SACCSIV – blog ortodox

BEZNA ZILEI: legea 171/2010 (ce prevede pedepse pentru cei ce culeg ciuperci, mure, pere padurete, plantele medicinale, etc. din paduri) a aparut datorita blogurilor de tip SACCSIV …

Posted in Apologeticum, saccsiv by saccsiv on septembrie 13, 2010

   Intr-un articol aflat in capul unei de liste de noutati pe blogul celor de la razboi intru cuvant, administratorul Crestinul-Ortodox scrie:

   “Noi [Apologeticum si saccsiv] suntem împotriva sistemului!!!”, se bat cu pumnii în piept. Dar oare chiar sunt împotriva lui? Cum credeţi că a apărut acea lege în care se spune clar că şi dacă te prind în pădure te pot amenda? Numai datorită celor care, ca şi mine de altfel, am căzut în capcana “luptătorilor anti-sistem” şi cu sinceritate le-am dezvăluit acestora ideile noastre de supravieţuire în cazul unei prigoane. Aceste idei le-am postat ca şi comentarii pe blogurile lor.

   Astfel am dat dovadă de prostie, căci un creştin adevărat tace şi face. În plus i-am dat ocazia acestui sistem, despre care tot vorbeşte Saccsiv, să iasă cu fel de fel de legi (ca cea pe care am pomenit-o mai sus, enunţată aici) şi chiar să ştie unde să-i găsească pe cei ce cu sinceritate sunt anti-sistem.

   Deci dacă nimeni nu ne cere să ne lepădăm de Hristos pentru a ne procura acele acte, înseamnă că dacă le luăm nu ne-am lepădat de Hristos.

   Încă un lucru: timpul istoric în care suntem acum este încă nefavorabil venirii antihristului. De ce? Pentru că antihrist oricât de diabolic va fi el şi viclean nu poate fi lider peste 6 miliarde de oameni. În aceşti 6 miliarde se vor găsi prea mulţi care nu-l vor accepta şi care ar putea fi duşmanii lui. Citind “Vieţile Sfinţilor” putem observa câţi oameni au putut converti la creştinism cei ce erau împotriva închinării la idoli. Iar Antihristul este idolul suprem.

   P.S.: Ce fac aceştia e ca în anecdota cu lupul: De atâtea ori le-a zis băiatul sătenilor că vine lupul, încât când a venit cu adevărat nu l-a mai crezut nimeni. Să deschidem ochii…

   Comentariu saccsiv:

   Legea respectiva am postat-o si eu pe blog:

SISTEMUL s-a gandit la saraci si la CEI CE VOR SA SE REFUGIEZE – LEGEA 171/2010: nu doar copacii sunt ai statului in PADURI ci si ciupercile, murele, perele padurete, plantele medicinale, etc. … Adica tot

   Asadar, sper ca v-ati lamurit cu totii: legea de aia a aparut, datorita blogurilor ticaloase Apologeticum si saccsiv.

   SISTEMUL debiteaza la nivel mondial legi din ce in ce mai draconice (ca de exemplu VIDEO: Colectarea apei de ploaie a devenit ilegala in mai multe state americane … sau SUA ar putea interzice gradinaritul …). De ce oare? Probabil deoarece si acolo exista niste saccsiv-i …

   Adica, ELITELE reusesc sa puna in aplicare planuri extrem de laborioase, prin care declanseaza crize sau razboaie, pentru a-si implementa mai apoi solutiile, insa sunt suficient de imbeciloide incat sa nu-si dea seama ca daca vor sa stranga surubul, atunci e musai sa opreasca orice cale de evadare. De mii de ani, oamenii prigoniti fug in paduri sau pustietati. Dar ei erau prea natangi sa stie treaba asta. Trebuia s-o descopere pe bloguri …

   Gandirea asta e rodul lucrarii parintelui Mihail Stanciu care spune:

