase dintr-un interviu cu Parintele Justin Parvu:
    http://albnegrutv.net/tag/94/Justin.

    Apreciază

  4. mircea said, on septembrie 17, 2010 at 8:02 pm

    Principiile de baza ale stiintei, dovedesc imposibilitatea aparitiei viului, adica a informatiei.
    Principiul al 2 lea al termodinamicii spune ca toate procesele se desfasoara spontan in sensul cresterii dezordinii sistemului respectiv. Adica totul se degradeaza. Nici macar nu se mentine la fel. Aceasta este „stricaciunea” din Biblie care a aparut cind Adam si Eva au pacatuit. Exista si principiul general al skimburilor de energie – transformarile spontane de energie se realizeaza de la potential mare la potential mic. Apa curge de la deal la vale, deplasarea electronilor, de la potential electric mare la mic, reactiile kimice de la potential kimic mare la mic, informatia se transmite de la „destept” la „prost”. (Cit de dezvoltat e creierul uman, bebelusul daca nu este invatat de cineva, nu poate invata nimic singur). Iar toate astea in procesul de transmisie mai sufera si pierderi, de informatie, energie…. Pai cum poate sa apara informatie (in ADN) din nimic? Si apoi sa se dezvolte, sa creasca in complexitate pina la nivelul de creier, oki, om.
    De retinut ca flagella e un organism unicelular, care printre altele cind isi construieste flagelul il face exact de o anumita dimensiune. Are mecanism bucla inkisa de verificare a lungimii cind il construieste. nici mai lung nici mai scurt. O singura celula. Iar in cazul telomerilor, mi se pare si o problema de „filozofie”. Telomerul, e contorul vietii, la propriu si de maniera cea mai mecanicista. Sa zicem ca apare viul din bolovani, soare…Ma gaindesc ca daca tot a aparut, scopul viului e sa traiasca, nu sa moara, ca altfel dc scopul lui ar fi fost moartea, nu ar mai fi aparut. Deci, apare viul si prima lui grija e sa-si puna, singur, contor. Ca sa fie sigur ca moare. Cind telomerul ajunge la o anumita dimensiune – se scurteaza, celula nu se mai divide. Si asa se moare. La soareci telomerul e mai scurt, la cal mai lung, la om si mai lung.
    Ce sa mai zicem de structura interna a pamintului, miez solid, apoi zona likida, si iar solid, cimp magnetic, dimensiunea Lunii… Si atita apa in stare likida. Toate astea din praf si bolovani si ghiata din spatiu, care au venit in contact, s-au atras….? Un astrofizician a zis ca daca Luna nu era asa mare, viata pe pamint nu ar fi fost posibila. Luna are rol de a stabiliza miscarea axei pamintului, raspunzatoare de anotimpuri. Fara luna, aceasta axa s-ar fi miscat haotic.
    Cu cit stii mai mult iti dai seama ca nu stii nimic si ca evolutionismul este imposibil.

    Apreciază

    • alex said, on septembrie 23, 2010 at 9:24 pm

      Mircea, excelent, cred ca ar trebui sa ne intalnim ca avem ce discuta e aceste teme. Enorma „erezie” atee este aservirea stiintei, de o maniera mai perversa chiar decat catolicii scolastici de acum trei secole. De unde perversitatea, pentru ca subconstient induc eronat opinia unei stiinte naturaliste capabile sa explice totul, esential atee, in opozitie cu o religie „anti-stiintifica” si „perimata”. Lucrez intr-un institut francez de cercetare in microsisteme si imi este evident ca astfel de „evolutii” cum este bacteria flagellum sunt imposibile dpdv pur naturalist. Iar cand ii demonstrezi pe cale stiintifica ateului ca in cunooasterea rationaa exista totusi limite, sare automat la insulte cat cuprinde. Cateva teme de cercetare extraordinare: soparla Gecko, cristalele fotonice nanostructurate din anuimite specii de fluturi si pauni. SACCSIV ce-ar fi sa creezi o rubrica numita credinta si stiinta?

      Apreciază

  5. pepikul said, on septembrie 18, 2010 at 1:15 am

    Saccsiv, sa inteleg ca Mihaela este travestit? Scoate-l afara ca pe o masea stricata!

    Apreciază

  6. […] Original post: VIDEO: Bacteria Flagellum, microorganismul ce demonstreaza IMBECILITATEA TEORIEI EVOLUTIEI. De ce cr… […]

    Apreciază

  7. […] VIDEO: Bacteria Flagellum, microorganismul ce demonstreaza IMBECILITATEA TEORIEI EVOLUTIEI. De ce cr… […]

    Apreciază

  8. […] VIDEO: Bacteria Flagellum, microorganismul ce demonstreaza IMBECILITATEA TEORIEI EVOLUTIEI. De ce cr… […]

    Apreciază

  9. […] VIDEO: Bacteria Flagellum, microorganismul ce demonstreaza IMBECILITATEA TEORIEI EVOLUTIEI. De ce cr… […]

    Apreciază

  10. […] VIDEO: Bacteria Flagellum, microorganismul ce demonstreaza IMBECILITATEA TEORIEI EVOLUTIEI. De ce cr… […]

    Apreciază

  11. […] VIDEO: Bacteria Flagellum, microorganismul ce demonstreaza IMBECILITATEA TEORIEI EVOLUTIEI. De ce cr… […]

    Apreciază

  12. […] VIDEO: Bacteria Flagellum, microorganismul ce demonstreaza IMBECILITATEA TEORIEI EVOLUTIEI. De ce cr… […]

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.