   Să bravezi înainte de termen, anunțându-ți și vrăjmașul ce vrei să faci, cu cine, cum și unde să te refugiezi ca să te aperi de atacurile lui încă nedeclanșate, mi se pare chiar o dovadă de prostie crasă Nu înțeleg de ce trebuie să spui ce ai de gând să faci când nu te forțează nimic, decât nerăbdarea isterică a unor bloggeri anti-sistem care fac tocmai iscodirea cea bineplăcută… sistemului. Sau ei sunt tocmai agenți ai sistemului și aplică metoda felinarului aruncând momeala pentru aflarea victimelor, a pulsului și a vigilenței lor? Maare atenție, fraților! Nu trebuie să ne consumăm energia cu informarea la zi a invaziei răului și cu plăsmuirea de scenarii omenești de salvare, ci să lucrăm real, pe viu, poruncile lui Hristos și să ne unim cu El în cumințenie și ascultare în Biserica Lui Sfântă Ortodoxă.

   Cititi va rog si:

Despre MUCENICIE. Pomenirea Sfintilor Adrian si Natalia, sotia sa. De ce nu sunt de acord cu spusele parintelui MIHAIL STANCIU: „Nu trebuie să ne consumăm energia cu informarea la zi a invaziei răului” …

   Interesant este ca parintele Mihail tocmai asta facea inainte de a pleca in SUA:

AUDIO: Exceptionala predica a parintelui MIHAIL STANCIU … de pe vremea cand era aidoma „bloggerilor isterici anti-sistem”

   Mai zice crestinul ortodox ca „Deci dacă nimeni nu ne cere să ne lepădăm de Hristos pentru a ne procura acele acte, înseamnă că dacă le luăm nu ne-am lepădat de Hristos.” Adica, e clar ca nu va avea nici o jena sa le ia …  

   Pentru cei care inca nu au inteles cum e treaba cu actele cu cip, ii rog sa citesca si:

Parintele PAISIE AGHIORATUL despre 666, cartele electronice, buletine electronice

VIDEO – Mari duhovnici despre actele cu cip: “NU LE LUATI!”. Daca de STALPII ORTODOXIEI nu ascultam, de cine atunci sa ascultam?

VIDEO (si transriptul): Parintele ADRIAN FAGETEANU despre ACTELE CU CIP. Inregistrare din AUGUST 2010!!! Nu indeamna doar SA NU LE LUAM, spune lucruri chiar cu mult mai grave …

Importanta NUMELUI si raul ce-l reprezinta alipirea numelor de cate un NUMAR UNIC al sistemului antihristic

Comentariul zilei (11.09.2010): AL CUI CHIP VA FI PE BAN? Cand vom face plati cu cartea de identitate electronica …

Un examen numit BULETINUL CU CIP. Oricum va fi jale pe pamant la anul, de ce oare se indarjesc unii sa ne indemne sa-l luam?

Comentariul zilei (22.08.2010): Cei ce refuza BULETINELE CU CIP isi pun toata nadejdea in bunul Dumnezeu. A face concesii inseamna a nu avea credinta

Comentariul zilei (26.08.2010): Un COSMAR bate la usa. Se va declansa cand cetatenii vor avea noile acte cu cip iar eRomania va fi functional …

   Mai zice crestinul ortodox: „Încă un lucru: timpul istoric în care suntem acum este încă nefavorabil venirii antihristului. De ce? Pentru că antihrist oricât de diabolic va fi el şi viclean nu poate fi lider peste 6 miliarde de oameni.

   Deci e limpede ca dupa parerea sa, vremurile apocaliptice nu bat la usi. Dar cum razboinicii ii promoveaza si ii preiau o mare parte din articol, putem presupune ca s-au sucit?

   In final scrie: „P.S.: Ce fac aceştia e ca în anecdota cu lupul: De atâtea ori le-a zis băiatul sătenilor că vine lupul, încât când a venit cu adevărat nu l-a mai crezut nimeni. Să deschidem ochii…

   Asta e o idee draga in cercul lor, dar fundamental gresita, caci vedeti voi fratilor, noi cei incriminati nu spunem: „uite lupul”, ci cu totul altceva. Nu de mult avertizam: „lupul e la marginea padurii”, dupa o vreme: „lupul e la marginea satului”, acum spunem „lupul a intrat in sat”. Maine vom spune: „a intrat in ograda”. Iar poimaine ti se vor aduna ramasitele, daca nu te trezesti …

30 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. saccsiv said, on septembrie 13, 2010 at 12:28 pm

    Pentru o mai facila parcurgere a acestui blog, cititi va rog si “CUPRINS”:

    https://saccsiv.wordpress.com/about/

    Apreciază

  2. Radu said, on septembrie 13, 2010 at 12:53 pm

    Parerea mea e ca nu aveti dreptate nici tu si nici crestinul-ortodox, in legatura cu aceasta problema. Evident sistemul stia deja despre retragere deci discutia e de prisus. Sub nicio forma aceste legi nu apar datorita unor bloguri. Si sub nicio forma nu trebuie sa respectam toate legile Guvernului Romaniei. Fiind vorba de un Guvern tradator, trebuie sabotat cu orice ocazie. Deci legea nu valoreaza mare lucru „in teren”, poate doar pe hartie.

    Dar acestea sunt detalii.
    Faptul pentru care eu spun ca nu aveti dreptate, tine de credinta in Dumnezeu. Daca acela ce fuge de sistem, o face pentru Dumnezeu, si tot trupul si sufletul lui tanjesc dupa Dumnezeu, sub nicio forma sistemul nu va putea omora un astfel de om, decat daca va permite El.
    Un astfel de om poate deveni nevazut, poate fi hranit din Ceruri, poate fi ghidat de Ingeri, samd. Exista minuni care se fac ca oamenii sa fie intariti in credinta si exista minuni care se fac ca oamenii sa fie salvati.
    A crede ca poti supravietui in padure cu fructe si sa te apuci sa prospectezi pe unde sunt fructele samd, e una, si ALTA E sa te duci in padure stiind ca vei manca ce iti va lasa Dumnezeu, pentru ca iti vei pune increderea in El.
    Trebuie mai multa credinta in Dumnezeu. Dumnezeu a despartit o mare, ca sa scape niste oameni ce il dezamagisera de multe ori. Un cos cu merinde e o minune mai mica decat despartirea unei mari. Deci putina credinta va rog!

    Am ascultat Duminica o slujba in care am fost invatat sa ii multumesc Lui Dumnezeu. Trebuie sa ii multumim pentru ca ne ofera aceste incercari, caci sunt spre indreptarea noastra. Si sa ne ferim sa Ii cerem lucruri. El stie de ce avem nevoie in orice moment.

    Pot sa puna cei din sistem orice fel de legi. Cei ce vor pleca din sistem pleaca urmandu-L pe Dumnezeu. Iar cei din Biserica daca vor rade de acestia isi fac mare pacat. Caci judeca in locul Lui, cui ofera El iubirea Lui.

    Doamne ajuta!

    Apreciază

    • saccsiv said, on septembrie 13, 2010 at 12:57 pm

      Radu

      N-am inteles de ce zici ca n-am dreptate.

      Apreciază

      • Radu said, on septembrie 13, 2010 at 5:02 pm

        Sa te bazezi pe fructele din padure nu e de ajuns.
        Poti pleca in desert, nu in padure. Daca Dumnezeu e cu tine poti sa traiesti nu doar in desert, ba chiar in burta unui peste.

        Apreciază

  3. Tutenstine said, on septembrie 13, 2010 at 1:49 pm

    Stie cineva ce e cu sit-ul asta??
    http://www.saccsiv.info/

    Apreciază

    • Roxie said, on septembrie 13, 2010 at 7:59 pm

      @Tutenstine cred ca sunt tot cei care au facut celalalt site-clona, mai ales ca titreaza cu litere de-o schioapa cica „Saccsiv’s Weblog BLOG ANTISISTEM”

      Apreciază

    • valentin said, on septembrie 13, 2010 at 8:15 pm

      nu-l bagati in seama, cred ca este mai mult interesat de ratingul siteului decat de continut

      Apreciază

    • agerstress said, on septembrie 14, 2010 at 6:17 pm

      Poate ca cineva vrea sa provoace dispersarea cititorilor pentru o manipulare ulterioara si discreditarea celui ce detine blogul original. Probabil ca la unii proprietari de bloguri au reusit sa ajunga si sa le bage pumnul in gura pentru a publica tot felul de mizerii (putem observa anumite schimbari bruste de atitudine in anumite zone) iar la cei la care nu pot ajunge incearca sa le cloneze blogurile urmarind mai multe scopuri: discreditare, manipulare, dispersare, etc.

      Apreciază

  4. IOAN said, on septembrie 13, 2010 at 2:00 pm

    REFERITOR LA PROPOZITIA CITEZ **(Deci dacă nimeni nu ne cere să ne lepădăm de Hristos pentru a ne procura acele acte, înseamnă că dacă le luăm nu ne-am lepădat de Hristos.)**MĂI FRATILOR…OARE SECTANTII CÂND PROPOVĂDUIESC SPUN OARE SĂ SE LEPEDE CRESTINII DE HRISTOS ? NU… NICIDECUM. EI, sectanţii incearcă să vă vorbească frumos de Hristos dar cu mare viclenie. PRIN urmare dacă SISTEMUL vă vorbeşte frumos despre bineficiile sale nu ascunde oare toate vicleniile pe care le face !!? SI Antichrist când va veni in persoană nu va cere la lume de la inceput să se lepede de Hristos ci va vorbi foarte frumos despre crestinism desigur răstălmăcit ca şi sectantii şi cu vicleşug va incerca să insele pe toti…Stiti că Antichrist va părea la inceput bun-şiret-viclean dar apoi se va da pe faţă ca fiu al pierzării…

    Apreciază

  5. ingrid said, on septembrie 13, 2010 at 3:01 pm

    nu este nevoie neaparata de Sacciv sa ne pazeasca bagajele, putem pleca in codru sau la mare ori de cate ori simtim nevoia.

    Apreciază

    • el said, on septembrie 13, 2010 at 3:43 pm

      @ingrid

      care e folosul duhovnicesc al asertiunii ca mie imi scapa?Ironia,batjocura sau defularile pentru frustari ori altfel de manifestari de anomalii psihice nu-si au locul aici.Multumesc.

      Apreciază

  6. fanu said, on septembrie 13, 2010 at 3:22 pm

    este o categorie de fricoşi care vor să deie bir cu fugiţii înainte ca lupta să înceapă; adică dacă s ar putea să zică NU şi apoi iute să o taie prin munţii şi pădurile patriei fără a fi urmăriţi sau să nu suporte oprobriul societal biometrizat…

    mai este o categorie care încearcă să fie extrem de rigidă cu vremile şi aia nu zice nimic, tace chitic

    o alta este aia care i călduţă – dar îi frică şi se înfioară de numa că poate a fi să sfârşască rău fix în gheruţele inocente dar letale propagandistic ale sistemului; adică îi este teama să nu ajungă catalogată drept fudamentalistă şi băgată la reacţionarism – prin faptul că se fâstâceşte când ar zice doar „nu” cu jumate de gură

    mai este una care îşi adună roade şi bunuri şi alte cele necesare unei vieţi pământeşti decente în caz de probleme ÎNSĂ uită că paserile cerului nu caută hrana fiindcă are Bunul Dumnezeu grijă să poarte de grijă; şi astfel în loc să se îndeletnicească cu postul sever şi cu hrana diminuată, adună, adună, adună…

    mai este una care ar vrea şi cu vremile dar şi cu viaţa duhovnicească şi mereu ne oferă cu graţie şi garanţie ideea unei atitudini tacite în ceea ce priveşte sistemul…

    ÎNSĂ cei mai tari îs ăia care în timp au ajuns la un statut pe linie ierarhică şi mai au o vârstă care îi arată în plină glorie ŞI mno, amu dară cum să şi lase prerogativele pentru care au luptat şi muncit pentru că nu au anii Părintelui Iustin Pârvu care deja are o vârstă şi poate să zică pe şleau totul… dar ei nu, fiindcă îşi piert tot ce au agonisit, fie ca funcţie fie ca statut social

    şi mai sunt unii pentru care fie dedublarea fie duplicitarul este un mod de a fi; adică pe de o parte zic că NU acceptă dar totuşi apoi se sucesc şi o lasă mai moale ca mai apoi să fie tot mai tari în ideea că nu i bai să ajungi scanat, biometrizat sau supravegheat mai ceva ca n lagărele cu camere de supraveghere

    fraţilor oare cum vor reacţiona toţi aceştia atunci când sistemul îi va bate pe umăr şi le va zice, păi dacă până amu oricum aţi avut îndoieli cu privire la răutatea biometricelor de şi aţi văzut ce utile unităţii orânduirii societale, fiscale, medicale şi economice sunt de ce să nu fiţi astfel şi cu implaturile de cip, că oricum nu conţin 666 şi să le luaţi fiindcă vă vor ajuta să aveţi de toate cele ale vieţii, căci oare ce i un mic implant aşa ca nişte dinţi puşi nu i aşa?

    poate că unora le place să fie permanent cu antena la ei şi să nu facă un pas greşit de aceea supravegherea să le fie mai utilă decât faptul că Dumnezeu veghează asupra noastră DAR îi mai crud decât sistemul fiindcă nu i aşa nu intervine mereu aşa cum sistemul o face asupra vieţilor globale…

    şi mai apoi cred că la unii le convine mai mult ca în loc să beneficieze de prezumpţia de nevinovăţie să supravieţuiască cu presupunerea că întreaga societate este bolnavă sau predispusă la a fi antisocială sau le convine că poate astfel infractorii şi teroriştii – mai ales în Romînia de la 89 încoace îi plină ţara, atât de plină că nici unu nu a fost identificat – vor fi prinşi prin biometrie mai repede şi cu cipuri şi mai repede…

    şi poate le place să fie prinşi şi puşi în reţele şi într o bază de date care să le cuprindă totul despre viaţa lor, despre credinţa lor, despre locurile unde sunt şi merg; bănui că de data asta acea antenă nu mai este precum telefonul mobil fără semnal în anumite locuri…

    şi poate le place aşa să fie luaţi după cnp şi nu după numele Sfântului Botez, aşa cum sunt întrebat când mă duc fie să mi schimb actele sau la bancă, eu le zic numele, ei mă întreabă cnp iar dacă întreb „păi cum, numele meu nu mai contează”??? mi se spune ferm că NU fiindcă este numărul din cnp…

    eu NU vreau să fiu numit nici scanatu, nici biometricu, nici omu cu antena la buletin, nici un cnp sau alt număr ci Ştefan –Mihai, c aşa m au botezat părinţii mei la naştere şi aşa am trecut prin Taina Sfântului Botez, nici să fiu permanent monitorizat, nici să fiu cuprins într o bază de date cu tot ceea ce sunt eu ca OM şi nici să depind identitar de această formă cinică de supraveghere şi antenizare şi biometrizare a omului; ciudat este că înainte vreme toţi aveau ceva împotriva supravegherii de către regimul comunist DAR acum când ni se impune o nouă formă prea puţin este deranjantă; de ce? fiindcă unii îs fascinaţi de tehnologizarea vieţii omului???

    aşa că celor care le convine stricta şi nelimitata lor supraveghere să aibe parte de ea până ce nu mai pot de „binele” acesteia; poate îi vedem şi prin show uri tv de tip big brother ca exemplu de bună înţelegere şi mai ales purtare faţă de cuceririle tehnologice atât de necesare evoluţiei societăţii scanaţilor…

    Iar chestia cu legea asta este ca şi aia cu a nu merge la întâlnirea despre biometrice; păi statu gândeşte în general prospectiv mai ales la nivel legislativ iar şiretenia este mai flexibilă decât înţelepciunea fiindcă este libertină…

    Apreciază

  7. danutza said, on septembrie 13, 2010 at 3:25 pm

    as vrea sa se termine aceasta disputa care deja oboseste. fiecare incearca sa convinga pe ceilalati ca are dreptate. in acest ritm, va veti pierde cititorii si increderea lor.
    cand va veni timpul, fiecare va actiona in fata actelor cu cip, conform constiintei,c redintei si sfatului duhovnicului.
    cred ca s-a ajuns prea departe.
    deja a fugit orice urma de duhovnicie. cred ca satana si-a abgat coada si isi face treaba f bine. gata, noi am inteles ce trebuie sa intelegem.
    m-am saturat ca pe blogurile pe care le citeam odinioara sa vad acum articole gen : can-can sau nu stiu ce ziar de scandal. ca ala a zis , ca ala a facut…
    frate….barna….ochiul…paiul….
    am postat ceva de genul asta si pe pustnicul digital, dar, la el cenzura e in floare. adica.. publica doar ce ii convine.
    treaba lui. pacat.
    e timpul sa ne gandim la mantuire, la poruncile dumnezeiesti, la smerenie, la pocainta….. s a ne pregatim pt vremurile grele. ori conflictul acesta ne indeparteaza de Dumnezeu.
    multumesc!
    PS: ai avut o postare in care vorbesti de falus??? am cititi pe pustnicul digital. daca e asa, sunt semne mari de intrebare,frate saccsiv.

    Apreciază

  8. el said, on septembrie 13, 2010 at 3:35 pm

    @saccsiv

    ce cauta comentariile lui Vasile(non-sens,mesaj 0 ,sarada?)si al lui Mihai(obraznicie si provocare )aici.Nu cred ca e cazul sa permiti tuturor smintitilor sau trollilor infiltrati sa-si arunce „excrementele” aici ;daca cineva are o idee si agrumente si o prezinta civilizat intr-un scop bun poate fi admisbila , altfel pentru provocari si aberatii inutile exista SPAM-ul ;dealtfel folosit intensiv de multi inclusiv „expertii” de la ric.N-au decat sa urle ca e cenzura si sa monitorizeze IN TACERE daca asta e treaba lor ,noi stim de la Sf.Pavel ca”toate ne sunt permise dar nu toate ne sunt de folos”.Multumesc.

    Apreciază

    • fanu said, on septembrie 13, 2010 at 3:56 pm

      sper că atunci când spuneţi Mihai nu vă referiţi la mine… ar fi o mare eroare din partea dvs şi o insultă cu tentă calomnioasă

      Apreciază

    • fanu said, on septembrie 13, 2010 at 4:00 pm

      mă refer la cele scrise de dvs despre acel Mihai care spre că este altul decât …

      Apreciază

      • el said, on septembrie 13, 2010 at 4:03 pm

        @fane
        evident ca nu fane,tu nu postezi sub niciunul din numele de mai sus.Doamne ajuta.

        Apreciază

      • el said, on septembrie 13, 2010 at 4:06 pm

        @fanu

        oof ,e pt fanu nu fane mesajul de mai sus

        Apreciază

    • fanu said, on septembrie 13, 2010 at 6:34 pm

      iartă mă te rog frate, iartă mă am înţeles greşit

      Apreciază

  9. parere said, on septembrie 13, 2010 at 3:59 pm

    Pe la inceputul anului intrebai daca nu mai simt si altii ca e agitatie in aer, ca se intampla ceva, creste nervozitatea. Cearta acesta intre bloguri e tot de acolo, e un lucru foarte prost ca se intampla asa, fiecare da vina pe celalalt si daca se spune ceva care nu-i convine nu pierde ocazia sa intepe si el la randul lui cand are ocazia; e ca la sedintele de bloc, doar ca mult mai trist. Nimeni nu vrea acte cu cip, e o cearta fara sens. La Petru Voda a mai fost agiatie, atunci cu schimbarea staretului, cati dintre cei care vor sa fuga in munti au inteles atunci ca si-a bagat cineva coada si cu cat se agita mai tare cu atat se face voia aceluia? Asa si acum. Putine vorbe bune pe blogurile acestea, fiecare se justifica si raspunde. Vorbesc asa fiindca fac parte din generatiile crescuta fara Dumnnezeu si e greu azi sa mai gasesti ceva crestin cu adevarat. Nu ma refer la asceti etc, cum viseaza unii, ci la acel „mila voiesc, iar nu jertfa”. Si tu ai cautat drumul, inca il mai cauti, ca fiecare om, oare gasesc eu o cale buna pe blogul asta? Sau pe altele?

    Apreciază

    • saccsiv said, on septembrie 13, 2010 at 4:10 pm

      parere

      Gresesti fundamental cand spui ca „nimeni nu vrea actele cu cip„. Ai rabdare si ai sa vezi, daca inca nu iti este clar.

      Apreciază

  10. iustin said, on septembrie 13, 2010 at 4:08 pm

    @Danutza:

    ,,as vrea sa se termine aceasta disputa care deja oboseste. fiecare incearca sa convinga pe ceilalati ca are dreptate. in acest ritm, va veti pierde cititorii si increderea lor.”

    Aici nimeni nu vrea sa convinga pe nimeni.
    Scopul nu e acapararea samavolnica a cititorilor, care, oricum, sunt LIBERI sa gandeasca ce vor.
    Aici se prezinta informatii si argumente, cu cele mai bune intentii.
    Aici lipsesc spaimele irationale.
    Aici lipsesc interesele mercantile.
    Aici lipseste fatarnicia.
    Cine are urechi de auzit, sa auda!

    Apreciază

  11. George said, on septembrie 13, 2010 at 5:20 pm

    Ma framanta doua intrebari la care eu nu-mi pot raspunde …
    Cei care vor accepta voluntar pecetea si vor fi cazuti din Har si stersi din Cartea Vietii , devin automat demoni sau ce fel de forma vor intruchipa ei ?
    Mai au valoare ca fiinte umane si sunt niste nulitati care nu merita nici macar dispret ?

    Apreciază

    • nuConteazaNumeleMeuCiAdevarul said, on septembrie 13, 2010 at 7:16 pm

      Sal,

      puneam si eu candva intrebari de genul asta dar un frate calugar imbunatatit m-a intrebat: „Si nu te doare?” cu semnificatia ca-s inselari de-a dreapta si nu ni-s folositoare pentru mantuire. Si-am ras si-am renuntat. E un fel de frectie la picior de lemn sau de „cati ingeri incap pe un varf de ac”.

      Daca vei considera ca-s foarte importante, cauta si vei gasi, cere si ti se va da, bate si ti se va deschide. Citeste in Evanghelii si in Sfintii Parinti si te va lumina Dumnezeu.

      Locul mintii este sa stea in iad si sa nu deznadajduiesti.

      Apreciază

    • agerstress said, on septembrie 13, 2010 at 8:35 pm

      Tind sa cred ca vor fi mai degraba un fel de zombi tinuti in „intuneric” cei mai multi dintre ei. Dupa cum stii probabil, exista si oameni care vor efectiv sa devina demoni – satanistii. Cred ca putem anticipa ce se va intampla cu aceia cand vor fi pecetluiti (daca mai e nevoie…). Si in acea „societate” va fi loc de diversitate. Nu vor fi toti la fel. Un lucru este clar: cand un om accepta sa apartina fiarei si primeste insemnul acesteia in conditiile in care Dumnezeu a dat omului libertatea de a alege, acel om devine in mod deliberat proprietatea fiarei.

      Cu totul altceva a fost inrobirea omului prin pacat, trebuie precizat acest lucru pentru a nu se face confuzie. Acea inrobire s-a facut prin inselare si FARA CONSIMTAMANTUL OMULUI (fata de inrobire). In acest al doilea caz (d.p.d.v. cronologic a fost primul) a fost o inrobire prin capcane abuzive (ispite tintind slabiciunile cunoscute ale omului). Pentru acesti oameni (nici noi nu facem exceptie) a pregatit Dumnezeu din marea sa dragoste pentru om, mantuirea prin credinta si pocainta din partea omului si jertfa de rascumparare de la Dumnezeu. Dumnezeu a raspuns capcanelor diavolului cu o capcana si si necuratul a cazut in capcana crezand ca chiar are putere asupra Fiului lui Dumnezeu.

      Se spune ca nu mai este valabila calea mantuirii pentru cei insemnati cu semnul fiarei.
      Greu de spus daca din cauza alegerii decisive pe care o vor face sau din cauza naturii lor pervertite, alterate de dupa insemnare care-i impiedica sa se pocaiasca.

      A sti ce se va intampla cu cei ce vor primi pecetea fiarei nu ne ajuta cu mare lucru decat poate prin a aprecia cat de cat dimensiunea primejdiei ce vine din acea directie.
      Noi trebuie sa ne preocupam de cele necesare mantuirii noastre. Atat de bine a spus si „nuConteazaNumeleMeuCiAdevarul” in comentariul de mai sus.
      Doamne ajuta!

      Apreciază

    • danutza said, on septembrie 14, 2010 at 5:37 pm

      citeste Apocalipsa! cei pecetluiti isi vor pierde mantuirea!

      Apreciază

  12. George Valah said, on septembrie 14, 2010 at 5:08 am

    Implantarea cu microcip/acte cu cip, etc, nu este o problema neaparat de dogma crestina! In egala masura ii pandeste pe musulmani, iudei, buddisti, etc! E o problema de „a fi sau a nu fi”! Mai exact: vei avea tot atata viata si viitor, ca si ” puii crescuti pentru carne in fermele avicole”! Unii se cam indoiesc de asta, altii sunt derutati, iar altii … sunt chiar „raspandacii” puterii.. Ceea ce „lumea” nu pricepe: nu este vorba de o noua forma de „identificare”, asa ca buletinul dar mai … „altfel”! Buletinul il ai la tine, il citesti, dispui de el. Microcipul, nu vei sti niciodata ce contine (poate fi si mesajul: „omorati-l” ca habar nu ai!) nu dispui de el, caci poate fi si va fi citit din tot felul de aparate insirate in calea ta sau… din sateliti, si se va sti si cand tragi apa la WC, cand vrei sa pornesti o afacere si cu cine… Aveti imaginatie …folositi-o!

    Apreciază

  13. stefan said, on septembrie 14, 2010 at 4:04 pm

    Frate Fanu ma bucura faptul ca esti din ce in ce mai direct in tot ceea ce scrii si ai obstinatia de a gandi toti ca si tine si fratele Saccsiv si anume de a nu mai juca alba neagra cu principiul fundamental al vietii : Taina Sfantului Botez ! Asa cum bine facea referire Pr.Vasile(Sarutam dreapta Parinte),nu noi ci Sfintii Parinti spun ca este lepadare de Hristos daca primim cipul satanic! Te sprijin in toate afirmatiile tale si pe tine si pe fratele Saccsiv in tot ceea ce inseamna lupta impotriva satanei la urma urmei,si am sa-i sprijin cu toata fiinta mea pe toti aceia care asa ca si voi,ca si mine,suntem impotriva sistemului masonic aicuiat aici si aiurea! Pentru acei frati intru Hristos de ai nostri si nu de ai „lor” care sunt ezitanti sau fricosi din varii motive,sau mai rau,din „nestiinta” lor incearca sa determine si alti frati si surori intru Hristos ca sa nu se „alarmeze” pentru ca unii ca si noi suntem citez:”blogeri isterici”,doar am sa ma rog la Bunul Dumnezeu sa ii lumineze si sa ii intelepteasca pentru a fi impreuna cu toti pe aceiasi cale! Sa ne gandim ca suntem cu toti pe stadionul vietii iar in arena desi acum suntem privitori,peste putin timp,datorita amagirii si perfidiei persistente din mesajele,vorbirile,reportajele si toate emisiunile tv (unele difuzate chiar la televiziunea sefului de grad 33) sau din blogurile in limba Romana,repet,sa ne gandim ca vom intra in arena cu sufletele noastre in direct iar acolo ori luptam si „plecam” invingatori din aceasta lume poate chiar primind cununa muceniciei si viata vesnica ori acceptam cipul nefiind orbi si nici retarzi mental(imi cer iertare fratilor mei care chiar sunt intr-o asa suferinta),acceptand deci de bunavoie sa purtam pecetea satanica si atunci firesc este sa primim dreapta rasplata de la Judecatorul judecatorilor,de la insusi Imparatul imparatilor pe care nimeni nu il poate ocoli sau minti asa cum o fac pe aceasta lume cu multa diplomatie si tenacitate chiar pastori si frati de ai nostri nemaivorbind de masoni.Inca o data am sa spun ca nu fac nici un indemn spre o revolta prin lupte de strada insa am sa lupt evident pana la ultima picatura de viata impotriva hotararilor oricui de a ne determina sa primim cipurile satanice!Dumnezeu sa binecuvanteze pe toti Crestin Ortodocsii!
    ORTODOXIE sau Moarte!

    Apreciază

  14. […] BEZNA ZILEI: legea 171/2010 (ce prevede pedepse pentru cei ce culeg ciuperci, mure, pere padurete, p… […]

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.